04 Μαρτίου 2015

Πριν σκοτωθεί στη Συρία είχε επισκεφθεί την Ακρόπολη και τις Θερμοπύλες! ΦΩΤΟ

Ο Έλληνας - βρετανικής υπηκοότητας - Κωνσταντίνος Έρικ Σκάρφιλντ σκοτώθηκε στη Συρία πολεμώντας εναντίον των τζιχαντιστών στο πλευρό των κουρδικών δυνάμεων.

ΕΓΓΡΑΦΟ-Η Χριστοδουλοπούλου που κρύβεται έδωσε τελικά την “εντολή” για τους λαθρομετανάστες

[Τελικά συνέβη αυτό που γράψαμε χθες! Ο ΣΥΡΙΖΑ του 4% έδωσε εντολή για την εγκύκλιο παρακάμποντας τον Πανούση τον οποίο έχουν για τη βιτρίνα... ο αστείος νομίζοντας πως έχει τον έλεγχο του Υπουργείου άρχισε να λέει τις γνωστές αστειότητες (αν είναι δυνατόν υποστρατηγός να βγάλει εντολή απ' το κεφάλι του!) με αποτέλεσμα να αποδειχθεί ψεύτης με περικεφαλαία... όσο για την ουσία, ακόμα να μας πει κάποιος τη θέση τους για τους λάθρο στα σύνορα... τους πιάνουμε ή δεν τους πιάνουμε; Αλλά τι να πιάσουν; Αφού κλείνουν τα κέντρα κράτησης, που θα τους βάλουν αν τους πιάσουν; Άρα το έλυσαν κι αυτό... δεν πιάνουν κανένα γιατί δεν έχουν που να τους βάλουν]

Ξετυλίγεται το κουβάρι μετά το σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση της διαταγής για τους μετανάστες.

Όπως αποδεικνύει νέο ενημερωτικό σημείωμα που έγινε γνωστό πριν από λίγο, και  το οποίο φέρει την ημερομηνία 4 Μαρτίου του 2015, τελικά πίσω από όλη αυτή την ιστορία “κρύβεται” η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

ΜΟΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! Φρικτό βίντεο: Ενοπλοι εκτελούν 9χρονο αγόρι γιατί θεωρούν ότι υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος

Σοκ και φρίκη προκαλεί ένα ακόμη βίντεο από το Ιράκ, στο οποίο ένοπλοι δολοφονούν ένα εννιάχρονο αγόρι.

Στο βίντεο, σιίτες αντάρτες κατηγορούν το μικρό αγόρι ότι υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος και λίγη ώρα αργότερα το δολοφονούν με αγριότητα.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ! Παγώνουν οι ιδιωτικοποιήσεις μέχρι τον Ιούνιο με εντολή Βαλαβάνη

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών επικοινώνησε με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και ζήτησε να μην συνεδριάσει το Δ.Σ.

Κ@λοτούμπα και με τις καθαρίστριες! Δείτε με ποιο καθεστώς θα προσληφθούν

Δεν θα επιστρέψουν σε οργανικές θέσεις στο υπ. Οικονομικών, αλλά σε προσωποπαγείς θέσεις που θα υπάγονται απευθείας στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών

ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ!Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΗ Ζερβός αφου διώκεται για κακούργημα λόγω παράνομων αυξήσεων μισθών

[Τόσο ζώα οι της ΝΔ είχαν κρατήσει τον ΠΑΣΟΚο του Γιωργάκη παρότι εναντίον του έτρεχε έρευνα της δικαιοσύνης... όσο για τον ίδιο: Καταφέσωσε τη ΔΕΗ, έδωσε αυξήσεις σε όλους και φεύγει υπερήφανος...]

Την παραίτησή του υπέβαλε ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός, μετά από την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών να τον παραπέμψει σε δίκη.

Ο πρώην, πλέον, πρόεδρος της εταιρείες, με βάση το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, κατηγορείται για το κακούργημα της απιστίας σε βάρους της επιχείρησης.

Στους δρόμους βγήκαν οι μεταλλωρύχοι στις Σκουριές

Πορεία κατά των αποφάσεων της κυβέρνησης για ανάκληση και επανέλεγχο των αδειών της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία στις Σκουριές.

Η απάντηση του Καραγκούνη στά ψέμματα Πανούση

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης απαντώντας στον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Spiegel: Η ελληνική κυβέρνηση είναι παρανοϊκή και βλέπει παντού ίντριγκες!

Aναφέρει πως αντί να έρθει αντιμέτωπη με την πραγματικότητα, η ελληνική κυβέρνηση «βλέπει» συνωμοσίες

Παρανοϊκή είναι η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, το οποίο υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης και βλέπει παντού ίντρικες.

Διαμαρτυρία Καϊλή σε Σούλτς για την βλαμμένη Ιταλίδα και το "Μακεδονία" της

Τι είπε στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η ελληνίδα Ευρωβουλευτής- H ύπατη εκπρόσωπος για την Εξωτερική Πολιτική της ΕΕ, αποκάλεσε «Μακεδονία» τη ΠΓΔΜ  -

Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,  Μάρτιν Σουλτς συναντήθηκε την Τετάρτη η ευρωβουλευτής με την «Ελιά»,κυρία Εύα Καϊλή.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαρκογιαννάκης: Τηλεφώνησα στη Γαλακτομική Σχολή αλλά πριν 2 χρόνια

Πως ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη εξήγησε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Η Κωνσταντοπούλου επιχειρεί να καταστήσει τη ΧΑ ρυθμιστή της πολιτικής μας ζωής»

H πρώτη αντίδραση στη συνέντευξη της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, ήρθε από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Στην αιχμή της σφοδρής κριτικής που ασκεί η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται η αναφορά της κας Κωνσταντοπούλου στην ψήφιση μνημονιακών διατάξεων από την προηγούμενη Βουλή, για τις οποίες...

ΒΙΝΤΕΟ-Οι «προγραμματικές» δηλώσεις της Ζωής... με τη στήριξη στη ΧΑ

H Ζωή Κωνσταντοπούλου προχώρησε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης σε πομπώδη συνέντευξη Τύπου που μεταδόθηκε  μέσω του καναλιού της Βουλής.

Σε αυτήν και μεταξύ πολλών άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου έθεσε θέμα εγκυρότητας ορισμένων διατάξεων νομοσχεδίων που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη Βουλή, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, και είχαν λιγότερες από 151 ψήφους, ενώ απουσίαζαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς δεν τους δόθηκε ειδική άδεια για να παραστούν στην ψηφοφορία.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ! Βαρουφάκης την έπεσε σε δημοσιογράφο του Bloomberg επειδή τόλμησε να ρωτήσει...

Μάρτυρες «θερμού επεισοδίου» ανάμεσα στον Γιάνη Βαρουφάκη και δημοσιογράφο, βρέθηκαν σήμερα όσοι ήταν παρόντες στην παρουσίαση των νέων Γενικών Γραμματέων του υπουργείου Οικονομικών.

ΑΝΤΩΝΗ ΚΡΑΤΟ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ "ΛΙΓΟ" ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ! Το "καρφί" του Μιχάλη Παπαδόπουλου στον Παπαμιμίκο

Ένα φαρμακερό σχόλιο έκανε ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος κάτω από την ανάρτηση του γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου στο Facebook.

Ο κ. Παπαμιμίκος ανέβασε στο προφίλ του ένα απόσπασμα από άρθρο του στην Καθημερινή με τίτλο "Οι σύγχρονες προκλήσεις της Κεντροδεξιάς".

Τζήμερος: Αν υπήρχε Νόμπελ γελοιότητας…χαλαρά θα το 'παιρνε ο Πανούσης

Σκληρή κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση ασκεί ο Θάνος Τζήμερος με ανάρτησή του στο Facebook.

ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Βίντεο: Ο Ολλανδός επίτροπος «τρολάρει» Τσίπρα και Βαρουφάκη για γραβάτες και πουκάμισα

«Για ένα κράτος-μέλος τώρα όλοι οι άνδρες πρέπει να βγάλουν τις γραβάτες τους», είπε ο Φρανς Τίμερμανς στην οικογενειακή φωτογραφία

Άρωμα Ελλάδας είχε η σημερινή «οικογενειακή» φωτογραφία των επιτρόπων της Κομισιόν, όχι μόνο χάρη στην παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αλλά εξαιτίας σχολίων που πραγματοποιήθηκαν και εμπνεύστηκαν από τις… στιλιστικές προτιμήσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

ΡΟΜΠΑ Ο ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ! Επίθεση των γιατρών στον Κουρουμπλή: Μειώνεις στο μισό τη χρηματοδότηση των νοσοκομείων

Οξεία κριτική στον υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ασκεί μέσω ανακοίνωσής της η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία τον κατηγορεί για τη δυσλειτουργία των νοσοκομείων που οφείλεται στην περικοπή του 51% των τακτικών επιχορηγήσεων.

ΠΑΝΙΚΟΣ! Έκτακτη σύσκεψη για τα ταμειακά αποθέματα στο Μαξίμου -Καμία πρόοδος στο EuroWorking Group

Για την οικονομική πολιτική συνεδριάζει αυτή την ώρα, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, το κυβερνητικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΟΖΟΥΛΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Συνεχίζεται το ξεφόρτωμα λαθρομεταναστών στην Ομόνοια

Άλλη μια κόκκινη γραμμή Καμμένου για τα γίδια... ο ίδιος στα παπάρια του αφού πήρε υπουργική καρέκλα

Συνεχίζεται η απελευθέρωση των μεταναστών από το Κέντρο Κράτησης της Αμυγδαλέζας.

Σήμερα άλλοι 30 μετανάστες χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα που έχουν κρατηθεί για περισσότερους από 10 μήνες στο κέντρο κράτησης μεταναστών της Αμυγδαλέζας αφέθηκαν ελεύθεροι και επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο που τους οδήγησε στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτή είναι η σκ@τόφατσα ο 40χρονος ανώμαλος

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία του 40χρονου παιδόφιλου, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω τη Δευτέρα, την ώρα που επιχειρούσε να επιδοθεί στις αρρωστημένες ορέξεις του εις βάρος ενός ανήλικου παιδιού και μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο βαν.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ! Η Μέρκελ μιλάει ξανά για Τρόικα...

«Έχουμε κάνει μέχρι τώρα ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμα για την Ελλάδα θα είναι επιτυχημένο. Η Τρόικα θα συνεχίσει την αξιολόγηση» τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος - Γιούνκερ: Πρώιμο να εικάσουμε αν θα χρειαστεί τρίτο πακέτο διάσωσης - Να εφαρμοστούν όλα όσα συμφωνήθηκαν στο Eurogroup

ΜΟΝΟ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ! Καμμένος: Μεγάλη προβοκάτσια σε βάρος της κυβέρνησης

Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δε μιλάει πλέον για προβοκάτσια αφού έχουν εμφανιστεί 2 χαρτιά που δείχνουν ότι οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ήξεραν και είχαν βγάλει και σχετικό δελτίο τύπου που επιβεβαιώνει ότι αυτή είναι η θέση τους... έμεινε ο συνωμοσιολάγνος να ξιφουλκεί μόνος του

Συνεδρίασε σήμερα στις 15:30, ατύπως, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.

Ο Άδωνις στον Βαρουφάκη: Άκουσες τι είπε σήμερα ο κ. Βούτσης;

Άλλη μία ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη απευθύνει μέσω twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Άκουσες τι είπε σήμερα ο κ. Βούτσης;», λέει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Στασινόπουλος: Έλειπαν τρία αρχεία από το πρώτο CD της λίστας Λαγκάρντ

Ο Στέλιος Στασινόπουλος, τέως ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ (και διάδοχος του Ιωάννη Διώτη, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση διαχείρισης της επίμαχης λίστας) κατέθεσε
σήμερα, Τετάρτη, στο Ειδικό Δικαστήριο για τους χειρισμούς Παπακωνσταντίνου ως προς τη λίστα Λαγκάρντ.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θέτω θέμα ηγεσίας στη Ν.Δ.

«Οχι, εγώ δεν θέτω θέμα ηγεσίας. Είμαι απολύτως σαφής», ξεκαθάρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ξανανοίγει η ΙΖΟΛΑ που ο Καμμένος είχε πτωχεύσει σαν ΕΛΙΝΤΑ... και μετά ήρθε στη χώρα η Siemens

Είδαμε τον τελευταίο καιρό κάποια δημοσιεύματα πως ξανανοίγει η Ιζόλα, και τι θυμηθήκαμε...

Η Ιζόλα ήταν μια ελληνική εταιρία κατασκευής οικιακών συσκευών.
Οι εγκαταστάσεις παραγωγής ήταν στην Θήβα και κατασκεύαζε ψυγεία, κουζίνες και θερμοσίφωνες. Αποτέλεσε χαρακτηριστικό παράδειγμα ελληνικής επιχειρηματικότητας στον τομέα της βιομηχανίας κατά την μεταπολεμική περίοδο και την περίοδο εξηλεκτρισμού της Ελλάδας.

Το απίστευτο μπλουζάκι του Bαρουφάκη που έγινε viral [εικόνα]

Ενα μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, που αντί σχεδίου έχει το πρόγραμμα της παγκόσμιας περιοδείας του Γιάνη Βαρουφάκη στα μέσα ενημέρωσης, είναι το αγαπημένο viral της ημέρας.

Πολιτικοί που γύρισαν στο... μεροκάματο

Πρώην υπουργοί και βουλευτές επέστρεψαν στα έδρανα, στα χειρουργεία, ακόμα και στα... ταπί για να επιβιώσουν

Στο μεροκάματο έχουν επιστρέψει τρανταχτά ονόματα της πολιτικής ζωής του τόπου. Οπως σημειώνουν πολιτικοί παρατηρητές, ο ερχομός του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία «έκαψε» παλαιότερες γενιές και αρκετοί πρώην υπουργοί αλλά και πρωτοκλασάτοι βρέθηκαν ξαφνικά στις παλιές τους δουλειές.

Ο Γερμανός ιππότης της ασφάλτου - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Γερμανός εφευρέτης, επηρεασμένος από την τηλεοπτική σειρά «Ο ιππότης της ασφάλτου», μετέτρεψε το αυτοκίνητο του ακριβώς σαν το αυτοκίνητο της σειράς, τον ΚΙΤΤ και βγήκε στους δρόμους της γερμανικής πόλης Gäufelden.  Όπως φαίνεται και στο βίντεο το αυτοκίνητο  μπορεί και... μιλάει στον οδηγό.

Η δυναστεία των Cargill είναι η πιο ισχυρή στον κόσμο αλλά κανείς δεν ασχολείται μαζί της

Η λίστα των πλουσίων του περιοδικού Forbes δημοσιεύθηκε για μία ακόμη φορά εχθές.

Ανάμεσα τους, τρεις Έλληνες που δεν είναι κάτοικοι Ελλάδος (θέση 733, Φίλιππος Νιάρχος με $2,5 δισ/ θέση 755, Σπύρος Λάτσης με $2,4 δις/ θέση 838, Αριστοτέλης Μυστακίδης με περιουσία $2,2 δις), ο κλασικά πιο πλούσιος από όλους εδώ και 16 χρόνια Μπιλ Γκέιτς, οι επίσης κλασικοί υπερππλούσιοι Κάρλος Σλίμ, Γουόρεν Μπάφετ και Αμάνθιο Ορτέγκα, του οίκου μόδας Zara, ο μόλις 24 ετών και βενιαμίν της παρέας συνιδρητής της εφαρμογής Snapchat, Εβαν Σπίγκελ και 14 κροίσοι που έχουν τον ίδιο σπόρο. Την ίδια οικογένεια. Το ίδιο γενεαλογικό δέντρο. 14 δισεκατομμυριούχοι μιας και μόνο δυναστείας που ελάχιστοι γνωρίζουν και όμως όλοι τρέφονται από αυτή.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!! Πανεπιστημιακοί προς Κοτζιά: Δεν θέλεις να θυμούνται ότι ήσουν γκαουλάιτερ του σταλινισμού

Η Παπαιωάννου που του πήρε αυτή τη σκληρή συνέντευξη πριν λίγες μέρες ξέχασε να τον ρωτήσει γιατί έγραφε βιβλία υπερ της χούντας του Γιαρουζέλσκι... μάλλον δεν θα το'ξερε η καημένη...

Οξύνονται οι αντιδράσεις εναντίον του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, μετά την απόφασή του να κινηθεί δικαστικά εναντίον της «Athens Review of Books», η οποία, ας σημειωθεί, του ασκούσε κριτική που ξεπερνούσε τα όρια.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα καμώματα του χαλαρού Σαλονικιού... τα κανε ο Αντριάνο πριν 35 χρόνια

Ένα βίντεο από τη Θεσσαλονίκη με πρωταγωνιστή έναν ανώνυμο περαστικό συγκεντρώνει χιλιάδες προβολές τις τελευταίες ημέρες.

Το βίντεο ανέβηκε στο Facebook από τον χρήστη του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης Radio North 98.0 την Παρασκευή και από τότε όλο το Facebook παραληρεί για τον πρωταγωνιστή του. Ηδη το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.370 likes και έχει κοινοποιηθεί σχεδόν 3.000 φορές.

Αθήνα, η χειρότερη πόλη για να ζεις στην Ευρώπη -Τι έδειξε αποκαλυπτική έρευνα [λίστα]

Μια ακόμη αρνητική πρωτιά κατέλαβε η Αθηναϊκή πρωτεύουσα, καθώς σύμφωνα με έρευνα κατατάσσεται στην τελευταία θέση στη Δυτική Ευρώπη σε σχέση με την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Σανός για γίδια! Ο συντονιστής του κυβερνητικού έργου του Τσίπρα ποστάρει συνομωσίες γελοίου: Ενορχηστρώνουν πιστωτικό γεγονός για να κάνουν πρωθυπουργό τον… Στουρνάρα!

Ο γνωστός άρρωστος ΣΥΡΙΖΑίος και δημοσκόπος, Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος ανέλαβε γενικός γραμματέας συντονισμού του κυβερνητικού έργου, θέση που υπάγεται απ' ευθείας στον Πρωθυπουργό, πόσταρε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το παρακάτω άρθρο.

Πρόκειται για αστείο άρθρο κάποιου επικοινωνιολόγου της πλάκας, Σπύρου Ριζόπουλου (ένας τύπος που επί ΝΔ το παιζε ΝΔ και τώρα το παίζει ΣΥΡΙΖΑ μπας πάρει καμιά δουλίτσα και βγάλει καν φράγκο), ο οποίος διάκειται φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ και έχει τίτλο «Ενορχηστρώνουν πιστωτικό γεγονός για να κάνουν πρωθυπουργό τον… Στουρνάρα!».

Συνέντευξη Τύπου-υπερπαραγωγή για την Κωνσταντοπούλου -Αλλάζουν τη διαρρύθμιση του εντευκτηρίου της Βουλής

Με πυρετώδεις ρυθμούς οι υπάλληλοι του καναλιού της Βουλής προετοιμάζουν το εντευκτήριο της Βουλής για τη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που θα μεταδοθεί απευθείας στις 6 το απόγευμα.

O Βρετανός Ελληνας που σκοτώθηκε πολεμώντας τους τζιχαντιστές [εικόνες]

[Σήμερα το πρωί το ΒΒC τον ανέφερε σα βρετανό και γιαυτό σε πρωινή ανάρτηση έγραψα ότι δεν ήταν Έλληνας]

Ο Κωνσταντίνος Ερικ Σκάρφιλντ, Eλληνας με βρετανική υπηκοότητα, πολεμούσε στο πλευρό των κουρδικών δυνάμεων εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ; Ο Τσίπρας έβαλε φίμωτρο στον Βαρουφάκη και του έκοψε τις ερωτήσεις από δημοσιογράφους

Αν και το δελτίο που απέστειλε χθες το γραφείο του Γιάνη Βαρουφάκη καλούσε τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των νέων γενικών γραμματέων, ο υπουργός Οικονομικών άφησε άπαντες εμβρόντητους, δηλώνοντας σήμερα ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ερωτήσεις!

3 πρώην ξεβρακώνουν Πανούση! Κικίλιας-Δένδιας-Βουλγαράκης: Κανείς αξιωματικός δεν βγάζει εγκυκλίους αν δεν έχει εντολή υπουργού

«Κανείς υπηρεσιακός παράγοντας δεν βγάζει εγκυκλίους αν δεν έχει εντολή υπουργού, έστω και προφορική».

Αυτό τόνισε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας για το υπηρεσιακό έγγραφο που θέλει τη μη σύλληψη των παράτυπων μεταναστών.

Η Βίσση αποδομεί τον Νταλάρα και ανέλαβε να της απαντήσει η "χιονάτη" ξαδέρφη του Ραγκούση: "Τον Νταλάρα δεν θέλω να τον θυμάμαι"

Να θυμίσουμε ότι η ξαδέρφη Ραγκούση είναι γνωστή στους κοσμικούς κύκλους της κόκας "χιονάτη" ειδικά μετά τη σύλληψή της επί υπουργίας του ψήστη της Πάρου

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Αννα Βίσση ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους και υπήρξαν και ζευγάρι για ένα διάστημα. Σήμερα, η διάσημη τραγουδίστρια στάζει δηλητήριο και της το ανταποδίδει η οικογένεια Νταλάρα.

ΦΩΤΟ-ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΛΕΜΕ! Η παρακμή του κέντρου εμπορίου της Μόσχας: Αδειοι ουρανοξύστες, χαλάσματα και λάσπες στη θέση της χλιδής

Η Moscow City,το επιχειρηματικό κέντρο της Ρωσίας, προοριζόταν να αποτελέσει έναν λαμπερό φάρο για την άνθηση της ρωσικής οικονομίας, μετά το τέλος της σοβιετικής εποχής.

ΒΙΝΤΕΟ-Πόσο πουλήθηκε η φωτογραφία του Βαρουφάκη και της συζύγου του στο πλοίο για την Αίγινα

Το Σάββατο ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου πήγαν με το πλοίο της γραμμής για ξεκούραση στο εξοχικό τους στην Αίγινα.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε αποκλειστικά στο gossiptv και έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ;Γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος ο παιδεραστής με το βανάκι -Πειθαρχική έρευνα για τυχόν ευθύνες δικαστικών υπαλλήλων

Εξηγήσεις δίνει η Εισαγγελία Πρωτοδικών μετά το θόρυβο που προκλήθηκε με την υπόθεση του παιδεραστή του Περιστερίου, για τον οποίο ενώ εδώ και καιρό γίνεται έρευνα, αυτός συνέχιζε την αποτρόπαια δράση του, χωρίς να έχει συλληφθεί.

Γελάει και η Bild:O Βαρουφάκης δεν έδωσε σήμερα συνέντευξη με εντολή Τσίπρα-Εκπτώσεις στην Εφορία για όσους Γερμανούς φέρνουν αποδείξεις από τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Πρόταση 2 Γερμανών βουλευτών: Εκπτώσεις στην Εφορία για όσους Γερμανούς φέρνουν αποδείξεις από τις διακοπές τους στην Ελλάδα

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ενώ φουντώνουν οι φήμες ότι προσωπικά ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών να περιορίσει τις παρεμβάσεις του στα ΜΜΕ.

Πατούλης σε Δούρου: Μαζέψτε τον αντιπεριφερειάρχη Καραμέρο

Επιστολή προς την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου απέστειλε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τη συμπεριφορά του Γιώργου Καραμέρου.

Και αυτό έπειτα από δημόσιες καταγγελίες δημάρχων του Βόρειου Τομέα Αττικής για...

Το ΚΚΕ τους ξεβρακώνει: Διγλωσσία γιατί δεν τολμάτε να πείτε τη θέση σας για το μεταναστευτικό

Το ΚΚΕ κατηγορεί την κυβέρνηση για διγλωσσία όσον αφορά την πολιτική για το μεταναστευτικό ζήτημα και την καλεί να δώσει σαφείς απαντήσεις.

«Η αναγκαία διερεύνηση του ζητήματος, για το πώς εκδόθηκε το επίσημο έγγραφο αστυνομικής εντολής σχετικά με τις διαδικασίες κράτησης μεταναστών, δεν μπορεί...

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΙΟΖΗΔΕΣ-Τσόμσκι: Ο ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε άγρια επίθεση από τη Γερμανία -Δεν πέτυχε πολλά στις διαπραγματεύσεις

Αντιμετωπίζοντας το αντίπαλον δέος που δεν ήταν η ΕΕ, αλλά κυρίως η Γερμανία, η Ελλάδα υπό την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε άγρια επίθεση και σημείωσε μικρή πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

ΒΙΝΤΕΟ: Πασίγνωστη ηθοποιός ευθύνεται για τον γυμνό άνδρα στο Μπάκιγχαμ!

Μία... πασίγνωστη ηθοποιός κρύβεται πίσω από το βίντεο που δείχνει έναν γυμνό άνδρα να δραπετεύει από το Μπάκιγχαμ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο γυμνός άνδρας έγινε «τσακωτός» την περασμένη Παρασκευή, την ώρα που το έσκαγε από παράθυρο του παλατιού, έχοντας δέσει σεντόνια.

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!Γιούνκερ: "Εξηγήστε στους Έλληνες ότι δεν θα γίνουν όσα τους τάξατε"

Μήνυμα του προέδρου της Κομισιόν προς την ελληνική κυβέρνηση
  
Καταπέλτης ήταν ο πρόεδρος της Κομισιόν σε δηλώσεις του σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ανέφερε πως κάποιες από τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης δεν θα υλοποιηθούν. Μάλιστα, τόνισε πως κάποιος πρέπει να το εξηγήσει αυτό στους Έλληνες ψηφοφόρους.

Στα όριά τους από ρευστό τα Ταμεία

Στο «κόκκινο» είναι τα ασφαλιστικά ταμεία και τα περιθώρια για οικειοθελή μεταφορά των διαθεσίμων τους σε κρατικά repos είναι πολύ στενά (ενδεχομένως και ανύπαρκτα).

Ενδεικτικό της κατάστασης στο ασφαλιστικό σύστημα είναι πως το ΙΚΑ αναγκάζεται και αυτόν τον μήνα να πάρει «δάνειο» για να μπορέσει να καταβάλει τις συντάξεις.