16 Μαρτίου 2013

Τι είπε ο Λίνεν για τον Κατίδη;

[Πάντως ο Λίνεν όταν έπαιζε μπάλα ήταν ο αναρχικός της παρέας... Ήταν μέλος της "Διεθνούς αμνηστίας" όταν δεν την ήξερε κανείς, ήταν "ειρηνιστής" πολύ πριν εμφανιστούν οι Πράσινοι, προσπάθησε να φτιάξει συνδικάτο ποδοσφαιριστών ενώ κάποια περίοδο τον παρακολουθούσε και η γερμανική ΚΥΠ (Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος) σαν ύποπτο κομμουνιστή, οπότε σαν έμπειρος αντιφασίστας έχει βαρύνουσα άποψη]

Ο Εβαλντ Λίνεν παραδέχθηκε πως ήταν ηλίθιο αυτό που έκανε ο Γιώργος Κατίδης, αλλά τον υπερασπίστηκε λέγοντας πως δεν ήξερε και πως έκλαιγε στα αποδυτήρια

Στο θέμα, που δημιουργήθηκε από τον ναζιστικό χαιρετισμό του Κατίδη, αναλώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης Τύπου με τον Εβαλντ Λίνεν να τονίζει πως ο Κατίδης δεν είχε ιδέα για την σημασία του χαιρετισμού και πρόσθεσε πως η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος αντιφασιστικός.

Συναγερμός στις φυλακές Μαλανδρίνου – Ο Ριζάι κρατάει ομήρους

Να αποδράσει από τις φυλακές Μαλανδρίνου επιχειρεί αυτήν την ώρα ο Αλκέτ Ριζάι. Μάλιστα, βρίσκεται στο φρουραρχείο, πέντε μέτρα μακριά από την πόρτα της εξόδου των φυλακών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρατά ομήρους...

O έλεγχος της ΣΕΚΑΠ περνά στον Ιβάν Σαββίδη

Με ομόφωνη απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ) ενέκρινε τη συμφωνία πώλησης του ποσοστού 34,18% των μετοχών που κατέχει στην ΣΕΚΑΠ, στη ρωσική εταιρία Donskoy Tabak JSC, ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.


Έχει πλάκα ο χαιρετισμός Κατίδη... μπορείς να καταλάβεις τι ομάδα είναι ο καθένας (βίντεο)

Φυσικά όσοι είναι ΑΕΚτζήδες δεν βλέπουν τίποτα... όσοι είναι άλλη ομάδα βλέπουν ναζιστικό χαιρετισμό... Εντάξει δεν μιλάμε για τους σταλινικούς του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν στο πρόσωπο του Κατίδη τη μετενσάρκωση του Χίτλερ... Δείτε το βίντεο και κρίνετε μόνοι σας... δώστε του όμως το ελαφρυντικό ότι είναι ένας 20χρονος που η κοινωνία άφησε αμόρφωτο και το χειρότερο που μπορεί να κάνει είναι να τον γαμήσ@@ τώρα:

Γελάει ο κόσμος με τον Βαξεβάνη: Ο πρώτος άνθρωπος που μιλάει με τ' αβγά του...

Ως γνωστό στο twitter "αβγά" λέμε μαϊμου λογαριασμούς που τους φτιάχνουν εταιρίες και πουλάνε followers σε φραγκάτους που θέλουν να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους.... Δείτε πχ. ένα αβγό την ύπαρξη του οποίου αγνοεί όλο το twitter  καθώς δεν το ακολουθεί κανείς:


Άλλος ένας άνθρωπος του Σημίτη, στο πλευρό του Αλέξη…

Ποιος είναι ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος

Μια ξεχωριστή «μεταγραφή» στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, αποτελεί ο καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνης Λιάκος, ο οποίος στον πανεπιστημιακό και πνευματικό χώρο ήταν γνωστός όχι μόνο για τις επιστημονικές του παρεμβάσεις , αλλά και για τις στενές σχέσεις του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και το περιβάλλον του.

ΒΙΝΤΕΟ-Στουρνάρας: Ασφαλείς οι καταθέσεις

«Διασφαλισμένες είναι οι καταθέσεις στα υποκαταστήματα στην Ελλάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά την έκτακτη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου σχετικά με την απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο, ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Χριστ. Πισσαρίδης: Καλύτερο το κούρεμα από τη χρεοκοπία

Καθαρά πολιτική, χαρακτήρισε ο Νομπελίστας Πρόεδρος του Κυπριακού Εθνικού Συμβουλίου Οικονομίας, Χριστόφορος Πισσαρίδης, τη χθεσινή απόφαση της έκτακτης συνεδρίας του Eurogroup για κούρεμα των καταθέσεων.


Νίκος Αναστασιάδης: Απείλησαν την Κύπρο με άτακτη χρεοκοπία την ερχόμενη Τρίτη

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα απευθύνει την Κυριακή διάγγελμα σχετικά με το πακέτο διάσωσης που συμφωνήθηκε νωρίτερα σήμερα στο Eurogroup, αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου της προεδρίας.

Αφιερωμένοι στους ΣΥΡΙΖΑίους: Αύξηση 35% παρουσίασαν οι εξαγωγές της «Δωδώνη»

Του Δημήτρη διαμαντιδη

Διεύρυνση των εξαγωγών της, οι οποίες «τρέχουν» με αυξητικό ρυθμό της τάξης του 30 - 35%, σε σχέση με το περσινό αντίστοιχο χρονικό διάστημα, καταγράφει στο πρώτο δίμηνο του 2013 η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, υπό τη νέα διοίκηση της.

Σάλος στην Τουρκοκρατούμενη Κύπρο, από μια δήλωση !

Μπορεί η Δημοκρατία της Κύπρου να περνάει δύσκολες στιγμές με μνημόνια και ΔΝΤ, στην κατεχόμενη βόρεια πλευρά του νησιού, έχουν άλλους μπελάδες:

Σύλληψη 44χρονου για παιδική πορνογραφία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του-Δώστε και φώτο του ζώου

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου

Συνελήφθη την Πέμπτη (14-3-2013) το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 44χρονος Έλληνας για προμήθεια και κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και οπλοκατοχή.


Πάλι ψέμματα ο Τσίπρας: Έξω παγώνει τους μισθούς... μέσα τους επαναφέρει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξω ο Τσίπρας παγώνει τους μισθούς στα επίπεδα που έχουν πέσει και επαναφέρει τον κατώτατο μισθό:

Αυτές είναι οι κομμουνιστικές φωλιές: Νύχτες τρόμου στις φοιτητικές εστίες

[Στουςκαραγκιόζηδες που θα πουν "μα τι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για το βιαστή που ειβάλλει στην εστία" να θυμίσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να θεωρεί ότι στις εστίες υπάρχει φοιτητικό άσυλο και αν μπει αστυνομία θα γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα...]

Από κλοπές και διαρρήξεις μέχρι βιασμούς, οι σπουδαστές έχουν πολλά να διηγηθούν για τις νύχτες τρόμου στις αφύλακτες φοιτητικές εστίες.

Να τα βλέπουν οι δικοί μας ... και να μην πιστεύουν στους ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ...


Χρήμα ΔΩΡΕΑΝ δεν μοιράζει ΚΑΝΕΝΑΣ...

Το ποσό των 5,85 δισ. ευρώ θα μαζέψει η Κυπριακή Κυβέρνηση από την επιβολή του εφάπαξ φόρου στις καταθέσεις 6,75% από το πρώτο ευρώ και 9,75% πάνω από τις 100.000 ευρώ για να ρίξει το επίπεδο του δημοσίου χρέους κοντά στο 100% του ΑΕΠ ως το 2020 όπως αποφασίσθηκε από το Eurogroup...


Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τα υποκαταστήματα Κύπρου και Λαϊκής στην Ελλάδα

Άμεσες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.


Όσο "γειώνει" η Ν.Δ τον Π. Καμμένο τόσο πιο πολύ αυτός "αφρίζει"...

Και με το δίκιο του!!!

Κάνει τόσο καιρό το tour της Ελλάδας (στην ουσία μετακινείται ολόκληρο καραβάνι !!!) με αφορμή τα προπροσυνέδρια (του προσύνέδριου, που θα οργανώσει το συνέδριο , που θα τον "εκλέξει" πρόεδρο του κόμματος του οποίου προεδρεύει !!!) και όπου πάει...

Ιγνατίου: Εθνικός διαπραγματευτής για το Μνημόνιο

Μια από τις πιο αξιόπιστες και παρεμβατικές φωνές της ελληνικής δημοσιογραφίας, ο Μιχάλης Ιγνατίου γράφει στο σημερινό “Έθνος της Κυριακής” για την αναγκαιότητα να οριστεί από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης εθνικός διαπραγματευτής για το Μνημόνιο, έτσι ώστε να αποφεύγεται το ανά τρίμηνο παζάρι με τους δανειστές, που όπως υποστηρίζει, τραυματίζει την αξιοπιστία του πρωθυπουργού και των αρμοδίων υπουργών, και ερεθίζει, εκνευρίζει και ταπεινώνει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.


Πάνο ALERT!! Ξεκίνησαν να φτάνουν τα λεφτά απ' τη Ρωσία... με μπουλτνόζες

Όπως ακριβώς είχε προβλέψει ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΕροψεκασμένοι και πάνω στην ώρα άρχισαν να καταφθάνουν στην Κύπρο τα λεφτά απ' το άτοκο δάνειο εκ Ρωσίας. Και επειδή τα πακέτα ήταν πολλά επιστρατεύθηκαν μπουλντόζες... Δείτε το βίντεο:


ΒΙΝΤΕΟ: Κλωτσοσκούφι τον έκανε τον Κνίτη ο Άδωνις

Σε συζήτηση για τη γελοία ανακοίνωση καθηγητών του ΠΑΜΕ που ξέχασαν να πούνε στους μαθητές ότι ο Ζαχαριάδης το Νοέμβριο του 1940 έστειλε, μέσα απ' τη φυλακή, επιστολή στα συντρόφια να μην πολεμήσουν στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο τους φασίστα Μεταξά... Δείτε πως τον έκανε:

Πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ!! Εφαρμόστηκε στην Κύπρο το πρόγραμμά τους για φορολόγηση καταθέσεων

Η μόνη διαφωνία τους είναι ότι στην Κύπρο έγινε εκτάκτως για μια φορά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει να ισχύει κάθε χρόνο!

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις περσινές δηλώσεις Γλέζου ότι θα κατασχεθούν οι καταθέσεις πάνω από 20.000 (το οποίο μετά μερικές μέρες άλλαξε σε "όποιοι παίρνουν πάνω από 20.000 ευρώ θα δίνουν 100 ευρώ το μήνα...") ή του Στρατούλη ότι θα πάρουν μέρος των μεγάλων καταθέσεων για την ανάπτυξη... αλλά αναφερόμαστε στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε πριν λίγες μέρες ο Τσίπρας:


Νίκος Κούνδουρος: Οι Έλληνες δεν έχουν πεινάσει αρκετά...

Την αδιαφορία των Ευρωπαίων απέναντι στο δράμα των Παλαιστινίων καταγγέλλει με την τελευταία του ταινία «Ένα πλοίο για την Παλαιστίνη» ο Νίκος Κούνδουρος.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» αναφέρει τα παρακάτω: «Η Ευρώπη κάθεται σχεδόν απαθής και παρακολουθεί το δράμα τους.

Στημένο το επεισόδια εναντίον του Μιχελάκη από Αυτιά-Κωνσταντοπούλου στην οποία η Τσέκου έκλεινε το μάτι !! (βίντεο)

Φυσικά η ασυλία Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΪ έχει βάση: Ο μπαμπάς είναι δικηγόρος του Αλαφουζέϊκου

Στημένη την είχαν στον Γιάννη Μιχελάκη στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Παρά το γεγονός ότι από πριν ξεκινήσει η κουβέντα είχε ξεκαθαριστεί πως ο ένας δεν θα διακόπτει τον άλλο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πεταγόταν κάθε φορά που μίλαγε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κών/νος Καραμανλής.


Θίχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑίος δημοσιογράφος απ' τον τίτλο μας... άλλη φορά θα τον ρωτάμε

Αυτός βέβαια είναι πιο έξυπνος από το λεβεντομαλάκ@ και δεν μας ονομάζει για να μη μας κάνει διαφήμιση (γιυτό και δεν θα τον πληρώσουμε :)) αλλά μας περιγράφει όπως θα δείτε στο τέλος. Διαβάστε τι γράφει ο ΣΥΡΙΖΑίος Παντελής Μπουκάλας στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:
Το μποζόνιο της μαγκιάς

Οι κυριακάτικες εφημερίδες

Δείτε τις:

Βίντεο: Ο Άδωνις κάνει ρόμπα τον καραγκιόζη που είπε ότι είναι στη λίστα Λαγκάρντ

Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή εκπομπή της Τσαπανίδου, όπου ένας αστείος δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ, Κυρίτσης, είπε ότι ο Άδωνις είναι τη λίστα Λαγκάρντ... αναγκάστηκε βέβαια να τα πάρει όλα πίσω:

Βίντεο: Αποχώρησε ο Μιχελάκης από το στούντιο λόγω Κωνσταντοπούλου

Ο Γιάννης Μιχελάκης δεν άντεξε και αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ενοχλημένος από την συμπεριφορά της κ. Κωνσταντοπούλου.


Ο Γ. Μιχελάκης για τα ...άδεια βαρέλια που κάνουν θόρυβο!


Δεν άντεξαν τα νεύρα του Γ. Μιχελάκη τον συνεχή θόρυβο και έκανε ένα αιχμηρό τουίτ πριν από λίγο...

Πανικός στην Κύπρο-Κουρεύουν τις καταθέσεις και τους δίνουν μετοχές των Τραπεζών-Ουρές στις Τράπεζες... αλλά μάταια

Το ποσό των 5,85 δισ. ευρώ θα μαζέψει η Κυπριακή Κυβέρνηση από την επιβολή ενός εφάπαξ φόρου στις καταθέσεις 6,75% από το πρώτο ευρώ και 9,75% πάνω από τις 100.000 ευρώ - μέτρο άμεσα εφαρμόσιμο - για να ρίξει το επίπεδο του δημοσίου χρέους κοντά στο 100% του ΑΕΠ ως το 2020.

Δεν παλεύεται η μαλακία του Έλληνα!!! Άλλη μια μούφα λιποθυμία μαθητή

Η χθεσινή είδηση της δήθεν λιποθυμίας έκανε μπάμ ότι ήταν μαιμού αφού παρέπεμπε σε ειδήσεις του στυλ "χήρα αναστάτωσε όλη τη γειτονιά με τα βογγητά της πάνω στο σεξ" ή "οικιακή βοηθός καθαρίζει το σπίτι υπερήλικα μόνο με το στριγκ και ανοιχτές κουρτίνες", στις οποίες τα πατρινά sites ειδικεύονται...

Εννοείται ότι τη δήθεν λιποθυμία τη διαψεύδει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οβρυάς καθώς και οι δάσκαλοι... κι όμως ο ηλίθιος και η ηλίθια επιμένουν...

ΣΥΡΙΖΑίος του «δεν πληρώνω»: "Πάρτε τα αρχίδ@α μου ΔΕΗ και κράτος των δοσίλογων!"... εννοείται ότι οι δεξιοί πήραν τ' αρχίδ@α του και του συνέδεσαν το ρεύμα

Διαμαρτυρία μέχρι το απόγευμα έκανε στα γραφεία της ΔΕΗ στο Αγρίνιο, γνωστό στέλεχος και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας να του επανασυνδεθεί το ρεύμα, που -κατά δήλωση του- δεν ήθελε να πληρώνει.


Για πρώτη φορά μετά το Σχίσμα Οικουμενικός Πατριάρχης θα παραστεί σε ενθρόνιση Πάπα

Στην τελετή ενθρόνισης του Πάπα Φραγκίσκου του Α', την Τρίτη 19 Μαρτίου θα παραβρεθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σε μια ιστορική επίσκεψη, καθώς θα είναι η πρώτη φορά...

Από πυρά Παλαιστινίων σκοτώθηκε το μωρό η φώτο του οποίου έκανε το γύρο του κόσμου και βραβεύθηκε

Ηταν μια φωτογραφία που, τον περασμένο Νοέμβριο, συγκλόνισε τον κόσμο και χρησιμοποιήθηκε από την Παλαιστινιακή Αρχή ως απόδειξη της βαρβαρότητας των ισραηλινών αεροπορικών επιθέσεων στη Λωρίδα της Γάζας: ο Παλαιστίνιος Ζιχάντ αλ-Μασαραβί, φωτορεπόρτερ του BBC στη περιοχή, βγαίνει κλαίγοντας από το νοσοκομείο με το πτώμα του μωρού του στα χέρια.


Σαμαράς: Δεν υπάρχει πράξη ανομίας και κέντρο παρανομίας, που προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε, χωρίς να τους βρούμε απέναντί μας τον ΣΥΡΙΖΑ!

Τη βεβαιότητα του πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ σημειώνει πως "έχουμε εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις γι' αυτό".

Όσο για το στόχο του, αυτός είναι μια "μεγάλη έκρηξη -big bang δημιουργίας και ευημερίας" και προσθέτει: