14 Μαΐου 2012

Παπαρήγα: Γιατί δεν θα πάω στη σύσκεψη των αρχηγών με τον Κάρολο Παπούλια

Με ανακοίνωση του κόμματος ενημέρωσε η Αλέκα Παπαρήγα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι δεν πρόκειται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους πολιτικούς αρχηγιύς που κλήθηκαν στη νέα σύσκεψη του Προεδρικού.

Όλα τα πρακτικά των συσκέψεων των πολιτικών αρχηγών την Κυριακή

Διαβάστε τα πρακτικά των συναντήσεων των τριών Πολιτικών Αρχηγών (Σαμαρά, Βενιζέλου, Τσίπρα), με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, για την συγκρότηση Κυβέρνησης Συνεργασίας. Πρόκειται για τα πρακτικά της σύσκεψης της Κυριακής, μεταξύ των Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διαβάστε επίσης και τα πρακτικά της συνάντησης Παπούλια Καμμένου και Παπούλια Κουβέλη:

Δώστε μου το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και θα σας ψηφίσω

Όπως μετέδωσε πριν λίγο το MEGA ο Καμμένος εχει προτείνει στον Παπούλια εγγράφως:

Ναι μεν αλλά... Σαμαρά για τις προσωπικότητες

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να στηρίξει μία κυβέρνηση προσωπικοτήτων ο πρόεδρος της ΝΔ, αν και υπογράμμισε ότι πρώτα θα πρέπει να εξεταστεί ποια κόμματα μπορούν να την στηρίξουν.

«Είναι ξεκάθρο ότι σημασία έχει και εδώ ποια κόμματα είναι εκείνα που θα στήριζαν μία τέτοια πρωτοβουλία. Πρώταα να εξετάσει κανείς ποιες δυνάμεις θα στήριζαν αυτά τα πρόσωπα.

Σταυροί Θεσσαλονίκης: Τελικά και επίσημα αποτελέσματα


Δείτε τους σταυρούς που πήραν όλοι οι υποψήφιοι, όλων των κομμάτων στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης:

Έγινε επιτέλους η επίσημη ανακήρυξη των βουλευτών και δημοσιεύθηκαν οι σταυροί που πήραν, από τον Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Δείτε τους στο taxalia.blogspot.com

Κυβέρνηση προσωπικοτήτων πρότεινε ο Κ. Παπούλιας – Αύριο νέα σύσκεψη

Αύριο στις δύο μετά το μεσημέρι θα λάβει χώρα νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών – πλην της Χρυσής Αυγής - υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς συνεχίζονται οι προσπάθειες για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Οι ανατροπές στη Β' Αθηνών από Κυριάκο και Βούλτεψη και το πολιτικό μήνυμα για το διαδίκτυο

Ανατροπή και εκπλήξεις δεν είχαμε μόνο στο εκλογικό αποτέλεσμα είχαμε και στην μάχη των σταυρών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έρχεται στην πρώτη θέση ενώ στη δεύτερη θέση διατηρήθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης.Να θυμίσουμε ότι από τους τρεις εκπροσώπους της γενιάς των σαραντάρηδων,Κυριάκο,Άρη και Κωστή μόνο ο Κυριάκος δεν έχει υπουργοποιηθεί μέχρι σήμερα σαφέστατο μειονέκτημα σε κάθε μάχη για σταυρό.

Γιωργάκης: Ναι είχα εξετάσει και την έξοδο από το ευρώ αλλά δεν συνέφερε...

Ο Ρίτσαρτ Πάρκερ πρώην σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου είχε εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο εξόδου από την ευρωζώνη στα πρώτα στάδια της κρίσης χρέους. Ο καθηγητής Οικονομικών του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, σύμβουλος της ελληνικής κυβέρνησης την περίοδο 2010-2011 διευκρίνισε ότι μια τέτοια κίνηση δεν είχε κριθεί οικονομικά επωφελής με αποτέλεσμα να απορριφθεί. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η απάντηση από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού:

Συνελήφθη ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ για χρέη στο Δημόσιο

Για χρέη στο Δημόσιο συνελήφθη ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ Νίκος Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΑΣ συνελήφθη από τους αστυνομικούς για οφειλές ύψους περίπου 966.208 ευρώ που προέκυψαν το διάστημα από το 2009 έως και το 2011.

Ο κόσμος χάνεται και το αιδοίο χτενίζεται: Την επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Αλ. Τσίπρας

Τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε μια μεγάλη δημοκρατική αριστερή παράταξη ανακοίνωσε ο Αλ. Τσίπρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ της 5ης Μαΐου δεν υπάρχει πια, είπε ο κ. Τσίπρας, ανακοινώνοντας την επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ και τη μετεξέλιξή του σε μια μεγάλη δημοκρατική αριστερή παράταξη.

Μητσοτάκης: Υπερχρεωμένοι επιχειρηματίες και εκδοτικά συμφέροντα πίσω από το "club της δραχμής"

«Πίσω από το λεγόμενο "club της δραχμής" κρύβονται αυτοί που έχουν βγάλει τα χρήματα τους στο εξωτερικό ώστε να έρθουν να αγοράσουν τα απομεινάρια της Ελλάδας, αλλά και υπερχρεωμένοι επιχειρηματίες και εκδοτικά συμφέροντα». Αυτό τόνισε ο βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ» και στο δημοσιογράφο κ. Άρη Πορτοσάλτε.

Διακοπή του Pirate Bay και στην Ολλανδία

Τη διακοπή της λειτουργία της ιστοσελίδας Pirate Bay αποφάσισε το δικαστήριο της Χάγης. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη απόφαση είχε λάβει και το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας.

Οι πάροχοι Dutch ISPs T-Mobile, UPC, KPN και άλλοι θα πρέπει να μπλοκάρουν το Pirate Bay αλλιώς θα κληθούν να πληρώσουν υψηλά πρόστιμα. Ειδικότερα οι πάροχοι έχουν χρονικό περιθώριο 10 ημερών για να μπλοκάρουν την ιστοσελίδα, μετά θα πρέπει να καταβάλλουν 10.000 ευρώ για κάθε μέρα που συνεχίζεται να επιτρέπεται η πρόσβαση.

«Βαρύ το κλίμα» για την Ελλάδα στο Eurogroup

Στην κορυφή της ατζέντας του σημερινού Eurogroup βρίσκονται οι εξελίξεις στην Ελλάδα. Σύμφωνα με δηλώσεις Ελλήνων αξιωματούχων στο Dow Jones Newswires «το κλίμα δεν ήταν ποτέ τόσο βαρύ». Προσερχόμενοι στη συνεδρίαση, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης τόνισαν πως στόχος είναι η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, επαναλαμβάνοντας, ωστόσο, με έμφαση πως προϋπόθεση παραμένει η απαρέγκλιτη τήρηση των ελληνικών δεσμεύσεων.

Αχιλλέας Μακρής: Ο Ελληνας, golden boy, των 350 δισ. που...κατέστρεψε την JPMorgan

Η ζημιά των τουλάχιστον 2 δισ. δολαρίων που κατέγραψε ο παγκόσμιος τρπαεζικός κολοσσός της JP Morgan ταυτίστηκε με 3 πρόσωπα. Οπως αναφέρουν οι New York Times και η Wall Street Journal τρία ανώτατα στελέχη της τράπεζας θα απομακρυνθούν μετά την αποκάλυψη των «λανθασμένων επενδύσεων».

Επιβεβαιώνονται οι ΑΕροψεκασμοί-Καμμένος: Να φύγει ο Σαμαράς και αυτόματα όλοι οι υπόλοιποι δεν θα είναι δοσίλογοι

Την άμεση απομάκρυνση του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, θέτουν ως όρο οι Ανεξάρτητοι Ελληνες προκειμένου να συζητήσουν την συνεργασία για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης στην οποία θα μετέχουν και οι ίδιοι. Πολύ σοβαρή πρόταση... φαντάζομαι ότι την σκέφτηκαν μαζί με τον Τέρενς μετά από ΑΕροψεκασμό

Ο Παπανδρέου εξέταζε την έξοδο από το ευρώ (βίντεο)

Στην αποκάλυψη ότι η Ελλάδα «εξέτασε σοβαρά» το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το ευρώ προχώρησε ο πρώην σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου από το 2009 έως το 2011, Ρίτσαρντ Πάρκερ.

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα πάθουμε τίποτα ούτε αν πληρώνουμε με δραχμές ούτε αν δίνουμε ένα ακόμα χαρατσάκι...

Παρόλο που ο Τσίπρας και τα μεγαλοστελέχη το κρύβουν, υπάρχουν μερικοί που δεν μπορούν να κρυφτούν και τους ξεφεύγει: Σήμερα το μεσημέρι η βουλευτής Κεφαλλονιάς του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΦ. ΘΕΟΠΕΦΤΑΤΟΥ, δήλωσε στο ΒΗΜΑ FM (Η ΠΡΑΒΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΗΜΑ FM, ΗΛ. ΚΑΝΕΛΛΗΣ - Μ. ΝΤΑΛΙΑΝΗ) ότι "δεν πρόκειται να πάθουμε τίποτα άμα αρχίσουμε να πληρώνουμε σε δραχμές"... σίγουρα δεν θα πάθουμε κάτι, εξάλλου θα είμαστε όλοι εκατομμυριούχοι και πολλοί θα είναι και δισεκατομμυριούχοι...

Αφιερωμένο στους ανενημέρωτους έλληνες πολιτικούς: Ισχύει ακόμα το βέτο Καραμανλή στο ΝΑΤΟ

[Εδώ και μέρες γράφουμε ότι δεν υπάρχει θέμα εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ καθώς το θέμα δεν υπάρχει καν στην ημερήσια διάταξη της Συνόδου κορυφής μιας και ισχύει ακόμα το βέτο Καραμανλή το 2008... Χθες πάλι ο Καμμένος ανέφερε ότι υπάρχει κίνδυνος εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ στις 16 Μαίου... κλασικό παράδειγμα ανενημέρωτου έλληνα πολιτικού (δεν είναι μόνο ο Καμμένος αλλά σχεδόν όλοι τους) που θέλει να μας κυβερνήσει]

«Όσον αφορά στα Σκόπια, εμείς έχουμε ήδη αποφασίσει το 2008 ότι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ενταξιακές διαπραγματεύσεις εφόσον (σ.σ. οι δύο πλευρές, Ελλάδα και ΠΓΔΜ ) καταλήξουν σε αμοιβαία αποδεκτή λύση για το όνομα.

Αντίδραση των ΑΕ για τη μη πρόσκληση Π. Καμμένου

[Πως να σε καλέσουνε ρε Πάνο, άμα δεν ξέρεις τι σου γίνεται; Χθες πάλι μίλαγες για απειλή εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ... και δες από πάνω τι είπε σήμερα το ΝΑΤΟ]

Τη δυσφορία και τη δυσαρέσκειά τους για τη μη πρόσκληση του κόμματος στην αποψινή σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκφράζουν στελέχη και βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου μιλώντας στο ΑΜΠΕ σημείωσε:

Διαβουλεύσεις Ντόρας- Μάνου αλλά και πιέσεις να επιστρέψει στη Ν.Δ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαβουλεύσεις της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Στέφανο Μάνο για κοινή κάθοδο στις εκλογές ενώ παράλληλα εντείνονται οι πιέσεις από διάφορες πλευρές και προς τους δυο για επιστροφή στην ΝΔ.

Η Βενεζουέλα στηρίζει Τσίπρα... μ' αυτό το πετρέλαιο τι θα γίνει; Θα έρθει;

«Δεν είστε μόνοι σας, η Βενεζουέλα είναι μαζί σας». Με αυτά τα λόγια ο Χακόβο Τόρες ντε Λεόν, διεθνής συντονιστής των Συνδικάτων της Βενεζουέλας εκφράζει την αλληλεγγύη του προς τον Ελληνικό λαό.

Βίντεο-Τατσόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ: Σπρωξίδια στον αέρα και "άντε γαμήσ@@..."

Δείτε τον δημοκράτη που μόλις τα βρίσκει σκούρα βιαιοπραγεί και αποχωρεί βρίζοντας:

Πρωτότυπη και αποτελεσματική... κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ [βίντεο]

Ενα πρωτότυπο, αλλά αποτελεσματικό τρόπο, σκέφτηκαν οι παίκτες της Χάποελ Ρα'ανανά για να εκτελέσουν φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή της Χάποελ Ραμάτ Γκαν σε αγώνα για την δεύτερη κατηγορία του Ισραήλ. Δείτε το βίντεο:

Απέκτησε παιδί με το 16χρονο φίλο της κόρης της

Μέχρι και με 7 χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει μια 32χρονη από την Καλιφόρνια, η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, και μάλιστα όχι όποιου κι όποιου, αλλά του φίλου της ίδιας της της κόρης.

Βαξεβάνης: Μονά ζυγά δικά μου

Μας έχει ζαλίσει από το πρωί... κάθε 5 λεπτά: "Επεξεργάζονται σχέδιο για κυβέρνηση με 120 βουλευτές.Θα επικαλεστούν το άρθρο 84 και όχι το 37 περι δεδηλωμένη"... κάποιος όμως του απάντησε και του θύμισε το κλασικό δημοσιογραφικό: Λέμε μια παπαριά κι αν πιάσει "εγώ σας τα είπα"... αν δεν πιάσει "αποκάλυψα τα σχέδιά τους και φοβήθηκαν να το κάνουν"... κατά τ' άλλα το άλλο κοπρόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ μας λέει στο twitter ότι τα ΜΜΕ βαράνε τον Αλέξη... Δείτε το διάλογο Βαξεβάνη με αναγνώστη:

Βίντεο: Ρε τι σου είναι ο τροχός ο γαμημέν@@!!

Νίκος ο ένας... Νίκος κι ο άλλος... πάνω ο ένας κάτω ο άλλος. Πως τα φέρνει η άτιμη η ζωή!  Κάποτε ο ένας Νίκος ήταν φίρμα στην ΤιΒι και χαμογελούσε ειρωνικά με αυτά που έλεγε ο άλλος. Τώρα ο άλλος είναι κάθε μέρα στην ΤιΒι και στη Βουλή και ο άλλος μαζεύει βρούβες... Δείτε το βίντεο:

Γλέζος: Τέρμα τα δανεικά για εσάς τους μαλάκ@@... δανεικά μόνο για εμάς

Φυσιολογική για Αλτσχάιμερ η δήλωση του Γλέζου που ξεχνάει τι είπε πριν μια ώρα. Προανήγγειλε αναγκαστικό δάνειο 100 ευρώ το μήνα από τους πολίτες προς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και όταν έφαγε κράξιμο έβγαλε ανακοίνωση όπου λέει... τέρμα τα δανεικά. Προφανώς εννοεί τέρμα τα δανεικά των άλλων... Διαβάστε την ανακοίνωση που έβγαλα για τις γελοιότητες που είπε:

Μητσοτάκης: Να περιγράψει ο Παπαδήμος την πραγματική κατάσταση της οικονομίας

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε πως τα περιθώρια για να σχηματιστεί κυβέρνησης έχουν λιγοστέψει και όπως όλα δείχνουν η χώρα θα οδηγηθεί σε νέα εκλογική αναμέτρηση.

Πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλιγουντ αγόρασε σπίτι στην Πάτμο

Την αγάπη της για τη χώρα μας έδειξε έμπρακτα πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλιγουντ, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, και κάτοχος Όσκαρ, η οποία αποφάσισε να αγοράσει ένα εξοχικό στην Πάτμο.

Συνεργασία ΝΔ – ΛΑΟΣ στις επερχόμενες εκλογές;

Το άνοιγμα Σαμαρά στην κεντροδεξιά, ή στην πολυκατοικία, όπως θελετε πείτε το, έχει εισπράξει προς το παρόν μια άρνηση και δύο σιωπές. Μια άρνηση από τον Μάνος και μια σιωπή από την Ντόρα Μπακογιάννη. Οι δυο τους, φαίνεται να προσανατολίζονται στο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κατέβουν μαζί στις επόμενες εκλογές και η Ντόρα τηρεί στάση αναμονής.

Citi: Λιγότερο ανήσυχοι οι επενδυτές για μια ελληνική έξοδο από το ευρώ καθώς έχουν προετοιμαστεί

Περιορισμένη είναι η αντίδραση του ευρώ, μέχρι στιγμής, στο αυξημένο ελληνικό ρίσκο, επισημαίνει η Citigroup. Όπως τονίζει, σε σχέση με το προηγούμενο έτος, όταν το ευρώ είχε υποχωρήσει δραματικά, αφότου ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών παραδέχτηκε ότι η χώρα δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές ομολόγων το 2012 όπως ήταν προγραμματισμένο.

Άδωνις - Η Μετενέργεια Των Ανευθύνων!!

Ο Βλάχος στα πάτωμα όπως αξίζει στα σκουλίκια

Κατά την είσοδο Μιχαλιολάκου στο Μέγαρο Παπούλια, ο “δημοσιογράφος” Γιώργος Βλάχος αναλαμβάνει να κάνει τον καραγκιόζη και αποθανατίζεται σε μια συμβολική στάση με μπόλικη σημειολογία.

Ο Τσίπρας μέσω Facebook ειρωνεύεται τα ΜΜΕ... επειδή όλα τα λαμόγια τον υπερασπίζονται στο twitter

[Πλήθος γραφικών και καραγκιόζηδων δημοσιοκάφρων που ξυπνάνε στις 10 και με το καλημέρα, προκειμένου να υποστηρίξουν τον Τσίπρα στο twitter, μας γκαστρώνουν ότι δεν θα γίνει τίποτα από όσα ακούμε σε περίπτωση εξόδου από το ευρώ, δεν μετράνε... μετράνε μόνο οι 2-3 της ΤιΒι που ρωτάνε τα αυτονόητα και δεν παίρνουν απαντήσεις από τους απογόνους του Λένιν!!]

Εμμεση επίθεση κατά των μέσων ενημέρωσης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με σχόλιο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Τελικά ποιός θα λύσει το...Τσιπριακό;

"Μετά το Κυπριακό, βρήκαμε το Τσιπριακό", "Αν το Τσιπριακό κρατήσει όσο το Κυπριακό, τότε άστα να πάνε!" Τέτοια και πολλά άλλα σχόλια γράφονται σε Twitter και Facebook. Η νεα λέξη Τσιπριακό, έμπνευση των τουιτερόπληκτων και facebookόπληκτων της χώρας σε κάνει να γελάς με την εξυπνάδα, αλλά και να θλίβεσαι για το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις. Και πολλές φορές μια λέξη είναι πιο δυνατή από άλλες χιλιάδες λέξεις:

Ετσι πανηγύρισε ο Σισέ τον τίτλο της Σίτι και την… «ήττα» της Γιουνάιτεντ (Video)!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ισοφάρισε για την ΚΠΡ 1-1 μέσα στο Εmirates χθες, προτού αντικατασταθεί από τον Μαρκ Χιουζ μετά την αποβολή του Μπάρτον, αλλά στο τέλος δεν δίστασε να πανηγυρίσει και για τον τίτλο της Μάντσεστερ Σίτι, μαζί με τον Σαμίρ Νασρί!

Αστυνομικοί κάνανε σεξ εν ώρα υπηρεσίας. Τους «έπιασε στα πράσα» η γυναίκα του ενός

Ένα ασυγκράτητο ζευγάρι αστυνομικών στη Κύπρο, κατέληξε σε κωμικοτραγικό γεγονός, όταν τους έπιασε η συμβία του αξιωματικού την ώρα που επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο περιπολικό.

ΕΚΤ: Μιλά ανοιχτά για διαχείριση μιας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Για πρώτη φορά οι Ευρωπαίοι επικεφαλής κεντρικών τραπεζών, συζητούν ανοιχτά τη διαχείριση μιας πιθανής εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, καθώς το πάγωμα των συζητήσεων στην Αθήνα για μια κυβέρνηση συνασπισμού, αυξάνει τις προοπτικές ότι η Ελλάδα θα αθετήσει τους όρους της διεθνούς βοήθειας.

Ομοβροντία οι απειλές, αλλά ο λαός δεν ..χαμπαριάζει !

Τσίπρας: δεν πάω στη σύσκεψη
Καμμένος: δεν μιλάμε με τη ΝΔ, διαψεύδουμε τις φήμες
Οι απειλές για έξοδο από το Ευρώ, την Ευρωζώνη και την Ε.Ε. δίνουν και παίρνουν. Δεν υπάρχει Ευρωπαίος αξιωματούχος, που να μην προετοιμάζει για "Αλβανοποίηση".

Τα βρήκαν Ντόρα και Μάνος;

«Συμμαχία για την Ελλάδα» θα είναι το όνομα του νέου κόμματος με το οποίο θα κατέλθουν από κοινού Δημοκρατική Συμμαχία και Δράση στις επαναληπτικές εκλογές, εάν αυτές διεξαχθούν. Η συμφωνία Ντόρας Μπακογιάννη - Στέφανου Μάνου «κλείδωσε» και το επιτελείο του Στ. Μάνου ευελπιστεί ότι...

Διαψεύδει ο Τέρενς ότι ΑΕ μιλάνε με ΝΔ... γιατί αν μιλούσαν θα τον ενημέρωναν!!

Διέψευσε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, τα περί συνομιλιών με τη Νέα Δημοκρατία.

«Διαψεύδουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις οποιεσδήποτε συνομιλίες μας παρασκηνιακές ή μη με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ή οποιονδήποτε στελεχών της», ξεκαθάρισε ο κ. Κουίκ σε δήλωσή του και πρόσθεσε:

Moody΄s: "Τι θα συμβεί εαν η Ελλάδα βγει από το ευρώ"... σύμφωνα με τους γραφικούς ηλίθιους: Θα γίνουμε Ντουμπάι

''Μαζική απόσυρση καταθέσεων από τις τράπεζες, πάγωμα των υπολοίπων καταθέσεων από την κυβέρνηση και νέο νόμισμα που θα υποτιμήσει τις αποταμιεύσεις'' εκτιμά ο διεθνής οίκος πως θα συμβούν αμέσως μετά την έξοδο μας από την ευρωζώνη.

Σκουρλέτης: "Σχέδιο εκφοβισμού του λαού για επιστροφή στη δραχμή"... ενώ η επιστροφή θα είναι παράδεισος

Δήλωση για τα πανηγύρια έκανε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος παρόλο που ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε 9 βουλευτές στη Β Αθήνας απέτυχε παταγωδώς να εκλεγεί βουλευτής παρά την προβολή που είχε και ήρθε 17ος...!

Μίλησε για οργανωμένο σχέδιο εκφοβισμού των πολιτών από τα ΜΜΕ και τις τράπεζες, με την απειλή της χρεοκοπίας και της επιστροφής στη δραχμή. Ενώ σύμφωνα με τον ίδιο η επιστροφή στη δραχμή θα σημαίνει ότι όλοι θα γίνουμε εκατομμυριούχοι...

Ο Μάνος θέλει να προσχωρήσει η ΝΔ σε αυτόν... λογικό! Κι εγώ 6 χρονών ήθελα να γίνω αστροναύτης...

Απάντηση στο άνοιγμα του Αντώνη Σαμαρά προς τις φιλελεύθερες δυνάμεις, με στόχο τη συγκρότηση κεντροδεξιού φιλοευρωπαϊκού μετώπου έδωσε ο Στέφανος Μάνος, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του. Ο πρόεδρος της Δράσης συνέδεσε το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ με την «επιστροφή του Κ.Καραμανλή» [τον Καραμανλή τον οποίο επί χρόνια κατηγορούσε...].

Πάτρα: ''Πρωταθλητής'' στο μπιλιάρδο με επίδομα τυφλότητας!

Ακούγεται απίστευτο κι όμως όχι απλά είναι αληθινό, αλλά έχει γίνει αντικείμενο ευρείας συζήτησης μεταξύ συναδέλφων του! Δημόσιος υπάλληλος που εργάζεται σε υπηρεσία της Πάτρας και λαμβάνει επίδομα τυφλότητας είναι «πρωταθλητής» στο μπιλιάρδο!

Ολα στον αέρα με το ομόλογο των 435 εκ. - Μέχρι αύριο η απόφαση

Και ενώ το πολιτικό θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο, το πολύ μέχρι αύριο πρέπει να ληφθεί μια ακόμη κρίσιμη απόφαση, αυτή τη φορά, οικονομικού χαρακτήρα: Θα πληρωθεί ή όχι το ομόλογο των 435 εκ. ευρώ που λήγει αύριο και το οποίο συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών που δεν έχουν υπαχθεί στο PSI.

Δημοσκόπηση: 39% ο Αλέξης ο πιο ανεύθυνος, 38% οι τζάμπα μάγκες στην Ελλάδα...

Πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της RASS για τον «Ελεύθερο Τύπο», που δείχνει επίσης ότι σχεδόν το 40% επιρρίπτουν ευθύνες στον Α. Τσίπρα για το μη σχηματισμό Κυβέρνησης, εν΄ψ το ίδιο ποσοστό, από τον ασφαλή καναπέ της ΕΕ, λέει ναι σε χρεοκοπία... οι κλασικοί μαλάκες που μετά θα ζητάνε να κρεμαστεί όποιος έκανε την επιθυμία τους πραγματικότητα.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την έρευνα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα με 20,5% και ακολουθούν: ΝΔ με 19,4%, ΠΑΣΟΚ με 11,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,8%, ΚΚΕ με 4,8%, Χρυσή Αυγή με 3,8% και Δημοκρατική Αριστερά με 6,2%.

ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΑΚΗ!



Όχι έναν, αλλά δυο πρώην πιστούς συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου από την εποχή της παντοδυναμίας του, έχει κοντά του ο Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, ο ένας εξ΄ αυτών που έχει διατελέσει και υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο Αντώνης Κοτσακάς, θεωρείται άνθρωπος – κλειδί στο επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Βίντεο: Πάντως πρέπει να είναι τρομακτικό να έρχεται αυτό το πράγμα κατά πάνω σου!

Δείτε το βίντεο με ανεμοστρόβιλο έξω από την ακτή Pensacola της Florida:

Μιχαλολιάκος: "Βέτο στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια όπως ο Καραμανλής, ο οποίος το πλήρωσε"!!

Εκτός από τις γνωστές θέσεις για καταγγελία του μνημονίου και αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, ο Ν. Μιχαλολιάκος στη χθεσινή του δήλωση κατά την αποχώρησή του από το Προεδρικό Μέγαρο, αναφέρθηκε και στο βέτο του Καραμανλή το 2008 εναντίον της εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Αυτό όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως πρόσθεσε ότι...

Βίντεο: Αποχωρίστηκε το Enterprise από το 747

Αποκολλήθηκε το διαστημικό όχημα Enterprise από το 747 της ΝΑΣΑ που το μετέφερε. Σύντομα θα μεταφερθεί στο αεροπλανοφόρο USS Intrepid, όπου θα μείνει μόνιμα. Δείτε το βίντεο:

"Ηρθε η ώρα να σας ξεμπροστιάσουμε"

Η διαιτησία του Γιάχου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η μη υπόδειξη πέναλτι στο μαρκάρισμα του Καντέ πάνω στον Φωτάκη οδήγησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε έκδοση ανακοίνωσης.
Αναλυτικά το κείμενο:

Μιχαλολιάκος: Στα Καλάβρυτα θα ήμουν στην πρώτη γραμμή. Αυτός που δεν ήταν στην πρώτη γραμμή ήταν ο ΕΛΑΣ

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ... παραχώρησε ο Ν. Μιχαχολιάκος μιλώντας για όλα όσα του καταλογίζουν!


Ο Ν. Μιχαλολιάκος, παραδέχεται ότι έχει γράψει ο ίδιος το 1987 εγκωμιαστικό κείμενο για τον Χίτλερ, τον οποίο αναφέρει ως "μεγάλο άνδρα του 20ου αιώνα" το οποίο είχε δημοσιευτεί σε έντυπο της Χρυσής Αυγής και τονίζει πως"Και έγκλημα να είχα κάνει θα είχε παραγραφεί" ενώ για τον Χίτλερ αναφέρει "Ο Χίτλερ επιτέθηκε στην Ελλάδα και καλώς τον πολεμήσαμε. Ωστόσο, λατρεύτηκε από το γερμανικό λαό και η Γερμανία επί των ημερών του γνώρισε οικονομική άνθηση”.

Βίντεο: Το 4ο δεκάλεπτο της νίκης του Ολυμπιακού

Καλά στο τέλος ο Ιωάννου λέει και τη μαλακία του: "Μόνο ο Ολυμπιακός μπορούσε να το κάνει αυτό..."... μεγάλε, κάποτε ο Άρης τέτοιες ανατροπές τις είχε ψωμοτύρι... ρώτα και μας τι τραβάγαμε. Δείτε το βίντεο:

Κύριος υπερασπιστής των φοιτητών η ΔΑΠ


undefined
Απομένουν 3 μέρες μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη όπου θα πραγματοποιηθούν οι Φοιτητικές εκλογές οι οποίες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον δεδομένου και του ασταθούς πολιτικού σκηνικού που επικρατεί στη χώρα.
Σε μια ταραχώδη χρονιά για τα ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, όπου
ο φοιτητικός κόσμος εμφανίστηκε πλήρως αποπροσανατολισμένος, η μόνη παράταξη η οποία κράτησε ξεκάθαρη και ενεργή στάση ήταν αναμφίβολα η ΔΑΠ. Γεγονός που τη βοήθησε να κερδίσει αρκετό έδαφος στη συνείδηση των απλών φοιτητών καθώς η πολιτικοποιημένη στάση που διατήρησε τα τελευταία 2 χρόνια με την κατάθεση της Κοινωνικής Πρότασης και της πρότασης Παιδείας, αλλά και η υπευθυνότητα που έδειξε στην αντιμετώπιση του νόμου Διαμαντοπούλου, ήταν κομβικά σημεία της στρατηγικής της.

Η γαλάζια παράταξη, δε δίστασε να συγκρουστεί με νοοτροπίες και πρακτικές χρόνων, γεγονός που την έφερε αρκετές φορές σε ευθεία αντιπαράθεση ακόμα και με τη λεγόμενη γενιά του Πολυτεχνείου. Στάση η οποία αποδεικνύεται ηγετική για το φοιτητικό κίνημα, καθώς σε αντίθεση με την απραξία άλλων πολιτικών παρατάξεων, εκείνη αποτέλεσε τον κύριο εκφραστή της γενιάς της.
http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_1560.html

Αρχίζει αντιπολίτευση ο Τσίπρας-Δεν πάει αύριο στη σύσκεψη στον Πρόεδρο

[Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ, το πουλέν του δεν θα πάει αύριο στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών μιας και από αύριο Δευτέρα αρχίζει και επίσημα η αντιπολιτευτική περίοδος Τσίπρα...]

Νέος γύρος διαβουλεύσεων με στόχο την άρση του αδιεξόδου και το σχηματισμό κυβέρνησης ξεκινά σήμερα υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.