25 Ιανουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Εκτίμηση SingularLogic: Δυστυχώς μόνο 150 έδρες για τον ΣΥΡΙΖΑ! Μετά από 80 χρόνια σταματάμε να πληρώνουμε Παπανδρέου

Το σίγουρο είναι ότι ο ΓΑΠ δεν μπαίνει στα Βουλή. Με βάση την εκτίμηση της SingularLogic ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει 150 αλλά μάλλον η αυτοδυναμία θα παιχθεί μέχρι την τελευταία ψήφο... Όσον αφορά τη ΝΔ τη δίνει στο 27,7% και όπως είπε ο Άδωνις είναι μια χαρά αποτέλεσμα μετά από 2,5 χρόνια κυβέρνησης και λήψης σκληρών αλλά αναγκαίων μέτρων

Η εκτίμηση από τη Singular Logic:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΜΕΣΑ! Η Ζωή έξω από το Ραδιομέγαρο: «Θα ξανανοίξουμε την ΕΡΤ» [εικόνες]

Έξω από το ραδιομέγαρο της ΝΕΡΙΤ βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε μία πράξη αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους -πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ- που δίνουν μία μάχη ενάντια στην πολιτική εξουθένωση και τη λογοκρισία, όπως δήλωσε η ίδια.

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ;Ο Νίκος Παππάς δεν αποκλείει ο ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Από το Γκστάαντ στην Κουμουνδούρου: Η κόρη του Γιάννη Μηλιού μόνη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου βρέθηκε λίγο πριν τις 8 το απόγευμα της Κυριακής η κόρη του στελέχους του κόμματος Γιάννη Μηλιού, Ελιάνα.

Το πρώτο αποτέλεσμα στην Επικράτεια... Πρόβλεψη: Η διαφορά θα είναι 7%

Να κάνω κι εγώ μια πρόβλεψη ;) Λόγω του ότι η ΝΔ πάει πολύ καλά σε Μακεδονία και Πελοπόννησο η διαφορά δεν θα είναι όπως προέβλεπαν αρχικά στο 12% αλλά κάτω από 8% με πιθανότερο το ΝΔ 28% και ΣΥΡΙΖΑ 35,5% χωρίς αυτοδυναμία. Η πρόβλεψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει 35% ή και πιο κάτω οφείλεται στο ότι...

ΜΑΤ βρίσκονται στο Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή [εικόνα]

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των πρώτων exit polls για τις σημερινές βουλευτικές εκλογές και τα ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, όπου εδώ και αρκετούς μήνες λειτουργεί η ΝΕΡΙΤ.

Η απάντηση του Αδωνι αν φύγει από την Ελλάδα μετά την πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχε δηλώσει ότι σε περίπτωση πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ θα εγκατέλειπε τη χώρα.

Βάιντμαν της Bundensbank: Αποκλείεται κούρεμα για την Ελλάδα

Η πρώτη επίσημη αντίδραση σημαίνοντος στελέχους της γερμανικής πλευράς μετά τα exit polls έρχεται από τον κεντρικό τραπεζίτη της Bundensbank, Γιενς Βάιντμαν. Ερωτηθείς τι περιμένει από τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Βάιντμαν σχολίασε ότι ελπίζω ότι δεν θα κάνει πράγματα που δεν θα μπορέσει να αντέξει η Ελλάδα, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του MEGA στο Βερολίνο.

Exit poll Κάπα Research: ΣΥΡΙΖΑ 35,5%, ΝΔ 26,5%

Σαφές προβάδισμα νίκης δίνει και το exit poll της Κάπα Research για λογαριασμό του ειδησεογραφικού site in.gr στον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής:

Τελικό exit poll-ΣΥΡΙΖΑ 37% και ΝΔ 27%


"Συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ" από τον Βορίδη-Γελάει ο κόσμος με Σπυράκη που ακόμα περιμένει τα αποτελέσματα

Εμείς Μαρία μου θα τα περιμένουμε τα αποτελέσματα, αλλά όταν θα έρθουν και τα αποτελέσματα πολύ φοβάμαι ότι εσύ θα εξαφανιστείς και θα σε ψάχνουν για δήλωση...

Ψυχραιμία και στάση αναμονής τηρεί η ηγεσία της ΝΔ που επισημαίνει ότι τα exit polls δεν είναι επίσημα εκλογικά αποτελέσματα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ! Πανηγυρισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ-Κλάμα στη Συγγρού

Για «ιστορική νίκη» κάνουν λόγο κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την κοινοποίηση των exit poll

Το εκλογικό αποτέλεσμα, με βάση τα exit poll, «είναι μια ιστορική νίκη για τον ελληνικό λαό, ο οποίος τάχθηκε συντριπτικά κατά της λιτότητας» τονίζουν στο πρώτο σχόλιό τους κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτουν ότι το αποτέλεσμα «στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη που μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο αλλαγών σε όλη την Ευρώπη».

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΝΔ-ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

Εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα Σαμαρά (όπως λένε τα παπαγαλάκια της ΤιΒι αφού δεν υπάρχει αντικαταστάτης)... ο οποίος όμως πρέπει να υπερβεί τις εμμονές του με τους Σταμάτηδες, τους Παπαμιμίκους και άλλους γελοίους που είχε μαζέψει ή βολέψει στο κόμμα για να τα ξύνουν... πρέπει να πέσουν τα κεφάλια όσων ήταν υπεύθυνοι για τον προεκλογικό αγώνα που οδήγησε στο 24-25-26-27% ή όπου κάτσει η μπίλια, αλλιώς άντε γεια.


Διακαναλικό exit poll (GPO, MARC, METRON Analysis, AlCO, MRB):

ΣΥΡΙΖΑ:  35,5% - 39,5%

ΜΠΡΑΒΟ στον Γ. Παπαγιάννη που αφού τα πήρε, ξεφτίλισε τους Παπαμιμίκους της ΝΔ

Εύγε στον Παπαγιάννη που κάνει τη δουλειά του σωστά! Τα παίρνει (αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου που πρέπει να βγάλει τα προς το ζην) και τους σκίζει κιόλας...
Όλη η ξεφτίλα στους Παπαμιμίκους της ΝΔ που διαχειρίστηκαν επικοινωνιακά το κόμμα και το οδήγησαν στην απαξίωση και την παρακμή...

Αντώνη αν δεν πάρεις κεφάλια... άντε γειά!

ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

    Πριν από λίγο.
    Ο γκουρού της δημοσιογραφίας  ο κ.Χατζηνικολάου είπε πριν από λίγο ότι θα προταθεί για τη προεδρία της Δημοκρατίας ο Κ.Καραμανλής.
    Ο Καραμανλής το ξέρει?

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΦΩΤΟ-Η τρολιά της χρονιάς! Η γελοία ΝΔ ζητά απ'τον εισαγγελέα να βρει σε ποιον διαφημίστηκε!!!!

Μόνο σαν τρολιά απίστευτης ηλιθιότητας, κλασικό γνώρισμα όλων όσων υπήρξαν και θα υπάρξουν στο κόμμα της ΝΔ (τα ίδια με όσους έβαλε ο Καραμανλής στο κόμμα, τα ίδια με όσους έβαλε ο Σαμαράς, τα ίδια με όσους θα βάλει ο Φούφουτος ξερωγω που θα ακολουθήσει όποτε ακολουθήσει), μπορεί να χαρακτηριστεί το εξής τρελό:

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ! ΝΔ: Πρωτοφανής αθλιότητα η δημοσίευση «στοιχείων» από exit polls

Τους ταΐσατε, τους ποτίσατε, τους μπουκώσατε στο χρήμα και σας έχουν για τον πο@τσο, οι εκβιαστές που στηρίζατε και προμηθεύατε με ειδήσεις όλα αυτά το χρόνια!! Όταν σημερινός πολιτευτής έκανε μήνυση στον εκβιαστή κάνατε όλοι τις πάπιες... λουστείτε τα τώρα!!

Τις τελευταίες ώρες, σε ιστολόγια αναρτώνται δήθεν στοιχεία που υποστηρίζουν ότι προέρχονται από τα exit polls, κάτι που απαγορεύεται ρητά από το νόμο, καταγγέλλει η ΝΔ.

ΠΕΣ'ΤΑ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ! Μαρινάκης: Δεν καταλαβαίνουν οι Έλληνες από εκβιασμούς ΝΔ... ψόφος στον Μελισσανίδη!

Παρακαλώ πολύ να μπει στο αρχείο η υπόθεση της παράγκας στην ΕΠΟ και να απαγορευτεί στον Μελισσανίδη να φτιάξει γήπεδο

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Καλλίπολη και στη συνέχεια δήλωσε:

Πρώτα θρίαμβος, μετά... φλερτ με σ@ξι τενίστρια για τον Νικ Κύργιο [εικόνες]

Λίγο μετά τον θρίαμβό του επί του Ιταλού Αντρέα Σέπι για το Αυστραλιανό Οπεν με 3-2 σετ, που τον έστειλε στους «8» της διοργάνωσης (όπου θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ), ο Ελληνοαυστραλός τενίστας Νικ Κύργιος αποφάσισε να μιλήσει στους θαυμαστές του μέσω Twitter.

Χριστιανόπουλος: Η Ελλάδα δεν σώζεται με τίποτα

«Όποιοι ψηφιστούνε, δεν θα σώσουν την Ελλάδα, ακόμη κι αν είναι σίγουρη η καλή τους διάθεση. Η Ελλάδα δεν σώζεται πια με τίποτε... Αυτό το πιστεύω και λυπούμαι για την φοβερή κατρακύλα η οποία έχει πάρει η Ελλάδα ως κράτος». Η απολαυστική και απαισιόδοξη συνέντευξη του ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου στην Κρυσταλία Πατούλη στο tvxs.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ; ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ; Νέα Δημοκρατία: Σε διαρκή σύσκεψη ο Αντ. Σαμαράς στη Συγγρού

Άμα έχεις ένα διαλυμένο κόμμα όπου ο ΓΓ κοιτάζει μόνο την πάρτη του και το παρεάκι του τι να συσκεφθείς ρε Αντώνη

Υπό τη σκιά των πρωινών exit polls η ηγετική ομάδα της ΝΔ, υπό τον Πρωθυπουργό και πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά, βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος, επί της Λεωφ. Συγγρού απ' όπου έχουν ενημέρωση για το πως εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία.

Άνθιμος: Σήμερα πανηγυρίζουν στα Σκόπια το θέμα της ονομασίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Χάνουμε την ενότητα μας όταν είναι η ώρα των πολιτικών αλλαγών και οι γύρω μας γελάνε».

«Σήμερα στα Σκόπια ετοιμάζουν γιορτές και πανηγύρεις προκειμένου να εορτάσουν την τελειωμένη υπόθεση του ονόματος», είπε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος στη σημερινή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στη Θεσσαλονίκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια μεταξύ μελών ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΧΑ-Επικός ΣΥΡΙΖΑίος: "Φώναξε τους μπάτσους να έρθουν εδώ"

Μόλις σφίγγουν τα κ@λαράκια οι επαναστάτες θυμούνται να φωνάξουν τους "μπάτσους" για προστασία... όταν κάθονται στους καναπέδες τους θέλουν να τους αφοπλίσουν

Επεισόδια και επιθέσεις σε εκλογικά κέντρα και περίπτερα κομμάτων καταγράφηκαν σε εκλογικά κέντρα σε Κερατσίνι (βίντεο) και Πετρούπολη με βασικούς πρωταγωνιστές εκπροσώπους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Χρυσής Αυγής.

Ό,τι να΄ναι (και η τρέλα του μεγαλείου του ΣΥΡΙΖΑ)

Από τη Σώτη Τριανταφύλλου.

Δανείζομαι τον τίτλο από μια ραδιοφωνική εκπομπή που με κάνει να γελάω κάθε πρωί.

Την έχω ανάγκη αυτή την εκπομπή: τα τελευταία χρόνια γελάω όλο και σπανιότερα, ενώ όλο και συχνότερα με καταλαμβάνει κλαυσίγελος.

ΠΑΠΑΡΙΕΣ! ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΦΟΥ! Βραχνάς 11 δισ. ευρώ «με το καλημέρα» για τη νέα κυβέρνηση

Δύο πονοκεφάλους θα έχει να αντιμετωπίσει «με το καλημέρα» η νέα κυβέρνηση, ώστε να διασφαλίσει ότι η χώρα θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Αρμόδια στελέχη αναφέρουν ότι η περίοδος μέχρι τα τέλη Μαρτίου είναι κρίσιμη και αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι δεν θα συμβεί κάποιο «ατύχημα» στην αποπληρωμή υποχρεώσεων ύψους 4 δισ. ευρώ που λήγουν στο δίμηνο Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2015, όσο και στην αναχρηματοδότηση των εντόκων γραμματίων, ύψους 7 δισ. ευρώ, που λήγουν στο ίδιο διάστημα.

Φουλ κινητοποίηση της τελευταίας στιγμής από τη Νέα Δημοκρατία

Στον κόσμο της τελευταίας στιγμής ποντάρουν από τη Νέα Δημοκρατία έτσι ώστε να μειωθεί η διαφορά που σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από το μεσημέρι. Τόσο τα πολιτικά γραφεία όσο και από τη Συγγρού ψάχνουν τους καταλόγους που έχουν στη διάθεσή τους για να δουν ποιοι ψηφοφόροι δεν έχουν προσέλθει στις κάλπες. Ο Αντώνης Σαμαράς από την πλευρά του έχει πάει από νωρίς το μεσημέρι στο γραφείο του στη Συγγρού ενώ καταφθάνουν σταδιακά βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Τελέστηκε το 41ο μνημόσυνο του στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή

Στεφάνια από εκπροσώπους κομμάτων, βουλευτές και άλλους...

Χωροστατούντος του Χωροεπίσκοπου Αμαθούντας Νικόλαου, τελέστηκε το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, το 41ο ετήσιο μνημόσυνο του στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή, με την Κυβέρνηση να εκπροσωπείται από τον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Τι θα κάνεις ρε μ@λάκα Τάκη τελικά; Θα ψηφίσεις Τσίπρα;

Ο μαλ@κας ο Τάκης αντί να ψηφίσει ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ψηφίζει τελικά Τσίπρα;

Δείτε το βίντεο να λιώσετε στο γέλιο με το πως εννοούν τη "δημοκρατία" τους:

Αυτές είναι οι 5 πιο "καυτές" υποψήφιες που θέλουν να μπουν στη Βουλή!

Οι σ@ξι παρουσίες που ζητούν μια θέση στη Βουλή…

Στη μάχη της κάλπης ρίχτηκαν και οι σ@ξι κυρίες της ελληνικής showbiz, που αναζητούν μια θέση στη Βουλή και την ευκαιρία να ανάψουν φωτιές στα βουλευτικά έδρανα. Εκτός, λοιπόν, από τους πολλούς celebrities που είναι υποψήφιοι στις βουλευτικές εκλογές υπάρχουν και κάποιες παρουσίες σκέτη… φωτιά!

ΒΙΝΤΕΟ-1981-Ο Ανδρέας Παπανδρέου και το καλάθι της νοικοκυράς-Σαμπάνιες και πίτσες, που πήγαν χαμένες στη Ρηγίλλης

Το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου με το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές με ποσοστό 48,1%. Σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας ήταν η «Αλλαγή».
Στις συγκεντρώσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ακούγονταν συνθήματα όπως «Εδώ και τώρα Αλλαγή» και «η Ελλάδα στους Έλληνες».

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ; Ο Μήτσος και το τηλεφώνημα Σαμαρά σε Τσίπρα

Πολύ πριν καν ανοίξουν οι κάλπες της σημερινής κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης, ο Δημήτρης Παπαδημούλης εμφανίστηκε βέβαιος για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

ΦΩΤΟ-Πως βλέπουν οι άλλοι τον Αλέξη;

Τα χίλια πρόσωπα του Αλέξη για να διαλέξουν όλοι:

Θυμάστε την καυτή «Γυναικάρα με τα κόκκινα»; [εικόνες & βίντεο]

Βλέμμα πολλά υποσχόμενο, κορμί θανατηφόρο, χορός αισθησιακός: Όταν η Κέλι Λεμπρόκ μάγευε τους άντρες ως «Γυναικάρα με τα κόκκινα».

Σκηνή: Ο ηθοποιός Τζιν Γουάιλντερ έχει παρκάρει το αυτοκίνητό του σε ένα υπόγειο πάρκινγκ, στην ταινία του 1984 «Η γυναικάρα με τα κόκκινα».

ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΥΤ@ΝΑ; Κάρολος Παπούλιας: "Προβλέπω ότι έρχονται χρόνια με προβλήματα"

Στα Γιάννενα άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
Σε δηλώσεις του ο Κάρολος Παπούλιας ανάφερε:

Ε, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥ'ΚΑΝΑΝ...Γρονθοκόπησαν εκλογικό αντιπρόσωπο της Χρυσής Αυγής!

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί στο 2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης, όταν ένας νεαρός μπήκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου και γρονθοκόπησε εκλογικό αντιπρόσωπο της   Χρυσής Αυγής.

Και που'στε γίδια στην Καστοριά! Μη ξεχάσετε να ψηφίσετε με τα μπούνια τον Αλέξη... για να διώξει τους τοκογλύφους!

Διαβάστε πρώτα αυτή την είδηση και μετά δείτε και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ επί του συγκεκριμένου:

Την ... ανιούσα το εμπόριο γούνας
12.05.2013

Στα 60 εκατ. ευρώ ο τζίρος στη Διεθνή Εκθεση Καστοριάς

Εντυπωσιακές επιδόσεις για την 38η Διεθνή Εκθεση Γούνας Καστοριάς που ολοκληρώθηκε όντας η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών με αύξηση πωλήσεων κατά 20% φθάνοντας τα 60.000.000 ευρώ τζίρο.

Αυτό είναι το παλάτι του Ωνάση και του Νιάρχου που αγόρασε ο Αμπράμοβιτς -Του κόστισε 40 εκατ. ευρώ [εικόνες]

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε προς πώληση, το είχε βάλει στο μάτι. Και το αγόρασε. Και το ανακαίνισε εκ βάθρων.

Το παλάτι που κάποτε ανήκε στον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Σταύρο Νιάρχο είναι πια δικό του. Και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος που από δω και μπρος θα κάνεις τις διακοπές του σε ένα από τα πιο διάσημα ακίνητα της Γαλλικής Ριβιέρας.

Πού θα κριθούν και τι κρίνουν οι σημερινές εκλογές

Με μεγάλο ζητούμενο την αυτοδύναμη κυβερνητική πλειοψηφία ή την κυβέρνηση συνεργασίας που θα αποτρέψει τον εφιάλτη της επαναληπτικής εκλογής ανταγωνίζονται οι πολιτικές δυνάμεις -  Τι προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ, τι ελπίζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΑΝ.ΕΛ.

Κασιμάτης: Όσοι είναι προσηλωμένοι στη Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας να ψηφίσουν ΝΔ

του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Αν αύριο συμβεί το χειρότερο, σκεφθείτε ότι καμία καταστροφή δεν είναι απόλυτη. Πάντα υπάρχει κάτι ωφέλιμο και τερπνό, ακόμη και στη μεγαλύτερη τραγωδία. Μπορεί, λ.χ., να μην ακούσουμε ποτέ ξανά (παρά μόνο σε ιστορικές αναδρομές) το όνομα του κόμματος που ευθύνεται περισσότερο για την καταστροφή, να μην ξαναδούμε ποτέ αυτό το απαίσιο πράσινο χρώμα των αραβικών κομμάτων, ούτε και το ιστορικό σύμβολο...

«Πιο πίσω... everybody»... ψηφίζει ο Τσίπρας

Σε ευχάριστη περιπέτεια εξελίχθηκε για τον Αλέξη Τσίπρα η άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Από τη στιγμή που εμφανίστηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου στην Κυψέλη πέρασαν αρκετά λεπτά μέχρι να φτάσει στο παραβάν.

ΒΙΝΤΕΟ-Το χειροφίλημα στον ντον Βενιζέλο

Την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πλησίαζε τις σκάλες του εκλογικού κέντρου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης ένας από τους συγκεντρωμένους τον πλησίασε και του φίλησε το δεξί χέρι.

Forbes: Ικανός ο ΣΥΡΙΖΑ να παρασύρει σε θανατηφόρο σπιράλ την Ελλάδα

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ικανός να οδηγήσει τη χώρα εκτός Ευρωζώνης προκειμένου να εκπληρώσει την λαϊκίστικη προεκλογική του ατζέντα

Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές και σχηματίσει κυβέρνηση στην Ελλάδα, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βυθίσει σε νέα κρίση τη χώρα, η οποία είχε αρχίσει να ορθοποδεί, προειδοποιεί το περιοδικό Forbes.

Το σπάνιο φαινόμενο που τρομάζει -Η γωνιά της Γης όπου οι ήλιοι είναι... τρεις [βίντεο]

Ολοι γνωρίζουμε ότι η Γη έχει μόνο έναν ήλιο. Δεν γνωρίζουν, όμως, όλοι για το βίντεο με τους τρεις... ήλιους στη Μογγολία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Μήνυση από πέντε "γαλάζιους" βουλευτές για SMS που λέει να ψηφίσουν Κεδίκογλου!

Κατέθεσαν μήνυση σήμερα 5 υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ευβοίας, κατά παντός τυχόν υπευθύνου, για το μήνυμα sms το οποίο υποτίθεται ότι εστάλη από την Ν.Δ. και επιχειρείται παραχάραξη της βούλησης του εκλογικού σώματος, υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Στη Θεσσαλονίκη ψήφισε ο Κ. Καραμανλής εν μέσω χειροκροτημάτων

Στο 310ο εκλογικό τμήμα, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο στον Άγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης, ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ψήφισε ο Σαμαράς καλώντας τους αναποφάσιστους να αναλάβουν τις ευθύνες τους

Πριν τις 8.30 προσήλθε να ψηφίσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, φορώντας κατακόκινη γραβάτα και συνοδευόμενος από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟΣ ΧΟΡΕΥΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ! Τα... νησιώτικα του Γιάννη Βρούτση -Στο ρυθμό του βιολιού χόρεψε ο υπουργός Εργασίας

Τα βιολιά έδωσαν το ρυθμό και ο Γιάννης Βρούτσης, μπήκε πρώτος και έσυρε το χορό μαζί με τη σύζυγό του σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Οργάνωσης ΝΔ Νάξου, την Παρασκευή το βράδυ.

Πανστρατιά Νεοδημοκρατών για Ανατροπή!!!

Με όλα τα μέσα μετακινούνται Νεοδημοκράτες σε όλη τη χώρα για να βγάλουν τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα. Η συσπείρωαη έχει χτυπήσει κόκκινο και ήδη τα πρώτα δείγματα δείχνουν η μεγάλη βάση και τα απλοί φίλοι της ΝΔ έχουν ταρακουνηθεί, για να την βγάλουν πρώτη, έστω και με μία ψήφο.

ΦΩΤΟ-Ψηφίστε τον ζώα γιατί ξέρει από φτώχεια...

Βγαίνει στη ΤιΒι να μιλήσει για όσους πεινάνε (λογικό αφού που να προλάβουν να φάνε οι άλλοι δίπλα του) με επώνυμο μπλουζάκι αξίας...

Η Ωρα Ευθύνης αλλάζει το κλίμα

Το παιχνίδι γυρίζει και μέχρι το 90ο λεπτό δεν υπάρχουν νικητές. Η ανατροπή είναι κοντά αρκεί να μην υπάρξει απογοήτευση και εφησυχασμός.  Οι κεντρώοι, οι ευρωπαϊστές δεν θα αφήσουν να αφήσουν να συμβεί το έγκλημα μπροστά στα μάτια τους. Η ώρα της ευθύνης είναι τώρα, η ώρα της Ελλάδας πλησιάζει.

ΚΛΑΨΤΕ! Οι θέσεις ΣΥΡΙΖΑ για την παιδεία... κατάργηση ΑΣΕΠ,επαναφορά ασύλου, αιώνιων φοιτητών κ.λπ

Όχι ότι ενδιαφέρει κανέναν από τους πατριώτες του κ@λου που τους ψηφίζουν αφού αυτοί ως γνωστό ενδιαφέρονται μόνο για την τσέπη τους... αλλά διαβάστε το να γελάσετε... το κορυφαίο είναι στο τέλος "θα διορίσουμε, θα επαναφέρουμε θα κάνουμε θα δείξουμε... και τα κονδύλια είναι εξασφαλισμένα!!!!" Από που είναι εξασφαλισμένα είναι επτασφράγιστο μυστικό

"Δεν θα κάνουμε κανέναν ΑΣΕΠ, θα τον καταργήσουμε. Οι προσλήψεις θα γίνουν άμεσα για την επόμενη χρονιά - Θα υπάρξουν μόνιμοι διορισμοί"

Η Έφη Καλαμαρά, υπεύθυνη του τομέα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή της στον Alpha 989 και στην Μάχη Νικολάρα (φώτο), ανέφερε τα άμεσα μέτρα στην εκπαίδευση που θα πάρει η ΣΥΡΙΖΑ.

Το ατύχημα του Γιώργου Παπανδρέου λίγο πριν από τις εκλογές [βίντεο]

Σημειολογική αξία έδωσε στο ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του την Παρασκευή στο κλειστό της ΕΑΠ ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου.

Τα κρυφά όπλα Σαμαρά και ΝΔ για την ανατροπή

Αισιοδοξία πνέει τα τελευταία 24ωρα στις τάξεις της ΝΔ ότι είναι εφικτή η ανατροπή της δημοσκοπικής πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ στις αυριανές κρίσιμες εθνικές εκλογές.

Η δικαστική αντιπρόσωπος και η απίστευτη περιπέτεια για τη μεταφορά της στα Σφακιά!

Τεράστιο πρόβλημα έχουν δημιουργήσει οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή της Αγίας Ρουμέλης στα Σφακιά.

Οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δεν επέτρεψαν στη δικαστική αντιπρόσωπο να φτάσει στην Αγία Ρουμέλη για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Η (εμβληματική) μάχη για την Παράταξη που έδωσαν Καραμανλής και Ντόρα

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις πρόωρες εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αξίζει να σταθεί κανείς στην πολιτική μάχη που έδωσαν για τη Νέα Δημοκρατία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δυο πολιτικοί με το δικό τους, ηχηρό και εμβληματικό αποτύπωμα στη διαδρομή της Κεντροδεξιάς. Ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη.