28 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Η χαρά των ηλιθίων, η κακή photosopιά που δείχνει τον Βαρβιτσιώτη με φωτοβολίδα στην Πάολα

Τον Βαρβιτσιώτη τον έχουμε κράξει επανειλημμένα αν κάνει παπαριές... αλλά στο συγκεκριμένο έχει απόλυτο δίκιο: Η φώτο με την οποία τον κατηγορούν είναι πλαστή και δεν θέλει να είσαι ειδικός για να καταλάβεις ότι πρόκειται περί κακού Photoshop (δείτε παρακάτω γιατί)... το οποίο βέβαια είναι αρκετό για τους ηλίθιους που κατευθύνονται από τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμένου... Πάντως όπως και να έχει η ρετσινιά μένει γιατί η λάσπη των αριστερών είναι απάλευτη... εδώ το 90% πιστεύει ότι υπήρχε σκάνδαλο Ζαχόπουλου (για να μην πω Βατοπεδίου), δεν θα πιστέψει ότι η φώτο δείχνει τον Βαρβιτσιώτη με καλοκαιρινό πουκάμισο μέσα στο καταχείμωνο να κρατάει φωτοβολίδα στην Πάολα; Αν δεν ήμασταν λαός ηλιθίων δεν θα ήμασταν  εδώ που είμαστε...

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έπειτα από τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί και να επιδίδεται σε... ανελέητο λουλουδοπόλεμο κατηγορώντας μάλιστα όσους διακινούν παραποιημένη φώτο.

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (29 Δεκ 2013)

Δείτε τα:

Πλημμύρισε με κόσμο το κέντρο στη «Λευκή νύχτα» της Αθήνας [εικόνες]

Πάντως δεν έλειψαν και οι μίζεροι του ΣΥΡΙΖΑ που διαμαρτύρονταν, αλλά μέρες που είναι ας τους αφήσουμε να βράσουν στο ζουμί τους

Δεν έχασαν ευκαιρία για τη βραδινή βόλτα με ανοιχτά καταστήματα οι κάτοικοι της Αθήνας. Στη «Λευκή νύχτα», το κέντρο της πρωτεύουσας γέμισε με κόσμο, αλλά δεν έλειψαν οι διαμαρτυρίες.

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research: Μικρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ τώρα στα δύσκολα... μια χαρά είμαστε ακόμα!

Μικρό προβάδισμα σε βουλευτικές και ευρωεκλογές έχει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για λογαριασμό της εφημερίδας το «Βήμα της Κυριακής». Τα τέλη Νοεμβρίου η διαφορά ήταν 0,6% υπέρ της ΝΔ, ωστόσο τα φορολογικά μέτρα που ψηφίστηκαν τον Δεκέμβριο και η κουβέντα για χαράτσια-πλειστηριασμούς έριξαν το ποσοστό της ΝΔ, χωρίς...

Τι είπε στην αστυνομία ο επιχειρηματίας

Γιατί αισθάνονταν την ανάγκη να έχει ο ίδιος όπλο τους είπε ή έκανε τον κινέζο;

Στην αστυνομία κατέθεσε ο 50χρονος επιχειρηματίας Αιμίλιος Κοτσώνης, ο οποίος δέχθηκε τα πυρά αγνώστων έξω από την επιχείρησή του στο Φάληρο.

Στα κρατικά ταμεία η μίζα του Κάντα

Αμέσως μετά την εμφάνιση του πρώην αναπληρωτή Διευθυντή Εξοπλισμών Αντώνη Κάντα στους ανακριτές τα 14 εκατομμύρια της μίζας ξεμπλοκαρίστηκαν από τη Σιγκαπούρη.

Έτσι! Βεντούζα παντού η εφορία!! ΥΠΟΙΚ: Οι έντιμοι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από τις νέες τεχνικές φορολογικού ελέγχου

Το μήνυμα πως οι έντιμοι φορολογούμενοι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από την ενεργοποίηση των έμμεσων τεχνικών ελέγχου για τις φορολογικές δηλώσεις έστειλε το υπουργείο Οικονομικών. Στις διευκρινίσεις του, επισημαίνει πως θα χρησιμοποιούνται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, ενώ όπως επισημαίνει το υπουργείο, θα συμβάλλουν στην ελάφρυνση των περισσοτέρων από τα φορολογικά βάρη, μέσω της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής.

Μία γυναίκα «χάλασε» την ενέδρα θανάτου στον Αλιμο

Η απροσδόκητη εμφάνιση μίας γυναίκας φαίνεται πως ήταν η απρόβλεπτη εξέλιξη που χάλασε τα σχέδια των αγνώστων που έστησαν ενέδρα θανάτου σε έναν επιχειρηματία στον Αλιμο. Ακολούθησε χάος, με ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που το λαμόγιο Τομπούλογλου παίρνει τη... δωρεά!

Τη στιγμή που ο Χάρης Τομπούλογλου περνούσε το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθεί, ήρθε στη δημοσιότητα το βίντεο που «καίει» τον πρώην πρόεδρο του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού». Εκείνο στο οποίο καταγράφεται καρέ- καρέ η στιγμή που πήρε το φάκελο με τα 25.000 ευρώ.

Σάλος και στη Γερμανία από τις αποκαλύψεις Κάντα... στη Ρωσία όλα καλά όμως

[Όπως αποκάλυψε ο Καντάς ενώ οι Γερμανοί έδιναν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μίζες, οι Ρώσοι του έδιναν το εντυπωσιακό, όπως είπε ο ίδιος, 3% που αντιστοιχούσε σε μερικά μιλιούνια... Φυσικά τα παπαγαλάκια μούγγα...]

«Καλές σχέσεις» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, το οποίο αναφέρεται στην απολογία του Αντωνίου Κάντα και στην παρουσίαση του τρόπου που εισπράχτηκαν οι μίζες προς διάφορους Έλληνες αξιωματούχους για την αγορά αρμάτων μάχης και τον εκσυγχρονισμό υποβρυχίων και άλλων οπλικών συστημάτων.

ΦΩΤΟ: Το πιο μακάβριο «selfie» τραβήχτηκε στον Λίβανο

Δευτερόλεπτα μετά το «κλικ» της φωτογραφικής μηχανής ακολούθησε η ανατίναξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου που στοίχισε τη ζωή σε άλλα έξι άτομα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρεπορτάζ από την επίθεση των πιράνχας

Μοιάζει με σκηνή από ταινία τρόμου αυτό που συνέβη στο Ρίο Παρανά κοντά στην πόλη Ροσάριο περίπου 300 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Μπουένος Άιρες. Κοπάδι από πιράνχας επιτέθηκαν και τραυμάτισαν περισσότερα από 60 άτομα σε αυτό το ποτάμι της Αργεντινής στις 25 Δεκεμβρίου.

Απάντηση της AXON του Λιακουνάκου για τις καταγγελίες του Αντώνη Κάντα: "Ντροπή να διαρρέει η δικογραφία! Α, και τι θα πει μίζα;"

Με ανακοίνωση αντέδρασε η εταιρεία ΑXON του Θωμά Λιακουνάκου, την οποία ενέπλεξε ο Αντώνης Κάντας στην απολογία του για το σκάνδαλο με τα εξοπλιστικά προγράμμα. Φυσικά τα αρνείται όλα και λέει ότι είναι υπόδειγμα τιμιότητας... κάτι για το οποίο δεν αμφιβάλλει κανείς Έλληνας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της AXON

ΦΩΤΟ-Το δώρο της Anne Hathaway στον παπαράτσο

Τι άφησε η διάσημη σταρ ως χριστουγεννιάτικο δώρο στον παπαράτσο που την ακολουθούσε και τη φωτογράφιζε;

Η ηθοποιός Anne Hathaway αποφάσισε να βγάλει την Εσμεράλντα, τη σκυλίτσα της την καθημερινή της βόλτα όταν αντιλήφθηκε ότι ένας φωτορεπόρτερ της Huffington Post την είχε πάρει στο κατόπι… Η όμορφη σταρ δεν προσπάθησε να κρυφτεί, ούτε ν’ απομακρύνει με οποιοδήποτε τρόπο τον απρόσκλητο επισκέπτη. Όταν όμως μετά από λίγο η σκυλίτσα της…

Μόνο 5 δολοφόνους της 17Ν θα έχει τη χαρά να απελευθερώσει ο ΣΥΡΙΖΑ... αν ποτέ γίνει κυβέρνηση

Τα μέλη της 17 Νοέμβρη κυκλοφορούν ανάμεσά μας!

Τον αέρα της ελευθερίας αναπνέει η συντριπτική πλειονότητα των εμπλεκομένων στις μεγαλύτερες τρομοκρατικές ενέργειες που συγκλόνισαν τη μεταπολιτευτική Ελλάδα, ενώ μόλις 5 από τα 18 αρχικώς κατηγορούμενα μέλη της «17Ν» παραμένουν στις φυλακές και ετοιμάζονται να εξέλθουν την επόμενη διετία.

ΦΩΤΟ:Εξαφανίστηκε αλλά επανεμφανίστηκε άμεσα το θείο βρέφος στη φάτνη!

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των υπευθύνων για τον εορταστικό στολισμό του άξονα της Αριστοτέλους, όταν αντιλήφθηκαν ότι άγνωστος είχε απομακρύνει και πάλι το θείο βρέφος από τη φάτνη που έχει στηθεί έξω από το Ολύμπιον.

Υπόκοσμος στον Πειραιά: Δολοφονική απόπειρα εναντίον επιχειρηματία στον Αλιμο... ο οποίος έβγαλε το όπλο του και απάντησε...

- Άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή σταμάτησαν και άρχισαν να πυροβολούν προς την είσοδο της αντιπροσωπείας
- Ο επιχειρηματίας, έμπορος αυτοκινήτων Αιμίλιος Κοτσώνης, απάντησε στα πυρά και αυτό είναι το εντυπωσιακό όσο και περίεργο
- Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ιδιοκτήτης φέρεται να έχει σχέση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Πως στήθηκε η δολοφονική ενέδρα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στον Άλιμο

Απίστευτο βίντεο από ληστεία: 6χρονη κλέβει 133.000 δολάρια από χρυσοχοείο

Μικρή στο δέμας αλλά θαυματουργή η 6χρονη που πρωταγωνιστεί στο βίντεο μιας ληστείας το οποίο κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Το περιστατικό συνέβη στη Σαουδική Αραβία και καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του χρυσοχοείου που δέχθηκε την «επίθεση».

Πολυπολιτισμός ΣΥΡΙΖΑ: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα έκαψε… πανεπιστήμιο στο Κάιρο! Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες

Όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση της Αιγύπτου, υποστηρικτές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας έβαλαν το πρωί φωτιά σε κτίριο πανεπιστημιακού συγκροτήματος στο Κάιρο.

Ο δήμος Αθηναίων κάνει... λίφτινγκ σε 100 αγάλματα της πόλης που έχουν δεινοπαθήσει από αναρχοάπλυτους βάνδαλους

Από το αρχικό κάλλος τους, σε πολλά από αυτά, έχει μείνει μόνο ένα ασαφές περίγραμμα. Τα αγάλματα του δήμου Αθηναίων, διάσπαρτα στην πόλη, έχουν κακοπάθει από τους λογής βανδάλους.

Ο γρίφος του Στουρνάρα: όλοι θέλουν μια φωτογραφία μαζί του... και πιο πολύ απ' όλους όσοι τον κατηγορούν!!

Ο Γιάννης Στουρνάρας μπορεί να δέχεται επικρίσεις για την οικονομική πολιτική αλλά αναδείχθηκε ο πιο δημοφιλής υπουργός τα Χριστούγεννα. Βλέπετε, οι περισσότεροι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ήθελαν μια φωτογραφία μαζί του.

Γιατί η μισή Ελλάδα κάνει cyber sex;

Ολοένα  και περισσότεροι άνθρωποι κάθε ηλικίας αναζητούν τον έρωτα μέσα από το διαδίκτυο. Το παραδοσιακό φλερτ παραχώρησε θριαμβευτικά τη θέση του στις ροζ σελίδες, στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα private chat rooms. Πλέον ο νέος «παράδεισος» του σεξ είναι ηλεκτρονικός και ακούει στο όνομα cyber sex!

ΒΙΝΤΕΟ-Τα 10 καλύτερα καρφώματα για το 2013

Είναι όλα τους μαγικά! Το ποιο βρίσκεται στην 1η θέση και ποιο στην 10η πραγματικά δεν έχει καμία σημασία. Και επειδή τα λόγια είναι περιττά, απολαύστε τα 10 καλύτερα καρφώματα για το 2013 από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Δευτεραθλητής σε ταξιδάκια ο Παπαδημούλης... πληρωμένα απ' τα κορόιδα εννοείται-Όχι ότι πάνε πίσω και οι υπόλοιποι βουλευτές

Περισσότερα από 160 ταξίδια, σχεδόν ένα κάθε δύο εργάσιμες ημέρες, έκαναν στη διάρκεια του 2013 δεκάδες βουλευτές, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο εξωτερικό, με επίσημες αποστολές της Βουλής των Ελλήνων.

"Πράσινο φως" για να πέσουν στο κενό - Έλληνες αλεξιπτωτιστές! ΒΙΝΤΕΟ που τα λένε όλα

Είναι δύσκολο αυτό το βήμα. Ένα τόσο δα βήμα αλλά οδηγεί στο κενό. Και για να το κάνεις πρέπει να έχεις “νεύρα γερά” και αποφασιστικότητα μεγάλη. Δεν τα διαθέτουν όλοι. Αυτοί οι λίγοι που το τολμούν αφού έχουν περάσει του “Χριστού τα Πάθη” για να τους δοθεί το δικαίωμα να δοκιμάσουν είναι οι Έλληνες Αλεξιπτωτιστές.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι γκάφες της χρονιάς σε δελτία ειδήσεων

Ακόμα και οι πιο έμπειροι δημοσιογράφοι, υποπίπτουν σε «χοντρά» λάθη και «γκάφες», κατά τη διάρκεια παρουσίασης ενός δελτίου ειδήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ-Ο Καμμένος στις γαλλικές Άλπεις ενώ οι Έλληνες «αυτοκτονούν» και τα πρόβατα τον υπερασπίζονται ακόμα

Στις Άλπεις βρίσκεται για διακοπές ο Πρόεδρος των ΑΕροψεκασμένων  Π.Καμμένος. Δικαίωμά του και ουδέν το μεμπτόν. Ο πολιτικός όμως οφείλει να αφουγκράζεται και πως ζει ο “λαός του” αυτά τα Χριστούγεννα.  Όταν μάλιστα καλείς αυτό το λαό να …σκίασει την τρόικα και να διώξει τα μνημόνια, δε γίνεται εσύ να κάνεις σκι στα πολυτελή χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης και μάλιστα στο Κουρσεβέλ, που έχει τη «ρετσινιά» του τουριστικού προορισμού για ανάλγητους και επιδειξιμανείς κροίσους, ιδίως από τη Ρωσία. Αλλά που …μυαλό…

Η «ευχή» του Άδωνι στον Καμμένο

Την είδηση για τις διακοπές του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στις Άλπεις, σχολίασε μέσω twitter ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο άνθρωπος που «παγίδευσε» τον Τομπούλογλου

Το "πρόσωπο κλειδί"  στην αποκάλυψη του χρηματισμού του Χάρη Τομπούλογλου, ο κ. Τάσος Γκιάτης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο κ. Γκιάτης αποκάλυψε πως ξαφνιάστηκε με την κυνικότητα και την σκληρότητα του Χάρη Τομπούλογλου, ενώ τόνισε πως με το "καλημέρα" του ζητήθηκε μίζα.

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχαλάκος: Καμία δική μου εμπλοκή στην υπόθεση Τομπούλογλου

«Δεν υπάρχει καμία δική μου εμπλοκή σε οποιοδήποτε επίπεδο σε αυτές τις δραστηριότητες του κ. Τομπούλογλου», διευκρίνισε ο επιστημονικός υπεύθυνος προγράμματος παχυσαρκίας «Αγλαΐα Κυριακού», Στέφανος Μιχαλάκος, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA.

Έχτισαν από την αρχή το καμένο σπίτι πολύτεκνης οικογένειας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του σπιτιού πολύτεκνης οικογένειας από το Ξυλοπάροικο με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Τρικκαίων Θόδωρου Σπανού.

Σούργελα έβγαλαν ανακοίνωση υπερ Τομπούλογλου!! "Χάρη, ήσουν και είσαι ο άνθρωπος της γειτονιάς"

Ανακοίνωση για την ακεραιότητα, το ήθος και το φρόνημα του Χάρη Τομπούλογλου, εξέδωσε η δημοτική παράταξή του «Καλημέρα Όμορφη Πόλη», καταγγέλλοντας τα «λαϊκά δικαστήρια» και τη «σκευωρία» που κάποιοι έστησαν σε βάρος του.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Λευκή νύχτα απόψε στην Αθήνα - Ανοιχτά μέχρι τις 23.00 τα καταστήματα

Μέχρι τις 11 το βράδυ παρατείνουν το ωράριο λειτουργίας τους τα καταστήματα στην Αθήνα, μετά από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να πείσει ότι δεν εγκατέλειψε την αντιμνημονιακή πολιτική

Επικοινωνιακή αντεπίθεση – φιέστα με αφορμή την έλευση στην Αθήνα των εκπροσώπων του ευρωκοινοβουλίου, που «ελέγχουν» το ρόλο της τρόικας στις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν υπαχθεί στο μνημόνιο, ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

2.000.000 Έλληνες δεν έχουν πληρώσει τα τέλη... ε, ξέρετε: Αυτοί που έβριζαν περισσότερο τον Λιάπη

[Έλα τώρα σχόλιο: "Εμείς ρε πεινάμε γιαυτό δεν πληρώνουμε τέλη, δεν είμαστε σαν τον Λιάπη".... δικαιολογίες της πούτσας δηλ....]

​Θα ξεπαραδιαστούν οι Έλληνες πολίτες τις τελευταίες ημέρες του 2013, καθώς εκτός από τα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει μέχρι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου να πληρώσουν άλλους τέσσερις φόρους !!!!

ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Τομπούλογλου με τη γίδα στην πλάτη – Η στιγμή που παίρνει το φάκελο με τη μίζα

- Σήμερα στις 18:00 οδηγείται στον ανακριτή ο Χάρης Τομπούλογλου
- Φωτογραφία ντοκουμέντο από τη στιγμή που παίρνει τη μίζα ήρθε στο φως
- «Ή θα μου δώσουν μερίδιο σε εμένα και σε άνθρωπο του υπουργείου ή θα καταγγείλω το διαγωνισμό» ακούγεται να λέει πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού
- «Πήρε το φάκελο, είδε αν έχει χρήματα μέσα κι έφυγε» είπε ο ενδιάμεσος στην υπόθεση δωροληψίας
- Άσχετος ο ιατρός του νοσοκομείου που προσπάθησε να εμπλέξει
- Ποιος είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε να παίξει τον μεσάζοντα και τον παγίδευσε

Θα θυσιάσει τον Στουρνάρα ο Σαμαράς αφού τράβηξε όλη την ανηφόρα;

Λίγο χλωμό το βλέπω αλλά κανείς δεν ξέρει

Εισηγήσεις για κυβερνητικό ανασχηματισμό αμέσως μετά τις γιορτές έχει δεχθεί τις τελευταίες ημέρες ο Πρωθυπουργός.