05 Ιανουαρίου 2013

Οι φρουροί του Παπακωνσταντίνου και το αλεξίσφαιρο φυλάκιο

Πέντε αστυνομικοί αποτελούν την προσωπική φρουρά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου με την οικία του να φυλάσσεται επί 24ωρου βάσεως από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς.

Στη Λήμνο η ταφή του Νίκου Σαμαρά-Με C-130 θα μεταφερθεί η σορός του

Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου θα γίνει στη Λήμνο η ταφή του Νίκου Σαμαρά μετά από απόφαση της οικογένειας του. Από τη Λήμνο κατάγεται η σύζυγος του Έλενα και ο Σαμαράς τα τελευταία χρόνια...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον πατέρα του

Ο βουλευτής τη Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, πριν από λίγο, ανέβασε ένα μήνυμα στο Facebook για τον πατέρα του, Κωνσταντίνο.

Με τον τρόπο αυτό απάντησε σε όλους όσοι τον ρωτούσαν για την πορεία της υγείας του πατέρα του.

Έγραψε:

Ρε τον καημένο τον Ψωμιάδη: "Η ΝΔ με χρησιμοποίησε μόνο για τις ψήφους"...

[Δεν τον παρεξηγούμε και ούτε χαιρόμαστε για την ήττα που έφαγε, που θα μπορούσαμε επειδή 2 χρόνια τώρα μας είχε γκαστρώσει με τα φεύγω δεν φεύγω... απλά καταλαβαίνουμε την πίκρα του για το τέλος της καριέρας του στη ΝΔ... Όσα είπαν με τον αδερφό του, είναι πολύ χοντρά για να ξεχαστούν και η νοοτροπία τσιφλικά που θεωρεί την καρέκλα οικογενειακή υπόθεση είναι ξεπερασμένη....]

Πικραμένος εμφανίστηκε ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έστρεψε τα βέλη του κατά της Νέας Δημόκρατίας μιλώντας στα μέλη της παράταξής του ενόψει των σημερινών εκλογών για την ανάδειξη του αντικαταστάτη του.

"Θηρίο" ο Μητσοτάκης!

Τι έκανε πριν λίγη ώρα στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός!

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του και την επέμβαση που υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, σε ένα ευαίσθητο σημείο όπως το ισχίο, σήμερα το απόγευμα, μόλις λίγες ώρες μετά την επέμβαση, ..

Η μούφα είδηση της χρονιάς!!!

[Καλά ρε μαλάκ@@ είστε όσοι γράφετε για "Το…αντίο του Τσάκα στον ΠΑΟ" και "Απόσυρση του Πρίγκηπα από τον ΠΑΟ"!! Πλάκα μας κάνετε; Είναι δυνατόν να αποσυθεί ο Τσάκας; Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά απ' την αρχή...]

Τους λόγους για τους οποίους έκανε πίσω στο θέμα της επένδυσής του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξηγεί με ανακοίνωσή του ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ. Στην ανακοίνωση που απέστειλε ο Βλάσης Τσάκας γίνεται λόγος για τις απειλές για νομικές ενέργειες και τονίζεται πως αυτές αντιμετωπίζονται με χαλαρή διάθεση.

Η ανακοίνωση:

Αιτωλικό: Διαμαρτυρία για τις συλλήψεις

Κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από το αστυνομικό τμήμα του Αιτωλικού και διαμαρτύρονται για τις συλλήψεις των τριών ατόμων που κατηγορούνται για τα χθεσινά επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά.

Ρατσισμός στην Καβάλα! Να επέμβει ο ΣΥΡΙΖΑ!! Αναβιώνει το έθιμο των "ΑΡΑΠΗΔΩΝ"

[Μα είναι όνομα αυτό για έθιμο;; Σοβαροί είμαστε; :))]

Στη Νικησιανή της Καβάλας και σε αρκετά χωριά της Δράμας οι κάτοικοι και οι επισκέπτες διασκεδάζουν τα Φώτα με το έθιμο των "Αράπηδων".

Επιτέλους!!! Η Εφορία θα "βάζει χέρι" στους λογαριασμούς όσων χρωστούν στο Δημόσιο - Τι γίνεται με τη δήμευση περιουσιών όσων έκλεβαν το κράτος;

[Όσοι δεν κλέβουν δεν φοβούνται τίποτα και δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν άτομα στη λίστα μεγαλοφειλετών του δημοσίου, που ταυτόχρονα εμφανίζονται τη λίστα Λαγκάρντ να έχουν λεφτά στην Ελβετία!! Όσο για τους πατριώτες του κώλου, αυτοί όπως λένε δεν έχουν να φάνε, άρα η εφορία δεν θα βρει τίποτα στους λογαριασμούς τους και δεν έχουν τίποτα να χάσουν... εκτός αν έχουν λεφτά και τόσο καιρό λένε μαλακί@@... ]

- Πώς η Εφορία θα κάνει αυτόματα ανάληψη από τους λογαριασμούς όσων έχουν ληξιπροθεσμες οφειλές;
- Φόβοι μήπως υπάρχει νέο κύμα φυγής κεφαλαίων
- Περίπου ένα δισ. ευρώ υπέρ του Δημοσίου από τη δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων του Λαυρεντιάδη, Τσοχατζόπουλου κ.α
- Που "μπλοκάρει" η δήμευση των περιουσιών όσων έκλεψαν το δημόσιο

Ποιος ΑΕροψεκασμένος βουλευτής πήγε επίσκεψη σε πορνείο... για να δει από κοντά τα προβλήματα;

[Πέρα από την πλάκα, μια χαρά το έκανε γιατί και οι εκδιδόμενες γυναίκες έχουν δικαιώματα και προβλήματα]

Μια επίσκεψη διαφορετική από τις άλλες έκανε ο βουλευτής Ημαθίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Γιοβανόπουλος, καθώς πήγε σε τρία πορνεία της πόλης και συναντήθηκε με εκδιδόμενες γυναίκες.

H "μυστική" αποστολή του Φαήλου

Ο δικηγόρος έχει αναλάβει την ..."βρώμικη δουλειά"

Συνεχόμενες και χωρίς έλεος, είναι οι επιθέσεις που κάνει τον τελευταίο καιρό ο γνωστός δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης στην αριστερά και τις πρακτικές της. Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί που κάνουν λόγο για μία "αποστολή" που έχει άτυπα αναλάβει, να αναχαιτίσει για λογαριασμό της ΝΔ (όχι της κυβέρνησης) την...

Πρόβλημα για τους πατριώτες του κώλου! Ο αγαπημένος τους Κον-Μπεντίτ βρίζει Ντεπαρτιέ-Μπαρντό λόγω Πούτιν

[Δύσκολη η θέση των πατριωτών του κώλου που προβάλουν τον κομμουνιστή Κον-Μπεντίτ όποτε βρίζει τη Μέρκελ... προφανώς θα πρέπει να θάψουν τις δηλώσεις του εναντίον Ντεπαρτιέ και Μπαρντό για τα πάρε-δωσε με τον Πούτιν ]

Ποιός είδε τον «κόκκινο Ντάνι» και δεν τον φοβήθηκε, καθώς ο ευρωβουλευτής των πρασίνων ξέσπασε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά των Ζεράρ Ντεπαρντιέ και της Μπριζίτ Μπαρντώ αναφορικά με τη «μετανάστευσή» τους στη Ρωσία.

Ο Ντεπαρντιέ στη Μόσχα για το ρωσικό διαβατήριο

Στη Ρωσία για να παραλάβει το νέο ρωσικό διαβατήριό του ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πέσκοφ, δήλωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον Ντεπαρντιέ στο θέρετρο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας το απόγευμα του Σαββάτου.

Για το Νίκο Σαμαρά…


του Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου

Ο Αθλητισμός, το Βόλεϊ, ο Έβρος, η Ορεστιάδα θρηνούν με την απώλεια του Νίκου Σαμαρά.

Στην είδηση του θανάτου του μου ήρθαν πολλές έντονες μνήμες.

Τα απογεύματα που μικροί, μεγάλοι, άντρες, γυναίκες συναντιόμασταν στο κλειστό γήπεδο της Ορεστιάδας για τον αγώνα...

Πάγωνε τα πρόστιμα σε εταιρία που δούλευε η ξαδέρφη του!

Από κόσκινο περνά τους λογαριασμούς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου το ΣΔΟΕ προσπαθώντας να βρει το... μαύρο χρήμα που διαχειριζόταν ο άλλοτε «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο Παπακωνσταντίνου έκανε και άλλο χατιράκι στην αγαπημένη του ξαδέρφη...

Οι Έλληνες της Τουρκίας διαμαρτύρονται για τα τουρκικά σίριαλ... οι Έλληνες της Ελάδος τα απολαμβάνουν

Έντονη ήταν η αντίδραση της ελληνικής μειονότητας στην Τουρκία απέναντι στα τουρκικά σίριαλ που θίγουν συστηματικά τους Έλληνες.

Η διαμαρτυρία έγινε από τον Πρόεδρο κ. Λάκη Βίγκα και την γεν. γραμματέα Κατερίνα Πρόκου των ελληνικών μειονοτικών ευαγών ιδρυμάτων, ενώπιον...

Διώτης: Δεν είχα λόγο να αλλοιώσω τη λίστα Λαγκάρντ

Ως κουταμάρες χαρακτηρίζει τις αιτιάσεις πως αλλοίωσε τη λίστα Λαγκάρντ ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης, επισημαίνοντας πως δεν είχε κανένα λόγο να κάνει κάτι τέτοιο.

Σε ερώτηση του "Βήματος" αν γνωρίζει ποιος αλλοίωσε τη λίστα απάντησε...

Η 15χρονη Μυρτώ έκανε τα πρώτα της βήματα!

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι γιατροί σχετικά με την πορεία της υγείας της 15χρονης Μυρτούς η οποία παρουσιάσει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, έξι μήνες μετά την επίθεση που δέχτηκε στην Πάρο.

4 νεκροί στο περιστατικό ομηρίας στο Κολοράντο

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση ομηρίας στην πόλη Aurora του Κολοράντο, όπου ένας ένοπλος είχε εισβάλει σε σπίτι, κρατώντας ομήρους τέσσερις ενοίκους. Μετά την επέμβαση της αστυνομίας, τρεις από τους ομήρους και ο ίδιος ο δράστης έπεσαν νεκροί.

"Άνθρακας ο θησαυρός" για τους ανεξάρτητους βουλευτές

Δεν πήγε καλά η ..."έρευνα αγοράς" που έκαναν τα Χριστούγεννα

Αμέσως μετά το γεύμα και τα κεμπάπ στον "Θανάση" στο Μοναστηράκι, οι ανεξάρτητοι βουλευτές άφησαν να διαρρεύσει πως θα πήγαιναν τις γιορτές στις περιφέρειες τους για να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου και το ...έδαφος για νέο κομματικό σχηματισμό.

O κοριός της ΕΥΠ ξεσκέπασε το μαμούθ- κύκλωμα των ναρκωτικών

Τη δράση των 58 μελών του κυκλώματος των ναρκωτικών όπου φέρεται να εμπλέκονται και στελέχη της Αστυνομίας οι οποίοι υπηρετούσαν σε καίρια πόστα της Δίωξης Ναρκωτικών ξεσκέπασε ο κοριός της ΕΥΠ που χρησιμοποιούταν στην παρακολούθηση η οποία διήρκησε για περισσότερους από δέκα μήνες.

Κεδίκογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ ενθαρρύνει με τη στάση του αντίστοιχες πρακτικές

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, με δήλωσή του καταδίκασε την επίθεση στον Γιώργο Καμίνη, ενώ κάλεσε και τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τον ίδιο και να μην ενθαρρύνει με τη στάση του ανάλογες πρακτικές.

Αναλυτικά η δήλωσή του κ. Κεδίκογλου:

Εξελέγη Περιφερειάρχης ο Τζιτζικώστας

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι και με τη βούλα ο νέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς συγκέντρωσε άνετη πλειοψηφία με...

Ανθή Σαλαγκούδη: Η φυγή Μαμαλάκη και οι ευθύνες (video)

Πριν από λίγες μέρες, σάλο είχε προκαλέσει η αποχώρηση του Ηλία Μαμαλάκη από την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ. Πολλά είχαν ακουστεί τότε αναφορικά για το ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου.

Κόβει τα μεγάλα λόγια του αέρα στον Π. Καμμένο η Χρυσή Αυγή !!!

Έστειλε ανοικτή επιστολή προς τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τους ανεξάρτητους βουλευτές για την συμπλήρωση των 30 υπογραφών που απαιτούνται για την πρόταση για σύσταση επιτροπής διεξαγωγής προκαταρκτικής εξέτασης για τους Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο και Παπανδρέου...

Κεφαλογιάννη και Ψυχάρης για τη δημαρχία;

Το 2014 έχουμε δημοτικές εκλογές, μα κάποιοι ασχολούνται ήδη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η μάχη για την διεκδίκηση του δήμου Αθηναίων, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, δύο νέα πρόσωπα της πολιτικής αναμένεται να θέσουν υποψηφιότητα.

Στο σφυρί βγάζει την βίλα της η Λιάνα Παπανδρέου!

Μετά τα κοσμήματα σειρά έχουν τα σπίτια... Σε πλειστηριασμό ένα από τα σπίτια της Παπανδρέου στην Αγράμπελης.

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει πλέον η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με αποτέλεσμα να βγαίνει σε πλειστηριασμό μία από τις μεζονέτες της στην περιοχή των Βορείων Προαστίων και συγκεκριμένα στην οδό Αγράμπελης στην Εκάλη.

Στην αντεπίθεση ο Γ. Παντής για το σκάνδαλο στο ΑΠΘ

Για φαινόμενα διαφθοράς και υπεξαίρεσης σε βάρος του Δημοσίου Πανεπιστημίου κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ Γιάννης Παντής ο οποίος διώκεται ποινικά από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του κινητού τηλεφώνου.

Δάκρυα από τον Π.Ψωμιάδη και σφοδρή επίθεση στον Απ.Τζιτζικώστα

Με δάκρυα στα μάτια ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ξεκίνησε την ομιλία του στα μέλη της παράταξής του ενόψει των σημερινών εκλογών για την ανάδειξη νέου Περιφεριάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Την ίδια στιγμή εξαπέλυσε...

Ενιαίος ΦΠΑ με εντολή της Τρόικα – Που ανεβαίνουν και που μειώνονται οι τιμές

Η Τρόικα ζητά άμεσες αλλαγές στους συντελεστές του ΦΠΑ και ζητά από την κυβέρνηση να καθιερώσει έναν ενιαίου συντελεστή, ο οποίος θα κυμαίνεται στα επίπεδα του 19% ή του 21%. Ο χρονικός ορίζοντας που έχει στη διάθεση της η κυβέρνηση για να προχωρήσει στις αλλαγές στους ισχύοντες συντελεστές Φόρου Προστιθέμενης Αξίας είναι μέχρι το καλοκαίρι.

Η λίστα Λαγκάρντ και ο "λογαριασμός της μιας μέρας"

Ένας λογαριασμός συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εισαγγελέων και δικαστών που ερευνούν την υπόθεση της αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ.

Πρόκειται για λογαριασμό, που ανήκε στον Ανδρέα Ρωσσώνη, σύζυγο εξαδέλφης του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.

Η ΝΔ κοιμάται βαθιά και αφήνει τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει παιχνίδι στα ΜΜΕ

Να και κάτι για το οποίο δεν θα διαφωνήσουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ανακοίνωσή του με την οποία ανοίγει πόλεμο με την οικογένεια Μπόμπολα και το Mega. Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορεί ευθέως τον βασικό μέτοχο του σταθμού, δηλαδή τον Μπόμπολα, ότι βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ και ρωτά να μάθει αν έχει δηλώσει τα λεφτά που έβγαλε στο εξωτερικό.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν ήταν καλός μαθητής, ήξερε όμως να παίζει θέατρο

Η διαδρομή, η επεξεργασία και η αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ έφερε και πάλι το όνομα του πρώην υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Παπακωνσταντίνου στο προσκήνιο και οι συμμαθητές του από την τάξη του '80 στο Κολέγιο Αθηνών θυμούνται πως ήταν τότε ως μαθητής ο πρώην τσάρος.

Ο Armstrong σκέφτεται να ομολογήσει ότι ήταν ντοπέ

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν οι New York Times, ο Lance Armstrong εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ομολογήσει την ενοχή του στην υπόθεση ντόπινγκ, εξαιτίας της οποίας γκρεμίστηκε ο θρύλος του και του αφαιρέθηκαν τα μετάλλια που είχε κατακτήσει σε μια σειρά από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Έρευνες για πετρέλαιο με γυμνό μάτι

Το ερευνητικό σκάφος "Nordic Explorer" πλέει πολύ κοντά στον κόλπο της Μεσαράς και οι έρευνες για τον ορυκτό θησαυρό της Κρήτης είναι ορατές με γυμνό μάτι. Το ειδικό ερευνητικό σκάφος που ψάχνει για πετρέλαιο στα νότια της Κρήτης διεξάγει από τα ξημερώματα τις έρευνες σε απόσταση μόλις 1,5 χιλιομέτρου από τις παραλίες του κόλπου της Μεσσαράς.

Βρούτσης: Υπήρξαν αδικίες κατά την προσαρμογή των συντάξεων (βίντεο)

Παραδέχτηκε ο υπουργός Εργασίας νωρίτερα στη ΝΕΤ ότι κατά την προσαρμογή των συντάξεων, τις περικοπές δηλαδή, υπήρξαν αδικίες, από την άποψη ότι δεν εφαρμόστηκε για όλους ο νόμος 4051/12 που προέβλεπε μειώσεις κατά 12% στις συντάξεις 1.300 ευρώ και άνω.

Παπαδημούλης: Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να πει πότε αλλοιώθηκε η λίστα Λαγκάρντ

Τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί με την επεξεργασία της λίστα Λαγκάρντ, αλλά και πότε αλλοιώθηκε το περιεχόμενο της.

Οι πιο ενεργές στο Twitter πόλεις και χώρες

Την πρωτεύουσα της Ινδονησίας, Τζακάρτα, υποδεικνύει ως την πιο ενεργή από πλευράς tweets πόλη στον κόσμο η ανάλυση «Geolocation Analysis of Twitter Accounts and Tweets» της εταιρείας Semiocast.

Χρυσή Αυγή καλεί Καμμένο

Με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή καλεί τους Ανεξάρτητους Έλληνες να συνυπογράψουν πρόταση για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο και Παπανδρέου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τους τελειώνει ο Σαμαράς! Τρεις αντιπεριφερειάρχες που στηρίζουν Διονύση Ψωμιάδη

Μέσα στα νεύρα είναι ο πρωθυπουργός με τρεις αντιπεριφερειάρχες της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι παρόλο που ξέρουν ότι η επιλογή του Μαξίμου είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, εκείνοι στηρίζουν τον Διονύση Ψωμιάδη! Αυτοί που πάνε κόντρα στην επιλογή Σαμαρά και θεωρούνται ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ από τη Νέα Δημοκρατία είναι οι αντιπεριφερειάρχες των νομών....

Βίντεο: H πρέσβειρα της Αιγύπτου χαστουκίζι Κύπρια Αστυνομικό και τη βγάζουν καροτσάκι έξω απ' την αίθουσα

Eνα βίντεο ντοκουμέντο για τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όταν η πρέσβειρα της Αιγύπτου χαστούκισε μια Αστυνομικό επειδή της είπαν ότι πρέπει να υποβληθεί σε έλεγχο ασφαλείας, προέβαλε Κυπριακό κανάλι.

Στο νοσοκομείο ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κ. Τζαβάρας

Στον «Ευαγγελισμό» εισήχθη ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας για επέμβαση αφαίρεσης χολής έπειτα από ενοχλήσεις που ένιωθε επί αρκετές ημέρες.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Τα περιουσιακά στοιχεία και τον τρόπο που τα απέκτησε , του έκπτωτου , λόγω της παραβατικής του συμπεριφοράς , τέως δημάρχου της Ζαχάρως Ηλείας και πρώην αστυνομικού Πανταζή Χρονόπουλου, αναζητούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Υπουργείου Οικονομικών .

Οι 10 ισχυρότεροι άνθρωποι στον πλανήτη-5ος ο Ομπάμα, δείτε ποιοι τον περνάνε

Τη λίστα με τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο δημοσίευσε το αμερικανικό περιοδικό Foreign Policy. Μετά τον «Κανένα» που συναντά κανείς στην πρώτη θέση, στη δεύτερη βρίσκει τον...

Το απίστευτο και πολυδάπανο real estate της Βουλής των Ελλήνων

Αν υπάρχει πολίτης που νομίζει πως η Βουλή των Ελλήνων χρησιμοποιεί μόνο το μεγαλοπρεπές πρώην ανάκτορο στην Πλατεία Συντάγματος, κάνει λάθος, καθώς για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Κοινοβουλίου και των βουλευτών χρησιμοποιούνται ιδιόκτητα κτίρια και ενοικιάζονται και άλλα που κοστίζουν δεκάδες εκατομμύρια.

Το εσωτερικό του γραφείου του Κώστα Καραμανλή

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του ακινήτου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στο Κολωνάκι. Το συγκεκριμένο ακίνητο πωλήθηκε πριν λίγες ημέρες αντί 700.000 ευρώ.

«Πράσινο φως» από την κυβέρνηση για την οριοθέτηση της ΑΟΖ

Η κυβέρνηση εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει στον ΟΗΕ εντός των πρώτων μηνών του 2013 συντεταγμένες για τα εξωτερικά όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Σε διαθεσιμότητα 5 ξεφτιλισμένοι που επευφημούσαν τους πρεζέμπορους συναδέλφους τους

Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση των αστυνομικών που το πρωί της Παρασκευής συγκεντρώθηκαν και υποδέχθηκαν σαν «ήρωες» τους κατηγορούμενους συναδέλφους τους για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.