04 Ιανουαρίου 2014

Zήτησε «φακελάκι» 7.000 ευρώ από άπορη οικογένεια

Μία απίστευτη καταγγελία έγινε στην Κρήτη σύμφωνα με την οποία γιατρός ζήτησε 7.000 ευρώ για να χειρουργήσει νεαρό άπορης οικογένειας που είχε όγκο. Ο Μηνάς Χατζηδάκης είναι ο πρόεδρος της Ομάδας Αλληλεγγύης «Αγία Αικατερίνη» και μίλησε στο flashnews.gr για το απίστευτο περιστατικό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, ο 26χρονος ασθενής απευθύνθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για ένα πρόβλημα που είχε στο πόδι του και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι έχει όγκο και χρειάζεται επειγόντως χειρουργική επέμβαση.

Όπως είναι φυσικό η οικογένεια του νεαρού έπαθε σοκ ενώ ακολούθησε και ένα δεύτερο σοκ καθώς ο γιατρός ζήτησε από την οικογένεια του 7.000 ευρώ για να χειρουργήσει τον 26χρονο ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος στην επέμβαση.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η οικογένεια του νεαρού είναι άπορη και έχει απευθυνθεί στην Ομάδα Αλληλεγγύης για να προμηθεύεται τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης.

Επίσης, η μητέρα του 26χρονου έκανε επίσημη καταγγελία στο ΠΑΓΝΗ που έχει πρωτοκολληθεί αλλά το θέμα έχει παραμείνει στα χαρτιά παρόλο που έχουν αλλάξει δύο διοικήσεις. Η ίδια αναφέρει ότι γίνεται προσπάθεια κουκουλώματος.

Για τον συγκεκριμένο λόγο η οικογένεια και η Ομάδα Αλληλεγγύης απευθύνθηκαν στα ΜΜΕ προκειμένου να γίνει ευρέως γνωστό το περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες.