03 Μαΐου 2013

Τελικά ψεκάζουν και μεσ' στις εκκλησίες!!! Ιερώνυμος: Η Ελλάδα είναι θύμα της τοκογλυφίας των Γερμανών... γιατί εμείς τα κάναμε όλα τέλεια

Σκληρή κριτική προς τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών εξαπέλυσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Ο κ. Ιερώνυμος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, εξαπέλυσε «επίθεση» εναντίον της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ και τους Ευρωπαίους ηγέτες για την πολιτική που ακολουθούν, υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα έχει πέσει θύμα τραγικής περίπτωσης τοκογλυφίας.

Μόνο στο ελληνικό δημόσιο: Λείπεις ένα μηνα απ' τη δουλειά; Πάρε μια "έγγραφη επίπληξη"... για να γελάσεις

Τραγελαφικές καταστάσεις στο Δημόσιο με τους κοπανατζήδες να πέφτουν στα μαλακά από τα Πειθαρχικά. Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, τα στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί στο γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή Δημοσίας Διοίκησης είναι αποκαλυπτικά.

Αίσχη Δενδια!! Έπιασαν τον Αλβανό δολοφόνο της 25χρονης στα Ίσθμια... τώρα που ο Στρατούλης λείπει διακοπές και δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας από τους πιο επικίνδυνους δραπέτες των Τρικάλων, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.

ΒΙΝΤΕΟ- Η ώρα της σύλληψης του ληστή που πεταξε 3 χειροβομβιδες- Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

Καρέ καρέ περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες τη στιγμή της σύλληψης του δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, Ερμάλ Λίτα μετά από τη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

Ταξίδια χλιδής από τα μυστικά κονδύλια

Δύο πρόσωπα-κλειδιά, που δεν έχουν μεν προφανή ποινική ευθύνη για τη χρήση των μυστικών κονδυλίων αλλά σίγουρα διαθέτουν άμεση και βαθιά γνώση των σκοπών, τρόπων και προσώπων διοχέτευσής τους επί θητείας Γ. Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου και Δ. Δρούτσα στο υπουργείο Εξωτερικών, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στις έρευνες των επόμενων εβδομάδων.

Καλά κρασιά-ΣτΕ: Αντισυνταγματικός ο νόμος Παπακωνσταντίνου για αυθαίρετα

Σε συμψηφισμό των προστίμων που έχουν καταβάλει ιδιοκτήτες ακινήτων για αυθαίρετες κατασκευές, βάσει του νόμου Παπακωνσταντίνου, με τα νέα πρόστιμα

Σε συμψηφισμό των προστίμων που έχουν καταβάλει ιδιοκτήτες ακινήτων για αυθαίρετες κατασκευές, βάσει του νόμου Παπακωνσταντίνου, με τα νέα πρόστιμα που προβλέπονται στον υπό διαμόρφωση νόμο θα προχωρήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

ΦΩΤΟ: Τελικα το κοτερο του Καμμενου ειναι... κιβωτος για ΑΕροψεκεσμενους

Δειτε τις φωτο:

Δειτε πως ηταν ο Σαββας πριν καταντησει ο γραφικος που ειναι σημερα

Το πρόσωπό του φιγουράριζε εξώφυλλο στα περιοδικά της εποχής. Έξω από το διαμέρισμά του στην Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη μαζεύονταν όλα τα σχολεία θηλέων για να “ρίξουν” και να “δεχτούν” ένα βλέμμα.

Στην πολιτική με τη ΝΔ ο ΠΑΟΚτσης Ρεντζιάς

Ένας από τους πλέον πετυχημένους Έλληνες μπασκετμπολίστες της “επόμενης γενιάς”, δηλαδή εκείνης που διαδέχτηκε τη θρυλική φουρνιά του Νίκου Γκάλη και του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες να κάνει το μεγάλο βήμα, και να εμπλακεί στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο Καμμενος αποφασισε να ξεσκεπασει τους «σκαφατους»... τους αλλους ομως


Τους αλλους ομως και οχι τον εαυτον του... ετσι τουλαχιστον απειλουσε τον Μπενυ πριν ενα μηνα οταν δημοσιευε μια φωτογραφια του οπου φαινεται φιλοξενουμενος σε ενα σκαφος... Προφανως ηθελε να του πει: Παρτα ρε εγω εχω μεγαλυτερο σκαφος... Καλες βουτιες Πανο:

Η Αλ Σαλεχ εγινε Βενιζελικια και πλακωνεται με τους νεολαιους του ΓΑΠ

Μαίνεται η σύγκρουση παπανδρεϊκών-βενιζελικών στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή την «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του κόμματος, με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ στενή συνεργάτιδα του Ευάγγελου Βενιζέλου και τον «παπανδρεϊκό» Οδυσσέα Κορακίδη νεολαίο και προσκείμενο στην «Κίνηση των 75» να ανταλλάσσουν «πυρά» μέσω facebook.

Süddeutsche Zeitung: Ο ΟΠΑΠ είναι η πρώτη επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης

Με ένα αναλυτικό άρθρο για την εξαγγελία ιδιωτικοποίησης του ποσοστού 33% του ΟΠΑΠ η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου δίνει τα εύσημα στην ελληνική κυβέρνηση και τονίζει πως είναι η πρώτη επιτυχία της στο μακρύ δρόμο των ιδιωτικοποιήσεων.

Πού θα κάνουν Πάσχα Σαμαράς, Τσίπρας και Παπούλιας

Ολιγοήμερες αποδράσεις, κυρίως στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, προβλέπει το πασχαλινό πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αλλά και των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών.

«Δεν υπάρχουν αποτυπώματα του 43χρονου στο αυτοκίνητο της αστρολόγου»

Για ανατροπή στα δεδομένα κάνει λόγο ο δικηγόρος του 43χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 55χρονηςαστρολόγου Νατάσας Λιβάνη στην Κηφισιά. Σύμφωνα με τον συνήγορο του 43χρονου δεν έχουν βρεθεί αποτυπώματα του πελάτη του στην θέση του οδηγού του αυτοκινήτου της 55χρονης, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος της.


Υπάλληλοι της Alitalia μέλη σπείρας που έκλεβε βαλίτσες

Σαράντα εννέα υπάλληλοι ιταλικής αεροπορικής εταιρείας και άλλοι37 συνεργαζομένων εταιρειών, ήταν μέλη σπείρας που «ειδικευόταν» στην κλοπή αποσκευών, σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία.

Οι 19 μάλιστα από τους υπαλλήλους αυτούς τέθηκαν υπό περιορισμό κατ' οίκον.

Η περιπέτεια της οικογένειας του Ελληνα που δολοφονήθηκε στη Γερμανία από νεοναζί και το ευζαριστω στη Βαυαρια


[Ελληνικες υπερβολες για μια υποθεση που απο την ωρα που αποκαλυφθηκε δεν εγινε καμια προσπαθεια κουκουλωματος και αντιθετα εχουν παραιτηθει δεκαδες υπευθυνοι και εχει γινει μεχρι και επιτροπη στη γερμανικη βουλη για να εξετασει τα αιτια της μη εγκαιρης συλληψης των δραστων και αποτροπης των φονων...] 

Στις 6 Μαΐου ξεκινά η ακροαματική διαδικασία σε βάρος νεοναζιστών που δολοφόνησαν το 2005 τον Θεόδωρο Βουλγαρίδη στη Γερμανία, προσθέτοντάς τον στη λίστα με τα δέκα συνολικά θύματα που εκτέλεσαν.

Πάτρα: Δικηγόρος ήθελε σεξ με φεγγαράδα μέσα στο αμάξι

​Θέαμα έγινε τις νυχτερινές ώρες της περασμένης Κυριακής στην περιοχή που στεγάζονται τα καρναβαλικά γκρουπ, δικηγόρος στη Πάτρα!

Ο έγκριτος κατά τα άλλα νομικός είχε την φαεινή ιδέα να ζήσει τρυφερές στιγμές εντός του αυτοκινήτου του με μια νεαρή.

H Αυγή επιτίθεται με σφοδρότητα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: Το τέλος του Βενιζέλου

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ Αυγή ασκεί μια πρωτοφανούς σκληρότητας κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο τον οποίο χαρακτηρίζει με βαρείς όρους και προβλέπει ότι η πολιτική διαδρομή του φτάνει στο τέλος της.

Γράφει η Αυγή:

Κομισιόν: Ανάπτυξη στην Ελλάδα από το 2014-Υφεση 4,2% το 2013

Στο 4,2% αναμένεται να υποχωρήσει η ύφεση, στην Ελλάδα, το 2013 από 6,4% το 2012, ενώ ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας προβλέπεται το 2014, σε ποσοστό 0,6%, σύμφωνα με τις εαρινές οικονομικές προβλέψεις, τις οποίες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, στις Βρυξέλλες.

Ποιοι επώνυμοι και πολιτικοί βγάζουν στο "σφυρί" ακίνητα

Η κρίση έχει σαρώσει τα πάντα και είναι καθημερινό πλέον το φαινόμενο να βγαίνουν στο σφυρί πανάκριβα ακίνητα πολύ γνωστών Ελλήνων.

Ακόμη και οι έχοντες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την πληρωμή του φόρου ακινήτων ο οποίος μπορεί να είναι μέχρι φέτος «έκτακτος», αλλά από του χρόνου θα μονιμοποιηθεί επιβαρύνοντας σημαντικά τις τσέπες των ιδιοκτητών που σπεύδουν να… ξεφορτωθούν την περιουσία τους.

Από το Καστελλόριζο αρχηγός στο Βασιλικό Βρετανικό Ναυτικό

Οταν έκλεινε τα μάτια, ξανάρχιζαν να πεταλουδίζουν λάμψεις εκθαμβωτικές, εικόνες από την Αφρική όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια ή από τη θρυλική εκείνη απόβαση το 2000. Οταν τα άνοιγε έβλεπε τη λάμψη από τα φλας που δεν σταματούσαν κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία της Μάργκαρετ Θάτσερ: ήταν, άλλωστε, από τους λίγους που είχαν πρόσβαση δίπλα στο φέρετρο της τυλιγμένης με τη βρετανική σημαία λαίδης.

Που ζει σήμερα η πανέμορφη ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη που κλείστηκε σε μοναστήρι [εικόνες]

Πέρασαν ήδη τρία χρόνια από την ημέρα που η πανέμορφη ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη αποφάσιζε αν εγκαταλείψει τηλεόραση, θέατρο και μια καριέρα γεμάτη λάμψη για να ακολουθήσει το δρόμο του Θεού.

Προορισμός της έγινε ένα μοναστήρι στα ορεινά της Βόρειας Κρήτης. Ηρθε έτσι σε ρήξη με όλους, εγκατέλειψε τις φιλίες της και η μόνη συνάδελφος με την οποία διατήρησε επαφή ήταν η Μαρία Κορινθίου.

Τους κοροϊδεύουν στη Βραζιλία: Η Αθηνά και o Αλβάρο είναι το πιο βαρετό ζευγάρι

Η Αθηνά Ωνάση και ο σύζυγος της Αλβαρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο μόλις πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα, τα φλας και οι κάμερες παίρνουν φωτιά. Δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και στη Βραζιλία όπου ζουν, αφού εκεί τα τοπικά lifestyle μέσα περισσότερο τους κοροϊδεύουν παρά τους κυνηγούν για μία αποκλειστική φωτογραφία, αφού τους θεωρούν το πιο βαρετό διάσημο ζευγάρι στη χώρα.

Δε την παλευει ο Νικος: «Χτυπούν τον Γιώργο γιατί φοβίζει ακόμη το σύστημα»

Νέα απόπειρα ανασκευής του ψευδούς και κακοήθους δημοσιεύματος σε βάρος του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για το ταξίδι στην Κόστα Ρίκα και τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ και ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, φιλοξενώντας δηλώσεις του Νίκου Παπανδρέου.

Προφυλακιστέος και τρίτος κατηγορούμενος για συμμετοχή στους «Πυρήνες»... ο Στρατουλης λειπει διακοπες για να αντιδρασει

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη του εφέτη-ανακριτή και του εισαγγελέα, και τρίτος από τους πέντε νεαρούς, που είχαν συλληφθεί πρόσφατα στην επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Με δικαιολογιες του κ@λου ο Παναγιωτοπουλος δεν θα κανει Πασχα σε μοναδα...

απολυτη ξεφτιλα της κυβερνησης απο τον πλεον αχρηστο υπουργο... η δικαιολογια οτι το κανει για να μην "κλεισει μεσα" τους φανταρους, μονο γελια προκαλει και δεν θα την σκεφτοταν ουτε ΣΥΡΙΖΑιος... δηλ. τωρα που δεν θα παει θα αδειασουν τα στρατοπεδα και ολοι θα πανε με αδεια στα σπιτια τους; Δεν μπορουσε να πει: "κ. Διοικητα θα ερθω αλλα δωστε κανονικα τις αδειες" ΄η να παει σε καποιο μικρο στρατοπεδο χωρις να το ανακοινωσει για να μην "τρεχουν" απο πριν τους φανταρους και να βαλει κι απ την χοντρη τσεπη του 2-3 χιλιαρικα να κερασει ενα γλυκο τους φανταρους... Ξεφτιλισμενοι "ανδρες" αντι να πουνε οτι θελουν να κανουν διακοπες μας λενε μαλακ@ες... Αλλα τι τσιπα να περιμενεις απο ανθρωπο που πηγε στην αλλαγη αρχηγου στη Σχολη Ευελπιδων με 10 μπραβους-σωματοφυλακες που ειχαν εντολη να μην τον πλησιασει κανεις, επειδη φοβοταν τους αξιωματικους!! Αντε ρε Σαμαρα στειλτον απο κει που ηρθε...]

Ο υπουργός Άμυνας αποφάσισε φέτος, για πρώτη φορά στα χρονικά, να μην επισκεφτεί στρατιωτικές μονάδες ώστε να μην αναγκάσει τους στρατευμένους να κλειστούν στα στρατόπεδα.

ΤΑ ΝΕΑ: Ο βουλευτής Γερμενής είναι δεδηλωμένος αντίχριστος

[Για να μη δουλευει τους χριστιανους ο Παναγιωταρος οτι ταχα μου προσβληθηκε απο το Corus Christi και εκανε τα καραγκιοζιλικια εξω απο το θεατρο των αλλων ηλιθιων πριν μερικους μηνες... απο τα καραγκιοζιλικια Γερμενη δεν προσβαλλεται; Ψηφιστε τους επειδη λενε θα σας γεμισουν με λεφτα τις τσεπες, ψηφιστε τους επειδη λενε θα σας πλημμυρισουν στο πετρελαιο, ψηφιστε τους επειδη λενε θα ξαναπαρουν την Πολη με γιουρουσι, ψηφιστε τους επειδη λενε θα μπατσισουν πολιτικους, ψηφιστες τους επειδη λενε θα σκισουν τα μνημονια ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ, ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ με επικλησεις στο σατανα ΄η το θεο Ηλιο]

Στη φωτογραφία δεξιά είναι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως «Καιάδας» από τη συμμετοχή του σε χέβι μέταλ συγκροτήματα. Τα χθεσινά γεγονότα με την επίθεση στον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη και το αμόκ της Χρυσής Αυγής με τα συσσίτια του μίσους έφεραν ξανά στο φως μνήμες από τη δράση του εν λόγω βουλευτή.

6 προσφορες για τα 28 ακινητα του δημοσιου

Σε μία προσπάθεια να αντληθούν 200 με 250 εκατομμύρια ευρώ το 2013, το ΤΑΙΠΕΔ προχωρεί στην αξιοποίηση 28 κτιρίων του Δημοσίου με τη μέθοδο της πώλησης και της επαναμίσθωσης. Το ΤΑΙΠΕΔ μετά την πώληση των κτιρίων θα τα επαναμισθώσει με ετήσιο τίμημα που θ' ανέλθει περίπου στο 10% της αξίας πώλησης των ακινήτων.

Κόβουν την εκπομπή της Μελέτη μετά το περιβόητο tweet για τις πουτσ@ς;

Ανοιχτό φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο να διακοπεί η μεσημεριανή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη τόσο λόγο τηλεθέασης όσο και εξαιτίας των αντιδράσεων που πυροδότησε το tweet της.

A. Μέρκελ: Στους άνδρες με γοητεύουν τα όμορφα μάτια

Mια διαφορετική συνέντευξη φαίνεται πως έδωσε η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ προσκεκλημένη του γερμανικού γυναικείου περιοδικού «Brigitte», για να απαντήσει σε ερωτήσεις προσωπικές, γυναικείες, αλλά και πολιτικές.

Έλληνας «ο άνθρωπος της χρονιάς» για το 2012 στην Ουκρανία

Ως «άνθρωπος της χρονιάς 2012» βραβεύτηκε πριν λίγες μέρες ο ελληνικής καταγωγής δρ. Γιώργος Δασκαλέας.

Στο κατάμεστο Εθνικό Παλάτι του Πολιτισμού στο Κίεβο, παρουσία των κορυφαίων πολιτικών, πανεπιστημιακών, οικονομικών και πολιτιστικών παραγόντων της χώρας πραγματοποιήθηκε η 17η τελετή απονομής των Βραβείων της χρονιάς. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό κρατικό θεσμό στην Ουκρανία στον οποίο βραβεύονται άνθρωποι που ξεχωρίζουν στις επιστήμες, στον πολιτισμό και στην οικονομία.

χάρτες 120 χωρών από το 17ο αιώνα - Δείτε την Ελλάδα του 1708

Το παρόν με το παρελθόν συνδέει ένας νέος χάρτης που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει το πως άλλαξαν οι πόλεις 120 χωρών ανά τον κόσμο από τον 17ο αιώνα μέχρι σήμερα.

Κασιδιάρης: "Έφεραν την ομάδα "Ζ" για να μεταφέρουν τις ....πατάτες μας!"

Γέλιο προκάλεσε η .... καταγγελία του βουλευτής της ΧΑ

Γέλιο ακόμα και στον παρουσιαστή αλλά και στον ίδιο τον Κασιδιάρη , έφερε μια ατάκα του βουλευτή, εν είδει καταγγελίας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Απορρίφθηκε η εκδοση προσωρινής διαταγής για μπλοκαρισμα ιστοσελιδων download

Απορρίφθηκε η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής την οποία είχε ζητήσει η ΑΕΠΙ σε βάρος όλων των ελληνικών παρόχων. Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΠΙ στην αίτηση, η οποία συζητήθηκε την περασμένη Τρίτη, ζητούσε από το δικαστήριο να υποχρεώσει τους παρόχους να μπλοκάρουν την πρόσβαση (IP και DNS) σε ιστοσελίδες ανταλλαγής περιεχομένου.