07 Αυγούστου 2013

Η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη αυνανίζεται...! (VIDEO)

Μια απίστευτη σκηνή από όταν ήταν πιτσιρίκα

Ενα απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη, πιτσιρίκα, υποδύεται μια σκηνή, πραγματικά φωτιά, αφού για να προκαλέσει τον άντρα του σπιτιού να... πλησιάσει, ξαπλώνει, ανοίγει τα πόδια και αρχίζει να χαιδεύεται....

Πομάκοι οι απόγονοι των Ελλήνων «Αγριάνων»

Πομάκοι με ελληνική σημαία το 1878
Οι Πομάκοι, μουσουλμάνοι Έλληνες της Θράκης,δείχνουν ότι Έλληνας δεν καθορίζεται μόνο από τη θρησκεία αλλά και από την ψυχή και την ιστορία.

Η περίπτωσή τους έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την δασκάλα, Χαρά Νικοπούλου, η οποία αγωνίστηκε στη Θράκη, με κίνδυνο της σωματικής της ακεραιότητας, για να διδάξει σ’ αυτά τα παιδιά την ελληνική παιδεία και γλώσσα καθώς και να αποτρέψει το τουρκικό προξενείο από το να τους εκτουρκίσει. Το αποτέλεσμα ήταν μετατεθεί από το Μεγάλο Δέρειο, κατόπιν εντολής του υπουργείου Παιδείας.

Πόσα βγάζει απ' τη βίλα που νοικιαζει ο Παπακωνσταντίνου

Ο πρώην υπουργός βγάζει εβδομαδιαίως από το εξοχικό του στη Σέριφο όσα και ένας… μεγαλοξενοδόχος

Μπορεί ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου να μην περνά το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής του και, κατά τη μαρτυρία της συζύγου του, να παραμένει «άνεργος και κλεισμένος στο σπίτι», ωστόσο, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους 1.500.000 Ελληνες που βρίσκονται σε ανάλογη θέση (σ.σ.: της ανεργίας, για να μην παρεξηγούμαστε), έχει τον τρόπο να εξασφαλίζει το ευ ζην του ίδιου και της οικογένειάς του.

«Στις συνθήκες του καπιταλισμού δεν μπορείς να εφαρμόσεις τον σοσιαλισμό, σύντροφε»…

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη, μέλους της ΠΕ της ΝΔ

Εμένα μου άρεσε ο 902. Εκτός από πολωνέζικες πολεμικές κι αστυνομικές σειρές, απ‘ όταν ο Γιαρουζέλσκι ήταν Εύελπις, είχε και την πιο σουρεαλιστική εκπομπή μαγειρικής στην ελληνική τηλεόραση. Δεν μαγειρεύανε το φαγητό. Απλά μιλούσαν γι’ αυτό! Το περιέγραφαν, μια κυρία κι οι καλεσμένοι της. Κάτι σαν την αταξική κοινωνία στο ανώτατο στάδιο της Επανάστασης. Μιλάνε γι’ αυτήν αλλά κανείς δεν την είδε. Η μπεσαμέλ της ουτοπίας, στο μιλητό, χωρίς τεντζερέδια, έξοδα και γκόμενες να γλείφουν τα κουτάλια και να κάνουν μμμμ και οοοοο με τσαχπινιές.

Έλληνας παρουσιαστής απολαμβάνει το μπάνιο του στην πισίνα ουρανοξύστη της Σιγκαπούρης

Δείτε ποιος βρίσκεται στην πιο διάσημη πισίνα του κόσμου!
Sands SkyPark.... ίσως η πιο διάσημη πισίνα στον κόσμο.
Βρίσκεται στους αιθέρες της Σιγκαπούρης και προσφέρει μια θέα που ...κόβει την ανάσα.

Τα χαμένα κέντρα

Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

Ρίγησεν δε το πανελλήνιον επειδή ένα ξενυχτάδικο, είδος κυνοτροφείου, δεν έκοβε αποδείξεις. Ρίγησεν δε έτι περαιτέρω όταν πληροφορήθηκε ότι, παρά την απαγόρευση λειτουργίας που επεβλήθη από τις φορολογικές αρχές, το εν λόγω κατάστημα λειτούργησε κανονικότατα.

Ειδήσεις σε τίτλους και κουίζ "βρες την πόλη"

Δείτε τίτλους ειδήσεων που λένε όλη την είδηση και βρείτε την πόλη:

Από την Washington Post ξεκίνησε τις επαφές του στις ΗΠΑ ο Αντώνης Σαμαράς

Από τα γραφεία της Washington Post ξεκίνησαν οι επαφές του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ. Η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας σηματοδοτεί την έναρξη του προγράμματος του πρωθυπουργού, την ώρα που ο Λευκός Οίκος αναβάθμισε τη συνάντησή του με τον Μπαράκ Ομπάμα, διευρύνοντας τη λίστα των παρευρισκομένων σε αυτή.

Live Stream Metalist Kharkiv vs. PAOK Saloniki (Μεταλιστ - ΠΑΟΚ 20:00)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ:

Τζέιμς Ουόλκοτ: Ο άνθρωπος που, ως έφηβος, δολοφόνησε όλη την οικογένειά του και σήμερα, 50 χρόνια μετά, είναι καθηγητής ψυχολογίας σε κολέγιο [εικόνα]

Έως ποιο βαθμό μπορεί ένα άτομο, το οποίο διέπραξε κάποτε μία στυγερή μαζική δολοφονία, να εξιλεωθεί και να μεταστραφεί; Τέτοια δύσκολα ερωτήματα εγείρει η ιστορία του Τζέιμς Ουόλκοτ και του φρικτού παρελθόντος του.

Τον πούλο μαλ@κες!! Το ΣΔΟΕ «σφράγισε» για ένα μήνα την ταβέρνα στην Κρήτη -Οι ιδιοκτήτες είχαν διώξει τους ελεγκτές

Μετά το σάλο που προκάλεσε ο... διωγμός ελεγκτών του ΣΔΟΕ από το χωριό Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης, το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωση του ανέφερε πως διαπιστώθηκε η συμμετοχή των ιδιοκτητών της επιχείρησης στη διακοπή του ελέγχου. Μάλιστα επισημαίνεται πως κλιμάκια του Σ.Δ.Ο.Ε. επανήλθαν σήμερα το πρωί και κοινοποίησαν στην ελεγχόμενη επιχείρηση Υπηρεσιακό Σημείωμα Ελέγχου (Υ.Σ.Ε.) με τα διαπιστωθέντα αποτελέσματα.

Από ποιες περιοχές της Ελλάδας θα περάσει ο αγωγός ΤΑΡ

Τη Μελέτη Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επιπτώσεων για τον αγωγό TAP κατέθεσε την Τετάρτη στο υπουργείο Περιβάλλοντος η Κοινοπραξία κατασκευής και εκμετάλλευσης του έργου. Σε αυτή μεταξύ άλλων αποτυπώνεται και η «διαδρομή» που θα ακολουθήσει αλλά και τι θα γίνει με τις περιοχές Natura 2000 από τις οποίες περνά.

Μυτιλήνη: Συνελήφθη 59χρονος Τούρκος με 7 εκατ. ευρώ χρέη στο ελληνικό δημόσιο

Τον 59χρονο συνέλαβαν οι άνδρες της ασφάλειας Μυτιλήνης

Σήμερα (07-08-2013) το μεσημέρι, συνελήφθη στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος, ένας...

Θαύμα! Η ΠΟΣΠΕΡΤ ανακάλυψε τις δραστηριότητες του πρωθυπουργού... τώρα που τους μπήκε το αγγούρι στον κ@λο...

Μπορεί να θεωρηθεί και ως το θαύμα του Αυγούστου αφού η ΠΟΣΠΕΡΤ ανακάλυψε ξαφνικά τα ταξίδια και τις επαφές του πρωθυπουργού. Μόνο που για να γίνει αυτό έπρεπε να μεσολαβήσουν όλα τα γεγονότα των προηγούμενων μηνών και εκείνοι να ανακαλύψουν ως εκ θαύματος την πραγματική τους αποστολή.

Σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο: Σώματα εκσφενδονίζονται στην οροφή

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο, το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα, από το δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο στην Κίνα προκαλεί σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο οδηγός προσπάθησε να κάνε όπισθεν, ενώ από πίσω ερχόταν φορτηγό με μεγάλη ταχύτητα.

«Πλησιάζει» η αντιστροφή των μαγνητικών πόλων του Ήλιου

Αστροφυσικοί σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε αναμονή για ένα φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 11 περίπου χρόνια, όταν η δραστηριότητα του Ήλιου κορυφώνεται και το μαγνητικό πεδίο του αναποδογυρίζει, με το βόρειο και το νότιο πόλο να ανταλλάσσουν θέσεις.

Οι οκτώ παρουσιάστριες στα πρώτα βήματα της ελληνικής τηλεόρασης (ΦΩΤΟ)

Και οι οκτώ παρουσιάστριες ήταν οι πρώτες κυρίες που εκφωνούσαν το πρόγραμμα της ημέρας στην ελληνική τηλεόραση από το 1960 έως το 1986. Άγνωστες για τους νεώτερους, αγαπημένες για τους παλιότερους.

ΣΥΡΙΖΑ – Ανθελληνικό Κόμμα; Ποιος Έλληνας θα το ψηφίσει μετά από αυτά; Δείτε..

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό έχουμε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με το πολιτικό κόμμα του Συριζα και τις απόψεις του σε θέματα ύψιστης Εθνικής σημασίας.

Το μεγάλο ζήτημα είναι ότι τα θέματα που προσπαθεί να μας περάσει με ψιλά γράμματα,κρυμμένα μέσα σε ομιλίες περί διάσωσης της Ελλάδας είναι θέματα ζωτικής σημασίας για τον σημερινό Έλληνα που έχει πια καταλάβει ότι χτυπούν την πατρίδα του,την θρησκεία του,τα πιστεύω του αλλά και ότι άλλο ακόμα έχει σαν ιδιαίτερη πολιτιστική και εθνική ταυτότητα.

Ο Πάνος Κιάμος της καρδιάς μας…‏


Το ρεπερτόριο του Πάνου Κιάμου ομολογώ πως δεν είναι του γούστου μου.

Ωστόσο, αν και οι προτιμήσεις μας στη μουσική διαφέρουν, αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον θαυμάζω απεριόριστα.

Κραταει χρονια η διαμαχη ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ για τον 902... απο το 1991

χθεσινη επιθεση του Παπαδημουλη εναντιον του ΚΚΕ για την πωληση του 902 μονο τυχαια δεν ειναι. Η κοντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ για τον 902 ξεκινησε το 1991 με τη διασπαση του ενιαιου Συνασπισμου των δυο και τη διαμαχη για το ποιος θα παρει την αδεια που ειχε δωσει το κρατος στο ενιαιο κομμα

Αυτος ο στοκος ποιος ειναι παλι; "Δεν είμαι υπέρ του στρατού"

Για το αν έχει εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία και την άποψή του για το στρατό μιλάει ο Ορφέας Παπαδόπουλος στο περιοδικό ΕΓΩ...

«Θα πάω, δεν μπορώ να το αποφύγω. Είμαι με...

Δεν ξεχναει τα παιδια του ο Mike: Πήρε σύμβουλο τον Νασιάκο

[Τωρα τι συμβουλες μπορει να δωσει στον υπ. υποδομων και μεταφορων ενας πρωην αξιωματικος της Αστυνομιας, μονο οι δυο τους ξερουν ]

Δίπλα στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοϊδη θα βρεθεί και πάλι ο Φώτης Νασιάκος, καθώς όπως αποκαλύπτει η στήλη “Παράτυπος” του “Ελεύθερου Τύπου”, ο άλλοτε διοικητής της Ελληνικής Αστυνομίας επελέγη σε θέση ειδικού συμβούλου στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού.

Δήλωση πασιγνωστου ποδοσφαιριστή για την ομοφυλοφιλία! (Video)

Την άποψη ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος, Ματέια Κέζμαν, με αφορμή την παρουσία θρύλων του ποδοσφαίρου στο gay pride του Άμστερνταμ.

Χρυσαυγιτης βουλευτης του «law and order» εδηγουσε χωρις ΚΤΕΟ... μολις εφαγε το καμπανιδι ζητησε να ελεγξουν ασιατη ποδηλατη...

Σε ένα από τα συνήθη μπλόκα της επί της Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, στο ύψος ενός από τα beach bar του Μονολιθίου, η Τροχαία Πρέβεζας σταμάτησε κι έναν βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Αρκετοί πολίτες που περνούσαν από το σημείο, είδαν τον γνωστο...

Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών: Θα γίνει «κούρεμα» 50% στο ελληνικό χρέος

Συνεχίζεται η αμφισβήτηση της γραμμής Μέρκελ στο εσωτερικό της Γερμανίας σχετικά με τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα, με τον πρόεδρο του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Μαρσέλ Φράτσερ, να θεωρεί ότι το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους στο 50% είναι «θέμα χρόνου».

Μετά τους ελέγχους του ΣΔΟΕ ... αποκτα ζητηση το επάγγελμα του αυτοφωράκια-Δείτε το προφίλ του Έλληνα επαγγελματία ... αυτοφωράκια

Οταν τα πράγματα σκουραίνουν και εισβάλλει η αστυνομία, το αφεντικό εξαφανίζεται αλλά πάντα εκεί είναι ο επαγγελματίας αυτοφωράκιας, αυτός που εμφαίζεται ως υπεύθυνος της επιχείρησης και περνά την λαίλαπα του αυτοφώρου. Κι όμως πρόκειται σχεδόν για επάγγελμα, με αμοιβή περί τα 100 ευρώ τη φορά.

ΒΙΝΤΕΟ: Παικτης του ΠΑΟΚ ο Στοχ

Η καλυτερη μεταγραφη του καλοκαιριου απο αποψη προοπτικης και διαθεσης για προσφορα... και ψιτ γατάκια: Ο Βαις που πήρε ο Ολυμπιακός είναι αλλαγή του Στοχ στην Εθνική...

Προκειται για τον 23 σλοβακο διεθνη (37 συμμετοχες), που εχει περασει απο Τσελσι, Τβεντε και Φενερμπαχτσε (επαιξε σε 73 αγωνες απο το 2010), ενω περσι κερδισε το βραβειο Πουσκας της ΦΙΦΑ για το καλυτερο γκολ της χρονιας (δειτε το βιντεο στο τελος)

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με...

Τι να κάνετε κατά τη διάρκεια ενός σεισμού και μετά



Οι περισσότεροι τραυματισμοί αλλά και θάνατοι κατά τη διάρκεια ενός σεισμού, οφείλονται κυρίως στον πανικό. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες έχουν σημειωθεί σφοδροί τραυματισμοί αλλά και θάνατοι από συνωστισμό κατά τη σεισμού.

Με αφορμή την σημερινή σεισμική δόνηση, σας παραθέτουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια και μετά τον σεισμό:

Έλληνας Ολυμπιονίκης "απηγαγε" το παιδι τους απο την πρώην σύζυγό του!

Στα μαχαίρια για το παιδί τους βρίσκονται ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του Ταεκ Βον Ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η πρώην σύζυγός του και βολεϊμπολίστρια Ρουξι Ντουμιτρέσκου.

Σύμφωνα με την αθλήτρια, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης πήρε το 2 ετών παιδί τους...

ΦΩΤΟ της Κοκκίνου για τη φωτιά

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter η Έλλη Κοκκίνου, με έκδηλη την αγωνία στο μήνυμά της: «Τα καίνε όλα πάλι τώρα! Όλο και δυναμώνει! Δίπλα στο Πόρτο Ύδρα» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η τραγουδίστρια.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Η Αλ Νούσρα καίει ζωντανούς 3 Σύριους στρατιώτες

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με το το ιρανικό τηλεοπτικό κανάλι Al Alam πρόκειται για ένα βίντεο που δείχνει αντάρτες μέλη της οργάνωσης Αλ Νούσρα, που συνδέεται με την Αλ Κάιντα, να καίνε ζωντανούς τρεις Σύρους στρατιώτες κουρδικής καταγωγής.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο σεισμός στην Αμφίκλεια-Δεν προηλθε απο το ρηγμα της Αταλαντης που εχει δωσει σεισμους ως 7 ριχτερ

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5.1R σημειώθηκε κοντά στην Αμφίκλεια, 121 χλμ βορειοδυτικά της Αθήνας.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Μπραβο! Μεσα σε 2 μερες αλλαξαν το νομο και πλεον επιτρεπεται σφραγισμα μαγαζιων και κατασχέσεις, τα Σαββατοκύριακα και τις νύχτες

Τη δυνατότητα στο Δημόσιο να επιβάλει κατασχέσεις σε βάρος επιχειρήσεων που φοροδιαφεύγουν και έχουν σημαντικό ύψος ταμειακά βεβαιωμένων οφειλών προς αυτό και κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις ημέρες που εξαιρεί ο νόμος καθώς και τον μήνα Αύγουστο, παρέχει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) που υπέγραψε η κυβέρνηση.

Για τα πανηγυρια: Φόνος με τηλεκίνηση; Δεν αποκλείεται, κατά το τουρκικό πρωθυπουργικό γραφείο

Οι επιτελείς του γραφείου του τούρκου πρωθυπουργού θεωρούν ανοικτό ενδεχόμενο να ευθύνεται η... τηλεκίνηση για το θάνατο τεσσάρων μηχανικών της στρατιωτικής Aselsan, όπως αναφέρει έγγραφο του γραφείου που παρουσιάστηκε στην εισαγγελία για την έρευνα γύρω από την υπόθεση.

Επιμενει να παπαριζεται ο Τατσόπουλος: Λύση ανάγκης η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - δεξιών δυνάμεων

Ενα «δυσάρεστο» για τον ΣΥΡΙΖΑ εκλογικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να οδηγήσει σε συνεργασία «ακόμα και με πατριωτικές δυνάμεις από τη δεξιά», τόνισε ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, επανερχόμενος σε ένα θέμα που είχε θέσει για πρώτη φορά πριν από μερικούς μήνες.

Τρομαξε η Αθηνα: Ισχυρός σεισμός 5,3 ριχτερ στη Φθιώτιδα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, στις 12:06 στην Αμφίκλεια, ενω το Γεωδυναμικού Ινστιτούτου τον δινει 5,1 βαθμους.

Δηλ. επρεπε να τους απειλησει ο Σαμαρας για να κανουν τη δουλεια τους;; "Εξπρές εξόφληση παλαιών οφειλών του ΕΟΠΥΥ"

Της Ελένης Πετροπούλου

Με διαδικασίες εξπρές ξεκινά η εξόφληση παλαιών οφειλών του ΕΟΠΥΥ, ύψους 1,5 δισ. ευρώ έως 31-12-2013, προς όλους τους παρόχους Υγείας - φαρμακεία και συμβεβλημένους ιδιώτες ιατρούς, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια. Σε κατεπείγουσα εγκύκλιο του προς τα επί μέρους ασφαλιστικά ταμεία ο ΕΟΠΥΥ αναφέρει ότι «το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών χρήζει κατεπείγουσας αντιμετώπισης» και καλεί τα ασφαλιστικά ταμεία να προχωρήσουν άμεσα ώστε να ολοκληρωθεί η σχετική διαδιακασία.

Τζήμερος κατά ΚΚΕ: Είναι οι καλύτεροι καπιταλιστές- Τα βρήκαν «κάτω από το τραπέζι» με τον δικομματισμό

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του ΚΚΕ για την πώληση του «902» αναφέρεται ο πρόεδρος του κόμματος «δημιουργία, ξανά!» Θάνος Τζήμερος, ο οποίος χαρακτηρίζει το ΚΚΕ σαν τον «πιο ανάλγητο καπιταλιστή», «εργαλείο του συστήματος» και το κατηγορεί για «αδιαφάνεια» στα οικονομικά του, καθώς και για συναλλαγές «κάτω από το τραπέζι» με τους αντιπάλους του.

Κοινό ρεύμα για Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ - Συμφωνία σταθμός

Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ έρχονται... πιο κοντά και υπογράφουν σήμερα στη Λευκωσία συμφωνία για τη σύνδεση των συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας των τριών χωρών.Το σχέδιο ενεργειακής διασύνδεσης Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ ονομάζεται «EuroAsia Interconnector». Η σύνδεση θα γίνει με υποβρύχιο καλώδιο μεταφορικής ισχύος 2000 MW.

Αναβαθμίζεται η συνάντηση Ομπάμα-Σαμαρά στον Λευκό Οίκο

Με εντολή του Αμερικανού προέδρου ειδική τελετή υποδοχής στον Σαμαρά

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, αναβαθμίζει την συνάντησή του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, όπως κάνει με κορυφαίους ηγέτες και καλεί όλο του το επιτελείο να δώσει το "παρών".

ΠΑΜΕ υπο την επιρροια ναρκωτικων: Ανακοινωσαμε με "ολοκληρωμενο τροπο" τους λογους πωλησης του 902... οποτε υπαρχει προβλημα

[Φανταζομαι οτι το ιδιο ισχυει και για τους επιχειρηματιες που κλεινουν εργοστασια και απολυουν κοσμο... πρεπει να ανακοινωνουν με "ολοκληρωμενο τροπο" τους λογους κλεισιματος και το ΠΑΜΕ θα λεει "ΟΚ αφου δεν γινεται αλλιως παμε πασο..."... δε γαμιεστ@ ρε κομμουνια να ασπρισετε;]

Η ομοσπονδία Τύπου-Χάρτου του ΠΑΜΕ απαντά στις επικρίσεις της Ένωσης Συντακτών για την πώληση του 902 ότι «υποκλίνεται στα μεγάλα εκδοτικά συμφέροντα των καπιταλιστών» και προαναγγέλει ότι θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα για να καλυφθεί το κενό του 902

800 παιδιά οικογενειών που έχουν ανάγκη, φιλοξενήθηκαν σε κατασκήνωση του δήμου Βόλβης

Με χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισε αυτό το καλοκαίρι ο Σταυρός. Στην κατασκήνωση «Παιδική Εξοχή Σταυρού» που οργάνωσε ο δήμος Βόλβης, συμμετείχαν περισσότερα από 800 παιδιά οικογενειών που βιώνουν δύσκολα την παρούσα οικονομική κρίση.

Η ιστορία της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στους Δίδυμους Πύργους που χτίζεται ξανά και θα επισκεφθεί ο Σαμαράς [εικόνες]

Σοκ και σίγουρα δέος ένιωθε ο Ελληνας επισκέπτης στη Νέα Υόρκη, όταν φτάνοντας στο Παγκόσμιο Κέντρο έβλεπε να υψώνεται ψηλά ένας ορθόδοξος ναός. Ηταν ο Αγιος Νικόλαος, στη σκιά των Δίδυμων Πύργων που είχαν κατασκευάσει Ελληνες ναυτικοί και μετανάστες και καταστράφηκε από το ανηλεές τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην Ουάσιγκτον: Επίσκεψη με σημασία και ουσία

Του Δημήτρη Γ. Απόκη*

Ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, βρίσκεται ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες, για συνάντηση με τον αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, και επαφές – συναντήσεις στη Νέα Υόρκη. Ήδη διάφοροι δήθεν αναλυτές ορμώμενοι από αντιπολιτευτικό αίσθημα έχουν βιαστεί να χαρακτηρίσουν την επίσκεψη αυτή ξεπέταγμα και άνευ ουσίας. Ακόμα και κόμματα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τα οποία κατέχουν και ρόλο θεσμικό έχουν προχωρήσει σε απαξιωτικά σχόλια, όταν μόλις πριν λίγους μήνες, έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να διαφημίσουν επίσκεψη του δικού τους προέδρου στην Ουάσινγκτον.

Γελαει ο κοσμος με το νουμερο τον Χαϊκαλη που προσπαθει να δημιουργησει ρηγμα στη ΝΔ και λεει στους Καραμανλικούς να "ξυπνησουν"

Επιμένει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στην πρότασή του για κυβέρνηση Καραμανλή-Τσίπρα... και η συνεχιζομενη απραξια-αφωνια Καμμενου δειχνει οτι μαλλον οι δυο τους ειναι συνεννοημενοι ("λεγε εσυ και θα σε καλυπτω εγω")

«Αναλάβετε τις ευθύνες σας όσοι στη Νέα Δημοκρατία δεν συμφωνείτε με την πολιτική του Σαμαρά και δεν θέλετε να ψηφίσετε νέα μέτρα» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης πριν από λίγο απευθυνόμενους.

Δείτε την Μάρα Ζαχαρέα στην παραλία με τον Θοδωρή Ρουσόπουλο

Το ζευγάρι απολαμβάνει της ήρεμες διακοπές του

Λίγες εβδομάδες πριν αναλάβει την παρουσίαση του νέου ενημερωτικού δελτίου ειδήσεων του Star, η Μάρα Ζαχαρέα βρίσκεται με τον σύζυγό της Θοδωρή Ρουσόπουλο και τα παιδιά τους στην Πάρο.

«Γνωστός» της ΕΛ.ΑΣ ο 60χρονος που συνελήφθη για απόπειρα εμπρησμού

Ερωτηματικά προκαλεί στην Πυροσβεστική και την ΕΛ.ΑΣ η σύλληψη ενός 60χρονου άνδρα στη Βαρυμπόμπη, ο οποίος προσπαθούσε να βάλει φωτιά στο σημείο ένα 24ωρο μετά την μεγάλη μάχη με τις φλόγες που έδωσε η Πυροσβεστική.

Επάγγελμα: Πασαλειφτής αντηλιακού (φωτό)

Ακούγεται σαν να είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον επάγγελμα για την παραλία: να βάζεις αντηλιακό εκεί που δεν μπορούν να βάλουν οι γυναίκες (και οι άντρες), δηλαδή από πίσω.

Απάντηση στον Τούρκο υπουργό: "Θα σας το κόψουμε το …«χέρι»!"

Την ενδεδειγμένη απάντηση στον Τούρκο Υπουργό Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου που αμφισβήτησε την ελληνικότητα της Θράκης και μάλιστα εβρισκόμενος στην Ροδόπη, έδωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής 'Εβρου Άκης Γεροντόπουλος.

Ενίσχυση 6 νοσοκομείων εντός Αττικής

Έξι πλήρη και ενισχυμένα νοσοκομεία στην Αθήνα δημιουργεί ο νέος χάρτης των νοσοκομείων που παρουσίασε χθες το υπουργείο Υγείας, ενώ συμπληρωματικά στο έργο των μονάδων αυτών θα λειτουργούν και μικρότερα νοσοκομεία, ως κέντρα Υγείας αστικού τύπου.
Ειδικότερα, εκ των νοσοκομείων που ενισχύονται...

Ο Κασιδιάρης τραβά τα πλακάκια της Βουλής, που έχουν πάνω την σβάστικα (ΦΩΤΟ)

Η απάντηση στο τατουάζ του

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη, μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του από την παραλία, όπου εμφανίστηκε ο αγκυλωτός σταυρός στο χέρι του. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τράβηξε μία φωτογραφία...

Συνελήφθη 60χρονος για απόπειρα εμπρησμού στη Βαρυμπόμπη-Πως σκιαγραφεί η Πυροσβεστική τον άγνωστο εμπρηστή

Ένας 60χρονος συνελήφθη στις 10 και μισή χθες το βράδυ, από περιπολικό της Ασφάλειας Αττικής που επιτηρούσε δασικές εκτάσεις, την ώρα που, σύμφωνα με την αστυνομία, ετοιμαζόταν να βάλει φωτιά σε δασική έκταση στη Βαρυμπόμπη.

Τα 6 μεγαλύτερα πυρηνικά ατυχήματα στη σύγχρονη ιστορία

H ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα στις 6 Αυγούστου 1945 και στο Ναγκασάκι, τρεις ημέρες αργότερα, ήταν μόνο η αρχή του πυρηνικού εφιάλτη. Οι φρικιαστικές συνέπειες της διαρροής πυρηνικών, συνεχίζονται μέχρι σήμερα, με τελευταίο παράδειγμα τη διαρροή στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα τον Μάρτιο του 2011.