10 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ! «Από δυο χωριά χωριάτες» οι Νεοδημοκράτες στη Χίο λόγω Μεϊμαράκη

Από δυο χωριά χωριάτες έγιναν οι νεοδημοκράτες της Χίου λόγω της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με αφορμή την επέτειο για τα 108 χρόνια από την απελευθέρωση του νησιού.

Οι «κομματικοί φίλοι» του προέδρου του κόμματος διοργάνωσαν για το βράδυ δείπνο προς τιμήν του πρόεδρου του κόμματος, μετά την ομιλία του στο Ομήρειο.

Παράλληλα, όμως, διεμήνυσαν στον γαλάζιο βουλευτή του νησιού, Νότη Μηταράκη όπως και στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ του νησιού Πρόδρομο Μανωλάκη, «να μην πατήσουν» ούτε στην ομιλία του κ. Μεϊμαράκη ούτε στο δείπνο που θα δοθεί το βράδυ προς τιμήν του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μηταράκης έχει δηλώσει την στήριξή του στον έτερο υποψήφιο για την ηγεσία Απόστολο Τζιτζικώστα.

Είναι αμφίβολο αν οι κινήσεις των φίλων του είναι σε γνώση του κ. Μεϊμαράκη ή αν έγιναν... βασιλικότεροι του βασιλέως. Ο κ. Μηταράκης πάντως δήλωσε: «Εγώ θα υπερασπιστώ την ενότητα του κόμματος και δεν θα δώσω καμιά αφορμή».

Σημειώνεται για την ανθρωπογεωγραφία της ΝΔ κοντά στον νυν Πρόεδρο, βρίσκονται οι πρώην Βουλευτές Γιάννης Πίττας και Μαρία Σόδη, ο υποψήφιος Στ. Μιχαηλίδης και τα στελέχη Ηλίας Παπαδόπουλος, Σιδ. Τρικίλας, Δημ. Μεσολογγίτης ενώ για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του βρίσκεται αρκετές μέρες στη Χίο ο πρώην Περιφερειάρχης Στέργιος Τσίφτης.