10 Αυγούστου 2013

ΦΩΤΟ: Ξέρουν από παιδομάζωμα οι κομμουνιστές

Οπότε κανείς δεν θα ενοχληθεί από την παρακάτω φωτογραφία...

ΒΙΝΤΕΟ-"Σεισμός...44,9 Ρίχτερ"

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον ΣΚΑΪ, βγήκε στο παράθυρο ο...

ΦΩΤΟ: Παντού Έλληνες έβρισκε μπροστά του ο Σαμαράς

Κατά την επίσκεψη στο "Σημείο Μηδέν" τον υποδέχθηκε ο ομογενής Louis Koumoutsos ο οποίος από τον Μάιο είναι διοικητής...

BINTEO: Γελάει με τα χάλια του ο Μπογδάνος...

Πώς αντέδρασε ο Μπογδάνος όταν έγινε σεισμός κατά τη διάρκεια της εκπομπής του;

Νέος μετασεισμός 4,6 Ρίχτερ έγινε χθες και πάλι στην περιοχή της Αμφίκλειας! Ο εν λόγω σεισμός έγινε αισθητός και στην Αττική και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τον αντιλήφθηκε αμέσως!

Δείτε τη καλλονή κόρη του Δημήτρη Σαραβάκου!

Με πατέρα που έχει αφήσει ιστορία στα ελληνικά γήπεδα και έχει τρελάνει γυναικείες καρδιές αλλά και μητέρα κούκλα που ασχολείται με τη μουσική γράφοντας μεγάλες επιτυχίες, η Νικόλ δεν θα μπορούσε παρά να είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι με πολλά ταλέντα!

ΦΩΤΟ: Προηγμένος κυκλικός ψεκασμός... από το φθινόπωρο και στην Ελλάδα

Προς το παρών δοκιμάζεται στο Νεπάλ (απ' όπου και η φώτο)... αναμένεται να έρθει το φθινόπωρο στην Ελλάδα προκειμένου η Νέα Τάξη, η Μπίλντεμπεργκ, η Μέρκελ και οι διεθνείς τοκογλύφοι να ελέγξουν τις αντιδράσεις του λαού στα μέτρα των 179 δις που έρχονται και στις κατασχέσεις κατοικιών από Γερμανούς... Δείτε τη φώτο:

Χίλιες φορές ‘τσιγγάνος’ του ΟΓΑ παρά ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ.

Γράφει ο Γιώργος Αγαλιώτης

Το πρόβλημα της πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών στο επαγγελματικό ταμείο για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τη πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών της χώρας είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους.
Οι εισφορές είναι διοικητικά καθορισμένες σε σταθερά ποσά εισφορών, οι οποίες καταβάλλονται ανά δίμηνο από τη κεντρική διοίκηση του ταμείου χωρίς κανείς να γνωρίζει με ποιο τρόπο έχουν υπολογιστεί και καθοριστεί από αυτήν.

ΦΩΤΟ-Μπάρμπα:Στα καλλιστεία του 1984

Ήταν το 1984, όταν η Βασιλική ή Βάνα Μπάρμπα, πήρε μέρος στα καλλιστεία και με σύμφωνη γνώμη κοινού και κριτικής επιτροπής για πρώτη φορά, πήρε τον τίτλο της Μις Ελλάς.

ΒΙΝΤΕΟ: Η κρίση χρέους της Ιαπωνίας

Τον κίνδυνο χρεοκοπίας της Ιαπωνίας, της οποίας το χρέος χθες ξεπέρασε τα 10,5 δις οπτικοποιεί το παρακάτω βίντεο:

Απόλαυση να διαβάζεις τα λαμογια της ΕΡΤ: "Συντονισμένη προσπάθεια φίμωσης της ΕΡΤ - Κλείνουν τους πομπούς"... Εδω Πολυτεχνείο... εδω πολυτεχνείο

Η πλάκα είναι ότι τα λαμόγια που στεναχωριούνται επειδή πεφτουν οι πομποί της ΕΡΤ... έχουν κάνει αίτηση για πρόσληψη στη ΔΤ για να την κάνουν κι αυτή μπουρδ@λο... Δείτε τι γράφουν:

«Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες επιχείρηση για το κλείσιμο των πομπών που αναμετέδιδαν το πρόγραμμα της ΕΡΤ αναλογικά. «Ρίχνοντας» τον ένα μετά τον άλλο τους πομπούς μεθοδεύεται η οριστική φίμωση της φωνής των εργαζομένων στην ΕΡΤ. Ξεκίνησαν από τα Στείρα Ευβοίας, προχώρησαν στο Βίτσι της Φλώρινας, ακολούθησε ο πομπός του Πηλίου και της Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να σιγήσει και η ΕΡΑ Αιγαίου.

Τα επτά μεγάλα προβλήματα της σύγχρονης Φυσικής

H πρόοδος στη Φυσική είναι συνεχής τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την ανακάλυψη του σωματιδίου Χιγκς στις 4 Ιουλίου του 2012, η οποία επιβεβαίωσε τη θεωρία του Καθιερωμένου Προτύπου. Πέρα όμως από τις επιτυχίες, υπάρχουν ακόμη πολλά ανοιχτά προβλήματα, όπως η σκοτεινή ύλη και η σκοτεινή ενέργεια ή οι ιδιότητες των φευγαλέων νετρίνων, οι απαντήσεις των οποίων μπορεί να φέρουν μεγάλες ανακατάξεις στην έως τώρα γνώσεις μας.

ΦΩΤΟ: Ηλία να μας λες τ' ονομά σου γιατί δεν σε ξεχωρίζουμε

Δείτε τον Ηλία Κασιδιάρη... λίγο μαυρισμένο από τον ηλιο:

Με το… δεξί η Μπάγερν (video)

Τη νίκη με 3-1 επί της Γκλάντμπαχ πανηγύρισε η Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος, χωρίς βέβαια να εντυπωσιάσει.

Απάντηση Αθήνας στις δηλώσεις της Άγκυρας για θρησκευτικές ελευθερίες

Tην άμεση αντίδραση της Αθήνας προκάλεσαν τα σχόλια του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ, περί «παράνομου διορισμού» του μουφτή της Θράκης από την ελληνική κυβέρνηση.

Reunion στο ΠΑΣΟΚ: μαζί Σημίτης - Παπανδρέου - Βενιζέλος

Το «όλον ΠΑΣΟΚ» θα δούμε στις εκδηλώσεις για την 39η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος, στις 3 Σεπτεμβρίου, καθώς ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου αποδέχθηκαν την σχετική πρόσκληση.

Στήριξη από τον Ομπάμα – Τώρα απομένει η υλοποίηση των υποσχέσεων του στο Σαμαρά

Από ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.- Την απόφαση για στήριξη της ελληνικής προσπάθειας εξόδου από την κρίση, δημοσιοποίησε επίσημα την Πέμπτη το απόγευμα ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους συνεργάτες του.

Όταν παίρνει τα χάπια του λέει και καμια αλήθεια... Πέτρος Τατσόπουλος: «Η τηλεόραση που δείχνει μαλ@κίες και ηλίθιους από το πρωί ως το βράδυ»

Τους λόγους για τους οποίους δεν θεωρεί συνάδελφο του την Λένα Μαντά αλλά και την απόφαση του να κατέβει στην πολιτική μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Ο περήφανος καταπληκτικός αυτός λαός δε διαβάζει κανένα βιβλίο. Τους έχουν χεσμένους τους πνευματικούς ανθρώπους....

Η Ραχήλ τα χώνει στον Χαικάλη για τον... Καραμανλή!

Τι αποκαλύπτει η βουλευτής των ΑΝΕΛ για τον Νταβρή και τις σκέψεις της για αποχώρηση από την πολιτική

Απαράδεκτη χαρακτήρισε η Ραχήλ Μακρή την πρωτοβουλία του Παύλου Χϊκάλη να προτείνει τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης υπό τον Κώστα Καραμανλή.

Άνοιξαν τάφο στη Φλωρεντία αναζητώντας τη Μόνα Λίζα

Ιταλοί ερευνητές άνοιξαν την παρασκευή έναν τάφο πολλών αιώνων στη Φλωρεντία με έναν στόχο. Να βρούνε τα λείψανα με τα οποία θα μπορέσουν να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα της γυναίκας, η οποία έδωσε το πρόσωπο της στη "Μόνα Λίζα".

Καλή ιδέα να ξεκινήσουν ελέγχους απ' τα διπλανά γραφεία: Εφοριακός με καταθέσεις 229.000 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει

[Πριν ξεκινήσουν τους ελέγχους στους υποπτους ελ. επαγγελματίες που έχουν καταθέσεις πάνω από 200.000 ευρώ δεν θα ήταν κι άσχημο να ελεγχθούν όλοι οι εφοριακοί που έχουν μεγάλες καταθέσεις.... θα κλάψουν μανούλες....]

Την πειθαρχική δίωξη εφοριακού ο οποίος βρέθηκε να έχει καταθέσεις 229.000 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ζήτησε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων.

Αυλαία επίσκεψης Σαμαρά στο "κλειστό" Metropolitan Club με ομιλία σε ομογενείς επιχειρηματίες-Ποιοι ηταν παρόντες;

Των Μαρίνα Μάνη, Ηλία Μπέλλου

Από την Ουάσιγκτον, όπου έγινε η συνάντηση με τον Μπάρακ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, ο Αντώνης Σαμαράς επέστρεψε στη Νέα Υόρκη για μια σειρά επαφών, ολοκληρώνοντας έτσι την τριήμερη επίσημη επίσκεψή του στις ΗΠΑ.