01 Ιουλίου 2012

Μαθήματα... "αντιφασισμού" θα παραδίδουν στα παιδιά μαρξιστές καθηγητές των Χανίων


Μαθήματα... αντιφασισμού θα παραδίδουν στα παιδιά μαρξιστές καθηγητές των Χανίων
Σε μαθήματα… αντιφασισμού στη νεολαία είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν οι κάργα «προοδευτικοί» καθηγητάδες της ΕΛΜΕ Χανίων, για να αποτελέσουν… ανάχωμα στην άνοδο του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος. Και κάνουν δημόσια έκκληση, για ιδέες και προτάσεις, έτσι ώστε ει δυνατόν να αρχίσουν κι από τη φετινή χρονιά. Είναι και… βιαστικοί φαίνεται. Ιδού η ανακοίνωσή τους: 

Καμμένος: Θα κόψω το γέλιο στον εαυτόν μου... γιατί γελάω συνέχεια με τα ζώα που με ψήφισαν (φωτογραφικό αφιέρωμα)

Ο Πάνος Καμμένος (που του αρέσουν οι φώτο και δημοσίευσε μια όπου γελάνε κάτι βουλευτές της κυβέρνησης και απειλεί ότι θα τους κόψει το γέλιο) δημοσίευσε και τις παρακάτω φωτογραφίες όπου γελάει επειδή κατάφερε και ξεγέλασε τους ΑΕροψεκασμένους τάζοντάς τους λαγούς με πετραχείλια...

γελάει επειδή παρά τις αγωγές των 20 εκ εναντίον του δεν θα παρουσιαστεί ποτέ σε δικαστήριο κάνοντας χρήση της ασυλίας του που του επιτρέπει να βρίζει, να απειλεί και να χαφιεδίζει ασύστολα και χωρίς να φοβάται τίποτα...

Βρέθηκε το σωματίδιο του "Θεού"

Η ύπαρξη του μποζονίου του Χιγκς, ή αλλιώς του σωματιδίου του Θεού, επιβεβαιώνεται επισήμως από την επιστημονική κοινότητα.

Με την ανακάλυψη του συγκεκριμένου σωματιδίου, αυξάνονται οι πιθανότητες να κατανοήσουμε δυνάμεις που καθορίζουν την εξέλιξη του Σύμπαντος από τη στιγμή της δημιουργίας του μέχρι σήμερα.

Δυο φορές καραγκιόζης ο Χαϊκάλης που λέει ότι έχει πρόβλημα και μπορεί να φορέσει κράνος!!! Που το έχει; Στον εγκέφαλο;

Πόσο γελοίος είναι ρε ο καραγκιόζης;;;
 
Ποιος ήταν ο λόγος που ο Παύλος Χαϊκάλης πήγε στην ορκωμοσία της νέας Βουλής με μηχανάκι, αλλά χωρίς κράνος;


Το παράπονό του για τα όσα έγραψαν οι δημοσιογράφοι για τον ίδιο την ημέρα της ορκωμοσίας, εξέφρασε ο Παύλος Χαϊκάλης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Μες στην Καλή Χαρά.

Αυτοκτόνησε ο αδεφός του Λ. Λιβιεράτου

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Μπραχάμι και προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια.

Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Κυριακής ένας άντρας γύρω στα 50 που διέμενε στην οδό Συμωνίδου 2 στο Μπραχάμι, ανέβηκε στην ταράτσα της 5όροφης πολυκατοικίας όπου διέμενε και πήδηξε στο κενό.

Καλύτερα στην υγεία του ο πρωθυπουργός - Παρών την Πέμπτη στις προγραμματικές δηλώσεις

Ικανοποιητικά εξελίσσεται η υγεία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του, Παναγιώτη Θεοδοσιάδη.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωσης της τελευταίας εξέτασης που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Θεοδοσιάδης ανέφερε πως η υγεία του πρωθυπουργού εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Σταϊκούρας: Εφικτή η αλλαγή των κοινωνικά άδικων πολιτικών

Τις επιδιώξεις τις κυβέρνησης περιγράφει μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να τροποποιηθούν οι πολιτικές που έχουν αποδειχθεί οικονομικά αναποτελεσματικές και κοινωνικά άδικες.

Πρεμιέρα αύριο για το ΕΤΕΑ αφού ο νέος υπουργός εργασίας επέμεινε να εφαρμοστεί ο νόμος

Όπως γράψαμε  προχθές ξεκινάει από αύριο μετά από συνεχείς αναβολές η λειτουργία του νέου Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης. Σε συνάντηση με εκπροσώπους-συνδικαλιστές την Παρασκευή ο νέος Υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης τους αρνήθηκε νέα αναβολή στην έναρξη της λειτουργίας του, επισημαίνοντας ότι η εφαρμογή του Νόμου θα έχει θετικές συνέπειες στα 100 και πλέον επικουρικά ταμεία.

Βίντεο: Η Ισπανία Πρωταθλήτρια Ευρώπης! 3-1 την Ιταλία στα πέναλτι!

Ο αγώνας τελείωσε πριν αρχίσει και τον πήρε η Ισπανία... Δείτε το βίντεο:

Στην Αθήνα η Τρόικα - Ξεκινά ο Γολγοθάς της κυβέρνησης Σαμαρά

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο κυβερνητικό επιτελείο ενόψει της άφιξης, εντός της εβδομάδας, της Τρόικα. Η συνάντηση αυτή θα είναι η πρώτη που θα έχουν οι εκπρόσωποι των δανειστών της χώρας με τη νέα κυβέρνηση, ενώ η συγκυρία κρίνεται εξαιρετική, λόγω και των πρόσφατων αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής που αλλάζουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα.

Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά διεκδίκηση των αποφάσεων της Συνόδου, λέει ο Κ.Χατζηδάκης

Απάντηση σε όσους περιμένουν άμεση εφαρμογή των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής και στην Ελλάδα έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, διαμηνύοντας ότι «όσα περισσότερα κάνουμε στον τομέα των διαρθρωτικών αλλαγών, τόσο περισσότερα μπορούμε να πετύχουμε στη συνέχεια, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του δημοσίου χρέους με βάση τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην ΕΕ».

4.000 Τσάμηδες οργίασαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα και... κήρυξαν πόλεμο στην Ελλάδα!

Φώναζαν θέλουμε την πατρίδα μας και... κήρυξαν πόλεμο στην Ελλάδα!
Δείτε 8 φωτό...
Τέσσερις χιλιάδες Τσάμηδες συγκεντρώθηκαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στο τελωνείο Μαυροματίου Σαγιάδας Θεσπρωτίας, από την αλβανική πλευρά και κήρυξαν... τον πόλεμο στην Ελλάδα. Μίλησαν για επαναπατρισμό και επιστροφή

Σαμαράς σε υπουργούς: Αφήστε εκτός δημοσίου κουμπάρους και κολλητούς

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θέλει να έχει στην επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν υπουργεία και δημόσιους οργανισμούς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τα φαινόμενα των κουμπάρων των κολλητών και της εσωτερικής διαπλοκής.

Το Κέντρο Οικονομικών Ερευνών ζητά να κοπούν προνόμια από τους βουλευτές

Περικοπή των προνομίων των βουλευτών αλλά και αναστολή λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής, προτείνει μεταξύ άλλων το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) στην έκθεσή του που θα παραδώσει στο νέο υπουργό Οικονομικών.

Βίντεο: Γιαπωνέζος Μπαλοτέλι

Μιμούμενος τον σούπερ σταρ της Ιταλίας, ο Κεν Τακούρα όχι μόνο πέτυχε ένα εξίσου εντυπωσιακό γκολ με αυτό που έβαλε ο επιθετικός της Σίτι στην Γερμανία, αλλά το πανηγύρισε α λα... σούπερ Μάριο. Δείτε το βίντεο:

Ειρηνοδικείο Αθηνών: Αντισυνταγματική η μείωση μισθών στο Δημόσιο

Αντισυνταγματικοί και αντίθετοι στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) αλλά και στις Διεθνείς Συμβάσεις Εργασίας κρίθηκαν οι δύο μνημονιακοί νόμοι 3833/2010 και 3845/2010, που επέβαλαν μείωση των αποδοχών και των επιδομάτων των εργαζομένων στο Δημόσιο.

Βρετανοί: Οι Ρώσοι πάτησαν το κουμπί και κατέρριψαν το τουρκικό αεροσκάφος

“Ρώσοι πάτησαν το κουμπί για την κατάρριψη του αεροσκάφους”,γράφουν υπποστηρίζοντας ότι η απόφαση και η ενέργεια αυτή ήταν ένα σαφές μήνυμα της Μόσχας προς το ΝΑΤΟ που έλεγε:”μείνετε μακριά από τη Συρία.Εδώ δεν είναι Λιβύη”.

Γιατί ονομάστηκε έτσι το Amber Alert

Σε όλους μας είναι γνωστό το «Amber Alert» και κάθε φορά που το ακούμε ξέρουμε ότι σε κάποιο μέρος του πλανήτη κάποιοι γονείς αγωνιούν για το πού βρίσκεται το παιδί τους.

Λίγοι είναι όμως εκείνοι που ξέρουν γιατί ονομάστηκε έτσι το «Amber Alert»
Όλα ξεκίνησαν από τη θλιβερή ιστορία...

Σπίτι-γιάφκα στην Πάτρα με ναρκωτικά, όπλα και πυρομαχικά

Σπίτι-γιάφκα ανακάλυψαν οι αρχές στην Πάτρα, συλλαμβάνοντας δύο άνδρες, 33 και 21 ετών, για τα κατά περίσταση αδικήματα της κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών, της κατοχής όπλων, πυρομαχικών και εκρηκτικών υλών.

Ο γκουρού της Πληροφορικής Νικόλας Νεγρεπόντε παντρεύεται στην Πάτμο

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύεται ο γκουρού της πληροφορικής Νίκολας Νεγρεπόντε την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012 στις 7 και μισή το βράδυ με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο.

200 περίπου άτομα προσκεκλημένοι από Ευρώπη και Αμερική κυρίως θα βρίσκονται στην Πάτμο για να παραστούν στο γάμο του Νικόλα Νεγρεπόντε ο οποίος ένα μεγάλο μέρος του χρόνου ζει και εργάζεται στο νησί μας στο οποίο είναι και η έδρα των επιχειρήσεων του.

Άγρια κόντρα Αλαφούζου-Χατζηνικολάου στο twitter

Αντικείμενο αντιπαράθεσης ο τραυματισμός του Λέτο

Άγρια κόντρα ξέσπασε στο twitter μεταξύ Γ. Αλαφούζου και Ν. Χατζηνικολάου με θέμα τον τραυματισμό του Σ. Λέτο.

Η Τουρκία απογείωσε μαχητικά απαντώντας σε συριακές πτήσεις κοντά στα σύνορα

Μαχητικά F-16 απογείωσε ο στρατός της Τουρκίας εξαιτίας πτήσης συριακών ελικοπτέρων κοντά στη μεθόριο στις επαρχίες Χατάι και Μαρντίν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή το τουρκικό Γενικό Επιτελείο. Συνολικά έξι μαχητικά απογειώθηκαν από τις αεροπορικές βάσεις Ιντσιρλίκ και Μπατμάν αφότου εντοπίστηκαν συριακά ελικόπτερα να πετούν κοντά στα σύνορα -χωρίς να υπάρξει παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου.

Επίδομα στους ελεύθερους επαγγελματίες από το Υπ. Εργασίας

Επίδομα με διάρκεια που θα κυμαίνεται από 3 εώς 12 μήνες προβλέπει σχέδιο του υπουργείου Εργασίας που θα ανακοινωθεί σύντομα. Το επίδομα θα αφορά άνεργους ελεύθερους επαγγελματίες, βιοτέχνες, γιατρούς, εμπόρους, μηχανικούς, δημοσιογράφους, δικηγόρους.

Ρώσοι έμειναν χωρίς ελληνικές βίζες και δεν ήρθαν στην Ελλάδα




Περίπου 300 Ρώσοι τουρίστες, πελάτες της τουριστικής εταιρείας «Tez tour», δεν κατόρθωσαν να πετάξουν το περασμένο Σαββατοκύριακο στα ελληνικά θέρετρα λόγω έλλειψης θεωρήσεων, ανακοίνωσε την Κυριακή ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Βλαντίμιρ Καγκάνερ.

Πάνω από 1 δισ. οι οφειλές στη ΔΕΗ

Ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ οι οφειλές προς τη ΔΕΗ, όπου περιλαμβάνεται και το χαράτσι.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, και αφορούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές το τελευταίο εξάμηνο (από τον Οκτώβριο του 2011 ως τον Μάρτιο του 2012), καταδεικνύεται ότι...

Τοπίο από Mad Max θυμίζει η Ιπποκράτους

«Η Ιπποκράτους μοιάζει με ταινία καταστροφής όπως το "Μαντ Μαξ"» μου λέει αναιδής πρώην σύμβουλος ενός εκ των πεσόντων «κορυφαίων» του ΠαΣοΚ. Οι υπάλληλοι του κόμματος μειώθηκαν αντίστοιχα με τη μείωση του ποσοστού του από το 2009 (δηλαδή, κατά τα 2/3), με αποτέλεσμα να επιστρέφουν ομαδικά στις υπηρεσίες τους. Ακόμη και ο Γραμματέας του κόμματος, ο κ. Μιχ. Καρχιμάκης...

Έτσι φτάνουν στην Ελλάδα τα καλάσνικοφ

Τα κρύβουν σε σπίτια και τα μοιράζουν σε μικρές παρτίδες. Περισσότερα από 600.000 καλάσνικοφ κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Μαρτυρίες οδηγών φορτηγών, αλλά και Αλβανών μεταναστών αποκαλύπτουν πώς τα πυροβόλα όπλα φτάνουν από την Αλβανία στην Ελλάδα και διακινούνται σε όλη τη χώρα.

Γελάει ο κόσμος: Καβάλα πάει στην εκκλησιά... καβάλα προσκυνάει

Ενα νέο πρωτόκολλο φαίνεται ότι επινοεί ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος που θέλει προφανώς να αναβαθμίσει συμβολικά και κυριολεκτικά τον ρόλο του πρώτου οπλίτη της χώρας σε συνθήκες κρίσης. Η μεταρρύθμιση στο υπουργικό πρωτόκολλο- όταν φυσικά το επιτρέπουν και οι συνθήκες- συνίσταται στην μηδενική επαφή του υπουργού με το... πεζοδρόμιο.

Πού σκοντάφτουν οι αλλαγές στο Δημόσιο

Της Φωτεινής Καλλίρη

Όταν οι ρυθμοί στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις φορέων του Δημοσίου είναι απελπιστικά αργοί, η διασπορά αρμοδιοτήτων μεγάλη, η συνεννόηση μεταξύ των υπουργών κακή και ταυτόχρονα υπάρχει αντίδραση των υπαλλήλων σε κάθε αλλαγή, τα περιθώρια για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης είναι εξαιρετικά στενά, εξομολογείται στην «Κ» ο κ. Παύλος Αποστολίδης (φώτο), υπηρεσιακός υπουργός στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και κατά το παρελθόν γ.γ. του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης στην Κύπρο και μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδος στην Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, διοικητής της ΕΥΠ.

To Γερμανικό non paper... του "έγκυρου" Χατζηνικολάου

[Το πόσο έγκυρα, γιατί αποδείξιμες δεν είναι ποτέ οι μαλακί@@ του,  είναι αυτά που λέει ο Χατζηνικολάου το έχουμε πει επανειλημμένα...  τελευταία με την έγκυρη πληροφόρηση που είχε ότι "Υπ. Οικονομικών θα γίνει ο Ζαννιάς και σε καμία πρίπτωση ο Στουρνάρας"... φανταστικές ειδήσεις που τις βγάζουν από το μυαλό τους οι δημοσιοκάφροι και κάνουν οι ίδιοι πρωτοσέλιδο, επειδή πουλάνε και ηχούν ωραία στα αυτιά του λαού...]

"Δεν ξέρουμε ποιος θα κερδίσει τις εκλογές στη Γερμανία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην προεκλογική περίοδο θα χάσετε εσείς", δήλωσε ανώτερο στέλεχος των Γερμανών Χριστιανοδημοκρατών (CDU) στη Real News (που το βρήκες εσύ ρε καραγκιόζη το "ανώτερο στέλεχος" :)))), εξηγώντας πώς η Ελλάδα θα πέσει θύμα των εσωτερικών κομματικών συμφερόντων της καγκελαρίου.

Φώτο: Τρομακτική αποκάλυψη!!!

Είναι Παρασκευή μεσημέρι, τέλη Ιουνίου και στην Θεσσαλονίκη όπως και σε όλη την Ελλάδα, έχει αρκετή ζέστη. Όμως, κάποιες γυναίκες ζεσταίνονται περισσότερο από τις άλλες.

Όπως η συγκεκριμένη, όπου αποφάσισε να περπατήσει στην Μητροπόλεως και να ανεβάσει την φούστα πιό πάνω από το κανονικό, γιατί μάλλον ζεσταινόταν. Η αποκάλυψη όμως ήταν τρομακτική...

Die Zeit: «Σεβασμό στην ελληνική αρχαιότητα»

Πρωτοσέλιδο άρθρο γνώμης του πολιτιστικού συντάκτη και προέδρου της Ελεύθερης Ακαδημίας Τεχνών του Αμβούργου Ulrich Greiner δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Die Zeit» με τίτλο «Σεβασμό στην αρχαιότητα».

Όπως υποδηλώνει ο υπότιτλός του, το άρθρο αναρωτιέται: «η διευθύντρια του ΔΝΤ Lagardeβρίζει τους Έλληνες. Ο G. Grassκάνει το αντίθετο. Ποιος έχει δίκιο άραγε;»

Δώνης: Δεν πάει άλλο, μετακομίζουμε, το σημείο είναι πολύ επικίνδυνο

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης μετά την επεισοδιακή ληστεία στο σπίτι τους και την ομηρία του πεθερού του από τους αδίστακτους κακοποιούς δήλωσε πως η οικογένεια του θα μετακομίσει από το σπίτι στην Κηφισιά.

Ξέχασαν τον Ρονάλντο στο αεροδρόμιο

Για ακόμα μια φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε ηττημένος από μια μεγάλη διοργάνωση...Ή μήπως όχι; Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φαίνεται πως δεν ήθελε να πιστέψει ότι η ομάδα του Πάουλο Μπέντο αποκλείστηκε από τον τελικό του EURO και γι' αυτό παρέτεινε τη διαμονή του στην Ουκρανία περιμένοντας...ένα θαύμα.

Ζησιμόπουλος της Χρυσής Αυγής: Με ψήφισαν από Ν.Δ και Ανεξάρτητους Έλληνες

Ο αντισυνταγματάρχης Πολύβιος Ζησιμόπουλος που έθεσε υποψηφιότητα εκ μέρους της Χρυσής Αυγής για την θέση του αντιπροέδρου της Βουλής δήλωσε ότι οι βουλευτές που τον ψήφισαν, ψήφισαν κατά συνείδηση και προέρχονται από την ΝΔ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Επιλεκτικές διαρροές Λαζαρίδη εξόργισαν τον Μπούρα που διέψευσε

Μεγάλος ντόρος ξέσπασε για το πόσες ημέρες θα παραμείνει «εκτός δράσης» ο κ. Αντ. Σαμαράς και κυρίως αν θα μπορεί ή όχι να ταξιδεύει. Η διάσταση απόψεων στο εσωτερικό του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος άναψε φωτιές. Η αρχή έγινε με τον πρωθυπουργικό σύμβουλο κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη που είπε ανεπίσημα το βράδυ της περασμένης Τρίτης στους δημοσιογράφους ότι...

Διαψεύδει ο γερμανός υφυπουργός ότι ο Σόιμπλε μιλά για ελληνική χρεοκοπία

Η Ελλάδα θα χρειαστεί το αργότερο στα μέσα Αυγούστου ζεστό χρήμα. Τότε λήγει ένα ομόλογο, που διακρατείται από την ΕΚΤ, όπως πληροφορήθηκε το Focus από ένα έγγραφο του γερμανικού υπουργείου οικονομικών. Η εκκρεμούσα ακόμη έκθεση της τρόικας της ΕΕ, ΕΚΤ και του ΔΝΤ όμως θα καταλήξει στο αποτέλεσμα, όπως εκτιμά η γερμανική κυβέρνηση, ότι η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της.

Δύο πρώην νομάρχες της Στερεάς Ελλάδας στην «τσιμπίδα» του ΣΔΟΕ

Μετά τους αντιδημάρχους, σειρά πήραν οι νομάρχες και ο κατάλογος είναι μακρύς... Φύλλο και φτερό κάνουν οι "ράμπο" του ΣΔΟΕ τους τραπεζικούς λογαριασμούς δυο πρώην Νομαρχών της Στερεάς Ελλάδας.

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί

Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους από σήμερα, 1η Ιουλίου αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί της Αττικής, καθώς ξεκίνησαν να τους καταβάλλονται από τον ΕΟΠΥΥ οι οφειλές του Απριλίου.

Η αποπληρωμή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τους φαρμακοποιούς θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου, όπως δεσμεύθηκε ο νέος υπουργός Υγείας Α. Λυκουρέντζος.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τα 50 δισ. ευρώ των τραπεζών

Το θέμα της ελάφρυνσης του δημόσιου χρέους κατά 50 δις ευρώ περίπου, τα οποία είναι χρέος των τραπεζών, θα θέσει η ελληνική κυβέρνηση στην τρόικα την επόμενη εβδομάδα. Aυτό αποφασίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες στη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου με τον Αντώνη Σαμαρά το απόγευμα του Σαββάτου.

Η πρώτη φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου από τη ζωή του στη φυλακή

Ντυμένος με ελαφρύ γαλάζιο πουκάμισο, σκούρο μπλε σπορ παντελόνι και μαύρα μοκασίνια, ο Άκης Τσοζατζόπουλος απεικονίζεται τη στιγμή που είναι έτοιμος να σηκώσει το ακουστικό από τον τηλεφωνικό θάλαμο των φυλακών για να κάνει επαφές με τους δικηγόρους του, τους στενούς συνεργάτες και τους δικούς του ανθρώπους.

Συνάντηση με τον Δ. Αβραμόπουλο θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο θα έχει το μεσημέρι ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Αβραμόπουλος το απόγευμα θα μεταβεί στην Κύπρο.

Τσιρίλο: "Κέρδισα πολλές εμπειρίες στον ΠΑΟΚ"

Για τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως την επόμενη μέρα στην καριέρα του μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο στην ιταλική ιστοσελίδα "reggionelpallone.it". "Σίγουρα είναι θετικό το πρόσημο των τριών χρόνων μου στον ΠΑΟΚ. Κάθε χρόνο παλεύαμε για τις πρώτες θέσεις και ήμασταν σταθερά στα πλέι οφ.

Susan Sideropoulos: Η Ελληνίδα ηθοποιός που κάνει καριέρα στη Γερμανία

Σουζάνα Σιδηροπούλου. Η Ελληνίδα που έχει μαγέψει τους Γερμανούς καθηλώνοντάς τους στους τηλεοπτικούς δέκτες.
Περιζήτητη έχει γίνει η Σουζάνα Σιδηροπούλου στη Γερμανία, σύμφωνα με την Real Life, η οποία πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικά σήριαλ της χώρας αλλά και σε διαφημιστικά σποτ.

Πρώην βουλευτές με βιογραφικά ανά χείρας ψάχνουν για δουλειά-Δυσκολεύεται ο Παπακωνσταντίνου...

Στα παλιά καλά λημέρια επέστρεψαν πρώην βουλευτές ή επικεφαλής ψηφοδελτίων που βρέθηκαν εκτός πολιτικού στίβου μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Άλλοι ψάχνουν για δουλειά στο εξωτερικό και άλλοι επιδόθηκαν στη συγγραφή βιβλίων. Ακόμα πιο χαρακτηριστικά, οικονομολόγοι βρέθηκαν με εκπαιδευτική άδεια στην Αμερική, ενώ άλλοι απλά απολαμβάνουν μία θέση στον... "ήλιο του δημοσίου", ως καθηγητές σε πανεπιστημιακές σχολές.

Ψυχιατρική εξέταση ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη-Σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο από τον Άκη

Αίτηση στον ανακριτή για την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, η οποία επισημαίνει ότι η απομάκρυνση από το παιδί της έχει επιβαρύνει την ψυχική της κατάσταση.

e-Επιλογές

Ιδιωτικοποιήσεις εξπρές: Σε ιδιώτες ο ΟΣΕ και θυγατρικές τραπεζών

Σε επτά βασικές κινήσεις για την ανάσχεση της ύφεσης προχωρά το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Όπως αναφέρει το "Έθνος της Κυριακής", βασικός πυλώνας οι ιδιωτικοποιήσεις, ενώ στο πεδίο της μείωσης των δαπανών, οι δράσεις που θα αναληφθούν θα απέχουν από τις οριζόντιες περικοπές.

Βίντεο με τη σημαία της 17Ν και τα όπλα των δολοφονιών

Για πρώτη φορά μετά την εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη το 2002, ο τηλεοπτικός φακός καταγράφει το οπλοστάσιο και τα σύμβολα της τρομοκρατικής οργάνωσης

Δύο αναρχοφασίστες συνέλαβε η αντιτρομοκρατική για το πενταπλό φονικό στην Κύπρο

- Ο 41χρονος είχε συλληφθεί στη Λευκάδα το 2010 όταν μαζί με 11 άτομα έφεραν κοκαΐνη με ιστιοφόρο από την Ιταλία
- Και οι δύο συνελήφθησαν στο λιμάνι του Πειραιά όπου ετοιμάζονταν να φύγουν για διακοπές
- Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής αναφέρουν το φονικό στην Κύπρο ως συμβόλαιο θανάτου
- Έρευνες αυτή την ώρα σε τρία σπίτια, σε Εξάρχεια, Ταύρο και Νέα Ιωνία
- Οι πέντε δολοφονημένοι άντρες ανήκαν στην ασφάλεια κύπριου επιχειρηματία

Ο "πασίγνωστος" νταής reality που αναζητά η αστυνομία για το φονικό στην Κρήτη

Ο παίκτης του ασήμαντου reality, Mission του ΑΝΤ1, που έχετε ξεχάσει όλοι, Στέφανος Κοκολογιάννης, που είχε ανακηρυχτεί και νικητής, είναι ένας από τους τρεις δράστες που αναζητά η Ασφάλεια Ηρακλείου, καθώς θεωρεί ότι...

Τα ρεκόρ του... σεξ!

Αρκετά είναι τα ρεκόρ του σεξ τα οποία έχουν καταγραφεί κατά τον 20ο και 21ο αιώνα.

Διαβάστε μερικά από αυτά: