04 Αυγούστου 2014

ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ! Η πλέον ηλίθια ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο

Δηλ. ρε Μητσάρα, τι περιμένεις να σου απαντήσουν (ακόμα και αν υπάρξει δημοσιονομικό κενό) για να χαρείς; "Ναι θα τσακίσουμε μισθούς συντάξεις και θα καταργήσουμε τον ΕΟΠΥΥ"; Είσαι σοβαρός ρε ή τις ερωτήσεις τις κάνεις για να βρίσκεσαι σε δουλειά και να δικαιολογείς τα 25.000 το μήνα;

Διαβάστε τι ερώτηση χωρίς ουσία έκανε ο Παπαδημούλης να γελάσετε:

ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση σε Κομισιόν για το χρηματοδοτικό κενό

Ερώτηση των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη και Κωνσταντίνας Κούνεβα προς την Κομισιόν για το χρηματοδοτικό κενό στο ελληνικό πρόγραμμα το 2015.
ΣΥΡΙΖΑ: Ερώτηση ευρωβουλευτών σε Κομισιόν για το χρηματοδοτικό «κενό» του 2015

Γραπτή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσαν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δ. Παπαδημούλης και η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κων/να Κούνεβα σχετικά με το χρηματοδοτικό κενό 12,6 δισ. ευρώ για το 2015 που προκύπτει από τις αξιολογήσεις του ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα.

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

Σύμφωνα με τις πρόσφατες αξιολογήσεις του ελληνικού Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής του ΔΝΤ, προκύπτει για την Ελλάδα, ένα χρηματοδοτικό κενό, ύψους 12.6 δισ. ευρώ για το 2015.

Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), κ. Κ. Ρέγκλινγκ, έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί υπέρ ενός νέου χρηματοδοτικού πακέτου για την Ελλάδα, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.
Ερωτάται η Επιτροπή:

• Ποια είναι η θέση της Κομισιόν και της Τρόικα σε σχέση με τις δυνατότητες που υπάρχουν για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού του ελληνικού προγράμματος; Υπάρχουν σκέψεις για νέα μέτρα οικονομικής πολιτικής;

• Πως κρίνει τη θέση του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας;