22 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Γριβέας-Βάτσικα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι Κυριάκος Γριβέα και Αναστασία Βάτσικα, μετά την απολογία τους για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Στον Κ. Γριβέα επιβλήθηκε εγγύηση 500.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα, ενώ στην Α. Γριβέα χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δύο φορές το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συνέργεια σε απιστία.

ΒΙΝΤΕΟ-Συνήγορος Γριβέα: Αποδείξαμε που πήγαν...τα δάνεια

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο Κυριάκος Γριβέας και η Αναστασία Βάτσικα, μετά την απολογία τους για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος υπεράσπισης, Γιώργος Καψής, ανέφερε: «Προσκομίσαμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και αποδείξαμε ότι τα δάνεια, για τα οποία κατηγορούμαστε, χρησιμοποιήθηκαν για τους σκοπούς της εταιρείας μέχρι και τελευταίο ευρώ. Με το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε ότι, όταν η ελληνική δικαιοσύνη λειτουργεί με ψυχραιμία, έχουμε αυτά τα αποτελέσματα».

Σημειώνεται ότι στον Κ. Γριβέα επιβλήθηκε εγγύηση 500.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα, ενώ στην Α. Γριβέα χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δύο φορές το μήνα.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:


Ρεπορτάζ: Αννα Κανδύλη
enikos.gr