03 Δεκεμβρίου 2014

Bίντεο: Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ο κόσμος του ΠΑΟΚ... δηλ. όλη η πόλη

Η τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας που βγήκε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και ετοιμάζει αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή που αναμένεται να φτάσει γύρω στις 1 το πρωί στο Αεροδρόμιο Μακεδονία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!! Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής και αύξησε την διαφορά στους 5 βαθμούς στην μάχη για τον τίτλο. Δείτε όλα τα γκολ της αναμέτρησης.

Δείτε το γκολ του Αθανασιάδη με το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ

ΦΩΤΟ-ΚΛΑΙΩ! Μόνο που δεν τον αγκάλιασε τον Σαμαρά η Κοντουρά!

«Εσένα έλα να σε φιλήσω», είπε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά στον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη και στη συνέχεια είχε μία θερμή χειραψία με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στους διαδρόμους της βουλής.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Μελάς: 4 βουλευτές ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν Πρόεδρο-Ο Καμμένος μου έστησε τη σκευωρία

Φωτιά άναψε στο εσωτερικό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, η νέα δήλωση του Παναγιώτη Μελά, ότι ακόμα τέσσερις βουλευτές του κόμματος θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά φοβούνται τον Πάνο Κάμμενο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Άδωνι στον ΣΥΡΙΖΑ: Είστε τα πολιτικά τέρατα αυτής της κρίσης

«Είστε τα πολιτικά τέρατα αυτής της κρίσης», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτοί είναι οι απεργοί πείνας που άντεξαν περισσότερο

Η απεργία πείνας είναι μια πολύ δύσκολη δοκιμασία για τον απεργό, με τις συνέπειες στον οργανισμό να φαίνονται από τις πρώτες μέρες. Σύμφωνα με τους γιατρούς μια απεργία πείνας μπορεί να διαρκέσει πολλές μέρες αν το άτομο που την κάνει δεν έχει προβλήματα υγείας κατά την έναρξη της. Αντίθετα αν η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμένη μπορεί να πεθάνει μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Ο Γεωργιάδης απαντά στον Λιάγκα: «Λέει διάφορα και εμπλέκει και εμένα μέσα και αυτό με ενοχλεί»

Με αφορμή τον καυγά του Γιώργου Λιάγκα με την Ευγενία Μανωλίδου στη ραδιοφωνική εκπομπή αλλά και την αναφορά του Λιάγκα ότι η Ευγενία είπε ότι ο Άδωνις είναι ο καλύτερος εραστής στον κόσμο, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στο Όλα Μπιπ.

Αθανασίου: «Μια χαρά ο Ρωμανός»... και σκύλιασαν οι κάφροι

Μήνυμα στους γονείς του Νίκου Ρωμανού έστειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και να βρεθεί λύση για την προστασία της ζωής του.

Αμφίπολη: Ανθρώπινες μορφές αποκαλύπτονται στα μαρμάρινα επιστήλια

Παραστάσεις αποκαλύπτονται, σταδιακά καθώς προχωρούν οι εργασίες συντήρησης στα επτά μαρμάρινα τμήματα των «επιστυλίων» που ανήκουν στον τρίτο και πιο περίτεχνο χώρο του ταφικού μνημείου, στο λόφο Καστά στην Αμφίπολη.

Συναγερμός στο παλάτι του Μπάκιγχαμ: χάνει τον θρόνο της η Βασίλισσα Ελισάβετ;

ΔΕΙΤΕ τι αναφέρουν τα διεθνή μέσα
​Μεγάλη αναστάτωση αναμένεται να προκαλέσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ένα δημοσίευμα, το οποίο αφορά την βασίλισσα Ελισάβετ!

Κλάψτε με τις συνομιλίες Σταυρούλας Ξουλίδου και Γιώργου Σούκουρη

Από το "τι κάνει η κούκλα μας" στο "1-0 Ο Μελάς τα πήρε"

Στη δημοσιότητα έδωσε η Σταυρούλα Ξουλίδου τις συζητήσεις της με τον Γιώργο Σούκουρη στο Facebook για τις οποίες έχει προκληθεί τόσο μεγάλος ντόρος.

Η «επιδρομή» των κάφρων κουκουλοφόρων στο ΠΑΜΑΚ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ομάδα κουκουλοφόρων προκάλεσε ζημιές σήμερα το μεσημέρι στο πανεπιστήμιο Μακεδονία.
Επιτέθηκαν στα τραπεζάκια των φοιτητικών παρατάξεων, έσπασαν, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και κρέμασαν πανό, ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Ο Σκουρλέτης «αδειάζει» Κουρουμπλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διαγράψει μονομερώς το χρέος

Ενα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» επιφύλαξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στον βουλευτή του κόμματος Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος είχε προτείνει μονομερή διαγραφή του χρέους κατά 70%.

Δεν πήγε στη σύνοδο για τους τζιχαντιστές ο Βενιζέλος καταγγέλλοντας τη συμμετοχή της FYROM ως «Μακεδονία»

Σε μιαν έκφραση αντίδρασης προς την αμερικανική κυβέρνηση, για τη χρήση της «συνταγματικής» ονομασίας της ΠΓΔΜ στη Διάσκεψη των χωρών που συγκροτούν το μέτωπο κατά του Ισλαμικού Κράτους, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος δεν έλαβε μέρος στη σύνοδο (και η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο στο ΝΑΤΟ, πρέσβη κ. Διάμεση) και επίσης απευθύνθηκε με επιστολή του προς τον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι.

Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ-Η γέννηση και οι… αλλαγές της Σαντορίνης

Γεννημένη από λάβα η Σαντορίνη αλλάζει συνέχεια μορφές κατά τη διάρκεια των αιώνων. Εκρήξεις και σεισμοί από τέσσερα διαφορετικά ηφαίστεια της έδωσαν πληθώρα σχημάτων.

Κύματα ψηλά σαν κτίρια καταπίνουν πλοίο -Απίστευτη μάχη του καπετάνιου με την άγρια θάλασσα [βίντεο]

Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με πλοία που δίνουν μάχη για να ταξιδέψουν στους άγριους ωκεανούς είναι πολλά. Τα στιγμιότυπα είναι πάντα εντυπωσιακά όταν κύματα-θηρία τα χτυπούν σαν να είναι καρυδότσουφλα, ενώ στην πραγματικότητα είναι τεράστια καράβια.

Τα χρέη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου θα αποπληρώσει η Βρετανία

Η Βρετανία θα αποπληρώσει το σύνολο των χρεών της που χρονολογούνται από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο και ανέρχονται σε 1,9 δισεκ. στερλίνες (2,4 δισεκ. ευρώ), ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση.

ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ Η ΟΝΝΕΔίτισσα ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ! Τα χώνει στο ΕΑΜ και τους προδότες κομμουνιστές

[Έσβησα μερικές σεξιστικές μαλ@κίες των δημοσιοκάφρων ;)]

«Με ένοπλη εξέγερση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ επιχείρησε να καταλάβει πραξικοπηματικά την εξουσία στην Αθήνα», αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook η Έλλη Παπαγγελή«TΑ ‘ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ’: ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ» τιτλοφορείται η νέα ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της σέξι ΟΝΝΕΔίτισσας Έλλης Παπαγγελή στο facebook.

Την γνωρίσαμε για τις απόψεις της περί Πολυτεχνείου, όπου παραμονές της επετείου δήλωσε πως δεν υπήρξαν νεκροί στα γεγονότα του 1973 εντός του Πολυτεχνείου και την... μάθαμε καλύτερα από τις συνεντεύξεις που έδωσε έκτοτε εξηγώντας τη θέση της και από την σέξι φωτογράφηση εσωρούχων σε στριπτιτζάδικο. Τώρα η Έλλη Παπαγγελή που εργάζεται ως μοντέλο, αφού δεν έχει βύσμα να τη διορίσει στο ΥΠΠΟ, σαν αρχαιολόγος που είναι, αναφέρεται σε μια από τις πιο ταραχώδεις περιόδους της νεότερης ελληνικής ιστορίας, τα όσα εκτυλίχθηκαν τον Δεκέμβριο του 1944.

ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 180: Επτά στελέχη της ΔΗΜΑΡ: Να εκλεγεί Πρόεδρος και εκλογές τον Μάιο

Πρόταση με την οποία ζητείται να οριστούν εκλογές τον Μάιο του 2015, αφού πρώτα έχει υπάρξει συμφωνία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και αναθεώρηση του Συντάγματος, κατέθεσαν την Τετάρτη στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής επτά στελέχη του κόμματος.

ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΑ ΦΡΕΝΤΟ, ΜΑΛΑΚ@Σ ΕΙΝΑΙ; Και όμως οι Έλληνες μεταναστεύουν λιγότερο!

Κάτω από τον παγκόσμιο μέσο όρο εμφανίζονται διατεθειμένοι να μετακινηθούν για δουλειά οι νέοι της Ελλάδας - Επιλέγουν με βάση την εκτίμηση για τη δουλειά τους και όχι έναν καλό μισθό - Δηλώνουν αγαπημένο προορισμό για δουλειά την Βρετανία - Οι Φινλανδοί πάντως... ψηφίζουν Ελλάδα για εργασιακό περιβάλλον

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ; ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ;-Σφακιανάκης στους δημοσιογράφους: Εσείς ρουφιανάκια...

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Νότης Σφακιανάκης αποκαλώντας χιουμοριστικά τους δημοσιογράφους "ρουφιάνους" καθώς μερικοί μαγνητοσκόπησαν πλάνα με το κινητό τους τηλέφωνο από τις πρόβες του τραγουδιστή.

Σαμαράς: Φεύγω, με περιμένει μια δύσκολη ημέρα στο γραφείο!

Ζητώντας συγγνώμη για τον σύντομο χαιρετισμό του, καθώς οι εξελίξεις για τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα τρέχουν, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε την Τετάρτη σε ναυτιλιακό συνέδριο στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και φυσικά αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις με τους δανειστές.

Βρυξέλλες: Πιθανή η τεχνική παράταση του Μνημονίου για ένα μήνα

Εξαιρετικά απίθανο να συζητηθεί το αίτημα για την προληπτική πιστωτική γραμμή στο Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου - Τηλεδιάσκεψη μετά το mail της Τρόικας - Τι αναφέρουν οι ελεγκτές στην απαντητική επιστολή τους

ΓΙΑΤΙ; ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ; "Μάνα" Ρωμανού: «Ο Νίκος βλέπει εκπομπές μαγειρικής για να δει τι θα φάει όταν αρχίσει να τρώει»

«Θέλει να ζήσει» είπε η μητέρα του Νίκου Ρωμανού, αποκαλύπτοντας πως ο γιος της, που από τις 10 Νοεμβρίου κάνει απεργία πείνας, μέσα από το νοσοκομείο βλέπει στην τηλεόραση συνταγές μαγειρικής για να δει τι θα φάει όταν αρχίσει να τρώει.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Ο Ραγκούσης λέει ότι το κ@λόπαιδο είναι για εντατική...

Ρε άι στα διάολα καραγκιόζηδες! Χθες έγραφε επιστολές και σήμερα είναι για εντατική εκτός αν τις επιστολές του τις γράφουν οι "ινστρούχτορες"

Επιδείνωση παρουσίασε από χθες το βράδυ η υγεία του Νίκου Ρωμανού, που από τις 10 Νοεμβρίου κάνει απεργία πείνας ζητώντας να του χορηγηθεί εκπαιδευτική άδεια. Ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης δήλωσε πως σκέφτονται να τον μεταφέρουν πλέον στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Άδωνις: Γουστάρει μεταρρυθμίσεις-Ποια θα ψήφιζε για Πρόεδρο

Μια πρόταση-«βόμβα» για την Προεδρία της Δημοκρατίας έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, αποκάλυψε ότι θα ψήφιζε τη...

Αυτοί είναι οι "επαναστάτες" του ΠΑΣΟΚ που επιμένουν στον ΓΑΠ... τελειωμένοι, γραφικοί και μερικά λαμόγια

Εσωκομματικές τριβές πυροδότησε η πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ και εκλογή νέου προέδρου από την βάση, μια ημέρα μετά την συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Τα φιλοπαπανδρεϊκά στελέχη επιδίδονται τις τελευταίες εβδομάδες σε έναν αγώνα στήριξης του πρώην Πρωθυπουργού την ώρα που τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις του κινήματος τάσσονται ανοιχτά υπέρ της πρότασης Παπανδρέου.

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΜΕ! "Όλοι οι Kim Jong Un αλλάξτε το όνομά σας... γρήγορα"

Με ειδικό διάταγμα ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας απαγόρευσε στους πολίτες της χώρας να ονομάζουν τα παιδιά τους Un γιατί επιθυμεί να είναι ο ένας και μοναδικός Βορειοκορεάτης με αυτό το όνομα.

Ο Μίλτος βάρεσε την κουδούνα στη Wall Street

Με την ελληνική σημαία στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, να κτυπάει το καμπανάκι της λήξης των χθεσινών εργασιών του Χρηματιστηρίου, δίπλα  στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκη Παπαγεωργίου, η Γουόλ Στριτ τίμησε χθες τη χώρα μας, με την «Ημέρα της Ελλάδας».

BINTEO-ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! "Το ριάλιτι-ντροπή του MTV για τους ομογενείς-Κύμα αντιδράσεων"

Το "ντροπή" που κολλάει; Αυτή δεν είναι η ζωή των Ελλήνων στην Ελλάδα και από την οποία δεν ξεφεύγουν δυστυχώς ούτε στο εξωτερικό; Δεν κατάλαβα; Γερμανοί που προσποιούνται τους Έλληνες παίζουν στο ριάλιτι; Κάνουν και τους θιγμένους οι δημοσιοκάφοι...

Το ριάλιτι σόου του MTV «Growing Up Greek» έχει ξεσηκώσει πλήθος διαμαρτυριών στην κοινότητα των ομογενών, καθώς τους δείχνει να είναι βίαιοι, ατίθασοι και φωνακλάδες, ενώ δήθεν στην πραγματικότητα είμαστε ήρεμοι, συζητήσιμοι και χαμηλού προφίλ...

Τι λένε ΥΠΟΙΚ και Εργασίας για το email–Τηλεδιάσκεψη το απόγευμα

«Συνήθη πρακτική» στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, χαρακτηρίζουν πηγές του υπουργείου Εργασίας την αποστολή μηνύματος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκ μέρους της τρόικας προς το ΥΠΟΙΚ, υποβαθμίζοντας έτσι τη σημασία του, ενώ εκφράζουν αισιοδοξία για την πορεία της διαπραγμάτευσης.

69η η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη για τη διαφθορά

Στην 69η θέση κατατάσσεται η Ελλάδα όσον αφορά τη διαφάνεια σύμφωνα με την ετήσια έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σε σύνολο 175 χωρών διεθνώς και σε μια κλίμακα που ξεκινά από...

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΣΟΦΑ ΠΡΙΝ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ! Απορρίφθηκε η αίτηση του κ@λόπαιδου και οι δημοσιοκάφροι είναι στα κάγκελα!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ! Η πλάκα είναι ότι ασχολούνται δήθεν επειδή θέλει να μορφωθεί και ο ίδιος στην επιστολή του δεν λέει κουβέντα για μόρφωση και απειλεί με επαναστάσεις και γροθιές στο μαχαίρι... Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ!

 Απορρίφθηκε το αίτημα του Νίκου Ρωμανού για εκπαιδευτική άδεια - Συνεχίζει την απεργία πείνας για 24η μέρα

- Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Νίκου Ρωμανού για εκπαιδευτική άδεια
- Ζητούσε να βγαίνει από τη φυλακή ώστε να μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα στο ΤΕΙ Αιγάλεω "παίρνει ανάσες ελευθερίας" όπως λέει χαρακτηριστικά
- Στη σχολή αυτή  πέρασε μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις
- "Δεν μπορώ να ελέγξω τους κοινωνικούς αυτοματισμούς που προκαλούνται" λέει απειλώντας σε επιστολή του
- "Συριζέοι και λοιποί έμποροι ελπίδων έχουν φάει πόρτα χωρίς διάλογο", σημειώνει
- Τι αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης

Αρνητική ήταν, όπως αναμενόταν μετά και την πρόταση του εισαγγελέα, η απόφαση των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά για το αίτημα του Νίκου Ρωμανού να παίρνει εκπαιδευτικές άδειες προκειμένου να μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα στη σχολή όπου πέρασε μετά τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Τελικά τα λάθη του ΟΠΑΠ θα πρέπει να τα πληρώνουν οι παίχτες;


Έντονες αντιδράσεις και δυσφορία για τον ΟΠΑΠ προκάλεσε ένα λάθος του οργανισμού σχετικά με το στοιχηματισμό του προχθεσινού αγώνα Β΄Ολλανδίας ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ και η τακτική που ακολούθησε στη συνέχεια.

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Μ. Ταμήλου

Άγνωστοι επιτέθηκαν με λαδομπογιές στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ, Μιχάλη Ταμήλου στα Τρίκαλα, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό

Της Αλ Σάλεχ της φταίει ο ΓΑΠ

"Ο Γιώργος Παπανδρέου στις εκλογές στήριξε ΔΗΜΑΡ"
 
Τον Βαγγέλη Βενιζέλο επιβεβαιώνει η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ όταν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για κάποιους που «πίσω από το παραβάν δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ».

Χρηματιστής και πολύφερνος γαμπρός -Ο μικρός γιος του Κωνσταντίνου

Είναι νέοι, εστεμμένοι ή γόνοι πρώην εστεμμένων που πλέον τα κλέη του παρελθόντος είναι γι' αυτούς μια μακρινή θύμηση. Εξακολουθούν, όμως, να ζουν μια ανέμελη ζωή και μάλιστα μακριά από τα φώτα της ευρωπαϊκής δημοσιότητας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΙΓΑ ΡΕ! ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ! Πρωτόπαπας: Το ΔΝΤ τα έχει με μένα και τον κ. Χαρδούβελη

Τη δυσαρέσκεια των εκπροσώπων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις με το κυβερνητικό κλιμάκιο στο Παρίσι, από την στάση του Γκίκα Χαρδούβελη και την δική του (εδώ γελάν κι οι πέτρες), γνωστοποίησε ο Χρήστος Πρωτόπαπας με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Απάντησε η τρόικα - ζητά εξηγήσεις, ρητές δεσμεύσεις και μέτρα για όσους έχουν και δεν πληρώνουν

[Φρίκαραν οι περιπτεράδες δημοσιοκάφροι επειδή η τρόικα τολμάει και ζητάει να μπορεί να κατασχεθεί περισσότερο από το 25% των συντάξεων πάνω από τα 1500 ευρώ... ΑΙΣΧΟΣ! Άκου κει συνταξιούχος με 2.500 χιλιάρικα να χρωστάει και αντί να του κατάσχουν 250€ να μπορούν να του κατάσχουν 500€... και πως θα ζήσει ο συνταξιούχος με 2.000€ ρε ανάλγητοι τροικανοί;]

Έφθασε τα ξημερώματα της Τετάρτης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA το απαντητικό e-mail της τρόικα στην ελληνική κυβέρνηση.

50 άτομα τα γαμ@νε όλα ότι ώρα γουστάρουν! Κατάληψη στο ΑΠΘ για τον Ρωμανό

Κατάληψη γίνεται από τα ξημερώματα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και συγκεκριμένα στο κτίριο διοίκησης από 50 φοιτητές που ζητούν να ικανοποιηθεί το αίτημα του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού να σπουδάσει.

Κυκλοφορεί ροζ βίντεο Ελληνίδας παρουσιάστριας

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βιντεάκι ακατάλληλο με γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια.

ΦΩΤΟ-Ο Γκεμπελισμός δημοσιοκάφρων πέρασε σε άλλο επίπεδο

Το έχω ξαναγράψει: Οι δημοσιοκάφροι εκμεταλλεύονται το ότι η συντριπτική πλειοψηφία ενημερώνεται από τίτλους ειδήσεων και ταΐζουν σανό τα γίδια που θέλουν να ακούσουν ότι οι "ναζί" τους μισούν, θέλουν να τους εξαφανίσουν και συνεχώς τους διαβάλλουν... 

Γράφουν λοιπόν οι αριστεράντζες του iefimerida:

Ο Λαμπρόπουλος μιλάει για τα ψέμματα της Κανέλλη και το σκηνικό με τα γάντια

«Η αλήθεια δεν είναι έτσι ακριβώς όπως παρουσιάστηκε τότε. Ο σεβασμός μας για την κυρία Κανέλλη ήταν και θα είναι πάντα απεριόριστος. Είναι μια πολύ δυναμική και έξυπνη γυναίκα. Η δική μας απόφαση τότε, για πολλούς λόγους που θα αναλύσω κάποια άλλη φορά, ήταν να κρατήσουμε μια χαλαρή στάση, να ζητήσουμε συγγνώμη και να μη δώσουμε συνέχεια.

MΠΡABO TOY!Υιός γνωστού πολιτικού πήρε μετάθεση στην Μεγίστη! Ποιος είναι

Μετάθεση στην Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης για υιό πολιτικού; Ο οποίος αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστεί στο “πολιτικό παίγνιο”; Στην Ελλάδα; Αυτά δεν γίνονται θα πείτε κι έχετα δίκιο. Η Μεγίστη δεν είναι στις …επιλογές των νέων που έχουν “μπάρμπα στην Κορώνη”. Όπου “μπάρμπα” βάλτε,πολιτικό,ιερέα,δημοσιογράφο,απόστρατο και πάει λέγοντας.

Δες πως είναι σήμερα ο Ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης!

Από τις πιο μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό μας έχει χαρίσει ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια του περνάει τον περισσότερο καιρό στην Αμερική.

Σίλας Σεραφείμ: Ο Λαζόπουλος βελάζει με τα πρόβατα και τρώει με τους λύκους [βίντεο]

Ο Σίλας Σεραφείμ είναι ένας κωμικός που έχει δείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του και αυτή τη φορά στο στόχαστρό του μπήκε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή εξέφρασε την άποψή του για τον δημοφιλή κωμικό, ωστόσο, δεν παρέλειψε να του ασκήσει κριτική με έμμεσο τρόπο.

Διαφωνίες ακόμη και εντός τρόικας – Απίθανο το σενάριο συμφωνίας πριν από το Eurogroup

Απίθανο μοιάζει με βάση τις τελευταίες εξελίξεις το ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία με την τρόικα πριν από το Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου, καθώς την Τρίτη διαπιστώθηκαν διαφωνίες ακόμη και εντός της τριμερούς!

Επεισόδια αναρχοάπλυτων μετά την πορεία για τον Ρωμανό-Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες

Η πορεία για τον Νίκο Ρωμανό ολοκληρώθηκε ωστόσο μέρος των διαδηλωτών συνέχισαν προς τα Εξάρχεια και το Πολυτεχνείο που τελεί υπό κατάληψη.

Συγκεκριμένα στα Εξάρχεια σημειώθηκαν επεισόδια με αγνώστους να αναποδογυρίζουν δυο αυτοκίνητα στη Σόλωνος.

Σαμαράς Κανένας δεν μπορεί να μας εκβιάζει... ούτε η τρόικα, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ

Της Μαρίνας Μάνη

Μήνυμα εκτός (τρόικα) και εντός (ΣΥΡΙΖΑ) έστειλε απόψε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.