10 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΦΛΩΡΟΥΜΠΑΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ! Μεϊμαράκης: Η ΝΔ δεν θα συμφωνήσει σε κανένα νέο φόρο

["Αυθόρμητη συγκέντρωση νεολαίων" με τον φλωρούμπα Ιωαννίδη να χρησιμοποιεί την οργάνωση και τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ για να γλύψει τον Βαγγέλα... Η απόλυτη ξεφτίλα βέβαια είναι το "οι νεολαίοι έκαναν έκπληξη στον Μεϊμαράκη χαρίζοντάς του ένα μπλουζάκι με ένα emoticon με μουστάκι"... Όλως τυχαίως το επιτελείο του Βαγγέλα μοίρασε αυτοκόλλητα με την ίδια φάτσα... αυτή που προκάλεσε έκπληξη στον Βαγγέλα... Λιγη σοβαρότητα δε βλάπτει ρε...]

Υπογράμμισε την ιδεολογική δικαίωση της ΝΔ και την κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει την παράταξη, τονίζοντας ότι αυτή η ιδεολογία μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των οικονομικά αδυνάμων

Σε συγκέντρωση νέων στο Γκάζι μίλησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το βράδυ της Δευτέρας.
Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης οι νέοι και οι νέες επεφύλαξαν μια έκπληξη, που συγκίνησε τον Πρόεδρο της ΝΔ: ήταν η προβολή ενός σύντομου βίντεο με την πολιτική του διαδρομή από τα χρόνια της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ έως και σήμερα.

Η νέα γενιά επεφύλαξε ένα δώρο στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν μια μπλούζα στην οποία είχε ένα emoticon με …μουστάκι να κάνει το σήμα της νίκης με τα δάχτυλα με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη να …λύνεται στα γέλια.



Το επιτελείο του υποψηφίου "γαλάζιου" αρχηγού μοίρασε στη νεολαία ένα αυτοκόλλητο με σκίτσο του κ.Μεϊμαραάκη στο οποίο με χιούμορ φαινόταν το μουστάκι και με το hashtag #ν-έα γενιά.



Στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν και μια αφίσα από την εποχή που ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.




Απευθυνόμενος στη νεολαία, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υπογράμμισε την ιδεολογική δικαίωση της Νέας Δημοκρατίας και την κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει την παράταξη, τονίζοντας ότι αυτή η ιδεολογία μπορεί να βελτιώσει τη ζωή των οικονομικά αδυνάμων.



Επανέλαβε, παράλληλα, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να συμφωνήσει στην επιβολή κανενός νέου φόρου.

Επαναλαμβάνοντας το όχι σε debate μεταξύ υποψηφίων αρχηγών ο κ.Μειμαράκης τόνισε πως «εγώ στη γελοιοποίηση του κόμματος δεν πρόκειται να συμμετάσχω», ενώ παράλληλα τόνισε πως «εάν εκλεγώ πρόεδρος θα επαναφέρω τον πυρσό ως σύμβολο της Νέας Δημοκρατίας».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συνεχάρη τους ΟΝΝΕΔίτες και τις ΟΝΝΕΔίτισσες για τις μάχες που δίνουν και εξήρε το γεγονός ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.



Καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας του, οι νέοι τoν διέκοπταν με το σύνθημα «Βαγγέλη προχώρα, άλλαξέ τα όλα», για να λάβουν την απάντηση: «Στις 23 θα τα αλλάξω όλα»!