26 Αυγούστου 2012

Ελληνίδα "ηθοποιός" έκανε σεξ στο μπαλκόνι της (ΦΩΤΟ)

Καύσωνας σήμερα και όπως είναι φυσικό με τέτοια θέματα είναι κομματάκι δύσκολο να παραμείνει κανείς δροσερός...

Κυριακή σήμερα... και όπως είναι φυσικό με τέτοια θέματα είναι κομματάκι δύσκολο να παραμείνει κανείς δροσερός... Περισσότερο υγρός και ζεστός μένει... παρά χαλαρός. Χθες το απόγευμα λοιπόν στο σπίτι της Ίννας στα ανατολικά προάστια της Αθήνας συνέβησαν πολλά και διάφορα. Το σημαντικότερο ωστόσο;

Αποκάλυψη από τους πατριώτες του κώλου!! Ο προδότης Άδωνις εξαφάνισε την Τουρκία από τον χάρτη! Κέρδισε κραμάλα στο Σύνταγμα!

Επιτέλους οι πατριώτες του κώλου αποκάλυψαν τον ύποπτο ρόλο του Άδωνι που τα παίρνει από τους Γερμανούς και τους έδωσε την Κρήτη!

Μέρκελ:"Προσπαθεί ο Σαμαράς" (βίντεο)

"Μίλησα μαζί του κι έχω την εντύπωση ότι προσπαθεί σοβαρά", δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ ερωτηθείσα εάν έχει εμπιστοσύνη στον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Βίντεο: Της χάιδεψε λίγο το μπουτάκι και κινδυνεύει με 2 χρόνια φυλακή

Ο λόγος για τον Luavalu Seuva'ai ο οποίος σε πτήση από τις Φιλιππίνες στην Χονολουλού φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μια επιβάτη χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Σύμφωνα με την αρχική κατάθεση του δράστη είχαν μια φιλική κουβέντα και τίποτα παραπάνω κατά τη διάρκεια της πτήσης με την αεροπορική εταιρία Hawaiian Airlines.

Απορία για τη ΔΕΗ (Ο Σαμαράς ακούει;)


Αν είσαι μάγκας και τολμάς ......
χρώστα ... 1 Ευρώ !;!;!;!!!!!!!!

Βέροια - Ολυμπιακός Live Stream (21:30 Veroia-Olympiakos)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω links:

Μέρκελ: "Να μετράτε τα λόγια σας όταν αναφέρεστε στην Ελλάδα"

Η Γερμανίδα καγκελάριος κάλεσε τους κυβερνητικούς εταίρους της να προσέχουν τα λεγόμενά τους για την ελληνική κρίση, μετά τη συνάντησή της με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Συνελήφθη ο εμπρηστής της Χίου - κατέκαψε το νησί επειδή δεν τον προσέλαβαν!

Ο δράστης πάντα κατέφθανε πρώτος στις επιχειρήσεις πυρόσβεσης...

Ένας 24χρονος, ελληνικής υπηκοότητας, συνελήφθη για τους πρόσφατους εμπρησμούς στη Χίο. Ομολόγησε 14 εμπρησμούς στα βόρεια του νησιού, όχι όμως και τον πρώτο εμπρησμό κατά την πρώτη ημέρα της πυρκαγιάς, το περασμένο Σάββατο.

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ: ΟΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ... ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις αποτελούν ένα αμφιλεγόμενο θέμα στην ελληνική πραγματικότητα που σχετίζεται με εκατομμύρια ευρώ και σε ορισμένες περιπτώσεις με αμφίβολη αποδοτικότητα. Σαφώς υπάρχουν κάποιες οργανώσεις που παράγουν ουσιαστικό και σημαντικό έργο, αλλά δεν είναι λίγες και οι «αρπαχτές» που έχουν γίνει στα πλαίσια «κοινωφελών» σκοπών.

Οι ΠΑΣΟΚοι έσβηναν καταδίκες και χάριζαν ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς εγκληματίες

Η αγκαλιά της ελληνικής κοινωνίας είναι ανοιχτή ως φαίνεται για να υποδεχτεί τους αλλοδαπούς και να τους χαρίσει την ελληνική ιθαγένεια, παρά τα όσα βήματα λαμβάνονται για την πάταξη της παράνομης εισροής μεταναστών στη χώρα μας.

Βίντεο από την πυρκαγιά σε διυλιστήριο της Βενεζουέλας

Στους 39 έχει ανέβει ο αριθμός των νεκρών από τη φονική έκρηξη και την επακόλουθη πυρκαγιά στο μεγαλύτερο διυλιστήριο της Βενεζουέλας. Δείτε το βίντεο:

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός Live Stream (19:15 μ.μ. PAOK – Panthrakikos)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω links:

Ξενοίκιασε κτήριο το ΠΑΣΟΚ

Μετά τη μείωση ενοικίου 60% που πέτυχε το ΠΑΣΟΚ στο κτίριο της Ιπποκράτους, το κόμμα προχωρά σε περαιτέρω περικοπές.

Σπάει ο πάγος ακόμα και με τον Σόιμπλε

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο συναντήθηκε και ο Γιάννης Στουρνάρας με τον Γερμανό ομόλογό του. Κατά τη διάρκεια λοιπόν της συζήτησης ο Βόλφκανγκ Σόιμπλε είπε στον Γιάννη Στουρνάρα να του τηλεφωνεί όποτε θέλει δίνοντάς του...

Στα χνάρια του ΚΚΕ ο Μιχαλολιάκος: Θα τα βάλει με την Αστυνομία και θα καταλύσει το κράτος... στα λόγια

Επίθεση κατά του Κοινοβουλίου, αλλά και του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια για τη δήλωσή του ότι δεν θα γίνουν ανεκτά «τάγματα εφόδου», εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, σε συγκέντρωση οπαδών του κόμματός του στις Θερμοπύλες

H απενοχοποίηση της αντικοινωνικής συμπεριφοράς

Tου Χρήστου Γιανναρά

Για να ξεπεράσουμε την κρίση (αν υπάρχουν περιθώρια για τέτοιο ενδεχόμενο) χρειάζεται ρεαλιστική πιστοποίηση της πραγματικότητας. Δίχως σωστή διάγνωση δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας. Σήμερα μοιάζει να πολεμάμε με ασπιρίνες τις δευτερογενείς (οικονομικές) επιπτώσεις της κρίσης, χωρίς να θίγουμε τα πρωτογενή αίτια.

Οι 1300 πολυτελείς βίλες στην Πάρο και η «γειτονιά των πολιτικών» στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

Την καταγγελία ότι στην Πάρο έχουν κατασκευαστεί 1300 πολυτελείς βίλες, από αλλοδαπούς, που τις νοικιάζουν για 750 ευρώ την ημέρα μέσω Ιντερνετ χωρίς να πληρώνουν φόρους, θα διερευνήσει το ΣΔΟΕ αυτήν την εβδομάδα, ενώ θα κινηθεί και στη «γειτονιά των πολιτικών» στο Υστέρνι, όπου δέκα πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν αγοράσει βίλες.

Υπερ της επιμήκυνσης ακόμα και για 3 χρόνια ο αυστριακός καγκελάριος

Ο Καγκελάριος της Αυστρίας, Werner Faymann, τάχθηκε σε σημερινή του συνέντευξη για το πορτάλ oe24.at της εφημερίδας "Österreich", υπέρ της επιμήκυνσης του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής (δηλ. του χρόνου που θα πέσει το έλλειμμά μας κάτω από το 3%) ακόμα και για 3 χρόνια.

Οι κυπριακές κυβερνήσεις δίνουν τζάμπα ρεύμα στα κατεχόμενα

Σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας "Ο Φιλελεύθερος", ότι Τουρκοκύπριοι δεν πληρώνουν ηλεκτρικό ρεύμα, με αποτέλεσμα η ΑΗΚ να επωμίζεται ζημιές εκατομμυρίων ευρώ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ήδη αρμόδια Υπουργική Επιτροπή εξετάζει το θέμα.

Να δούμε και καμιά κατάσχεση σιγά-σιγά-ΣΔΟΕ: Υδραυλικός με 300.000€ στη Γαλλία–Πατωματζής με 250.000€ στην Ελβετία

Όργιο φοροδιαφυγής.Εργολάβος που εμφανιζόταν ως... πάμφτωχος είχε καταθέσεις 350.000€ στη Γαλλία.Κομμωτές που δήλωναν ζημίες είχαν καταθέσεις από 700.000€ έως 1 εκατ. ευρώ.Αστρολόγοι βρέθηκαν με καταθέσεις έως και 800.000€ στο εξωτερικό.Ποιους καίνε τα CD που έχει στα χέρια του το ΣΔΟΕ!

Δεν απομακρύνεται ο αστυνομικός διευθυντής της Ύδρας

Με παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια. αναστέλλεται και θα επανεξεταστεί η μετάθεση του αστυνομικού διευθυντή Ύδρας, Γιώργου Ζώτα...

Ελληνίδα πνίγηκε σε ποτάμι του Καναδά από το βάρος του νυφικού της

Η 30χρονη, Μαρία Πανταζόπουλος, ενώ πόζαρε για τις γαμήλιες φωτογραφίες, παραπάτησε και έπεσε σε ποτάμι, αλλά δεν μπόρεσε να κολυμπήσει γιατί το νυφικό της με τα βαριά στολίσματα και το πλούσιο ύφασμα την βύθισε αμέσως.

Ανεβαίνει η Μέρκελ-Εκτός Βουλής ο ανθέλληνας Ρέσλερ

Η Μέρκελ πιθανότατα θα δυσκολευτεί να σχηματίσει κεντροδεξιό συνασπισμό μετά τις εκλογές του 2013, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της Bild.

Η στήριξη προς τους συντηρητικούς της Γερμανίδας καγκελαρίου αυξήθηκε, σύμφωνα με δημοσκόπηση...

Κονδύλι 1,3 εκατ. ευρώ για ένα site από την Περιφέρεια Αττικής

Μία άκρως ενδιαφέρουσα αντίληψη των οικονομικών μεγεθών στον χώρο των νέων τεχνολογιών, που ξεπερνά τα στενά όρια της Αυτοδιοίκησης, αν όχι της χώρας, φαίνεται ότι επικρατεί στην Περιφέρεια Αττικής, αφού ο περιφερειάρχης κ. Γιάννης Σγουρός διαθέτει -όσο απίστευτο κι αν ακούγεται- το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ για να δημιουργήσει απλώς μία ιστοσελίδα τουριστικής προβολής!

63 χρόνια μετά: Ιδού η αλήθεια για τον συμμοριτοπόλεμο!

«Ευρισκόμεθα ενώπιον οργανωμένης κομμουνιστικής στάσεως εναντίον της πατρίδος. Η πρώτη φάσις αυτής της κομμουνιστικής στάσεως υπήρξεν η συμμοριακή δράσις. Η Δευτέρα φάσις υπήρξεν η συνοριακή εισβολή. Και ευρισκόμεθα εν αναμονή των νεωτέρων φάσεων. Ο τελικός αντικειμενικός σκοπός του Κομμουνιστικού Κόμματος είναι πλέον η κατάλυσις της εθνικής μας ακεραιότητος, η κατάλυσις της πολιτικής μας ελευθερίας και η κατάλυσις της εννοίας της Ελλάδος» (Από λόγο του Γ. Παπανδρέου στην Βουλή των Ελλήνων, την 19η Νοεμβρίου 1946, «Επίσημα Πρακτικά της Βουλής», σελίς 458).

Ποιος θα τον πιει από το νέο κόμμα Νικολόπουλου;

Τα γράφαμε από τις αρχές Αυγούστου για τον Νικολόπουλο. Φεύγοντας από τη ΝΔ ή θα τα έβρισκε με τον Καμμένο, ή θα έκανε δικό του κόμμα. Και μπορεί να μην πήρε έλαβε υπ' όψιν του τα σοβαρότατα ονόματα που του προτείναμε, ωστόσο το "Κίνημα Αναγέννησης" που ετοιμάζει, ίσως αλλάξει κάποιες ισορροπίες στον κεντροδεξιό χώρο. Τι εννοούμε; Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχουν...

Θανατική ποινή στην Ελλάδα: Οι 4 γυναίκες που τους επιβλήθηκε η εσχάτη των ποινών

Σαν σήμερα πριν απο 53 χρόνια εκτελέστηκε στην Ελλάδα η πρώτη γυναίκα για ποινικό αδίκημα. Η «μαύρη χήρα» ονομαζόταν Σταυρούλα Γκουρούση και ήταν η μία απο τις τέσσερις γυναίκες στις οποίες εφαρμόστηκε η θανατική ποινή στην Ελλάδα.

Η υφυπουργός Υγείας της ΔΗΜΑΡ μόλις απέκτησε αρμοδιότητες, ζήτησε απευθείας ανάθεση έργου 1,2 εκ!!

[Πρόκειται για τη γνωστη Σκοπούλη που πριν ένα μήνα είχε βγει στην ΤιΒι και διαμαρτυρόταν ότι δεν έχει αρμοδιότητες!! Προφανώς γκρίνιαζε γιατί δεν μπορούσε να αρχίσει τις απευθείας αναθέσεις... Να σημειώσουμε επίσης ότι η κυρία προσπάθησε (ευτυχώς απέτυχε) να πάρει την αρμοδιότητα των φαρμάκων όπου ο άνδρας της έλυνε και έδενε επί Σημίτη σαν Πρόεδρος του ΕΟΦ!! Μιλάμε για το απόλυτο θραάσος...]

Πρώτη ενέργεια της υφυπουργού Υγείας κυρίας Φωτεινής Σκοπούλη, μόλις ανέλαβε αρμοδιότητες, ήταν να ζητήσει απευθείας ανάθεση έργου αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ιδιωτικά συμφέροντα, στην πιο δύσκολη δημοσιονομική περίοδο για τη χώρα και ενώ οι Ελληνες εργαζόμενοι και συνταξιούχοι υπόκεινται σε αιματηρές θυσίες.

Μ ε μια πρωτοφανή κίνηση η κυρία Σκοπούλη ζήτησε εγγράφως (!) να δοθεί με απευθείας ανάθεση έργο 1,2 εκατ. ευρώ για τον μοριακό έλεγχο του αίματος, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο ιός του Δυτικού Νείλου, όταν η αρμόδια αρχή για τις δημόσιες συμβάσεις απέρριψε ως μη σύννομη τη συγκεκριμένη διαδικασία και ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Μάριος Σαλμάς είχε εξασφαλίσει να γίνουν δωρεάν αυτοί οι έλεγχοι!

Η κυρία Σκοπούλη κάνει ταυτοχρόνως δύο πράγματα: και ζητεί ευθέως από μια δημόσια υπηρεσία να κινηθεί κόντρα στην απόφαση της αρμόδιας ανεξάρτητης αρχής, αλλά και να ξοδέψει το ελληνικό κράτος ένα τεράστιο ποσό για υπηρεσίες που ήδη εξασφαλίστηκαν χωρίς κανένα κόστος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, της έγγραφης εντολής της υφυπουργού είχαν προηγηθεί συνεχείς προφορικές οχλήσεις και πιέσεις προς αρμόδια στελέχη της δημόσιας διοίκησης, που όμως δεν είχαν αποτέλεσμα, γι’ αυτό και η κυρία Σκοπούλη αναγκάστηκε να προβεί στην υπόδειξη διά επιστολής.Σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων που γνωρίζουν την αγορά, από τις τωρινές αποφάσεις των κρατικών υπηρεσιών επηρεάζονται συμφέροντα σε μια πίτα που φτάνει ακόμα και τα 300 εκατ. ευρώ ετησίως.

Δεν πρόκειται δηλαδή για απλές επιλογές, καθώς για τον μοριακό έλεγχο του αίματος ξοδεύονται κάθε χρόνο από το Δημόσιο τεράστια ποσά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη ενέργεια της κυρίας Σκοπούλη, αμέσως μόλις δημοσιοποιήθηκαν οι αρμοδιότητές της στο υπουργείο Υγείας (το βράδυ της περασμένης Τετάρτης), ήταν να ζητήσει απευθείας ανάθεση του έργου! Πρόκειται για την υφυπουργό, την οποία μάλιστα έχει τοποθετήσει στην κυβέρνηση η Δημοκρατική Αριστερά, η οποία διαμαρτυρόταν δημοσίως μέσω της κρατικής τηλεόρασης γιατί καθυστερούσε ο ορισμός των αρμοδιοτήτων της! Στη σπουδή της να ανατεθεί το συντομότερο το έργο των 1,2 εκατ. ευρώ, όχι μόνο αφήνει εντελώς εκτεθειμένο τον κ. Σαλμά, ο οποίος είχε καταφέρει να μηδενίσει το κόστος των ελέγχων με παρέμβασή του στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο, αλλά επιχειρεί να εμπλέξει και τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, επικαλούμενη δικές του ενέργειες, οι οποίες όμως είχαν άλλο περιεχόμενο.

Από τον Ιούνιο

Η υπόθεση ξεκινά τον περασμένο Ιούνιο, όταν αρχίζουν να εμφανίζονται και πάλι κρούσματα από τα κουνούπια τα οποία είναι μολυσμένα με τον ιό του Δυτικού Νείλου. Τότε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), που διευθύνεται από τον κ. Λεωνίδα Ανωμερίτη, ζητεί με έγγραφό του στις 8 Ιουνίου από την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων να του επιτραπεί να αναθέσει απευθείας, ύστερα από διαπραγματεύσεις και χωρίς δημοσίευση προκήρυξης του έργου, την προμήθεια αντιδραστήρων και αναλωσίμων, ώστε να γίνουν οι έλεγχοι του αίματος για τον ιό του Δυτικού Νείλου. Ο πρόεδρος της Αρχής, κ. Βασίλης Φλωρίδης, πρώην εισαγγελέας και αδελφός του πρώην υπουργού κ. Γιώργου Φλωρίδη απαντά κατηγορηματικά ότι απορρίπτει το αίτημα «λόγω μη συνδρομής των προς τούτο τασσομένων υπό του νόμου προϋποθέσεων», εν ολίγοις το κρίνει παράνομο.

Το επιχείρημα του ΕΚΕΑ περί έκτακτων αναγκών για την προστασία της δημόσιας υγείας δεν πείθει τον κ. Φλωρίδη, καθώς το πρόβλημα επανέρχεται κάθε χρόνο την ίδια εποχή από το 2010 και άρα οι αρμόδιοι όφειλαν και μπορούσαν να προετοιμαστούν έγκαιρα και όχι να περιμένουν την τελευταία στιγμή προκειμένου να κινήσουν τις διαδικασίες για τις απαιτούμενες προμήθειες. Πολλές φορές στο Δημόσιο υπάρχουν υπόνοιες για εσκεμμένη καθυστέρηση, ώστε στο τέλος πολλές προμήθειες να γίνονται με απευθείας αναθέσεις, κάτι που κινείται στα όρια της νομιμότητας και είναι πιο κοστοβόρο.

Το τρικ αυτό μάλιστα παρατηρείται συχνά στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, καθώς με την επίκληση του κινδύνου για τη δημόσια υγεία παρακάμπτονται οι ενδεικνυόμενες από τον νόμο διαδικασίες και πολλές προμήθειες γίνονται κατά παρέκκλιση των προβλεπόμενων διατάξεων. Η προμήθεια παγώνει για ολόκληρο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, όμως το πρόβλημα με τους ελέγχους παραμένει. Στις 3 Αυγούστου ο κ. Λυκουρέντζος ζητεί με έγγραφό του από το ΚΕΕΛΠΝΟ, που είναι επιφορτισμένο με την προστασία της υγείας του πληθυσμού της χώρας από τις επιδημίες, να συμβάλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος και να διαθέσει άμεσα ποσό 300.000 ευρώ.

Στο Άγιον Όρος ο πρόεδρος της Ουκρανίας

Διήμερη ιδιωτική προσκυνηματική επίσκεψη θα πραγματοποιήσει στο Άγιο Όρος ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

Ρομάν Αμπράμοβιτς: «Δίνει τα ρέστα του» για ένα κτήμα στο Πόρτο Χέλι!

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Ρώσου μεγιστάνα φαίνεται ότι βρίσκεται το διάσημο κτήμα Ελιές στο Πόρτο Χέλι και δίνει όσο όσο προκειμένου να το αποκτήσει...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», το κτήμα Ελιές, έχει έκταση περίπου 27 στρέμματα, ξεκινώντας απο την πλαγιά και καταλήγοντας στη θάλασσα, ενώ έχει όλες τις ανέσεις που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Τι θα γίνει με τις αποδείξεις από το 2013

Το... κυνήγι των αποδείξεων θα αρχίσουν εκ νέου οι φορολογούμενοι προκειμένου να μειώσουν τον φόρο εισοδήματος που πληρώνουν στην εφορία. Με το νέο σύστημα που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών και θα τεθεί σε ισχύ για τα εισοδήματα του 2013, όσο περισσότερες δαπάνες δηλώνονται τόσο θα μειώνεται το φορολογητέο εισόδημα και συνεπακόλουθα ο φόρος που θα πρέπει να καταβληθεί.

Μεθυσμένος ο Pitt, έξαλλη η Jolie

​Ένα ξέφρενο βράδυ σε pub του Λονδίνου πέρασε ο Brad Pitt παρέα με τον φίλο, σκηνοθέτη και πρώην σύζυγο της Μαντόνα, Guy Ritchie.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο αγαπητικός της Angelina Jolie ξεσάλωσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον Guy και άλλους φίλους.

Πρόστιμο για...θορυβώδες σεξ!

Εντολή αποχής από το θορυβώδες σεξ, με την απειλή στην αντίθετη περίπτωση της επιβολής προστίμου, δόθηκε σε ένα ζευγάρι στην Αυστραλία, το οποίο παραδέχθηκε ότι επιδιδόταν για ώρες σε θορυβώδεις ερωτικές περιπτύξεις πέντε βράδια την εβδομάδα, αφού η αστυνομία αναγκάστηκε να ανταποκριθεί στις διαμαρτυρίες των γειτόνων είκοσι φορές, γράφει σήμερα η εφημερίδα Σάντεϊ Μέιλ.

Ποιος θα πληρώσει για τον Ντιελνά;

Η αλήθεια είναι πως όταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωνε τον Γάλλο αμυντικό πριν δυο μήνες, η αντίδραση μου ήταν να ξεσπάσω σε γέλια... Πλέον δεν ξέρω αν πρέπει κανείς να γελάει ή να κλαίει με αυτά που βλέπει...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Αντιεξουσιαστές μαλάκ@@ ήταν αυτοί που τις "έφαγαν" από τους ρατσιστές ισλαμιστές..Πλακώνονται για τα χάλια τους στο indymedia-Δείτε τι λένε

Η ώρα που θα αρχίσει να πέφτει "μπερντές" σε κάποιους που νομίζουν ότι μπορούν να χειραγωγήσουν φανατικούς ισλαμιστές έφτασε..Το κακό είναι ότι ακόμα δεν το έχουν καταλάβει και κάποιοι απ αυτούς δεν μπορούν να το πιστέψουν...και μιλάνε ακόμα για κοινωνικούς αγώνες και άλλες μπούρδες που δεν ισχύουν στις κοινωνίες των ισλαμοφασιστών...ενώ ξέρουν πως πολλοί από όσους βοηθάνε είναι οι χειρότεροι φασίστες σε παγκόσμιο επίπεδο...και μάλιστα αρκετοί απ αυτούς έχουν και πολύ άσχημο" παρελθόν στις χώρες τους..με βιοπραγίες,βιασμούς και φόνους για φυλετικές και θρησκευτικές διακρίσεις..

Ισλαμιστές χάκερς επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης




Επίθεση χάκερς δέχθηκε σήμερα το πρωί η ιστοσελίδα του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, αφού προφανώς οι δικλείδες ασφάλειάς της δεν ήταν αρκετές για να την αποτρέψουν.

Έργα και ημέρες του Σιούφα στη Βουλή

Το ότι στη Βουλή το «βόλεμα» ημετέρων πάει σύννεφο, το ξέρουν πλέον και οι πέτρες.
Ψάχνοντας το θέμα βρήκαμε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα του site tsiliadoros.blogspot.gr που εξηγεί τι έγινε όταν πρόεδρος της Βουλής ήταν ο Δημήτρης Σιούφας και πως ξεκίνησε η φάμπρικα
Το άρθρο λοιπόν γράφει ότι μονιμοποιήθηκαν ακόμα 232 άτομα…

Σαμαράς: Ανατρέπουμε σιγά-σιγά το κλίμα που υπήρχε εις βάρος της Ελλάδας

Αισιόδοξος ότι αλλάζει αργά αλλά σταθερά το αρνητικό κλίμα εις βάρος της Ελλάδας στην Ευρώπη, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το Παρίσι.

Πως θα γίνουν οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια – Μείωση 20% σε δικαστικούς-5% στους στρατιωτικούς

Χωρίς τελικό αποτέλεσμα είναι οι μέχρι τώρα συζητήσεις μεταξύ των αρμόδιων υπουργών και του υπουργείου Οικονομικών για το ύψος των περικοπών στα ειδικά μισθολόγια, ωστόσο υπάρχει ήδη ένα επικρατέστερο σενάριο που προβλέπει τσεκούρι 20% στους δικαστικούς και διπλωμάτες και μικρότερες μειώσεις στις άλλες κατηγορίες.

Συνεχίζει να ξεφτιλίζει Σαμαρά και ΝΔ ο τραγικός: Τζάμπα διακοπές σε ξενοδοχείο της Μυκόνου που επιχορηγήθηκε

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον πρώτο αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Τραγάκη, ο οποίος αφού διόρισε στη Βουλή σχεδόν όλο του το σόι (κόρη, νύφη και αδελφή του γαμπρού του) είπε να ξεσκάσει κάνοντας διακοπές σε πανάκριβο θέρετρο της Μυκόνου χωρίς όμως να πληρώσει... δραχμή.

Η Αυγή ανακάλυψε τον τροχό... ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου πληρώνεται με λεφτά από ληστείες...

Η μεγάλη αποκάλυψη της Αυγής είναι ότι ο Καρακώστας, που είναι νομικός σύμβουλος του Σαμαρά πληρώθηκε για κάποια υπηρεσία στη Σίμενς όταν Πρόεδρος ήταν ο Χριστοφοράκος το 1998. Η Αυγή συμπεραίνει έτσι ότι πληρώθηκε από τα μαύρα ταμεία, ότι πήρε μαύρα λεφτά από τη Σίμενς κ.λπ παπαριές επειδή τους πρόσφερε κάποια νομική υπηρεσία και έκοψε παραστατικό... είναι δηλ. σα να λέμε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου που υπερασπίζεται κακοποιούς, ισοβίτες και τρομοκράτες πληρώνεται με μαύρα λεφτά ληστειών κ.λπ

Σοβαρευτείτε ρε παπάρες που επειδή η Σίεμενς λάδωνε το ΠΑΣΟΚ (για τη ΝΔ ακόμα ψάχνετε και δεν βρίσκετε τίποτα) δεν έπρεπε να κάνει κανείς ιδιώτης δουλειές μαζί της... Ιδιώτης ήτανε ο άνθρωπος, από αυτό ζούσε... Κάποιος του ζήτησε μια δουλειά και την έκανε επί πληρωμή, 15 χρόνια πριν γίνει σύμβουλος του Σαμαρά... που είναι το περίεργο;

Διαβάστε εδώ τις αρλούμπες τους

Σωστός ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε :"Επιπλέον χρόνος σημαίνει γενικά και περισσότερα χρήματα"

Όπως σημειωνόταν και στην ανάρτηση "Έχει ΔΙΚΙΟ ο Σόιμπλε: Περισσότερος χρόνος δεν είναι λύση ..."  ο Γερμανός Υπ.Οικ. τονίζει ότι "Επιπλέον χρόνος σημαίνει γενικά και περισσότερα χρήματα και αυτό σημαίνει πολύ σύντομα ένα νέο πακέτο στήριξης"...

Προφανώς και δεν μπορεί να πεί στους Έλληνες Πολιτικούς "'Ετσι που τα κάνατε ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ τα τώρα" αφού μπορεί να τους ... στεναχωρήσει.

Συνεχίστε στο : Antilogos-gr

Ο συνήγορος του φορολογικού διαβόλου

Σήμερα θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου. Πιο συγκεκριμένα, τον συνήγορο του μέσου Έλληνα επιτηδευματία, που, υποτίθεται κλέβει ασύστολα την εφορία.

Αγαπητέ αναγνώστη, όλα αυτά τα παραμύθια περί φοροδιαφυγής, δεν είναι τίποτα άλλο από μια πλύση εγκέφαλου που κάνουν οι λαϊκίστικες δυνάμεις που απομυζούν το κράτος, με σκοπό να έχει λεφτά το κράτος, για να συνεχίσουν αυτοί να το απομυζούν, για να ζήσουμε εμείς πάμφτωχοι, ενώ αυτοί να τρώνε αστακούς.

Ας κάνουμε στους εαυτούς μας μια ερώτηση:

Φοβερή σύμπτωση...

Επειδή, γενικά αλλά και ειδικά στην Ελλάδα, συμπτώσεις δεν υπάρχουν, σκεφθείτε πως τα πρώτα επεισόδια σε αγώνα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη μετά από σχεδόν 20 χρόνια, συνέπεσαν με...

Οι μνηστήρες για τα ελληνικά ακίνητα

Το «παρών» στους διαγωνισμούς αποκρατικοποιήσεων για τις εκτάσεις του Ελληνικού, της Κασσιόπης στην Κέρκυρα, της Αφάντου στη Ρόδο και του Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης (IBC) είναι πολύ πιθανό να δώσουν μεγάλοι ξένοι επενδυτικοί όμιλοι.

Δυστυχώς…είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Με αφορμή τον πρόσφατο εορτασμό της Παναγίας στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Φυλή ,οι συντάκτες του Φύλαρχου έφεραν για δεύτερο συνεχή χρόνο στην επιφάνεια την οικτρή πράγματι κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο παλαιός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φυλής, που είναι ακριβώς πίσω από τον νέο Ναό.

Το σκλαβωμένο "πλοίο της Κερύνειας"

Η Κύπρος, το τρίτο σε μέγεθος νησί της Μεσογείου, στο σταυροδρόμι Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής, έχει μια ιστορία 9.000 χρόνων και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι η UNESCO στον επίσημο κατάλογο 2012, για την Παγκόσμια Κληρονομιά Πολιτιστικών και Φυσικών Θησαυρών, έχει περιλάβει τις αρχαιότητες της Πάφου, τη Χοιροκοιτία και δέκα βυζαντινές εκκλησίες του Τροόδους.

Η συνέχεια στο alexpolisonline.blogspot.gr

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής 26ης Αυγούστου 2012

Δείτε τα:

«'Ενας άντρας που γ@.... δεν μιλάει»! Ποιον απειλεί γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια (ΦΩΤΟ)

Απιστευτες καταγγελίες από Ελληνίδα παρουσιάστρια στο Facebook. Διαβάστε τι έγραψε:

Μία Ελληνίδα καλλονή στο Miss World 2012

Η Μαρία Τσαγκαράκη μπορεί να μην κατάφερε να διακριθεί στον διεθνή διαγωνισμό «Miss World 2012» που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στην Κίνα, όμως η ίδια έζησε μια υπέροχη εμπειρία και αποκαλύπτει στην «Espresso» αποκλειστικά τις μοναδικές στιγμές που έζησε κατά την παραμονή της εκεί.

Βρούτση βγάλτα όλα στη φόρα για τους ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!

Ο υπουργός Εργασίας πρέπει να χτύπησε λαβράκι με τους παιδικούς σταθμούς και το πάρτι που έστησαν πολλοί δήμαρχοι τα τελευταία δέκα με δεκαπέντε χρόνια, χρεώνοντας υπέρογκα ποσά από άλλες δραστηριότητες στο ταμείο των παιδικών σταθμών, τέλειωσε άδοξα!
Διαβάστε τι έγινε στους παιδικούς σταθμούς μικρού σχετικά δήμου και αναλογιστείτε τι μπορεί να έχει γίνει σε μεγαλύτερους: