03 Ιανουαρίου 2013

Με χειροπέδες στην κηδεία της μάνας του!

Με συνοδεία και χειροπέδες πήγε στην κηδεία της μάνας του, σε χωριό του Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, πρώην διαιτητής που είναι κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου για οικονομικά εγκλήματα. Το γεγονός προκάλεσε άσχημες εντυπώσεις και αντιδράσεις στην μικρή κοινωνία του χωριού.

Ο κρατούμενος παρέστη στην κηδεία που έγινε τις ημέρες των Χριστουγέννων με χειροπέδες συνοδευόμενος από ομάδα τριών πάνοπλων δεσμοφυλάκων με ημιαυτόματα όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα, γεγονός που δεν του επέτρεπε να πει το τελευταίο αντίο όπως εκείνος θα ήθελε....

Η θέα του πρώην διαιτητή με τις χειροπέδες και η παρουσία των δεσμοφυλάκων με το δάκτυλο στη σκανδάλη, εξόργισε τους ντόπιους και προκάλεσε αντιδράσεις από συγγενείς του και κατοίκους του χωριού που θεώρησαν τη συμπεριφορά της Αστυνομίας προσβλητική.

Το κλίμα ήταν φορτισμένο και κάποιοι κάτοικοι αντέδρασαν με διαμαρτυρίες ζητώντας να του βγάλουν τις χειροπέδες για να αποχαιρετήσει ο γιος τη μάνα του, όμως αυτό δεν πτόησε καθόλου τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

thebest.gr