30 Απριλίου 2012

Η μεγάλη νίκη του Μιχάλη Ζαμπίδη!

Αποθέωση για τον «Iron Mike». Το κατάμεστο Κλειστό του Ελληνικού χειροκρότησε και συγκινήθηκε με τη μεγάλη διάκριση του Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος επικράτησε του Συριοαυστριακού Fadi Merza, με ομόφωνη απόφαση και διατήρησε στην κατοχή του τη ζώνη "King of The Ring", στο πλαίσιο της διοργάνωσης "Iron Challenge".
Κατέκτησε τον τίτλο "Super World Title", μπαίνοντας στη δεκάδα των κορυφαίων αθλητών, που θα διεκδικήσουν τη λευκή ζώνη που κατέχει ο Μάικ Τάισον!

Μετά το τέλος της μεγάλης αναμέτρησης ο Ζαμπίδης με δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός ότι μπόρεσε να επανέλθει στα ρινγκ δυνατός μετά τον τραυματισμό του και πέτυχε μία σπουδαία νίκη.



«Είναι πάρα πολύ σημαντική η σημερινή μου νίκη, με δεδομένο ότι είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Αντιμετώπισα έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος άντεξε πολλά δυνατά χτυπήματα και έμεινε όρθιος. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλος αθλητής είναι», ανέφερε ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής.

«Σε 30 μέρες θα αγωνιστώ στην Μαδρίτη για την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του boxing, που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβρη», συμπλήρωσε ο Ζαμπίδης.

protothema.gr