23 Ιουνίου 2012

Γράφημα με την πορεία που ακολουθούσε το τούρκικο F-4

Δείτε την πορεία που ακολούθησε το τουρκικό F-4 πριν καταρριφθεί από τους Σύριους. Το γράφημα μετάδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεω της Συρίας, SANA. Αν η πορεία είναι σωστή, το F-4 έκοβε βόλτες μπροστά από τις ακτές της Συρίας (χτυπήθηκε 1 χλμ από την ακτή και έπεσε 10 χλμ. μακριά) και χρησιμοποιώντας το σύστημα Elbit’s LOROP, έβγαζε φωτογραφίες σε απόσταση μέχρι και 100 χλμ. στο ορατό και το υπέρυθρο φάσμα. Δείτε την εικόνα:

ΦΩΤΟ: Πολλοί γνωστοί χθες στο γήπεδο-Τους αναγνωρίζετε;

 Ποιους αναγνωρίζετε στην παρακάτω φώτο:

Στον Πόρο με το γιοτ Pelorus ο Αμπράμοβιτς [φωτογραφίες]

Στον Πόρο βρίσκεται ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος πραγματοποιεί κρουαζιέρα στις ελληνικές θάλασσες με το θρυλικό πλέον, Pelorus. Η 115 μέτρων θαλαμηγός, φιλοξενεί τη μεγάλη παρέα του Ρώσου μεγιστάνα που θα απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας, στην οποία  φημολογείται ότι συγκαταλέγεται και ο επιθετικός της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ο υπομονετικός κ.Αντώνης Σαμαράς...

Το προφίλ του Αντώνη Σαμαρά και πως έφτασε να γίνει πρωθυπουργός ενός συνασπισμού κομμάτων αναλύει η γαλλική εφημερίδα La Tribune.

"Η ιστορία καμιά φορά παίζει απίστευτα παιγνίδια. Αν κάποιος έλεγε πριν από 15 χρόνια ότι κάποια στιγμή ό Αντώνης Σαμαράς θα γινόταν πρωθυπουργός ενός συνασπισμού μεταξύ Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και ότι θα ήταν ο σωτήρας που θα χειροκροτούσε η διεθνής κοινότητα, θα σκάγαμε στα γέλια. Και αυτό όχι γιατί ο άνθρωπος αυτός δεν φαινόταν ευθύς εξ αρχής ότι θα είχε λαμπρό μέλλον", γράφει η εφημερίδα.

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (24/6/2012)

Δείτε τα:

Χαμός στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Κύριε Γιαννακίδη, μην κουκουλώσετε την υπόθεση, γιατί θα εκτεθείτε! Σας το λέμε από τώρα. Ήδη υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από τα φιλοζωικά σωματεία, που είναι στα ίχνη του M.Φ.
Υπάλληλος (διευθυντής) τμήματος της Περιφέρειας Αν.Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή, χρησιμοποιούσε...

Βίντεο: Ο Μύρωνας Σηφάκης "προβλέπει" το σκορ του προημιτελικού "θα πάρουμε τ' αρχίδ@@ τα δυό"!!!

Στο στο 30 δευτερόλεπτο: "οοο ήρθαμε να πάρουμε τα αρχίδ@@ τα δυο" και συνεχίζει όλοι μαζί θα το πάρουμε για να προσθέσει αμέσως: "θα ΤΟΝ πάρουμε όλοι μαζί"... απίστευτο τρελοκομείο (φαίνεται και από τη φάτσα :)). Δείτε τον:

Video: Επέστρεψαν οι διεθνείς και φώναξαν ΕΛΛΑΣ

Συγκινητική στιγμή στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, κατά την άφιξη της αποστολής με τους διεθνείς να συγκεντρώνονται στον χώρο της παραλαβής των αποσκευών και να φωνάζουν όλοι μαζί "Ελλάς".

Η Bild μοιράστηκε δωρεάν σε 41 εκ. οικογένειες, σπάζοντας το ρεκόρ Γκίνες!

Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, η Bild, διανεμήθηκε σήμερα δωρεάν σε 41 εκ. οικογένειες της χώρας γεγονός που την έβαλε κατευθείαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Στην κίνηση αυτή προχώρησε στο πλαίσιο του εορτασμού της 60ης επετείου από την κυκλοφορία της.

Βίντεο από την κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού;

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φέρεται να απεικονίζει τη στιγμή της κατάρριψης τουρκικού αεροσκάφους από δυνάμεις του στρατού της Συρίας.

Στο βίντεο δεν φαίνεται το αεροσκάφος αλλά ακούγονται πυροβολισμοί και οι πανηγυρισμοί των στρατευμάτων που υποτίθεται ότι το κατέρριψαν.

Έρχονται αλλαγές στην ΕΡΤ

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται η κυβέρνηση να προχωρήσει σε αλλαγές στην διευθυντική πυραμίδα της ΕΡΤ τόσο στον ενημερωτικό τομέα όσο και στην διεύθυνση προγράμματος. Οι αλλαγές αυτές θα συνεχιστούν σε επίπεδο παρουσιαστών και στις διευθύνσεις του ραδιοφώνου αλλά και της ΕΤ3.

Το ΙΚΑ θα ζητήσει με τόκο τα λεφτά που πήραν ασφαλισμένοι χωρίς να δικαιούνται

Με τόκο 5% θα αναζητήσει το ΙΚΑ την επιστροφή κάθε παροχής, σύνταξη ή επιδόματος που καταβλήθηκε σε ασφαλισμένους χωρίς να την δικαιούνται και μάλιστα το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων «ζητήσει πίσω τα χρήματά του», και μάλιστα ανεξάρτητα με το αν διαπιστώνεται ή όχι δόλος από την πλευρά του ασφαλισμένου.

Στη δημοσιότητα η συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Στη δημοσιότητα η συμφωνία
Στη δημοσιότητα δόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας & Ενημέρωσης το κείμενο συμφωνίας μεταξύ των τριών πολιτικών Αρχηγών που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, που περιλαμβάνει: Τα σημεία προγραμματικής σύγκλισης, ζητήματα για την Αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης, ζητήματα Αναπτυξιακής Ανασυγκρότησης, Κοινωνικής Προστασίας και πολιτικών που όμως δεν συνδέονται με το Μνημόνιο, τις άμεσες οικονομικές προτεραιότητες, τη συμφωνία για αλλαγές-εξυγίανση στο πολιτικό σύστημα - αναδιοργάνωση του κράτους αλλά και ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Η φώτο που ψάχνουν όλοι οι αυνάνες της χώρας

Δείτε τη:

Γραφήματα: Πως κινήθηκε η Εθνική και οι παίκτες μας στο γήπεδο

Δείτε τα γραφικά, όπου όσο πιο κόκκινο τόσο πιο έντονη η παρουσία του παίκτη ή της ομάδας στο σημείο:

Και φυσικά χθες υπήρξαν πολλοί που είδαν πρώτη φορά στη ζωή τους ποδόσφαιρο και το μπέρδεψαν με το μπάσκετ

Δείτε ας πούμε το παράδειγμα μιας γυναίκας:

Στο 1-0 των γερμανών λέει:

Φυσικά χθες υπήρχαν και σοβαρές απόψεις

Δείτε πχ.μια:

Ατάκες ελλήνων φιλάθλων και μη για τον χθεσινό αγώνα...

Είναι προφανές πως κάποιοι αντιμετώπισαν με ειρωνική και χιουμοριστική διάθεση τον χθεσινό αγώνα:

Βίντεο: Κρίμα που δεν έχει σήμερα εκπομπή ο καραγκιοζάκος

Δείτε τις γελοιότητες που έκανε χθες ο ΠΑΣΟΚος καρακιοζάκος και μετά του φταίει η Bild:

Θρίλερ με το ταξίδι Σαμαρά στις Βρυξέλλες- Ενδέχεται να πάει ακόμη και οδικώς

Το μεσημέρι της Κυριακής οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα επιτρέψουν στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να ταξιδέψει αεροπορικώς στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής, ενώ συνεργάτες του δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο της οδικής μετάβασης στη βελγική πρωτεύουσα.

Άγνωστος έπεσε στις ράγες του μετρό

Συναγερμός σήμανε στο δίκτυο του μετρό όταν ένας άνδρας πήδηξε από τις αποβάθρες στις ράγες , στην γραμμή Αιγάλεω-Δουκίσσης Πλακεντίας, στον σταθμό της Κατεχάκη .


Ο άνδρας...

Bild: Πλέον δεν μας σταματά κανείς...

"Δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς πια!" γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία μάλιστα καυχιέται ότι είχε προβλέψει τις "εύστοχες επιλογές" του προπονητή της Γερμανίας, Λεβ.

"Τέταρτο παιχνίδι, τέταρτη νίκη. Αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο κιτρινόμαυρο. Μετά το ονειρεμένο σκορ 4-2, συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Την Πέμπτη παίζουμε στη Βαρσοβία κατά του νικητή του αγώνα μεταξύ Βρετανίας και Ιταλίας" αναφέρει η εφημερίδα.

Πολίτες αποδοκίμασαν τον τέως βασιλιά Kωνσταντίνο στο κέντρο της Αθήνας

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας πριν από μερικές μέρες, όταν πολίτες εντόπισαν τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, τον οποίο και αποδοκίμασαν φραστικά.

Κυβέρνηση: Διαπραγμάτευση με τρόικα για 10 παρεμβάσεις στο φορολογικό

Δέκα παρεμβάσεις αναμένεται να διαπραγματευτεί με την τρόικα το οικονομικό επιτελείο της νέας κυβέρνησης όσον αφορά στην κατάρτιση του φορολογικού νομοσχεδίου.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, πρόκειται για...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εγχείρησης του πρωθυπουργού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της εγχείρησης στην οποία υποβάλλεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάνηψης.

Ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων κρίθηκε πρώην προπονητής στις ΗΠΑ

Ένοχος για 45 από τις 48 βασικές κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί για κακοποίηση ανηλίκων κρίθηκε ο πρώην προπονητής αμερικανικού ποδοσφαίρου στο πανεπιστήμιο Πεν Στέιτ της Πενσιλβάνιας, Τζέρι Σαντάσκι.

Βίντεο: Και χθες η Μαρία Μενούνος ήταν Ελλαδάρα-Δείτε πως πανηγύρισε το γκολ

Δείτε τι έγραφε χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Μαρία Μενούνος και σε βίντεο πως πανηγύρισε την ισοφάριση του Σαμαρά:

Βίντεο απόδειξη για τις δηλώσεις ΗΠΑ για Σαμαρά που διέψευδε ο "δημοσιογράφος" του ΣΚΑΪ, Δημάδης

Πραγματικά ενοχλημένοι είναι οι Έλληνες ανταποκριτές στην Αμερική , με δημοσίευμα που αναμεταδόθηκε από το ΣΚΑΪ και τον "δημοσιογράφο" του και διέψευδε τη θερμή και εθιμοτυπική δήλωση αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεν για τη νέα ελληνική κυβέρνηση.

Χαμόγελα για Μέρκελ, Πλατινί, Πιλάβιο-Μέρκελ:«Ήμασταν κυρίαρχοι»

 Η Άνγκελα Μέρκελ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της μετά τη νίκη της Γερμανίας επί της Εθνικής μας. Η καγκελάριος της Γερμανίας υπογράμμισε ότι τα «πάντσερ» κυριάρχησαν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δ. Σαλπιγγίδης: Φύγαμε με ψηλά το κεφάλι

Βίντεο: Ζουράρις για βουλευτές ΧΑ και Ρεπούση

Ζουράρις: Oι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής να περιστοιχίσουν την Ρεπούση… Για να καταλάβει η εν λόγω κυρία Βουλευτής της Αριστεράς τι σημαίνει… Συνωστισμός! Δείτε το βίντεο:

Τι είναι καιπως αντιμετωπίζεται η αποκόλληση αμφιβληστροειδούς;


Μόλις μια μέρα μετά την ορκωμοσία του ως πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αποκόλληση αμφιβληστροειδούς, μια επείγουσα κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα προκειμένου να αποφευχθεί απώλεια όρασης.

Το θετικό είναι ότι, σύμφωνα με τη διάγνωση στο Αττικό Νοσοκομείο, το πρόβλημα του κ. Σαμαρά βρίσκεται στο αρχικό στάδιο και ίσως δεν θα εμποδίσει τον πρωθυπουργό να ταξιδέψει με αεροπλάνο και γενικά να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Και οι καραγκιόζηδες το χαβά τους... του έκρυβαν την Μέρκελ, λέει ο στόκος

EURO 2012, Ελλάδα-Γερμανία: Γιατί έκρυψαν τη Μέρκελ;
Απολαύστε έναν στόκο που δεν διδάχθηκε τίποτα από την υστερία των προηγούμενων ημερών και τα έβαλε με τον πολωνό σκηνοθέτη!!!:

Εντάξει. Χάσαμε. Το παλέψαμε, όμως.

Θα σταθώ σε ένα μόνο σημείο αυτή τη στιγμή, κι ας μη το θεωρήσουν κάποιοι σημαντικό.

Εταιρείες ενέργειας κόβουν τις εξαγωγές προς την Ελλάδα λόγω απλήρωτων λογαριασμών

Άτυπο «εμπάργκο» προς την Ελλάδα κηρύσσουν οι εταιρίες παραγωγής ενέργειας από τουλάχιστον τέσσερις χώρες οι οποίες έχουν περιορίσει ή παύσει τις εξαγωγές ενέργειας προς την Ελλάδα εξαιτίας της μη καταβολής πληρωμών.

Ποιον έλληνα παίκτη εξυμνεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο!!!

Ένα από τα μεγαλύτερα… παράσημα της καριέρας του κέρδισε πανάξια ο ...

Οι πατριώτες του κώλου πήραν τον πούλο... οι υπόλοιποι είμαστε ικανοποιημένοι

Καλά το γιατί οι καραγκιόζηδες που έλεγαν φέρτε μας την Μέρκελ πήραν τον πούλο δεν θέλει και πολύ ανάλυση... οι υπόλοιποι μόνο ικανοποιημένοι μπορεί να είμαστε καθώς η εθνική κατάφερε να προκριθεί στους 8 του euro με εξαιρετικό παιχνίδι εναντίον της Ρωσίας. Χθες δεν τα πήγαμε καθόλου καλά αλλά...