30 Ιανουαρίου 2014

Η γυμνή καθηγήτρια τώρα δικαιώνεται

Στις σχολικές αίθουσες επιστρέφει η 23χρονη βοηθός δασκάλα, Kaitlin Pearson μετά τη σύγκληση του πειθαρχικού συμβουλίου του σχολείου όπου εργάζεται.

Μετά από σύσκεψη των αρμοδίων αποφασίστηκε να επαναπροσληφθεί καθώς οι σέξι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δεν είναι κριτήριο για να απολυθεί.

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ: Αυτό ο Δήμαρχος αξίζει στα γίδια... ο μπαρμπα-Γιάννης

Φαίνεται πως δεν άντεξε ο δήμαρχος τις «συμβατικές» ομιλίες στα εγκαίνια...

Η φωτογραφία τα λέει όλα... Μάλλον η κούραση κατέβαλε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, που δεν άντεξε και αποκοιμήθηκε, ενώ καθόταν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων, δίπλα στις υπόλοιπες αρχές της πόλης.

Ξύλο στην ιταλική Βουλή -Βουλευτές έβαλαν μαντήλια και μετέτρεψαν το Κοινοβούλιο σε ρινγκ [βίντεο]

Ηταν λίγες ημέρες πριν όταν η τουρκική Βουλή είχε μετατραπεί σε ρινγκ. Το σκηνικό έντασης με μπουνιές, σπρωξίματα και χαστούκια φαίνεται πως «μεταφέρθηκε» στην Ιταλία, όπου βουλευτές και υπάλληλοι του Κοινοβουλίου πιάστηκαν στα χέρια.

Κρήτη: Από ένα μήνα φυλακή για κάθε σύνταξη που "τσέπωνε"!

Η 60χρονη γυναίκα που εμφανίστηκε μετανιωμένη σήμερα στο δικαστήριο του Ηρακλείου, υποστήριξε πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα παρουσίασε χαρτιά που αποδεικνύουν πως είχε εγκλειστεί και σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ο θάνατος του Ιωάννη Μεταξά. Γιατί κάποιοι υποστηρίζουν, ότι τον δολοφόνησαν Άγγλοι πράκτορες (ΒΙΝΤΕΟ)

29 Ιανουαρίου 1941. Ώρα 6 το πρωί. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Ιωάννης Μεταξάς, αφήνει την τελευταία του πνοή, στο σπίτι του στην Κηφισιά.
Αμέσως οι φήμες οργιάζουν. Ποιος ευθύνεται;
Ανάμεσα στον λαό ακούγεται και η φράση «οι Άγγλοι τον έφαγαν».
Γιατί όμως κάποιοι θεώρησαν υπεύθυνους τους συμμάχους;

O Tατσόπουλος εξηγεί τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία: «Πολιτικές δίκες, πολλές δίκες...»

Εξω από τα δόντια τα είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ από τον οποίο προσφάτως αποχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κυβέρνηση, αντί για άρτον θα δώσει θεάματα, δήλωσε.

Απίστευτη επίθεση του ΒΗΜΑΤΟΣ στην Αλ Σαλέχ! «Είναι η Ραχήλ Μακρή του ΠΑΣΟΚ-Ας πάει στο Παρίσι»

Με απερίγραπτους χαρακτηρισμούς επιτίθεται εναντίον της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ το Βήμα, καθώς την αποκαλεί «αφελή στάρλετ», κάνει εκτενή αναφορά στις αισθησιακές της φωτογραφίες και της εύχεται «Καλό ταξίδι» αν φύγει για το Παρίσι.

Εμπλέκει και πολιτικούς ο Κάντας στις μίζες -Ονόματα που θα προκαλέσουν πάταγο

Αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν πάταγο φέρεται διατεθειμένος να κάνει ο Αντώνης Κάντας στην υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Στην πολύωρη απολογία του την Τετάρτη ενέπλεξε δύο σημαντικά πολιτικά πρόσωπα, από τα οποία το ένα είναι εν ενεργεία.

ΒΙΝΤΕΟ-Σε μερικά μας ξεπερνάνε κάποιοι... ΗΠΑ: Τράκαρε και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται δημοσίως!

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε κεντρικό δρόμο της Πενσιλβανία των ΗΠΑ! Ένας 34χρονος άνδρας από το Νιού Τζέρσεϊ τράκαρε το αυτοκίνητό του και όλα ήταν... καλά μέχρι που άρχισε να βγάζει ένα-ένα τα ρούχα του!

Ξεσπά και η χήρα του αρχιφύλακα Σάββα: «Ούτε ο Νεκτάριος μπορεί να πάρει άδεια»

Η απόδραση του εκτελεστή της 17Ν, Χριστόδουλου Ξηρού, ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες στις οικογένειες των θυμάτων τρομοκρατικών οργανώσεων. Η χήρα του αρχιφύλακα Αντώνη - Νεκτάριου Σάββα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τη «Σέχτα Επαναστατών» στις 17 Ιουνίου του 2009, εν ώρα υπηρεσίας καθώς φύλασσε μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση του ΕΛΑ, ξέσπασε μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.

Θυμόμαστε τι ακριβώς συνέβη στα Ίμια;

Γράφει ο Μπανιώρας Τάσος / Πληροφορική ΑΠΘ

Στις 31 Ιανουαρίου του 1996 εκτυλίχθηκε η τελική φάση της προκλητικότητας των γειτόνων μας σε μέγιστο βαθμό από το 1974 και ύστερα. Η ιστορία ξεκινάει περίπου ένα μήνα πριν όταν ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο προσέκρουσε στη βραχονησίδα των Ιμίων (θυμίζω πως οι βραχονησίδες είναι δυο, Ανατολικά και Δυτικά Ίμια). Ο Τούρκος καπετάνιος αρνήθηκε την ρυμούλκηση από το Ελληνικό Λιμενικό με το σκεπτικό ότι βρίσκεται σε τουρκικά χωρικά ύδατα!  

ΥΠΟΙΚ: Εκτός πραγματικότητας τα περί κατασχέσεων ακινήτων για το χαράτσι της ΔΕΗ

Διευκρινίσεις για την οφειλή ΕΕΤΗΔΕ 2012 και το «μπάχαλο» που προκλήθηκε δίνουν το υπουργείο Οικονομικών και η ΔΕΗ

Διευκρινίσεις σχετικά με τα σημειώματα που εστάλησαν στους φορολογούμενους και αφορούν στην οφειλή ΕΕΤΗΔΕ 2012 δίνουν το υπουργείο Οικονομικών και η ΔΕΗ  μέσα από κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, υπογραμμίζοντας ότι δεν ισχύουν τα  περί κατασχέσεων ακινήτων για τα ανεξόφλητα ποσά του «χαρατσιού» της ΔΕΗ.

Η τρολιά της χρονιάς: Συναντήθηκε ο Καραμανλής με τον Τσίρπα... ναι αμέ! Στο διάδρομο της Βουλής

[Διαβάστε τι λέει το star.gr της Μάρας Ζαχαρέα -> Ρουσόπουλος -> Καραμανλής και μην τσιμπάτε στους αποτυχημένους που προσπαθούν να δημιουργήσουν το ηγετικό προφίλ Τσίπρα]

Ερωτηματικά προκαλούν οι επαναλαμβανόμενες διαρροές περί δήθεν συνάντησης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τις οποίες -μάλιστα- υπάρχουν και πληροφορίες ακόμη και για το τι συζητήθηκε.

 Σύμφωνα με ασφαλείς και απολύτως διαστρωμένες πληροφορίες, μέχρι σήμερα δεν έχει...

Συνάντηση Σαμαρά με τον επικεφαλής της Deutsche Telekom - έρχονται επενδύσεις 1,2 δισ. ευρώ και νέες θέσεις εργασίας

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο νέος επικεφαλής του ομίλου Deutsche Telekom Τιμ Χέτγκες, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ και την Κλαούντια Νέματ, υπεύθυνη Ευρώπης και Τεχνολογίας της Deutsche Telekom.

ΒΙΝΤΕΟ-Την κοροιδεύει όλη η Βουλή! Αθανασίου σε Ζωή: "Η βοήθεια, που ζητήσατε, είναι σαν αυτή που ζητήσατε έξω από την ΕΡΤ;"

- Ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου την κατηγόρησε ότι καπηλεύεται για λόγους εντυπωσιασμού το Φαρμακονήσι
- Κωνσταντοπούλου: Χρησιμοποιείτε την ΕΛΑΣ για να επιτίθεστε στην αντιπολίτευση και την κοινωνία
- Οργισμένοι απέναντι στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κανέλλη, Βορίδης, Ρήγας, Κουκουλόπουλος

Στα ύψη ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή, με αφορμή τις συλλήψεις 47 νεαρών που διαμαρτύρονταν έξω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για το περιστατικό με τους μετανάστες έξω από το Φαρμακονήσι.

ΒΙΝΤΕΟ-Ολόκληρη η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά

Δείτε τη:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις γελάει με τον Τσίπρα: Να του μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μου

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης από την ολομέλεια της Βουλής, με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ότμαρ Κάρας, για τις προτάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Εισβολή με... μπικίνι στο γήπεδο (video)

Εξαιρετικό θέαμα στην αναμέτρηση του Pro Bowl που διεξήχθη στην Χαβάι, όταν γυναίκα οπαδός εισήχθη στον αγωνιστικό χώρο με το… μπικίνι της!

Βιντεοσκόπηση βυθισμένου υποβρυχίου στη Σκιάθο

Πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη βιντεοσκόπηση του υποβρυχίου «Κατσώνης», το οποίο βυθίστηκε βορειοδυτικά της Σκιάθου στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Σκιάθος», με αφορμή την συμπλήρωση 70 χρόνων από τη βύθιση του υποβρυχίου.

Τουρκία: 1 εκατομμύριο αυξήθηκε ο πληθυσμός σε 1 χρόνο!

Σε 76.667.864 άτομα ανέρχεται πλέον ο πληθυσμός της Τουρκίας σύμφωνα με την Έκθεση της τουρκικής Στατιστικής Υπηρεσίας (TurkStat), που δημοσιεύτηκε σήμερα, βάσει των στοιχείων που προέκυψαν από την απογραφή του πληθυσμού, που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του 2013.

Νεράτζης σε Ζωή: Υπάρχει ειδική θέση για τις καταγγελίες σου, στα σκουπίδια

Ακόμα έναν καβγά του Τάσου Νεράτζη με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρακολούθησαν σήμερα τα μέλη της επιτροπής Θεσμών της Βουλής.

Αφορμή το γεγονός ότι ο κ.Νεράντζης ζήτησε να κλείσει τη συνεδρίαση, πριν από την έναρξη της ΚΟ της ΝΔ.

ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΔ@Σ... αυτό μόνο

Τη δική τους εκδοχή δίνουν τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις προσαγωγές φοιτητών οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι, μπροστά στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Γράφει το left.gr:

Κνίτες ALERT! Αυτή είναι η εξοχική βίλα του Στάλιν στο Sochi

Sochi... Η ρωσική πόλη στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας όπου από τις 7 μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου του 2014 θα λάβουν χώρα οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

Πόλη επίσης στην οποία φιλοξενείται ένα από τα αγαπημένα αξιοθέατα των απανταχού «junkies» της πολιτικής ιστορίας: η εξοχική έπαυλη (dacha) του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν...

O Μπούτρος-Γκάλι στηρίζει το ακροδεξιό κόμμα της Λε Πεν στη Γαλλία -Το σοκ


Η γαλλική εφημερίδα Le Figaro αποκαλύπτει την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, ότι ο πρώην γραμματέας του ΟΗΕ Μπούτρος Μπούτρος-Γκάλι γράφει τον πρόλογο σε βιβλίο του αντιπροέδρου του ακροδεξιού κόμματος στη Γαλλία, το οποίο επιτίθεται στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΨΕΙΡΕΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ! Ο αφάνας που κρατούσε την ντουντούκα της Ζωής προσήχθη για την εισβολή στο γραφείο Βαρβιτσιώτη [εικόνες]

[Όλα τα λεφτά  είναι ο επαναστατικός χαιρετισμός, το καμάρι και τα γελάκια των άπλυτων που προσήχθησαν... αυτοί τώρα νομίζουν ότι κάτι έκαναν... :))))))]

Σταρ έχει γίνει ο φοιτητής του Φυσικού με το σγουρό μακρί μαλλί, ο οποίος αφού πήγε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και αφού κράτησε (ανάποδα) την ντουντούκα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προσήχθη και για την εισβολή στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη το πρωί της Πέμπτης.

Κάρας: Δεν αναιρώ τίποτα από όσα είπα για τον Τσίπρα

O Οτμαρ Κάρας επέμεινε στη θέση του, δηλώνοντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου πως δεν αναιρεί τίποτα από όσα είπε την Τετάρτη για τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ πρόσθεσε πως δεν είναι στην Αθήνα για να αξιολογήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Έλα μωρή πουτάν@ Σουμάχερ! «Ξυπνάει» σταδιακά από το κώμα ο Μίκαελ Σουμάχερ-Ανοιγόκλεισε τα μάτια του

Ο οργανισμός του αντιδρά θετικά στη σταδιακή αφύπνισή του από το τεχνητό κώμα, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe»

Ελπίδα και χαμόγελα στα πρόσωπα της οικογένειας, των φίλων και των θαυμαστών του Μίκαελ Σουμάχερ σκόρπισε την Πέμπτη η είδηση ότι ο πρωταθλητής της Formula 1 κατάφερε να ανοιγοκλείσει τα μάτια του.

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Κ. Πηλαδάκης για χρέη προς το Δημόσιο

Ο 48χρονος επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος είχε διατελέσει και πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ως νόμιμος εκπρόσωπος δύο εταιρειών για οφειλές προς το Δημόσιο συνολικού ύψους 4.037.060,58 ευρώ.

Ρε σάλτα και...: Tα ΜΜΕ αναπαράγουν στερεότυπα για τους γύφτους, καταγγέλλει ο Συνήγορος του Πολίτη

Για στερεότυπους χαρακτηρισμούς και την ανάπτυξη φοβικών συνδρόμων εναντίον πληθυσμιακών ομάδων που οδηγούν σε έναν φαύλο κύκλο μισαλλοδοξίας και αδυναμίας σεβασμού του διαφορετικού, κάνει λόγο ο Συνήγορος του Πολίτη, με αφορμή τον χειρισμό των ΜΜΕ της υπόθεσης της τετράχρονης Μαρίας, που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά.

Σαμαράς: «Δεν συνεργαζόμαστε με όσους υπονομεύουν τη χώρα-Εκλογές το 2016»

Τέλος στην εσωστρέφεια που προκαλείται από τις δυσμενείς δημοσκοπικές εκτιμήσεις αλλά και από τη σεναριολογία περί κυβερνητικών αλλαγών και «μεγάλων συνασπισμών» έβαλε ο Πρωθυπουργός με τη σημερινή του ομιλία προς την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν συνεργαζόμαστε με όσους υπονομεύουν τη χώρα.

Πατριώτες του κώλου ALERT! BINTEO-Αναστάτωσαν τη NASA οι εικόνες του «Curiosity» - Δείτε τι εντόπισε

Μία φωτογραφία που τράβηξε το «Curiosity» στην ατμόσφαιρα του Άρη προκάλεσε αναστάτωση στους επιστήμονες της NASA, καθώς κάποιοι ισχυρίζονται πως εντόπισαν κάποιο αντικείμενο που θα μπορούσε να είναι Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο, γνωστό και ως UFO.

Ο Πρετεντέρης… γελάει με την πρόβλεψη της JP Morgan για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Στη… συνήθη αρθρογραφία αποδόμησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Πρετεντέρης σχολίαζει σήμερα με καυστικό τρόπο την εκτίμηση της JP Morgan περί επικράτησης του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Το μυστήριο της πλαστικής καρέκλας

Στο θεμελιώδες ερώτημα τι σόι σκηνικό (και καρέκλες) ήταν αυτό της συνάντησης Σαμαρά – Πούτιν προχθές στις Βρυξέλλες η απάντηση είναι τελικώς απλή.

Σκηνικό ανάγκης της τελευταίας στιγμής.

Σεισμό 7 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά προβλέπει ο Β. Παπαζάχος!

Την ώρα που η Κεφαλονιά «χορεύει» στους ρυθμούς των μετασεισμών, ανησυχία προκαλούν οι εκτιμήσεις του σεισμολόγου Βασίλη Παπαζάχου πως μέσα στα επόμενα 10 χρόνια θα γίνει σεισμός 7 Ρίχτερ στο νησί του Ιονίου!

Πλοίο με τα... «φρένα» σπασμένα βγαίνει στη στεριά [βίντεο]

Το Courtesy Salim San για 22 χρόνια έπλεε στη θάλασσα ανάμεσα στο Ντόβερ και το Καλαίς και ποτέ δεν είχε απασχολήσει τις λιμενικές αρχές. Ωστόσο λίγες ημέρες νωρίτερα έγινε το αναπάντεχο. Ο πλοίαρχος αποφάσισε να το βγάλει στη στεριά.

Ομολογία – σοκ: “Πήρα εντολή για βόμβα στα δικαστήρια από μέλος πολιτικού κόμματος”

Η φράση ανήκει σε Αλβανό κακοποιό που έχει ομολογήσει 27 φόνους σε Ελλάδα, Αλβανία και Ιταλία και λέει πως πήρε μέρος και στη βομβιστική επίθεση στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την οποία ανέλαβαν οι "Πυρήνες της Φωτιάς”

Die Zeit: Ποια γλώσσα μιλάει ο Έλληνας Αλέξης Τσίπρας;

''Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει το 30%. Ένα τέτοιο ποσοστό μπορούν μόνο να ονειρευθούν άλλα αριστερά και κομμουνιστικά κόμματα στην Ευρώπη'' αναφέρει ο γερμανικός τύπος που προσθέτει ότι ο Τσίπρας αναδείχθηκε με 86% επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Αριστεράς.

Τον Παναγιωτόπουλο καρφώνει για ρουσφέτια ο Αβράμόπουλος

"Αποκαταστήσαμε αδικίες" ,λένε από το ΥΠΕΘΑ για τις επανακρίσεις και την επαναφορά απόστρατου

Για “αποκατάσταση εξόφθαλμων αδικιών από τις κρίσεις που έγιναν πέρυσι” κάνουν λόγο από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας,σχετικά με τις επανακρίσεις και την επαναφορά του απόστρατου ταξίαρχου. Κρίσεις που έγιναν επί ημερών Πάνου Παναγιωτόπουλου δηλαδή.

Βάζουν 95.000 Τουρκοκύπριους στους ευρωκαταλόγους

Περισσότεροι από 95.000 Τουρκοκύπριοι θα εγγραφούν αυτόματα στους εκλογικούς καταλόγους της Κυπριακής Δημοκρατίας, αποκτώντας έτσι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις ευρωεκλογές του Μαΐου. Τη σημαντική απόφαση έλαβε το Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο έστειλε και νομοσχέδιο στη Βουλή.

Ο Οτμαρ Κάρας και ο αριστερός αντάρτης των σοσιαλιστών

Είτε πρόκειται για το Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες είτε πρόκειται για την Αθήνα, στην οποία βρίσκονται από προχθές ως αρμόδιοι εισηγητές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα έργα και τις ημέρες της τρόικας, ο αυστριακός ευρωβουλευτής Οτμαρ Κάρας και ο Γάλλος Λιέμ Χoάνγκ Νγκοκ παραμένουν «δυο ξένοι στην ίδια πόλη».

"ΠΣΟΦΟΣ"!! Financial Times: Η Τουρκία κινδυνεύει!

''Θα υπάρξει οδύνη για την Τουρκική οικονομία, ενώ η πολιτική της χώρας βρίσκεται σε εμπύρετη κατάσταση'' εκτιμούν οι Financial Times βλέποντας την τουρκική λίρα να έχει υποχωρήσει κατά 8% έναντι του δολαρίου μέχρι τις αρχές αυτής της εβδομάδας, ενώ καταγράφει πτώση 25% από τις αρχές του προηγούμενου έτους.

Προκαλεί ο Γιακουμάτος που κάνει τον προστάτη των αδυνάτων: Αν δεν αλλάξει ο νόμος μέχρι και κυβέρνηση θα ρίξω!

Την σιωπή του έλυσε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, λίγες ημέρες μετά την σύλληψη της συζύγου του για φορολογικές παραβάσεις. Χθες είχε εκδώσει μια ανακοίνωση, ωστόσο σήμερα, μιλώντας στο Star άφησε αιχμές λέγοντας ότι: "Στόχος τους είμαι εγώ. Προς τι η διαπόμπευση της οικογένειάς μου;"

Στην Ελλάδα εντός της ημέρας ο επικεφαλής της Samsung Μπου Κεουν Γιουν

Στην Ελλάδα θα βρεθεί εντός της ημέρας ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του τμήματος ηλεκτρονικών της Samsung Μπου Κεουν Γιουν, καθώς ο νοτιοκορεατικός κολοσσός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επενδύσεων στη χώρα μας.

ΦΩΤΟ-Το νέο οργανόγραμμα της αστυνομίας

Αλλάζει σελίδα η ΕΛ.ΑΣ με νέα δομή και οργάνωση. Σε τρεις διακριτούς κλάδους χωρίζεται το σώμα.

Λιγότερη γραφειοκρατία, ψηφιοποίηση υλικού, έμφαση στην κινητή αστυνόμευση, συγχώνευση υπηρεσίων είναι οι παρεμβάσεις του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια με στόχο την επιχειρησιακή αναβάθμιση.

Ο Αβραμόπουλος τρολάρει τους Κνίτες: «Πιάστε 4 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ»

"Είναι large τύπος ο κ. Δ. Αβραμόπουλος και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει", αναφέρει το ρεπορτάζ του "Βηματοδότη".

Την περασμένη Κυριακή βρέθηκε στο Περιστέρι στην κοπή της πίτας του Συλλόγου των εν Αθήναις Αυγείων. Είπε ότι έχει ρίζες από την περιοχή. Επειδή στην εκδήλωση έγινε γνωστό ότι θα παραστεί και ο υπουργός, προσήλθαν πολλά στελέχη (και βουλευτές) της ΝΔ, καθώς και ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Δένδιας: «Τραγική» η ποιότητα των μεταναστών μας - Τι είπε για το ελληνικό FBI

«Είναι ατυχία» που αντιμετωπίζουμε μετανάστες από Μπαγκλαντές και Αφγανιστάν

«Τραγική» χαρακτήρισε την ποιότητα των μεταναστών που καταφθάνουν στην Ελλάδα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλές δεκαετίες η Ελλάδα.

Όπως έλεγε ο Άδωνις και αμφισβητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ: Σημαντικές μειώσεις στα φάρμακα «φέρνει» το νέο δελτίο τιμών του ΕΟΦ

Για 2.500 κωδικούς η νέα τιμή είναι μειωμένη κατά 15% - Σε 100 φάρμακα η μείωση κυμαίνεται από 20% έως 40%

Σημαντικές μειώσεις και καμία αύξηση στις τιμές των φαρμάκων «φέρνει» το νέο δελτίο τιμών που εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) την περασμένη εβδομάδα.

Μαζί με τη Μυρτώ και η Ασπασία: Την είχε πυροβολήσει 2 φορές στο κεφάλι ο πατέρας της

Στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται η 17χρονη Μυρτώ, πρόκειται να μεταφερθεί και η 18χρονη Ασπασία που είχε πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι ο πατέρας της για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ποιοι ήταν οι τρεις Ιεράρχες που γιορτάζουν σήμερα

Την τιμητική τους έχουν σήμερα, 30 Ιανουαρίου, οι τρεις Ιεράρχες, με τα σχολεία και τα πανεπιστήμια να μένουν κλειστά για να τιμήσουν τους προστάτες των Γραμμάτων. Ποιοι ήταν, όμως, οι τρεις Ιεράρχες και γιατί τους τιμούμε;

Ποιοι χάνουν χιλιάδες ευρώ και ποιοι κερδίζουν αύξηση;

​Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού του εφάπαξ στα ταμεία πρόνοιας με τροποποιητική υπουργική απόφαση που θα δοθεί στην δημοσιότητα εντός των επόμενων δέκα ημερών. Για το θέμα γίνονται διαβουλεύσεις με την τρόικα, με την κυβέρνηση να περιμένει το τελικό «ΟΚ» από τους δανειστές .

Ποιοι θέλουν την Φωτεινή Πιπιλή υποψήφια δήμαρχο Αθήνας- Ποια άλλα ονόματα ακούγονται-Τις προσεχείς μέρες αποφασίζει ο Σαμαράς

Η βουλευτής της Α' Αθήνας, πρώην αντιδήμαρχος και επίμονα ασχολούμενη με τα θέματα της πόλης, Φωτεινή Πιπιλή είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει στο τραπέζι των διεργασιών στη Νέα Δημοκρατία, για την διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων. Σε κάθε περίπτωση, πιθανή υποψηφιότητα της κα Πιπιλή θα δημιουργήσει σίγουρα εκρηκτικές αντιπαραθέσεις με τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, δεδομένης της σχέσης τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις-Τι θα γίνει με το πρόγραμμα για τους ανέργους

«Δεν πρόκειται να μειωθούν οι συντάξεις. Αυτό το θέμα έκλεισε» τόνισε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούστης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, και πρόσθεσε:

«Η φράση ‘μειώστε τις συντάξεις’ δεν έχει ειπωθεί ποτέ από την τρόικα. Και αν ειπωθεί, δεν πρόκειται να ακολουθηθεί από την κυβέρνηση».

ΒΙΝΤΕΟ-Αποκλείει το ενδεχόμενο εκλογών ο Κεδίκογλου

Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών έβαλε ο Σίμος Κεδίκογλου με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε κατηγορηματικά κάθε πιθανότητα διεξαγωγής εθνικών εκλογών ταυτόχρονα με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές τονίζοντας πως η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της.

Ο Τζήμερος με το παράδειγμα του Μήτρογλου ξεσκίζει τον Μαρξ: Ήταν τεμπέλης, ζούσε με δανεικά, 4 παιδιά πέθαναν πριν απ' αυτόν και 2 κόρες του αυτοκτόνησαν...

«Καταπέλτης» ο Θάνος Τζήμερος, δίνει τη χαριστική βολή στον Μαρξισμό...  Ακολουθεί το «κείμενο – παρέμβαση» του επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» που ανατρέπει την ιστορία της οικονομικής σκέψης, όπως δημοσιεύθηκε στο Facebook, με τίτλο «Μαρξιστική Θεωρία»:

Αν η Ελλάδα είχε σήμερα δραχμή η ΤτΕ θα εκτόξευε τα επιτόκια στο 30%


Η FED ανακοίνωσε περαιτέρω μείωση αγοράς ομολόγων κατά 10 δισεκ. δολ. στα 65 δισεκ. στο πλαίσιο της ποσοτικής χαλάρωσης

Τα emerging markets έχουν χτυπηθεί βάναυσα εσχάτως μετά την απόφαση της FED να θέσει φραγμούς στην ακραία κερδοσκοπία των hedge funds.

Για να ξέρεις που θα πάνε οι φόροι σου!

Η σημερινή κι άλλη μία ημέρα μένει για να κάνει ταμείο ο Χάρης Θεοχάρης. Περιμένουν αυτές τις δύο ημέρες 500 εκατομμύρια ευρώ. Έχουμε χάσει τον λογαριασμό στο μέτρημα για το πόσοι φόροι πρέπει να πληρωθούν. Κι έπειτα θα έρθει ο επόμενος μήνας για τις επόμενες δόσεις. Λες κι οι μήνες εφευρέθηκαν για να παίρνει φόρους ο Χάρης. Στο μεταξύ, όλο και λιγότεροι φορολογούμενοι θα προσέρχονται στα γκισέ των τραπεζών. Να μην ψάχνουν την αιτία, λοιπόν, που όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη.

Ρόμπα κάνει η Ρασούλη τον Νταλάρα: «Χτύπησε τον πατέρα μου και γιαυτό ζήτησα να απομακρυνθεί το στεφάνι του στην κηδεία»

Απίστευτες και σοκαριστικές δηλώσεις από την κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία.
«Ο Νταλάρας έστειλε στεφάνι στην κηδεία του πατέρα μου, αλλά ζήτησα να το απομακρύνουν....Ήταν πολύ σοβαροί οι λόγοι αυτής της αντιπαράθεσης. Όλα τα στεφάνια και τα συλλυπητήρια μηνύματα του κόσμου δε μπορούσαν να το αλλάξουν αυτό. Με τον πατέρα μου είχε φτάσει σε σημείο χειροδικίας...