17 Νοεμβρίου 2012

Η διασπορά στο χάρτη των νεκρών του πολυτεχνείου (φώτο)

Δείτε δυο ενδιαφέρουσες φώτο όπου απεικονίζονται τα σημεία όπου πέθαναν οι  24 νεκροί στους οποίους έχει ψιλοκαταλήξει αριστερή προπαγάνδα:

ΒΙΝΤΕΟ-Η χαρά του δεξιού: Τα ΜΑΤ μέσα στο ΑΠΘ

Η χαρά του δεξιού: Τα ΜΑΤ μέσα στο ΑΠΘ να συλλαμβάνουν άπλυτους, κλεφτρόνια, πρεζέμπορες που αυτοαποκαλούνται "αντεξουσιαστές":

Απάντηση από Νικήτα με αιχμές για Χατζηνικολάου

Τη δική του απάντηση στο δημοσίευμα της “Real News” με τίτλο “Η Φεβρωνία και οι 7 υπουργοί”, ένας εκ των οποίων είναι σύμφωνα με την εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου και ο ίδιος, δίνει ο Νικήτας Κακλαμάνης, με δελτίο Τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ.

Κάργα μαλάκ@@ οι Γερμανοί


Τη διάσωση της Ελλάδας με δανεισμό επιθυμεί το 47% των Γερμανών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Πολιτικού Βαρόμετρου του κρατικού γερμανικού δικτύου ZDF.

Μαντέψτε ποιο ήταν το μοναδικό όνομα που γράφτηκε στην πρώτη επέτειο!!! Δείτε το από τον τότε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

Το 1974 η πρώτη επέτειος του Πολυτεχνείου γιορτάστηκε με μια εβδομάδα καθυστέρηση γιατί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου έγιναν οι πρώτες εθνικές εκλογές της μεταπολίτευσης με τον Καραμανλή να θριαμβεύει με 54%. Έτσι το πανηγύρι στο Πολυτεχνείο ξεκίνησε την επόμενη Πέμπτη 21 Νοεμβρίου. Παρόλα αυτά πολλοί πήγαν στις 17 Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο για να "προσκυνήσουν"...Ξεφυλλίζοντας όλες τις εκδόσεις του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ εκείνων των ημερών θα βρείτε μόνο ένα όνομα νεκρής (και κάτι μαρτυρίες τραυματισθέντων). Το όνομα της νεκρής είναι το

Για να μη μας λένε πως όσοι συμμετείχαν στο Πολυτεχνείο ήταν κομμουνιστές....

Δείτε το απόκομμα της εφημερίδας Μακεδονίας της 15ης Νοεμβρίου:

Παπαχρήστου - Κασιδιάρης: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Κοινές φωτογραφίες από τις κοινές καλοκαιρινές διακοπές του Ηλία Κασιδιάρη και της Βούλα Παπαχρήστου δημοσιεύει η εφημερίδα "News".

Όχι, η Βούλα Παπαχρήστου και ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο μέσα στο Νοέμβρη. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων

Δείτε τα:

Μολότοφ και δακρυγόνα στα Εξάρχεια

Ένταση επικράτησε στα Εξάρχεια, καθώς αντιεξουσιαστές, οι οποίοι δεν ακολούθησαν την πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ, συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ.

'Ολο το πόρισμα Τσεβά για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου

[Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι όπως λέει ο Τσεβάς, η πρώτη λίστα νεκρών ήρθε από το εξωτερικό!!! Τα περισσότερα από τα θύματα, πέθαναν από παθολογικά αίτια (ανακοπή κ.α.) ή εβλήθησαν από αδέσποτες σφαίρες  και εξαίρεση αποτελούν 2-3 στρατόκαβλοι που πυροβόλησαν κάποιους εν ψυχρώ... Εντολή για πυροβολισμούς από την χούντα δεν υπήρξε, καθώς αν υπήρχε θα είχαμε εκατόμβες νεκρών...

Την πρώτη φορά που γιορτάστηκε στα σχολεία το πολυτεχνείο μας προβλήθηκε φιλμάκι που μιλούσε για 33 ή 34 νεκρούς... κάποιοι "φασίστες" όμως στη γαλαρία χειροκρότησαν όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία του Παπαδόπουλου και η εξοργισμένη φιλόλογος διέκοψε την προβολή αηδιασμένη με τα "φασιστάκια" :))). Κάπου στο 2003 η αριστερά συμφώνησε επιτέλους σε λίστα 24 ατόμων που εμφανίζονται σα νεκροί του Πολυτεχνείου. Παρά τις φανφάρες ότι η λίστα προέκυψε μετά από "επιστημονική έρευνα" τα δύο τελευταία θύματα στη λίστα δεν ξέρουμε ακόμα και σήμερα που τραυματίστηκαν και που πέθαναν!!!

Επί 39 χρόνια αμφισβητούνται οι νεκροί του Πολυτεχνείου και η μεγαλύτερη απορία είναι το πως μέχρι τώρα δεν βγήκε πατέρας ή μάνα νεκρού να πει "Τι λέτε ρε μαλάκ@@; Εγώ έχασα το παιδί μου, να και η φωτογραφία του"... εγώ πάντως δεν θυμάμαι κάποιον...]

Προς
Τον κ. Προϊστάμενον της Εισαγγελίας
Πρωτοδικών Αθηνών

ΘΕΜΑ: «Υποβολή φακέλλου ενεργηθείσης προκαταρκτικής εξετάσεως».
Δια της υπ' αριθμ. 1868 / 5-9-1974 παραγγελίας υμών έλαβον την εντολήν όπως ενεργήσω προκαταρκτικήν εξέτασιν προς διακρίβωσιν τυχόν τελέσεως, αξιοποίνων πράξεων εξ αφορμής των περί το Πολυτεχνείον γνωστών αιματηρών εκδηλώσεων του Νοεμβρίου 1973. Επιληφθείς ούτω της ερεύνης εξήτασα πλήθος μαρτύρων, συνέλεξα έγγραφα, ενήργησα αυτοψίας και αλλάς έρευνας, ήκουσα μαγνητοταινίας και παρηκολούθησα την προβολήν κινηματογραφικών ταινιών, ληφθεισών κατά τας ερευνωμένας εκδηλώσεις. Υποβάλλων ήδη υμίν τον σχηματισθέντα ογκώδη φάκελλον αναφέρω τα ακόλουθα επί των εκ της ερεύνης ταύτης διαπιστωθέντων:

ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

Bundesliga 12η αγωνιστική: Ισοπαλία η Μπάγιερν, νίκη η Ντόρτμουντ

Επτά αγώνες διήρκεσε το σερί εκτός έδρας νικών της Μπάγερν Μονάχου και πριν ισοφαρίσει το ρεκόρ Bundesliga που κρατούν η ίδια από το 2005 και η Ντόρτμουντ του 2010, ήρθε η Νυρεμβέργη και της έβαλε "στοπ". Το βαυαρικό ντέρμπι έληξε ισόπαλο 1-1 χάρη σε 2 τέρματα που σημειώθηκαν στις αρχές των ημιχρόνων από τους Μάριο Μάντζουκιτς (9ο τέρμα) και Μάρκους Φόιλνερ και έδωσε δικαίωμα στους ανταγωνιστές του τίτλου να ελπίζουν πως η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί πρόωρα.

Olympiakos – Kerkyra Live Stream (Ολυμπιακός - Κέρκυρα 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ:

Ευρωπαίος Επίτροπος Ενέργειας: Στο τέλος δεν θα αποφύγουμε ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους

Πληθαίνουν οι φωνές στη Γερμανία που αναγνωρίζουν οτι δύσκολα θα αποφευχθεί νέα αναδιάρθρωση, παρά το γεγονός ότι η επίσημη θέση του Βερολίνου παραμένει εκ διαμέτρου αντίθετη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Γιούλη Σφηνιά: Η χήρα του «αυτοκράτορα» της ελληνικής ακτοπλοΐας χάνει τη βίλα στην Εκάλη

Εχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια από την ημέρα που ο εφοπλιστής Παντελής Σφηνιάς, οκτώ μήνες μετά το ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα», αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σήμερα, δύσκολες ώρες περνά και η χήρα σύζυγός του, Γιούλη Σφηνιά – Κλωνιζάκη, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Κ. Μητσοτάκης: Δε φοβάμαι το θάνατο

Για το θάνατο και την απώλεια της συζύγού του Μαρίκας μίλησε σε συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην εφημερίδα "Τα Νέα".

«Δυστυχώς, η Μαρίκα προηγήθηκε από μένα, δεν το περίμενα. Περίμενα ότι θα έρθει δεύτερη. Εμένα η μεγάλη επιθυμία τώρα και γι' αυτό παρακαλώ τον Θεό είναι να πεθάνω όρθιος. ...

Το ΣΔΟΕ ξεσκονίζει τους τραπεζικούς λογαριασμούς οκτώ πολιτικών προσώπων

Οκτώ πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία και δύο νυν βουλευτές ελέγχονται αυτή την περίοδο από το ΣΔΟΕ όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα real news.

Βίντεο: Ποια σημαία του πολυτεχνείου ρε και τρίχες κατσαρές....

Περιφέρουν και ξεφτιλίζουν μια σημαία την οποία τη βρήκαν την άλλη μέρα που άδειασε το ίδρυμα δηλ. στις 18 Νοεμβρίου και ήταν δήθεν και ματωμένη!! Πλάκα μας κάνετε ρε νούμερα;

Στείλτε δανεικό τον Φετφατζίδη...

Ο Φέτφα μπορεί να ανανέωσε με τον Ολυμπιακό για μερικά ακόμη χρόνια αλλά επειδή στο λιμάνι φέτος προκοπή δεν θα δει, καλό θα είναι να φύγει δανεικός έτσι ώστε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Μήτρογλου.

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Πολυτεχνείο: Ο Λαλιώτης συμφώνησε με το στρατό να ρίξει το τανκ την πύλη και ενδεχομένως το πρότεινε ο ίδιος!!!

Διαβάστε τη συνέντευξη του Υπίλαρχου Μιχάλη Γουνελά ο οποίος ήταν υπεύθυνος των 5 τανκς που κατευθύνθηκαν από το Γουδί στο Πολυτεχνείο, ένα εκ των οποίων με οδηγό τον Σκευοφύλακα έριξε την πύλη. Η συνέντευξη είναι στο Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα το 2005 και δυστυχώς το βίντεο δεν υπάρχει αλλά στο διπλανό βίντεο μπορείτε να δείτε τον σύντροφο του Λαλιώτη να λέει ότι ήθελαν να βγούνε και διαπραγματεύθηκαν την έξοδο τους με τον υπεύθυνο των τανκς. Ο δε Γουνελάς λέει ότι δεν θυμάται ποιος πρότεινε να ρίξει το τανκ την πύλη, αλλά σε αυτό συμφώνησαν και οι φοιτητές.

Βίντεο-Άδωνις: Κανένας νεκρός στο Πολυτεχνείο

Ο Γεωργιάδης υποστηρίζει πως στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός και αυτό είναι ένα παραμύθι της Αριστεράς, καθώς πήραν τον κατάλογο από τα στυνομικά συμβάντα και τον μετέτρεψαν σε λίστα νεκρών.

Ξανά κέρδη η Μπάγερν Μονάχου... για 20η χρονιά

[Σήμερα όμως θα τους δώσουμε έναν πούλο... ]

Οι Βαυαροί, αν και απέχουν 2 χρόνια από τους τίτλους, κατέγραψαν έσοδα ύψους 332.200.000 ευρώ για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου του 2012, αυξημένα κατά 41.300.000 ευρώ από τα αντίστοιχα έσοδα του 2011 (290.900.000 ευρώ). Από αυτό το ποσό, τα λειτουργικά κέρδη ανέρχονται σε 69.300.000 ευρώ (από 42.300.00 ευρώ το 2010-2011), ενώ τα καθαρά (μετά φόρων, τόκων) φτάνουν τα 11.100.000 ευρώ (από τα 1.300.000 ευρώ του 2010-2011).

Στηρίζουν την πρωτοβουλία Σαμαρά: Κατά του νόμου Ραγκούση 16 κοινότητες νόμιμων μεταναστών

Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε η κυβέρνηση στην απόφασή της, να προχωρήσει στην τροποποίηση του νόμου Ραγκούση για την απόκτηση ελληνικής Ιθαγένειας από τους μετανάστες, μετά και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που τον έκρινε αντισυνταγματικό.

Χ. Λαζαρίδης: Πρέπει να τελειώνουμε με τον εορτασμό του καθεστωτικού μύθου του Πολυτεχνείου, όταν δεν γιορτάζουμε σημαντικότερες επετείους

Του Χρύσανθου Λαζαρίδη

Ακούω διάφορους σήμερα να βρίζουν τη λεγόμενη «γενιά του Πολυτεχνείου».
Ανήκω – θέλοντας και μη – σε εκείνη της γενιά.

Μιλάω σπάνια για τα γεγονότα εκείνα, κι όταν το κάνω αμφισβητώ όλους τους μύθους που επικράτησαν έκτοτε. Κυρίως για το ρόλο που διαδραμάτισε η τότε Αριστερά…

Ο Σόιμπλε είναι "κουτσός" αλλά δεν είναι τυφλός: Η Τρόικα ζήτησε διευκρινίσεις για την παρέμβαση Ρουπακιώτη μέσω e-mail

[Άδικο έχει; Αυτά βλέπει και καθυστερεί τη δόση και καλά κάνει! Αν δώσει τα λεφτά δεν θα απολυθεί κανείς όπως δεν απολύθηκε εδώ και 3 χρόνια... να θυμήσω ότι ο Γιωργάκης το 2010 προσέλαβε 500 άτομα για την "Αγροτική" και μόλις τον πήραν πρέφα και του απαγόρευσαν, τους έσπρωξε στο ΙΚΑ... τα ίδια θα γίνουν αν πάρουμε αέρα πατέρα τη δόση...]

Μπορεί η κυβέρνηση να έριξε τους τόνος σε σχέση με το θέμα που ξέσπασε από τη στάση που κράτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, ωστόσο, φαίνεται ότι πέρα από τους εσωτερικούυς τριγμούς, η υπόθεση προκάλεσε και την παρέμβαση της Τρόικα.

Ολοκληρώθηκε η Ελληνογερμανική Συνέλευση

Τους δρόμους της συνεργασίας μεταξύ εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης των δύο χωρών και της εκπόνησης δράσεων σε τομείς όπως η τοπική απασχόληση, η ενέργεια, ο τουρισμός, η διοικητική μεταρρύθμιση, η αποκέντρωση, η ανακύκλωση, η ανάπτυξη αγροτικών περιοχών και η συνεργασία μαρτυρικών πόλεων, άνοιξε η 3η Ελληνογερμανική Συνέλευση-DGV III, που ολοκλήρωσε τις εργασίες της στη Θεσσαλονίκη.

Έργα 110 εκ. ευρώ φέρνουν την Hewlett Packard στις γραμμές του ΟΣΕ

Ξεπερνούν τα 110 εκατ. ευρώ οι επενδύσεις της ΕΡΓΟΣΕ για τη δημιουργία της νέας σιδηροδρομικής γραμμής που συνδέει τον λιμένα του Νέου Ικονίου με το εθνικό δίκτυο του ΟΣΕ, δηλαδή την υποδομή που, σε συνδυασμό με τη γεωγραφική θέση της Ελλάδας και την δραστηριότητα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, φέρνουν στην Ελλάδα τη συμφωνία Hewlett Packard - COSCO.

Με τι απορρυπαντικό έπλυνε η μάνα του ΠΑΣΟΚου την «αιματοβαμμένη» σημαία; Γιατί οι πιτσιλιές μπογιάς ακόμα φαίνονται...

Κάθε χρόνια στις 17 Νοεμβρίου ημέρα μνήμης για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, θέμα συζήτησης είναι η αιματοβαμμένη σημαία, η οποία βρίσκεται στα χέρια των φοιτητών της ΠΑΣΠ επί περίπου τρεις δεκαετίες.

Οδηγός της ΕΘΕΛ χτύπησε με Taser μαθητές μέσα στο λεωφορείο...

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο πατέρας ενός ανήλικου παιδιού στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, περίπου στις επτά το απόγευμα της Παρασκευής, οδηγός λεωφορείου της ΕΘΕΛ στο Ολυμπιακό Χωριό χτύπησε με Taser (όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ) τρεις μαθητές, επειδή του απάντησαν άσχημα, σε μία αγενή παρατήρησή του.

Απολύσεις δεν προβλέπονται για αυτούς; "Τα χρέη πνίγουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στα κόμματα"

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκονται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αφού τα έξοδα σε Συγγρού και Ιπποκράτους αντίστοιχα τρέχουν καθημερινά και τα χρέη συνεχώς αυξάνονται. Φυσικά αυτοί που πληρώνουν τη νύφη είναι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι στο τέλος του μήνα... αναζητούν τους μισθούς τους.

Τα οράματα της γενιάς του Πολυτεχνείου ναυάγησαν και μαζί τους βυθίστηκε η Ελλάδα

Συμπληρώνονται 39 χρόνια από την εκδήλωση της μεγαλύτερης αντίδρασης απέναντι στο ανελεύθερο καθεστώς της Δικτατορίας. Τότε που χιλιάδες νέοι άνθρωποι έστειλαν το μήνυμα της απόρριψης στον ολοκληρωτισμό και με την πράξη τους συνέβαλαν στην πτώση της Χούντας.