11 Μαΐου 2015

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ

Όταν είμαστε στην Ελλάδα,αρχίζουμε τις μαγκιές,τους εκβιασμούς, τις φωνές ,τους τσαμπουκάδες και τις διάφορες κομμουνιστικές υστερίες.

Μόλις όμως πάμε έξω,ως δια μαγείας τα ξεχνάμε όλα και αρχίζουμε τις ευγένειες ,τα παρακάλια και τα γλειψίματα.

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε κομμούνια να διώχνουν τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο από γραφείο της ΕΡΤ-«Πήγαινε να φας -Οταν ήμασταν άνεργοι εσύ δούλευες» [βίντεο]

Δείτε ύφος η κομμούνα που λέει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα εκει μέσα... με τα δικά μας λεφτά!!

Ενταση επικράτησε το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, όταν, μετά από το «ντου» των εργαζομένων, ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος πήγε να χαιρετίσει τη Γενική Συνέλευση και εκδιώχθηκε κακήν κακώς.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΦΗΣΕ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ->Η κυβέρνηση βρήκε τα 700 εκατ. ευρώ για το ΔΝΤ από ξεχασμένο λογαριασμό της ΤτΕ

Από ένα λογαριασμό ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδας βρέθηκαν τα 700 εκατομμύρια ευρώ της δόσης για το ΔΝΤ σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές με αποτέλεσμα να μην αγγιχθούν τα ταμειακά διαθέσιμα.

ΤΕΡΜΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Ο Βαρουφάκης πήγε ζωσμένος στο Eurogroup

Ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες, ακόμη και στις στιλιστικές. Και πάντως, σε ένα εξαιρετικής σημασίας γεγονός, όπως είναι η αποψινή συνεδρίαση του Eurogroup, όλα παίζουν ρόλο, ακόμη και το παραμικρό.

Ο ΕΑΜίτης ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ-Τσιρώνης: Σκανδαλώδεις οι όροι σύμβασης για το Ελληνικό

Στην ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί από την Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό, με τίτλο: «Το Ελληνικό δεν πωλείται - Ο αγώνας συνεχίζεται», συμμετείχε ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης.

Γελάει ο πλανήτης: Ρωσικό υποβρύχιο πιάστηκε στα δίχτυα ψαράδων -Παραλίγο να βυθίσει το σκάφος τους

Σκηνές από τα «Σαγόνια του καρχαρία» λένε πως έζησαν ψαράδες που είδαν ένα ρωσικό υποβρύχιο να μπλέκεται στα δίχτυα τους και να τους τραβάει προς το βυθό.

ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ! Ε; Το κανάλι της Βουλής έδειχνε για δύο ώρες την παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία: Παρούσα η Ζωή – Οργή στα κόμματα

Για προκλητικό εθνολαϊκισμό κατηγορούν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ.

Αφορμή η απόφαση του καναλιού της Βουλής να δείξει επί δίωρο και απευθείας την παρέλαση στη κόκκινη πλατεία στη Μόσχα για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την νίκη στον Β παγκόσμιο πόλεμο.

Πλην 50% στο πρωτογενές πλεόνασμα και +700 εκ στα φέσια σε ιδιώτες που ο Σαμαράς από 9 είχε ρίξει στα 3 δις

Πάνω από 50% είναι η καταβύθιση του πρωτογενούς πλεονάσματος σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2014, αφού όπως προκύπτει από τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, διαμορφώθηκε στα 1,186 δισ ευρώ έναντι 2,454 δισ ευρώ πέρσι.

Ο Σύλλογος Γονέων του Κολλεγίου Ψυχικού κατά του Μπαλτά της Παιδείας

Ανακοίνωση κατά του υπουργού Παιδείας, Αριστείδη Μπαλτά, εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων Ι.Β. & Γενικού Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού, επικρίνοντας τη στάση του απέναντί τους, αλλά και το νεό νομοσχέδιο.

ΦΩΤΟ-Τον πήρε ο ύπνος τον χασάπη, όταν μιλούσε υφυπουργός του

Τον πήρε ο ύπνος κι έγειρε... Ο υπουργός Εσωτερικών δεν κατάφερε να συγκρατήσει ένα βαθύ χασμουρητό που αποτυπώθηκε στις κάμερες της Βουλής, την ώρα που στο βήμα ήταν η υφυπουργός του, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Δείτε ποιός χρησιμοποιεί την θωρακισμένη BMW του Βενιζέλου [εικόνα]

Από τις πρώτες εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης ήταν η πώληση της θωρακισμένης, αλεξίσφαιρης και αλεξίβομβης BMW που είχε αγοραστεί για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αξίας 750.000 ευρώ.

ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ! Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με τον Ρώσο υφυπουργό Οικονομικών για την ανύπαρκτη τράπεζα BRICS

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υφυπουργό Οικονομικών της Ρωσίας και εκπρόσωπο της νέας αναπτυξιακής τράπεζας που δημιουργούν οι χώρες BRICS (Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία, Ινδία, Ν. Αφρική), Σεργκέι Στόρτσακ αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, προσθέτοντας ότι ο κ. Σεργκέι Στόρτσακ κάλεσε, την Ελλάδα να γίνει το 6ο μέλος στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS.

Νέο βίντεο από τον Γερμανό που αγαπάει τον Βαρουφάκη....

Ο αγαπημένος μας Γερμανός δημοσιογράφος, Ντιρκ Χόερεν δεν αφήνει τίποτε ασχολίαστο αναφορικά με τον Βαρουφάκη. Μετά το βίντεο με την προτροπή στον Βαρουφάκη να στρίψει δεξιά, ανέβασε άλλο ένα ειρωνικό βίντεο με Βαρουφάκη-Νταιζελμπλούμ αυτή τη φορά:

Η ανακοίνωση του Eurogroup: Το καπέλωμα Βαρουφάκη βοήθησε αλλά υπάρχει ακόμα χάσμα

Περίπου τρεις ώρες κράτησε η Σύνοδος των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, ενώ τα μαντάτα που έρχονται από τις Βρυξέλλες είναι μεν θετικά για την Αθήνα, ωστόσο, το μπαλάκι περνάει στην πλευρά του Μάριο Ντράγκι.

ΝΔ: Η κυβέρνηση (που δεν ήθελε λεφτά) παρακαλάει το Eurogroup για ένα νεύμα

Επιδείνωση της διαπραγματευτικής θέσης της χώρας βλέπει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος επιτίθεται στην κυβέρνηση αναφορικά με το σημερινό Eurogroup, αλλά και την κουβέντα για δημοψήφισμα.

Απέσυρε την παραίτηση του ο καραγκιόζης του Καμμένου

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) απέσυρε σήμερα την παραίτηση που είχε υποβάλει την περασμένη εβδομάδα, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια έδρα στο κοινοβούλιο στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν την Πέμπτη.

ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς Βούλτεψη - Λεουτσάκου για το… χαρτί υγείας-Τους απείλησε με μηνύσεις

Αντιπαράθεση ξέσπασε στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής κατά την ακρόαση για το διορισμό στη θέση του διοικητή του ΟΓΑ,  Αθανάσιου Μπακαλέξη. Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Βούλτεψη, η οποία έκανε λόγο για διορισμούς «φίλων, συζύγων, συντρόφων, εξαδέλφων» του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Αρχιεπισκοπήτρολάρει τον Φίλη: Να διδαχθεί από την στάση του πρωθυπουργού

Εμπόριο λειψάνων κάνει ο ίδιος ο Νίκος Φίλης, δηλώνει ο εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής, που καλεί τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθήσει το παράδειγμα του Αλέξη Τσίπρα, που «σέβεται απόλυτα το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων»

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Τους παραμυθιάζουν για τηλεφωνική άρση του ρώσικου εμπάργκο...

[1. Απλή λογική γίδια: Όποτε γίνει άρση του εμπάργκο θα την ανακοινώσει ο Πούτιν με τρομπέτες και όχι κανας χαρτογιακάς της Κτηνιατρικής και Φυτοϋγειονομικής Υπηρεσίας της Ρωσίας και μάλιστα τηλεφωνικά... ή με τηλεγράφημα... άντε ζώα που σας δουλεύουν!
2. Τραγικές οι ευθύνες όσων ψεκασμένων και ΣΥΡΙΖαίων μπριζώνουν τα γίδια ότι επίκειται άρση εμπάργκο (όταν πριν ένα μήνα ο Πούτιν είπε ξεκάθαρα: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ) αντί να τους πουν να ανοίξουν τα μάτια τους και να προσπαθήσουν να προωθήσουν έστω μέρος της παραγωγής τους σε άλλες αγορές αντί να ελπίζουν να βρέξει ρούβλια...
3. Αν είναι να γίνει άρση του εμπάργκο θα γίνει για την καθολική Ουγγαρία πρώτα και όχι για την ομόδοξη Ελλάδα που οι Ρώσοι γράφουν στην παπάρα τους... οπότε αν αρχίσει άρση εμπάργκο θα το ακούσετε... ]

Ακόμα και τηλεφωνικά μπορεί να αρθεί το ρωσικό εμπάργκο, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Κτηνιατρικής και Φυτοϋγειονομικής Υπηρεσίας της Ρωσίας «Rosselkhoznadzor» Αλέξι Αλεξένκο

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Ο Πούτιν ψέκασε με αεροπλάνα για να μην βρέξει!

Ο Ρώσος πρόεδρος ήθελε στην μεγαλειώδη παρέλαση της 9ης Μαΐου για την νίκη του Κόκκινου στρατού κατά των ναζί, να είναι όλα στην εντέλεια και φυσικά, να μη... βρέξει

Oχι στη νομιμοποίηση των μπάφων για ΣΥΡΙΖΑίους, λέει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας

Τονίζει πως «έχει διαπιστωθεί ότι η εύκολη πρόσβαση στις ψυχοτρόπες ουσίες αυξάνει την κατανάλωσή τους»

Την κατηγορηματική του αντίθεση στη νομιμοποίηση της κάνναβης διατυπώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας (ΙΣΑ), με αφορμή τη σχετική συγκέντρωση που οργανώθηκε στο Σύνταγμα.

Άνοδος 43% σε νέα ΙΧ-Που οφείλεται

Σημαντικά αυξημένες, σε ποσοστό 43,3%, ήταν οι ταξινομήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων κατά τον μήνα Απρίλιο. Σύμφωνα με τα πρωτογενή στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία εξεπεργάστηκε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, οι πωλήσεις έφθασαν τις 7.801 μονάδες, έναντι 5.444 τον αντίστοιχο μήνα του 2014.

ΒΙΝΤΕΟ-Ραχήλ κλαίει στην ΕΡΤ-Κατέλαβαν πάλι το ραδιομέγαρο μαλλιάδες, μουσάτες και άπλυτοι "εργαζόμενοι"

Στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή μπήκαν το πρωί της Δευτέρας εργαζόμενοι της ΕΡΤ οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΠΟΣΠΕΡΤ. Αργότερα οι εργαζόμενοι εισήλθαν και στο κτίριο όπου πραγματοποίησαν συνέλευση.

ΚΛΑΙΩ! Η στροφή του Βαρουφάκη και το ειρωνικό σχόλιο του ανταποκριτή της Bild - ΒΙΝΤΕΟ

Τον Γιάνη Βαρουφάκη κατέγραφε ο ανταποκριτής της Bild λίγο πριν την έναρξη του κρίσιμου Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Ο Dirk Hoeren ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ένα βίντεο στο οποίο ο υπουργός Οικονομικών κάνει στροφή καθώς είχε πάρει λάθος κατεύθυνση.

Ο Μπαλτάς βρήκε τρόπο να κρατάει Ελλάδα τους επιστήμονες!! Με το νέο νόμο θα τους δίνει πτυχία που δεν αναγνωρίζονται έξω...

Τα ελληνικά πτυχία εκτός Ευρώπης
ΤΑΣΟΣ ΑΒΡΑΝΤΙΝΗΣ

Σύγχρονες μελέτες ανθρωπολόγων αποδεικνύουν ότι για ένα διάστημα στην ιστορία ο σύγχρονος άνθρωπος συνυπήρξε με τον άνθρωπο του Νεάντερταλ πριν ο τελευταίος εξαφανιστεί. Ο ιστορικός του μέλλοντος στα θέματα εκπαίδευσης θα αποδείξει κάτι αντίστοιχο, ότι στην Ελλάδα των αρχών του 21ου αιώνα συνυπήρξαν δύο είδη ανθρώπων χωρίς «γενετική» συγγένεια.

Χειρονομία του Ντάισελμπλουμ στον Βαρουφάκη (ΦΩΤΟ)

Μετά τη χειρονομία που είχε σχολιαστεί όσο καμία, κατά την πρώτη συνάντηση Βαρουφάκη – Νταϊσεμπλούμ, στην Αθήνα, μια άλλη που έγινε στο σημερινό Eurogroup αναμένεται να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

ΝΙΑΟΥ! Τα γατάκια έδωσαν εντολή να πληρωθεί η δόση των 750 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ

Την εξέλιξη αυτήν είχαν προαναγγείλει τόσο ο Γιάνης Βαρουφάκης («η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές») προσερχόμενος στο Eurogroup όσο και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, που αποσυνέδεσε την έκβαση της συνεδρίασης των ΥΠΟΙΚ της ευρωζώνης από την καταβολή της δόσης

Αποκάλυψη Reuters: Τι θα αναφέρει το ανακοινωθέν του Eurogroup για την Ελλάδα

Αποκάλυψη του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων Reuters, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Ελεύθερος ο Σίμος Σεϊσίδης – Εξαγόρασε την ποινή

Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγο ο Σίμος Σεϊσίδης, αφού εξαγόρασε την ποινή που εκκρεμούσε σε βάρος του, μετά την αφαίρεση του χρόνου φυλάκισης που είχε εκτίσει.

ΦΩΤΟ-Πρόστιμο του ΕΣΡ στο Κανάλι της Βουλής επειδή «ξέχασε» τη γιορτή της Μητέρας!

Η απουσία ενός αφιερώματος -ή έστω αναφοράς- στον άνθρωπο που μας έφερε στον κόσμο, εξόργισε την κ. Λίνα Αλεξίου, μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και πρόεδρο του ΕΣΡ, με αποτέλεσμα να επιβάλει πρόστιμο στην κόρη της που είναι επικεφαλής του καναλιού της

Γραφείο δημάρχου μικρότερο από αυτό της γραμματέως του!

Κι όμως, αυτό το… απίστευτο για τα δεδομένα της large Τοπικής Αυτοδιοίκησης (βλ. ετήσιες εκθέσεις του επικεφαλής της αρχής για την πάταξη της διαφθοράς στον δημόσιο τομέα, Λ. Ρακιντζή) συμβαίνει σε δήμο της Μακεδονίας προς ευχάριστο αιφνιδιασμό επισκεπτών και δημοτών!

Ο λόγος για τον δήμαρχο...

Τρόφιμοι του δημοσίου, πελάτες του ιδιωτικού τομέα

Μπορεί να μην ξέρουν πως να διαπραγματευτούν με τους Ευρωπαίους, αλλά ξέρουν που πρέπει να εργάζονται και που να ξοδεύουν τα δικά τους χρήματα.

ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΖΑΧΑΡΟΚΑΛΑΜΑ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ; Κούβα: Από την ουτοπία της Αριστεράς, στις μπίζνες

Για όσους δεν ξέρουν: Το μεγαλύτερο παράσημο για τον σωστό Κνίτη είναι να έχει μαζέψει ζαχαροκάλαμο σε φυτεία στην Κούβα...

Ιστορικό χαρακτηρίζεται το σημερινό ταξίδι του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Κούβα, μετά το άνοιγμα των συνόρων. Εχει ένα και μόνο σκοπό, τις μπίζνες.

Σκαρφάλωσαν σε ουρανοξύστη 660 μέτρων (Video)

Πριν από ένα χρόνο οι Vadim Makhorov και Vitaliy Raskalov σκαρφάλωσαν στο Shanghai Tower, ύψους 650 μέτρων. Το βίντεο τους έκανε... θραύση στο διαδίκτυο, ξεπερνώντας τις 41.000.000 προβολές!

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! Δείτε πώς περιγράφει ο Φλαμπουράρης την τεχνική διαπραγμάτευση

Την παρομοίασε με μια συζήτηση για τσιμέντα και τούβλα

Μια διαφορετική προσέγγιση για τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται στα τεχνικά κλιμάκια έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης παρομοιάζοντας τη διαδικασία, ούτε λίγο, ούτε πολύ, με... οικοδομικές εργασίες.

Η εκρηκτική σύζυγος του εφοπλιστή Αλκη Δαυίδ, ξανά με εσώρουχα [εικόνες]

Η Τζένιφερ Στάνο είναι η εκρηκτική, άκρως εντυπωσιακή σύζυγός του δισεκατομμυριούχου Αλκη Δαυίδ. Είναι πρώην μοντέλο και έχει συνηθίσει τους φαν της να διηγείται τη ζωή της μέσα από το προσωπικό της μπλογκ.

Το «The TOC» απαντάει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» περί ελευθεροτυπίας

Διαβάστε τι έγραψαν Ελλη Στάη και Θανάσης Τσεκούρας – «Δημοσιοποιήθηκε η συνήθης δημοσιογραφική πρακτική»

«Επικίνδυνη φαρσοκωμωδία» χαρακτηρίζει η Ελλη Στάη, πρόεδρος του The Toc, με άρθρο της στην ιστοσελίδα, το σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που παρουσιάζει το γνωστό site ως «ως συνεργούς σε συνωμοσία εναντίον της  κυβέρνησης επειδή δημοσιοποιήσαμε απλώς ξερά οικονομικά στοιχεία της περιόδου της κυβέρνησης Σύριζα- ΑΝΕΛ!».

Άσε μωρή φλωρούμπα Ιωαννίδη που θα ρωτήσεις «Πότε ήταν ο Άδωνις στη ΔΑΠ;»-Δείτε τι του απάντησε ο Άδωνις

Πάνε να βγάλεις καμιά ανακοίνωση να κλαυτείς για τις φάπες που σας ρίχνουν κάθε τόσο οι άπλυτοι τα τελευταία χρόνια που έχετε γίνει φλώροι του σαλονιού και μετά ρώτα πότε ήταν ο Άδωνις κι ο κάθε Άδωνις που δεν σου αρέσει, στη ΔΑΠ... άντε χλεχλέ που θες να μας μοιράσεις και πιστοποιητικά! Και ποτέ να μην ήταν ρε, τώρα είναι ΝΔ και δίνει αγώνα σε αντίθεση με εσάς που κοιτάτε μόνο την καρέκλα... Δε μας φτάνουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι έχουμε και εσάς τα νούμερα να μας τσιτώνετε!

Απάντηση στις ανοησίες του αστείου έδωσε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω twitter:

Οι Σεϋχέλλες της Ελλάδας: Τα άγνωστα νησάκια με τα τιρκουάζ νερά, 1,5 ώρα από την Αθήνα [εικόνες & βίντεο]

Σε μικρή, σχετικά, απόσταση από την Αθήνα κρύβονται οι ελληνικές... Σεϋχέλλες. Ενας καλά κρυμμένος παράδεισος μικρών νησίδων με τιρκουάζ νερά και αμμουδιές που συνθέτουν ένα εξωτικό σκηνικό. Ο λόγος για τα Λιχαδονήσια, στον βόρειο Ευβοϊκό.

XOXOXO! Σόιμπλε: Αν θέλετε, κάντε δημοψήφισμα!

Ο καιρός είναι πιο ζεστός, απάντησε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ όταν ρωτήθηκε τι έχει αλλάξει στις διαπραγματεύσεις - Σήμερα δεν πρόκειται να υπάρξει αποτέλεσμα, δήλωσε προσερχόμενος στο Eurogroup ο κ. Σόιμπλε

Τατσόπουλος: Ο Τσίπρας είδε στον ύπνο του τον Ανδρέα Παπανδρέου και…

Με το γνωστό αιχμηρό του τρόπο ο π. βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος συνεχίζει να σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα.

ΠΑΣΟΚ: Να μας πει ο πρωθυπουργός αν έγινε συζήτηση για διπλό νόμισμα και σενάριο Guero

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη, εάν συναντήθηκαν με τον πρώην επικεφαλής οικονομολόγο της Deutsche Bank Τόμας Μάιερ, απευθύνει το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Γελάνε με τον Βαρουφάκη: «Με διάγραμμα «σπαγγέτι» θέλει να πείσει τους εταίρους να βοηθήσουν την Ελλάδα» [εικόνα]

[Τι ακούνε οι Ευρωπαίοι και έχουν φρικάρει; Ότι ο Τσίπρας θα χρησιμοποιήσει χρήματα από το πακέτο Γιούνκερ για τη στήριξη των ασφαλιστικών Ταμείων... Πρέπει να ακούσουν κι άλλα για να μη δώσουν λεφτά στον αιώνα τον άπαντα;]

Με εξαιρετικά ειρωνικό ύφος η ιστοσελίδα Politico σχολιάζει διάγραμμα που παρουσίασε ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών.

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Γιανης Βαρουφάκης είναι γνωστός για την ιδιόρρυθμη πολιτική που ακολουθεί, αλλά η τελευταία του διάλεξη πήγε... πολύ μακριά.

Καραγκούνης: Η κυβέρνηση έβαλε το κομματικό συμφέρον πάνω από το εθνικό

«Όπως και η ίδια η κυβέρνηση αναγνωρίζει, δεν θα υπάρξει σήμερα συμφωνία και όσο συνεχίζεται η ασφυξία η ελληνική οικονομία γονατίζει. Όπως επίσης αδυνατίζει και η διαπραγματευτική θέση της χώρας» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, ενόψει του σημερινού Eurogroup.

Πάγκαλος: Εχουμε μια κυβέρνηση... Γκούφυ!

Στο προσωπικό του ιστολόγιο έγραψε το παρακάτω άρθρο ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με τίτλο «Παλληκάρια της φακής».

«Για την έκβαση των διαπραγματεύσεων, που διεξάγονται αυτήν τη στιγμή με πυρετώδεις ρυθμούς και φτάνουν οσονούπω στη μοιραία κατάληξή τους, ας μη μιλήσουμε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά...

Αναρχικοί εισέβαλαν στα γραφεία της Siemens στο Μαρούσι

Εισβολή στα γραφεία της Siemens στο Μαρούσι έκαναν νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας άγνωστοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταληψίες προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Άδωνις: Δεν ψηφίζω γουρούνι στο σακί

«Δεν ψηφίζουμε γουρούνι στο σακί. Γουρούνι στο σακί εγώ δεν ψηφίζω. Λευκή επιταγή στον κ. Τσίπρα εγώ δεν δίνω» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 ερωτηθείς σχετικά με το αν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ψηφίσει στη Βουλή τη συμφωνία.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ! "Καταρρέουν" τα ΚΕΠ χωρίς προσωπικό

[Άντε να αρχίσουμε πάλι το λάδωμα στις δημόσιες υπηρεσίες!! Είναι δυνατόν με κυβέρνηση αριστεράς να πηγαίνει ο άλλος στο ΚΕΠ για μεταβίβασα αυτοκινήτου και να μην παίρνει το 20αρικάκι της η τροφαντή κυρία του μηχανολογικού; Απαπαπα]
Κραυγή αγωνίας για την κατάσταση στα ΚΕΠ στέλνουν οι εργαζόμενοι στα Κέντρα κάνοντας λόγο για αθρόα ένταξη διαδικασιών που έχει φέρει τον θεσμό στα όριά του.

ΝΔ: Να δώσει αποδείξεις η κυβέρνηση για δωρεάν ίντερνετ

Η νέα κυβέρνηση παρέλαβε το έργο με υπογεγραμμένες τις συμβάσεις ΣΔΙΤ από το Δεκέμβριο 2014, υποστηρίζει η αντιπολίτευση. Ρωτά πότε ο αρμόδιος υπουργός θα δρομολογήσει την έναρξη υλοποίησης και τι θα γίνει αν υπάρξει καθυστέρηση.

Τουρκική "μαγκιά-κλ@νιά" σε άσκηση του ΝΑΤΟ στο Ικόνιο

Ένα τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16C που συμμετείχει σε άσκηση του ΝΑΤΟ, κατάφερε να... κεντρίσει το ενδιαφέρον των φωτογράφων.

Ο λόγος είναι το "τρόπαιο" που έφερε στο πλαϊνό του μέρος, απόδειξη ότι...

Πρωθυπουργός της χρεοκοπίας;

Είχε πει προεκλογικά στη Ρόδο o κ. Τσίπρας: «Ιδού η Ρόδος, το πήδημα έρχεται αργότερα». Για να δούμε: Τη Ρόδο την πέτυχε και έγινε… Κολοσσός. Το πήδημα πότε θα έρθει;

Βρούτσης: Ακριβό το τίμημα του λαϊκισμού

Την άποψη πως η κυβέρνηση λαϊκίζει εκφράζει ο Γιάννης Βρούτσης με ανάρτηση του στο Twitter σημειώνοντας πως ο «λαϊκισμός δεν ταυτίζεται με το λαό».

ΟΤΑΝ ΤΑ'ΛΕΓΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟ! "Κατέρρευσε" το ΑΧΕΠΑ!

Οι ασθενείς που προσέρχονταν στην εφημερία, περνούσαν από διαλογή και είτε διώχνονταν είτε παραπέμπονταν σε άλλο νοσοκομείο αν η κατάστασή τους ήταν σοβαρή, με αποτέλεσμα απίστευτη ταλαιπωρία αλλά και πιθανό κίνδυνο για την υγεία τους.