14 Απριλίου 2012

Καλή Ανάσταση καλό Πάσχα, Χρόνια πολλά και προσοχή στα αυγά...

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβουν

Τρελό πάρτυ μπορεί να κάνει (άμα θέλει) ο Άκης: Να κληθούν να καταθέσουν ΓΑΠ, Σημίτης

Την κλήση όλων των μελών του ΚΥΣΕΑ ,τα οποία είχαν λάβει αποφάσεις για την αγορά των τεσσάρων υποβρυχίων τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ,ζητά ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσω του δικηγόρου του. Δηλαδή ο πρώην ΥΕΘΑ και κατηγορούμενος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος επιχειρεί να βάλει (και δικαίως μιας και όλοι μαζί αποφάσισαν) στο κάδρο όλο το ΚΥΣΕΑ ,αλλά κυρίως δύο:τους πρώην πρωθυπουργούς Σημίτη και Παπανδρέου!

Μαλάκ@@ Τυνήσιος, υπάλληλος ξενοδοχείου βίασε 18χρονη τουρίστρια

Για διακοπές βρισκόταν η 18χρονη κοπέλα στην Κρήτη, στην Ιεράπετρα. Που να φανταζόταν πως θα ζούσε το χειρότερό της εφιάλτη.

Όπως κατήγγειλε η ίδια, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, έπεσε θύμα βιασμού από έναν 27χρονο Τυνήσιο ο οποίος εργάζονταν στο ίδιο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε η 18χρονη.

"Έλληνες, ελάτε στη Γερμανία να κερδίσετε χρήματα"

"Ελάτε! Κερδίστε εδώ καλά χρήματα!". Με τον τίτλο αυτό, η γερμανική Bild σε δημοσίευμά της αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Γερμανία αποτελεί την αυριανή Γη της Επαγγελίας για όλους τους Έλληνες ανέργους.
Τη θέση αυτή άλλωστε ενστερνίζεται ο Γερμανός Καθηγητής Έρνστ Έλιτζ, ο οποίος υπήρξε ο πρώτος διευθυντής της Γερμανικής Ραδιοφωνίας.

Πάνω από 58 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα τα ακίνητα της ...Τσοχατζούπολης!

Απορρίπτει σύμφωνα με πληροφορίες, όλες τις εις βάρος του κατηγορίες ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσα από τα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, υποστηρίζοντας ότι δεν ευσταθούν τα όσα του καταλογίζουν οι δικαστικές αρχές. Ο πρώην υπουργός που θα καταθέσει τη Δευτέρα, ακούστηκε μάλιστα να λέει πως είναι "πολιτικός κρατούμενος"!!!.

Το θαύμα του Αγίου Φωτός (βίντεο)

Δείτε το:

Α. Σαμαράς: Μετά το Γολγοθά και τα Πάθη, έρχεται η Ανάσταση

Πιστοί στις παραδόσεις της Ορθοδοξίας, οι Έλληνες αντλούμε, σήμερα, το μέγα μήνυμα: Ότι, μετά το Γολγοθά και τα Πάθη, έρχεται η Ανάσταση.

Μονιασμένοι και αποφασιστικοί, με πίστη, σχέδιο και αγώνα, όπως κάναμε πολλές φορές στην Ιστορία μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τις σημερινές αντιξοότητες. Να ξεπεράσουμε την κρίση και να αναστήσουμε τη χαμένη ελπίδα για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες.


Μαζί θα παλέψουμε και μαζί θα τα καταφέρουμε.

Καλή Ανάσταση!

ΗΠΑ: Οι αδικίες του φορολογικού συστήματος

Η αποκάλυψη της φορολογικής δήλωσης του Μπαράκ Ομπάμα αναδεικνύει, με τον πλέον γλαφυρό τρόπο, τις αδικίες του υφιστάμενου φορολογικού συστήματος.

Το δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα των Ομπάμα για το 2011, ήταν 789.000 δολάρια και... κάτι, εκ των οποίων το 20% διατέθηκε σε αγαθοεργίες.

Νεκρός ο Μοροζίνι, θρήνος στην Ιταλία! (video)

Πολύ δυσάρεστα είναι τα νέα που έρχονται από την Ιταλία. Ο ποδοσφαιριστής της Λιβόρνο, Πιερμάριο Μοροζίνι, που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Πεσκάρα, άφησε στο νοσοκομείο την τελευταία του πνοή!
Ο μόλις 25 ετών Μοροζίνι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Πεσκάρα, όταν κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα και συγκεκριμένα στο 31' της αναμέτρησης, έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο έχοντας υποστεί ανακοπή.

Bundesliga 31η αγωνιστική

Απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν, αλλά η Ντόρτμουντ μόνο μ' ένα ποδοσφαιρικό θαύμα θα χάσει το δίσκο. Ο θρίαμβος επί της Σάλκε ήρθε μόλις τρεις ημέρες μετά το 1-0 επί της Μπάγερν και άνοιξε διάπλατα το δρόμο για τη διατήρηση των κεκτημένων στη χώρα.

Βενιζέλος: «Χαλκευμένα τα στοιχεία εναντίον του Άκη»

Aνοικτό θέμα προανακριτικής επιτροπής για τα όπλα

Tων Φ. Kαλλιαγκοπουλου - N. Tσιουτσια-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
26.02.2005

Aνοιχτό παραμένει το θέμα της σύστασης προανακριτικής επιτροπής για την προμήθεια των ρωσικών οπλικών συστημάτων TOR - M1 και TPQ μετά και τη χθεσινή, υψηλών τόνων, συζήτηση στη Bουλή επί του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής. Tη σαφή δήλωση ότι το θέμα και η έρευνα παραμένουν ανοιχτά έκανε ο πρόεδρος της εξεταστικής κ. Iω. Tραγάκης, αν και δεν έγινε σχετικός λόγος κατά τη συζήτηση, παρά μόνον με έμμεσες αναφορές.

Λέσβος: "Έκραξαν" το Δημήτρη Βουνάτσο -VIDEO

To περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής όταν οι πιστοί είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου, περιμένοντας τη συνάντηση των τριών επιτάφιων...

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος ήταν ο μόνος πολιτικός ο οποίος αποφάσισε να μιλήσει στο μικρόφωνο.

Νέα απάτη - μαμούθ και στο ΙΚΑ Πατησίων

Δε φαίνεται να έχει τέλος το σκάνδαλο με τις συντάξεις και επιδόματα "μαϊμού" αφού κάθε βδομάδα "ξεφυτρώνει" κι από ένα υποκατάστημα του ΙΚΑ.  Μόλις λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου στο ΙΚΑ Καλλιθέας, η Οικονομική Αστυνομία ψάχνει το υποκατάστημα του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων που βρίσκεται στην οδό Κεφαλληνίας 12-14, όπου έχει εντοπιστεί κι άλλη απάτη.

ΟΝΝΕΔ Θήβας: Η κα. Αγάτσα να δείξει έμπρακτα ότι στηρίζει τον αγώνα της ΝΔ και της τοπικής ΟΝΝΕΔ για να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας

20120414-151541.jpg
Οι φετινές βουλευτικές εκλογές, εν μέσω ιδιαίτερων κοινωνικών, οικονομικών και φυσικά πολιτικών αναταραχών, αποτελούν ίσως τη σημαντικότερη εκλογική διαδικασία της μεταπολίτευσης. Στις 6 Μαΐου, οι Έλληνες πολίτες καλούμαστε να στηρίξουμε την πολιτική η οποία θεωρούμε πως θα βάλει φρένο στην ύφεση και θα βοηθήσει την Ελλάδα να ορθοποδήσει, ξεπερνώντας τον οικονομικό μαρασμό των τελευταίων 2 χρόνων.

Που θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί

Με το ''βλέμμα'' στραμμένο στις κάλπες οι πολιτικοί αρχηγοί θα κάνουν σήμερα Ανάσταση καθώς και επίσημα η προεκλογική μάχη ξεκινά από την Τρίτη του Πάσχα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα λάβει το Αναστάσιμο Φως στη Θεσσαλονίκη ενώ στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, το Ναύπλιο, βρίσκεται ήδη ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Η φοροδιαφυγή δεν «νηστεύει»

Σωρεία φορολογικών παραβάσεων σε εστιατόρια εντόπισαν οι «Ράμπο»

«Νηστεία» στη έκδοση αποδείξεων έκαναν πολλοί καταστηματάρχες. Η νυχτερινή έφοδος των «Ράμπο» του ΣΔΟΕ έγινε σε 16 πολυτελή εστιατόρια και ταβέρνες της Αττικής.

Οι πρώτοι μαλάκες: Ευτυχώς μόνο τραυματίστηκαν... τι τραυματίστηκαν δηλ. που χάσανε δάκτυλα

Δύο αδέλφια, 21 και 25 χρονών έχασαν δάχτυλα του αριστερού τους χεριού, από έκρηξη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κατασκευής αυτοσχέδιων κροτίδων. Το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στην περιοχή Μηλιές στη δυτική Μάνη.


Το ΠΑΣΟΚ συνέταξε το μνημόνιο και δεν φταίει κανένα ΔΝΤ και κανένας Τόμσεν

Ο Στρος Καν, ο Τόμσεν και το μνημόνιο

του Μ.Ιγνατίου

Έχω κατακρίνει τον Πολ Τόμσεν πολλές φορές και για πάρα πολλά πράγματα. Τον έκρινα ειδικά για το πρόγραμμα της τρόικας, στην οποία συμμετέχει ως βασικό στέλεχος. Πίστευα ότι από τη στιγμή που ο τότε πρωθυπουργός κατέφυγε στον μηχανισμό ΔΝΤ και ΕΕ, έπρεπε να αναζητηθούν διαφορετικοί τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων της ελληνικής οικονομίας, από αυτούς που δοκιμάστηκαν σε άλλες χώρες. Η Ελλάδα ήταν μία διαφορετική υπόθεση και περίπτωση.

Βενιζέλος: Εγώ έγραψα το πόρισμα που αθώώνει τον Άκη για τους TOR-M1

Στο άκουσμα της σύλληψης του Ακη Τσοχατζόπουλου, στο μυαλό των παροικούντων τη Βουλή ήρθαν δύο ονόματα. Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος. Αμφότεροι, ως απλοί βουλευτές τότε, είχαν ξεχωρίσει ως συνήγοροι υπερασπίσεως του παρ’ ολίγον προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννου Παπαντωνίου, στην Εξεταστική της Βουλής για τους TOR M1.

Αβραμόπουλος-γιοκ στα στρατόπεδα για το Πάσχα

Η απόφαση πάρθηκε για να μην ''τρέχουν'' οι στρατεύσιμοι.!

Ο Αβραμόπουλος αποφάσισε να μην πάει τη Κυριακή του Πάσχα σε στρατόπεδο.Η απόφαση ,λένε δεν οφείλεται σε...λούφα για να κάνει ο ίδιος Πάσχα αλλά στο γεγονός ότι αναγνωρίστηκε πως όπου και να πάει οι στρατεύσιμοι θα ...τη πληρώσουν!

Τα έθιμα και οι παραδόσεις για το Πάσχα ανά την Ελλάδα

Πλούσιες σε ξεχωριστά έθιμα και παραδόσεις για την ημέρα του Πάσχα είναι οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Από τη Ρόδο έως την Κέρκυρα και από την Κρήτη έως τη Θράκη οι Έλληνες γιορτάζουν με μοναδικό τρόπο τη μεγαλύτερη, σε λαογραφικές εκδηλώσεις, γιορτή της χριστιανοσύνης.

Θράκη

Αφιέρωμα της Washington Post: Η πραγματική Ελλάδα δεν είναι τα νησιά

Να δώσουν στην ηπειρωτική Ελλάδα μια ''δεύτερη ευκαιρία'' καλεί τους αναγνώστες της η Washington Post, υπενθυμίζοντας ότι Ελλάδα δεν είναι ''μόνο τα νησιά''. Με τίτλο "Ταξιδεύοντας πίσω στο ελληνικό σπίτι του παππού'', ο Bob Carden (Gardikys-Karandreas) περιγράφει την εμπειρία του από την πρόσφατη επίσκεψη του στο χωριό Λιδορίκι κοντά στους Δελφούς.

3 δημοσκοπήσεις δείχνουν πρώτη και με διαφορά τη ΝΔ

Το ρευστό πολιτικό κλίμα και η πτώση των δύο μεγάλων κομμάτων επιβεβαιώνεται σε τρεις νέες δημοσκοπήσεις. Σύμφωνα με την MRB η διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ φτάνει στο 7,8%, η εταιρεία pulse για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής δίνει την διαφορά στο 6% και η Μέτρον Analysis για την Ημερησία στο 4,5%.

Ρουφιάνοι τραπεζίτες! Πίνετε το αίμα του λαού: Στο "σφυρί" η βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο!

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του πέρασε πριν λίγο καιρό ο Λάκης Γαβαλάς, που συνελήφθη και φυλακίστηκε για χρέος του προς το δημόσιο. Ο ίδιος κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια του και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, προκειμένου να φεσώσει νέους κακομοίρηδες....

Καταραμένη κρίση: Τέλειωσαν τα ελληνικά αρνιά και κατσίκια - Ούτε για δείγμα σε Βαρβάκειο και περιφερειακές αγορές

- Ακόμα και τα εισαγόμενα είναι ελάχιστα
- 'Εβγαλαν τα κατεψυγμένα κρέατα - απίστευτη αισχροκέρδια
- Μέσα σε μια μέρα (αυτοί που τους φταίει η Μέρκελ) ανέβασαν την τιμή κατα 50% στα αρνιά Σκοπίων (για αυτούς που αγοράζουν και τους φταίει επίσης η Μέρκελ...)

Στην Πύλο ο Α. Σαμαράς

Δείτε το βίντεο:

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων (κυκλοφορούν σήμερα)

Δείτε τα

Και τι με νοιάζει εμένα; Εγώ είμαι παπαγάλος και μου 'μαθαν να λέω ότι φταίει ο Καραμανλής. Μήπως έχω δική μου κρίση;

Ο ένας παρέδωσε 71.117 λιγότερους άνεργους και ο άλλος παρέδωσε 631.962 περισσότερους, υπερδιπλασιάζοντάς τους...

Μέχρι και οι Αυστριακοί συμφώνησαν με τους Ελβετούς για φορολόγηση των καταθέσεων... και εμείς ακόμα τα ξύνουμε

Η Αυστρία υπέγραψε συμφωνία με την Ελβετία, με την οποία ανοίγει ο δρόμος για τη φορολόγηση των «κρυφών» λογαριασμών που έχουν οι Αυστριακοί σε ελβετικές τράπεζες. Με τη συμφωνία αυτή θα μπει στα αυστριακά ταμεία τουλάχιστον ένα δισ. ευρώ.

Εκλογές στην Ελλάδα: η άνοιξη των εξτρεμιστών!

Η εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα προσελκύει και σήμερα το ενδιαφέρον των γερμανών δημοσιογράφων κυρίως μετά τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο τα δύο μεγάλα κόμματα να μη συγκεντρώσουν την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Ο Ά. Γεωργιάδης για την εναντίον του επίθεση (βίντεο)

Χθες Μ. Πέμπτη πήγαμε με την Ευγενία σε μία Εκκλησία στην Ν.Φιλαδέλφεια. Μετά την λειτουργία μας προσκάλεσε ο επικεφαλής της Αντιπολιτεύσεως στον Δήμο, κ. Χάρης Τομπούλογλου για να μας κεράσει έναν καφέ σε μία κεντρική καφετέρια. Πήγαμε λοιπόν και γιατί ο κ. Τομπούλογλου είναι ένας γνώστης των προβλημάτων της περιοχής και ήθελα να τον ακούσω και διότι αρκετοί άλλοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να μας γνωρίσουν και θεωρήσαμε ότι δεν είναι σωστό να αρνηθούμε.

Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: «Πλήρης δικαίωση της μάχης για τους σπουδαστές πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών»

Η πλήρης αποκατάσταση των αδικιών με ¨θύματα¨ σπουδαστές πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών, υπήρξε το αποτέλεσμα των προσπαθειών του Γιώργου Καρασμάνη από τον περασμένο Οκτώβρη μέχρι και σήμερα. Οι συνεχείς και επίμονες παρεμβάσεις του, οι αλλεπάλληλες ερωτήσεις στη Βουλή, οι διαβουλεύσεις με τα αρμόδια Κυβερνητικά στελέχη, πέτυχαν το ζητούμενο: