17 Αυγούστου 2013

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (18 Αυγούστου 2013)

Δείτε τα:

Ανάγκη έχει; «Στις παραλίες της Σαντορίνης και της Μυκόνου ο Άρης μαζί με τη σύντροφό του»

Με την σύντροφό του Νάνσυ Λεονάρδου βρέθηκε προ ημερών στη Σαντορίνη ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, απολαμβάνοντας τις όμορφες παραλίες του νησιού.

Ο Μπουτάρης, ο Κεμάλ, ο Αδόλφος και οι «προοδευτικοί»

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Ο Falih Rıfkı Atay ήταν Τούρκος συγγραφέας και δημοσιογράφος με σημαντική επιρροή, στενά συνδεδεμένος με τον Κεμάλ Αττατούρκ και τους επιγόνους του. Τα απομνημονεύματα του με τίτλο Çankaya δημοσιεύτηκαν το 1961. Çankaya λέγεται ο λόφος στην Άγκυρα όπου χτρίστηκε το Προεδρικό Μέγαρο του Κεμάλ. Αν γνωρίζετε την γλώσσα των γενοκτόνων και πλιατσικολόγων επιγόνων του Ερτογρούλ ή την γνωρίζει κάποιος δικός σας, μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο σε φωτοτυπικό ανάτυπο από επτά διαφορετικές ιστοσελίδες, τόσες βρήκα. Στην σελίδα 319 ο Atay αναφέρει:

Δικαστικές περιπέτειες για την Αθηνά Ωνάση

Η χρυσή κληρονόμος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, θα κληθεί από τα αρμόδια όργανα της Βραζιλίας να δώσει εξηγήσεις για το πώς διαχειρίστηκε κρατικά κονδύλια ύψους 3,2 εκατομμυρίων ευρώ.

«Φίλοι των Eλλήνων, Aμερικάνοι» προκύπτει από έρευνα της Kάπα Research

Θεαματική στροφή ως προς τους συμμάχους της Ελλάδας στο εξωτερικό παρατηρείται στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με έρευνα της Kάπα Research για το Βήμα της Κυριακής. Ο παραδοσιακός αντιαμερικανισμός εγκαταλείπεται, καθώς εκφράζεται η άποψη ότι οι επενδύσεις θα έρθουν από τις ΗΠΑ, αλλά και χώρες όπως η Κίνα.

Bild: "Στοίχημα, κ. Σόιμπλε, μετά τις εκλογές έρχεται ελληνικό κούρεμα"

"Στοίχημα, κ. Σόιμπλε, μετά τις εκλογές έρχεται κούρεμα", αναφέρει η γερμανική εφημερίδα "Bild" στο βασικό πολιτικό της θέμα και υποστηρίζει ότι η γερμανική κυβέρνηση αποσιωπά το γεγονός ότι η Ελλάδα χρειάζεται και νέο πακέτο βοήθειας. Υποστηρίζει δε ότι η γερμανική κυβέρνηση έχει δώσει το σχετικό μήνυμα στην Αθήνα, ζητώντας ωστόσο ηρεμία ως τις εκλογές.

Πρόστιμο και 48ωρο λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο στο Αγρίνιο που τραγουδούσε ο Ηλίας Βρεττός

Πρόστιμο περίπου 7 χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε σε νυχτερινό κλαμπ της εθνικής οδού έξω από το Αγρίνιο όπου χτες το βράδυ τραγουδούσε - σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου- ο γνωστός καλλιτέχνης Ηλίας Βρεττός.

Ηγουμένη τα... έψαλλε σε βουλευτή της ΝΔ!

"Ακούστε βρε παιδί μου τον λαό. Δεν βλέπετε τι τραβάει;" του είπε

Προσκύνημα, στην Ι.Μ. Βυτουμά πραγματοποίησε ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο ο βουλευτής της Ν.Δ. και μετά τον... εξάψαλμο οι μοναχές του διάβασαν ευχές για να φωτιστεί.

H νέα μέθοδος φοροδιαφυγής: Συναυλίες, εκδηλώσεις και «θολές» αμοιβές για τη... φανέλα της ομάδας

Πολλά έχουν γραφτεί για το όργιο φοροδιαφυγής στο οποίο επιδίδονται καταστηματάρχες, σύλλογοι, καλλιτέχνες και άλλοι που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης, ωστόσο, τα τελευταία ευρήματα του ΣΔΟΕ έχουν κάνει τους αρμόδιους να... χάσουν τα μαλλιά τους.

Τα 100 καλύτερα βιβλία όλων των εποχών: Πραγματικά στολίδια του ανθρώπινου πολιτισμού

Πριν από μερικά χρόνια 100 συγγραφείς, διάσημοι και μη, από 54 χώρες αποφάσισαν να κάνουν πραγματικότητα ένα μεγαλόπνοο πόνημα και να συγκεντρώσουν σε μια λίστα τα 100 καλύτερα βιβλία όλων των εποχών.

Γιάννης Μιχελάκης: Η Ευρώπη να πάρει τους λαθρομετανάστες μας

Συνέντευξη στη Μαρίνα Μάνη

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης ζητά απο την ΕΕ να ανακουφίσει τη χώρα απο τους λαθρομετανάστες, καταθέτοντας συγκεκριμένη πρόταση. Αντιστρέφει το θέμα των πλειστηριασμών λέγοντας ότι θα παραταθεί η απαγόρευσή τους με εξαίρεση αυτούς που μπορούν αλλά δεν πληρώνουν.

Ο οικΩλογος Μάτης διαμαρτύρεται για δέντρο που εμποδίζει στο "μουσείο Ατατουρκ"... να το κοψουμε;

Θεσσαλονίκη 2013, κοιτίδα τουρισμού... Ξεκίνησαν τα παρατράγουδα με τους Τούρκους τουρίστες... Γράφει σήμερα ο Χρήστος Μάτης στην σελίδα πολιτικού σχολιασμού που έχει δημιουργήσει στο Facebook:

Μοίρασε βουλευτιλίκια ο Τέρενς στους 5-6 ΑΕροψεκασμένους που τον υποδέχθηκαν στην Τήνο

Την Τήνο επισκέφθηκε ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, εκπροσωπώντας τον πρόεδρος του Κινήματος Πάνο Καμμένο στις εκδηλώσεις για τη γιορτή της Μεγαλόχαρης.

Τον Γιάννη Σμαραγδή τίμησε στην Πύλο ο πρωθυπουργός

Τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, για την ξεχωριστή συμβολή του στον πολιτισμό, τίμησε σε ειδική εκδήλωση στην Πύλο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Η ομιλία του πρωθυπουργού έκρυβε και μία είδηση: η επόμενη ταινία του σκηνοθέτη θα αφορά τη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη.

Τσίπρας: Δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Είμαι άθεος!

Να γιατί δεν θα δείτε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να... μπαίνει σε εκκλησία

Μπορεί πολλοί να απόρησαν που δεν κυκλοφόρησε καμία πληροφορία σχετικά με το που εκκλησιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια του 15αύγουστου, ωστόσο η εξήγηση είναι απλή, που γνωρίζουν όχι μόνο οι στενοί του συνεργάτες, αλλά το σύνολο σχεδόν των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, είναι άθεος.

Εισβολή των ειδικών δυνάμεων στο τέμενος με τους υποστηρικτές του Μόρσι (BINTEO)

Μετά από πολιορκία αρκετών ωρών το τέμενος αλ Φατέχ εκκενώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου - Ο μεταβατικός πρωθυπουργός προτείνει να κηρυχθεί παράνομη η Μουσουλμανική Αδελφότητα - «Η Αίγυπτος αντιμετωπίζει πόλεμο από τις δυνάμεις του εξτρεμισμού», είπε εκπρόσωπος της προεδρίας

ΦΩΤΟ: Γελάει ο κόσμος με την τρικυμία στο κρανίο των ειδολολατρών ΧΑυγιτών...

Δείτε τι γιόρτασαν και τι έψαλαν (και καλά) τη μερα του Δεκαπενταύγουστου οι άσχετοι:

Επική φώτο: Γνωστή μοντέλα σερβίρει στον πασίγνωστο μπασκετμπολίστα άνδρα της, φραπέ μέσα σε ταψί!!!

Ο λόγος για το πρώην μοντέλο, Αλέκα Καμηλά. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Ok, απαθανάτισε την όμορφη μαμά συντροφιά με τον σύζυγο και τα τρία τους παιδιά σε παραλία της Χαλκιδικής. Η ευτυχισμένη οικογένεια συνηθίζει να κατεβαίνει για μπάνιο στην παραλία Ποσειδίου, που βρίσκεται κάτω από το σπίτι τους...

Επισημοποιείται η συνεργασία του νεοφιλελεύθερου μυστικοσυμβούλου του Τσίπρα, Ανδρέα Ανδριανόπουλου, με τον ΣΥΡΙΖΑ

Γεύμα (πριν 10 μέρες) του πρώην υπουργού της Ν.Δ. και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, με το "δεξί χέρι" του Τσίπρα, Νίκο Παππά

Εδώ και μήνες ο πρώην υπουργός και σημαιοφόρος του νεοφιλελευθερισμού εν Ελλάδι Ανδρέας Ανδριανόπουλος εκτελεί καθήκοντα μυστικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.
Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι τέσσερις ημέρες πριν...

Πασίγνωστη κομμουνίστρια ηθοποιός προσβάλει τη μνήμη του σφαγιασθέντα θείου της... με την τουρκολαγνεία της

Δείτε τι δηλώνει για τις τούρκικες σειρές η γνωστή ηθοποιός...

Κάθε φορά που δίνει συνέντευξη η αγαπημένη «Λωξάντρα»- Μπέτυ Βαλάση, δίνει πάντα ωραίους τίτλους και φυσικά ατάκες με περιεχόμενο και αλήθεια...

ΒΙΝΤΕΟ: Αρνήθηκε χειραψία με τον αντιπροεδρο της κινεζικης ομοσπ. ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Δείτε γιατί έφυγε έξαλλος από την Κίνα

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αρνήθηκε επιδεικτικά να δώσει το χέρι του στον αντιπρόεδρο της Κινεζικής Ομοσπονδίας Χου Γιασί κατά την αναχώρηση του από το Πεκίνο για την Ελλάδα. Μπροστά στις κάμερες, μάλιστα.

Τι είναι η «Περιοχή 51» στη Νεβάδα και γιατί η CIA επιβεβαιώνει την ύπαρξή της

Την ύπαρξη της «Περιοχής 51» στη Νεβάδα επιβεβαιώνει έκθεση της CIA που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσιγκτον, αν και δεν γίνεται καμία αναφορά για «μικρά πράσινα ανθρωπάκια» ή εξωγήινα σκάφη.

ALERT Τουρκολάγνοι: "Βουλιάζει η Ελλάδα από 800.000 Τούρκους τουρίστες" και τα αλλα 17 εκ τουριστών ρε μαλάκ@ς δεν μας "βουλιάζουν";;

Ηθελα να ξερα για ποσο ηλίθιους μας έχουν; Θα μας σωσουν "οι 700 Τουρκοι στη Ρόδο και οι 709 στην Κω" και οχι τα εκατομμύρια Γερμανών, Γάλλων και Ιταλών... τι να πεις; Με τετοια νοοτροπία πως να πας μπροστά

Oι πλέον ανερχόμενες αγορές τουριστών στην Ελλάδα είναι η Ρωσία και η Τουρκία. Οι αφίξεις αναμένεται να φθάσουν έως και τα 2 εκατομμύρια, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις τουριστικών φορέων και παραγόντων, οι οποίες αν επιβεβαιωθούν θα αποτελέσει ρεκόρ όλων των εποχών για τον ελληνικό προορισμό.

Εμπρηστές καίνε την Θάσο – Σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο

Έργο εμπρηστών είναι η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στην Θάσο και εξακολουθεί να μαίνεται έως αυτή την ώρα, σύμφωνα με τον Δήμαρχο του νησιού.

Ήρθε το ... φως στη Σαντορίνη

Από το πρωί του Σαββάτου ηλεκτροδοτείται το σύνολο του νησιού

Πέντε μέρες πέρασαν προκειμένου η διοίκηση της ΔΕΗ να βάλει ξανά σε λειτουργία τις γεννήτριες που κάηκαν για να ηλεκτροδοτηθεί και πάλι το 100% του νησιού.

Ξυλοκόπησαν γυναίκα μέχρι θανάτου γιατί πίστευαν ότι ήταν μάγισσα

Μια γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στο νότιο Νεπάλ από ένα πλήθος συγχωριανών της που την κατηγορούσαν ότι ήταν μάγισσα, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΒΙΝΤΕΟ: Η μνημονιακή κατάθλιψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της Ραχήλ... όταν χορεύει τσιφτετέλι

Φανταστείτε και να μην την είχε καταβάλει η δολοφονία του 18χρονου απ' το μνημόνιο και τους διεθνείς τοκογλύφους ή να μην είχαμε 5.000 αυτοκτονίες το μήνα... πάνω στα έδρανα της Βουλής θα χόρευε. Ρε Ραχήλ Μακρή, με τον αέρα χορεύεις ή μου φαίνεται;

Ποια είναι τα 500 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου

Πολύ χαμηλά τα ελληνικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα - Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κατατάσσονται στις θέσεις μεταξύ 301-400

Στη δημοσιότητα δόθηκε την Πέμπτη η λίστα των 500 καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο με βάση τα κριτήρια της Σαγκάης, έπειτα από αξιολόγηση...

ΒΙΝΤΕΟ: Αλβανα καθαρματα "κατάσχουν" από ελληνικό ναό εικόνες και ιερά σκεύη!!

Δείτε τα καθάρματα:

Jennifer Aniston: «Θέλω να έρθω με τον μπαμπά μου, σύντομα στην Ελλάδα» ΒΙΝΤΕΟ

Για την χώρα της, την Ελλάδα και την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί μίλησε αποκλειστικά στο Star η Jennifer Aniston.

«Είναι πραγματικά δυσάρεστο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα» είπε η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός.

Ξέρουν απ' την πρώτη στιγμή σε τι μπουρδέλ@ έρχονται: Λαθρομετανάστες έκαψαν τη Βόρεια Χίο!

Σε επιχείρηση απεγκλωβισμού λαθρομεταναστών από το φαράγγι των Καμπιών, εκτυλίχθηκε η πυρκαγιά που σημειώθηκε στη βόρεια Χίο το μεσημέρι της Παρασκευής όπως αναφέρει το politischios.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας οι λαθρομετανάστες που έφθασαν με λέμβο από τα τουρκικά παράλια στις ακτές της Βόρειας Χίου έχασαν τον προσανατολισμό με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα Καμπιά όπου παρέμειναν για αρκετές ώρες.

Ανακαλεί η Τουρκία τον πρέσβη της στην Αίγυπτο - Το Κάιρο ματαίωσε κοινή ναυτική άσκηση με την Τουρκία

«Εκείνοι που παραμένουν σιωπηλοί μπροστά σε αυτή την σφαγή είναι το ίδιο ένοχοι με εκείνους που την διέπραξαν», δήλωσε ο κ. Ερντογάν σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα.

Θάσος: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Μνήμες του '89 ζουν οι κάτοικοι

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την περιοχή - Σύμφωνα με τον δήμαρχο έχουν αποτεφρωθεί 4.000 στρέμματα με πεύκα και πλατάνια - Σε επιφυλακή βρίσκεται το προσωπικό από δύο φέρυ-μπότ

Μάχη για να περιορίσουν το πύρινο μέτωπο που μαίνεται ανεξέλεγκτο στη Θάσο, από το μεσημέρι, δίνουν οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο νησί και ενισχύονται διαρκώς. Σε επιφυλακή βρίσκεται το προσωπικό από 2 φέρυ- μπότ σε Λιμένα και Κεραμωτή για να μεταφέρουν αν κριθεί αναγκαίο εξοπλισμό και δυνάμεις.

Και το πόρισμα των ιατροδικαστών διαψεύδει τους "μάρτυρες" των καναλιών

Καμία πάλη, καμία βίαιη κίνηση...

Από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση λόγω πτώσης προήλθε ο θάνατος του 19χρονου Θανάση Καναούτη σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών που εξέτασαν τη σωρό του. Επίσης, επισημαίνουν, σε αντίθεση με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης, ότι στο πόδι του νεαρού δεν υπήρχε κανένα σημάδι που να μαρτυρά ότι αυτό εγκλωβίστηκε στην πόρτα του τρόλεϊ.