28 Απριλίου 2014

Βίντεο: Δήμαρχος στο Άμστερνταμ χάιδευε τα οπίσθια της βασίλισσας

Ο 64χρονος δήμαρχος του Amstelveen (προάστιο του Άμστερνταμ) Φρεντ Ντε Γκράαφ, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα κάλλη της 42χρονης βασίλισσας Μαξίμα.

Ακόμα κι αν ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται να έκανε κάτι τέτοιο, το βίντεο μαρτυρά την αλήθεια.

ΕΓΓΡΑΦΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για τον χαφιέ Κούλογλου: Όταν ο Στελάρας κάρφωνε στην Ασφάλεια τους «συντρόφους»

Η ιστορία εκδικείται ανελέητα φίλε...

Κάποιος εδώ μέσα έγραψε πολύ ορθά ότι η ιστορία μας είναι ο καθρέφτης μας. Από πολύ παλιά, τότε που ο Κούλογλου «βαπτιζόταν» στην κολυμπήθρα της νεολαιίστικης ριζοσπαστικοποίησης, έδειξε τις «αριστερές» του «αξίες». Το «όνειδος», όπως γράφτηκε, για κάθε αριστερό αγωνιστή αποτέλεσε γι’ αυτόν τη «νέα αξία» της ανόδου!!!

Ας πάμε, λοιπόν, τρεις δεκαετίες πίσω, το 1977 την εποχή που ο κ. Κούλογλου ήταν φοιτητής της Φαρμακευτικής και μέλος του ΕΚΚΕ, για να δούμε πως...

ΦΩΤΟ: Γελάει ο κόσμος με Δούρου και Αρβανίτη

Ήρθε η Άνοιξη:

ΦΩΤΟ: Η εμφάνιση της Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά στο Κοινοβούλιο που προκάλεσε αίσθηση

Την παράσταση φαίνεται πως έκλεψε σήμερα, Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας της Βουλής, η στιλιστική επιλογή της αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά.

Ποιος είναι ο πλουσιότερος Βρετανός αθλητής;

Τους δέκα πλουσιότερους Βρετανούς αθλητές δημοσίευσε η Sunday Times. Πάντως ενώ όλοι περίμεναν στις πρώτες θέσεις οτι θα ήταν κάποιοι απο τους διάσημους Βρετανούς ποδοσφαιριστές, αυτό δε συνέβη...

Στην κορυφή της λίστας των πιο πλούσιων αθλητών στη Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται ο...

Ελβετία: Με 5.100 αμοίβεται 1 στους 2 μισθωτούς... είναι επειδή έχουν πολλούς κομμουνιστές και ψεκασμένους

Τα τελευταία δέκα χρόνια το επίπεδο του μέσου μισθού σε ολόκληρο τον ιδιωτικό τομέα αυξήθηκε κατά 13,4%

Με μισθός ύψους 5.100 ευρώ αμοίβεται ένας στους δύο μισθωτούς, σύμφωνα με έρευνα της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας, τρεις εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος για τη θέσπιση κατώτατου μισθού 4.000 φράγκων μηνιαίως.

Κουμουτσάκος: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι

Στο Βόρειο Τομέα η Φωτεινή Βρύνα, στον Κεντρικό ο Βασίλης Κορομάντζος, στον Ανατολικό Τομέα ο Παρασκευάς Ευαγγέλου, στον Δυτικό Τομέα ο Δημήτρης Μαραβέλιας, στον Νότιο Τομέα ο Νίκος Κωστόπουλος, στη Δυτική Αττική η Κατερίνα Πιπιλή, στον Πειραιά ο Κυριάκος Καλογεράκης, στις Νήσους ο Δημήτρης-Ανδρέας Στρατηγός

Άλβες: Είμαστε όλοι μακάκες (μαϊμούδες)... μέχρι και ο Ρέντζι

Δεκάδες είναι οι χρήστες του Twitter που αναρτούν φωτογραφίες με μπανάνες μετά τη ρατσιστική επίθεση στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή - Με hashtag #somostodosmacacos (είμαστε όλοι μακάκες)

Dielpis F1: Η επόμενη φάση για F1 στην Ελλάδα

Μετά από αρκετό καιρό αθόρυβων προσπαθειών και ουσιαστικών βημάτων προς την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία ενός θεματικού πάρκου πολλαπλών δράσεων στην υποβαθμισμένη περιοχή του παραλιακού μετώπου της Δραπετσώνας, η πρόταση του αρχιτέκτονα Θανάση Παπαθεοδώρου είναι ένα βήμα προτού πάρει σάρκα και οστά.

Οι 6 μνηστήρες για το 67% του ΟΛΠ

Η Cosco και άλλοι πέντε όμιλοι εξέφρασαν ενδιαφέρον για την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Πρόκειται για τους:

Eνα γιγαντιαίο κουβούκλιο από ατσάλι θα σκεπάσει το Τσέρνομπιλ - Θα «σφραγίσει» τη διαρροή της ραδιενέργειας

Την ώρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη ρωσοουκρανική κρίση, στο Τσέρνομπιλ της Ουκρανίας έχει μπει μπροστά ένα έργο το οποίο σκοπεύει να κάνει οριστικά παρελθόν το χειρότερο πυρηνικό ατύχημα όλων των εποχών: ένα τεράστιο σκέπασμα που θα σφραγίσει το κατεστραμμένο εργοστάσιο και θα αποκλείσει ακόμα και την παραμικρή διαρροή ραδιενέργειας.

Μέρκελ τράβα την πρίζα!! O Καζάκης έκανε κόμμα και κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με υποψήφια τη Μουτσάτσου και τη στήριξη ονομάτων έκπληξη [εικόνες]

Τους υποψηφίους του για τις ευρωεκλογές παρουσίασε το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ) την Κυριακή. «Θέλουμε να ενωθεί ο λαός» σημείωσε ο γγ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος θα είναι και υποψήφιος για την Ευρωβουλή.

Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα του 13χρονου-Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα του 13χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στο Ελληνικό. Ο ίδιος αποδίδει ευθύνες στον υπεύθυνο του λούνα παρκ καθώς, όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του, «δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και συγκεκριμένα το σκοινί της κυλινδρικής μπάλας δεν ήταν δεμένο στο έδαφος».

Η απάντηση Κεδίκογλου στην επιστολή Τσίπρα με την οποία ζητάει συζήτηση στη Βουλή για τον Μπαλτάκο

"Μέσα στον πανικό του και προσπαθώντας να αποκρύψει την ανυπαρξία προτάσεων και προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας δεν διστάζει ακόμα και να παίζει με τους θεσμούς" τονίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή επιστολή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή αναφορικά με την υπόθεση Μπαλτάκου.

CΥΓΧΩΡΕCOΝ αλλά "COBAPEYCON" και λίγο ρε Πρόεδρε: O Σαββίδης ζητά συγγνώμη...

Προσωπικό μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης δύο ημέρες μετά την αποτυχία της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου. Μεταξύ άλλων, ο κ. Σαββίδης ζητά συγγνώμη από τους φίλους του Δικεφάλου και επισημαίνει πως οι δεσμεύσεις του για την δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια δεν αλλάζουν.

Συνελήφθησαν ο ΠΑΣΟκος Βούρος και ο Αγούδημος για οφειλές στο δημόσιο

Για χρέη προς το δημόσιο συνελήφθη ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Γιάννης Βούρος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ.

Ξυλοκόπησαν την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μαρία Ιωαννίδου. Αποσύρει την υποψηφιότητά της

Άγνωστοι εισέβαλαν στο εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης Μαρίας Ιωαννίδου το Σάββατο 26 Απριλίου στις 2 περίπου το μεσημέρι, όπου και δέχτηκε απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι σε σημείο να βρίσκεται σε μισολιπόθυμη κατάσταση.

Κυρώσεις ΗΠΑ σε 17 εταιρίες που συνδέονται με τον Πούτιν-Ψάχνουν την κρυφή περιουσία του

Την αναζητούν χωρίς επιτυχία 15 χρόνια. Τις τελευταίες ημέρες όμως η συζήτηση για την τεράστια κρυφή περιουσία του Ρώσου προέδρου έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο, μετά τις αμερικανικές απειλές για νέες κυρώσεις προς τη Ρωσία για τη στάση της στην ουκρανική κρίση.

Συνελήφθησαν Παπαδημητρίου και Μαρτίνης

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, μετά από Προκαταρκτική Εξέταση που διενεργήθηκε κατόπιν παραγγελίας του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου και ο Ανδρέας Μαρτίνης, για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν στο Ι.Κ.Α.

Ανδριανός: Το YouTube αναγνώρισε το λάθος του-Δεν υπάρχουν δικαιώματα στον Εθνικό Ύμνο όπως λένε οι ψεκασμένοι

Οι δύο βουλευτές ανέφεραν ότι ο Εθνικός Ύμνος, σύμφωνα με το YouTube, ανήκει στην εταιρεία διαχείρισης και διανομής μουσικής IODA (που πλέον ονομάζεται Orchard) και όπως σημειώνουν το θέμα ανέκυψε «όταν αναρτήθηκε το πρώτο ιστορικό δελτίο των εργαζομένων της ΕΡΤ με φόντο τα ΜΑΤ έξω από το Ραδιομέγαρο, στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα προβολής βίντεο

Έκθετος ο Λοβέρδος-Διαψεύδει ο ΟΗΕ τα περί συνεργασίας με την αμαρτωλή ΜΚΟ

Πίσω από τον ΟΗΕ επιχείρησε να κρυφτεί ο Ανδρέας Λοβέρδος, όσον αφορά στις ογκωδέστατες επιχορηγήσεις που είχε εγκρίνει από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών προς την αμαρτωλή Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» του προφυλακισμένου σήμερα Κωνσταντίνου Τζεβελέκου...

Φαήλος: Εθελοντές «γενίτσαροι»!

Αδέρφια, για να κατανοήσετε καλύτερα τη λειτουργία της φασιστοειδούς και μισελληνικής Αριστεράς του φουά γκρα και του φρεντοτσίνο, σας θυμίζω την ιστορία του δημοψηφίσματος για το Σχέδιο Ανάν, που ’χαμε και την επέτειό του την παρελθούσα εβδομάδα. Τα μεμέτια, τα καλά μας και πονόψυχα γειτονόπουλα, μαζί με τους μεγάλους μας φίλους και συμμάχους, αυτούς που πίνουν τσάι στις 5 η ώρα αλλά και τους πρώην αποίκους τους, που πίνουν καφέ, κόκα κόλα κι έχουν αεροπλανοφόρα σε όλες τις θάλασσες, με όργανο τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, πήγαν να μας φορέσουν κολάρο τη νομιμοποίηση του Αττίλα και τον οριστικό εκτουρκισμό όλης της Κύπρου.

Video: Απίστευτος ο τύπος! Το γρηγορότερο καθάρισμα καρπουζιού

Δεν είναι διαφήμιση, αλλά ερασιτεχνική λήψη ενός επαγγελματία του είδους
 
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο αρκετές φορές πέφτουμε σε video που μας ενθουσιάζουν, όπως αυτό. Τον επαγγελματία καθαριστή καρπουζιών.

Αυτή είναι η στρατηγική της Τουρκίας στην Θράκη - Νέο Κόσσοβο η επιδίωξη!

Είναι σίγουρο ότι θα τρίβουν τα χέρια τους και θα χαμογελούν οι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι στο Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών και στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής από το θλιβερό θέαμα που παρουσιάζει η ελληνική πολιτική σκηνή στα τηλεοπτικά παράθυρα λόγω της επιλογής και στην συνέχεια αποπομπής υποψηφίων από τη μουσουλμανική μειονότητα για να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια για τις τοπικές, περιφερειακές και ευρωπαϊκές εκλογές.

Η διαμάχη για τα τζαμιά

της ΣΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Πολλοί εκλεγμένοι εκπρόσωποι των δυτικών δημοκρατιών αντιμετωπίζουν αιτήματα από τις τοπικές μουσουλμανικές οργανώσεις για την κατασκευή τζαμιών. Ιδιαίτερα στη Γαλλία ο αριθμός των τζαμιών αυξάνεται διαρκώς, όπως αυξάνεται και ο μουσουλμανικός πληθυσμός: σήμερα, στην ΕΕ οι μουσουλμάνοι υπολογίζονται σε 44 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 4,7 βρίσκονται στη Γαλλία.¹ Η δημογραφική τους ανάπτυξη οφείλεται τόσο στη μετανάστευση, όσο και στην αναπαραγωγή και στον προσηλυτισμό.

Βίντεο με αγριοκάτσικα να πηδάνε από γκρεμό 50 μέτρων

[Κρατάμε και μια πισινή για την αυθεντικότητα ;)]

Η ικανότητα αυτών των ζώων να αναρριχώνται στις απότομες βουνοπλαγιές, πραγματικά εντυπωσιάζει. Στο βίντεο διακρίνεται ένα κοπάδι από αγριοκάτσικα που κατεβαίνουν από ένα φαράγγι ύψους 50 μέτρων, πηδώντας από τον ένα βράχο στον άλλο.

Ο Αλέξης αντί να τα στείλει σε φυτείες στην Κούβα, έβαλε τα κνιτάκια του ΣΥΡΙΖΑ να του ανακαινίσουν το γραφείο... έτσι! "Εργασία και χαρά"

Για να γλυτώσει τα έξοδα... αντί να τους στείλει στην Κούβα να μαζεύουν ζαχαροκάλαμο όπως έκανε το ΚΚΕ επί Κάστρο, τους έβαλε να δουλέψουν λίγο εδώ...
 
Όποιος περάσει από την Κουμουνδούρου και δει υλικά οικοδομής και μπάζα ας μην απορήσει. Πρόκειται για τις εργασίες ανακαίνισης που γίνονται το τελευταίο διάστημα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στον 7ο.

Τα σφοδρότερα χτυπήματα μετεωριτών της Ιστορίας

Ο αγαπημένος μας μπλε πλανήτης βάλλεται από διαστημικά συντρίμμια όλη την ώρα, καθώς όμως τα περισσότερα καίγονται και διαλύονται στην ατμόσφαιρα αυτό δεν αποτελεί συνήθως πρόβλημα.

Κι όταν κάποιος μετεωρίτης καταφέρει να διαπεράσει την καταστρεπτική δύναμη της γήινης ατμόσφαιρας, φτάνει στο έδαφος σε μέγεθος πέτρας, με τη ζημιά που μπορεί να κάνει στο σπίτι του ανθρώπου να ελαχιστοποιείται καθοριστικά.

Ένα βήμα πριν το βάραθρο Κυβέρνηση και Ελληνικό Κοινοβούλιο

Του Σάββα Καλεντερίδη

Τα τέλη του 1913, με τους αναγκαστικούς εκτοπισμούς των Ελλήνων της Θράκης από το οθωμανικό κράτος, το οποίο ήδη ήλεγχαν οι Νεότουρκοι, άρχισε η Γενοκτονία του Ελληνισμού της Ανατολής. Συνεχίστηκε με τον Μεγάλο Διωγμό, όπως ονόμασαν οι πρόγονοί μας τους εκτοπισμούς και τους διωγμούς των Ελλήνων από τα παράλια του Αιγαίου και της θάλασσας του Μαρμαρά, που άρχισαν το 1914 και συνεχίστηκαν μέχρι την ανακωχή του Μούδρου, τον Οκτώβριο του 1918.

Die Zeit: Χρονιά-ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό

«Η Ελλάδα έχει ξεφορτωθεί την εικόνα της χώρας σε κρίση» αναφέρει η εβδομαδιαία γερμανική εφημερίδα Die Zeit και επισημαίνει ότι, για το 2014, αναμένεται για τη χώρα ρεκόρ επισκεπτών. «Ο κλάδος του τουρισμού διδάχθηκε από τα δύσκολα χρόνια» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Βίντεο: Λέξη προς λέξη το ρατσιστικό παραλήρημα του ιδιοκτήτη των Κλίπερς

Με πρόστιμο έως 1.000.000 δολάρια και αποκλεισμό από κάποιους αγώνες θα την «γλιτώσει» ο Ντόναλντ Στέρλινγκ

Οργή σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού -και όχι μόνο στα παρκέ του NBA- έχουν προκαλέσει τα ρατσιστικά σχόλια του ιδιοκτήτη των Λος Άντζελες Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλινγκ, που αποκαλύφθηκαν, μέσα από έναν σοκαριστικό διάλογο με την Αμερικανοϊσπανίδα ερωμένη του.

Σοκ: Το λούνα παρκ δεν είχε άδεια λειτουργίας -Δεν διατρέχει κίνδυνο το κορίτσι

Χωρίς άδεια λειτουργούσε το υπαίθριο λούνα παρκ στο Ελληνικό, καθώς η ιδιοκτήτρια εταιρεία είχε εκμισθώσει μεν το χώρο του συγκεκριμένου πάρκου, αλλά ουδέποτε υπέβαλε αίτηση με τα νόμιμα δικαιολογητικά για να λειτουργήσει το λούνα παρκ.

Ντάξ' υπερβολές τώρα... Κασσής: Ο Παπανδρέου είναι προδότης

«Μας έχει προδώσει όλους! Είναι βαριά κουβέντα, αλλά τι να κάνουμε τώρα; Θα καθόμαστε να κλαίμε τη μοίρα μας και να λιβανίζουμε ανθρώπους που έχουν τεράστια ευθύνη και μας έφτασαν, ως ΠΑΣΟΚ, εδώ που μας έφτασαν;»

«Ο Γιάνκοβιτς χτυπάει το κεφάλι του…» BINTEO

«Ο Γιάνκοβιτς, επιθετικό φάουλ, πέμπτο. Ο Γιάνκοβιτς διαμαρτυρόμενος πήγε και χτύπησε το κεφάλι του στη μπασκέτα και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Έχει γεμίσει με αίματα στο κεφάλι ο Σέρβος. Βλέπετε, έχει γεμίσει αίματα το παρκέ. Μια αντίδραση εκνευρισμού της στιγμής από τον Γιάνκοβιτς, χτύπησε το κεφάλι του στη βάση του καλαθιού...»! Με αυτές τις λέξεις περιέγραψε για λογαριασμό της ΕΡΤ ο Γιάννης Καραλής τη φάση, που «σημάδεψε» το ελληνικό μπάσκετ, σαν σήμερα πριν από 21 χρόνια.

Δεν... πτοεί τους Βρετανούς το «ρουσφέτι» Φάρατζ στη σύζυγό του

Παραμένει πρώτος στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές

H ξενοφοβική καμπάνια του ευρωσκεπτικιστή, Νάιτζελ Φάρατζ, αλλά και ο σάλος που ξέσπασε στη Βρετανία με την πρόσληψη της δεύτερης συζύγου του ως γραμματέα του, δεν κατάφεραν να τον αποδυναμώσουν στα μάτια των συμπολιτών του, καθώς δημοσκόπηση φέρνει το κόμμα του πρώτο στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Κύπρος - Ισραήλ: Ανταλλάσσουν «εμπιστευτικές πληροφορίες» για τους υδρογονάνθρακες

Συμφωνία για την ανταλλαγή και προστασία εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με  τους υδρογονάνθρακες, οι οποίοι έχουν ανακαλυφθεί στο ερευνητικό τεμάχιο 12 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) και στο εφαπτόμενο σε αυτό τεμάχιο Ishai της ισραηλινής ΑΟΖ, υπογράφτηκε σήμερα στη Λευκωσία.

ΟΕΚ: 50% χαμηλότερη δόση με τη νέα ρύθμιση στα δάνεια

Δείτε συγκεκριμένα παραδείγματα και πίνακες με το πόσο θα ωφεληθούν συγκεκριμένες κατηγορίες δανειοληπτών, που πήραν τη 15ετή επιδότηση επιτοκίου από τον τέως Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας

Στο... παρά πέντε πριν κλείσει η Βουλή για τις εκλογές, ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης και η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή αναμένεται να καταθέσουν στη Βουλή, την ερχόμενη εβδομάδα, τροπολογία που θα δώσει βαθιά ανάσα σε περίπου 100.000 οικογένειες εργαζομένων, οι οποίες αδυνατούν να αποπληρώσουν τα δάνεια με επιδοτούμενο επιτόκιο του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.

Στέγη στο "Ε" βρίσκει ο Μαλέλης... προφανώς τον πληρώνουν καλύτερα τον Κνίτη

Διαπραγματεύεται και την εξαγορά του zoom
 
Η τεταμένη ατμόσφαιρα στον ΣΚΑΪ εντείνεται περισσότερο και οι φήμες περί αποχώρησης του Σταμάτη Μαλέλη όλο και φουντώνουν. Και ενώ οι αναφορές για τις κακές σχέσεις Ευαγγελάτου - Μαλέλη έδιναν κι έπαιρναν, έρχεται να προστεθεί άλλο ένα σενάριο, που θέλει τις σχέσεις του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης να βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και με...

Γατάκια σας έχω νέα: Τα κέρδη του ΟΠΑΠ έπεσαν στα 190 εκ από 650 πέρσι αλλά το κράτος πήρε όσα έπαιρνε παρά το «ξεπούλημα»; Ποιες ήταν οι κορυφαίες επιχειρήσεις βάσει κερδοφορίας

Μούγγα τώρα τα παπαγαλάκι ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου που μας είχαν γκαστρώσει όταν ιδιωτικοποιήθηκε ο ΟΠΑΠ με το δήθεν ξεπούλημα και λοιπές ανοησίες και προπαγάνδες! Μέχρι και ο Νικολάκης συμμετείχε στην προπαγάνδα περί "ξεπουλήματος" μέχρι που πήρε τη διαφημισούλα και ηρέμησε... Βέβαια τα κέρδη του ΟΠΑΠ έπεσαν γιατί πέρσι έγινε αυτό που απέκρυπταν από τον κόσμο: Εφαρμόστηκε ο νόμος που λέει ότι το κράτος πέρα από τα 600 εκ που πήρε από την πώληση του ΟΠΑΠ θα εισπράττει και το 30% επί του ετήσιου ΤΖΙΡΟΥ... έτσι τα κέρδη του ΟΠΑΠ έπεσαν στα 190 εκ ευρώ από 644 που ήταν πέρσι... και μην ξεχνάμε ότι και αυτά τα 190 εκ φορολογούνται επιπλέον όπως τα κέρδη των επιχειρήσεων... 

Τα ενοποιημένα αποτελέσματα χρήσεως όλων των επιχειρήσεων του δείγματος εταιρειών της ICAP Databank, που δημοσίευσαν ισολογισμό χρήσης 2013 μέχρι και την 11η Απριλίου 2014 και ταυτόχρονα είχαν και ισολογισμό της προηγούμενης χρήσης, δείχνουν πως οι περισσότεροι κλάδοι κατέγραψαν απώλειες το 2013, με εξαίρεση το εμπόριο.

Καλά κρασά μεγάλε! Μπαλτάκος: Να γίνει νέο κόμμα, δεξιά της ΝΔ

Άλλο ένα κόμμα του 1%...

«Δεν είναι ντροπή να λέμε ότι είμαστε δεξιοί. Υπάρχουν άνθρωποι και ψηφοφόροι που είναι δεξιά της ΝΔ. Είναι στη Χρυσή Αυγή και πρέπει να απεγκλωβιστούν. Αυτή δεν είναι μόνο μια δική μου θέση. Εκφράζεται κι από άλλους φορείς και πρόσωπα της ΝΔ».

Kατατίθεται σήμερα στη Βουλή το νέο Μεσοπρόθεσμο-Δεν προβλέπει μειώσεις μισθών κ' συντάξεων αλλά προβλέπει μείωση δαπανών του κράτους

Δεν αγγίζει μισθούς και συντάξεις, αλλά βάζει σε καθεστώς… αυστηρής δίαιτας το Δημόσιο, το νέο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής (ΜΠΔΣ) της περιόδου 2015-2018, το οποίο κατατίθεται - εκτός απροόπτου- σήμερα στη βουλή.

Βαρυποινίτης στην Κρήτη έσκαβε τούνελ για να αποδράσει -Τον πρόδωσαν τα μπάζα

Η απροσεξία ενός βαρυποινίτη ήταν καταλυτικός παράγοντας για την αποτροπή της απόδρασής του από τις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού, αφού χάρη σε αυτή, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν τα σχέδιά του και τον σταμάτησαν.

ΒΙΝΤΕΟ-Πρόεδρε μη βγαίνεις ΤιΒι πριν πάρεις τα χάπια σου! Επίθεση Καρατζαφέρη στον Σαμαρά

Σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

ΒΙΝΤΕΟ-«Ναρκομανείς» αποθέωσαν τον ΓΑΠ... δεν εξηγείται αλλιώς η κατάστασή τους, κάτι πρέπει να παίρνουν

Την ευκαιρία να του σφίξουν το χέρι καθώς και να συνομιλήσουν μαζί του, βρήκαν «πιστοί» του πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, κατά την έξοδό του από το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, όπου παρουσίασε το βιβλίο της ευρωβουλευτής, Μαριλένα Κοππά.

Σε θάνατο καταδικάστηκαν από το δικαστήριο 683 άτομα στην Αίγυπτο

Με έκτακτα δελτία τα διεθνή μέσα μεταδίδουν πως πριν από λίγο, το ανώτατο δικαστήριο της Αιγύπτου, αποφάσισε την καταδίκη σε θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων, που ήταν υποστηρικτές του πρώην προέδρου Μόρσι.

ΟΑΣΗ ΓΕΛΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΓΑΠ: Είχα δίκιο για όλα -Το ΠΑΣΟΚ είναι παρακολούθημα της Δεξιάς [εικόνες]

Σε μια συγκέντρωση που θύμιζε παλαιό ΠΑΣΟΚ εξελίχθηκε η εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά. Ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίστηκε με πρώην υπουργούς και οπαδούς που φώναζαν «Παπανδρέου» και έβαλε ευθέως εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στο Ελληνικό όπου έχασε τη ζωή του ο 13χρονος

Παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής
 
Στο αστυνομικό τμήμα του Ελληνικού παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί ο διαχειριστής του λούνα παρκ, όπου την Κυριακή το απόγευμα ένας 13χρονος έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού στο χώρο.

ΑΝΟΗΣΙΕΣ!! Η άσκηση εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική

Ανοησίες γιατι πρόκειται για νόμο που δεν θα εφαρμοστεί.. σιγά μην τολμήσει να τιμωρήσει κάποιος κάποιον επειδή δεν ψήφισε...

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση φοβούνται ότι στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου θα υπάρξει αποχή. Έτσι, επανέφεραν το νόμο που ορίζει ότι η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική για τους πολίτες.

Εξώδικο στην «Αυγή» από τον Θεοδ. Πάγκαλο για την υπόθεση Οτζαλάν

Εξώδικο στην εφημερίδα Αυγή για τα όσα του καταλόγισε για την υπόθεση του Αμπντουλάχ Οτζαλάν, ετοιμάζεται να στείλει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Θεόδωρος Πάγκαλος.

Απίστευτα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών της ρώσικης μαφίας στην Αθήνα!

Κυκλώματα, υπόγειες διαδρομές και παντοδυναμία της Μαφίας, ενώπιον της οποίας «λυγίζουν» όλοι; Έτσι φαίνεται, καθώς κάθε άλλη ορθολογιστική προσέγγιση στα αναπάντητα ερωτήματα που εγείρονται με αφορμή την εξωφρενική υπόθεση του Πιότρ Π., δεν είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις. Ένας κατηγορούμενος στο στόχαστρο. Διώκτες του, η ρωσική Μαφία και κάποιοι συνοδοιπόροι της στο οικείο δικαστικό σύστημα.

Ο Καρυπίδης εκδικείται

Η επιλογή και, στη συνέχεια, η «αποπομπή» του Θόδωρου Καρυπίδη ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας ήταν η πρώτη από τις αστοχίες του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επιλογή των υποψηφίων του για τις περιφερειακές και ευρωπαϊκές εκλογές. Και αποδεικνύεται ότι είναι μία εξ αυτών που θα πληρώσει πολύ ακριβά.

ΒΙΝΤΕΟ-Στη Βραζιλία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pole Dancing

Περισσότεροι από 150 χορευτές από όλο τον κόσμο συμμετέχουν
  
Μπορεί το  Pole Dancing να «γεννήθηκε» στα στριπτιτζάδικα, ωστόσο, σήμερα, ο χορός στον στύλο θεωρείται όχι μόνο τέχνη αλλά ένα ιδιαίτερα δημοφιλές.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Όλοι πλην Τσίπρα στο πρώτο debate των υποψήφιων προέδρων της Κομισιόν

Επικρίσεις από τους αντιπάλους του για την απόφασή του να μην συμμετάσχει - Δεν ενημερωθήκαμε εγκαίρως λένε στον ΣΥΡΙΖΑ

Χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα η πρώτη τηλεοπτική μονομαχία μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΒΙΝΤΕΟ-Σπηλιωτόπουλος: Ναι στο τζαμί αλλά όχι στο ιστορικό κέντρο

Την αντίθεσή του στην ανέγερση τζαμιού στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας εξέφρασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την Νέα Δημοκρατία προανήγγειλε, παράλληλα, την διενέργεια δημοψηφίσματος για την επιλογή του κατάλληλου χώρου ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους, ενώ επιτέθηκε στον Γιώργο Καμίνη για τη θέση του στο συγκεκριμένο ζήτημα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Κρήτη τη δεκαετία του '60 -Ενα υπέροχο ντοκιμαντέρ με vintage αισθητική

Ένα μίνι ντοκιμαντέρ για τη Κρήτη των 60s δημοσιεύει το τοπικό πόρταλ e-kriti στο διαδίκτυο, το οποίο δημοσιεύτηκε από την British Pathé​ και χαρακτηρίστηκε ως μια ζωντανή καρτ-ποστάλ του '60.

Ποιο σπίτι στην Ακρόπολη άφησε άφωνη την Ανγκελα Μέρκελ όταν ήρθε στην Αθήνα [εικόνες]

Συνέβη προς μηνός, αλλά η αποκάλυψή του έγινε πρόσφατα. Οταν η Ανγκελα Μέρκελ περπάτησε στη βροχή για να φάει με τον Αντώνη Σαμαρά στην ταβέρνα «Στροφή» στην Ακρόπολη, ένα σπίτι τράβηξε την προσοχή της.