09 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Εικόνες από το γραφείο Βαρβιτσιώτη-Η ΕΛΑΣ μαζεύει άπλυτους στα Εξάρχεια

Πριν από τη ΝΔ καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ αφού βλέπει ότι τελευταία έχουν σφίξει οι κ@λοι και η κυβέρνηση μοιράζει κελιά σε εγκληματικές οργανώσεις....

Τεράστια κινητοποίηση υπάρχει αυτή την ώρα από την Άμεση Δράσης, την ομάδα ΔΙΑΣ και την ομάδα Δέλτα στο κέντρο της Αθήνας μετά την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Η κινητοποίηση επικεντρώνεται γύρω από την πλατεία Εξαρχείων , επεκτείνεται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και από κάτω πλευρά προς την Ομόνοια.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ οι προσαγωγές έχουν ξεπεράσει τις οκτώ.

Δήλωση Βαρβιτσιώτη

Η τυφλή εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο δεν πρόκειται να με φοβίσει. Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται, δήλωσε ο Υπ. Ναυτιλίας

Δήλωση Κεδίκογλου

«Καταδικάζουμε σφοδρότατα τη βίαιη εισβολή κουκουλοφόρων και τον εμπρησμό του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, το βράδυ της Τετάρτης.

«Οι θιασώτες του τρόμου και της βίας έχουν εναντίον τους το σύνολο της κοινωνίας μας. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και δεν τρομοκρατείται», κατέληξε.