15 Ιανουαρίου 2012

Χάρρυ Κλυνν για την απραξία της ΝΔ:«Για να είσαι παράγοντας της ΝΔ, δεν πρέπει μόνο να δείχνεις ηλίθιος, πρέπει να είσαι κιόλας!!»

http://desmond.yfrog.com/Himg738/scaled.php?tn=0&server=738&filename=nlu2.jpg&xsize=640&ysize=640
Διαβάζω στον Τύπο:

«Σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ για τις προτάσεις στελεχών του περί παράτασης των εκλογών εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία αποδίδοντας ευθέως κατηγορίες ότι «απαιτούν να καταστρατηγηθεί η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να προταχθούν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ και να τους δοθεί χρόνος, έτσι ώστε να μη ναρκοθετηθεί το μέλλον του κόμματός τους.»

Και λέω:

Διαμαρτυρία έξω απ' τα γραφεία της S and P στο Παρίσι

Το εντυπωσιακό είναι ότι τα 200-300 άτομα που διαμαρτύρονται έξω από τα γραφεία της Standard and Poor's είναι...

Νέα ρομπιά Παπαδήμου, Κουτρουμάνη-Τρόικα: Δεν υπάρχει τελεσίγραφο για τους μισθούς!!!

Η τρόικα δεν έχει θέσει θέμα μείωσης του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ή κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού, δήλωσε στο Mega την Κυριακή ο επικεφαλής της αντιπροσωπίας της Κομισιόν στην Αθήνα Πάνος Καρβούνης.

Νέα ανακάλυψη των φίλων της "κλιματικής αλλαγής": Θερμότερα καλοκαίρια προκαλούν ψυχρότερους χειμώνες

[Προσπαθούνε να εξηγήσουν τι έχει γίνει και αντί να ζεσταινόμαστε όπως προβλέπουν εδώ και χρόνια, το δαγκώνουμε όλο και περισσότερο... το προφανές ότι λένε μαλακίες για δήθεν κλιματική αλλαγή, προκειμένου να προωθήσουν την πράσινη ανάπτυξη, δεν μπορούνε να το πούνε]

Τα θερμότερα καλοκαίρια στο βόρειο ημισφαίριο αλλοιώνουν τα καιρικά φαινόμενα και προκαλούν βαρύτερους χειμώνες στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, υποστηρίζει ομάδα επιστημόνων σε έκθεσή της που θα μπορούσε να βοηθήσει στην μακροπρόθεσμη πρόγνωση του καιρού.

Ανακοίνωση ΠΑΟ: Ο Σπάθας υπεύθυνος για τη νίκη μας στα Γιάννενα!

Δεν το είπε ακριβώς έτσι αλλά το έγραφε στην ανακοίνωσή του που έβγαλε όσο παίζονταν το παιχνίδι, γεγονός που είναι πρωτοφανές, να βγάλει ομάδα ανακοίνωση όσο παίζεται το παιχνίδι!!! Ούτε ο Ολυμπιακός έτσι... που λέει ο λόγος :)

Διαβάστε τι έλεγαν και φαντάζομαι τώρα που κέρδισαν θα ξεχάσουν:

Τί είπαν Βεστερβέλε-Σαμαράς; Γιατί ο Γερμανός συνάντησε μόνο τον Σαμαρά;

[Σύμφωνα με άρθρο του Spiegel ο Βεστερβέλε ήρθε στην Ελλάδα (και η επίσκεψη για σήμερα είχε γίνει γνωστή πολύ πριν καταρρεύσουν οι διαπραγματεύσεις για το PSΙ και συνεπώς δεν σχετίζεται με αυτό παρά τα όσα λένε οι παπάρες των Finacial Times) για να ενθαρρύνει τους Έλληνες να επισπεύσουν τις μεταρρυθμίσεις και να ανιχνεύσει τις προθέσεις τους για την πολιτική που θα ακολουθήσουν μετά τις εκλογές, που "σύμφωνα με τον Βενιζέλο θα γίνουν στις 29 Απριλίου" όπως λέει χαρακτηριστικά. Το "μετά τις εκλογές" είναι αυτό που νοιάζει τους Γερμανούς και γι αυτό συναντήθηκε με τον Σαμαρά και όχι με τον Παπανδρέου.

Εκπροσωπήθηκαν και οι αλκοολικοί στο ΕΣ του ΠΑΣΟΚ... πρότειναν η ηγεσία να έχει μορφή κολλεκτίβας όπως είπε ο σοσιαλΗστής της πούτσ@@, Τζουμάκας

Την σύγκρουση και την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής και των παραγώγων της προέταξε στην δική του εισήγηση ο Στέφανος Τζουμάκας, εκ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έχουν δηλώσει ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του Κινήματος.

Οι συνομιλίες για το PSI θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, εκτιμά ο Γκίντο Βεστερβέλε

Την εκτίμηση ότι «οι συνομιλίες για το PSI είναι δύσκολες, αλλά θα έχουν θετικό αποτέλεσμα» εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε, μετά τις επαφές που είχε την Κυριακή στην Αθήνα. Ο Γερμανός αξιωματούχος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Εξωτερικών και αντιπρόεδρο της ΝΔ Σταύρο Δήμα, μεταφέροντας το μήνυμα της καγκελαρίου Μέρκελ, υπέρ της επιτάχυνσης των μεταρρυθμίσεων και της εφαρμογής των ήδη ψηφισμένων νόμων.

Αυτή είναι η δασκάλα του σεξ (φώτο) που ξελόγιασε τον 15χρονο και παρολίγο να στείλει τη μαμά του, που τον θέλει μαλάκ@, στο τρελάδικο

Διαβάστε και τους καυτούς διαλόγους
Είχε γίνει γνωστή στους μαθητές ως η δασκάλα του έρωτα, το πρωί δίδασκε και το βράδυ μεταμορφωνόταν σε μία γυναίκα που ήθελε να σαγηνέψει μικρούς μαθητές. Τους αναζητούσε μέσω του Facebook και τους προέτρεπε να ζήσουν μαζί της στιγμές πάθους.......

Χανιά: Χρέος δανειολήπτριας μειώθηκε κατά 70%

[Ρε γμτ δεν μπορώ να καταλάβω πως βρίσκονται άτομα να χρωστάνε 100.000!!! Το μόνο ελαφρυντικό είναι να πρόκειται για πανωτόκια... αλλιώς άμα είναι από καταναλωτικά, τηλεοράσεις πλάσμα και iphone, δείχνουν γιατί χρεοκοπήσαμε σαν χώρα...]

Νέα σημαντική απόφαση, από το Ειρηνοδικείο Χανίων, με την οποία δικαιώνεται πανηγυρικά, δανειολήπτρια δημόσιος υπάλληλος, της οποίας το χρέος προς τις τράπεζες υπέστη «κούρεμα» 70%..

Ποτάμι της Νέας Ζηλανδίας στην «καλύτερη δορυφορική εικόνα του 2011».Δείτε τη

H αμερικανική εταιρεία δορυφορικής απεικόνισης Digital Globe, από την οποία προέρχονται πολλές εικόνες στο Google Earth, ανακοίνωσε το νικητή του διαγωνισμού της για την καλύτερη δορυφορική φωτογραφία της περυσινής χρονιάς: είναι οι πλεξούδες που σχηματίζει η ροή ενός ποταμού στη Νέα Ζηλανδία.

Αρχίζουν αύριοοι διακοπές ρεύματος...250.000 οι απλήρωτοι λογαριασμοί

Απλήρωτοι είναι 250.000 λογαριασμοί της ΔΕΗ. Για τους 20.000 έχουν περάσει οι 80 ημέρες χάριτος. Οι διακοπές αρχίζουν από αύριο σε ακίνητα με τιμή ζώνης μεγαλύτερη των 2500€ το τμ.

Ένα άγνωστο τραγούδι για την αχαριστία των «συμμάχων» απέναντι στην Ελλάδα

Η Ελλάς υποτίθεται ότι ήταν από τα κράτη εκείνα, τα οποία νίκησαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως στην πραγματικότητα δεν πήρε τίποτε… Πάλι καλά, γιατί η Πολωνία βρέθηκε πενήντα χρόνια υπόδουλη στους μπολσεβίκους! Για την αχαριστία των «συμμάχων» μας, που όταν χύναμε το αίμα μας, μας υποσχόντουσαν και Κύπρο και Βόρειο Ήπειρο είχε γραφτεί και τραγούδι, που σήμερα βέβαια είναι στα αζήτητα: Στίχοι Τραϊφόρος, μουσική Σουγιούλ, τραγούδι Σοφία Βέμπο

Διαβάστε το στο xryshaygh.wordpress.com

ΠΑΟΚ -Εργοτέλης 2-1 (βίντεο με τα γκολ)

Δείτε το:

Η αριστερά στο στόχαστρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας για το επεισόδιο εις βάρος της Ντ.Μπακογιάννη

Επίθεση αλητείας, χουλιγκανικού τύπου, που έχει εκθρέψει η ανοχή αριστερών κομμάτων, και ανήκει ξεκάθαρα στις παρακρατικές πρακτικές γνωστών αναρχοφασιστικών ομάδων, τις οποίες ουδέποτε αντιμετώπισαν κυβερνήσεις και πολιτικές ηγεσίες των αρμόδιων υπουργείων και υπηρεσιών, χαρακτηρίζει το επεισόδιο εις βάρος της Ντόρας Μπακογιάννη το γραφείο Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

JP Morgan: «Αγοράστε σε ευρώ, εξοφλήστε σε δραχμές!»... δεν μας νοιάζει... αφού δεν είναι ναζί μπορούν να λένε ότι θέλουν

[Προσέξτε ότι σε όλο το άρθρο αναφέρεται μόνο το όνομα της Τράπεζας και πουθενά δεν αναφέρεται το κράτος... σε αντίθεση αν η JP Morgan ήταν γερμανική σε κάθε παράγραφο θα γινόταν αναφορά σε γερμανους που θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια... καλή χώνεψη (της προπαγάνδας)]

- Συστήνει στους πελάτες της αγορές ακινήτων με δάνεια από ελληνικές τράπεζες
- Μεγάλες ξένες εταιρείες έχουν βάλει στο στόχαστρο του ελληνικά ακίνητα με καθαρά κερδοσκοπικό χαρακτήρα
- Η JP Morgan “στοιχηματίζει” ότι σύντομα θα γυρίσουμε στην δραχμή

Στους 5 οι νεκροί στην Ιταλία

Δυο ακόμη επιβάτες βρέθηκαν νεκροί στο κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia, που προσάραξε ανοιχτά του νησιού Τζίλιο μετά από πρόσκρουση σε ύφαλο, και επισήμως οι νεκροί είναι πλέον πέντε. 15 επιβάτες εξακολουθούν να αγνοούνται, σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση.

Αντίστροφη μέτρηση για τη συντριβή του ρωσικού σκάφους Fobos-Grunt

[Τελικά το ρώσικο διαστημόπλοιο έπεσε στις 7:45 μμ στον Ειρηνικό.]

Το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης είναι ασφαλές από τη βροχή συντριμμιών που αναμένεται να προκαλέσει αργά την Κυριακή η επανείσοδος του Fobos-Grunt, της αποτυχημένης ρωσικής αποστολής που θα ταξίδευε στο Φόβο του Άρη.

ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός Live Stream (7:30 μμ.)

Λινκς για τον αγώνα:

O Eρντογάν στην κηδεία του Λεφτέρ!

Με τιμές ήρωα κηδεύτηκε ο ελληνικής καταγωγής «θρύλος» Λεφτέρ Κιουτσουκαντωνιάδης. Τουλάχιστον 10.000 Τούρκοι πολίτες τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. Ανάμεσα τους και ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε.

Βιντεo: «Σκατά στον τάφο του Μπακογιάννη»!!... και γι αυτό πανηγυρίζουν οι ηλίθιοι

Oταν πανηγυρίζoυμε τέτοια συνθήματα, óπως κάνoυν οι ηλίθιοι, είμαστε για κλάματα σαν κοινωνία... απολαύστε τo σύνθημα των παρασίτων της κοινωνίας στην επίθεση εναντίον της Mπακoγιάννη, η οποία φυσικά όπως λένε οι ίδιοι στο indymedia δεν έγινε λόγω της ψήφου της στο μνημόνιο, αλλά επειδή η Μπακογιάννη μαζί με τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ την προηγούμενη εβδομάδα ζήτησαν να μπούνε όρια στις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας όπου κάθε τρεις και λίγο 100-200 άτομα κλείνουν όποιο δρόμο γουστάρουν. Φυσικά το βίντεο καταρρίπτει και τους ισχυρισμούς των γνωστών ηλιθίων ότι οι νεαροί προκλήθηκαν και πέταξαν γιαούρτια, πέτρες και λοιπά, καθώς όπως βλέπουμε όλοι στο βίντεο "οι αθώοι αγανακτισμένοι νεαροί", όπως αποκαλούν τους αναρχικούς οι ηλίθιοι, μπαίνουν φοράτοι στο χώρο και αρχίζουν να βρίζουν χυδαία τον Μπακογιάννη:

Γαμώ τα γέλια ο Σάββας: Προσπαθεί να πουλήσει το παλτό και λέει μαλακί@@

...Από την πλευρά του, ο Σάββας Θεοδωρίδης, όταν ρωτήθηκε σε "πηγαδάκι" με τους δημοσιογράφους, για την εμφάνιση του Ντιόγκο, ο οποίος ακούμπησε 2-3 φορές τη μπάλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του, λέγοντας μεταξύ άλλων: 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γράφει ο Β.Α. Κόκκινος

Τα έθνη πρέπει να ενθυμούνται, για να διδάσκονται, είπε ο Θουκυδίδης. Οι Έλληνες δεν πρέπει να λησμονήσουν πώς ζούσαν έως το 2009, οπότε – κρίμασιν οις οίδε Κύριος – η κυβέρνηση της χώρας περιήλθε στον Γεώργιο Παπανδρέου, τον μεγάλο υπεύθυνο της σημερινής καταστάσεώς τους.

Πάντα έτσι ήταν το ΠΑΣΟΚ: Υπερ των αδυνάτων

Όπως τότε... έτσι και τώρα:

ΠΑΟΚ - Εργοτέλης Live Stream (5:15 μμ.)

Λινκς για τη μετάδοση του αγώνα:

Ποια ήταν η σχέση του Χίτλερ με το Ισλάμ; Βίντεο

undefined
Υπήρχε σχέση του Χίλτερ με το Ισλάμ; Αν και σήμερα ισραηλινοί προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν κάποιες επαφές που είχε το καθεστώς Χίτλερ -αλλά και ο ίδιος- με εκπροσώπους του Ισλάμ την εποχή του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου,γενικεύοντας το θέμα και βάζοντας τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι, φαίνεται ότι υπήρχε ζήτημα.

Εφοριακοί έσβηναν τεράστια πρόστιμα και τους έδωσαν και...προαγωγή!

- Στην Εισαγγελία και νέα υπόθεση με 14 οικονομικούς επιθεωρητές και ελεγκτές
- Ανάμεσα στους κατηγορούμενους και πρώην γενικός επιθεωρητής του υπ.Οικονομικών
- Μόλις πριν από ένα μήνα πήραν προαγωγή σε διευθυντικές θέσεις σε εφορίες “φιλέτα”
- Καταπέλτης το σκεπτικό του Αρείου Πάγου

"Ο Βιεϊρίνια μπορεί να σταθεί άμεσα"

Ο Βιεϊρίνια είναι ο παίκτης που σύμφωνα με την "Bild" ξεχώρισε κατά την διάρκεια της μίνι προετοιμασίας της Βόλφσμπουργκ

Επικερδής βιομηχανία άσκοπων καισαρικών

Παρά την κρίση, «η βιομηχανία των καισαρικών» εξακολουθεί να αναπτύσσεται, εξοβελίζοντας τον φυσιολογικό τοκετό και... πλουτίζοντας ορισμένους μαιευτήρες. Μια επίσημη και δημόσια αυτή τη φορά έρευνα από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας στα μαιευτήρια της χώρας δείχνει ότι η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται και δεκάδες χιλιάδες γυναίκες, κάθε χρόνο, βιώνουν ένα επώδυνο όσο και άσκοπο σοβαρό χειρουργείο για να γεννήσουν το παιδί τους.

Βίντεο: Μαρτυρία βατραχανθρώπου για τα Ίμια

Δείτε το βίντεο:

Κρητικό νταηλίκι: "Σακάτεψε" 18χρονο γιατί είχε σχέση με τη 14χρονη κόρη του - Φόβοι για βεντέτα

Με τον πλέον βίαιο τρόπο επέλεξε ένας πατέρας από την Μεσαρά να τιμωρήσει ένα 18χρονο αγόρι που "τόλμησε" να δημιουργήσει σχέση με την 14χρονη κόρη του.

Θεσσαλονίκη: Κατάληψης της πλατείας στο Άγαλμα Βενιζέλου

Υπό κατάληψη τελεί η πλατεία στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 200 άτομα, αντιεξουσιαστές και αναρχικοί, με στόχο τους να αποτρέψουν προγραμματισμένη συγκέντρωση που θα γίνει στο χώρο, στις 4 το απόγευμα.

Έκρηξη γίγαντα Κουλούρη: «Τραβήξτε τα βλέφαρά μου να δείτε αν είναι βαμμένα»

"Βαρέθηκα να ακούω αυτές τις γελοιότητες ότι βάφω τα μάτια μου με ρίμελ ή με μολύβι” λέει ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του μέσω της οποίας στρέφεται εκ νέου κατά του Χρ. Παπουτσή αλλά και του Γ. Παπανδρέου. [Πάντως ξέρει τι είναι το ρίμελ... που εγώ δεν ξέρω...]

e-Επιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρήσεις φίλων:

Η πιθανότητα να δούμε τον Ε. Βενιζέλο πρωθυπουργό, είναι ίδια με αυτή της εκλογής του Θ. Τσουκάτου

Η πιθανότητα να δούμε τον Ε. Βενιζέλο πρωθυπουργό, είναι ίδια με αυτή της εκλογής του Θ. Τσουκάτου -άσχετο- ως πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ. Ευάγγελε (κατ' ευφημισμόν) στο ξαναλέμε, δεν θα εγκατασταθείς ποτέ στο Μαξίμου, έστω κι' αν γίνεις "προεδράρα" του ΠΑΣΟΚ, που δεν το βλέπω.

Οι λόγοι είναι προφανείς.

Για απάτη μαμούθ σε βάρος του Κ.Αγγελόπουλου ο Ν.Γοργίας

Στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών παραπέμφθηκε ο δικηγόρος Αθηνών Νικόλαος Γοργίας κατηγορούμενος για εξακολουθητική απάτη κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια με περιουσιακό όφελος 27,3 εκατομμυρίων ευρώ με θύμα τον γνωστό επιχειρηματία Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

Τρόικα: Δεν πάει άλλο με την Ελλάδα

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Αθήνα ενόψει της επικείμενης επίσκεψης της τρόικας, την ερχόμενη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής», οι ελεγκτές έρχονται με κακή διάθεση, καθώς ελάχιστη πρόοδος έχει επιτευχθεί και θα πρέπει να γίνουν πάρα πολλά, άμεσα. Η τρόικα επιθυμεί πρωτίστως να διαπιστώσει τις εκκρεμότητες και μετά να συζητήσει τη δανειακή σύμβαση και στο Μαξίμου ανησυχούν μήπως ενδιάμεσα υπάρξει αποχώρηση, μη προγραμματισμένη, ώστε να αυξηθεί η πίεση, μεταξύ άλλων για μείωση κατώτατων μισθών και κατάργηση 13ου και 14ου μισθού.

Μέρκελ: «Η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στην ανάπτυξη»

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ υποστήριξε σε συνέντευξη της ότι η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στην ανάπτυξη μέσα από το πρόγραμμα λιτότητας που ακολουθείται και έδωσε εκ νέου έμφαση στην ανάγκη υλοποίησης δομικών μεταρρυθμίσεων.

Φούμαρα: Αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, με ελαφρύνσεις-έκπληξη, δρομολογεί η κυβέρνηση

[ΠΑΣΟΚικά φούμαρα, η προπαγάνδα του ΒΗΜΑΤΟΣ για επικείμενες φορολογικές ελαφρύνσεις... διαβάστε να γελάσετε και άμα αυτοί κάνουν ελαφρύνσεις να μου σφυριξετε...]

Πρόκληση προς τα κόμματα για την έναρξη διαλόγου για τη διαμόρφωση του Εθνικού Φορολογικού Συστήματος θα αποστείλει την εντός της εβδομάδας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Από το κακό στο χειρότερο ο Ολυμπιακός

Βλέποντας το ματς με τον Λεβαδειακό, αναρωτιόμουν με ποια ομάδα οι Βοιωτοί έκαναν τόσες πολλές κλασσικές ευκαιρίες και μάλιστα εκτός έδρας... Τραγική λειτουργία σε όλες τις γραμμές...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Διαβάστε τι θα πληρώσετε το 2012

Διαβάστε πιο καθάρα τον πίνακα κλικάροντας πάνω του:

Αναστολή πληρωμών αντί για εφαρμογή του PSI, προτείνει ο Αλ.Τσίπρας

Την πεποίθηση ότι µια ενωτική σύµπραξη της Αριστεράς και των αντιµνηµονιακών δυνάµεων θα µπορούσε να αναδειχθεί σε πρώτη δύναµη και να διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής".

Στα πρόθυρα εγκεφαλικού η Ελληνίδα μαμά: "Ήταν έρωτας" λέει η δασκάλα του σεξ...

"Η γνωριμία μου με το νεαρό από τα Χανιά συνέβη πριν από πέντε μήνες στις καλοκαιρινές μου διακοπές. Δεν είχε να κάνει με το σχολικό περιβάλλον στο οποίο υπηρετούσα" λέει η 22χρονη.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο εξαιτίας των χιονοπτώσεων αλλά και του παγετού. Διαβάστε αναλυτικά που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες αλλά και που έχει διακοπεί η κυκλοφορία:

Η επιστήμη των μυστικών

Η αποστολή μηνυμάτων σε «φίλους», με τη φροντίδα να μην τα διαβάσουν οι «εχθροί», είναι γνωστό ότι απασχολεί τους ανθρώπους από τα ιστορικά χρόνια. Στη σύγχρονη όμως εποχή αποτελεί πια στοιχείο της καθημερινής ζωής, από τη λειτουργία των κινητών τηλεφώνων ως τη διενέργεια τραπεζικών πράξεων μέσω του Διαδικτύου. Πόσο άραγε έχει εξελιχθεί η επιστήμη της κρυπτογραφίας από τις πρώτες ιστορικές αναφορές και πόσο ασφαλή είναι τα συστήματα που χρησιμοποιούμε σήμερα για παρόμοιους σκοπούς;

Άνθιμος κατά Σκοπιανών, Γερμανών, αλλόθρησκων και ...Ελλήνων!

Με όλους τα έβαλε στο κήρυγμά του ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης. Ακόμη και με τους Έλληνες τους οποίους κατακεραύνωσε και όχι αδίκως. Όχι βέβαια όλους αλλά εκείνους που "πηγαίνουν και παίζουν τα χρήματά τους στο καζίνο των Σκοπίων ενώ εμείς δίνουμε αγώνα να ταίσουμε κάποιους που πεινάνε". Βέβαια πρόσθεσε...

Ο κυβερνήτης του Concordia εγκατέλειψε το πλοίο πριν τους επιβάτες

Ο κυβερνήτης του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, Φραντζέσκο Σετίνο, εγκατέλειψε το πλοίο αρκετή ώρα πριν την διάσωση των τελευταίων επιβατών, δήλωσε σήμερα ο εισαγγελέας του Γκροσέτο ο οποίος είναι αρμόδιος για την έρευνα του ναυαγίου, αναφέρουν ιταλικά μέσα.

Έκρηξη σε νοτιοκορεατικό τάνκερ, τρεις νεκροί και οκτώ αγνοούμενοι (βίντεο)

Νοτιοκορεατικό πετρελαιοφόρο ναυάγησε την Κυριακή στην Κίτρινη Θάλασσα, ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτό, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον τριών μελών του πληρώματος. Η νοτιοκορεατική ακτοφυλακή απέκλεισε την εκδοχή βορειοκορεατικής επίθεσης, ενώ το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap μετέδωσε ότι η έκρηξη οφείλεται αναμφίβολα σε διαρροή υγραερίου.
Η έκρηξη σημειώθηκε το πρωί στο 4.191 τόνων δεξαμενόπλοιο «Doora 3», κοντά σε νησί, σχεδόν 32 χλμ. νοτιοδυτικά του δυτικού λιμανιού Ίντσεον της Νοτίου Κορέας.

«Η έκρηξη σημειώθηκε εντός των ναυτικών ορίων με τη Βόρειο Κορέα. Θεωρούμε μικρή την πιθανότητα η έκρηξη να οφείλεται σε βορειοκορεατική επίθεση» δήλωσε εκπρόσωπος της ακτοφυλακής.

Κατά την έκρηξη σκοτώθηκαν ένας Νοτιοκορεάτης ναυτικός και δύο Βιρμανοί. Πέντε Νοτιοκορεάτες και τρεις Βιρμανοί φέρονται ως αγνοούμενοι. Τα υπόλοιπα πέντε μέλη του πληρώματος διασώθηκαν, ενώ η επιχείρηση διάσωσης είναι σε εξέλιξη. Το πλήρωμα αποτελούσαν 11 Κορεάτες και πέντε Βιρμανοί ναυτικοί.

Η πλοιοκτήτρια εταιρία ανακοίνωσε ότι το πλοίο μεταφέρει συνήθως ντίζελ αλλά αυτή τη φορά μετέφερε βενζίνη. «Εξετάζουμε αν αυτό είχε κάποια σχέση με την έκρηξη» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Προσπάθεια αποδραματοποίσης της απώλειας του ΑΑΑ στη Γαλλία

O Οίκος αξιολόγησης Standard and Poor’sυποβάθμισε κατά μια μονάδα την πιστοληπτική αξιολόγηση της Γαλλίας με συνέπεια να μειωθεί το αξιόχρεο της χώρας στο «ΑΑ » χάνοντας την ανώτερη αξιολόγηση των «ΑΑΑ».

Κανένα χαμόγελο, κανένα δάκρυ για τον Κίρο και τον Ραούφ


«Ο νεκρός δεδικαίωται» λένε και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με ανθρώπους που δεν είναι πια κοντά μας. Η μάχη (ιδεολογική ή πραγματική) γίνεται με τους ζωντανούς, μ ΄αυτούς που είναι ακόμα όρθιοι στα πόδια τους κι όχι με τους πεσόντες.

Ιταλία: Βρέθηκε και 3ος επιζών-Τρεις νεκροί και περίπου 40 αγνοούμενοι ως τώρα

Άλλον ένα ζωντανό επιβάτη κατάφεραν να εντοπίσουν πριν από λίγο οι διασώστες στο ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia στα ανοιχτά της δυτικής Ιταλίας.«Προσπαθούμε να κάνουμε το αδύνατο και να φτάσουμε αυτό το άτομο» δήλωσε σχετικά αξιωματούχος της ακτοφυλακής.

Επίθεση κουκουλοφόρων πριν λίγο την Ντόρα στο Ηράκλειο

Το "Λουκούλιο" δείπνο που παρέθεσε ο γνωστός επιχειρηματίας Μιλτιάδης Καράτζης στο ρεστοράν του Ηρακλείου "ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ" με επίσημη προσκεκλημένη την Ντορα Μπακογιάννη συνοδευόταν όπως πληροφορηθήκαμε πρίν λίγο από επιδόρπιο...