22 Δεκεμβρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ- Η μεταφορά της "λίστας Λαγκάρντ"

Στις 2 παρά δέκα τα ξημερώματα της Παρασκευής ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης παραλαμβάνει την λίστα Λαγκάρντ στην Αθήνα παρουσία του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου.

Με εντολή Σαμαρά η έφοδος στη Βίλα Αμαλίας

Με την εντολή του Αντ. Σαμαρά, κατά δήλωσιν Δένδια, τον εισαγγελέα και την κάμερά της η αστυνομία εισέβαλε χθες νωρίς το πρωί στο κτήριο της κατάληψης της Βίλας Αμαλίας, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χέϋδεν και Αχαρνών, σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Mιχαλολιάκος εναντίον... Μιχαλολιάκου!

Έξαλλος ο Δήμαρχος Πειραιά με εξάδελφό του της Χρυσής Αυγής

Έξω φρενών είναι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος με την ενέργεια της Χρυσής Αυγής να "καταλάβει" χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση -σύμφωνα με την Δημοτική Αρχή- τον χώρο μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να διανείμει ήδη πρώτης ανάγκης σε οικονομικά ασθενέστερους πολίτες.

Οι Βρυξέλλες θεωρούν ότι κάναμε την task force σαν τα μούτρα μας και τη συγχωνεύουν με την τρόικα!

Ολοκληρώνονται οι διεργασίες για τη «συγχώνευση» των κλιμακίων του ευρωπαϊκού σκέλους της τρόικας στην Αθήνα και της Ομάδας Δράσης (Task Force) που έχει συστήσει η Κομισιόν για την Ελλάδα. Η σχετική πρόθεση είχε άλλωστε ανακοινωθεί από τον περασμένο Απρίλιο, καθώς τόσο οι Βρυξέλλες, όσο και το Βερολίνο, είχαν διαπιστώσει δυσλειτουργίες στον συντονισμό των δύο ομάδων, οι οποίες δρούσαν ανεξάρτητα και παράλληλα.

Έχει δρόμο μέχρι να χαραχθεί ΑΟΖ Ελλάδας-Λιβύης - Η Τρίπολη δεν έχει υιοθετήσει Δίκαιο Θάλασσας και τη μέση γραμμή στη χάραξη υφαλοκρηπίδας

Σε μια προσπάθεια επανεκκίνησης των ελληνολιβυκών σχέσεων και αποκατάστασης του ρόλου που παραδοσιακά είχε η Ελλάδα στην περιοχή, ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος επισκέφθηκε την Τρίπολη της Λιβύης και είχε επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Ο Λαγός για το ρεπορτάζ του BBC

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός αναφερόμενος στο ρεπορτάζ του BBC, στο οποίο εμπλέκεται το όνομα του, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Συνεχίζονται τα γέλια με το "ντοκουμέντο" του BBC

Συνεχίζονται τα γέλια από το ηχητικό ντοκουμέντο του ραδιοφώνου του BBC για την Χρυσή Αυγή. Όπως είναι γνωστό δημοσιογράφος του BBC κατάφερε να παρεισφρήσει σε ομιλία του κόμματος και να καταγράψει το "ντοκουμέντο", στο οποίο ακούγεται βουλευτής (υποτίθεται) του κόμματος να ειρωνεύεται τον δήθεν δαρμένο αλλά κατά τ' άλλα ατσαλάκωτο Στρατούλη που έδινε συνεντεύξεις με το κασκόλ λίγη ώρα μετά την υποτιθέμενη δολοφονική επίθεση εναντίον του. Μάλιστα τα μέλη της Χρυσής Αυγής γελάνε με το στη χειρότερη περίπτωση χοντροκομένο χιούμορ του Λαγού, αν είναι αυτός που ακούγεται

Δείτε το βίντεο από το MEGA

Η καρδιά του Στουρνάρα είναι στον ...Σημίτη!

[Η δουλειά να γίνεται χωρίς λαμογιές και στα παπάρια μας με ποιον είναι... ούτως ή άλλως πάνω απ' το κεφάλι του έχει τον Σαμαρά]

Όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Γιάννη Στουρνάρα να μπαίνει στον στίβο της πολιτικής. Ο υπουργός Οικονομικών με την ....φόρα που αποκτά , αφού η ελληνική οικονομία φαίνεται να ...κρατιέται ζωντανή, απάντησε σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξη του στη real news, αναφορικλα με το ...πολιτικό μέλλον.

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Μάκος;

Ένας Έλληνας του εξωτερικού φαίνεται πως αρέσει στον Πειραιά και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος ενδέχεται να μείνει ελεύθερος τις επόμενες ημέρες από τη Μόναχο 1860...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Quizακι : Ποιά ΚΟΙΝΗ φοβία έχει ο Π. Καμμένος με ...

την Αφροδίτη  Αλ Σαλέχ;;;

Αρκετοί  διάσημοι στην ιστορία αλλά και σήμερα είχαν κάποια τικ η φοβίες... Για παράδειγμα : 

Ο Keanu Reeves έχει σκοτοφοβία, δηλαδή φοβάται το σκοτάδι!!!

Η Pamela Anderson πάσχει από κατοπτροφοβία, δηλαδή φοβία στους καθρέφτες.Πρόκειται για μια απίστευτη φοβία, που δυσκολεύεσαι να την πιστέψεις για προφανείς λόγους...

Οι Δικοί μας διάσημοι έχουν μία φοβία που σπανίζει !!!

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο και οι δύο φοβούνται τα...

Χρυσοπληρώνουμε την επίσκεψη Τσίπρα! (έγγραφο)

Την ακριβοπληρώσαμε την ανούσια επίσκεψη Τσίπρα στην Λατινική Αμερική, αφού μόνο για την κάλυψη της ΕΡΤ στοιχισε 25.745 ευρώ, χώρια τα υπόλοιπα έξοδα για το ζεύγος Τσίπρα και τη συνοδεία που δήθεν πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην ουσία πληρώνουμε εμείς μέσω της κρατικής επιχορήγησης!!

Εντονη αντίδραση ΥΠΕΞ σε δηλώσεις Ερντογάν

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου προκάλεσαν αναφορές του τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν περί πώλησης ελληνικών νησιών.

Αφιερωμένο στον Αλέξη για τη Βραζιλία που μας διαφημίζει

Όταν με το καλό μας έρθει πίσω από τις διακοπές με τη γυναίκα του να μας πει πόσος είναι ο βασικός μισθός και πόσα παίρνει η μεσαία τάξη στην σοσιαλιστική Βραζιλία που μας τη διαφημίζει σαν την 5η μεγαλύτερη οικονομία στον πλανήτη.

Όσοι βαριέστε να τον περιμένετε γιατί θα αργήσει ο άτιμος, ρίξτε μια ματιά:

Στον αυτόματο πιλότο το ΑΠΕ... 2 ωρίτσες περνάει από κει κάθε μέρα ο κομμουνιστής Πρόεδρος

Ο κομμουνιστής Πρόεδρος του κρατικού ΑΠΕ ( ελέω υπόγειων Μάξιμου και άλλων συμφερόντων) εκτός από το ότι πάει κάνα δυο ώρες στην δουλειά του και μετά «τρέχει» για το δικό του σαιτ (NEWPOST), από το οποίο…υποτίθεται έφυγε, δεν θέλει όπως φαίνεται να ακούσει τις απόψεις και τις προτάσεις κάποιων που ξέρουν και έχουν λύση στα προβλήματα του Πρακτορείου.

Γελάει ο κόσμος πάλι με το "ντοκουμέντο" που πάσαραν οι ΣΥΡΙΖΑίοι στα ζώα του BBC

Λαγός, αν είναι αυτός που μιλάει, κοροϊδεύει και αναφέρεται ειρωνικά στη δήθεν επίθεση εναντίον του Στρατούλη, όπως έκανε όλη η Ελλάδα μόλις άκουσε τις αστειότητες Στρατούλη και το BBC μιλάει για απόδειξη ότι τον έδειραν Χρυσαυγίτες. Λογικό οι Άγγλοι να μην αντιλαμβάνονται την ειρωνία καθώς ο ΣΥΡΙΖΑίος που τους έδωσε το ηχητικό τους το έδωσε γι΄αυτό το λόγο. Αν το ηχητικό κυκλοφορούσε μέσω ελληνικού καναλιού θα γέλαγε πάλι όλη η Ελλάδα...

Λυκοφιλία «ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ» και αλβανοτσάμηδων κατά της Ελλάδας

Συμμαχία φιλοσκοπιανών και τσάμηδων ενόψει των Ευρωεκλογών του 2014 στην Ελλάδα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της aftonomi.gr, εκπρόσωποι του φιλοσκοπιανού κόμματος «Ουράνιο Τόξο» διατηρούν δίαυλο επικοινωνίας με το κόμμα των Τσάμηδων στην Αλβανία, με στόχο τη δημιουργία ενιαίου μετώπου κατά της χώρας μας στα διεθνή φόρα.

Πάντως φέρνει λίγο από Ομπάμα ο Δολλάριος..

Δεν μπορείτε να πείτε! Το έχει το αυτοκρατορικό στύλ ο...

Μύθοι και αλήθειες για τζάκια και ξυλόσομπες

Δείτε στο ενδιαφέρον βίντεο τι λένε οι ειδικοί:

Δημήτρης Μελισσανίδης ο «αυτοδημιούργητος»... και οι κομπλεξικοί λέν ότι πίσω του είναι ο Λαλιώτης! Τστστς δεν γίνονται αυτά τα πράματα...

Τα big deals στον παγκόσμιο ανεφοδιασμό καυσίμων

Η αυτοκρατορία 6 δισ. δολ της Aegean, οι επενδύσεις στην ενέργεια, ο Παναμάς, το στοίχημα του βιντεολότο και το ρίσκο που ανταμείβει

OI ΣTOXOI TOY

Η "απολογία" του Γιάννου... φέρνει αποκαλύψεις

Επιβεβαιώνει ο Γιάννος Παπαντωνίου την ύπαρξη του λογαριασμού της συζύγου του στην τράπεζα HSBC, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ, ωστόσο εξηγεί ότι πρόκειται για λογαριασμό που άνοιξε η κυρία Σταυρούλα Κουράκου με τον πρώτο της σύζυγο για την αποκατάσταση των δύο υιών τους.

Άδωνις: Ο Τσίπρας να κάνει δηλώσεις με νεκρούς από πίσω (video)

“Τι ωραία που το έφερε η μοίρα και ο Τσίπρας βρίσκεται αυτή την ώρα στην Αργεντινή, που λεηλατούν οι φτωχοί και πεινασμένοι”, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στη γνωστή δήλωση Τσίπρα πως “Μακάρι να γινόμασταν Αργεντινή”.

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων

Δείτε τα:

Κατασχέθηκε το γιοτ του Στηβ Τζομπς

Εκδόθηκε δικαστική εντολή για προσωρινή κατάσχεση του 78 μέτρων σκάφους του εκλιπόντος ιδρυτή της Αpple Στηβ Τζομπς. Ο Γάλλος ντιζάινερ Φίλιπ Σταρκ, που σχεδίασε το σκάφος, ισχυρίζεται ότι οι κληρονόμοι του Τζομπς του οφείλουν ακόμα...

«Μαζέψτε αποδείξεις για το 2013»

«Μαζέψτε αποδείξεις για το 2013» είπε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης (φυσικά δεν υπάρχει τσίπα για παραίτηση μετά τη ρομπιά Καρχιμάκη), στο πρωινό του Mega, ενώ εξήγησε και τι θα γίνει με τις αντικειμενικές αξίες.

Δείτε το βίντεο:

Επενδυτικό... γιουρούσι των Τούρκων

Την αξιοποίηση διεθνών οργανισμών για να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη οικονομική διείσδυσή της στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία επιδιώκει η Αγκυρα. Η διπλωματία της δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμα και τις δυνατότητες που θα μπορούσε να δώσει ο ΟΗΕ μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Δημοσκόπηση: Εντυπωσιακά καλά ο Στουρνάρας...

Η δημοσκόπηση της Rass για τον “Τύπο της Κυριακής” δείχνει ότι οι Έλληνες βιώνουν… κρίση ταυτότητας αναφορικά με την εικόνα την οποία έχουν σχηματίσει για τον Γιάννη Στουρνάρα.

Κουμουτσάκος: Σκόπια-Τίρανα μπορεί να εκπλαγούν από τις αντιδράσεις

«Δεν είναι "ευκαιρία" η δυσμενής οικονομική συγκυρία που διέρχεται η Ελλάδα για να προβάλουν οι γείτονες μας ανιστόρητες, προκλητικές και τελικά αποσταθεροποιητικές θέσεις» αναφέρει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρώην διπλωμάτης Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Μακεδονική σαλάτα» στον ΣΥΡΙΖΑ με το Σκοπιανό

«Τώρα θα γελάσουμε και θα κλάψουμε πολύ». Η φράση ανήκει σε κορυφαίο παράγοντα του ΣΥΡΙΖΑ και ελέχθη αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουνίου, όταν η Κουμουνδούρου εξέλεξε 71 βουλευτές, καθώς, ήδη από τότε, πολλοί στο επιτελείο Τσίπρα προέβλεψαν ότι… τα «φάλτσα» θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Πριν από μερικές ημέρες, την εν λόγω ανησυχία φρόντισε να επιβεβαιώσει η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαϊτάνη.

Πιγκουίνος προσπαθούσε να ταΐσει το παιδί του και τελικά το έφαγε (Vid)

Σοκάρει ένα ερασιτεχνικό από ζωολογικό κήπο στην Βορειοανατολική Κίνα όπου ένας πιγκουίνος τρώει το ίδιο του το παιδί! Ο αρσενικός πιγκουίνος προσπαθεί να ταΐσει το μικρό το οποίο όμως αρνείται να τη δεχθεί.

Ελληνικές ψευτομαγκιές: Όπου βρω το κ...παιδο τον Βρούτση θα τον χαστουκίσω![βίντεο]

Ο τέως γενικός γραμματέας της ΤΕΔΚΝΑ και τέως δημάρχος Χολαργού, Δημήτρης Νικολάου καταφέρθηκε με βαριές εκφράσεις κατά του Υπουργού Εργασίας Γιάννη Βροπύτση μετά την απόφασή του να καταργήσει το υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Χολαργό.

ALERT πατριώτες του κώλου! Η Νέα Τάξη εξαϋλώνει του ΑΕροψεκασμένους!!

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφει ακόμα μία δημοσκόπηση, ωστόσο μετά την εκταμίευση της δόσης, η διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία, είναι πολύ μικρή. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι η κατάρρευση που παρουσιάζει το μόρφωμα του Πάνου Δολάριου  (η φώτο είναι από τις καλές εποχές...) το οποίο φαίνεται να διαλύεται...

ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.

     Οι  ΔΕΗΤΖΗΔΕΣ απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες.
     Οι ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ απειλούν να ξετινάξουν την κυβέρνηση στις αποφάσεις.
     Οι ΜΜΜΕΔΕΣ απειλούν να βάλουν φρένο στα ΜΜΜ.
     Οι ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ απειλούν να κάνουν λευκή απεργία.

Καμπανίδι 15.000 ευρώ στον Χατζηνικολάου για δυσφήμιση του Π. Σαράκη (έγγραφο)

O γνωστός ποινικολόγος Παύλος Σαράκης το καλοκαίρι του 2009 ανέλαβε την υπεράσπιση κατηγορουμένου που εμπλέκονταν στην υπόθεση της ΄΄απαγωγής Παναγόπουλου΄΄ και θεωρείται για τις Αρχές εκτελεστής συμβολαίων θανάτου για λογαριασμό του περιβόητου ΄΄συνδικάτου του εγκλήματος΄΄.

Η σκαλωσιά του Καμίνη και οι Μουσουλμάνοι

H «σκαλωσιά», που στήθηκε στη πλατεία Συντάγματος από τον Γιώργο Καμίνη και η οποία υποτίθεται πως είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας δεν είναι απλά και μόνο μία απαράδεκτα εικαστικά κατασκευή.

Αποτελεί κοινό μυστικό, ότι ο Γ. Καμίνης δεν ανήκει στο 99% των Ελλήνων, που είναι
Χριστιανοί Ορθόδοξοι.

Βίντεο: Φυσικά και δεν λείπει η Ελλάδα από τα 60" του 2012 του Reuters

Δείτε το βίντεο: