09 Φεβρουαρίου 2013

Κομμώτρια ξυλοκόπησε και βίασε ληστή!

Όμηρος και σκλάβος των σεξουαλικών ορέξεων της ιδιοκτήτριας


Ο 32χρονος μπήκε στο στούντιο ομορφιάς της Όλγας Ζάχατς στη Ρωσία, αλλά δεν περίμενε ότι η ιδιοκτήτρια θα ήταν η θηλυκή έκδοση του Μπρους Λι! Η 28χρονη Όλγα ήταν κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε και «ξάπλωσε» στο έδαφος τον ληστή με μονάχα μια κλωτσιά!


9 Φλεβάρη 2014: Καθαρίζουμε το Παγκράτι από τα σκουπίδια! Η έλλειψη πετρελαίου για τα απορριμματοφόρα που μας έχουν επιβάλει οι ιμπεριαλιστές της υφηλίου δεν μας αποθαρρύνει!

Αθήνα, 9 Φλεβάρη 2014. ΛΠΕ, Λαϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (People's News Agency, PNA).

Την ερχόμενη Παρασκευή, συμμετέχουμε όλοι στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Καθαριότητας, "'Ολοι μαζί μπορούμε"! (ένα σύνθημα που είχε καταχραστεί πριν την εθνικοποίησή του ο μερκελιστικός σταθμός των γερμανοτσολιάδων) Καθαρίζουμε το Παγκράτι από τα σκουπίδια! Η έλλειψη πετρελαίου για τα απορριμματοφόρα  που μας έχουν επιβάλει οι ιμπεριαλιστές της υφηλίου δεν μας αποθαρρύνει!

Προβληματισμένος ο ΓΑΠ! Δεν μίλησε σε άνθρωπο!

Μπορεί να αντιμετωπίστηκε με χιούμορ το γεγονός και να γελάτε αλλά ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος... σε σημείο που να σκέφτεται ακόμα και (όχι να αυτοκτονήσει! είπαμε...) να εγκαταλείψει τη χώρα και να μας αφήσει μόνους μας!

Δριμεία κριτική Σακοράφα σε Τσίπρα για το ταξίδι στις ΗΠΑ

Ομιλία - καταπέλτης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή του περασμένου Σαββατοκύριακου

Με μια ομιλία - καταπέλτη που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του περασμένου Σαββατοκύριακου και η οποία κοινοποιήθηκε μόλις χτες μέσω του ιστότοπου iskra, όπου εκφράζονται οι θέσεις της αριστερής πτέρυγας, η Σοφία Σακοράφα, δέκα μήνες μετά την ένταξή της στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί δριμύτατη κριτική στην ηγεσία και εκφράζει πολύ σοβαρούς προβληματισμούς σχετικά με τις επιλογές της τελευταίας περιόδου.

Παύθηκε η διευθύντρια του Νοσοκομείου Τρίπολης μετά την έφοδο χρυσαυγιτών

Παύθηκε από τα καθήκοντα της η διευθύντρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Ελένη Σιουρούνη.

Την περασμένη Τετάρτη η διευθύντρια είχε επιτρέψει σε μέλη της Χρυσης Αυγής να μπουν στο νοσοκομείο για να ελέγξουν τα νομιμοποιητικά έγγραφα αλλοδαπών νοσοκόμων.

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (10 Φεβρουαρίου 2013)

Δείτε τα:

Η κυβέρνηση εξασφάλισε και περισσότερα λεφτά αλλά και σημαντικές διευκολύνσεις για το ΕΣΠΑ

Εκτός αν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αρέσει ούτε ότι σε Αττική και Δ. Μακεδονία η χρηματοδότηση θα φτάνει μέχρι και στο 90% της επένδυσης

Σημαντικές διευκολύνσεις για την υλοποίηση του επόμενου ΕΣΠΑ και την επιτάχυνση της απορρόφησης των Κοινοτικών κονδυλίων από τη χώρα μας προβλέπουν οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Τo Αμβούργο «άλωσε» το Ντόρτμουντ, εντυπωσιακή Βέρντερ στη Στουτγκάρδη

Το Αμβούργο έκανε τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής στην bundesliga καθώς νίκησε 4-1 την Μπορούσια στο Ντόρτμουντ. Ισόπαλες με 3-3 αναδείχθηκαν Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν, ενώ η Βέρντερ συνέτριψε 4-1 τη Στουτγκάρδη.

Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Εκθεσή μαθητή δημοτικού το 2022 από την Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδος


Ετοιμαζόμαστε να τιμήσουμε την 10ή επέτειο από την “απελευθέρωση από την Δουλική Ευρώπη” το 2012. Η Καθηγήτρια μας ενημερώνει για την μεγάλη παρέλαση που θα γίνει για να τιμηθεί το δεύτερο ηρωικό ΟΧΙ στους Ευρωπαίους κατακτητές. Γιορτάζουμε την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Ελλάδος (ΛΔΕ). Όπως και οι Έλληνες του 1821 πέταξαν τον ζυγό των Τούρκων, έτσι και οι Έλληνες πριν δέκα χρόνια γύρισαν την πλάτη στους Ευρωπαίους που τους δάνειζαν για να τους εκμεταλλεύονται. Πέταξαν έξω τον δουλέμπορο άιεμεφ και την τρόικα. Εγώ δυστυχώς είμαι μικρό παιδί και δεν έζησα τον Ευρωπαϊκό ζυγό, αλλά θα είναι όπως μας τα λένε στο σχολείο. Η μητέρα μου (που έζησε κάτω από τον ζυγό) μου είπε να προσέχω τι γράφω γιατί τα κείμενα τα ελέγχει η αστυνομία της ιδεολογίας.

Οι 10 επαγγελματικοί κλάδοι όπου πέφτει το περισσότερο σεξ μεταξύ συναδέλφων

Εγινε και αυτό. Μετά από έρευνα στην οποία συμμετείχαν 42.000 άτομα καταρτίστηκε η λίστα με τα 10 επαγγέλματα που παρατηρείται συχνότερα η ανάπτυξη «στενών επαφών» μεταξύ συναδέλφων.

Σοβαρευτείτε ρε γελοίοι! Ξεπεράσατε και τον Παπαδημούλη στα ψέμματα...

Σε λίγο οι μαλάκ@@ θα μας πούνε ότι θα πληρώσουμε κιόλας...

Ο βαρύγδουπος τίτλος του iefimerida.gr συνοδεύεται μόνο με την εξής αναφορά στο τέλος του άρθρου:

Χάρρυ Κλυνν, ο κόσμος δε γελάει με τις παπαριές αλλά μαζί σου


Έχει ξεφύγει τελείως ο πρώην Καραμανλικός (θυμάσαι Χάρρυ όταν έλεγες ότι ο μόνος πολιτικός που σε βοήθησε ήταν ο Καραμανλής αν και ήσουν αριστερός;) ΣΥΡΙΖΑίος Χάρρυ Κλυνν και νομίζει ότι όσοι τον διαβάζουν τον πιστεύουν... η πλάκα είναι ότι και οι αριστεροί τον κοροϊδεύουν. Δείτε τι του γράφουν στο twitter:

ΝΔ: Το άσπρο μαύρο κάνει ο Τσίπρας

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της απαντά στα όσα υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.Η Συγγρού υπογραμμίζει ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κάνει το «άσπρο μαύρο» γεγονός που «προσβάλει και την κοινή λογική αλλά και τον λαό μας».

Χαμηλό βαρομετρικό στις σχέσεις Τσαυτάρη - Χαρακόπουλου

Ο Μάξιμος προσπαθεί να τον πείσει για ουσιαστικό διάλογο με τους αγρότες

 Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις του Τσαυτάρη με τον αναπληρωτή του Μάξιμο Χαρακόπουλο ο οποίος προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση στο μέτωπο των αγροτών , όμως ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κάνει το παν για να τους εξαγριώσει περισσότερο.

Παραιτήθηκε (τελικά) η υπουργός Παιδείας

Μετά από μερικές μέρες… δεύτερων σκέψεων, η υπουργός Παιδείας της Γερμανίας Annette Schavan αποφάσισε τελικά να υποβάλλει την παραίτησή της, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου γύρω από το διδακτορικό της.

Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ-Ισλαμιστής τραγόπαπας: Οι γυναίκες πάνε στην πλατεία Ταχρίρ για τις βιάσουν και όχι για να διαμαρτυρηθούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αίσθηση, καθώς περιλαμβάνει δηλώσεις που ξεπερνούν τα όρια της λογικής. Πρωταγωνιστής ένας Αιγύπτιος ιεροκήρυκας, όπως ο ίδιος αποκαλείται.

Καλώς το νιούμερο που θυμήθηκε να τα χώσει στον Καραμανλή!

Σκληρή κριτική στον Κώστα Καραμανλή και στην τελευταία κυβέρνηση του, στην οποία, όπως υποστηρίζει, οφείλεται εν πολλοίς η εκτόξευση του ελλείμματος, έκανε σήμερα μέσω... facebook, ο δημοφιλής πολιτικός άνδρας που λεγεται Σκυλακάκης.

Ο "λαοφιλής" (λέμε και καμιά παπαριά...) πολιτικός,που δεν εξελέξη ποτέ με σταυρό, λέει τα εξής:

Απάντηση της Χ.Α στα "ρεπορτάζ" περί διασυνδέσεων με... νεοναζί.

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου επικοινώνησαν μαζί μας δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι και ζήτησαν συνέντευξη από εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Το αίτημά τους έγινε δεκτό και το απόγευμα ήλθαν στη βουλή, όπως ακριβώς έχει γίνει και με Ελβετούς, Σουηδούς, Ιταλούς, Ισπανούς, Νορβηγούς, ακόμα και Ιάπωνες, αλλά και με συνεργείο της αλβανικής τηλεόρασης.

Έρευνα της αντιτρομοκρατικής σε ξενοδοχείο του Βόλου που διέμεναν οι ληστές του Βελβεντού

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε δύο δωμάτια ξενοδοχείου στο Βόλο όπου διέμειναν δύο βράδια οι ληστές της Κοζάνης λίγο πριν το χτύπημα στο Βελβεντό.Οι ληστές του Βελβεντού είχαν μείνει στο ξενοδοχείο στις 30-31/01/13.

Θύμα βιασμού σε Κωνσταντοπούλου: «Αντί να είσαι μαζί μας, είσαι εναντίον μας»

Η Καναδέζα δημοσιογράφος, Νάταλι Κάρνιφ, μέσω ανοικτής επιστολής της στη Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητά να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να πραγματοποιηθεί χωρίς άλλα κολλήματα η δίκη του φερόμενου ως δράστη βιασμού των τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών -μία εκ των οποίων είναι και η ίδια- το 2005 και στην οποία υπόθεση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνήγορος υπεράσπισης.

Ο Αβραμόπουλος "κουμπάρος" στον γάμο Καρατζαφέρη-ΝΔ!

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνδετικός κρίκος που έχει αναλάβει ρόλο... μεσολαβητή για την επιστροφή του Γιώργου Καραταφέρη στη ΝΔ! Το σενάριο είχε δει και παλαιότερα το φως της δημοσιότητας, ωστόσο παρά το γεγονός, ότι είχαν γίνει πράγματι επαφές, η συμφωνία κόλλησε.

Πάνο, χαλάρωσε! Γελάει ο κόσμος...

Κανένας δεν τον παίρνει πλέον στα σοβαρά τον Πανάρα τον Καμμένο. Λογικό με αυτά που λέει, αυτά θα ακούει:

Ο βουλευτής Χρήστος Αηδόνης βγάζει δίσκο για την Κύπρο [βίντεο]

Δύο πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ συνεργάζονται όχι σε πολιτικό επίπεδο αλλά σε... καλλιτεχνικό. Ο λόγος για τον βουλευτή Χρήστο Αηδόνη και τον Γιάννη Μίχα.

Η εικόνα εξαθλίωσης που κάνει το γύρο του κόσμου!

Δείτε τη:

Πρωτοβουλία των Ελλήνων Φοιτητών του Imperial College του Λονδίνου για ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS

H αγγλική τράπεζα Barclays διοργανώνει ένα διαγωνισμό στο facebook με θέμα τον εθελοντισμό και χρηματικό έπαθλο 1000 λίρες (1200 Ευρώ). Η Ελληνική Κοινότητα των φοιτητών του Imperial College London αποφάσισε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό αυτό. Σε περίπτωση που κερδίσει..

Τούρκικη οπαδική επέλαση στη Θράκη!!!

Στα Αρριανά της Ροδόπης θα ανοίξει σύνδεσμος της Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με το περιοδικό Ρόντοπ Ρουζγκαρί.

"Αυτοί που έχουν δώσει την καρδιά τους στη Φενέρμπαχτσε και που μένουν πάντα πιστοί στους κιτρινομπλέ, αυτή τη φορά οργανώνονται στα Αρριανά Ροδόπης.

Μεταγραφή-"βόμβα" ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Την συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε μέσα απ' την τηλεοπτική του εκπομπή ο δαιμόνιος Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ενημερώσει τα πλήθη και για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γάλλο υπερπαίκτη Αλανί.

Οι Γερμανοί νεοναζί που έφερε στη Βουλή ο Μιχαλολιάκος, αναζωπυρώνουν την κόντρα ΠαΣοΚ - Χρυσής Αυγής

Στις θεσμικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει, ώστε να απομονωθεί ο νεοναζισμός από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και την ελληνική κοινωνία, επανέρχεται το ΠαΣοΚ μετά τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με Γερμανούς νεοναζί, φιλοξενούμενους της Χρυσής Αυγής, στη Βουλή των Ελλήνων.