31 Μαρτίου 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ

    Είμαστε κοντά σε συμφωνία,λένε τα αυτιστικά παπαγαλάκια της κυβέρνησης. Αύριο ,η , το αργότερο μεθαύριο παίρνουμε τα χρήματα λένε οι νταβατζήδες.
    Ευτυχώς όμως υπάρχουν λογικές και υπεύθυνες φωνές ,όπως ο αριστερός μεν ,πλην έντιμος Μιχάλης Ιγνατίου ,που μόλις έστειλε τη παρακάτω δημοσίευση.

ΟΙ διαφορές Αθήνας-δανειστών είναι μεγάλες λένε στη Ουάσιγκτον

«Σιγή ιχθύος» από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για τις αρνητικές εξελίξεις στις Βρυξέλλες και την αποτυχία συμφωνίας μεταξύ των δανειστών και των ελληνικών αρχών. Δεν έχει εκδοθεί ανακοίνωση, ούτε έχει γίνει ενημέρωση για τις σημερινές εξελίξεις.
Ο επικεφαλής της Αποστολής Ρίσι Γκογιάλ (φωτογραφία) επιστρέφει απόψε στην Ουάσιγκτον για να ενημερώσει την κ. Κριστίν Λαγκάρντ, τον κ. Πολ Τόμσεν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που ασχολείται με την Ελλάδα.
Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν υπήρξε συμφωνία, τόνισαν λολες οι πλευρές ότι πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια, αλλά εδώ στην Ουάσιγκτον δεν νομίζουν ότι «είμαστε κοντά σε συμφωνία». Αντίθετα υποστηρίζουν ότι «οι διαφορές είναι μεγάλες, και σε μερικά θέματα εξεπέραστες».
Βεβαίως, τα πράγματα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλά με τα σημερινά δεδομένα, οι δανειστές βασικά ζητούν από την Αθήνα «να κάνει τον συμβιβασμό διότι τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και χάνεται πολύτιμος χρόνος». Τονίστηκε πως χωρίς συμβιβασμό, δεν θα προχωρήσουν οι συζητήσεις με θετικό τρόπο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το Ταμείο θα παραμείνει πιστό στο Καταστατικό του και δεν θα κάνει εκπτώσεις. Ετσι, για να εκταμιευθεί έστω και ένα ευρώ πρέπει να γίνει επιθεώρηση, και όταν στο ΔΝΤ ομιλούν για επιθεώρηση εννοούν κανονική επιθεώρηση.
Επίσης θυμίζουν ότι όλες οι επιθεωρήσεις, όλες οι επισκέψεις, ακόμα και στη Γερμανία, και στις Ηνωμένες Πολιτείες, γίνονται από τα κλιμάκια του Ταμείου στα υπουργεία των χωρών, και στις κυβερνητικές υπηρεσίες. Δεν γίνονται στα ξενοδοχεία. Εάν η ελληνική κυβέρνηση καλέσει το Ταμείο για επιθεώρηση, ο κ. ΓΚογιάλ και η ομάδα του πρέπει να έχουν πρόσβαση στα υπουργεία και στις αρμόδιες υπηρεσίεες.
Τέλος οι δανειστές εκφράζουν παράπονα ότι οι υπουργοί δεν δίνουν όλα τα στοιχεία που ζητούν τα μέλη των τεχνικών επιτροπών, και αυτό εμποδίζει τη γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών του.
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

ALERT! «Φασίστες» χάκαραν την ΑΥΓΗ! Ανέβασαν κείμενο που ξεβρακώνει τις κομμουνιστικές παρλαπίπες Μπαλτά!

[Δεν εξηγείται αλλιώς ότι στην ΑΥΓΗ ανέβασαν το παρακάτω άρθρο που απαντά στον κομμουνιστή Μπαλτά και το μήνυμά του προς τους μαθητές για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου... Πάντως είδατε τι κάνει η αγωνία να διατηρήσεις την καρέκλα και την εξουσία; Μέχρι και την έννοια του "έθνους" ανακαλύπτει μόλις γευτείς το μέλι...]

Όσα «ξέχασε» να πει ο κ. Μπαλτάς για την Επανάσταση του 1821

Του Στάθη Διομήδη

Πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Παιδείας κ. Μπαλτάς έστειλε μια επιστολή στα σχολεία όλης της χώρας με αφορμή τον εορτασμό της Επανάστασης του 1821.

Σε αυτή την επιστολή ο κ. Μπαλτάς αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι: «η ελληνική Επανάσταση υπήρξε τέκνο του Διαφωτισμού... Όπως και με το πρώτο Σύνταγμα της Αμερικής έτσι και τώρα με το πρώτο Σύνταγμα της Επαναστατημένης Ελλάδας ένας λαός ή ένα έθνος εγκαινιάζει την ύπαρξή του... Όλες οι επαναστάσεις όπως και η Ελληνική δημιούργησαν σε μεγάλο βαθμό τους λαούς που τις έκαναν».

Η απάντηση του Άδωνι στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Στην ΣΥΡΙΖΑϊκη κριτική που δέχθηκε από τον παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικο, απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Bild: Βρέθηκε βίντεο με τις τελευταίες στιγμές μέσα από το Airbus -Τι δείχνει

Ενα βίντεο που καταγράφει τις τελευταίες στιγμές μέσα στο μοιραίο Airbus της Germanwings, πριν από τη συντριβή στις γαλλικές Αλπεις, ισχυρίζονται ότι έχουν στην κατοχή τους η Bild και το Paris Match.

ΣΩΣΤΟΣ! Μητσοτάκης στη FAZ: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εντελώς ανίκανοι-Ενοχλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύεται να βρει ένα κατάλληλο «μεταρρυθμιστικό αφήγημα», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη που έδωσε τη Δευτέρα στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ: Εβγαλαν ανακοίνωση για να πουν πως ο υπουργός δεν είναι τσακωμένος με τον αναπληρωτή!

Μπαλτάς και Κουράκης ενημερώνουν «αρμοδίως» πως «υπάρχει απόλυτη συνεργασία μεταξύ των επιτελείων τους» και ότι «κοινός σκοπός» είναι η εύρεση της βέλτιστης λύσης προς όφελος της εκπαίδευσης

Μητέρα Β. Γιακουμάκη: «Δεν κατάλαβα το μαρτύριο του γιου μου»

Η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Μαρία, κατέθεσε χτες στην Ασφάλεια Ρεθύμνου για τις τελευταίες επικοινωνίες της με το γιο της, Βαγγέλη. Η μητέρα συντετριμμένη απάντησε τις ερωτήσεις που είχαν σταλεί από την ασφάλεια Ιωαννίνων στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ ΠΕΣ ΑΔΕΡΦΕ; Γκουρία: Για τα προβλήματα της Ελλάδας δεν φταίει η τρόικα

Η τρόικα δεν είναι αυτή που ευθύνεται για τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ, Άνχελ Γκουρία.

ΕΚΑΝΕ ΚΙ Η ΜΥΓΑ Κ@ΛΟ! Και ο Σκουρλέτης απειλεί τα ΜΜΕ... με ελέγχους

Στην ατζέντα ο κατώτατος μισθός, οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας και η ενδυνάμωση του ΣΕΠΕ

Tην εντατικοποίηση των ελέγχων από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) στα μέσα ενημέρωσης, ζήτησαν τα μέλη της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) από τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πάνο Σκουρλέτη, με τον οποίο συναντήθηκαν.

ΦΩΤΟ-Η Ορνέλα Μούτι κάνει γιόγκα στη Θεσσαλονίκη

H 70χρονη Ορνέλα Μούτι, η γυναίκα-θρύλος του ιταλικού κινηματογράφου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να κάνει μαθήματα yoga.

Bloomberg: Στα 3 δισ. ευρώ οι εκροές καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες τον Μάρτιο

Τελευταία ημέρα του Μαρτίου και το Bloomberg με δημοσίευμα του αναφέρει ότι μέσα στον Μάρτιο έφυγαν από τις ελληνικές τράπεζες 3 δισ. ευρώ.

Καραγκούνης για την εξεταστική φωτοβολίδα ΣΥΡΙΖΑ: Ας κάνουν όσες θέλουν! Στα παπάρια μας!Τη Νέα Δημοκρατία δεν την αγγίζει καμία.

«Ας κάνουν όσες εξεταστικές θέλουν» δήλωσε ο εκπρόσωπος Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης σχετικά με την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια.

Ο Κάμερον είναι ξάδελφος της Κιμ Καρντάσιαν -Η αποκάλυψη του Βρετανού πρωθυπουργού [εικόνα]

Είναι να αναρωτιέται κανείς. Ποιος είναι πιο διάσημος σε αυτή την οικογένεια; Ο Ντέιβιντ Κάμερον ή η Κιμ Καρντάσιαν;

Κι όμως, είναι αλήθεια. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας είναι συγγενής της celebrity, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο περιοδικό Heat.

Έτσι βρίσκουν την ταυτότητα των νεκρών της Germanwings

Δείτε φωτογραφίες - Οι συγγενείς περιμένουν με αγωνία να γίνει η ταυτοποίηση των δειγμάτων DNA 

Δείγματα DNA από τα θύματα της συντριβής του Airbus A320 της Germanwings, έχουν συγκεντρώσει οι ερευνητές στις γαλλικές Άλπείς.

«Πυρ και μανία» οι εισαγγελείς για το νομοσχέδιο με τις συλλήβδην αποφυλακίσεις: Η κυβέρνηση επιβραβεύει ακόμη και δράστες κακουργημάτων

Κάνουν λόγο για αυθαίρετη μείωση ποινών, κατηγορούν την κυβέρνηση ότι δεν σέβεται τους νόμους και τονίζουν ότι μοιάζει σαν να επιβραβεύονται ακόμη και δράστες κακουργημάτων - Διαβάστε την ανακοίνωση-καταπέλτης της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος

ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ! Ψωμιάδης: Με δέχτηκε ο Τσίπρας στο Μαξίμου

Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα θα έχει αύριο Τετάρτη στις 16.00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ελπίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ "MACEDONIA" στα Σκόπια: «Το ζήτημα της ονομασίας έχει εισέλθει σε μία διαφορετική φάση»

«Στην Ελλάδα υπάρχει μία νέα πραγματικότητα. Για πρώτη φορά στην πολιτική σκηνή στην Ελλάδα έχουμε πολιτικούς, οι οποίοι δεν φέρουν το φορτίο της κληρονομιάς από τον ψυχρό πόλεμο και ιδιαίτερα από τον εμφύλιο πόλεμο. Αλλάζουν τα δεδομένα» είπε ο κ. Ιβάνοφ... και μάλλον μετά αναφώνησε: "ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

ΚΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΤΣΙ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ κατηγορούν την κυβέρνηση ότι με ΠΝΠ χαρίζει χρέη σε μεγαλοοφειλέτες

Επίθεση στην κυβέρνηση για την πρώτη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

«Προκλητική» και «σκανδαλώδη» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την πρώτη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που κατέθεσε η κυβέρνηση για την τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών με διαγραφή προστίμων και πρόσθετων φόρων.

ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ! Όποιος άπλυτος αποχωρεί απ'την κατάληψη της Πρυτανείας συλλαμβάνεται-10 συλλήψεις ως τώρα

Όποιος αποχωρεί από το υπό κατάληψη κτήριο συλλαμβάνεται - Μεταξύ των συλληφθέντων και άτομο που είχε κατηγορηθεί για ένταξη στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς-Εισαγγελία: Ζητήσαμε την παρέμβαση της Αστυνομίας

Σε δέκα συλλήψεις έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η αστυνομία, έξω από το υπό κατάληψη κτήριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο κέντρο της πόλης.

Με την Ελλάδα κανένας ρε προδότες! Ο Λαφαζάνης δίνει τα πετρέλαια στη Ρωσία, ο Καμμένος στις ΗΠΑ

Μ@λάκα Κύπριε!! Τι οικόπεδα, διαγωνισμούς, διαφάνεια, εθνικό συμφέρον και πίπες; Οι απευθείας εκχωρήσεις έχουν το μέλι ρεεεε

Ο υπερυπουργός ανακοίνωσε ότι ρωσικές εταιρείες θα συμμετάσχουν στους διαγωνισμούς για τα κοιτάσματα «μαύρου χρυσού» σε Ιόνιο και νότια Κρήτη - Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε μιλήσει για συνεκμετάλλευση 70%-30% με τις ΗΠΑ

Συνθήκες – σοκ στην αγορά: Τέρμα οι εγγυητικές επιστολές και από τις ελληνικές τράπεζες!

H ασφυκτική κατάσταση των τραπεζών έχει κλείσει και τις τελευταίες στρόφιγγες ρευστότητας προς τις επιχειρήσεις, με το σύνολο της αγοράς, πλην του τουρισμού, να έχει νεκρώσει.

Έδειξαν τη λίστα στους ευρωπαίους σε ελληνικά σε tablet! Τι γραφουν Bild και Handelsblatt

Μόνο στα ελληνικά και μέσα σε ένα tablet έχουν δει οι Ευρωπαίοι τη λίστα της Ελλάδας με τις μεταρρυθμίσεις, όπως γράφουν η εφημερίδα Bild αλλά και η Handelsblatt.

Στα 279 εκ. ευρώ η αποζημίωση για το μοιραίο Airbus

Στα 300 εκατομμύρια δολάρια ήτοι 279 εκ. ευρώ ορίστηκε η αποζημίωση για τη συντριβή του μοιραίου Airbus A320 όπως ανακοίνωσε ο όμιλος Lufthansa.

ΦΩΤΟ-ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟ! Γνωστός ηλίθιος ακούει σκυλιά να γαυγίζουν!

Μα φυσικά πρόκειται για τον αποδεδειγμένο ηλίθιο Αντιπεριφερειάρχη της Δούρου, Γιώργο Καραμέρο (ο οποίος δυστυχώς διαχειρίζεται τα εκατοντάδες εκ της Περιφέρειας!!) ο οποίος πάσχει από σοβαρή ψυχική νόσο αφού ακούει σκυλιά να γαυγίζουν.... Δείτε τι έγραψε πάλι ο βλάκας στο Twitter και έφαγε άγριο κράξιμο:

ΚΛΑΙΩ ρε βλάκες ΝΔίτες που σας κάνουν ρόμπες οι ΣΥΡΙΖΑίοι για κάτι που ήδη έκανε ο Τσίπρας

Υποθέσεις της πο@τσας στην ουσία που υπάρχουν παντού και πάντα θα υπάρχουν αλλά μόνο οι μπουμπούνες ΝΔίτες θα στιγματιστούν επειδή πρωτοκολλούσαν τα ρουσφέτια ενώ οι άρχοντες ΣΥΡΙΖΑίοι με εμπειρία ΠΑΣΟΚ τα κάνουν προφορικά όπως στο προφορικό είπε ας πούμε ο Τσίπρας στον Κοτζιά "πάρε τον ξάδερφό μου σύμβουλο"... και τον πήρε! 

Εν τω μεταξύ μη βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά ότι όλοι αυτοί για τους οποίους οι βουλευτές της ΝΔ ζητούσαν ρουσφέτια ψήφισαν τελικά και ΝΔ... το πιθανότερο είναι να ψήφισαν και ΣΥΡΙΖΑ ενώ ΝΔ ψήφισαν οι μ@λάκες που σκίσατε με φόρους ή όποτε ζήτησαν κάτι τους είπαν "απαπαπα δεν γίνεται αυτό"... τέτοιοι μαλ@κες είστε γιαυτό το πόπολο σας καλεί μόνο στα δύσκολα και μόλις το κάρο αρχίσει να τσουλάει φέρνει αυτούς που ξέρουν να μοιράζουν χρήμα και θέσεις

Διαβάστε να γελάσετε πως τους ξεσκίζει ο Κούλογλου με 10-20 χαρτιά της πο@τσας που βρήκαν αφού επί 2 μήνες ψάχνουν τα πάντα και δεν βρίσκουν τίποτα σοβαρό:

Μέρος δεύτερο και εξίσου αποκαλυπτικό με το πρώτο, στη βιομηχανία των γαλάζιων, και όχι μόνον, ρουσφετιών επί των ημερών Σαμαρά: Το tvxs.gr φέρνει σήμερα στο φως και νέα έγγραφα - ντοκουμέντα για το μπαράζ αιτημάτων από υπουργούς και βουλευτές της (τότε κυβερνητικής) ΝΔ προς τη Γενική Γραμματεία Εσόδων για το βόλεμα «δικών τους παιδιών».

“Γλείφει” Ρωσία ο Τσίπρας

«Οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις δεν έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να αποτραπεί αυτή η χωρίς νόημα πολιτική των κυρώσεων εν μέσω των εντάσεων στην Ουκρανία», τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο Tass ενόψει της επίσκεψής του στη Μόσχα στις 8 Απριλίου.

Ρόδος: Κουμπάρα θέλει να παντρευτεί τον κουμπάρο αλλά δεν μπορεί!

Θεωρούνται πνευματικοί συγγενείς δευτέρου βαθμού – Η υπόθεση έφτασε μέχρι την Ιερά Σύνοδο που είπε «όχι»

«Βέτο» άσκησε η εκκλησία σε ζευγάρι που ήθελε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον πατροπαράδοτο τρόπο.  Αιτία αυτής της απόφασης είναι η κουμπαριά που έχει το ζευγάρι μεταξύ του, αφού ο υποψήφιος γαμπρός έχει βαφτίσει το παιδί της υποψήφιας νύφης.

Η Bild δε βλέπει τη λίστα, αλλά βλέπει ουρά από bank run

Αυτή τη λίστα περιμένει η Ευρώπη μία ολόκληρη εβδομάδα, γράφει η γερμανική εφημερίδα απεικονίζοντας τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Μία ρήξη θα οδηγούσε το 80% των Ελλήνων κάτω από τα όρια της φτώχειας, λέει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ

Απαιτείται συμφωνία και έντιμος συμβιβασμός το συντομότερο δυνατόν, που θα εξασφαλίζει τη χρηματοδότηση της χώρας τα επόμενα 2-3 χρόνια, τόνισε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας σήμερα στο Athens Investment Forum που διοργανώνει η Ένωση Εισηγμένων Εταιρειών. Ο κ. Μίχαλος προειδοποίησε για κίνδυνο ξαφνικού θανάτου χιλιάδων επιχειρήσεων αν υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις.

Όμηρος κρατείται Τούρκος εισαγγελέας! (ΦΩΤΟ)

Σοκ έχουν προκαλέσει οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες, στις οποίες απεικονίζεται ο Τούρκος εισαγγελέας Μεχμέτ Σαλίμ να κρατείται όμηρος από ακροαριστερούς, οι οποίοι τον απειλούν έχοντας ένα πιστόλι στον κρόταφό του!

Πάγκαλος: Kαθάρματα προπαγανδιστικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ – στην « Αυγή» γράφουν για την υγεια μου

Για «διάφορα καθάρματα προπαγανδιστικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ – στην « Αυγή» έκανε λόγο ο Θεόδωρος Πάγκαλος για τα όσα γράφουν για την κατάσταση της υγείας του.

Καραγκούνης: Η κυβέρνηση πρέπει να σοβαρευτεί

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, για τα όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή.

BINTEO-Ηλίθιος “έλιωσε” με αυτοκίνητο οδηγό μηχανής στη Βουλιαγμένης και εξαφανίστηκε!

Το τραγικό περιστατικό έγινε χθες τη νύχτα λίγα λεπτά μετά τις εννιά. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που κυριολεκτικά πέρασε πάνω από τον άτυχο 42χρονο οδηγό της μηχανής εξαφανίστηκε

Χαμός στο ΑΤΜ φρέσκου γάλακτος στην Κυψέλη - Πως λειτουργεί και πόσο κοστίζει το γάλα

Να μια έξυπνη ιδέα που αρέσει στον κόσμο! Τα ΑΤΜ φρέσκου γάλακτος ήρθαν και στην Αθήνα. Στο μηχάνημα της Κυψέλης ήδη γίνεται χαμός από τους καταναλωτές. Δείτε πως λειτουργεί το μηχάνημα και πόσο κοστίζει το γάλα. 

Κάνουν και τους καμπόσους οι μαλ@κες! Χάος από τη διακοπή ηλεκτροδότησης σχεδόν σε όλη την Τουρκία

Το μετρό ακινητοποιημένο. Στους δρόμους χάος γιατί δεν υπάρχουν... φανάρια. Η Άγκυρα, η Κωνσταντινούπολη και δεκάδες άλλες πόλεις της Τουρκίας χωρίς ρεύμα εξαιτίας της διακοπής ηλεκτροδότησης... μαμούθ! 

Παραιτήθηκε λόγω Ελλάδας ο αντιπρόεδρος του αδελφού-κόμματος της Μέρκελ

Ο Πέτερ Γκαουβάιλερ επικαλείται διαφωνίες με την προσέγγιση της κυβέρνησης στο θέμα της ελληνικής κρίσης χρέους καθώς και με την αγορά ομολόγων από την ΕΚΤ

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου του αδελφού κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ (CSU) ανακοίνωσε την Τρίτη ο Πέτερ Γκαουβάιλερ.

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ οι διαπραγματεύσεις χωρίς συμφωνία λένε Ευρωπαίοι αξιωματούχοι

​Αφού χύθηκαν τόνοι μελάνης σε Ελλάδα και εξωτερικό για την λίστα των μεταρρυθμίσεων που πρότεινε η ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές και ενώ έγιναν δεκάδες αντιπαραθέσεις τα τελευταία 24ωρα εντός και εκτός Βουλής για τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους,τελικά όπως γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο, οι διαπραγματεύσεις τόσο στην Αθήνα με τα τεχνικά κλιμάκια όσο και στο Brussels Group, (δηλαδή στις Βρυξέλλες) ολοκληρώθηκαν.

ΠΟΣΟ Μ@ΛΑΚΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ; Μάρδας: Ο ΕΝΦΙΑ θα διατηρηθεί για λίγο-Σακελλαρίδης: Ο ΕΝΦΙΑ δεν θα πληρωθεί

Τι θα πει θα διατηρηθεί για λίγο; Αφού τώρα δεν τον πληρώνουμε, τι μας απασχολεί αν ο νόμος υπάρχει ή δεν υπάρχει; Μήπως ο ποιητής θέλει να πει κάτι άλλο αλλά δεν το λέει; Δηλ. ότι απλά θα του αλλάξουν όνομα αλλά θα πληρώσουμε τα ίδια; Όταν τον ρώτησαν, απάντησε ότι αυτό είναι λεπτομέρεια και οι Καμπουροοικονομέες κατάπιαν την απάντηση αμάσητη

Τη διατήρηση του ΕΝΦΙΑ για μικρό χρονικό διάστημα ακόμα και την αντικατάστασή του από μια άλλη ρύθμιση προανήγγειλε ο Δημήτρης Μάρδας με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Bloomberg: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σταματήσει τη διγλωσσία του -Τρανό παράδειγμα ο ΟΛΠ

Η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας τη Δευτέρα στη Βουλή, ήταν να πετύχει μια ευρύτερη συσπείρωση των δυνάμεων και να αναζητήσει έναν βαθμό συναίνεσης, έτσι ώστε να καταλήξει σε μια διαπραγμάτευση με τους εταίρους και να λάβει την οικονομική βοήθεια που χρειάζεται άμεσα η Ελλάδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Απαράδεκτη για άλλη μια φορά η Κωνσταντοπούλου-Το κωλοτούμπας φυσικά και με προσβάλει και είναι τελείως ψευδές

Τον λόγο για τον οποίο η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αποχώρησε από τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή αποκάλυψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε δύο στρατόπεδα το υπουργείο Παιδείας: Κόντρα Μπαλτά – Κουράκη για το εξεταστικό σύστημα

Σφοδρή κόντρα έχει ξεσπάσει στο υπουργείο Παιδείας μεταξύ του υπουργού Αριστείδη Μπαλτά και του αναπληρωτή υπουργού Τάσου Κουράκη αναφορικά με το νέο εξεταστικό σύστημα για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΣΗ! Συνεχίζεται η κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ παρότι η εισαγγελία ζητά η ΕΛΑΣ να τους πετάξει έξω

Παραμένουν στο κτίριο της Πρυτανείας του πανεπιστημίου Αθηνών οι αντιεξουσιαστές που ζητούν την απελευθέρωση κρατουμένων για τρομοκρατία. Δεν έχει παρέμβει η Αστυνομία

ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΜΕ! Με Νόμο ο κομισάριος Παππάς αποκτά δυνατότητα να κλείνει χρεωμένα κανάλια!!

Είδες Αντώνη πως γίνονται οι σωστές δουλειές; Θα τους απειλεί, θα τον λιβανίζουν και ο ηλίθιος λαός θα πανηγυρίζει ότι χτυπάει τη διαπλοκή... αυτά για να μαθαίνετε...

Ο ρόλος του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και η συσχέτιση άρθρου του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ με τις υποχρεωμένες εταιρείες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Πώς σχολιάζουν το επίμαχο σημείο νομικές πηγές.

Ο «χρησμός» Δραγασάκη για τον ΟΛΠ για να μην πει ευθέως τη λέξη ιδιωτικοποίηση

Νέα δεδομένα δημιουργεί για τον διαγωνισμό η γραμμή που χαράσσει η κυβέρνηση. Το εσωτερικό μέτωπο και το ερώτημα της στάσης των δυο βασικών διεκδικητών του διαγωνισμού.

Βίντεο-ΑΡΧΟΝΤΕΣ!! Ο μπουχέσας Ξηρός γλεντά με τους «Πυρήνες» μέσα στον Κορυδαλλό

Παίζει λύρα χαμογελαστός και διασκεδάζει στη φυλακή

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο δημοσίευσε το βράδυ της Δευτέρα το Mega στο οποίο το μέλος της 17Ν, Χριστόδουλος Ξηρός, φαίνεται να παίζει λύρα στις φυλακές Κορυδαλλού και να γλεντά με τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Άδωνις: Ειλικρινά κατάλαβε κανείς γιατί συγκάλεσε την Βουλή ο Τσίπρας;

Την έκτακτη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής με αντικείμενο την ενημέρωση, για τα ζητήματα που άπτονται της τρέχουσας διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας,Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Συγκεκριμένα με δύο αναρτήσεις έγραψε;

Μπακογιάνη για Κωνσταντοπούλου: "Η Ζωή είναι μία ανασφαλής γυναίκα"

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε για σεξισμό και ρατσισμό τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, πήρε θέση για το "θερμό" επεισόδιο που έγινε στη Βουλή.

ΕΛΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ, ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΧΩΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ! Στο Taxisnet τα ειδοποιητήρια για το απλήρωτο «χαράτσι» του 2013

Όσοι φορολογούμενοι έχουν απλήρωτο ολικά ή μερικά το χαράτσι ακινήτων του 2013 θα πρέπει να αναζητήσουν το εκκαθαριστικό τους και να το εξοφλήσουν έως τα τέλη Απριλίου ή εναλλακτικά να το εντάξουν στη ρύθμιση των 100 δόσεων.

ΠΑΜΑΚ: Ραγδαία πτώση της ικανοποίησης από τη διαπραγμάτευση και ακόμα δεν ακούσαμε το κοστούμι των μέτρων

Ενισχυμένοι εμφανίζονται οι κύριοι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος στη νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ σε σχέση με την αντίστοιχη μέτρηση του Ιανουαρίου

Πρυτανεία-εισαγγελία καλούν τον Πανούση να παρέμβει... Πυρήνες της Φωτιάς-Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ τον καλούν να μην παρέμβει... εσείς τι λέτε ότι θα κάνει;

Νεολαία Σύριζα: Απαράδεκτη οποιαδήποτε απόπειρα επέμβασης των ΜΑΤ με στόχο την εκκένωση της Πρυτανείας - Έγκλειστοι Πυρήνες: «Χειρονομία απελευθέρωσης »- Πανούσης: Δεν θα κάνω καμιά δήλωση μέχρι να λήξει το θέμα

Απίστευτο γαϊτανάκι ευθυνών για την κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών την ώρα που το κεντρικό κτήριο της διοίκησης βρίσκεται υπό κατάληψη από το πρωί της Δευτέρας από ομάδα αντιεξουσιαστών.

Το Bloomberg δημοσιοποιεί την ελληνική λίστα μέτρων ύψους 3,7 δις ευρώ (αναλυτικά τα μέτρα)

Συνολικά μέτρα ύψους 3,7 δισ. ευρώ, αλλά και παροχές ύψους 1 δισ. ευρώ φέρεται να περιλαμβάνει η λίστα των μεταρρυθμίσεων που βάζει στο τραπέζι η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Στο 1,5 δισ. ευρώ κατεβαίνει ο πήχης των εσόδων από τις αποκρατικοποιήσεις, στο1,2% του ΑΕΠ τοποθετείται το πρωτογενές πλεόνασμα για το 2015.

Το βασικό σενάριο για το 2015 προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 1,2% του ΑΕΠ, ενώ τα προτεινόμενα μέτρα περιλαμβάνουν εντατικοποίηση των ελέγχων στις λίστες με τις offshore και τα τραπεζικά εμβάσματα, το σχέδιο για τον ΦΠΑ, νέους διαγωνισμούς για το e-gaming, δημοπρασίες για τις άδειες τηλεόρασης, βελτιωμένες ρυθμίσεις για τα χρέη, εξορθολογισμό του ΚΒΣ, συγχώνευση οργανισμών κοινωνικής ασφάλισης. Αναλυτικότερα:

Δημοσιονομική πολιτική

Στο δημοσιονομικό μέτωπο, το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά, σύμφωνα με πηγές του, ότι το πρωτογενές πλεόνασμα μπορεί να υπερβεί το 1,2% του ΑΕΠ το τρέχον έτος και να φτάσει ακόμη και στο 1,5% του ΑΕΠ, υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμοστεί μια σειρά μέτρων με καθαρή δημοσιονομική επίπτωση 3,7 δισ. ευρώ.

Το μεγαλύτερο μέρος των προσδοκώμενων εσόδων αναμένεται να προέλθει από τους ελέγχους τραπεζικών καταθέσεων στο εξωτερικό (725 εκατ. ευρώ), την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής μέσω ΦΠΑ (350 εκατ.), τους διαγωνισμούς για τις τηλεοπτικές άδειες (350 εκατ.) και τη ρύθμιση των εκπρόθεσμων οφειλών προς εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία.

Άλλες παρεμβάσεις αποτελούν η βελτιστοποίηση του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (300 εκατ.), η λοταρία αποδείξεων (270 εκατ.), η αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου στα τσιγάρα και τα καύσιμα (250 εκατ.), μείωση κόστους φοροεισπράξεων (225 εκατ.) και νέοι διαγωνισμοί για τα διαδικτυακά  τυχερά παιχνίδια (200 εκατ. έναντι 500 εκατ. ευρώ προηγούμενου στόχου).

Η καθαρή δημοσιονομική επίπτωση των 3,7 δισ. ευρώ στηρίζεται επίσης στην υπόθεση πως η κυβέρνηση θα αναβάλει τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος για επικουρικές συντάξεις (δαπάνη 326 εκατ.), θα επαναφέρει την 13η σύνταξη για συνταξιούχους που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας (δαπάνη 600 εκατ.) και θα διατηρήσει το ίδιο καθεστώς για συνταξιούχους που λαμβάνουν το επίδομα ΕΚΑΣ (δαπάνη 82 εκατ.). Η συνολική αρνητική δημοσιονομική επίπτωση ανέρχεται στα περίπου 1 δισ. ευρώ.

Ιδιωτικοποιήσεις

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, τα έσοδα από αποκρατικοποιήσεις αναθεωρήθηκαν στα 1,5 δις. ευρώ για το 2015, 700 εκατ. ευρώ χαμηλότερα από τα τον στόχο των 2,2 δις. ευρώ που είχε τεθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Τα βασικά έργα τα οποία αναμένεται να προχωρήσουν ή να ολοκληρωθούν περιλαμβάνουν το Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, το Ιπποδρομικό Στοίχημα και τα περιφερειακά αεροδρόμια.

Η αγοραστική αξία για το 67% του ΟΛΠ που κατέχει το ΤΑΙΠΕΔ και είναι προς πώληση ανέρχεται στα 180 εκατ. ευρώ.

Αναφορικά με τον διαγωνισμό για τον ΟΔΙΕ, ο γίγαντας στοιχημάτων ΟΠΑΠ κατέθεσε την μεγαλύτερη προσφορά ύψους 40,5 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο Σεπτέμβριο. Ο Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων της Ελλάδας ανακοίνωσε στις 26 Μαρτίου ότι σκοπεύει να καλέσει τον ΟΠΑ να εκτελέσει τη συμφωνία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναφορικά με τη διαδικασία υποβολής προσφορών για την 40ετή παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης, λειτουργίας και διαχείρισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε το Νοέμβριο ότι η κοινοπραξία Fraport AG – Slentel Ltd είναι ο προτιμώμενος πλειοδότης με μία προκαταβολική αμοιβή ύψους 1,23 δισ. ευρώ και ετήσια πληρωμή ύψους 22,9 εκατ. ευρώ για τη διάρκεια της παραχώρησης.

Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών, αντί να επιδιώξουν αυτό που θεωρείται «ξεπούλημα» περιουσιακών στοιχείων, η προσέγγιση της κυβέρνησης είναι να επιλέγει συμφωνίες στις οποίες το κράτος διατηρεί ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό και μπορεί να διασφαλίσει ότι τα εργασιακά δικαιώματα προστατεύονται.

Διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις

Επίσης, η κυβέρνηση θέλει ακόμη να υποβάλλει οκτώ νομοσχέδια που να εισάγουν διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στους επόμενους τομείς:

1.Ενίσχυση της αυτονομίας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και ελευθερώνοντάς την από παρεμβάσεις, κάτι που αποτελεί μακροχρόνιο αίτημα από τους δανειστές της Ελλάδας.

2.Αρση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων που υπονομεύουν την βιωσιμότητα του συνταξιοδοτικού συστήματος.

3.Εκσυγχρονισμός του κώδικα φορολογίας εισοδήματος και εξάλειψη των φοροαπαλλαγών.

4.Εισαγωγή συστήματος συμψηφισμού ληξιπρόθεσμων οφειλών κράτους και ιδιωτών.

5.Εφαρμογή του οργανικού Νόμου του προϋπολογισμού που βελτιώνει τη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών.

6.Να επιτρέπει η εξωδικαστική διευθέτηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

7.Εφαρμογή ενός νέου κώδικα πολιτικής δικονομίας, ενθαρρύνοντας την μεγαλύτερη εξειδίκευση των δικαστηρίων και εισάγοντας ένα ηλεκτρονικό σύστημα κατάθεσης, για την επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης.

8.Βελτίωση της αξιοπιστίας και της θεσμικής ανεξαρτησίας της ΕΛΣΤΑΤ.

Χρέος

Μέσω των προτάσεων που απεστάλησαν στις Βρυξέλλες, κύκλοι του ΥΠΟΙΚ αναφέρουν ότι η κυβέρνηση επίσης επιχειρεί να εγείρει εκ νέου το ζήτημα της βιωσιμότητας του χρέους και το πώς μπορεί αυτό να αντιμετωπιστεί με την επιστροφή στην ανάπτυξη η οποία οδηγείται τις επενδύσεις, τον καθαρισμό των μη εξυπηρετούμενων δανείων στο τραπεζικό σύστημα και την σύνδεση της αποπληρωμής του ελληνικού χρέους με την ανάπτυξη.

Με το βλέμμα στο τι πρόκειται να συμβεί μετά τον Ιούνιο του 2015, όταν η τρέχουσα συμφωνία με τους δανειστές λήγει, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το υπουργείο Οικονομικών προτείνει τη διενέργεια μιας νέας ανάλυσης της βιωσιμότητας του χρέους, η οποία θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει να καθοριστούν τα κατάλληλα πρωτογενή πλεονάσματα που η Ελλάδα πρέπει να επιτύχει.

Η Αθήνα επίσης, προτείνει τη δημιουργία ενός επενδυτικού προγράμματος σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Επίσης θέλει να αντιμετωπίσει τα NPLs μέσω της δημιουργίας μίας bad bank με τη χρήση των ομολόγων 10,9 δισ. ευρώ του EFSF που επιστράφηκαν στον ESM τον προηγούμενο μήνα.

Προτείνεται η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους μέσω ενός καταλόγου έξυπνων ανταλλαγών (swaps) που περιλαμβάνουν ομόλογα συνδεδεμένα με το ονομαστικό ΑΕΠ με στόχο τη δημιουργία εμπιστοσύνης στον ιδιωτικό τομέα ότι οι αποπληρωμές θα είναι πιο διαχειρίσιμες στο μέλλον, ενώ οι επενδυτές θα αναγνωρίσουν ότι η Ευρώπη έχει άμεσο ενδιαφέρον να δει το ονομαστικό ΑΕΠ της Ελλάδας θα επεκτείνεται.

Χωρίς ουσία η συζήτηση στη Βουλή! Ο Τσίπρας ζήτησε τη συναίνεση Σαμαρά-Θεοδωράκη και την πήρε - Αλλά την τίναξε στον αέρα η Ζωή

- Παρά τη σφοδρή κριτική από τον Τσίπρα προς τον Α. Σαμαρά ο πρωθυπουργός ζήτησε τη συναίνεση της Ν.Δ.
- Ο κ. Τσίπρας ζήτησε επίσης ονομαστικά τη συναίνεση του επικεφαλής του Ποταμιού,Σταύρου Θεοδωράκη
- Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως δεν ζήτησε συναίνεση από τον Ευάγγελο Βενιζέλο
- To κλίμα συναίνεσης που προσπάθησε ο πρωθυπουργός δυναμιτίστηκε από τους καυγάδες της Ν.Δ. με τη Ζ. Κωνσταντοπούλου
- Ο κ. Σαμαράς δεν δέχθηκε να απαντήσει εάν θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά της Ζ. Κωνσταντοπούλου
- Πυρά και από τον επικεφαλής του Ποταμιού και τον Ε. Βενιζέλο κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου
- Τα ναι στη συναίνεση από Σαμαρά και Θεοδωράκη έστω και με αυστηρές αιχμές είναι ένα μήνυμα προς τους δανειστές και το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-Ισπανία: Πρώτος ο Ραχόι, τρίτοι οι Podemos σε νέα δημοσκόπηση

Με τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές της Ισπανίας να αναμένονται τον ερχόμενο Μάιο, δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου της encuestamos.com αναδεικνύει πρώτο το κυβερνών κόμμα του Μαριάνο Ραχόι και τρίτο αυτό των Podemos του Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Απούσα η ΧΑ από τη Βουλή παρών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος

Μούγγα για τους λάθρο... Μούγγα για τους αναρχοάπλυτους που αλωνίζουν στην Αθήνα... μόνο γλύψιμο στον ΣΥΡΙΖΑ... εύγε πατριώτες του κ@λου...
 
Στην πρώτη τοποθέτησή του μετά την αποφυλάκισή του ο υπόδικος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος και εν όψει της δίκης της 20ής Απριλίου, επέλεξε να δώσει τα εύσημα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να επιτεθεί στη ΝΔ και να μην αναφερθεί καθόλου στο θέμα της απελευθέρωσης των λαθρομεταναστών και της ασυδοσίας που επιτρέπεται στους αναρχοάπλυτους.

Η μόνη ευκαιρία για ξύλο προσφέρθηκε στον Τσίπρα από το γνωστό βαρίδι Παπασταύρου που κρύβεται πίσω απ'τον Σαμαρά

Εντάξει ο Σαμαράς τον κάλυψε για να μην εκτεθεί... αυτός ο τύπος δεν μπορεί να βγει να απαντήσει και να αδειάσει τη γωνιά έστω κι αν θεωρεί ότι τον βαράνε άσχημα;

Κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Stampaσχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ και τον Σταύρο Παπασταύρου.