19 Μαρτίου 2015

ΕΠΟΣ! Καμμένος-Μάρδας: Θα δώσουμε ότι αναδρομικά είχε προβλέψει ο Σαμαράς και τα υπόλοιπα του Αγ. Πο@τσου!

Ο Μάρδας είναι ξεκάθαρος: Θα δώσουμε ότι είχε προβλέψει ο Σαμαράς στο προυπολογισμό αν δεν χρεοκοπήσουμε τη χώρα πιο πριν...
Ο Πανάρας είναι πάλι γραφικός: Θα δώσουμε λεφτά που θα πάρουμε από τις μίζες στα εξοπλιστικά που θα βρει η επιτροπή που έχω φτιάξει (δηλ. του Αγ. Πο@τσου)... για τα υπόλοιπα σας παραπέμπω στο ΥΠΟΙΚ...

Γελάστε με το άρθρο του Πάρη Καρβουνόπουλου που γλύφει και μάλιστα στις απαντήσεις Καμμένου-Μάρδα βλέπει και "τον χρόνο κατά τον οποίο θα αποκατασταθούν οι μισθοί των στρατιωτικών"... αν βρείτε εσείς πουθενά "χρόνο" γράψτε μου: 
Απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών ο ΥΕΘΑ και Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών δίνουν το στίγμα της κυβέρνησης για τον χρόνο κατά τον οποίο θα αποκατασταθούν πλήρως οι μισθοί των στρατιωτικών,με βάση πάντα την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Δ.Μαρδας υποστηρίζει στην απάντησή του ότι έχουν προβλεφθεί κονδύλια στον προϋπολογισμό του 2015 για τις επιβαρύνσεις που θα προκύψουν από δικαστικές αποφάσεις όπως αυτή του ΣτΕ. Επισημαίνει βέβαια και κάτι ακόμη. Ότι όλα αυτά θα γίνουν ανάλογα με τις υποχρεώσεις τις χώρας.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος επιβεβαιώνει όσα γράψαμε στο Onalert.gr και σύμφωνα με τα οποία μέρος τουλάχιστον των χρημάτων που θα χρειαστούν για την αποκατάσταση των μισθών των στρατιωτικών θα προέλθουν από τις επιστροφές …μίζας. Ο κ.Καμμένος επισημαίνει ακόμη ότι ήδη η αρμόδια επιτροπή ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ επεξεργάζεται τον τρόπο της αποκατάστασης.

onalert.gr