17 Μαρτίου 2015

Αφωνοι όλοι με τον συνεργάτη της Ζωής που θα ελέγξει το χρέος: Πήγε στη Βουλή με στρατιωτικό παντελόνι και σανδάλι με κάλτσα [εικόνες]

Αυτό το νούμερο πόσο θα το πληρώσουμε για να κάνει "λογιστικό έλεγχο" του χρέους... ξέρετε μωρέ... αυτού του χρέους  που αποπλήρωσαν την περασμένη εβδομάδα και αυτού που θα αποπληρώσουν πάλι την Παρασκευή...

Οι φωτογράφοι πραγματικά σήμερα ποδοποτήθηκαν για μια φωτογραφία της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ωστόσο, ένας άνδρας με κοτσίδα και εμφάνιση λίγο διαφορετική από των υπολοίπων τράβηξε το ενδιαφέρον.
Προσερχόμενη στην αίθουσα της Βουλής που θα έδινε την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αγκαλιάστηκε και φιλήθηκε με έναν άνδρα του οποίου η εμφάνιση, κατ' αρχάς, ερχόταν σε πλήρη αντιδιαστολή με τη δική της, με το αυστηρό μαύρο ταγέρ: Κοτσίδα, σακίδιο στον ώμο, στρατιωτικό παντελόνι και σανδάλι με μαύρη κάλτσα. Αμέσως τα φλας πήραν φωτιά.

Ποιος ήταν, όμως, ο εν λόγω άνδρας; Πρόκειται για τον άνθρωπο στον οποίο η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμπιστεύεται το επιστημονικό κομμάτι της επιτροπής για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους, τη συγκρότηση της οποίας ανακοίνωσε στη σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε. Το όνομά του είναι Eric Toussaint και είναι ειδικός επιστήμονας για θέματα επονείδιστου και παράνομου χρέους.