06 Απριλίου 2014

Φτώχεια, οικογενειοκρατία και δούλεμα: Υποψήφια δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικού η σύζυγος του Μητσάρα... όπως αρμόζει σε κάποιον με καταθέσεις 1,5 μύριο

Υποψήφια δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κατέρχεται στις επικείμενες εκλογές η σύζυγος του κοινοβουλευτικού εκπροσωπου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, Νάντια Σουμπασάκη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες». Όπως λέει και η ίδια, η παράταξη μπορεί να έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι όμως υπερκομματικχαχαχαχα.

Καταργείται μετά από 20 χρόνια το βιβλίο νεοπροσλαμβανομένου προσωπικού -Αφορά χιλιάδες επιχειρήσεις

Με τροπολογία του υπουργείου Εργασίας καταργείται για περίπου 200.000 επιχειρήσεις η υποχρέωση τήρησης του λεγόμενου «πορτοκαλί» βιβλίου, για την καταχώρηση νεοπροσλαμβανόμενου προσωπικού.

Σκληρή επίθεση της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής κατά Μπαλτάκου -Το μήνυμα που στέλνει για τη ΧΑ

Εντονότατη ήταν η αντίδραση της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee) για όσα αναφέρει ο τέως γενικός γραμματέας του  υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος στο βίντεο της συνομιλίας του με τον Ηλία Κασιδιάρη. Η Επιτροπή εξαπολύει σκληρή επίθεση σε βάρος του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού για τα λόγια συμπαράστασης στη Χρυσή Αυγή, βγάζοντας ταυτόχρονα από το κάδρο των ευθυνών τον ίδιο τον κ. Σαμαρά.

Φανταστείτε και να κυβερνήσει κιόλας: Αναζητείται γνωστός δημοσιογράφος και συνελήφθη άλλος μετά από μήνυση της Ραχήλ Μακρή

Το σούργελο θέλει να φιμώσει τον τύπο για να μην μάθει ο κόσμος ότι λειτουργεί σαν δικηγόρος της Χρυσής Αυγής

Συνελήφθη μετά από μήνυση της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή, η αρχισυντάκτης του ελεύθερου ρεπορτάζ, στον Ελεύθερο Τύπο και Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, Δέσποινα Κονταράκη, η οποία αυτή την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του Νέου Ηρακλείου, ενώ αναζητείται και ο δημοσιογράφος...

ΒΙΝΤΕΟ-Υποψήφια με την Ελληνική Αυγή η μητέρα του Γέροντα

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Κηφισιά με την Ελληνική Αυγή κατεβαίνει η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα που τραυματίστηκε σοβαρά στη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η Αθήνα μάγεψε την κυρία Σόιμπλε

Τη βλέπω να πηγαίνει με τα SS να κατάσχει το οροφοδιαμέρισμα του Καμμένου στη Βουλιαγμένη

Δήλωσε εκστασιασμένη από το ελληνικό φως και τα χρώματα της άνοιξης έτσι όπως σκίαζαν τις Καρυάτιδες, στην πρώτη της επίσκεψη στον Παρθενώνα. Η Ινγκεμποργκ Σόιμπλε, σύζυγος του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, λάτρεψε την Ακρόπολη, θαμπώθηκε από την ομορφιά του Ελληνικού τοπίου και μαγεύτηκε από την απογευματινή της βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ύστερα στην Πλάκα.

Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: «''Έγκριτος: Πως κεράτωσα τη Δωροθέα»... μόνο με 1 ευρώ, όσο κι η ΑΥΡΙΑΝΗ

Τρίτο πρόσωπο οδήγησε στον χωρισμό αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!

Ένας χρόνος αγάπης, έρωτα και ευτυχίας έφτασε στο τέλος μετά την κοινή απόφαση που πήρε πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ να χωρίσει.

BINTEO ΣΟΚ!! Δείτε τα αποτελέσματα του προσηλυτισμού... της Χρυσής Αυγής

Αυτά με τους προσηλυτισμούς και την "κατακραυγή για τέτοιες μεθόδους" είναι επικίνδυνα πράματα ρε γαμώτο... Δείτε ας πούμε που μπορεί να οδηγήσουν... Η παρακάτω κοπέλα είναι ΜΑΘΗΤΡΙΑ όπως περήφανα δηλώνεται στον τίτλο του βίντεο:

Τα μεγαλύτερα τσουνάμι της ιστορίας (vid)

Δεν ευθύνονται μόνο οι σεισμοί για τη δημιουργία τσουνάμι.

Πριν από 50 χρόνια ο μεγάλος σεισμός της Αλάσκας που «χτύπησε» στο βορειοδυτικό Ειρηνικό ωκεανό στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 100 ανθρώπους.

Αποκάλεσε ο Σαμαράς «μαλ@κα» τον Μπαλτάκο;

Την οργή του Αντώνη Σαμαρά για τις παρεμβάσεις του Τάκη Μπαλτάκου πέραν του ρόλου του τελευταίου, και μάλιστα πριν την αποκάλυψη του video της συνομιλίας του με τον Ηλία Κασιδιάρη, καταδεικνύει ρεπορτάζ του “Έθνους της Κυριακής”.

Η επέτειος της μάχης του Ρούπελ

Η 73η επέτειος από την ένδοξη Μάχη των Οχυρών γιορτάζεται σήμερα Κυριακή στα θρυλικά οχυρά του Ρούπελ και του Ιστίμπεη, στις Σέρρες.

Ξεδιπλώνοντας το κουβάρι της ιστορίας , οι μνήμες γυρίζουν πίσω, 73χρονια πριν , όταν οι Έλληνες στρατιώτες ,υπερασπιστές των οχυρών, γραφούν με κιμωλία στο τοίχο

Σημάδια από σφαίρες στις φυλακές Τρικάλων

Πρόκειται για την ίδια σκοπιά που δέχθηκε την αιματηρή επίθεση κατά την απόδραση του Αλβανού κακοποιού στις 22 Μαρτίου 2013.

Προπαγάνδα του κώλου από φυλλάδα Χατζηνικολάου: «Τι μισθούς θα πάρουν ρεπόρτερ και αρχισυντάκτης στο νέο ''Μένουμε Ελλάδα''» ρωτάει και καλά...

Τι μισθούς έπαιρναν επί ΕΡΤ και πόσο αυξήθηκαν τώρα; Ρωτάει ο Νικολάκης για να κάνει την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ... ξεχνάει βέβαια να πει ότι τώρα πληρώνουμε μόνο αυτούς τους 13 που χρειάζονται και όχι άλλους 2.000 που τα ξύνουν... άρα και λίγα τους δίνουν αφού γλιτώνουμε πολλά περισσότερα

Έντεκα μήνες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, στη Δημόσια Τηλεόραση προσπαθούν να βγάλουν στον αέρα το πάλαι ποτέ "Μένουμε Ελλάδα" που πλέον θα λέγεται -όπως γράφει η REAL- "Επι-Μένουμε Ελλάδα". Παρουσιαστές θα είναι η....

Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ, ΑΛΛΑ...! ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΤΤΑΚΗ

Παρατηρώ προσεκτικά τις εξελίξεις αυτές τις μέρες- με κάποια φιλοσοφική διάθεση ομολογώ- και υπερβαίνοντας πρόσωπα , γεγονότα, και καταστάσεις κωδικοποιώ τα συμπεράσματα μου για το δέον γενέσθαι, όταν βγούμε από την περιπέτεια :

Συμπέρασμα πρώτο :

Διαβάστε το άρθρο στο www.logiastarata.gr

Ανασχηματισμός μετά τις ευρωεκλογές – Πως θα "ρεφάρει" ο Σαμαράς το σκάνδαλο Μπαλτάκου

Στην αντεπίθεση θέλει να περάσει η κυβέρνηση αρχής γενομένης με τη σημερινή διακαναλική συνέντευξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, καθώς η υπόθεση Μπαλτάκου αποτέλεσε ένα ισχυρό πλήγμα στην αξιοπιστία της, την ώρα μάλιστα που περίσσευαν τα κολακευτικά σχόλια για την πορεία της χώρας σε οικονομικό επίπεδο.

Αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ διεκδικεί αλλοδαπός από το ελληνικό Δημόσιο

Αποζημίωση ύψους 1.937.000 ευρώ διεκδικεί από το ελληνικό δημόσιο ένας Αλβανός, ο οποίος κατηγορήθηκε και προφυλακίστηκε, άδικα όπως αποδείχτηκε, ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία με θύμα 78χρονη στο Κιλκίς...φυσικά και είναι αλλοδαπός ο δράστης

Ρατσισμός η απλά παράθεση στατιστικών ε; Ε, τι να κάνουμε που 9 στις 10 δολοφονίες διαπράττονται από αλλοδαπούς... έλα πείτε τώρα και για τους Έλληνες που πήγαν μετανάστες σε Γαρμανία και ΗΠΑ... και για πείτε μας πόσους δολοφόνησαν;

Στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 78χρονης στο χρονικό διάστημα 25-27 Ιανουαρίου 2014 στη Γουμένισσα Κιλκίς, προχώρησαν άντρες του τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Σε κατάργηση ο νόμος περί καταχραστών του Δημοσίου;

Καλά για τους βουλευτές δεν το συζητώ αλλά ακόμα και οι υπουργοί δεν είναι πολλές φορές γνώστες όλων των ψιλών γραμμάτων που φέρνουν σε νόμους και τα οποία τα περνάνε μέσα σε νομοσχέδια διάφορα λαμόγια κρατικοί υπάλληλοι χωρίς να παίρνει κανείς χαμπάρι και πολλές φορές χωρίς να αφαιρούνται ακόμα και αν τα ανακαλύψουν αφού ακόμα και υπουργοί φοβούνται να τα βγάλουν μιας και δεν ξέρουν εκείνη την ώρα στη Βουλή ποιον εξυπηρετούν ή θα δυσαρεστήσουν αν τα βγάλουν...

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Δεκάδες υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων και κρατικής διαφθοράς, που βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε σε εισαγγελικά είτε σε ανακριτικά γραφεία, με την κατάργηση του νόμου, θα τεθούν στο αρχείο και οι εμπλεκόμενοι θα βρεθούν στο απυρόβλητο.

Ιγνατίου: Ο Μπαλτάκος προκάλεσε τεράστια ζημιά

Τη μεγάλη ζημιά που έκανε στην κυβέρνηση αλλά και συνολικά στην εικόνα της χώρας ο Τάκης Μπαλτάκος, επισημαίνει με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής” ο Μιχάλης Ιγνατίου.

ΦΩΤΟ: Βεντούζα ο Μουρούτης που τα χώνει καθημερινά στον ΣΚΑΪ και τη ΣΥΡΙΖΑία Ακριβοπούλου

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, εδώ και αρκετές μέρες τη λέει καθημερινά στον ΣΚΑΪ και ειδικά στη ΣΥΡΙΖΑία Ακριβοπούλου που δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίκρα που προσέφερε το πρωτογενές πλεόνασμα, το μοίρασμα μερίσματος σε αδύναμους και η έξοδος της χώρας στις αγορές...

ΚΛΑΙΩ!! CIA Field Analyst... Παναγούλης: Από δική μου ανάλυση συμπέρανα πως η ΧΑ έχει και άλλα βίντεο

Κλαίω με την κωλοτούμπα του Παναγούλη μετά τα γκάζια απο τον Αλέξη... και που να βγούνε και οι κασέτες να δείτε τι κλάμα θα ρίξουμε... εμείς απ' τα γέλια κι αυτοί απ' την πίκρα

Σε πολιτική ανάλυση που κάνει ο ίδιος, αλλά και σε πηγές από άλλους πολιτικούς χώρους, εκτός ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής, απέδωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης τη δήλωσή του προ ημερών ότι οι χρυσαυγίτες έχουν στην κατοχή τους κι αλλά βίντεο.

Γελάει όλη η Ελλάδα: Ο στόκος Καραμέρος υποψήφιος της Δούρου

[Μέχρι χθες έκανε κι αυτός τον αντικειμενικό δημοσιογράφο... και φυσικά είχε ξεφτιλιστεί τόσο με τον αγωγό ΤΑΡ που καταλήγει στην Αλβανία και ο ηλίθιος έλεγε ότι θα καταστρέψει το περιβάλλον στη Θεσπρωτία ή τον Αξιό (εδώ κι εδώ) ή έκανε τον Κλουζώ στην Αττική οδό φωτογραφίζοντας αστυνομικούς... Φυσικά ο γελοίος είχε προαναγγείλει τον Ιανουάριο ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου... αλλά ποιος έχασε τη συνέπεια για να τη βρουν οι καραγκιόζηδες;]

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος, που έχει αυτοδιοικητική εμπειρία από το Μαρούσι, θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου.

Το μήνυμα πρόκρισης του Γκαρσία και ο Ολυμπιακός

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Πάμπλο Γκαρσία το βράδυ του Σαββάτου, στο περιθώριο της παρουσίας του στην εκδήλωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μηχανιώνας για τα 20 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου.

Ρε άι στα διάολα καραγκιόζη!! "Επίθεση Αντώναρου στον Κρανιδιώτη"

Με αφορμή την επικείμενη συμμετοχή του Φ. Κρανιδιώτη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ οι γελοίοι που κατέστρεψαν τον Καραμανλή προσπαθούν να κάνουν το ίδιο και με τον Σαμαρά

«Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση το στίγμα της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς να το δίνουν άτομα που αφού περιπλανήθηκαν σε ανύπαρκτους ή ασήμαντους πολιτικούς χώρους, προσπαθούν να βρουν στέγη στη Ν.Δ.»

BINTEO-Ο Jack Bauer επιστρέφει στις 5 Μαίου: "24: Live Another Day"

Ο εξαφανισμένος για χρόνια πρώην πράκτορας Jack Bauer (Kiefer Sutherland) επανεμφανίζεται ξαφνικά στο Λονδίνο όπου βρίσκεται για επίσκεψη ο Αμερικάνος Πρόεδρος και ο οποίος φυσικά κινδυνεύει. Μαζί του και όσοι επέζησαν του τέλους τους τελευταίου κύκλου πριν από 4 χρόνια δηλ. η Chloe (Mary Lynn Rajskub), η Audrey (Kim Raver) και ο Πρόεδρος (William Devane), ενώ στο ρόλο του Άγγλου Προέδρου ο γνωστός φιλέλληνας...

ΕΛΕΟΣ!! Ωραία κ. Βρούτση δεν τον σουτάρεις τον Σπυρόπουλο... αλλά όχι και να κάνετε νόμο για να καλύψετε το κακούργημά του!!

Τον Βρούτση τον έχουμε υποστηρίξει πάντα από εδώ αφού έχει συμμαζέψει πολύ το υπουργείο, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι τελείως φάουλ αφού με τη σιωπή του καλύπτει το λαμόγιο!! Μήπως τελικά πρέπει να παρέμβει ο Σαμαράς για να μη μας κουνάει το ΠΑΣΟΚ το δάχτυλο για τον Μπαλτάκο όταν την ίδια στιγμή καλύπτει λαμόγια

Μέσα στην «αντάρα» της υπόθεσης Μπαλτάκου, φαίνεται να την γλιτώνει προσωρινώς – σε ότι έχει να κάνει με τις πολιτικές διαστάσεις του θέματος –  ο διωκόμενος για κακουργήματα «φίλος» μας Ροβέρτος Σπυρόπουλος του ΙΚΑ.

Ο οποίος Σπυρόπουλος, για να μην ξεχνιόμαστε....

Πέστε απ' τα σύννεφα: Η κόρη του Σημίτη είναι ΣΥΡΙΖΑ... όπως το 50% των ΠΑΣΟΚων άλλωστε

Ούτε την κόρη του δεν είναι σε θέση να πείσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Η Μαριλένα Σημίτη υιοθετεί την επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.

Πατήστε το δημοσίευμα για μεγέθυνση:

ΦΩΤΟ: Γελάει ο κόσμος με το σούργελο τον Πατούλη

Δείτε τι του γράφουν:

"Ρίχτε χρήμα στην αγορά!"... τσιρίζουν οι άσχετοι

"Ρίχτε χρήμα στην αγορά!" είναι η μόνιμη επωδός σχεδόν σύσσωμης της αντιπολίτευσης αλλά και ορισμένων κυβερνητικών. Με άλλα λόγια ζητούν να δοθούν χρήματα απο εδώ και απο εκεί, με σκοπό στην συνέχεια αυτά τα χρήματα να μετατραπούν σε κατανάλωση και έτσι να αναπτυχθούμε.

Το πρόβλημα με αυτήν την πολιτική είναι ότι έχει ήδη δοκιμαστεί στην Ελλάδα και έχει αποτύχει παταγωδώς. Απο ποιόν;;; Μα απο τον...

Η συνέχεια στο http://imperatorlex.blogspot.gr

ΦΩΤΟ: Προπαγάνδα του κ@λου: Ρώσοι ήταν τελικά οι γνωστοί "νεοναζί ουκρανοί χούλιγκαν"

Κατά τη διάρκεια της έντασης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και την προσάρτηση της Κριμαίας πολλά ελληνικά ΜΜΕ παρουσίασαν την παρακάτω φώτο σαν απόδειξη του ... "Ουκρανοί νεοναζί". Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα τη φώτο στο iefimerida και στο madata

ΦΩΤΟ: Λίγο γραμμένο τον έχει ο κόσμος τον Γαβριήλ ή μου φαίνεται;

Την παρακάτω "επιβαρυντική" για τον ίδιο φώτο, από βόλτα στην Αθήνα, δημοσίευσε στο twitter ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης... Αποτέλεσμα ήταν να την ακούσει:

H σύζυγος του νεκρού δεσμοφύλακα ξεσπά: «Εγώ περιμένω τον Γιώργο μου να γυρίσει!»

​Δέκα μέρες μετά τη δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου Γιώργου Τσιρώνη από τα χέρια του ισοβίτη Ιλία Καρέλι, η σύζυγος του υπαρχιφύλακα ξεσπά, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο άντρας και πατέρας των δυο παιδιών της έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τρόπο:

Καταργούνται τα τεκμήρια διαβίωσης από το 2015-Eξετάζεται και η απαλλαγή από το σύστημα ΦΠΑ των μικρών επιχειρήσεων

Ένα ακόμη πακέτο αλλαγών φέρνουν τα δύο φορολογικά νομοσχέδια που σχεδιάζει να φέρει στη Βουλή το οικονομικό επιτελείο μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου.

Υποψήφιοι ο γιός Κύρκου και γνωστός καθηγητής μς τον Σταύρακα

Ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Γιώργος Γραμματικάκης είναι εκ των υποψηφίων ευρωβουλευτών του Ποταμιού, στη μάχη των εκλογών του Μαϊου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Γιώργος Γραμματικάκης υπήρξε διαχρονικά από τις πιο...

Γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ για τη δεύτερη γκάφα μετά την πρόταση μομφής!

Δύο φάουλ μέσα σε μία εβδομάδα
 
Τα πρώτα δειλά χαμόγελα έσκασαν στην κυβέρνηση όταν είδαν οτι η ΣΥΡΙΖΑ  υπέπεσε γιά μία ακόμη φορά σε μία κορυφαία πολιτική γκάφα. Στελέχη εξηγούν οτι "συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αφήνεις τον άλλο να σέρνεται στο πρόβλημα του και δίνεις χειρουργικά χτυπήματα, αποφεύγοντας όμως εσύ να μπεις στη δινη του κυκλώνα". Αυτή την βασική αρχή αγνοεί ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος....

Γιατί το 2014 νυν και πρώην Δ.Υ μας κοστίζουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ σε σχέση με την αλήστου μνήμης εποχή "λεφτά υπάρχουν"

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ Μητσοτάκη, Νοέμβριο 2013 υπήρχαν 700.000 Δημόσιοι Υπάλληλοι που κόστιζαν στους Έλληνες φορολογούμενους 15,9 δις €.

Στο κείμενο διαπιστώνουμε επίσης και το εξής:

Την περίοδο του "λεφτά υπάρχουν" (2009) είχαμε 913.000 δημόσιους υπάλληλους με κονδύλι μισθοδοσίας 24,5 δις €. Με μια απλή πράξη ο μέσος μηνιαίος μισθός τους τότε ανερχόταν στα 1.917€ (24,5 δις / 913.000 ΔΥ / 14 μισθούς)

Η συνέχεια στο imperatorlex.blogspot.gr

Πως τα καυσαέρια ελληνικών F-16 τσουρούφλισαν του Τούρκους της φρεγάτας που σήκωσε ελικόπτερο μέσα σε ελληνικά χωρικά ύδατα

<<Ναυάγιο - μαϊμού>> επικαλέστηκαν οι Τούρκοι - όπως έχουν και πάλι κάνει στο παρελθόν- προκειμένου να δικαιολογηθούν για την απονήωση ελικοπτέρου τους από την φρεγάτα Βarbaros TCG F244 την ώρα που αυτή παραβίαζε προκλητικά τα χωρικά μας ύδατα μεταξύ Αμοργού και Κινάρου, στο Αιγαίο.Μια παραβίαση που σταμάτησε άρον -άρον όταν τα ...καυσαέρια ζεύγους ελληνικών F-16 ταρακούνησαν το τουρκικό ελικόπτερο αλλά και ...<<τσουρούφλισαν>> όσους Τούρκους ήταν στο κατάστρωμα της φρεγάτας Barbaros με την σκληρή αναχαίτιση- προειδοποίηση μετα από τις άκαρπες ειδοποιήσεις από τον ασύρματο.

ΒΙΝΤΕΟ-Πολύ γέλιο! Γεωργαντά και Κατρούγκαλος σε κοινή διάλεξη

Σε εκδήλωση που όπως φαίνεται στο βίντεο έγινε σε καφετέρια ήταν συνομιλητές οι Ζωή Γεωργαντά της ΕΛΣΤΑΤ και υποψήφια του Καμμένου και ο Κατρούγκαλος (καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου ντεμέκ) του ΣΥΡΙΖΑ

Το αστείο είναι πως όση ώρα η Γεωργαντά λέει τα δικά της, δίπλα της ο Κατρούγκαλος...

Άδωνις: Έλα να ετοιμαζόμαστε για μεγάλη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές

Τη δημοσκόπηση της Κάπα Research που δείχνει ανατροπή υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης Μπαλτάκου, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας στέκεται στο γεγονός ότι η ΝΔ...

Να περνάει η ώρα με καμιά μαλ@κία: Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

"ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ" από τον εκβιαστή του fimotro με πολύ γέλιο... όσο κι αν του ταιριάζουν οι αγκυλωτοι σταυροί, του λαμόγιου με τους λογαριασμούς στην Ελβετία και το εξοχικό στην Κυανή Ακτή της Γαλλίας...

ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΟΥ-ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΤΥΠΟΥ ΛΕΠΕΝ

Μια είδηση - βόμβα που προέκυψε πριν από λίγο ίσως αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες του πολιτικού συστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, ο Γ. Τράγκας αναλαμβάνει...

ΒΙΝΤΕΟ-Η φιλία του γιου Μπαλτάκου με τους αδερφούς Κασιδιάρη

Φέρτε μου τον Κασιδιάρη φώναζε ο γιος του Μπαλτάκου, Δημήτρης, στη Βουλή μετά τη δημοσιοποίηση του επίμαχου βίντεο. Και αυτό γιατί αισθάνθηκε προδομένος εξαιτίας τη φιλίας που τον συνδέεει με τους αδερφούς Κασιδιάρη.

Εσείς που κοροϊδεύετε τον Καμμένο να τα βλέπετε: Πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων… ο Μπίλ Κλίντον

Την πεποίθηση ότι το ανθρώπινο είδος δεν είναι το μοναδικό στο σύμπαν, εξέφρασε ο Μπιλ Κλίντον σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο πρώην πλανητάρχης, ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο Τζίμι Κίμελ, αν διάβασε στη διάρκεια της θητείας του διαβαθμισμένα έγγραφα που αποδεικνύουν την ύπαρξη εξωγήινων, απάντησε ότι...

Θεσσαλονίκη: Παρουσίασε τους υποψήφιους συμβούλους του ο Καλαφάτης

Τους εξήντα πέντε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό του «Θεσσαλονίκη – Εντάξει» παρουσίασε σε εκδήλωση, στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.