17 Απριλίου 2015

ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ στο ΠΑΣΟΚιστάν... χαμόγελα ο Τέρενς με τον κινέζο, χαμόγελα κι ο Γεράσιμος για την επαναδραστηριοποίηση της ΜΚΟ που θα φέρει τα φράγκα

Παρακολούθησαν τον νομπελίστα οικονομολόγο να ζητά τέλος στη λιτότητα στην Ελλάδα και να προμηνύει πως ένα Grexit θα ήταν κόλαση στην εκδήλωση της ΜΚΟ του Γεράσιμου Αρσένη που επαναδραστηριοποιείται μετά από αδράνεια 2 ετών αφού τώρα ήρθε πάλι στηνν εξουσία η Λούκα και θα αρχίσουν να ρέουν τα κονδύλια...
Πλήθος επωνύμων από το χώρο της πολιτικής και της οικονομίας παρακολούθησαν τη διάλεξη του νομπελίστα οικονομολόγου Πολ Γκρούγκμαν το απόγευμα της Παρασκευής. 

Μεταξύ αυτών, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, που καθόταν στην πρώτη σειρά φορώντας μαύρα γυαλιά.



Ο κ. Σημίτης είχε ένα μικρό ατύχημα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο κτήμα που διατηρεί στο Κορακοχώρι Ηλείας. Ο πρώην πρωθυπουργός χτύπησε στο κεφάλι, κοντά στο δεξιό οφθαλμό, ενώ για τον τραυματισμό του είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο του Πύργου, όπου οι γιατροί που τον εξέτασαν διέγνωσαν ένα μικρό τραύμα.



Δίπλα του, ο υπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ενώ επίσης στην πρώτη σειρά καθόταν και ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.



Παρούσα στην εκδήλωση η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη.



Την διάλεξη οργάνωσε το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση, του οποίου είναι πρόεδρος ο πρώην υπουργός Γεράσιμος Αρσένης. 



Η διάλεξη του κυρίου Κρούγκμαν είχε τίτλο «Εurope: What next?», ενώ κατά τη διάρκειά της, ο οικονομολόγος εξήγησε γιατί ένα Grexit θα ισοδυναμεί με κόλαση, αλλά και γιατί πρέπει η λιτότητα στην Ελλάδα να τερματιστεί αμέσως.