15 Σεπτεμβρίου 2014

Θεραπεύει... γυμνή τους εθισμένους στο πορνό! (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Συστήνεται ως γυμνή θεραπεύτρια και έχεις τους λόγους της! Η Sarah White γδύνεται για να θεραπεύσει τους άνδρες που είναι εθισμένοι στο πορνό. 

Η 28χρονη έχει βοηθήσει εκατοντάδες άνδρες, μεταξύ αυτών και...

Γελάει ο Φαήλος: Όχι ρε γαμώ τη μου! Παραιτήθηκε το ευέλικτο παιδί

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο δικηγόρος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Φαήλος Κρανιδιώτης, σχολίασε με τον δικό του τρόπο την παραίτηση του Χρήστου Χωμενίδη από τη ΝΕΡΙΤ.

ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ! Το FBI ζήτησε στοιχεία για το Indymedia

Στο στόχαστρο του FBI, βρίσκεται το Indymedia, σύμφωνα με καταγγελία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το FBI ζήτησε από το Υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, την παράδοση προσωπικών στοιχείων συνδρομητών, που χρησιμοποιούν τις διευθύνσεις του Indymedia.

ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ... Λοβέρδος: Άτυχη η Ατλέτικο Μαδρίτης…

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι γνωστός για τα φιλοολυμπιακά του αισθήματα. Με αφορμή το αυριανό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook στην οποία πλέκει το εγκώμιο των πρωταθλητών Ισπανίας. Την χαρακτηρίζει, ωστόσο, άτυχη επειδή θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

ΤΖΑΜΠΑ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ! "Γελοία η ιδέα της απόσχισης της Βαυαρίας"

Το επερχόμενο δημοψήφισμα στη Σκωτία έχει ανάψει πολλές «φωτιές» σε όλη την Ευρώπη. Η γερμανική κυβέρνηση όμως φρόντισε να... σβήσει άμεσα την «εστία» που θα μπορούσε να φουντώσει στη Βαυαρία, χαρακτηρίζοντας ως «γελοία» την ιδέα ότι θα μπορούσε να αποσχιστεί.

Τα μαζεύει ο ΕΟΠΥΥ μετά από γκάζια Βορίδη: Δεν περικόπτεται καμία από τις προληπτικές εξετάσεις

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως καμία από τις προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις δεν περικόπτεται από τον ΕΟΠΥΥ, αλλά ότι αντίθετα θα είναι διαθέσιμες και θα αποζημιώνονται για τους ασφαλισμένους, όπως προκύπτει από τον ισχύοντα Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) αλλά και από το προσχέδιο του νέου ΕΚΠΥ.

Αμφίπολη: Το σενάριο πως είναι τάφος του Μ. Αλέξανδρου και το κόλπο του στρατηγού του - Στοιχήματα από εταιρεία για τον "ένοικο" του τύμβου

- Τον Μέγα Αλέξανδρο εμπλέκει ξανά στη σεναριολογία ο καθηγητής Τζέιμς Ρομ, αναφερόμενος στον επιβλητικό τύμβο
- Με τις ανασκαφές στην Αμφίπολη ασχολείται μεγάλο site από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού
- Σε... στοιχηματικό δελτίο το ερώτημα για τον "ένοικο" του αρχαίου τάφου
- Ο Νέαρχος, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν και ο... λοχίας Νίκολας Μπρόντι μεταξύ των ονομάτων στο στοίχημα

Μπλόκο" στην ανάπλαση της Λεωφόρου από το Ελεγκτικό Συνέδριο-Απόφαση που επηρεάζει και την ΑΕΚ!

Ένα ακόμα εμπόδιο μπαίνει στην αναβάθμιση της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μετά την απόφαση του Ελεγκτικού  Συνεδρίου να κρίνει  ως παράνομο το κονδύλι των 7 εκατ. ευρώ που  είχε  χορηγηθεί   στην ομάδα από τον τέως περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό.

Αντώνης Σαμαράς: Δεν θα υπάρξει Δημοκρατία της Βαϊμάρης για την Ελλάδα

Στον κίνδυνο που συνιστούν για τη δημοκρατία ο εξτρεμισμός και ο λαϊκισμός αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Γερμανός ποδοσφαιριστής ήταν μέλος των τζιχαντιστών!

Μόλις λίγες ημέρες μετά την απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να απαγορεύσει οποιαδήποτε πρωτοβουλία στήριξης στο Ισλαμικό Κράτος, σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι Γερμανός ποδοσφαιριστής ήταν μέλος των τζιχαντιστών.

Πανελλήνια συγκίνηση! Εκτός ΥΠΟΙΚ οι ΣΥΡΙΖΑίες καθαρίστριες θα εισηγηθεί Αεροπαγίτης

Δεν πιστεύω τώρα αυτοί που αποθέωναν την πρώτη απόφαση να μιλήσουν για κατευθυνόμενη δικαιοσύνη από την κυβέρνηση! Αλήθεια αυτές οι πατσαβούρες που είναι και δεν τις ακούμε από τον Αύγουστο; Ακόμα δεν τέλειωσαν τις διακοπές τους;

Να αναιρεθεί η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας που είχε δικαιώσει τις απολυμένες 393 καθαρίστριες , θα εισηγηθεί την ερχόμενη εβδομάδα ο Αρεοπαγίτης Χριστόφορος Κοσμίδης στο Εργατικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Δωρεάν laptop ή tablet και ίντερνετ για ένα χρόνο σε όσους παίρνουν το κοινωνικό μέρισμα

- Το πρόγραμμα «Επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης» θα ανακοινωθεί το Νοέμβριο
- Θα αντιστοιχεί ποσό περίπου 480 ευρώ σε κάθε δικαιούχο που παίρνει ή θα πάρει κοινωνικό μέρισμα
- Θα αφορά στην αγορά laptop ή tablet και θα είναι με την μορφή κουπονιού

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Μόνο 1 εκ οι φτωχοί στην Ελλάδα-Κάποιους θα τους ταϊζουν με 7ευρώ τη μέρα και θα τους σφηνώσουν σε τρύπες 30 τμ

Τρελό γέλιο με το κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που χαρίζει "ψίχουλα" δηλ.σπίτια-τρύπες 30τμ και θα ταϊζει με 7ευρώ τη μέρα 300.000 πεινασμένους! Τι στο διάολο σκυλοτροφή θα τους ταϊζουν; Όλα τα λεφτά βέβαια είναι στο τέλος στο "Που θα βρεθούν τα χρήματα "... το πρόγραμμα παίζει να το χει γράψει κι ο ίδιος ο ΓΑΠ

Σε 11,362 δισ. ευρώ ανέρχεται το σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ σύμφωνα με την ακριβή κοστολόγηση των προτάσεων στην οποία προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΡΑΔΑΚΗ ΘΑΙΛΟΥΜΑΙ ΚΕ ΩΧΗ ΦΗΛΟΥΣ! Γερμανοί βουλευτές: «Οι φίλοι είναι για τα δύσκολα»

«Οι φίλοι είναι για τα δύσκολα». Με τη  φράση αυτή, την οποία απέδωσε στα ελληνικά ο Bernhard Schulte-Drüggelte, επικεφαλής της εξαμελούς αντιπροσωπείας γερμανών βουλευτών, συνοψίστηκε το περιεχόμενο των σημερινών επαφών με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια και τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

ΒΙΝΤΕΟ-Κλαίω! Ο Αρτέμης έτοιμος να εισβάλλει στην Τουρκία... αλλά έκανε κακάκια μπροστά στον μπάρμπα Γιάννη

Μαγκιά κλανιά και κ@λος φυσαρμόνικα λέει ο λαός και το απέδειξε ο παλικαράς Ματθαιόπουλος που θα υπερασπιστεί τη χώρα από τους Τούρκους και τους βάρβαρους δανειστές αλλά έκανε κακάκια μπροστά στον μπάρμπα Γιάννη

Επεισοδιακή ήταν η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, όταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, εντόπισε τον ...

ΒΙΝΤΕΟ-Συνταξιούχος φωνάζει στον Τσίπρα και εκείνος τον γράφει στην παπάρα του

Εκτός αν κατάλαβε ότι αυτός που του φώναξε "πεινάει ο κόσμος" τον δούλευε...

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να δεσμεύτηκε στην ΔΕΘ να απαλύνει τον πόνο και τις τσέπες των Ελλήνων από τα σκληρά μέτρα και τα μνημόνια, ωστόσο η στάση του απέναντι σε έναν...

Αίσχος: Βεβήλωσαν εκκλησία στην Κρήτη αφοδεύοντας στις εικόνες του Ιησού!

Σοκ και ντροπή από την απίστευτη βεβήλωση στο ξωκλήσι της Αναλήψεως στη Νίδα Κρήτης με τους Ανωγειανούς κτηνοτρόφους να ξεχειλίζουν από οργή.

Πολύ «σκληροί» για να πεθάνουν -6 διάσημες φιγούρες της ιστορίας που ξεγέλασαν τον θάνατο πολλές φορές

Υπήρξαν κάποιοι εξαιρετικοί άνθρωποι που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ιστορία, όμως τα επιτεύγματα μερικών από αυτούς επισκιάστηκαν από την απροθυμία τους να πεθάνουν. Προφανώς και θα σας φαίνεται περίεργο αυτό που διαβάζετε, όμως μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

Στο Μπακού ο πρωθυπουργός την Παρασκευή

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν μεταβαίνει την Παρασκευή ο πρωθυπουργός με το βλέμμα στραμμένο στο ενεργειακό και γεωπολιτικό παιχνίδι που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Αδεια φιάλη οξυγόνου στοίχισε τη ζωή του πυροσβέστη στο Παλαιό Φάληρο

Σειρά ενδείξεων ότι στον 33χρονο πυροσβέστη, ο οποίος έχασε προ τριημέρου την ζωή του σε πυρκαγιά στο Παλαιό Φάληρο, είχε δοθεί (τρελό! δηλ. οι πυροσβέστες δεν γνωρίζουν και δεν είναι σε θέση να ελέγξουν τις φιάλες τους; η φιάλη δεν έχει ένδειξη;)… μισοάδεια φιάλη πεπιεσμένου αέρα, φέρεται να προκύπτουν από την αρχική φάση διερεύνηση της υπόθεσης.

Διά του υπομνήματος την... έκανε ο κατηγορούμενος Μαρινάκης

Όπως αναμενόταν και ο Μαρινάκης και άλλοι 10 παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου αρνήθηκαν τα πάντα. Δεν υπάρχει προφανώς τίποτε μεμπτό και κάθε κατηγορία για εγκληματική οργάνωση είναι απλά συκοφαντίες.

O αρχαιολόγος Φάκλαρης για την Αμφίπολη: Ισως δεν βρεθεί ποτέ ο «ένοικος» του τάφου

O γνωστός αρχαιολόγος Παναγιώτης Φάκλαρης εκτίμησε κάτι που δεν έχει προβλεφθεί μέχρι στιγμής για τον «ένοικο» του τάφου και που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση αν και εφόσον συμβεί.

Μηταράκης: Τα στοιχεία για τις επενδύσεις διαψεύδουν τον Τσίπρα

Απάντηση με αριθμούς έδωσε ο Νότης Μηταράκης στον Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τα όσα δήλωσε για τις επενδύσεις στην Ελλάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

H άνοδος και η πτώση ενός… Καμμένου αρχηγού

Διαβάζοντας κανείς σε καθημερινή βάση τις ανακοινώσεις του κόμματος των ΑΝΕΛ, με τις βαρύγδουπες δηλώσεις κατά των δανειστών, της συγκυβέρνησης και της οικογενειοκρατίας, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι τα κορυφαία στελέχη του κόμματος θα διόριζαν κόρες και ξαδέρφια σε έμμισθες θέσεις. Έτσι και αλλιώς, όμως, η πολιτική διαδρομή του Πάνου Καμμένου θυμίζει… non paper, αφού σε πολλές της καμπές άλλα πράγματα πρέσβευε δημόσια και άλλα επιχειρούσε να… ζυμώσει στο παρασκήνιο. Ο πολιτικός αρχηγός, που τάχα τον έπνιγε το δίκιο του και εξαπέλυε μύδρους κατά του μνημονίου, είχε πάντα δεύτερες σκέψεις, καθώς περπατούσε στην πολιτική αρένα, συνήθως ευνοούμενος προσώπων και καταστάσεων.

Η "καταραμένη" πριγκίπισσα που αγαπούσε την Ελλάδα

Κόρη του Δούκα της Βαυαρίας, Μαξιμιλιανού Ιωσήφ και της πριγκίπισσας Λουδοβίκας, η Ελισάβετ της Αυστρίας, γνωστότερη ως πριγκίπισσα Σίσι, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε σε ηλικία 16 ετών τον αυτοκράτορα της Αυστρίας, Φραγκίσκο Ιωσήφ. Η πανέμορφη πριγκίπισσα έγινε αυτοκράτειρα της Αυστρίας. Η ζωή της φάνταζε παραμυθένια, αλλά η πραγματικότητα δεν ήταν έτσι. Τα πρωτόκολλα, η αυστηρή ζωή στο παλάτι, αλλά και η ραδιούργα πεθερά της, καταπίεζαν την έφηβη αυτοκράτειρα.

Ξεκαρδιστική καμπάνια: Καυτά μοντέλα φλερτάρουν έχοντας ρουφήξει Ηλιο [βίντεο]

Αν ονειρευτήκατε ποτέ να έρθει ένα μοντέλο της Dolce & Gabbana και να σας ψιθυρίσει τρυφερές κουβέντες, ήρθε η ώρα να γίνουν τα όνειρα σας πραγματικότητα. Με μόνη διαφορά, ότι έχουν ρουφήξει όλοι τους αέριο Ηλιο που αλλάζει τη φωνή, με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Αγνοούμενοι Κύπρου: Από τις εκταφές μέχρι την παράδοση των οστών στους συγγενείς

Η ανεύρεση οστών,Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκπρίων, αγνοουμένων, μέχρι την παράδοση στους συγγενείς τους είναι ένα λεπτό, επίπονο και χρονοβόρο έργο, το οποίο από το 2006 έχει αναλάβει η Committee on Missing Persons (CMP).

ΠΑΛΙ ΡΟΜΠΑ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ; Αγνοια δηλώνει η EBU για τον φημολογούμενο αποκλεισμό της Ελλάδας

Έσπευσε ο Μητσάρας να εκμεταλλευτεί ακόμα και τον φημολογούμενο αποκλεισμό της Ελλάδας από τον διαγωνισμό της Eurovision και κινδυνεύει για άλλη μια φορά να γίνει ρόμπα... για τη Eurovision που κατά τ'αλλα οι αριστεροί της κουλτούρας και του έντεχνου (μη χέσ@) την αποκαλούν "πανηγυράκι για τις μάζες"

Έντονη είναι η φημολογία τα τελευταία 24ωρα για αποκλεισμό της Ελλάδας από τον 60ό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision την ερχόμενη άνοιξη, καθώς η EBU φέρεται να μην αποδέχεται ως μέλος της την ΝΕΡΙΤ, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων.

Με τις κινήσεις του Π. Κανελλόπουλου ΓΓ Νέας Γενιάς το Ελληνο-γερμανικό Ίδρυμα έγινε πραγματικότητα.

Λίγοι γνωρίζουν πως φτάσαμε στην προχθεσινή πανηγυρική υπογραφή του συμφώνου για την ίδρυση του Ελληνογερμανικού Ιδρύματος, στο πλαίσιο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια και το ομολόγου του Γκάουκ, στο Βερολίνο.


ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΗ ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΑ ΝΗΠΙΑ! Βούλτεψη: Η κυβέρνηση δεν πίεσε τη ΝΕΡΙΤ

Μετά την προβοκάτσια με τον ΕΝΦΙΑ από στελέχη του ΥΠΟΙΚ, η οποία έμεινε ατιμώρητη (επαναλαμβάνω: ο μη υπολογισμός του συντελεστή μείωσης φόρου δεν ήταν ούτε δουλειά Χαρδούβελη, ούτε Καραβίτη αλλά αμέλεια υπηρεσιακών παραγόντων που έφτιαξαν τον τύπο που περιέγραφε ο νόμος και βάσει του οποίου θα υπολογίζονταν ο ΕΝΦΙΑ και ξέχασαν να βάλουν έναν απ'τις 5-6 (και όχι 1500) συντελεστές) ήρθε κι άλλη προβοκάτσια από τη γενόσημη ΕΡΤ (όλα τα ρεμάλια που βλέπαμε να φωνάζουν για "χούντα" όταν έκλεισε η ΕΡΤ έχουν πλέον χωθεί στη ΝΕΡΙΤ πχ, Δούκας και Παπαθανασίου) που έφτιαξε ο Καψής και οι βλάκες της ΝΔ τον κοίταγαν. Τι άλλο από προβοκάτσια μπορεί να είναι η μη μετάδοση της ομιλίας του Τσίπρα; Μιας ομιλίας η οποία ουτως ή άλλως έπαιξε παντού και την είδαν πολλοί λόγω περιέργειας για να δούν τι ήταν αυτό που θα έλεγε και "ήθελε να φιμώσει η κυβέρνηση". Οι αμερικάνοι τα έχουν λύσει αυτά από καιρό λέγοντας βρες ποιος ευνοείται και θα βρεις ποιος το έκανε... και από την συγκεκριμένη ενέργεια μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοείται... αλλά τα ζώα της ΝΔ αγρόν ηγόραζαν

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τη μη μετάδοση της ομιλίας Τσίπρα από τη ΝΕΡΙΤ αλλά και τις εξαγγελίες του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Σε κατάθλιψη και μαζικές αυτοκτονίες έπεσαν οι Ολλανδοί μετά το εμπάργκο Πούτιν

ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΕ;

Οι Ολλανδοί διοργάνωσαν ντοματοπόλεμο για να κάνουν χαβαλέ με το εμπάργκο που επέβαλλε ο Βλαδίμηρος στις ντομάτες της ΕΕ. Δείτε την κατάθλιψη

Αντώνη πας φουλ για τα βράχια... με «Υπογραφή Δ. Σταμάτης»

Έχουν αρχίσει και ξυπνάνε κι άλλοι και αντιλαμβάνονται ότι το καράβι της κυβέρνησης και ειδικά της Νέας Δημοκρατίας πάει φουλ για τα βράχια εξαιτίας σοβαρών επικοινωνιακών λαθών του αστείου Δ. σταμάτη

ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΠΑΡΟΤΙ ΣΑΣ ΕΒΡΙΖΕ! Παραιτήθηκε κάνοντας αναπόδεικτες καταγγελίες ο Χωμενίδης

Εγώ τα έλεγα αλλά ... Για να δουμε αν ο Σαμαρας θα βαλει το «πουλι του» στις προτασεις Καψη... ειδικα για τον Χωμενιδη και την υβριστρια της Δημουλα;

Την παραίτησή του από τη θέση του μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ, υπέβαλε σήμερα με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου, καθηγητή Θεόδωρο Φορτσάκη, ο Χρήστος Χωμενίδης.

Απορρίφθηκε το αίτημα του εισαγγελέα για αποφυλάκιση της Αρετής Τσοχατζοπούλου

Με πλειοψηφία τριών έναντι δύο, το Συμβούλιο Αναστολών απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης - Το ένα από τα τρία παιδιά της Αρετής Τσοχατζοπούλου αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα

Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοκοστολογείται...

Φωτιά έχουν πάρει τα κομπιουτεράκια κομματικών επιτελειών και δημοσιογράφων μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ με την Κουμουνδούρου να τονίζει σε ενημερωτικό σημείωμα της ότι οι δεσμεύσεις του προεδρου του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται εντός του πλαισίου και των ορίων της δημοσιονομικής φάσης στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Εγκαεφαλικό η Ραχήλ! Την έφαγε η Γιαταγάνα στη στροφή και μπήκε πρώτη στο μαντρί, μαζί με την Θεοδώρα!

Ραχήλ μου μην τα βάζει με τους άλλους! Δεν σου φταίει κανείς που χαραμίζεσαι ακόμα μένοντας με τον ξεφλημένο ενώ η καρδούλα σου και το γλύψιμο που ρίχνεις λέει ΣΥΡΙΖΑ...

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα και των συν αυτώ να οδηγήσουν τον τόπο σε πρόωρες εκλογές, πιστεύοντας ότι έτσι θα εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα, τους οδηγεί όχι μόνο σε ακατάσχετη παροχολογία αλλά και στην προσέλκυση δύο γυναικών βουλευτών που δεν έχουν ουδεμία ιδεολογική προσέγγιση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σαμαράς για Αμφίπολη: Θα ακούσουμε μόνο την ανασκαφέα και τα ευρήματα

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρέδωσε πολύτιμο βυζαντινό χειρόγραφο που επέστρεψε στην χώρα μας από το μουσείο J. Paul Getty στον Ηγούμενο Πέτρο της Ιεράς Μονής Διονυσίου του Αγίου Όρους σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.

O εισαγγελέας ζήτησε να βγει από τη φυλακή η Αρετή Τσοχατζοπούλου για ανθρωπιστικούς λόγους

Η πιθανότητα να βγει από τη φυλακή η Αρετή Τσοχατζοπούλου ενισχύθηκε τη Δευτέρα, μετά την πρόταση του εισαγγελέα του Πενταμελούς Τμήματος Αναστολών, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Μπροστά στον Τσίπρα ο Παπανδρέου ήταν παιδί δημοτικού

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ΔΕΘ, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Τέλος εποχής για το ΕΚΑΣ θα αντικατασταθεί με νέο επίδομα

Την κατάργηση του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΕΚΑΣ , που χορηγείται σε περίπου 200.000 συνταξιούχους με πολύ χαμηλό ετήσιο εισόδημα, επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας σύμφωνα με το dikaiologitika.gr. Στη θέση του, προορίζεται να θεσπιστεί ένα προνοιακό επίδομα που θα απευθύνεται σε χαμηλοσυνταξιούχους και το οποίο θα προσφέρει ένα σταθερό ποσό, ως βοήθημα.

Από μανία καταδίωξης πάσχει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τον Τσίπρα και η κ. περιφειάρχης ακούει διαπεραστικές φωνες

Χθες ξεκίνησε το παραμύθι των (δήθεν) απειλών του ΣΥΡΙΖΑ ο Μαυρογιαλούρος της Κουμουνδούρου. Υπονοώντας πως “εκβιάστηκε” δήθεν από επιχειρηματικά συμφέροντα, συγκεκριμένα του εφοπλιστικού χώρου.

Η 18χρονη εγγονή του Κωνσταντίνου αγκαλιά με την Πάρις Χίλτον [εικόνες]

Τα χνάρια της μητέρας της, Μαρί Σαντάλ, φαίνεται ότι ακολουθεί η εγγονή του Κωνσταντίνου, Μαρία-Ολυμπία, η οποία μόλις έκλεισε τα 18 της και γυρνά ανά τον κόσμο παρακολουθώντας τα σόου στις κατά τόπους Εβδομάδες Μόδας.

Πάγκαλος: Εάν έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα θα διαλυθεί μέσα σε δύο 24ωρα – Όσα χέρια ηγουμένων και αν φιλήσει ο κ.Τσίπρας...

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για τις εξαγγελίες Τσίπρα και από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Π. Τατσόπουλο

Δριμεία επίθεση – για άλλη μια φορά – εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα εξήγγειλε από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας.

Γεωργιάδης σε Μανωλίδου: "Καλή επιτυχία μωρό μου! Να σκίσετε"! (ΦΩΤΟ)

Από σήμερα η Ευγενία Μανωλίδου ξεκινάει την εκπομπή της στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, ένα δίδυμο που θα συζητηθεί... και φυσικά ο Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε της ευχές του...αλλά μέσω twitter.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις εγγραφές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Άρχισαν σήμερα, Δευτέρα, οι εγγραφές στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας για τους πρωτοετείς φοιτητές, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, όσοι φοιτητές πληρούν τις προϋποθέσεις μετεγγραφής θα μπορούν να δηλώσουν σε ποιο πανεπιστήμιο επιθυμούν να μετεγγραφούν. Η δήλωση αυτή δεν συνιστά αίτηση μετεγγραφής, αλλά έκφραση προτίμησης.

ΜΑ ΤΗ ΛΕΗ Ο ΠΡΩΕΔΩΣ; Καμμένος: Σε ορισμένες προτάσεις έχουμε σύμπτωση απόψεων με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Υπάρχουν θέματα στα οποία μπορούμε να βρούμε κάποιους κοινούς δρόμους. Το ένα από αυτά είναι οι μηχανισμοί που θα μπορέσει να ξαναπάρει μπρος το κράτος...»

Ενας οδηγός ταξί από το Μάντσεστερ κάτω από το μαχαίρι του δήμιου Τζον

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες για τον έγκαιρο εντοπισμό του 47χρονου Αλαν Χένινγκ

Ο κατάλογος μακραίνει... Μετά τους Αμερικανούς Τζέιμς Φόλεϊ, Στίβεν Σότλοφ και τον Βρετανό Ντέιβιντ Χέινς άλλος ένας πολίτης, ο Αλαν Χένινγκ από το Μάντσεστερ, βρίσκεται στα χέρια του τζιχαντιστή Τζον και κινδυνεύει με αποκεφαλισμό. 

ΣΧΕΔΙΟ-Αμφίπολη: Ο σκοτεινός τρίτος θάλαμος-Πόσο κοντά είναι η ομάδα Περιστέρη στον νεκρικό θάλαμο;

Η άλλη όψη της ετοιμόρροπης «θόλου» - Ξεκινούν άμεσα εργασίες αντιστήριξης και υποστήλωσης, καθώς υπάρχει μεγάλη καταπόνηση από τις μεγάλου ύψους επιχώσεις επί της θόλου

Σαν να δοκιμάζει την αποφασιστικότητα των εξερευνητών του φαίνεται να λειτουργεί ο Τάφος της Αμφίπολης, καθώς, όσο η ανασκαφή προχωρά στα ενδότερα του Τύμβου, τόσο πιο επικίνδυνη γίνεται. Η απειλή της κατάρρευσης έγινε περισσότερο άμεση στον τρίτο θάλαμο από ό,τι θα μπορούσε να ισχύει στους δύο προηγούμενους και το υπουργείο Πολιτισμού φρόντισε να υπογραμμίσει τους σχετικούς κινδύνους με τη μέγιστη δυνατή έμφαση.

ΒΙΝΤΕΟ από την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ) απέτισε φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας, τους μάρτυρες και ήρωες της Μικρασιατικής Καταστροφής, στις χθεσινές εκδηλώσεις Μνήμης που διοργάνωσε στην Αθήνα.

Οσκαρικός ηθοποιός σοκάρει με τα υπερμεγέθη ...προσόντα του κατά τη διάρκεια συναυλίας!

Έπαθε σοκ το κοινό από τα... υπερμεγέθη προσόντα του!

Βραβευμένος με Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Dallas Bayers Club, ο Jared Leto, αυτή τη φορά βρέθηκε στον Τορόντο, σε συναυλία μαζί με τους "30 Seconds To Mars". Δεν ξέρουμε αν το κοινό εντυπωσιάστηκε από τις φωνητικές του δυνατότητες, αυτό που θα του μείνει αξέχαστο πάντως είναι η κίνηση του να δείξει σε όλους τα φυσικά του προσόντα...