17 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ

      Διαβάζοντας σε προηγούμενη ανάρτηση,για το κράξιμο του Πάγκαλου κατέληξα στο εξής συμπέρασμα.
      Δυόμιση χρόνια περίπου μετά το ερχομό του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και την υιοθέτηση των σκληρότερων μέτρων που έχει φανταστεί ποτέ ο Έλληνας πολίτης,τελικά εκτός από μερικές βρισιές,λίγα γιαουρτάκια,κανένα αυγό και μερικούς καφέδες,τίποτα άλλο δεν έχουν υποστεί όλοι αυτοί οι ρεμπεσκέδες του ΠΑΣΟΚ.
      Αντιθέτως μόνο ένας έχει φάει το ξύλο της αρκούδας και αυτός ήταν στέλεχος της Ν.Δ. ο πρώην υπουργός ο Χατζηδάκης.
      Παρεπιμπτόντως τι έγινε με εκείνους που τον έδειραν?Δεν τους έχει αναγνωρίσει κανένας εεε!!!! Φαντάσου να ήταν και με κουκούλα.
     Συνεχίζοντας θα κάνω μια θλιβερή πρόβλεψη. Ο επόμενος ......................... ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ είσαστε γάτες όλοι .
     

«Κενό» 2 δισ. στα μέτρα του 2012

Πρόσθετα μέτρα τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ για το 2012 θα πρέπει να επεξεργαστεί η κυβέρνηση, έως τα μέσα Ιανουαρίου όταν θα επιστρέψει το κλιμάκιο της τρόικας για την τελική φάση των διαπραγματεύσεων, για τη νέα δανειακή σύμβαση των 130 δισ. ευρώ.

Υψηλά ποσοστά για ΝΔ και Λουκά Παπαδήμο σε νέα δημοσκόπηση

Ισχυρό εξακολουθεί να είναι το προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με  νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο Έθνος της Κυριακής και η οποία πραγματοποιήθηκε από τη Marc.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 20,7%, το ΠΑΣΟΚ 13%, το ΚΚΕ 8,7%, ο ΛΑΟΣ 7,2%, η Δημοκρατική Αριστερά 6,9% και ο ΣΥΡΙΖΑ 6,1%.

Μαρτυρία-σοκ του αντεισαγγελέα Εφετών για περιστατικό διαφθοράς στο χώρο της Υγείας

Μια συγκλονιστική μαρτυρία για τα όσα συμβαίνουν στα νοσοκομεία καταθέτει στο Βήμα της Κυριακής ο αντεισαγγελέας Εφετών Βασίλης Φλωρίδης.

Αφορά στο θάνατο νεαρής μητέρας δύο ανήλικων παιδιών στα χέρια πανεπιστημιακού γιατρού, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε μια αλληλουχία παραβιάσεων νόμων, δεοντολογίας και ηθικής.

Οι ίδιοι οι Άγγλοι επικρίνουν τον Κάμερον και οι Έλληνες μπούφοι ζητάνε να συμμαχήσουμε με τους εβραίους του City!!

[Διαβάστε εδώ τι λένε οι ίδιοι οι Άγγλοι για την απομόνωσή Κάμερον και το ζόρι του να δημιουργήσει ένα είδος Cayman Island μέσα στην ΕΕ προκειμένου να σωσεί από τις "άγριες διαθέσεις" της Μέρκελ το εβραϊκό κεφάλαιο που θέλει να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς κανόνες και διαβάστε και τα παρακάτω που λέει ο εβραιόφιλος δημοσιογράφος της φακής στο ΒΗΜΑ, Γ. Μαλούχος (φώτο), διανθισμένο με ευσεβείς πόθους παραβλέποντας το που εδρεύει το κεφάλαιο που τα έχει γαμήσ@@ όλα]

«Αν «πέτυχε» δύο πράγματα η Γερμανίδα καγκελάριος στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής, αυτά ουδόλως σχετίζονται με την αντιμετώπιση της κρίσης, η οποία όχι μόνον δεν κόπασε, αλλά σαφώς εντάθηκε: υποβαθμίσεις μεγάλων τραπεζών, αύξηση της δυσπιστίας για ακόμα περισσότερες χώρες, ξεκάθαρο ρήγμα στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αν πέτυχε κάτι, είναι στην απολύτως αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που υποτίθεται ότι στοχεύει: πρώτον, έφερε κάθετα την Αγγλία απέναντί της [ενώ μέχρι τότε την είχε δίπλα της...]. Και δεύτερον φούντωσε τον ευρωσκεπτικισμό σε πολλές χώρες, με πρώτη τη Γαλλία.

Μισθοί ALTER: 2,6 εκ το χρόνο ο Ζούγκλας, μόνο 1 ο Νικολάκης, 720.000 ευρώ ο Χαρδαβέλας... 300.000 ο πράκτορας της ΕΥΠ Τράγκας

Νομίζετε ότι οι Γιαννίκος και Κουρής ευθύνονται αποκλειστικά για την κατάρρευση του Alter; Κι όμως, υπήρχαν δίπλα τους μία στρατιά από golden boys - δημοσιογράφους και στελέχη που λάμβανουν μισθούς, που ίσως να ζήλευαν ακόμη και... εφοπλιστές. Διαβαστε πόσα έπαιρνε ο Αυτιάς, ο Ρομπέν... της Εκάλης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Χαρδαβέλλας με τα UFO του, o χρυσός Νίκος Χατζηνικολάου (τα λεφτά του είναι... Real!!!), η Miss Marple... Νικολούλη, ο χαφιές της ΕΥΠ (ο ίδιος το παραδέχθηκε) Γιώργος Τράγκας και πολλά μεγαλοστελέχη στο πρόγραμμα κτλ. Δείτε τα νούμερα και ζαλιστείτε:

Ούτε παραγγελία να τον έκαναν τον Σκόκο

Αν υπάρχει όντως μία πιθανότητα να αποκτήσει ο Ολυμπιακός τον Νάτσο Σκόκο, τότε η ομάδα του Πειραιά θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα στην διαμόρφωση του πληρέστερου ρόστερ που είχε τα τελευταία χρόνια...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Βρώμικο παιχνίδι με τα CDS

Κάτοχοι CDS αγόρασαν ομόλογα για να προκαλέσουν χρεοκοπία

Εν εξελίξει βρίσκεται «παιχνίδι» που έχει στηθεί στο εξωτερικό και το εσωτερικό, το οποίο έχει ως στόχο να υπονομεύσει την εθελοντική συμμετοχή στο PSI προκειμένου να οδήγησει σε κανονική χρεοκοπία και να ενεργοποιηθούν τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS). Κάτοχοι CDS επί του ελληνικού χρέους έσπευσαν να αγοράσουν εκ των υστέρων ελληνικά ομόλογα ώστε να αρνηθούν τη συμμετοχή στο PSI, να προκαλέσουν πιστωτικό γεγονός και να εισπράξουν τα ασφάλιστρα.

Γ. Μανιάτης: Πετρέλαιο υπάρχει

Αισιόδοξος για τις έρευνες αναζήτησης υδρογονανθράκων στη χώρα μας εμφανίζεται σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης.

Όπως τονίζει πετρέλαιο υπάρχει και οι Έλληνες δε θα απογοητευθούν. Το Ιόνιο είναι αποδεδειγμένα μια καλή περιοχή, ενώ και η Νότια Κρήτη δημιουργεί σοβαρές προσδοκίες.

Βίντεο με δηλώσεις Τσάκα και Ροναλντίνιο που είναι αυτή την ώρα σε ξενοδοχείο των Αθηνών!!!

Δείτε τι δήλωσε ο Τσάκας πριν από λίγο:

Βίντεο: Time Lapse around Athens

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο με ότι δεν έχουμε καταστρέψει ακόμα στην Αθήνα:

Μιχελάκης: Φιάσκο η εφεδρεία όπως την εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ

«Ο Γ.Ραγκούσης είναι υπόλογος, όπως και οι κορυφαίοι του ΠΑΣΟΚ για το φιάσκο της δήθεν εφεδρείας» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης απαντώντας στις πρωινές αντιπολιτευτικές κορώνες του Ραγκούση-Νταλάρα.

Φιλιππίνες: Πάνω από 500 οι νεκροί από την τροπική καταιγίδα

Βιβλική είναι η καταστροφή στις Φιλιππίνες, από το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας Ουάσι -ή Σεντόνγκ- που έπληξε την περιοχή Μιντανάο στο νότιο τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με στοιχεία των αρχών, οι νεκροί είναι τουλάχιστον 500, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι συνεχίζουν να αγνοούνται.

Bundesliga 17η αγωνιστική

Σε λίγο τίθενται αντιμέτωποι οι Παπαδόπουλος-Παπασταθόπουλος. Δείτε τα υπόλοιπα αποτελέσματα όπου δεν είχαμε ελληνική συμμετοχή και η Bayern ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα με το πρωτάθλημα να σταματάει για ένα μήνα:

Καταχρεωμένη η ΝΔ για να κερνάει η Πυργιώτη...

Πρωταθλήτρια στις δημόσιες σχέσεις η κυρία Μαριάννα Πυργιώτη. Η διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής άνοιξε τον «Κήπο της Ρηγίλλης» και κάλεσε μικρομεσαίους επιχειρηματίες σε κλειστό γεύμα. Κάλεσε και τον κ. Αντ. Σαμαρά...

Η Ελλάδα 4η στην παγκόσμια κατάταξη της FIBA για το 2011

Στην 4η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIBA φιγουράρει η Ελλάδα για το 2011, όπως είχε γίνει και την περασμένη χρονιά.

Σε σύνολο 82 χωρών (σ.σ όσων έχουν βαθμολογία πάνω από μηδέν), η Ελλάδα κατέχει την 4η θέση με 488.0 βαθμούς, παραμένοντας στην ίδια θέση που βρισκόταν το 2010. Πρώτη στην λίστα της FIBA φιγουράρει η ομάδα των ΗΠΑ (852.0 ) αφήνοντας στην δεύτερη θέση την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία ενώ τρίτη είναι η Αργεντινή (673.0).

Βίντεο: Αποδοκίμασαν τον Πάγκαλο στο Βερολίνο, αλλά στα παπάρια του... γέλαγε κι από πάνω το παχύδερμο

Δείτε την απάθειά του και το ειρωνικό του βλέμα και έχετε υπόψη σας ότι απάντησε "είμαι εκπρόσωπος εκλεγμένης κυβέρνησης και όποτε γίνουν εκλογές θα ξαναεκλεχτούμε"...:

Βίντεο: Τα κολοδάχτυλα πάνε σύννεφο στην ξένη τηλεόραση

Δείτε πως εκδήλωσε τον εκνευρισμό του ο δημοσιογράφος του NBC που αργούσε να βγει στον "αέρα":

Αποδοκιμασίες εναντίον του Βουδούρη του ΠΑΣΟΚ

Δείτε το βίντεο και προσέξτε πως τα πορομένα ΠΑΣΟΚόσκυλα που τρώνε προφανώς καλά αντιδρούν:

Βίντεο: Τα κορμιά συνεχίζουν να πέφτουν στο Κάιρο

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων ασφαλείας στο Κάιρο, αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων. Τις τελευταίες 24 ώρες σκοτώθηκαν 8 διαδηλωτές, κυρίως από πυροβολισμούς, και τραυματίστηκαν 300. Οι νέες συγκρούσεις ξέσπασαν την Παρασκευή, μετά από άγριο ξυλοδαρμό διαδηλωτή μπροστά από το κτήριο της Βουλής και το κόμμα των "Αδελφών Μουσουλμάνων" που κέρδισε τις πρόσφατες εκλογές, κατηγορεί τον Πρωθυπουργό και το Στρατό.

Το χρονικό της σύλληψης του ζώου της Καστοριάς

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς με τη συνδρομή των συναδέλφων τους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς και του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς, η ανθρωποκτονία σε βάρος 21χρονης, που διαπράχθηκε της πρώτες πρωινές ώρες της 16.12.2011 στην Καστοριά.

Συνελήφθη την Παρασεκυή 16-12-2011 το απόγευμα στο Κιλκίς ένας 35χρονος Ελληνας ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος της 21χρονης.

Ώρα για γέλιο-Συγκλονιστική αποκάλυψη Τσάκα: Είπα ψέμματα! Έλα ρε! Πέφτουμε απ' τα σύννεφα λέμε

Αποκαλυπτικός και απολαυστικός εμφανίστηκε εκ νέου ο Βλάσης Τσάκας μιλώντας για την συνάντηση που είχε με τους Αραβές. Παραδέχθηκε πως είπε ψέμματα για τον Αλ Σαούντ, ενώ ξέσπασε λέγοντας: “Ο Βαρδινογιάννης λέει μαλ...”!

Η εφημερίδα “Sportday” συνάντησε τον Τσάκα στο ξενοδοχείο “King George” μαζί με κάποιους Άραβες, ωστόσο μόλις αυτός αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφου ξεκίνησε να βρίζει και να απειλεί... Τελικά έσπασε σιωπή του μιλώντας για όλα.

Ο Θερμαϊκός ξέρασε (με) το πλωτό "χριστουγεννιάτικο" δέντρο του Μπουτάρη!


Η εικόνα της ημέρας….

Μια ημέρα αποβολή για την περίφημη μούντζα

Η φωτογραφία του Λαρισαίου μαθητή που είχε αποδώσει το παράσημο της ανοικτής παλάμης στους επισήμους κατά την ημέρα της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου έκανε το γύρο της Ελλάδας και έγινε πρώτο θέμα σε πολλά μέσα ενημέρωσης.

Τουρκία: Κατέρρευσε υπό κατασκευή τέμενος

Κατέρρευσε τέμενος υπό κατασκευή στην Τουρκία με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί και να χάσει τη ζωή του ένας εργάτης ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 9

Σάντος: Υπάρχει ένας λαός που διαμαρτύρεται...

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πως είναι λανθασμένη η άποψη που έχουν στο εξωτερικό για τους Έλληνες, ενώ σχετικά με το Euro υπογράμμισε πως θα είναι αποτυχία αν δεν προκριθεί η Εθνική ομάδα στους “8”.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Σάντος στα «ΝΕΑ»:

«Financial Fair... καίει» για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για θέματα που αφορούν στη μη τήρηση του «financial fair play» θα κληθούν να απολογηθούν ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, σύμφωνα με έγγραφο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στα γραφεία της ΕΠΟ. Η UEFA είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και παρακολουθεί στενά την πορεία των οικονομικών των ομάδων.

Κάνει πίσω η Βρετανία;

[Τα παρακάτω δεν τα λέω εγώ αλλά ο Indepentdent και το Sky News που είναι "κομπλεξικοί με την Αγγλία και Γερμανοτσολιάδες όργανα των ναζί"... ]

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού καναλιού Sky News, οι Βρετανοί αξιωματούχοι έχουν ήδη επιστρέψει στο τραπέζι των συνομιλιών για μια νέα συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με πρόθεση να προσυπογράψουν – προφανώς υπό όρους – την στενότερη δημοσιονομική ενοποίηση των κρατών μελών.

Αρνήθηκε τελικά την υπεράσπιση του παιδεραστή ο Ν. Κωνσταντόπουλος, όχι ότι έχει πρόβλημα, αλλά φοβήθηκε τις ντομάτες

Πίσω φαίνεται πως έκανε ο ποινικολόγος και πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ και τελικά δεν προτίθεται να αναλάβει την υπεράσπιση του παιδεραστή Σειραγάκη στο Ρέθυμνο.. παρόλο που το σκεφτόταν μιας και σαν κλασικός αριστερός δεν έχει πρόβλημα να υπερασπιστεί και τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα, αλλά μάλλον φοβήθηκε την κατακραυγή και τις ντομάτες... παρόλα αυτά συνεχίζει να συζητάει να υπερασπιστεί κάποιος από το γραφείο του το ζώο, γιατί τα λεφτά είναι πολλά

Πυροβόλησαν ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου στο Περιστέρι

Ενας 33 χρονος ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου μεταφέρθηκε τραυματισμένος στην πλάτη μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε κατά την διάρκεια ληστείας στο κοσμηματοπωλείο του. στην οδό Μονεμβασιάς στο Περιστέρι.Οι 4 δράστες που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στο κατάστημα και αφού πυροβόλησαν τον ιδιοκτήτη άρπαξαν κοσμήματα καιτράπηκαν σε φυγή.Παρά τις αναζητήσεις δεν έχουν εντοπιστεί.

3 νεκροί από φωτιά στο Πλωμάρι

Βρέθηκαν νεκροί ένας 59χρονος, η 51χρονη σύζυγός του και το 5χρονο εγγονάκι τους.

Μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τρία άτομα, ένας άνδρας ηλικίας 59 ετών, η γυναίκα του ηλικίας 51 ετών και το 5χρονο εγγονάκι τους.

Ραγκούσης-Νταλάρας σα να μην κυβέρνησε τα προηγούμενα 2 χρόνια: "Η αβεβαιότητα έφερε ύφεση"

[Οι άνθρωποι έχουν πολύ θράσος!!! Έχουν αρχίσει και μιλάνε λες και μας έφερε κάποιος άλλος στη σημερινή κατάσταση!!]

Ο κ. Ραγκούσης απέδωσε την ύφεση στην παρατεταμένη αβεβαιότητα και ανασφάλεια και προειδοποίησε ότι αν δεν φτάσουμε στο τέλος του PSI και στη νέα δανειακή σύμβαση, τα οποία χαρακτήρισε ως τους δύο «εθνικούς στόχους», δεν δεν μπορέσει η Ελλάδα να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά.

Βίντεο: Ρώσοι πιλότοι επί τω έργω

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Καθυστέρηση στην παράδοση των γερμανικών υποβρυχίων στην Ελλάδα

Στον αέρα βρίσκονται τα προγράμματα των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού, για τα οποία το ελληνικό Δημόσιο έχει ήδη καταβάλει περίπου 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο αντιστοιχεί στο 70% της συνολικής αξίας τους.

Ιδιώτες εισπράκτορες στο κυνήγι των οφειλετών 42 δισ. ευρώ του Δημοσίου

Ιδιώτες φοροεισπράκτορες επιστρατεύει το υπουργείο Οικονομικών για τα ληξιπρόθεσμα χρέη των 42 δισ. ευρώ, αναθέτοντας σε εισπρακτικές εταιρίες τη λύση ενός μέρους από τον γόρδιο δεσμό της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα.

Πάνω από ένα εκατ. ευρώ οι καταστροφές στην Αθήνα το 2011

Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ υπολογίζεται πως θα στοιχίσει στο Δήμο της Αθήνας η αποκατάσταση των καταστροφών που προκλήθηκαν στις διαδηλώσεις και τις πορείες που πραγματοποιήθηκαν από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα.

Σοκ στην Καστοριά: Φοιτήτρια βρέθηκε σφαγμένη στη λίμνη

- Σοκαρισμένη η κοινωνία της Καστοριάς από τον άγριο φόνο της 21χρονης φοιτήτριας
- Ο δολοφόνος είχε προαναγγείλει την πράξη στο Facebook και ότι "θα την ακολουθούσε"
- Την σκότωσε στο αυτοκίνητό του και πέταξε το πτώμα στη λίμνη
- Τράκαρε με το ΙΧ και ανασύρθηκε τραυματισμένος

Συγκλονίζει η τραγωδία στην Καστοριά. Η 21χρονη φοιτήτρια από την Κέρκυρα ανασύρθηκε το πρωί από τη λίμνη, άγρια δολοφονημένη.

Τα "τρελά" κονδύλια του ΥΕΘΑ!18 εκατ.για απόρρητα και καθαριότητα,675.000 για πολεμοφόδια!

Πολλά και παράξενα έχει ο προϋπολογισμός του ΥΕΘΑ για το 2012.Παράξενα από την άποψη ότι θα μπορούσαν πολλές δαπάνες να έχουν εξαλειφθεί και δεν εννοούμε μόνο τα 9.000.000 ευρώ των απόρρητων δαπανών,για τα οποία το βασικό ερώτημα είναι αν ξοδεύονται εκεί που πρέπει.

Tο σύνδρομο της «Πιρέλι»

Στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αντιμετώπισε πρόβλημα μειωμένων πωλήσεων εξαιτίας της πίεσης του ανταγωνισμού από την Ασία. Ήταν η εποχή που οι γιαπωνέζικες και κορεάτικες αυτοκινητοβιομηχανίες είχαν εγκατασταθεί στην Γηραιά Ήπειρο και προσαρμόσει τα φθηνότερα μοντέλα τους στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, κερδίζοντας το πλήθος των καταναλωτών. Τότε λοιπόν , όταν όλοι στην υπόλοιπη Ευρώπη ζούσαν σε περιβάλλον απόλυτου ευδαιμονισμού, τα γερμανικά συνδικάτα συμφώνησαν μειώσεις μισθών αποδεχόμενα εβδομάδα τεσσάρων ημερών για ορισμένο χρόνο, με σκοπό να δώσουν ευκαιρία και εργαλεία στις αυτοκινητοβιομηχανίες να μειώσουν το κόστος παραγωγής και να εκσυγχρονισθούν ώστε να ανταγωνισθούν τους Ασιάτες.

Καταιγίδα νέων μέτρων από εβδομάδα!

Θα είναι μια από τις κρισιμότερες εβδομάδες αυτή που ξεκινάει αύριο για την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Κι αυτό γιατί θα πρέπει να ξεκαθαρίσει στην τρόικα πότε και ποια μέτρα προτίθεται να λάβει προκειμένου να καλύψει τη μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού για το 2011 που φεύγει και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2012 που έρχεται.

Οδηγός Προστασίας στο Facebook

Εξαιτίας της δεδομένης ανάγκης των χρηστών του Facebook να γνωρίσουν με ποιους τρόπους μπορούν να χρησιμοποιούν τον ιστοχώρο με ασφάλεια, αποφεύγοντας τους πιθανούς κινδύνους, η δράση Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου δημιούργησε ένα αναλυτικό 48σέλιδο οδηγό που ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο πώς μπορεί να ελέγχει και να ρυθμίζει την πρόσβαση στα δεδομένα μέσα από τις οθόνες του Facebook.

Δυσφορία στη Βρετανία για τις δηλώσεις μελών της γαλλικής κυβέρνησης

Απαράδεκτα χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της βρετανικής κυβέρνησης Νικ Κλεγκ τα πρόσφατα σχόλια μελών της γαλλικής κυβέρνησης για την οικονομία της Μεγάλης Βρετανίας.

Αλβανική «γενοκτονία» στους Βορειοηπειρώτες

Όπως μεταδίδεται από τα Τίρανα, το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας με απόφασή του κατήργησε πλήρως τον όρο «εθνικότητα» ή τον όρο «σύμφωνα με την εθνικότητα των γονέων» από τις ληξιαρχικές πράξεις.

Υποβάθμιση Βελγίου από τη Moody's

Στην υποβάθμιση του Βελγίου κατά δύο βαθμίδες, στο (ΑΑ3 από ΑΑ1), με αρνητικές προοπτικές προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Moody's.

Στην ανακοίνωσή του οίκος επικαλείται τους ενισχυμένους κινδύνους από την επιδείνωση των συνθηκών χρηματοδότησης για χώρες της Ευρωζώνης με σχετικά υψηλά επίπεδα χρέους.