25 Ιουλίου 2014

Η εναλλακτική συνέντευξη του Γραμματέα της ΝΔ

Σε ένα κοινό που έχει γυρίσει τη πλάτη στο πολιτικό σύστημα συλλήβδην, απευθύνθηκε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, μιλώντας στο τεύχος Ιουλίου του νεανικού περιοδικού "Metropolis".Η κουβέντα ωστόσο δεν ξέφυγε από τα πολιτικά, με τον 35χρονο δικηγόρο να επισημαίνει πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχουν διαφορετικά ιδεολογικά ρεύματα και τάσεις μέσα στους σύγχρονους πολιτικούς οργανισμούς προκειμένου η επαφή με τους πολίτες να είναι αμεσότερη.

Καληνύχτα Αθήνα. Συγκεντρώθηκαν στην Ξάνθη οι απολογητές του Αττίλα, για τη Γάζα !!!!!!

Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής έκανε τελικά τη συγκέντρωση που υποσχέθηκε στα αφεντικά του στην Άγκυρα.
Επικεφαλής της συγκέντρωσης τέθηκαν:

οι "Ψευτομουφτήδες" Ξάνθης και Κομοτηνής,
οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ (αυτός ο οποίος επέβαλε την άποψη του στην Κουμουνδούρου και κόπηκε η Σαμπιχά, από το Ευρωψηφοδέλτιο επειδή δήλωνε Πομάκα και όχι Τουρκάλα), του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν (ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει τον τουρκισμό του σε φωτογραφίες με φόντο τη σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης»)

BINTEO-Επιτέλους! βρέθηκε πολιτικός που μιλάει χειρότερα αγγλικά από τον Τσίπρα!

Πρόκειται για τον Πρωθυπουργό....

ABC: Οι ΗΠΑ… ξεσκονίζουν ένα παλιό σχέδιο “ετοιμότητας” για τη Ρωσία

Πολεμική ετοιμότητα της Ρωσίας στα σύνορα με την Ουκρανία “βλέπουν” οι ΗΠΑ

Σύμφωνα με πηγές του αμερικανικού Πενταγώνου, οι ΗΠΑ έχουν πληροφορίες πως μέσα στις επόμενες ώρες η Ρωσία πρόκειται να μεταφέρει πυραυλικά συστήματα μέσα στα σύνορα της Ουκρανίας, προκειμένου να ενισχύσει τους φιλορώσους αυτονομιστές.

ΒΙΝΤΕΟ-Θαλαμηγός 80 εκατ. ευρώ κατέπλευσε στη Μύκονο

Στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, η  θαλαμηγός «Vibrant Curiosity», ιδιοκτησίας Γερμανού δισεκατομμυριούχου, με αποτέλεσμα να τραβήξει  τα βλέμματα όσων βρίσκονταν στην παραλία του Ορνού.

ΈΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ! ΗΤΑΝ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ! Πώς έπεσε νεκρός ο Κρητικός νονός από μπαλωθιά

Αυτοπυροβολήθηκε ή μήπως κάποια σφαίρα εξοστρακίστηκε - Μοιραία ήταν η τελευταία σφαίρα της βραδιάς...

Το ενδεχόμενο ο 35χρονος νονός να αυτοτραυματίστηκε εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία, καθώς είναι ένα από τα δύο επικρατέστερα σενάρια για τα θλιβερά μαντάτα που βύθισαν στο πένθος συγγενείς και φίλους του άτυχου Χανιώτη.

Μαγιόρκα: Έκλεισε το μπαρ που πρόσφερε δωρεάν ποτό σε κάθε στοματικό σεξ

Του επιβλήθηκε πρόστιμο 55.000 ευρώ - Εξαλλοι οι κάτοικοι με το βίντεο που έδειχνε κοπέλα να κάνει στοματικό σεξ σε 24 άντρες για να την κεράσουν ένα... ποτό

Το Playhouse μπαρ στη Μαγιόρκα, όπου μία έφηβη έκανε στοματικό σεξ σε 24 άνδρες για ένα δωρεάν ποτό, έκλεισε, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο αξίας 43.500 λιρών (55.000 ευρώ).

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ALERT! ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ: Selfie της Ευγενίας και του Άδωνι από τη Γερμανία

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Ευγενία Μανωλίδου με τον σύζυγό της από τη Βαυαρία όπου βρίσκονται

Στο Μπαϊρόιτ στη βόρεια Βαυαρία βρίσκονται η Ευγενία Μανωλίδου και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης.

Frankenfish: Το ψάρι-τέρας που αναπνέει οξυγόνο και βγαίνει στην ξηρά -Φόβος και τρόμος σε ποταμό των ΗΠΑ

Ενα σπάνιο είδος ψαριού, το snakehead fish, εμφανίστηκε σε ποτάμι του Μέριλαντ στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο απειλεί τον πληθυσμό των ψαριών και προκαλεί πονοκέφαλο στους ψαράδες.

Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η προσφυγή της ΟΙΕΛΕ για τις ομαδικές απολύσεις εκπαιδευτικών σε ιδιωτικά σχολεία

Το Γ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την υπ' αριθμ. 2633/2014 απόφασή του, απέρριψε ως απαράδεκτη την προσφυγή της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) που ζητούσε να ακυρωθεί η εγκύκλιος του πρώην υπουργού Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλου που έδινε την δυνατότητα να απολύουν μαζικά τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς και να μειώσουν το ποσό των αποζημιώσεων.

Η ΔΕΗ για την διακοπή ρεύματος σε τετραπληγικό στην Μαγνησία που επίσγης δεν είχε δηλώσει τίποτα! Έκκληση σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα να το δηλώσουν!

Κάνει έκκληση σε άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

​Μια ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΗ μετά την καταγγελία της Ζέτας Μακρή ότι έκοψαν το ρεύμα σε έναν ακόμη τετραπληγικό στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥBOING!! -«Εντοπίσαμε αεροπλάνο αλλά είναι πίσω απ'τα σύννεφα και ψηλά»-«Θα ενημερώσω τη Διοίκηση»!

Πρόκειται για υποκλαπείσα από τους Ουκρανούς συνομιλία μεταξύ του Ρώσου αξιωματικού Ιgor Nikolaevich Bezler (γεννήθηκε στην Κριμαία και ζει στην Ουκρανία με "πράσινη κάρτα" αφού έχει ρώσικη υπηκοότητα-είναι αυτός που σε συνομιλία που δημοσιεύθηκε πριν λίγες μέρες ενημέρωνε ότι το αεροπλάνο που έριξαν ήταν πολιτικό) της Διεύθυνσης αντικατασκοπείας του ρώσικου στρατού (GRU), τον οποίο αποκαλούν "διάβολο" ("bes") και ενός κομμουνιστοσυμμορίτη που αποκαλεί "Naimanets". Ο κομμουνιστοσυμμορίτης τηλεφωνεί μόλις 2 λεπτά πριν την κατάρριψη του Boing και ενημερώνει ότι εντόπισαν αεροπλάνο. Στην ερώτηση του ρώσου αν μπορούν να δικρίνουν τι αεροπλάνο είναι η απάντηση είναι:

Ομαδικός τάφος στο Σλαβιάνσκ! Τα κομμούνια του Πούτιν έθαψαν 4 προτεστάντες που έπιασαν ομήρους και 14 στρατιώτες

Οι ουκρανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν τον πρώτο ομαδικό τάφο στο Σλαβιάνσκ, προπύργιο των αυτονομιστών ανταρτών στην ανατολική Ουκρανία, στον οποίο ενδέχεται να υπάρχουν οι σοροί είκοσι ανθρώπων, εκ των οποίων τουλάχιστον τέσσερις είναι πολίτες.

Handelsblatt: Τεστ αντοχής για Σαμαρά οι απολύσεις -Τα ρουσφέτια πολιτικών που δεν έπρεπε να «εντοπιστούν»

«Η Αθήνα θέλει να ξεφορτωθεί τους υπαλλήλους με τα πλαστά πιστοποιητικά» είναι ο τίτλος άρθρου της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας «Handelsblatt», το οποίο αναφέρεται στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και στη μείωση του αριθμού τους.

ΚΛΑΙΩ! Πλήρωνε και το χαράτσι της ΔΕΗ η πατσαβούρα παραβαίνοντας τα «δεν πληρώνω» του Τσίπρα!

Μέσω ΑΤΜ τράπεζας, κατάθετε η Πόλα Ρουπα, το ενοίκιο για το διαμέρισμα της Πόλα Ρούπα, στην οδό Υψηλάντου στο Μαρούσι, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο την οπτική επαφή με τον πολύ κόσμο.

Μπάτσοι κανονικοί, δούλευαν ως μπράβοι επιχειρηματία: Απείλησαν και έδειραν αλλοδαπό για να φύγει από την επιχείρηση

Στη σύλληψη ενός αρχιφύλακα, 49 ετών, και ενός αστυφύλακα, 25 ετών, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. Την Πέμπτη για αδικήματα σε βάρος 30χρονου Αφγανού, καθώς, οι συλληφθέντες δούλευαν ως μπράβοι για λογαριασμό επιχειρηματία στην Ανάβυσσο.

ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ "ΠΣΟΦΑΝΕ" ΗΣΥΧΑ! Καύση νεκρών με μια απλή δήλωση - Πράσινο φως για τα Κέντρα Αποτέφρωσης

Με πρόσθετη τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Θεσσαλονίκης», προωθείται η δυνατότητα καύσης των νεκρών με μια απλή δήλωση και η δημιουργία Κέντρων Αποτέφρωσης Νεκρών σε περιοχές εντός ή εκτός σχεδίου πόλεων ανάλογα με το τι θα αποφασίζουν οι Δήμοι.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρωσίδα έκανε «pole dancing» σε... γερανό, για να μην της πάρουν το αυτοκίνητο!

Η ξανθιά οδηγός προσπάθησε να δελεάσει τους άνδρες της Τροχαίας με ένα αποκαλυπτικό στριπτίζ!Είδε... στύλο και δεν μπόρεσε να κρατηθεί! Έπρεπε... αυτομάτως να κάνει «pole dancing»! Αυτό θα μπορούσε να πει κανείς για μια γυναίκα στη Ρωσία, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με την Τροχαία, όταν ο γερανός κλήθηκε για να «σηκώσει» το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν παράνομα σταθμευμένο.

ΒΙΝΤΕΟ-"Ορφανά" αποτυπώματα στο σπίτι του Μαζιώτη

«Ορφανά» αποτυπώματα ενός τρίτου ανθρώπου βρέθηκαν στο διαμέρισμα του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα, στην οδό Υψηλάντου, στο Μαρούσι. Τα αποτυπώματα βρέθηκαν σε διάφορα αντικείμενα του σπιτιού ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτό το τρίτο άτομο βρισκόταν συχνά το σπίτι και έβγαζε βόλτα το 4χρονο αγοράκι τους.

Air Algerie: Δείτε βίντεο από το σημείο της συντριβής του αεροπλάνου

Τα συντρίμμια είναι διασκορπισμένα σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο της συντριβής και ένας τεράστιος κρατήρας έχει δημιουργηθεί στο έδαφοςΤις πρώτες εικόνες από το σημείο της συντριβής του αεροσκάφους McDonnell Douglas MD83 της αεροπορικής εταιρείας Air Algerie μετέδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής γαλλικά ΜΜΕ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ: «Πέντε χρόνια μετά την κρίση, στην Ελλάδα δεν έχει αλλάξει τίποτα» λένε οι Γερμανοί

«Αντί να αναγνωρίζεται ότι οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις είναι απαραίτητες και αντί να αξιοποιείται η συγκυρία του φθηνού χρήματος για την εφαρμογή τέτοιου είδους μεταρρυθμίσεων, ζητούνται ακόμη καλύτεροι όροι και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις μετατίθενται χρονικά για αργότερα, για όταν η φωτιά θα έχει σβήσει...»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚ@Σ ΛΑΟΣ!Βρετανός εφευρέτης έφτιαξε πορδομηχανή και στοχεύει τη Γαλλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για ένα ζευγάρι ειδικά κατασκευασμένων σωλήνων που λειτουργούν σαν μια τεράστια μηχανή τζετ χωρίς βαλβίδες, που δημιουργεί ένα νέφος φωτιάς μαζί με έναν εκκωφαντικό θόρυβο

Ο Colin Furze, εφευρέτης αλλά και υδραυλικός από το Στάμφορντ της Βρετανίας, κατασκεύασε τη μεγαλύτερη μηχανή...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΚΑΙ Η ΔΟΥΡΟΥ! ΦΩΤΟ-AEK: Ετσι είναι το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας

H AEK μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook ανέβασε φωτογραφίες που δείχνουν την άθλια κατάσταση του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην Αθήνα ο Γιούνκερ για το παρθενικό ταξίδι του ως πρόεδρος της Κομισιόν

Από την Αθήνα θα ξεκινήσει τις επισκέψεις του ως νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, ο οποίος θα βρεθεί στην πρωτεύουσα τη Δευτέρα 4 Αυγούστου για να συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά.

Αποζημίωση 970 εκατ. ευρώ σε οικογένεια καπνιστή: Πέθανε σε ηλικία 54 ετών -Κάπνισε 1 εκατ. τσιγάρα σε 40 χρόνια

Το ποσό των 970 εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση, έπειτα από δικαστική απόφαση, καλείται να καταβάλει η Ιταλική Εταιρεία Καπνού στην οικογένεια ενός Ιταλού, του Αντόνιο Σίπα, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 54 ετών από καρκίνο του πνεύμονα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΖΩΑ! Αυστραλός τζιχαντιστής ποζάρει στο Twitter με δύο... κομμένα κεφάλια!

«Ένας κουβάς γεμάτος κεφάλια. Αν κάποιος θέλει τα όργανα να μη ντραπεί», έγραψε στο Twitter ο τρομοκράτης

Με ένα ζευγάρι σκούρα γυαλιά κρεμασμένα στο πουκάμισό του, ο Αυστραλός τρομοκράτης, Μοχάμεντ Ελομάρ, ποζάρει χαμογελαστός, κρατώντας δύο... κομμένα κεφάλια.

"Σφαγή" Μπεναγιούν - Μπάρτον για την Γάζα

Οι στρατιωτικές επιθέσεις του Ισραήλ σε στρατηγικά σημεία στην Γάζα συνεχίζονται και μαζί ο θάνατος πολλών αμάχων. Όπως είναι λογικό το θέμα κυριαρχεί στις συζητήσεις και μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ: Ελεύθερη η κόρη του Καψή

[Και επειδή ακούω διάφορους αστείους να λένε με ύφος καρδιναλίου "μην κανιβαλίζετε το κορίτσι"... το κορίτσι δεν το κανιβαλίζει κανείς! Οι ναρκομανείς είναι οι τελευταίοι που φταίνε! Τον στόκο κανιβαλίζουμε που τόσα χρόνια έβγαινε στην ΤιΒι και κανιβάλιζε πολιτικούς του αντιπάλους λέγοντας ψέμματα και κάνοντας προπαγάνδα (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!)... Παρεμπιπτόντως τον Παπαδημούλη που μας είπε να μην κανιβαλίζουμε την κόρη τον πήρε ο πόνος ή το κάνει από συναδελφική αλληλεγγύη στην κόρη Δραγασάκη που συνελήφθη με όπλα και ναρκωτικά... εκτός αν το λέει για να προλάβει τίποτα που θα τον αφορά στο μέλλον....]

Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της η κόρη του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή, η οποία συνελήφθη χτες για κατοχή ναρκωτικών στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! Ο Βρετανός πρέσβης διαφημίζει την Ελλάδα!

Ο John Kittmer ταξίδεψε στην Ιθάκη για τις καλοκαιρινές του διακοπές - Δείτε τις φωτογραφίες και τα διθυραμβικά σχόλια που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρέσβης της Βρετανίας στην Ελλάδα

Οι ομορφότερες παραλίες μέσα σε πόλεις

Τις ωραιότερες παραλίες μέσα σε πόλεις ανέδειξε η βρετανική εφημερίδα Telegraph. Πρόκειται για 16 παραλίες -φυσικές και τεχνητές- που διακρίνονται για την ομορφιά τους, αλλά και τη χρησιμότητά τους, αφού είναι σε απόσταση αναπνοής από τα κέντρα μεγάλων πόλεων.

Σε εμφανές σημείο στον λογαριασμό της ΔΕΗ ο αριθμός για τους Ευάλωτους Πελάτες, ζητεί το υπ. Υγείας

Να ενσωματωθεί σε εμφανές σημείο στον λογαριασμό της ΔΕΗ ο αριθμός εξυπηρέτησης για την ένταξη στο μητρώο Ευάλωτων Πελατών, και ιδιαίτερα στην κατηγορία ατόμων που χρήζουν μηχανικής προστασίας, ζητεί με επιστολή της η υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα από τον πρόεδρο της εταιρείας Αρθούρο Ζερβό.

Nέα διαδικασία από 29 Ιουλίου για τη δήλωση των ακατάσχετων λογαριασμών

Ηλεκτρονικές αιτήσεις στο TAXISnet θα μπορούν να υποβάλλουν από τις 29 Ιουλίου οι φορολογούμενοι προκειμένου να δηλώνουν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων τον μοναδικό ακατάσχετο τραπεζικό τους λογαριασμό. Βάσει της νέας διαδικασίας μέσα σε λίγες ώρες θα είναι σε θέση να γνωρίζουν για το εάν η τράπεζά τους έχει επιβεβαιώσει πως όλα πήγαν ομαλά και ισχύει το ακατάσχετο ή εάν ανέκυψαν προβλήματα.

Εντονη κριτική κατά Βορίδη για την κατάργηση της εισφοράς του 4,67% υπέρ του ΕΟΠΥΥ

Για την κατάργηση της εισφοράς του 4,67% υπέρ ΕΟΠΥΥ των απευθείας πωλήσεων της φαρμακοβιομηχανίας στα φαρμακεία, διαμαρτύρεται ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων και ζητεί την παρέμβαση του Πρωθυπουργού και των κομμάτων, απειλώντας με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

BINTEO αφιερωμένο στα παπαγαλάκια του Πούτιν

Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου μια βλαμμένη να αναφέρεται στην παραδοχή φιλορώσου αυτονομιστή ότι κατείχαν πυραύλους BUK και να λέει  κάτι σαν "συκοφαντούν τη Ρωσία με ανυπόστατες καταγγελίες από αυτονομιστές χωρίς ονοματεπώνυμο", να της αφιερώσουμε το παρακάτω βίντεο από τη συνέντευξη του φιλορώσου κομμουνιστή, πρώην πράκτορα των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών, νυν "Καπετάνιου"...

Σαν σήμερα το 2002 συνετρίβη το Concorde της πτήσης Air France 4590 (VIDEO)

Δευτερόλεπτα μετά την απογείωση του τυλίγεται στις φλόγες και συντρίβεται
 
Δευτερόλεπτα μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο Paris-Charles De Gaulle, το Concorde της πτήσης Air France με προορισμό τη Νέα Υόρκη τυλίγεται στις φλόγες και συντρίβεται μετά από δύο λεπτά.  

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Συνελήφθη η κόρη του Μ. Καψή για ναρκωτικά-Ολόκληρο εργαστήριο στο σπίτι της!

Στη σύλληψη της κόρης του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή προχώρησαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος για την εμπλοκή της σε υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Μαζί με την 22χρονη έχει συλληφθεί και ένας 21χρονος φίλος και συγκάτοικός της.

ΓΡΑΦΗΜΑ: Πόσα εναέρια μέσα έχουν καταρρίψει οι κομμουνιστές φιλορώσοι

Δείτε στα παρακάτω γραφήματα του businessinsider.com και του REUTERS πόσα εναέρια μέσα έχουν καταρρίψει οι κομμουνιστές φιλορώσοι και που εθεάθη το πυραυλικό σύστημα BUK κοντά στο σημείο συντριβής του αεροπλάνου:

Bild: Ο κόσμος των Σουμάχερ άλλαξε -Η σύζυγός του πουλάει το ιδιωτικό τους τζετ

O Mίκαελ Σουμάχερ εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή 207 ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε ατύχημα σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Λέμε και καμιά μαλακ@α για "ιδιωτική ΔΕΗ που σκότωσε την 56χρονη", για να περνά η ώρα

Πρωί, πρωί χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης είχε μια πολύ κακή είδηση για τους 2.792 αναγνώστες του (followers) στο twitter: «Η ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΗ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ» (τα κεφαλαία είναι του ιδίου). Η ανάρτηση του κ. Στρατούλη παρέπεμπε στο iskra.gr, τον δικτυακό τόπο της λενινιστικής τάσης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βρίσκεται υπό τη σκέπη του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Δεν θα αποζημιώνονται πλέον άχρηστες και ξεπερασμένες εξετάσεις

Στην απενεργοποίηση από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης συγκεκριμένων κωδικών εξετάσεων που αφορούν τουλάχιστον οκτώ ειδικότητες, προχώρησε ο ΕΟΠΥΥ, με στόχο τον εξορθολογισμό του συστήματος αποζημίωσης των διαγνωστικών εξετάσεων και ιατρικών πράξεων.

ΥΠΕΡΔΥΜΑΝΗ ΕΤΣΙ; Η Ρωσία έχασε πειραματικό δορυφόρο με σαύρες

Ρώσοι επιστήμονες έχασαν επαφή με έναν πειραματικό δορυφόρο που είχαν γεμίσει με σαύρες γκέκο με στόχο νέα έρευνα σχετικά με τη σεξουαλική ζωή και γενικότερα τις αντιδράσεις των ζώων σε μηδενική βαρύτητα.

Το τοπ μόντελ Andreja Pejic, δήλωσε ότι είναι τρανσέξουαλ

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα Τοπ μόντελ της γενιάς του. Έχει γίνει εξώφυλλο στην Elle, στη Vogue καθώς και έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου κάνοντας μόδα το ανδρόγυνο look.

ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 2%! "Μόλις το 8,2% του ανθρώπινου DNA είναι λειτουργικό"

Η νέα μελέτη υπολόγισε ότι μόνο το 8,2% του DNA μας είναι «λειτουργικό», δηλαδή χρήσιμο σε κάτι, μια πολύ διαφορετική εκτίμηση από αυτήν που είχαν κάνει το 2012 οι επιστήμονες της διεθνούς ομάδας «Εγκυκλοπαίδεια Στοιχείων DNA» (ENCODE) ότι το 80% του γονιδιώματός μας έχει τελικά κάποια χρήσιμη βιοχημική λειτουργία.

O Μεϊμαράκης όπως και οι υπόλοιποι ονειρεύεται την… δεξιά Ελιά στην οποία θα τρέξουν τα γίδια

[Για να είμαστε δίκαιοι, τα παρακάτω ΟΛΟΣΩΣΤΑ δεν ισχύουν μόνο για τον Βαγγέλα αλλά και για τους συμβουλάτορες Σαμαρά "να αλλάξουμε το όνομα της ΝΔ και να φτιάξουμε ένα ευρωπαίκό κόμμα με λίγο έτσι και λίγο γιουβέτσι το οποίο μόλις το δούν οι ψηφοφόροι θα κάνουν.... ΜΠΕΕΕΕΕ". Όλα αυτά είναι αστειότητες που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων (όσων έχουν τέλος πάντων...) το θέμα είναι οι πολιτικές που εφαρμόζεις και ειδικά για τον Έλληνα η τσέπη του... μετονόμασε τη ΝΔ και σε ΜΛ (ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ)... αν δεν το δει το λεφτό ο Έλληνας δεν πρόκειται να έρθει...]

Η νέα δεξιά δεν κτίζεται με παλιές συνταγές αναμεμειγμένες με Βενιζέλους και λοιπούς «πράσινους» κουμπάρους

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάσαμε τις δηλώσεις του… θεσμικού και πάλι Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος μετά από διάφορους… πολιτικούς ελιγμούς επέστρεψε στην ομαλότητα.

«ΝΑ ΠΛΙΡΟΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΝΑΖΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ»! Νέα μείωση στις επικουρικές του ΕΤΕΑ λόγω της ρήτρας ελλείμματος

Νέα μείωση στις επικουρικές συντάξεις για ένα εκατομμύριο συνταξιούχους του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης αναμένεται εντός του 2014.

Οι πιο απίθανες εικόνες με μηχανόβιους... σε όλες τις στάσεις!

Ό,τι μα... ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς μπορεί να δει στους δρόμους του κόσμου. ΤοReuters λοιπόν έκανε μια συλλογή από τις πιο απίθανες σκηνές με οδηγούς, αλλά και συνοδηγούς μηχανών στους δρόμους όλου του κόσμου...

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑ! FT για Ελλάδα: Μία εύθραυστη ηρεμία

Η Ελλάδα φαίνεται να επιστρέφει στην κανονικότητα, αλλά πίσω από την ηρεμία παραμένουν οι φόβοι για το μέλλον της, αναφέρει μακροσκελές δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times με τίτλο «Ελλάδα: Μία εύθραυστη ηρεμία» και υπότιτλο «Δύο χρόνια μετά τη χρεοκοπία της χώρας υπάρχουν ενδείξεις ότι η οικονομία γυρίζει σελίδα».

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ; "Παρουσία Σαμαρά η πρώτη εμφάνιση των μουσικών συνόλων της ΝΕΡΙΤ στην Πνύκα"

[Δεν ακούσαμε όμως να πούνε τίποτα οι καραγκιόζηδες που όταν έκλεισε η ΕΡΤ μας τα έκαναν τσουρέκια με τον Σαμαρά που ρίχνει μαύρο στο πολιτισμό και το δάκρυ της βιολίστριας....]

Την πρώτη εμφάνιση των μουσικών συνόλων της ΝΕΡΙΤ, που πραγματοποιήθηκε στην επέτειο των 40 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, παρακολούθησε το βράδυ της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ! Τον έριξε από το μηχανάκι κι όταν του ζήτησε το λόγο έβγαλε όπλο να τον καθαρίσει!!

Λίγο το ποτό λίγο οι καταχρήσεις και το κακό δεν αργεί να συμβεί. Πώς αλλιώς να εξηγήσω την περιπέτεια που είχε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Τύρελης χθες το μεσημέρι στη μία στη λεωφόρο Δημοκρατίας.

Αύξηση καταθέσεων και μείωση δανείων από τράπεζες

Αύξηση παρουσίασαν οι καταθέσεις τον Ιούνιο, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε την Παρασκευή η Τράπεζα της Ελλάδος.

Σύμφωνα με την ΤτΕ, οι καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων αυξήθηκαν στα...

ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΙ ΑΝΤΩΝΗΣ! Η «συμπεθέρα» του Σαμαρά

Με έκπληξη πληροφορήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς από την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεωργία Μπατσαρά, την «συγγενική σχέση» που τον συνδέει με την κ. Μπατσαρά κατά την διάρκεια της συνάντησής του με εννέα «γαλάζιες» βουλευτίνες στο εντευκτήριο της Βουλής, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.