31 Ιουλίου 2014

O Bieber συνεχίζει τον... «πόλεμο» με τον Orlando: Τον χλευάζει στο Instagram

Δείτε το στιγμιότυπο που «ανέβασε» - Ο Οrlando με το κεφάλι κατεβασμένο φαίνεται στενοχωρημένος - Η επιλογή της φωτογραφίας από τον Justin δεν είναι καθόλου τυχαία αφού ο νεαρός ποπ σταρ μάλλον έψαξε πολύ για να τον βρει σε μία από τις πιο κακές τους στιγμές.
Δε λέει να ηρεμήσει ο Justin Bieber, αφού μετά τον καβγά του με τον Orlando Bloom για τα μάτια της ωραίας Miranda Kerr, ο νεαρός τραγουδιστής συνεχίζει να «παρενοχλεί» και να κοροϊδεύει τον γνωστό ηθοποιό. Αφού, λοιπόν, άφησε υπονοούμενα αναφορικά με τη σχέση του με το διάσημο μοντέλο της Victoria' s Secret και πρώην σύζυγο του Bloom και αφού «ανέβασε» στο Instagram μία σέξι φωτογραφία της Αυστραλής καλλονής -την οποία αμέσως κατέβασε-, ο 20χρονος Justin επανέρχεται με μία καθόλου κολακευτική φωτογραφία του 37χρονου ηθοποιού. Ο Οrlando με το κεφάλι κατεβασμένο φαίνεται στενοχωρημένος. Η επιλογή της φωτογραφίας από τον Justin δεν είναι καθόλου τυχαία αφού ο νεαρός ποπ σταρ μάλλον έψαξε πολύ για να τον βρει σε μία από τις πιο κακές τους στιγμές. 


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα άρχισαν στο εστιατόριο «Cipriani» στην Ίμπιζα, όταν ο ηθοποιός αγνόησε επιδεικτικά τον τραγουδιστή που του έτεινε το χέρι για να τον χαιρετήσει την ώρα που έφευγε.

Εκνευρισμένος, ο Justin είπε στον Οrlando πως η πρώην γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, Miranda Kerr, ήταν «πολύ καλή», αφήνοντας να εννοηθεί πως είχαν συνευρεθεί σεξουαλικά.

Η συνέχεια δόθηκε έξω από το «Cipriani» και μέρος του καβγά έχει καταγραφεί σε βίντεο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ.