20 Μαρτίου 2013

Ζητάει και τα ρέστα η Μ. Παντελή... το Νο1 στη λίστα Λαγκάρντ

Η γυναίκα που εμφανίζεται να είναι η διαχειρίστρια των 550 εκ. δολαρίων που εμφανίζεται στη λίστα ξέσπασε κατά του Παπακωνσταντίνου και δημοσιογράφων που την συκοφαντούν

Το κατώφλι της προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής πέρασε σήμερα το πρωί η Μαρία Παντελή το όνομα της οποίας φαίνεται στο λογαριασμό των 550 εκατομμυρίων δολαρίων στη λίστα Λαγκάρντ ως διαχειρίστριας του λογαριασμού.
Σε ένα διάλειμμα της Επιτροπής ωστόσο η κα Παντελή δεν δίστασε να συνομιλήσει με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ξεσπώντας κατά του Γ.Παπακωνσταντίνου, πολιτικών, οι οποίοι την στοχοποίησαν για να σκεπάσουν τα δικά τους αλλά και ΜΜΕ που την συκοφαντούν.

Η κα Παντελή επέρριψε ευθύνες για το διασυρμό που έχει υποστεί εδώ και καιρό στον Γ Παπακωνσταντίνου ο οποίος την κατονόμασε ως ένα από τα 10 πρόσωπα μεγαλοκαταθετών που ήταν στη λίστα Λαγκάρντ και του προκάλεσαν εντύπωση."Έκανα αγωγή κατά του κ Παπακωνσταντίνου γιατί ήταν η αιτία όλης αυτής της κατασυκοφάντησης που ξεκίνησε στο πρόσωπο μου" είπε η κα Παντελή. Εξαπέλυσε μάλιστα σφοδρή επίθεση και κατά συγκεκριμένων δημοσιογράφων (στο στόχαστρό της βρέθηκε γνωστή γυναίκα δημοσιογράφος μεγάλου εκδοτικού συγκροτήματος):

Έγραψαν ότι είμαστε στο Παρίσι, σε σπίτι με πισίνα και ότι κάνω διακοπές. Ήρθαν ποτέ να δουν πως ζούμε; Να διαπιστώσουνε πως ζούμε;. Τα παιδιά μου σε δημόσιο σχολείο πάνε. Ο σύζυγος μου γυρίζει τον κόσμο με 10 βαλίτσες για να πουλήσει γυαλιά. Έβγαλαν φωτογραφία το σπίτι που μεγάλωσα στο Θησείο και το παρουσίασαν ως την παράγκα της λίστας" είπε εμφανώς οργισμένη η κα Παντελή.

Για μια ακόμα φορά η κα Παντελή αρνήθηκε ότι υπήρξε δικαιούχος του λογαριασμού ενώ ερωτηθείσα γιατί δεν μίλησε τόσο καιρό απάντησε : " θεωρούσα ότι ήταν τόσο αβάσιμα αυτά που γράφονταν που θα σταματούσαν κάποια στιγμή. Περίμενα να φύγει όπως ήρθε αυτή η ιστορία. Αναγκάστηκα να μιλήσω μήπως και σταματήσει ο διασυρμός". Αίσθηση πάντως προκάλεσε η αναφορά της ότι κάποιοι την στοχοποίησαν για τη λίστα διότι ήθελαν να σκεπάσουν τα δικά τους.