22 Απριλίου 2015

ΕΓΓΡΑΦΟ-Οι αλήτες παίρνουν και τα αποθεματικά των νοσοκομείων! Η Ν.Δ. ζητά την παραίτηση Κουρουμπλή - Παίρνουν και τα αποθεματικά των νοσοκομείων

Μύδρους εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία κατά του υπουργού Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή από τον οποίο ζητά ουσιαστικά να παραιτηθεί από τη θέση του.

Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει τον υπουργό Υγείας πως ψεύδεται για το γεγονός πως δεν του ζητήθηκαν τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από τη Συγγρού "το πρωί το υπουργείο Υγείας διαβεβαίωνε με επίσημη διαρροή  του στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ, ότι δεν του ζητήθηκε να δεσμευτούν τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων. Και διαβεβαίωνε μάλιστα ότι δεν θα χρειαστούν ούτε στο μέλλον να δοθούν".

Σημειώνουν κιόλας από τη Νέα Δημοκρατία πως την ίδια στιγμή όμως το υπουργείο Υγείας απέστειλε σε όλα τα νοσοκομεία ρητή εντολή μεταφοράς των διαθεσίμων τους σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος.

Και καταλήγουν στην ανακοίνωση πως ο κ. Κουρουμπλής πλέον δεν μπορεί να σταθεί ούτε ένα λεπτό στη θέση του.

Μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία δίνει στη δημοσιότητα έγγραφα με τα οποία φαίνεται πως το υπουργείο Υγείας ζητά τη μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων των νοσοκομείων στην Τράπεζα της Ελλάδος.