18 Αυγούστου 2013

Καλοκαιρινές βουτιές για την Ελενα Ράπτη στη Χαλκιδική [εικόνες]

Στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής βρέθηκε για διακοπές λίγων ημερών η βουλευτής της ΝΔ, Ελενα Ράπτη, θέλοντας να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της.

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του βλάκα;

Ο Γιάννης Εμίρης, ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο άνθρωπος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αναλάβει τη θέση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ.

ΒΙΝΤΕΟ: Τι λέει ο αυτόκλητος πραγματογνώμονας για τον 19χρονο; Ότι να 'ναι... για να πέσει ο παράς

Μήνυση εναντίον του ελεγκτή και του οδηγού για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κατέθεσε η οικογένεια του 19χρονου, προκειμένου να "ρεφαρει" με μερικες εκατονταδες χιλιαδες ευρώ την ανθρωπινη απώλεια! Oι γονείς θεωρούν ότι ο νεαρός σπρώχθηκε και δεν πήδηξε μόνος του από το όχημα δηλ. υποστηρίζουν προφανώς ότι ο ελεγκτής δεν είχε τι να κάνει και αποφάσισε να σκοτώσει κάποιον, βρήκε μπροστά του τον γιό τους και τον πέταξε από το τρόλει...

Επίθεση Κοντομηνά σε Μελισσανίδη

«Δεν μπορεί κάποιος που χρωστάει εκατομμύρια στο δημόσιο να αγοράζει έναν δημόσιο οργανισμό»

Θρυαλλίδα σημαντικών πολιτικών εξελίξεων, και όχι μόνο, φαίνεται ότι αποτελεί η αποπομπή του κ. Σταυρίδη από την θέση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ μετά την αποκάλυψη του έκανε διακοπές με το λίαρ τζετ του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, λίγες ώρες μετά την υπογραφή της πώλησης του 33% του ΟΠΑΠ σε εταιρεία στην οποία συμμετέχει και ο κ. Μελισσανίδης.

Ηλίαση έπαθε στους Αντίπαξους ο Τσίπρας... βολτάριζε χωρίς καπελάκι με το κότερο

Φτώχεια καταραμένη λόγω μνημονίου: Διακοπές σε διαμερισματάκι με πισίνα και βολτίτσες με κότερο...

Στους Αντίπαξους, ήταν τελικά οι «ινκόγκνιτο» διακοπές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έφυγε για το Σαββατοκύριακο με προορισμό το χωριό του, στο Αθαμάνιο Άρτας, στα θρυλικά Τζουμέρκα...

ΒΙΝΤΕΟ: Άσκηση τεραστίων διαστάσεων Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ

Τη μεγαλύτερη κοινή αεροναυτική άσκηση που διεξήχθη ποτέ στην περιοχή της Ανατολικης Μεσογείου θα πραγματοποιήσουν Ελλάδα Κύπρος και Ισραήλ το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Σίγμα, μεταξύ των σεναρίων θα περιλαμβάνεται και αυτό της προστασίας της Κυπριακής ΑΟΖ.

ΒΙΝΤΕΟ-Η βίαιη εκκένωση τεμένους στο Κάιρο

Σε τεντωμένο σκοινί κινούνται οι εξελίξεις στην Αίγυπτο. Λίγες ώρες μετά τη βίαιη εκκένωση τεμένους στο Κάιρο η μεταβατική κυβέρνηση σχεδιάζει να κηρύξει εκτός νόμου τους Αδελφούς Μουσουλμάνους.

Ποιά νοσοκομεία εκκενώνονται μέσα στην εβδομάδα

Οκτώ νοσοκομεία αλλάζουν ρόλο την ερχόμενη εβδομάδα - Το προσωπικό τους τίθεται σε κινητικότητα από 1η Σεπτεμβρίου

Eντός της εβδομάδας τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο «εκκένωσης» των οκτώ νοσοκομείων του ΕΣΥ που θα αλλάξουν ρόλο, ενώ το προσωπικό τους θα τεθεί από 1ης Σεπτεμβρίου σε κινητικότητα.

Γελάει ο κόσμος μ' αυτόν τον "τραυματία" μουσουλμάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα και υποτίθεται πως δείχνει έναν από τους τραυματίες μετά την επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας στο τζαμί Φατχ το Σάββατο.

Στήνουν άγαλμα του Σπύρου Λούη στη Μελβούρνη

Περίπου χίλιοι δημότες του δήμου Κάσεϊ της Μελβούρνης διαφωνούν με την ανέγερση του αγάλματος του Σπύρου Λούη, του θρυλικού χρυσού μαραθωνοδρόμου των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας του 1896 στο προάστιο Μπέργουικ.

Γιατί δε θα εμφανιστούν με μαγιό οι υποψήφιες του «Miss World 2013»;

​Σε λιγότερο από ένα μήνα η Μις Ελλάς 2012 Αθηνά Πικράκη, με νέο look, μελαχρινό μαλλί πρόκειται να αναχωρήσει για την Ινδονησία προκειμένου να συμμετάσχει μαζί με άλλες 135 υποψήφιες από όλο τον κόσμο στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό «Miss World 2013».

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Νταϊάνα

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξετάζει τις νέες πληροφορίες που διαθέτει, σχετικά με τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του συντρόφου της Ντόντι αλ-Φαγέντ.

Αύριο ανακοινώνει ο Βρούτσης τα πρόστιμα για τη «μαύρη» εργασία

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα επιβάλλονται τα πρόστιμα αλλά και το «τσουχτερό» ύψος τους

Με εντολή Σαμαρά εκτός ΤΑΙΠΕΔ ο Σταυρίδης

Αποκεφαλισμός fast track ήταν αυτός του Σταυρίδη από τη θέση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ καθώς μέσα λίγες ώρες από την αποκάλυψη των σχέσεών του με τον επιχειρηματία, η εταιρεία του οποίου αγόρασε το 33% του ΟΠΑΠ, ο Σαμαράς έδωσε εντολή για απομάκρυνσή του.

Έφοδος του ΣΔΟΕ σε Άντζελα Δημητρίου και Πάνο Κιάμο

Την ώρα που οι ελεγκτές μετρούσαν τις αποδείξεις, στο καμαρίνι της Άντζελας οι «ποντικοί» έκαναν πάρτι

Σοκαρισμένη η Άντζελα Δημητρίου δεν μπορούσε να πιστέψει πως έπεσε θύμα κλοπής την ώρα που τραγουδούσε στην Εύβοια.

Παραίτησε τον Σταυρίδη ο Στουρνάρας μετά τη μαλακ@α για το ταξίδι με το λίαρ τζετ του Μελισσανίδη

Μεγάλη μαλακία του εν λόγω κυρίου να πετάξει με το αεροπλάνο του Μελισσανίδη!!! Φανταστείτε να υπήρχε και άλλη προσφορά για τον ΟΠΑΠ και να έπρεπε να γίνει επιλογή... το τι θα ακούγονταν δεν περιγράφεται όταν τώρα οι Παπαδημούληδες ζητάνε να ακυρωθεί η αποκρατικοποίηση!!...

Την παραίτηση του Στέλιου Σταυρίδη από την προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξαιτίας της υπόθεσης για το ταξίδι με το λίαρ τζετ του Δημήτρη Μελισσανίδη που βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Μετανάστης και ο Λιάπης;

Το ψωμί της ξενιτιάς τρώει και ο πρώην υπουργός ... σε αριστοκρατική συνοικία του Βουκουρεστίου

Στο Βουκουρέστι έχει μετακομίσει ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Το Παρόν".

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Φαίης

Και πρώην εστεμμένη εμπλέκεται στο ερωτικό τρίγωνο που συντάραξε το πανελλήνιο – Ποιο ήταν το μυστικό που γνώριζε η αδελφή της!

Όπως ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος Βαγγέλης Στεφανάκης, ο θάνατος της Φαίης ήταν ατύχημα. Ο 25χρονος παραδέχεται πως την χαστούκισε και εκείνη έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Το περιστατικό συνέβη μετά τα μεσάνυχτα της 5ης Απριλίου.

Η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση έκανε μέχρι 17,2%

Χθες η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση κατάφερε να κάνει γύρω στις 18:45, 17,2%.

Έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης γιατί μετέδειδε....

Φάτε μάτια ψάρια: Καυτό φιλί στο στόμα για Ρωσίδες πρωταθλήτριες


Καυτό φιλί στο στόμα αντάλλαξαν δυο Ρωσίδες που κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο 4Χ400 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Μόλις ολοκληρώθηκε η τελετή της βράβευσης οι δυο από τις τέσσερις γυναίκες αντάλλαξαν φιλί στο στόμα και οι άλλες δυο τις κοιτούσαν έκπληκτες!

Μετέτρεψαν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο σε αποθήκη για μολότοφ

Είκοσι αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές (βόμβες μολότοφ) τοποθετημένες μέσα σε πλαστικό κιβώτιο, βρήκε χθες το πρωί σε χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) εργαζόμενος εταιρείας φύλαξης του ιδρύματος.

Θέλει την αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» η Ρωσία

Τι είναι πιο περίεργο; Ότι τη ζητάει ο Πούτιν ή ότι τη λένε "Ανδρέας Παπανδρέου";

Επίσημο αίτημα για χρήση της αεροπορικής βάσης "Ανδρέας Παπανδρέου" στην Πάφο υπέβαλε στη Λευκωσία η Ρωσική Κυβέρνηση. Σχετικό ενημερωτικό σημείωμα από τον ΥΠΑΜ Φώτη Φωτίου προς το Υπουργικό Συμβούλιο. Εκφράζει επιφυλάξεις το ΥΠΕΞ. Καθοριστικής σημασίας η επίσκεψη Αναστασιάδη στη Μόσχα.

Ρε αναρχοΣΥΡΙΖΑίοι μήπως ο 19χρονος ήταν «στρατόκαυλος φασίστας» και σκούζετε τζάμπα: Ονειρό του να καταταγεί στο Στρατό!!

Οι φίλοι του 19χρονου Θανάση μιλούν για τα όνειρα που έκανε το φιλαράκι τους και έμειναν στη μέση ...

«Έφυγε άδικα… όλοι μας είμαστε σοκαρισμένοι. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ο φίλος μας δεν θα είναι πια μαζί μας, όπως κάθε μέρα. Κυρίως όμως μας συγκλονίζει η αδικία. Είναι εξωφρενικό να χάνει τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος για μια τέτοια αιτία, για ένα ευρώ» δηλώνουν συγκλονισμένοι στο «Έθνος της Κυριακής» τρεις στενοί φίλοι του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο Περιστέρι.

Οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών που θα βάλουν «φωτιά» στη Σούπερ Λίγκα [Βίντεο-Φώτο]

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε μόλις πριν από μερικές ώρες και οι οπαδοί των ομάδων της Σούπερ Λίγκας αναμένουν με αγωνία να δουν σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι αγαπημένοι τους σύλλογοι. Ωστόσο, δεν θα μονοπωλήσουν μόνο οι ποδοσφαιριστές το ενδιαφέρον στις κερκίδες.

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μπαμ-Μπαμ;

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Εργοτέλη έβγαλε μάτια στο χτεσινό ματς με τον Ατρόμητο και βγήκε στην επιφάνεια ένα καυτό παρασκήνιο που τον συνδέει με τους πρωταθλητές Ελλάδος!

Οι 19χρονοι έχουν πάντα δίκιο

Οι 19χρονοι έχουν πάντα δίκιο. Ό,τι κι αν πουν, ό,τι κι αν κάνουν. Την ίδια σχεδόν ώρα που ο ένας πήδαγε από το τρόλεϊ για να αποφύγει τον ελεγκτή, ένας συνομήλικος του πέρασε μέσα από μια ψησταριά με 200 χλμ/ώρα στην εθνική οδό Ισθμού-Επιδαύρου.

ΑΥΤΑ είναι τα δύο σενάρια για το Ελληνικό χρέος

​Φουντώνουν τα σενάρια για την βιωσιμότητα του Ελληνικού χρέους με το ΔΝΤ και την Ευρωζώνη να έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις.

Πάντως τα βασικά σενάρια που επεξεργάζονται οι αρμόδιες υπηρεσίες της Κομισιόν είναι δύο.

Πόσο καφέ μπορείτε να πίνετε ημερησίως και οι κίνδυνοι για όσους το παρακάνουν

Ο καφές είναι μια αγαπημένη συνήθεια για σχεδόν όλο τον κόσμο. Μια κυρίως πρωινή ιεροτελεστία που μέχρι ένα σημείο μπορεί να έχει και θετικές συνέπειες για έναν οργανισμό. Καταπολεμά την κατάθλιψη στις γυναίκες, μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού και της εκδήλωσης προστάτη στους άνδρες.

Τι θα μπορούσατε να αγοράσετε με 100 εκατ. ευρώ αντί για τον Γκάρεθ Μπέιλ της Τότεναμ [βίντεο]

Το βασικό ερώτημα, αν, δηλαδή, αξίζει τόσα λεφτά ο Γκάρεθ Μπέιλ, είναι κάπως αφελές γιατί η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. Κι όμως, η Ρεαλ Μαδρίτης έδινε 100 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη της Τότεναμ.

Τρόμαξαν τα γατάκια.... (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδικά αυτό το "η Ξανθη πίεζε για την ισοφάριση" είναι όλα τα λεφτά:

Αίγυπτος: Εκτός νόμου οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Nα τεθούν εκτός νόμου οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι πρότεινε χθες ο μεταβατικός πρωθυπουργός της Αιγύπτου, την ώρα που ξεκίνησε έρευνά σε βάρος, την ώρα που οι αιγυπτιακές εισαγγελικές Αρχές ξεκίνησαν έρευνα σε βάρος 250 μελών των Αδελφών Μουσουλμάνων για φόνο, απόπειρα φόνου και τρομοκρατία.

Η κρίση πήγε στην Ηρώδου Αττικού

Ούτε η Ηρώδου Αττικού, ο δρόμος με τα ακριβότερα ακίνητα της Ελλάδας, κατάφερε να ξεφύγει από τη συνολική φτωχοποίηση της χώρας, εκπίπτοντας από τη λίστα με τις 10 πιο προνομιούχες περιοχές της Ευρώπης.

Ιγνατίου: Ας συναντούσε ο Μηταράκης τους κερδοσκόπους, δεν ήταν ανάγκη να τραβάει και τον Σαμαρά

Με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, ο Μιχάλης Ιγνατίου αναφέρεται στο πρόσφατο ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, αποτιμώντας θετικά τα αποτελέσματα, αφήνει ωστόσο αιχμές για τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.

Γιος υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ και εργαζόμενος στο ρ/σ του ΣΥΡΙΖΑ μας εύχεται "γαμ@ την Παναγία σας"

Κρατικοδίαιτος μέχρι το μεδούλι ο γιος υποψηφίου με τον ΣΥΡΙΖΑ (στις νομαρχιακές εκλογές στη Θεσσαλία το 2010)ο Νίκος Μπιτσιμέας ή αλλιως risinggalaxy (στο twitter).

Δηλώνει επαναστάτης αναρχικός αλλά αγχώνεται μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ καθυστερήσει να του πληρώσει το μισθό...

Δεν υπάρχει λέμε!! Υπουργός έβγαλε ΔΤ για να πει ότι κάρφωσε στον Σαμαρά άλλο υπουργό που καθυστερεί!!

Μεταξύ μας βέβαια καλά έκανε και ξεβράκωσε τον Τσαυτάρη, ο οποίος είναι από τους πλέον άχηστους υπουργούς...

Απίστευτο κι όμως ελληνικό... Υπουργός αφού... στόλισε συνάδελφό του σε επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό έβγαλε δελτίο τύπου με τις λεπτομέρειες! Ο λόγος για τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για επικοινωνία που είχε με τον κ. Σαμαρά, τον οποίο ενημέρωσε για τις καθυστερήσεις του υπουργείου...

Ποιος να το φανταζόταν!!! Μεταλλικοί ράβδοι και σάκοι με πέτρες κατασχέθηκαν από το Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στην Κόρινθο

Είκοσι οκτώ αυτοσχέδιοι ράβδοι από αλουμίνια παραθύρων, μια σιδερένια ράβδος, δύο κομμάτια από τσιμέντο, σακίδιο που περιείχε πέτρες και κομμάτια ξύλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν...

Πόρισμα: Μειώσεις στο εφάπαξ μέχρι 30% και λίγα είναι...

Μειώσεις στο εφάπαξ που μπορεί να ξεπερνούν και το 30% ανάλογα με το συντελεστή βιωσιμότητας του κάθε Tαμείου, δηλαδή ανάλογα με τα έσοδα, την περιουσία, τον αριθμό των εν αναμονή συνταξιούχων και άλλα κριτήρια, "δείχνει" το πόρισμα της ειδικής επιτροπής που συγκροτήθηκε στα τέλη Ιουνίου με απόφαση του υπουργού Εργασίας, με στόχο να εξετάσει το μαθηματικό τύπο σύμφωνα με τον οποίο το εφάπαξ από το 2014 θα υπολογίζεται με βάση τις ατομικές "μερίδες" εισφορών που έχουν πληρώσει καθ’ όλη τη διάρκεια του εργασιακού τους βίου οι ασφαλισμένοι.

Αντιπροτείνει σε τρόικα σταδιακό "ξεπάγωμα" πλειστηριασμών

Eντείνεται η προετοιμασία της κυβέρνησης για το νέο τεστ της τρόικα, που θα επιστρέψει στην Αθήνα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Η μάχη επικεντρώνεται στο πεδίο της κινητικότητας στο Δημόσιο, αλλά και στη διαπραγμάτευση για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών.