28 Ιουνίου 2014

ΦΩΤΟ: Νέος άφθαρτος συνδικαλιστής γεμάτος όρεξη να προσφέρει, υποβάλλει τα σέβη του...

Προσφέρει τα σέβη του στην Αριστερά που μην ξεχνάμε πως "δεν κυβέρνησε ποτέ":

Αυτή είναι η Κωνσταντίνα: Η πιο s@xy τραπεζοκόμος του νοσοκομείου Αλεξάνδρα

Γνωρίστε την. Δεν είναι απαραίτητο μια γυναίκα να πετάει το κορμί της έξω να ποζάρει σε μπρούμυτες selfie και να τουρλώνει τον κώλο της για να χαρακτηριστεί sexy. Μπορεί να είναι με ένα βλέμμα.

 Και μπορεί να εμφανιστεί απο το πουθενά. Με αναλογίες μοντέλου και με βλέμμα ξεχωριστό...

Παρουσιάστηκε σε δημόσιο κτήριο το βιβλίο του εκτελεστή Κουφοντίνα - Την εκδήλωση άνοιξε ο ίδιος

Μέσα στο αμφιθέατρο της Νομικής σχολής Αθηνών έγινε χθες το απόγευμα η η εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου του φυλακισμένου μέλους της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα, με τίτλο «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη».

Αυστραλοί: Από ασφυξία πέθαναν οι επιβάτες του Boeing της Malaysia Airline

Οι επιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης της Malaysia Airline ήταν ήδη νεκροί όταν το αεροπλάνο συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό αφού είχαν πεθάνει από ασφυξία, αναφέρει νέο πόρισμα των αυστραλιανών αρχών.

ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ: Στα μικρομεσαία εισοδήματα το φορολογικό βάρος του 2014

Μισθωτοί και συνταξιούχοι με μικρομεσαία εισοδήματα, αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες επωμίζονται το φορολογικό φορτίο του 2014, ενώ είναι ενδεικτικό ότι απομένοντας να υποβληθούν περίπου 1 εκατομμύριο 800 χιλιάδες δηλώσεις, τα στοιχεία δείχνουν ότι όσο προχωράει η εκκαθάριση τόσο αυξάνεται ο μέσος φόρος.

ΠΑΣΟΚ σε Παπαμιμίκο: Μη μας λένε λαϊκιστές αυτοί που στα Ζάππεια έβρισκαν ισοδύναμα

Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», ο Ανδρέας Παπαμιμίκος επικρίνει το ΠΑΣΟΚ ότι προωθεί τη δική του κοινωνική ατζέντα, τονίζοντας πως είναι δικαίωμα του να επιδιώκει ένα δικό του στίγμα, φτάνει όμως «να μην ξεχνά ότι άλλο η κοινωνική πολιτική και άλλο ο ανεύθυνος λαϊκισμός».

Πουλάει το Πόρτο Καρράς ο Στέγγος

Φήμες θέλουν τον Κ. Στέγγο να βάζει πωλητήριο στο πολυτελές συγκρότημα του Πόρτο Καρράς στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όπου έχουν αναπτυχθεί οικιστικά projects, καζίνο, μαρίνα κτλ.

Όταν η Εύα Καϊλή μιλά για ελληνοτουρκικά...αποθεώνοντας τον Ερντογάν!

Την έχουν αποκαλέσει  ''μικρή τυμπανίστρια''  κατά διαστήματα ευνοούμενη του Ευάγγελου  Βενιζέλου νεοεκλεγείσα ευρωβουλευτής Ευα Κα'ι'λή ,έκανε παρέμβαση στα ελληνοτουρκικά και - κατά μία έννοια - στα ...ενδοτουρκικά!

Γιατί ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος θέλει να καταθέσει μήνυση κατά της Ελένη Ζαρούλια

Εντολή στους δικηγόρους του να καταθέσουν μηνύσεις κατά Βουλευτών της Χρυσής Αυγής έδωσε ο αποχωρήσας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

ΒΙΝΤΕΟ-Είπε on air ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Tim Cook είναι gay!

«O Tim Cook είναι αρκετά ανοιχτός για το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος»...

Αυτή ήταν η φράση που ακούστηκε στον αέρα του CNBC κατά τη διάρκεια κουβέντας σχετικά με τους ομοφυλόφιλους διευθύνοντες συμβούλους που έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι gay.

Πακέτο παροχών μαζί με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα -Κλειδώνουν τα κριτήρια

Στην τελική ευθεία είναι η κυβέρνηση για την υλοποίηση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, καθώς «κλειδώνουν» τα κριτήρια για τη χορήγησή του. Την ίδια ώρα, ετοιμάζεται και ένα πακέτο κοινωνικών παροχών το οποίο θα λάβουν παράλληλα οι δικαιούχοι του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, όπως η παροχή φθηνότερου ρεύματος και το επίδομα θέρμανσης.

Γιατί οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ βλέπουν με μισό μάτι τη νέα Γ.Γ Εσόδων Κατερίνα Σαββαϊδου

Με το δάκτυλο στη... σκανδάλη περιμένουν οι τεχνοκράτες της Κομισιόν και του ΔΝΤ τη διάδοχο του Χ. Θεοχάρη στο "τιμόνι" της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου.Όχι γιατί έχουν... προηγούμενα μαζί της αλλά γιατί πολύ απλά δεν έχουν "χωνέψει" ακόμα τον τρόπο που χειρίστηκε η κυβέρνηση τον προκάτοχο της. Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι....

ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΟ ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ: Βρετανός Υπουργός: Είναι δειλοί όσοι Ευρωπαίοι ηγέτες ψήφισαν τον Γιούνκερ

Δύο βρετανοί υπουργοί καταδίκασαν σήμερα --ο ένας αποκαλώντας τους δειλούς-- ηγέτες της ΕΕ που σε ιδιωτικές συνομιλίες τους εξέφραζαν ανησυχίες για την υποψηφιότητα του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ως προέδρου της Επιτροπής της ΕΕ, αλλά ψήφισαν υπέρ του στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (29 Ιουνίου 2014)

Δείτε τα:

Κρήτη: Το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ του BBC για το Μινωικό πολιτισμό - Δείτε στο βίντεο πως ήταν τότε η ζωή!

Ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο αναπαριστάται η ζωή στην Μινωϊκή Κρήτη δείχνει πτυχές από τον πολιτισμό που άκμασε από τον 27ο αιώνα έως τον 15ο αιώνα π.Χ..
Τα ανάκτορα της Κνωσού ανακαλύφθηκαν στις αρχές του 20ου αιώνα μ.Χ από τον Βρετανό αρχαιολόγο Άρθουρ Έβανς.

Έτοιμος για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τίποτα... με Πρωθυπουργό τον ίδιο εννοείται

Είναι και ο μόνος τρόπος να γίνει Πρωθυπουργός... να τον στηρίξουν οι Λαφαζάνηδες... δηλ. φέξε μου και γλίστρησα 
 
Tην ανάγκη να αναζητηθούν πολιτικά και θεμιτά μέσα συναίνεσης - με γνώμονα το εθνικό συμφέρον - για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας επισημαίνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.

Ποια Ελληνίδα πολιτικός έκανε αυτή την εμφάνιση; (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσίασε με τα καλλίγραμμα πόδια της
 
Είναι αναμφίβολα μια από τις ομορφότερες γυναίκες της πολιτικής και η πορεία της είναι ανοδική, αν κρίνει κανείς και από την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στις πρόσφατες Ευρωεκλογές.

Ο λόγος για την...

Επίθεση Παπαμιμίκου σε ΠΑΣΟΚ αλλά και δεξιούς... είναι του μεσαίου χώρου κι αυτός

Αυτοί οι κεντρώοι σε ποιο κόμμα είναι σήμερα για να τους πάρει ο Παπαμιμίκος;

 Με συνέντευξή του στον κυριακάτικο Τύπο, ο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μεν δικαίωμα να επιδιώκει τη διαμόρφωση δικού του στίγματος στην κοινωνική ατζέντα, φτάνει όμως, όπως λέει, «να μην ξεχνά ότι άλλο η κοινωνική πολιτική και άλλο ο ανεύθυνος λαϊκισμός».

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ: Μια τεράστια ελληνική σημαία στη Λευκωσία για την Εθνική Ελλάδος

Το μεσημέρι του Σαββάτου, μία ελληνική σημαία με εμβαδόν 1650 τμ και βάρος που ξεπερνά τα 250 κιλά κάλυψε ένα από τα κεντρικά κτίρια της κυπριακής πρωτεύουσας

Η Λευκωσία προετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ: Τους έσφαξε η οικογένειά της επειδή παντρεύτηκαν από έρωτα

Οι γονείς της νύφης κάλεσαν το ζευγάρι για να του δώσουν την ευχή τους. Όμως όταν έφτασαν τους έδεσαν και ο πατέρας του κοριτσιού τους έκοψε το λαιμό με δρεπάνι.

Βούλτεψη: O ΣΥΡΙΖΑ πλέει σε πελάγη σύγχυσης και μιζέριας

«Βυθισμένος στις εσωτερικές του διαμάχες, πλέοντας σε πελάγη σύγχυσης και μιζέριας, αναζητώντας απεγνωσμένα συμμάχους που ωστόσο δεν προσέρχονται, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να αναφέρεται σε μια εκλογική μάχη κατά την οποία, παρά τις υποσχέσεις και τις ύβρεις, έχασε 150.000 ψήφους» τονίζει σε ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απίστευτη ιστορία ενός εισιτηρίου από το... 1950 (pics)

Μια απίστευτη ιστορία... ξετυλίχτηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στο «Μαρακανά» το απόγευμα της Παρασκευής, όταν Βραζιλιάνος φίλος της μπάλας... εμφανίστηκε με εισιτήριο από τον τελικό της διοργάνωσης του 1950, όταν έγινε πάλι στην Βραζιλία...  

Μούμια που ανοιγοκλείνει τα μάτια σοκάρει τους αρχαιολόγους! (ΦΩΤΟ)

Οι Ιταλοί αρχαιολόγοι προσπαθούν πλέον να καταρρίψουν τους ισχυρισμούς ότι μια μούμια παιδιού μόλις 2 ετών στη Σικελία ανοίγει και κλείνει τα μάτια της κάθε μέρα... Διαβάστε την ιστορία της Ροζαλία Λομπάρντο και δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Το βιβλίο που δεν έχει καταφέρει κανένας να διαβάσει μέχρι το τέλος

Το πιο μυστήριο σύγγραμμα στην παγκόσμια ιστορία

Αυτό είναι σίγουρα το πιο περίεργο σύγγραμμα στην παγκόσμια ιστορία. Κρύβει ένα απίστευτο φονικό "μυστικό", και είναι ο λόγος που κανένας μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να διαβάσει το πρωτότυπο βιβλίο μέχρι το τέλος... Ποιός είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη "συγγραφή" του;

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Πραβίλνο, νταβάριτς Αλεξέι. Πραβίλνο!

Α​​λλοι από σκοπιμότητα, άλλοι από αφέλεια, ο καθένας για τους δικούς τους λόγους, εν πάση περιπτώσει, διαπιστώνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (Τ-Λ/Λ-Τ) πραγματοποιεί «στροφή 45 μοιρών» προς τα δεξιά, μετά τις ευρωπαϊκές εκλογές. Βασίζουν τη διαπίστωσή τους, δε, στην απόφαση που ψήφισε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, δεν πρόσεξα να επισημαίνει κανείς ότι το σημαντικότερο τμήμα της απόφασης, αφού έχουν προηγηθεί η «πολιτική ανάλυση» και...

ΓΡΑΦΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΝΟΥ!: Η χρήση της λέξης "ναζί" στο Twitter, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΗΠΑ-Γερμανία

Δείτε στο γράφημα πόσα tweets/δευτερόλεπτο (προφανώς πικραμένων από τον πόνο που τους μοίρασε ο Μίλερ) περιείχαν τη λέξη "ναζί" σε διάφορες φάσεις του αγώνα και όταν η Γερμανία σκόραρε:

Αποστομωτική απάντηση από Σάντος σε βραζιλιάνα δημοσιογράφο

Μπράβο ρε ελληνόψυχε Πορτογάλε
 
Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας δίνει συνέντευξη Τύπου και απαντά σε διάφορα ερωτήματα. Πριν από λίγο τον ρώτησε και μια Βραζιλιάνα δημοσιογράφος η οποία έκανε την εξής εισαγωγή: "Την Ελλάδα την έμαθε όλος ο κόσμος το 2004 όταν πήρε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα...".

ΒΙΝΤΕΟ-«Εξοργιστικές» δηλώσεις Ντρογκμπά για το πέναλτι που κέρδισε η Ελλάδα

Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου!
Tο ίντερνετ έκανε και πάλι το θαύμα του.
"Πάντρεψε" τον Ντιντιέ Ντρογκμπά με τη φωνή του αγαπητού σε όλους μας....

Η καθημερινότητα του Κώστα Καραμανλή και γιατί δεν τον ενδιαφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας

Πέντε χρόνια από τη στιγμή που άφησε το Μέγαρο Μαξίμου και τη Ρηγίλλης, η ζωή του Κώστα Καραμανλή έχει επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Εξακολουθεί βέβαια να ενημερώνεται για τα πάντα, αλλά αφιερώνει πολλές ώρες στα παιδιά του, διαβάζει και ενοχλείται με τα σενάρια που εμπλέκουν το όνομά του στη διαδοχή του Κάρολου Παπούλια.

ΦΩΤΟ: Η νέα "απειλή" της Ελληνίδας πορνοστάρ αν περάσουμε στους "8" του Μουντιάλ!

Πρόσωπο των ημερών είναι η Ελληνίδα πορνοστάρ της Sirina, Μαρία Αλεξάνδρου-Λιαγουροπούλου, που δεν δίστασε να γδυθεί στο Σύνταγμα πανηγυρίζοντας τη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής ομάδας στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Φορολογικό «δεν πληρώνω» τρέμει η κυβέρνηση

Ο φόβος του εκκαθαριστικού πλανάται βαρύς πάνω από τους φορολογούμενους και αποτυπώνεται, σύμφωνα με φοροτεχνικούς, σε αυτήν την καθυστέρηση (παρότι η ημερομηνία πληρωμής δεν θα αλλάξει ακόμα και αν δοθεί παράταση). Όπως εξηγούν, υπάρχουν ήδη τουλάχιστον 3,5 εκατ. υπερχρεωμένοι φορολογούμενοι που αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στον καταιγισμό των υπέρογκων φόρων που έρχεται και αθροίζεται σε 6,5 δισ. ευρώ για τους επόμενους μήνες.

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ από τον Θεοδωράκη: "Ήρθαμε να ανασυγκροτήσουμε την χώρα όχι την κεντροαριστερά"

Το πλάνο για την επόμενη ημέρα για τη χώρα και το κόμμα του περιέγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο πρώτο συνέδριο του Ποταμιού, το οποίο ξεκίνησε στο Λαύριο από σήμερα Παρασκευή. Ο κ. Θεοδωράκης κατά την έναρξη της ομιλίας του σημείωσε ότι τα τελευταία χρόνια η Ευρώπη έχει ξοδέψει το 30% του ΑΕΠ της για να διασώσει τραπεζικά σπίτια η κατάρρευση των οποίων θα οδηγούσε στο 1930.

«Βροχή» τα πρόστιμα σε λαθρεπιβάτες από κανονικούς ελεγκτές και μαϊμού

Κερδίζει τη μάχη κατά της εισιτηριοδιαφυγής ο ΟΑΣΑ, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία των εταιρειών των αστικών συγκοινωνιών, το «κυνηγητό» κατά των τζαμπατζήδων έχει αρχίσει να φέρνει καρπούς. Η οργάνωση του σώματος ελεγκτών στις ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) και οι συστηματικοί έλεγχοι που διεξάγονται στα μέσα σταθερής τροχιάς από τις ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) έχουν αυξήσει σημαντικά το ύψος των καταλογισθέντων προστίμων.

Σαράντα χρονών και ακόμα μυαλό Προέδρου 15μελούς

Γενέθλια σήμερα για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Κλείνει σήμερα τα 39 του χρόνια και γίνεται πια 40 και ο Αλέξης Τσίπρας, που γεννήθηκε σαν σήμερα 28 Ιουνίου το 1974....

Βρούτσης: Βελτίωση της ρύθμισης των οφειλών στα Ταμεία-Μειώσεις εισφορών ελευθέρων επαγγελματιών

ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΣΕΙ

Αποκλείει νέες παρεμβάσεις στις κύριες συντάξεις και τα όρια ηλικίας, παρά την ενοποίηση των Ταμείων ενώ προαναγγέλει ότ μέχρι τέλους του έτους οι συντάξεις θα δίνονται από Ενιαίο Φορέα

Εθνικό Κέντρο Απονομής Συντάξεων δημιουργείται, έως το τέλος του έτους, με πρωτοβουλία του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση. Ο νέος φορέας θα απονέμει τις συντάξεις για όλα τα Ταμεία, ενώ θα δέχεται ενιαία όλες τις αιτήσεις που αφορούν κύριες ή επικουρικές, συντάξεις και τα εφάπαξ.

Τον Αλέξη τον ρώτησαν πριν βρίσουν τον Γιούνκερ οι σύντροφοι;

Με ένα ιδιαίτερα επιθετικό σχόλιο υποδέχτηκε η Αριστερή Πλατφόρμα την εκλογή Γιούνκερ στην προεδρία Κομισιόν. Στην ιστοσελίδα Ίσκρα ο Γιούνκερ χαρακτηρίζεται «νεοφιλελεύθερος διαδρομιστής των Βρυξελλών» απ’ τον τίτλο κιόλας του ρεπορτάζ που φιλοξενεί.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ: Πιθανά μέτρα 270 εκατ. μετά τις αποφάσεις για δικαστικούς και ένστολους

Τον τρόπο κάλυψης της «τρύπας» που προκύπτει από τη δικαστική απόφαση για τη επιστροφή των αποδοχών των δικαστικών και ενστόλων στα επίπεδα του 2012 αναζητά το υπουργείο Οικονομικών.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! Πιο κοντά στην έξοδο από την ΕΕ η Βρετανία

Ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο από την ΕΕ φέρνει τη Βρετανία η αποτυχία του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον να εμποδίσει την εκλογή στην προεδρεία της Κομισιόν του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας.

Ενας μυστικός πράκτορας στην Πλάκα -Εζησε επικίνδυνα, έχασε όσους αγαπούσε και βρήκε το «λιμάνι» του στην Ελλάδα

Γλίτωσε από σφαίρες που έπεφταν βροχή, βομβιστικές επιθέσεις και δολοφονικές απόπειρες. Δεν βγήκε αλώβητος όμως από τον «πόλεμο» που έζησε. Εχασε όλους τους ανθρώπους που αγαπούσε. Και τελικά αυτός ο Ιρλανδός μυστικός πράκτορας κατέληξε να ζει στην Πλάκα, όπου βρήκε την ηρεμία και το χαμόγελο.

ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ! Καρασμάνης: Δεν ενημερώθηκα για νομοσχέδιο που έπρεπε να υπογράψω

Απάντηση στα σενάρια για κυβερνητική εμπλοκή έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Καρασμάνης που μίλησε στον realfm 97,8 για την ενδεχόμενη κυβερνητική εμπλοκή με την υπογραφή στο νομοσχέδιο για τον αγροτουρισμό.

Ποιοι βολεμένοι περιμένουν σαν σκυλιά μετά τη δικαίωση δικαστικών και ένστολων -Τι περιμένουν γιατροί, πανεπιστημιακοί

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που δικαίωσε τους δικαστικούς και τους ενστόλους που είχαν προσφύγει για την επιστροφή των μισθολογικών περικοπών, ανοίγει την πόρτα και σε άλλες κατηγορίες.

ΓΡΑΦΗΜΑ! Τι προβλέπει το Bloomberg για τον αγώνα Ελλάδας-Κόστα Ρίκα;

Την νίκη της Ελλάδας επί τις Κόστα Ρίκα, στον αγώνα της Κυριακής για την φάση των 16 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και πρόκριση της Εθνικής μας στους 8 του Μουντιάλ προβλέπει το Bloomberg.

ΒΙΝΤΕΟ-Εκπληκτική προσγείωση σε αεροπλανοφόρο

Ο πιλότος του Harrier που παρουσιάζεται στο βίντεο κατάφερε και προσγειώθηκε στο αμερικανικό αεροπλανοφόρο Μπατάαν με πρόβλημα στον εμπρόσθιο τροχό προσγείωσης.

ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ALERT! Βυθίστηκε στο σκοτάδι το Καράκας και πολλές άλλες πόλεις

Πολλές πόλεις της Βενεζουέλας, συμπεριλαμβανομένου και του Καράκας, βυθίστηκαν στο σκοτάδι το απόγευμα της Παρασκευής λόγω μπλακ άουτ, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο πρακτορείο Reuters.

Η αντιτρομοκρατική έπιασε στα Εξάρχεια 3 κούρδους Τούρκους, που εμπλέκονται στην υπόθεση της Χίου

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την Αντιτρομοκρατική στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στην πλατεία Σπυρίδωνος Τρικούπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες...

Τον σούταραν από το Παν/μιο Μόσχας τον φερόμενο από τη ΧΑ ως σύμβουλο του Πούτιν

Ο καθηγητής Αλεξάντρ Ντουγκίν, ένας από τους βασικούς υποστηρικτές του «ευρασιατικού» μοντέλου ανάπτυξης για τη Ρωσία, θεωρητικός του σύγχρονου ρωσικού συντηρητισμού και εθνικισμού απολύθηκε από το Πανεπιστήμιο της Μόσχας Λομονόσωφ.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ: «Ο Κάμερον ταπεινώθηκε μετά από εβδομάδες αερολογιών»

«Πυρ ομαδόν» από τη βρετανική αντιπολίτευση κατά του Ντέιβιντ Κάμερον μετά την επιλογή του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν.

Οι πολιτικοί αντίπαλοι του Βρετανού πρωθυπουργού κατηγόρησαν τον ηγέτη των Συντηρητικών ότι, «ταπεινώθηκε» επειδή δεν κατάφερε να εμποδίσει τον διορισμό του πρώην πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου.

Στη Μύκονο με την οικογένεια του ο Μουρίνιο

Στο νησί της Μυκόνου έφτασε σήμερα ο προπονητής της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος αφού έστειλε για διακοπές τους παίχτες της ομάδας του, πήρε τη σύζυγό του και τα παιδιά του για να περάσουν οικογενειακά τις διακοπές τους στο όμορφο νησί της Μυκόνου.

ΕΛΣΤΑΤ: Έλεος βλαμμένοι πατριώτες του κ@λου! Δεν κρύβει «πονηρούς» σκοπούς η αναθεώρησης του ΑΕΠ

Θέση στα δημοσιεύματα αναφορικά με την επικείμενη αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος παίρνει η ΕΛΣΤΑΤ σε ανακοίνωσή της. Υποστηρίζει ότι δεν ευσταθεί η άποψη ότι «στόχος της αναθεώρησης είναι να υπολογιστεί στα στοιχεία του ΑΕΠ» αλλά και ότι δεν υπάρχει καμία στόχευση να αλλάξει το ΑΕΠ ώστε να «μειώσει πλασματικά τον λόγο του ελλείμματος αλλά και του χρέους προς το ΑΕΠ».

Άνοιγμα του Παπαμιμίκου στο Ποτάμι!

Τι είπε ο γραμματέας της ΝΔ στο ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού
  
Στο βιομηχανικό πάρκο Λαυρίου όπου διεξάγεται το ιδρυτικό συνέδριο του Ποταμιού βρέθηκε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία. Ο γραμματέας της ΝΔ μάλιστα έκανε και την έκπληξη, πραγματοποιώντας...

ΒΙΝΤΕΟ-Το ντοκουμέντο της Μανωλάδας

Εφιαλτικές στιγμές της αιματοχυσίας, που σημειώθηκε στη Μανωλάδα, ξύπνησαν στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών κατά τη διάρκεια του επιχειρηματία-μεγαλοτσιφιλικά Νίκου Βαγγελάτου και των επιστατών του oι οποίοι -στις 17 Απριλίου του 2013- τραυμάτισαν με καραμπίνα 35 εργάτες γης που διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους στη Μανωλάδα Ηλείας.