09 Αυγούστου 2013

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΣΑΝ ΛΑΟΣ

 Αντιγράφω από το TRAVEL DAILY NEWS.
Ο Αύγουστος ακριβότερος μήνας των τελευταίων τριών χρόνων
Ο Αύγουστος κατά παράδοση είναι ο μήνας που επιλέγουν οι περισσότεροι Έλληνες για τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Όπως προκύπτει από την έρευνα της trivago.gr οι μέσες ξενοδοχειακές τιμές ακολουθούν ανοδική πορεία τόσο σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα όσο και με τον περασμένο Αύγουστο. Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός ότι ο φετινός Αύγουστος είναι ο ακριβότερος μήνας των τελευταίων τριών χρόνων. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του Καταλόγου Ξενοδοχειακών τιμών της trivago.gr (trivago Hotel Preis Index (tHPI) για το μήνα Αύγουστο.

Φαίνεται ότι η κρίση δεν επηρεάζει τις μέσες ξενοδοχειακές τιμές και ο φετινός Αύγουστος παρουσιάζει αύξηση των τιμών της τάξεως του 10% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο και τον προηγούμενο μήνα. Πιο αναλυτικά, ο ταξιδιώτης κλήθηκε να πληρώσει 119 ευρώ ανά διανυκτέρευση τον Αύγουστο του 2012 και 121 ευρώ τον Αύγουστο του 2011. Οι ξενοδοχειακές τιμές όπως ήταν αναμενόμενο παρουσιάζουν αύξηση και σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα καθώς η μέση τιμή διανυκτέρευσης κυμαινόταν στα 119 ευρώ (αύξηση 10 τοις εκατό).

Όπως προκύπτει από το διάγραμμα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Αύγουστος 2013 είναι ο ακριβότερος μήνας των τελευταίων 3 χρόνων καθώς αγγίζει τα 131 ευρώ. Με το Μάρτιο να είναι ο φθηνότερος μήνας των τελευταίων 3 χρόνων (μέση τιμή 71 ευρώ ανά  διανυκτέρευση) το 2013 γίνεται ο χρόνος των αντιθέσεων. Παρατηρώντας την πορεία των μέσων τιμών και ξεκινώντας από την αρχή της χρονιάς ο Ιανουάριος παρουσιάζε μείωση σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο της τάξεως του 6% (77 ευρώ τον Ιανουάριο 2012, 84 ευρώ για το 2011 και 72 ευρώ για το 2013). Τα ίδια ακριβώς ποσοστά και νούμερα και για το Φεβρουάριο του 2013, με την άφιξη του Μαρτίου που αποτέλεσε το φθηνότερο μήνα των τελευταίων 3 χρόνων με τη μέση τιμή να φτάνει στα 71 ευρώ, μια τιμή που οι ταξιδιώτες δεν είχαν ξαναδεί μέχρι τότε (μείωση 11% σε σχέση με τον προηγούμενο Μάρτιο, 80 ευρώ για το 2012).

Το σκηνικό αρχίζει να αλλάζει τον Απρίλιο καθώς σε σχέση με το Μάρτιο της φετινής χρονιάς οι τιμές ανεβαίνουν (ποσοστό αύξησης 11%, 79 ευρώ ανά διανυκτέρευση για τον Απρίλιο έναντι 71 το Μάρτιο). Να σημειωθεί ώστοσο ότι ο Απρίλιος του 2013 είναι φθηνότερος σε σχέση με τον Απρίλιο του 2012 (90 ευρώ ανά διανυκτέρευση) και τον Απρίλιο 2011 (97 ευρώ ανά διανυκτέρευση). Οι μέσες τιμές παραμένουν χαμηλές και τον επόμενο μήνα, με το Μάιο 2013 να σημειώνει ρεκόρ πτώσης σε σχέση με τους ίδιους μήνες των προηγούμενων ετών (98 ευρώ για το Μάιο 2011, 92 ευρώ για το Μάιο 2012 και 78 ευρώ για το Μάιο 2013, ποσοστό μείωσης σε σχέση με το 2012, 15%). Με την άφιξη του καλοκαιριού οι τιμές ακολουθούν ανοδική πορεία. Συγκρίνοντας το Μάιο 2013 με τον Ιούνιο η αύξηση αγγίζει το 18 τοις εκατό (μέση τιμή Ιουνίου 92 ευρώ έναντι 78 ευρώ το Μάιο). Οι μέσες ξενοδοχειακές τιμές ανεβαίνουν ακόμα περισσότερο τον Ιούλιο (αύξηση 29% σε σχέση με τον Ιούνιο με τη μέση τιμή να αγγίζει τα 119 ευρώ). Ο Αύγουστος φέρνει εκτός από υψηλές θερμοκρασίες και υψηλές τιμές με τη μέση τιμή να αγγίζει τα 131 ευρώ, κατατάσσοντας τον Αύγουστο ως τον ακριβότερο μήνα των τελευταίων χρόνων (119 ευρώ για τον Αύγουστο 2012 και 121 ευρώ για τον Αύγουστο 2011).
   Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια.
   Δεν πάει η κυβέρνηση να ρίξει τον ΦΠΑ στο 0% Οι τιμές δεν πρόκειται να πέσουν ούτε λεπτό του ευρώ.
   Σε μια ταβέρνα της γειτονιάς μου μάλιστα οι τιμές τσίμπησαν προς τα πάνω,με τη δικαιολογία ότι ακρίβυναν τα υλικά.
   Δεν υπάρχει σωτηρία σας λέω.
  Μάλιστα θα σας πω και κάτι που μου είπε ένας ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων (βενζινάδικο)
    " ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ(0) ΦΟΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1,50 ΕΥΡΩ.
    γιατί τον ρώτησα και η απάντηση...
     ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.
   Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α        ΣΑΣ

      ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.

Η παρακμή του "εγκριτου" Βαξεβανη: Καταντησε ο φωτογράφος των διακοπών της Δωροθέας!

Απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και αναρτά διαρκώς φωτογραφίες της στο instagram. Μετά την Πάρο και τις ολιγοήμερες διακοπές της με τη Μόνικα Μπελούτσι, η Δωροθέα Μερκούρη επέλεξε τη Μάνη να συνεχίσει το καλοκαίρι της.

Κυριακος Παπαδοπουλος: ΠΑΟΚ εισαι...

"Δεν έχω κρύψει την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ- "Ημασταν" ατυχοι με την Μεταλιστ"

Για τα αισθήματά του για τον ΠΑΟΚ αλλά και τα ματς με την Μέταλιστ μίλησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. "Θα μπω πραγματικά σε μεγάλο δίλημμα αν συμβεί κάτι τέτοιο", είπε για την πιθανή κόντρα του "Δικεφάλου" με την Σάλκε

Συγκεκριμένα είπε στον Arena:

ΝΔ: Τρεις κι ο κούκος ως συνήθως

Ιδιαίτερα δηκτικό ήταν το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για αυτή την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να διοργανωσει εκδηλωση διαμαρτυριας στη Νεα Υορκη ενοψη της επισκεψης εκει του Πρωθυπουργου Α. Σαμαρα:

Απιστευτο γελιο ο Μπενυ: Λειπει ο Σαμαρας και κανει τον πρωθυπουργό... εχει τρελαθει στις συσκεψεις με υπουργους

Είπαμε να αντικαταστήσει τον πρωθυπουργό για λίγες μέρες αλλά όχι κι έτσι

Βρήκε ευκαιρία ο Βαγγέλης Βενιζέλος τώρα που έφυγε ο Αντώνης Σαμαράς και έκατσε στο πόδι του για λίγες μέρες και άρχισε τις συναντήσεις, τις συσκέψεις και τις ενημερώσεις.

ΦΩΤΟ: Γελανε οι αμερικανοι εθνικιστες με το χρωμα του "γυφτοτουρκου"... οπως λενε τον Κασιδιαρη

Απο "γυφτο τουρκο" μεχρι "Βραζιλιανικο μουλαρι" και "βορειοαφρικανο μπαρμερη" τον κοβουν τον Ηλια Κασιδιαρη οι συναγωνιστες του οι βορειοαμερικανοι.. Δειτε τι λενε σε εθνικιστικη σελιδα των ΗΠΑ, για το χρωμα του:

Ειδήσεις σε τίτλους και κουίζ "βρες την πόλη"

Δείτε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε την πόλη:

Η συνάντηση του Σαμαρά με τη συγχωριανή του στο Λευκό Οίκο


Σαν στο... σπίτι του ένιωσε ο Αντώνης Σαμαράς στο Λευκό Οίκο. Επειτα από τη συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα, μία υπάλληλος του Secret Service ζήτησε να δει τον πρωθυπουργό, με την οποία αποδείχθηκε πως είχε πολλά κοινά.

Διαδοχικά ραντεβού Σαμαρά στις ΗΠΑ, στο κυνήγι των επενδύσεων

Συνάντηση με τον πρόεδρο της JP Morgan, Τζέιμι Ντιμόν είχε το απόγευμα ώρα Ελλάδος, στη Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Κακλαμανης: Το μονο ποθυ καταφερε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις προσφυγες γιο του κορμορανους, ειναι να γινει μονο το εμπορικο κεντρο στο Βοτανικο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας οι οποίες βγήκαν, το μόνο πράγμα που θα γίνει τελικά στο Βοτανικό είναι το εμπορικό κέντρο. Δεν θα γίνει η Διπλή Ανάπλαση, η ΠΑΕ δεν θα κατασκευάσει γήπεδο ποδοσφαίρου, ο Ερασιτέχνης χάνει την ευκαιρία να μετεγκατασταθεί σε νέες εγκαταστάσεις, η Αθήνα δεν αποκτά χώρους πρασίνου, αλλά τουλάχιστον, σώθηκαν οι κορμοράνοι (στη φωτο απο το μελλον πετανε πανω απ' το τζαμι στο Βοτανικο)...του ΣΥΡΙΖΑ..

ΦΩΤΟ-Αλλα καθαρματα κι αυτα: Εξαπατούσαν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους εφοριακούς

Με εισαγγελική εντολή δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δραστών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα, με εισαγγελική εντολή, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δύο ατόμων, ηλικίας 40 και 28 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό...

Σκανδαλιάρα δήμαρχος πιάστηκε στα... πράσα να απατά το σύζυγό της μέσα στο δημαρχείο [βίντεο]

[Το προφητικο σλογκαν στη διαφημιση της λεει: "Επειδη το κανω με ευχαριστηση... για εσας..."]

Ασυγκράτητη ήταν μία Βελγίδα αναπληρώτρια δήμαρχος. Οι «ορμές» της όμως στάθηκαν αιτία για να διασυρθεί δημόσια, καθώς πιάστηκε στα... πράσα να απατά τον σύζυγό της με συνάδελφό, μέσα στο δημαρχείο!

Ρεζιλι σ' ολο τον πλανητη ο ΣΥΡΙΖΑ: Διοργανωνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νέα Υόρκη! (ΦΥΛΛΑΔΙΟ)

Ξέχασαν γρήγορα Τσίπρα και Brookings

Η Αθήνα έχει αδειάσει για τα καλά λόγω προχωρημένου θέρους αλλά οι ΣΥΡΙΖαιοι δεν το βάζουν κάτω και μεταφέρουν το μέτωπο του αγώνα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού! Τουλάχιστον αυτό βγαίνει από την ανακοίνωσης της Αριστερής Κίνησης Νέας Υόρκης (AKNY-Greece Solidarity Movement) και του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης που κάλεσαν κόσμο στο Πάρκο Ειρήνης για να κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ!! Aυτό το καθαρμα βίαζε ένα 13χρονο αγόρι στο Αιγάλεω

Η αστυνομία ζητάει πληροφορίες

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου από το Αιγάλεω που συνελήφθη στις 4 Αυγούστου με την κατηγορία της αποπλάνησης και της ασέλγειας εις βάρος ανήλικου κατά εξακολούθηση.

Το σπουδαίο γαλλογερμανικό κανάλι ARTE τιμά τη χώρα μας με 24ωρο αφιέρωμα

Μια ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στην Ελλάδα: Στις 15 Αυγούστου 2013, από νωρίς το πρωί ως τις μεταμεσονύκτιες ώρες της επομένης, το ARTE φιλοτεχνεί με τις εκπομπές ένα σύγχρονο πορτρέτο της χώρας μας «πέρα από τα στερεότυπα και τα αρνητικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων».

Δεν ειναι ομως ρατσισμος!! "3 Αφρικανοί τσακίζουν στο ξύλο λευκό μαθητή και ο επίσης Αφρικανός οδηγός του λεωφορείου δεν κάνει τίποτα!" Βίντεο

Ουδείς αριστερός δεν καταδικάζει τις επιθέσεις αυτές ως ρατσιστικές.. Μόνο για τον ρατσισμό των λευκών μιλάνε που είναι σχεδόν ανύπαρκτος πλέον μιας και οι Αφρικανοί είναι πλειοψηφία και ξυλοκοπούν τους λευκούς σε καθημερινή βάση χωρίς κανένας να τους κατηγορεί για ρατσισμό...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΡΕΜΑΝΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΙΑΚΩΒΟ ΠΑΤΑΤΣΟ, ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΚΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟ ΜΙΧΑΗΛ

Απαγχονίζονται στις Κεντρικές Φυλακές Λευκωσίας από τις αγγλικές αρχές κατοχής οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ Ανδρέας Ζάκος (25 χρονών), Χαρίλαος Μιχαήλ (21 χρονών), και Ιάκωβος Πατάτσος, (22 χρονών).

9 Αυγούστου 1956. Ο γαλανός ουρανός της μεγαλονήσου μας μαύρισε για άλλη μια φορά, θρηνώντας τρία παλικάρια που δεν τα φόβιζε ο θάνατος γιατί θεωρούσαν τη ζωή περιττή μέσα στη σκλαβιά.

Μουφα η ειδηση του iefimerida οτι το αεροπλανο του Σαμαρα προσγειωθηκε στη Βοστωνη αντι της Ν. Υορκης...

Την ειδηση την εγραψε το πρωι το iefimerida και την αναδημοσιευσαν πολλοι (κι εμεις), αλλα αποδειχθηκε οτι δεν ισχυει καθως το αεροπλανο του πρωθυπουργου προσγειωθηκε κανονικα στη Νεας Υορκη. Αντιθετα η κανονικη πτηση της γραμμης Βοστωνη-Νεα Υορκη που μετεφερε τους δημοσιογραφους και καποιους απο τη συνοδεια του Πρωθυπουργου προσγειωθηκε στη Βοστωνη λογω αυξημενης κινησης στη Νεα Υορκη.

Ετσι πηγαν τζαμπα τα πανηγυρια οτι ο Σαμαρας ξεφτιλιστηκε...

O χορός προθέρμανσης της πρωταθλήτριας σερφ που έβγαλε νοκ άουτ το αντρικό κοινό [βίντεο]

Viral σε χρόνο dt έγινε το βίντεο που δείχνει την Αναστασία Άσλεϊ να κάνει twerking (σ.σ. την γνωστή προκλητική χορευτική κίνηση) λίγο πριν την εκκίνηση του τουρνουά Supergirl Pro στο Oceanside της Καλιφόρνια στις αρχές Αυγούστου.


Δάσκαλος στη Νότια Κορέα βγάζει 4 εκατ. δολάρια το χρόνο... απο ιντερνετικο φροντιστηριο!

Μπορεί ένας δάσκαλος να αμείβεται όσο ένα golden boy της Γουλ Στρητ; Κι όμως, μπορεί… σε μία χώρα όπως η Νότια Κορέα!

Μοιάζει απίστευτο για την ελληνική –και όχι μόνο- πραγματικότητα, αλλά το ετήσιο εισόδημα του Kim Ki-hoon από τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας που κάνει εδώ και 20 χρόνια σε Ακαδημία, ξεπερνά τα 4 εκατ. δολάρια!

Μονά-ζυγά κερδισμένη η Ελλάδα έναντι της Τουρκίας στο F-35

Mε μία δήλωση-βόμβα ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Tσακ Χέιγκελ έθεσε εν αμφιβόλω ολόκληρο το πρόγραμα του μαχητικού αεροσκάφους χαμηλής παρατηρησιμότητας (και όχι stealth) 5ης γενιάς F-35 λόγω κόσοτυς που ξεπέρασε κατά πολύ το αρχικό προϋπολογισθέν, δηλώνοντας: "Το Πεντάγωνο μπορεί να χρειαστεί να επιλέξει μεταξύ μιας πολύ μικρότερης δύναμης μαχητικών αεροσκαφών ή μιας δεκαετίας "διακοπών" ("holiday decade" ανέφερε επί λέξει) από τεχνολογική αναβάθμιση και παραγωγή νέων οπλικών συστημάτων".

Άγγλος φιλόσοφος: Δώστε πίσω στους Έλληνες τα γλυπτα του Παρθενώνα

Υπέρ της επιστροφής των Ελγινείων στην Ελλάδα τάσσεται ο γνωστός Αγγλος φιλόσοφος Σάιμον Κρίτσλεϊ, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως «δεν κατάλαβα ποτέ γιατί η Αγγλία έχει ακόμη τα Μάρμαρα του Παρθενώνα» (γλυπτα ειναι μακακες δημοσιοκαφροι...).

Με ποιους κληρωθηκαν οι ελληνικες ομαδες στο Europa League

Με την Μακάμπι Τελ Αβίβ κληρώθηκε ο...

Αποκαλυψη Σαμαρά σε Obama: Η Ελλάδα κρύβει 4,7 τρισ. κυβικά υδρογονανθράκων... Κυπρος και Ισραηλ μαζι 4,5

Των Μαρίνας Μάνη και Χάρη Φλουδόπουλου

Μια τεράστια αποκάλυψη έκρυβε η συζήτηση του Αντώνη Σαμαρά και του Μπάρακ Ομπάμα στο Λευκό Οίκο χθες σε ό,τι αφορά τον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδας.

Έκκληση από ΣΔΟΕ σε πολίτες: Ζητάτε αποδείξεις αλλιώς δεν κάνουμε δουλειά!

Τις καταγγελίες σας μπορείτε να τις κάνετε ή στο ΣΔΟΕ ή στην Οικονομική Αστυνομία ανώνυμα μέσω τηλεφώνου στο τηλ:1517

 Έκκληση στους πολίτες να ζητούν αποδείξεις, καθώς το φαινόμενο της φοροδιαφυγής είναι πολύ μεγάλο για να καταπολεμηθεί με μερικούς ελέγχους ακόμη κι αν έχουν ενταθεί εντυπωσιακά, κάνει το ΣΔΟΕ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί στο Γενί Τζαμί πήγαν μόνο 2 πιστοί... οχι οτι στο αυτοσχεδιο πηγαν περισσοτεροι απο 50, αλλα λεμε τωρα

-Ορθή η στάση του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ελληνικό κράτος, ανέδειξε το πρόβλημα που έχουν οι Μουσουλμάνοι της Θράκης, που είναι η εξάρτησή τους από την Τουρκική πολιτική.
-Ο Τούρκος πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, πήγε στη λειτουργία που έκανε ψευδομουφτής κι όχι ο επίσημος που διόρισε το κράτος
Το ζήτημα των μουφτήδων επανήλθε με την χθεσινή προσευχή του Μπαϊραμιού στη Θεσσαλονίκη. Ο δήμος έδωσε την...

Οι 5 πιθανοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ και Ατρόμητου

Ο ΠΑΟΚ είναι στους ισχυρούς και φαίνεται πως θα έχει εύκολο έργο καθώς δεν υπάρχουν μεγαθήρια ως αντίπαλοι. Ο δικέφαλος θα παίξει με μία εκ των...

Η “Αυγή”… κραζει τον Τατσόπουλο

Επίθεση από την εφημερίδα “Αυγή” που εκφράζει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δέχεται ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Τατσόπουλος για την άποψη που διατύπωσε πρόσφατα περί συνεργασίας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με τη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο σχηματισμός κυβέρνησης.

Στουρνάρας: Αν δεν τα πηγαίναμε καλά ο Ομπάμα δεν θα μας στήριζε (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Γιάννης Στουρνάρας υποστήριξε πως το οικονομικό επιτελείο θα είναι έτοιμο να αντικαταστήσει από την επόμενη χρονιά το χαράτσι στα ακίνητα με το νέο φόρο ακίνητης περιουσίας. Ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας στο Mega τόνισε πως το 2013 θα είναι η τελευταία χρονιά που οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν το χαράτσι στα ακίνητα μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.

Ο Στουρνάρας για το πετρέλαιο θέρμανσης και το επιδομα θερμανσης (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν είναι στο τραπέζι» μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας στο «Πρωινό MEGA».

Φλολάντ Λούλι: Ο ψυχρός δολοφόνος της συμμορίας του Μάριο Κόλα, κρύβεται στην Αθήνα

Μπορεί ο Ιλίρ Κούπα να έχει διαφύγει κατά πάσα πιθανότητα στην Αλβανία, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ έχει ρίξει «δίχτυα» για την σύλληψη δύο κακοποιών από την συμμορία των Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρύβονται στην Αθήνα.

Στα παπαρια του ολα-Ανέμελος Παπανδρέου με αστακούς και κρασί στη Σάμο

Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς δεν έδειξε να ιδρώνει, όταν κλήθηκε να πληρώσει 190 ευρώ για δείπνο δύο ατόμων, ενώ τακτοποίησε και το ποσό για το γεύμα των δύο σωματοφυλάκων του

Την ώρα που περίπου 3.000.000 Έλληνες βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, ενώ χιλιάδες είναι εκείνοι που είτε δεν θα κάνουν καθόλου διακοπές είτε θα προσπαθήσουν να ξεχαστούν από τα προβλήματά τους...

Ετσι κυβερνησαν και τη χωρα... με λογικες του κωλου: Δειτε πως βγαζει συμπερασματα ο Πανάρετος

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, o Γιάννης Πανάρετος σχολίασε ως εξής τη χθεσινή συνάντηση του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στον Λευκό Οίκο:

O Iγνατίου επιτειθεται στον Μηταράκη και λέει ότι πετά στα σύννεφα - Η άμεση απάντηση του υφυπουργού

Με ένα ιδιαιτέρως και απρόσμενα ειρωνικό tweet ο γνωστός ανταποκριτής στην Ουάσιγκτον Μιχάλης Ιγνατίου εκθέτει τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη, με αφορμή τις προσδοκίες του από τη συνάντηση Σαμαρά- Ομπάμα.

Για τη στήριξη Ομπάμα στην Ελλάδα γράφει ο διεθνής Τύπος την Παρασκευή

Τη στήριξη του Λευκού Οίκου στην Αθήνα και την προτροπή για οικονομικές πολιτικές που ενισχύουν την ανάπτυξη, παράλληλα με τη δημοσιονομική εξυγίανση, υπογραμμίζουν τα ξένα ΜΜΕ που αναφέρονται στην συνάντηση του Μπαράκ Ομπάμα με τον Αντώνη Σαμαρά στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Επαναστατικος εμφυλιος: Ο Κιμούλης διέκοψε την παράσταση του επειδή τον ενόχλησε η συναυλία του Παπακωνσταντίνου

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Κιμούλης σταμάτησε την παράσταση της Μήδειας όπου πρωταγωνιστεί, μέσα στο κατάμεστο Κηποθέατρο της Αλεξανδρούπολης, ενοχλημένος από τα ντεσιμπέλ της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που γινόταν σε διπλανό χώρο.

Λάθος πτήση -Στη Βοστόνη αντί του JFK προσγειώθηκε το αεροπλάνο που μετεφερε τους δημοσιογραφους

Στο αεροδρόμιο της Βοστόνης και όχι στο JFK της Νέας Υόρκης προσγειώθηκε το αεροπλάνο της αποστολής με τους δημοσιογραφους που συνοδεύει τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.

Ντοκουμέντο: Ο Ζαχαριάδης "πσόφιος"-Γιατί τον αποκήρυξε μέχρι και η γυναίκα του;

Συμπληρώνονται εφέτος 40 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο Νίκος Ζαχαριάδης άφησε την τελευταία του πνοή στη Σιβηρία – κρεμασμένος σε μια αυτοσχέδια αγχόνη. Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι λεπτομέρειες του φρικτού τέλους που επιφύλασσε η μοίρα στον μυθικό ηγέτη του ΚΚΕ. Ο Ζαχαριάδης υμνήθηκε και τραγουδήθηκε όσο κανένας άλλος κομμουνιστής ηγέτης για να μισηθεί από ακόμη περισσότερους, οι οποίοι τον θεώρησαν υπεύθυνο για τον αιματηρό εμφύλιο που βύθισε την Ελλάδα στο σκότος.

Εκπρόσωπος του Βαρδινογιάννη επισκέφτηκε τον Χριστόδουλο Ξηρό; (!!!)

Δικηγόρος που φέρεται να συστήθηκε ως εκπρόσωπος του Βαρδή Βαρδινογιάννη επισκέφτηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ισοβίτη της «17 Νοέμβρη»! Αυτό καταγγέλλει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του οποίου, την περασμένη Παρασκευή (2/8) τον επισκέφτηκε ο δικηγόρος Αθηνών, Γεώργιος Προυσανίδης, για να του ζητήσει πληροφορία για ένα ζήτημα… ζωής και θανάτου.

Βίντεο: Νεαρός πέφτει από οροφή εμπορικού κέντρου!

Ένας 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν γλίστρησε και έπεσε από την οροφή, ύψους 15 μέτρων, ενός εμπορικού κέντρου στη Μελβούρνη. Ο 18χρονος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Δείτε το βίντεο:

«Eiμαστε εχθροί της Τουρκίας και φίλοι με τoν ελληνικό λαό»

«Η Ελλάδα, όμως, μας έδειξε κόκκινη κάρτα». Τι είπαν στις απολογίες τους οι δυο Τούρκοι της Χίου, ύποπτοι για επιθέσεις της DHKPC στην γειτονική χώρα

«Εμείς είμαστε επαναστάτες. Δεν είμαστε τρομοκράτες και λαθρέμποροι και στρεφόμαστε μόνο κατά του τουρκικού κράτους. Είμαστε ευγνώμονες για τον ελληνικό λαό που μας έχει αγκαλιάσει. Δεν κάνουμε παράνομες πράξεις στην Ελλάδα. Ακόμη και με περίστροφο να με απειλήσει κάποιος Έλληνας, εμείς δεν θα του κάνουμε κακό».

Ακόμη δεν έκλεισαν το μαγαζί στις Αρχάνες... η γραφειοκρατία προβλέπει να κλείσει μετά από 10 μέρες

Κανονικά συνεχίζει να λειτουργεί η ταβέρνα στις Αρχάνες Ηρακλείου, από την οποία εκδιώθηκαν κακήν κακώς, με ύβρεις και απειλές, οι άνδρες του ΣΔΟΕ που επιχείρησαν να ελέγξουν αν κόβονται αποδείξεις στο πανηγύρι του χωριού.

Οι Ρώσοι «δίνουν» όσους ήθελαν τον Καραμανλή νεκρό !

Στο σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή έχουμε αναφερθεί ήδη κατά το παρελθόν, όπως αναφερθήκαμε και στις έρευνες που έκανε ειδικός..εισαγγελικός λειτουργός, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Κάποιοι, προτιμούν να χλευάζουν το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας (κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του), αγνοώντας –προφανώς ηθελημένα- τα όσα είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια της δεύτερης πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή.

Πανηγυρίζουν τα ζώα: "Ο Ομπάμα είπε ΟΧΙ στη λιτότητα"... και για πείτε: Το χέρι στην τσέπη το έβαλε; ΒΙΝΤΕΟ

Από μαλακ@α καλά πάμε... Όσοι νομίζουν ότι το ζουμί της χθεσινής επίσκεψης ήταν να επιστρέψουν στο πάρτυ πριν το 2009 είναι γελασμένοι... Η χθεσινή συνάντηση μόνο σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και ενέργειας μπορεί να έχει οφέλη... τα οικονομικά μας προβλήματα θα λυθούν μέσα στην ΕΕ γιατί ακόμα και 0% φόρο να βάλεις, όπως λένε τα γατάκια οι νεοφιλελεύθεροι, οι αμερικάνοι κι η Apple δεν θα βρουν εργάτες με 1 ευρώ ημερομίσθιο για να κλείσουν τα εργοστάσια στην Κίνα και να τα φέρουν εδώ... οπότε μέσα τα κεφάλια γιατι η Μερκελ δεν τρομαξε να διακόψει τις διακοπές της στις Άλπεις

Μήνυμα προς τη Γερμανία και την Καγκελάριο Μέρκελ ότι η λιτότητα δεν μπορεί να είναι η μοναδική λύση για την αντιμετώπιση της κρίσης έστειλε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο Λευκό Οίκο.