17 Μαΐου 2015

ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Υποχρεώθηκε να κάνει σ@ξ επειδή έχασε το στοίχημα - Το βίντεο των 66 δευτερολέπτων που ανέβηκε στο διαδίκτυο!

Η γυναίκα πόνταρε και έχασε - Αμέσως μετά ήρθε η τελευταία πράξη του στοιχήματος που προκαλεί πολλές αντιδράσεις στην Πάτρα και όχι μόνο...

ΦΩΤΟ-ΕΙΧΕ ΑΓΙΟ! Παρατρίχα γλίτωσε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ την εκτέλεση...

Ηταν η στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκίνησε να περιγράφει τι αντιμετώπισε η κυβέρνηση τις πρώτες μέρες κατά την διαπραγμάτευση και τότε παρολίγο να γίνει αυτό που στον πραγματικό κομμουνισμό της Β. Κορέας και όχι στον μούφα που ζει η Ελλάδα, τιμωρείται με εκτέλεση.

Τότε ο υπουργός...

Όταν ο ερασιτέχνης Τσίπρας πυροβόλησε τα πόδια του, “μπλοφάροντας” με την δόση του ΔΝΤ

Την Πέμπτη 7 Μαΐου το απόγευμα, μιλώντας σε συνέδριο στις Βρυξέλλες, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, διαβεβαίωνε ότι «σίγουρα θα πληρώσουμε το ΔΝΤ» την Τρίτη, στις 12 του μήνα.

τΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ω@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ!Γι’ αυτό έγινε τσίρκο η εθνική Βραζιλίας…

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΕΣ! Δηλ. είχαν καλύτερους και δεν τους έβαλαν; 

Εφημερίδα στη Βραζιλία έβγαλε στη φόρα έγγραφο-φωτιά που αποδεικνύει πως το φιάσκο της «σελεσάο» στο πρόσφατο Μουντιάλ μόνο τυχαίο δεν ήταν και δείχνει τη σαπίλα που επικρατεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

ΝΔ: Ας μαζέψει κάποιος την κα Κωνσταντοπούλου για το ακατάσχετο παραλήρημά της

Δήλωση του Γ.Γ. της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας, Ι. Πλακιωτάκη

«Ας μαζέψει κάποιος την κα Κωνσταντοπούλου για το ακατάσχετο παραλήρημά της», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις της κας Ζωής Κωνσταντοπούλου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Διαψεύδει η κυβέρνηση... τον εαυτόν της δηλ. τον Ήσυχο: Δεν παγώνει η αναβάθμιση των P-3 Orion

Με ένα σύντομο σχόλιο, κυβερνητικοί κύκλοι διέψευσαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία παγώνει η αναβάθμιση των αμερικανικών αεροσκαφών Ρ-3Β Orion, κόστους 500 εκατ. ευρώ. Φυσικά τα δημοσιεύματα ήρθαν σαν συνέχεια των δηλώσεων Ήσυχου ότι το θέμα θα συζητηθεί ξανά στο ΚΥΣΕΑ και η απόφαση μπορεί να αλλάξει.

Wall Street Journal: Ο Βαρουφάκης και η... Eurovision - ΒΙΝΤΕΟ

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Γιάνης Βαρουφάκης με την Eurovision; Σύμφωνα με την Wall Street Journal οι στίχοι του τραγουδιού που στέλνει φέτος η χώρα μας στη Eurovision απεικονίζουν την κατάσταση στην Ελλάδα και είναι σαν να έχουν γραφτεί από τον υπουργό Οικονομικών.

Μανιάτης ξεβρακώνει Λαφαζάνη-ΣΥΡΙΖΑ: «Ο δεκάλογος των ψεμμάτων και ιδεοληψιών στην ενέργεια»

Για δημαγωγία στα ενεργειακά θέματα κατηγορεί την κυβέρνηση και τον Π. Λαφαζάνη ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος. Τι λέει για το πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ' Οίκον, για τον αγωγό αερίου από τη Ρωσία και για τους υδρογονάνθρακες.

Στην υγειά των κορόιδων επί Σημίτη: Εκπαιδευτές στον ΟΕΕΚ αμείβονταν με 610 ευρώ… ΤΗΝ ΩΡΑ! Tους τα ζητάνε πίσω μετά από 15 χρόνια

«Στην υγειά των κορόιδων» θα έλεγαν κάθε ώρα που περνούσε και αμείβονταν με 610 ευρώ κάποιοι εκπαιδευτές του ΟΕΕΚ.

ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ στην ημιθανή αγορά: Έκτακτη εισφορά έως 10% στα κέρδη των επιχειρήσεων!

Σχέδιο που προβλέπει την επιβολή έκτακτης εισφοράς σε χιλιάδες επιχειρήσεις έχει –σύμφωνα με πληροφορίες- στα χέρια του ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της προσπάθειας να κλείσει ο κατάλογος με τα μέτρα.

Ποιοι βουλευτές απειλούν τον Τσίπρα με πτώση!

Σε 13 ψήφους κρέμεται η ζωή της κυβέρνησης Τσίπρα. Αν το 162 που είναι το άθροισμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ γίνει 149, κλάφτα Χαράλαμπε.

Κως: Κατήγγειλε βιασμό της αλλά αποδείχθηκε ότι πηδιόταν με διάφορους όλη νύχτα

Η γυναίκα υποστήριξε ότι έπεσε θύμα βιασμού - Η εκδίκαση της υπόθεσης έκρυβε εκπλήξεις που έριξαν φως στην υπόθεση...

BINTEO-ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ!Προτομή του Πούτιν με ενδυμασία Καίσαρα

Η προσωπολατρεία για τον Πούτιν όχι απλά κρατεί καλά στη Ρωσία αλλά ανεβαίνει με επικίνδυνους ρυθμούς. Αποκορύφωμα της λατρείας ορισμένων Ρώσων για τον Πρόεδρό τους είναι η κατασκευή μιας χάλκινης προτομής του Βλαντιμίρ Πούτιν στην οποία όμως φορά αυτοκρατορικό μανδύα ως άλλος Ιούλιος Καίσαρας.

ΠΟΤΑΜΙ: Ποιος τη χ@ζει τη «μάνα του λόχου» της Χρυσής Αυγής...

Αντιδράσεις προκάλεσε η κυριακάτικη συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, διαφώνησε με την έννοια του «δημοκρατικού τόξου» (εξαίρεσε εμμέσως τη ΝΔ και το ΠΟΤΑΜΙ από τα δημοκρατικά κόμματα!!) και η πρώτη αντίδραση ήρθε από το Ποτάμι.

Επίθεση από τον Σταύρο Θεοδωράκη σε ΔΟΛ και Αυγή

Κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να γίνει “πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων” και “όχι ομαδάρχης των τάσεων του κόμματός του”.

Επίθεση στα μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στον ΔΟΛ καθώς και στην Αυγή, εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας την Κυριακή στη 2η Μετεκλογική Συνδιάσκεψη Στελεχών του κόμματός του.

Ακρίτα για την Αγία Βαρβάρα: Επίθεση σε Φίλη, Κουρουμπλή - «Kαρφιά» για Μιχελογιαννάκη

Στα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας και το λαϊκό προσκύνημα αναφέρεται η Ελενα Ακρίτα με νεό σκληρό της κείμενο.

Βρούτσης: Η κυβέρνηση δεν ενημερώνει για τη διαπραγμάτευση – Μόνo μια «στενή» ομάδα στον ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει

Κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο ζήτημα της διαπραγμάτευση κατηγορώντας την, παράλληλα, ότι δεν ενημερώνει για τις εξελίξεις.

Τα 7+1 βήματα για την εισαγωγή διπλού νομίσματος

Με τη βοήθεια των ειδικών, θα ακολουθήσουμε βήμα προς βήμα την εισαγωγή του διπλού νομίσματος μέχρι την έξοδο από το ευρώ ή την αλλαγή πορείας την τελευταία στιγμή και επιστροφή στο ευρώ.

Bloomberg: Η Ελλάδα παραμένει προκλητική καθώς αναζητά μια συμφωνία

Η ανυποχώρητη στάση της Ελλάδας απέναντι στους δανειστές της βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του σημερινού δημοσιεύματος του πρακτορείου Bloomberg, το οποίο υποστηρίζει πως η ελληνική κυβέρνση συνεχίζει να είναι προκλητική αφού αρνείται να υποχωρήσει στις προεκλογικές υποσχέσεις όσον αφορά την πολιτική λιτότητας, επιδιώκοντας παράλληλα μια συμφωνία με τους πιστωτές της το συντομότερο μέσα στη βδομάδα.

Έπεφτε για 15 δευτερόλεπτα! Το βίντεο που εχει κάνει χαμό

Στην αποφοίτησή της, μια νεαρή κοπέλα ήθελε να είναι όλα τέλεια. Φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό της και τα ψηλοτάκουνά της. Για τα τελευταία, μετάνιωσε πικρά. Γιατί την έκαναν... διάσημη με τρόπο που δεν ήθελε!

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ! Οι Λαφαζάνηδες έχουν λένε πολλές εναλλακτικές λύσεις αλλά κάθονται και συζητούν με τους εκβιαστές δανειστές

Τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του επιχειρούν «μασάζ» συστράτευσης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από τις αντιδράσεις των τελευταίων ημερών, η Αριστερή Πλατφόρμα ξαναχτυπά με ένα κείμενο-καταπέλτη.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! Μετακόμισε στη Νορβηγία ο γιος του Γ. Παπανδρέου

Αρχικά σκέφτεσαι "τι φταίνε τα παιδιά για τις μαλ@κίες των γονιών" αλλά αμέσως μετά σκέφτεσαι "κι ο ΓΑΠ κάποτε ήταν παιδί και να που μας κατάντησε"... οπότε λες "στα τσακίδια και μην ξαναγυρίσεις"

Ο Αντρίκος Παπανδρέου junior, γιος του Γιώργου Παπανδρέου έφυγε από την Ελλάδα και πλέον ζει μόνιμα στη Νορβηγία.

Bild: «Η BND είχε βοηθήσει τις ΗΠΑ στον εντοπισμό του Οσάμα»

Η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών BND είχε δώσει σημαντικές πληροφορίες στις ΗΠΑ όταν αναζητούσαν τον Οσάμα μπιν Λάντεν, προτού τον εντοπίσουν οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις στο Πακιστάν και τον εξουδετερώσουν τον Μάιο του 2011, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Bild am Sonntag.

Άδωνις: Η Ζωή θα ρίξει τον Τσίπρα

Με αφορμή την απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχετικά με την άρνησή της να δώσει τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής των Ελλήνων στην Τράπεζα της Ελλάδας, ο Άδωνις Γεωργιάδης έριξε «βολές» εναντίον της Προέδρου της Βουλής στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Το Ταμείο... ρουσφετιών που πέρασε στην Ιστορία

Το αποκαλούμενο «αμαρτωλό ταμείο» –για όποιον θυμάται, ΕΤΕΡΠΣ το όνομά του– που επί 43 χρόνια λειτουργούσε ως χρηματοδοτική δεξαμενή κάθε είδους πολιτικών ρουσφετιών (συνήθως του εκάστοτε υπουργού ΠΕΧΩΔΕ) έκλεισε τον προηγούμενο μήνα τις τελευταίες του χρηματοδοτικές εκκρεμότητες και έτσι πέρασε πλέον στην Ιστορία.

Οι BRICS και τα BRICKS (τούβλα)

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ατυχήσαμε με την προκαταβολή του κ. Πούτιν, περί τα 5 δισ. την υπολογίζαμε, καθώς θα πρέπει να περιμένουμε να συμφωνηθεί η κατασκευή του αγωγού, να μπει ο θεμέλιος λίθος και μετά να αρχίσει η είσπραξη, αλλά ο καλός Θεός μάς ξαναχτύπησε την πόρτα. Την ώρα που όλοι μας στριμώχνουν, ο Σεργκέι Στόρτσακ μάς άνοιξε τον δρόμο στην ελπίδα και στο χρήμα (έστω και σε ρούβλια).

Εφορία προς υπουργό της κυβέρνησης: «Ρύθμισε τα χρέη σου»

Εστάλησαν σημειώματα και σε ευρωβουλευτή, σύζυγο πρώην πρωθυπουργού, πρώην υπουργό και δημοσιογράφους που έχουν χρέη πάνω από 250.000 ευρώ

Βίντεο-αναπαράσταση της εξουδετέρωσης του Αμπού Σαγιάφ από την ομάδα Delta

Βίντεο-αναπαράστασης στο οποίο φαίνοντια οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις να σκοτώνουν τον Αμπού Σαγιάφ, ανώτατο αξιωματούχο του Ισλαμικού Χαλιφάτου στη Συρία, κατά τη διάρκεια της πρώτης χερσαίας επιχείρησης, η οποία διεξήχθη επισήμως για τη σύλληψη μέλους των τζιχαντιστών, πρόβαλε το CNN.

Οιδίπους-ΣΥΡΙΖΑ και παντού Τειρεσίες

«Ουκ εις όλεθρον»! Σαν τώρα θυμάμαι την πολυαγαπημένη φιλόλογο Στέλλα Μαραγκουδάκη να μας διαβάζει με πάθος την απάντηση του Οιδίποδα στον Τειρεσία, όταν ο τυφλός μάντης τού αποκάλυψε ότι ήταν ο φονιάς του πατέρα του κι ότι χωρίς να το ξέρει τεκνοποίησε με την ίδια του τη μάνα. «Παιδιά μου», μας είπε η Μαραγκουδάκη. «Εδώ, ο Οιδίποδας τα βάζει με τον αγγελιαφόρο γιατί απλούστατα δεν μπορεί να αντέξει το μήνυμα, δηλαδή την απόλυτη καταστροφή που μόνος του προκάλεσε. Εχουν γίνει δεκάδες προσπάθειες να μεταφρασθεί πιστά αυτή η φράση χωρίς νομίζω επιτυχία. Θα σας εκμυστηρευθώ, λοιπόν, ύστερα από τόσα χρόνια που διδάσκω, πώς πιστεύω ότι αποδίδεται καλύτερα στα νέα ελληνικά το “ουκ εις όλεθρον”. Με δύο λόγια σημαίνει: “Δεν πας στο διάολο”!».

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ!! Τους είπαν ψέματα ότι πήραν το πρωτάθλημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Παίκτες, προπονητές και 90.000 οπαδοί της Tractor Sazi από το Ιράν πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου, ενώ το πρωτάθλημα είχε πάρει άλλη ομάδα. Διαβάστε γιατί...

ΘΑ ΠΛΕΡΩΣΕΙ ΜΕBITCOIN ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ Ή ΜΕ "ΑΕΡΑ" Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ: Στα 10 δισ. δολ. ο όρος για συμμετοχή στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS

Που θα βρείτε ρε σούργελα 10 δις να συμμετέχετε όπως παραμυθιάζετε τον κόσμο; Ρωτήσατε αν δέχονται να πληρώσετε με "αέρα" όπως λέει ο καφετζής Φλαμπουράρης  ότι θα πληρώσει το ΔΝΤ;

Οταν πέρυσι το καλοκαίρι οι πέντε αναδυόμενες οικονομίες, Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότιος Αφρική, γνωστές με το ακρωνύμιο BRICS, άρχισαν να υλοποιούν τη Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα, που είχαν συμφωνήσει μερικούς μήνες νωρίτερα, πολλοί αναλυτές έσπευσαν να χαρακτηρίσουν το εγχείρημα ατυχές, καθώς τα κεφάλαιά του είναι σαφώς μικρότερα από τους διεθνείς πιστωτικούς οργανισμούς της Δύσης, την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ. Κάποιοι άλλοι διέγνωσαν ότι απειλείται η πρωτοκαθεδρία της Παγκόσμιας Τράπεζας, ο δανεισμός της οποίας ωχριά ήδη αν συγκριθεί με τα δάνεια που χορηγεί η Κίνα: το 2013 χορήγησε δάνεια ύψους 240 δισ. δολαρίων και η Παγκόσμια Τράπεζα μόλις 52,6 δισ. δολαρίων.

Το κόστος της τζάμπα μαγκιάς

Ανδρέας Λοβέρδος

Η έκθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής αναφέρει ότι το πρώτο τρίμηνο του 2015 η ελληνική οικονομία σημείωσε ύφεση 0,2%. Παράλληλα εκτιμά ότι η ανάπτυξη το 2015 θα είναι 0,3%, αντί για 2,5%-3% που προέβλεπαν πριν από λίγους μήνες η ΕΚΤ, το ΔΝΤ, η Κομισιόν και οι αγορές για την Ελλάδα το 2015

ΓΑΤΑΚΙΑ! Μετά το κράξιμο αποσύρεται η απόφαση του ΕΤΕΑ για το «σπάσιμο» ομολόγων 100 εκ. ευρώ

Το Ταμείο είχε αποφασίσει να σπάσει ομόλογα που διέθετε η Τράπεζα της Ελλάδος για να πληρώσει τις επικουρικές συντάξεις του Ιουνίου. Για την άμεση αντιμετώπιση του ταμειακού προβλήματος του ΕΤΕΑ δεσμεύεται το υπουργείο Εργασίας.

Ιάπωνας τουρίστας εξυμνεί τα Μετέωρα (VIDEO)!

Έφτιαξε ένα βίντεο 3 λεπτών με όλο το μεγαλείο και τη γοητεία της περιοχής
 
Τα μοναδικά στον κόσμο Μετέωρα και τα μοναστήρια επάνω στα βράχια εντυπωσίασαν έναν Ιάπωνα τουρίστα που βρέθηκε για λίγες μέρες στην Ελλάδα για τις διακοπές του.

ΝΔ: «Να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα η επιστολή Τσίπρα»

Να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα η επιστολή του κ. Τσίπρα προς τους δανειστές με την οποία προειδοποιούσε πως εάν δεν υπάρξει χρηματοδότηση από την Ευρωζώνη η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει τη δόση των 740 εκατ. ευρώ προς το ΔΝΤ ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, με αφορμή το δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής».

Πόσο έχει αλλάξει το Παρίσι από το Β' Παγκόσμιο -15 εκπληκτικές φωτογραφίες που συνδυάζουν χθες και σήμερα

Πόσα έχουν αλλάξει από τη στιγμή που πριν από 72 χρόνια οι συμμαχικές δυνάμεις νίκησαν τους Ναζί;

Ενας Παριζιάνος καλλιτέχνης, ο Ζουλιέν Νεζ πέρασε δύο μήνες προσπαθώντας να απαντήσει αυτή την ερώτηση. Για να το πετύχει, συνδύασε ιστορικές φωτογραφίες από την απελευθέρωση της γαλλικής πρωτεύουσας με τη σύγχρονη εικόνα των ίδιων σημείων, βρίσκοντας και τις γωνίες λήψης.

Τα stage «έκρυβαν» εξαρτημένη εργασία, έκρινε το Εφετείο... σκάστε τώρα 670 εκ αποζημίωση

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλουν πολλοί κρατικοί φορείς για να πληρώσουν αναδρομικά την εργασία που τους παρείχαν χιλιάδες νέοι μέσα από προγράμματα stage και συμβάσεις μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Ο πρώην σύζυγος της Μ. Κάραλη για τον Τσίπρα: Μουθυμίζει τον Πολέτι... έπαιξε έναν αγώνα και εξαφανίστηκε

Ο Τσίπρας είναι σαν τον Πολέτι- Η απίστευτη ιστορία του τερματοφύλακα

Την στάση της κυβέρνησης απέναντι στους Έλληνες πολίτες, αλλά και στους δανειστές σχολίασε ο συγγραφέας και πρώην σύζυγος της Μ. Κάραλη, Διονύσης Χαριτόπουλος κατά την διάρκεια της χθεσινής «Συνάντησης Κορυφής» με τον Γ. Καραμπελιά.

ΦΩΤΟ-ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ! Ο μέντορας ρουφάει από καλαμάκι... με τη ζελατίνα!!!

Άμα ο μέντορας είναι τόσο χαζός, λογικό είναι ο εκπαιδευόμενος να σαλιώνει το φάκελο που κλείνει με αυτοκόλλητο:

Δείτε ποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι εμπόδισαν το άνοιγμα των λογαριασμών του Άκη στην Ελβετία

Ο δημοσιογράφος των Νέων Γιώργος Παπαχρήστος σε άρθρο του στην εφημερίδα τα Νέα αποκαλύπτει ποιοι ήταν αυτοί που μπήκαν εμπόδιο στο να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Άκη Τσοχατζόπουλου στην Ελβετία.

Δείτε την κόρη του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου σε ρόλο μοντέλου!

Η κόρη του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου σπουδάζει στο εξωτερικό.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου θα μπορούσε να κάνει άνετα και καριέρα μοντέλου αφού είναι ψηλή, με ωραίο σώμα και πρόσωπο.

Να αλλάξουμε για να επιβιώσουμε

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, ακούγονται αντιφατικές δηλώσεις ως προς την θετική ή αρνητική κατάληξη τους, τόσο από τους εμπλεκόμενους εξωγενείς παράγοντες, όσο και από το τους εντός  των κυβερνητικών τειχών, με αποτέλεσμα την πλήρη σύγχυση των πολιτών, που ακούνε καθημερινά αντιφατικές και αντικρουόμενες απόψεις.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΔίτες ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ "ΣΩΤΗΡΙΑ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Η συμφωνία «απειλεί» και διχάζει και τη Ν.Δ.

Στην πρώτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας, στα μέσα Απριλίου, ο εκ των απορρήτων του κ. Αντ. Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, είχε διατυπώσει το δίλημμα: αν αρνηθούμε τη συμφωνία κινδυνεύουμε με απομόνωση, αν όμως γίνουμε εξαπτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύουμε με διάλυση.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! Κωνσταντοπούλου: Μου έστειλαν ένα γράμμα αλλά δεν μου ζητάνε τα χρήματα της Βουλής

Την δική της απάντηση έδωσε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου σε εκπομπή του Σκαι σχετικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με τα αποθεματικά της Βουλής. Συγκεκριμένα, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως «ο Πρόεδρος της Βουλής δεν είναι διαχειριστής τραπεζικών λογαριασμών και αποθεματικών».

Ιγνατίου: Αμφισβητώ τον ισχυρισμό του Σημίτη ότι… δεν γνώριζε

Την… υπερασπιστική γραμμή που διατύπωσε ο Κώστας Σημίτης ότι δεν γνώριζε τα σκάνδαλα του Άκη Τσοχατζόπουλου, επικρίνει ο Μιχάλης Ιγνατίου, με σημερινό άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”.

Ιρίνα Σάικ: Χώρισα τον Ρονάλντο γιατί έστελνε sms σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο!

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα για το τέλος της σχέσης της Ρωσίδας καλλονής με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης - «Βρήκε στο κινητό του εκατοντάδες μηνύματα από και προς γυναίκες σε όλο τον πλανήτη» λέει ανώνυμη πηγή κοντά στο μοντέλο της Victoria's Secret

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!Κωνσταντοπούλου: Το Μνημόνιο είναι πλήγμα στη Δημοκρατία

«Το Μνημόνιο είναι πλήγμα στην Δημοκρατία» ήταν η τοποθέτηση της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Το καλαμπούρι των BRICS

Τελικά αυτή η κυβέρνηση - λόγω απειρίας, ιδεοληψιών και αντιευρωπαϊκών εμμονών που πολλά από τα μέλη της κουβαλάνε αντί να χτίζει γέφυρες τις καίει.

Σε μία χρονική στιγμή που η διαπραγμάτευση με τους εταίρους για την συμφωνία που θα ανάψει πράσινο φως στην χρηματοδότηση της χώρας βρίσκεται στο κρισιμότερο σημείο της, γίνεται γνωστό από την κυβέρνηση ότι ο υφυπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Σεργκέι Στόρτσακ τηλεφώνησε στον κ. Τσίπρα και του πρότεινε να γίνει η Ελλάδα το 6ο μέλος της Αναπτυξιακής Τράπεζας των BRICS (Βραζιλίας, Ρωσίας, Ινδίας, Κίνας, Νότιας Αφρικής).             

ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! «Ξεχειλίζει» από αστυνομικούς το τμήμα προστασίας VIP -Αυξήθηκαν αντί να μειωθούν

Αν και ο Γιάννης Πανούσης είχε εξαγγείλει την εξοικονόμηση ανδρών από τις συνοδείες επωνύμων, οι αριθμοί αποκαλύπτουν μία διαφορετική εικόνα.

Βορίδης σε Φίλη: Θα ικετεύετε για το mail Χαρδούβελη- ΒΙΝΤΕΟ

Επικριτικός προς την κυβέρνηση εμφανίστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως όσο δεν υπάρχει συμφωνία, θα υπάρχουν και συνέπειες.

ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ! Η ατάκα του Φίλη για το «γεύμα ΣΥΡΙΖΑ» που προκάλεσε ασταμάτητο γέλιο στο στούντιο [βίντεο]

Διάθεση για χιούμορ και αυτοσαρκασμό είχε ο Νίκος Φίλης, μία φράση του οποίου ήταν αρκετή για να προκαλέσει ασταμάτητο γέλιο σε πάνελ πρωινής εκπομπής.

Αχαϊα: Ανέβασε στο youtube αυτό το... πικάντικο βίντεο και έγινε διάσημος - Δείτε τι κατέγραψε στην αυλή του σπιτιού του!

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ξύπνησε και όπως κάθε μέρα βγήκε στην αυλή του σπιτιού του - Εκεί η εικόνα που αντίκρυσε τον έκανε να πιάσει το κινητό του τηλέφωνο...

Ο Τσίπρας με το «πιστόλι» στον κρόταφο… ξύνεται! (ΦΩΤΟ)

Ένα ευρηματικό σκίτσο του Δημήτρη Χατζόπουλου φιλοξενεί η Καθημερινή και στο οποίο εικονίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να κρατάει στο χέρι του την Ελλάδα και να την έχει κολλημένη στον κρόταφο του σαν να ήταν πιστόλι.

ΚΛΑΨΤΕ ΓΙΔΙΑ! Ζωή: «Σχήμα λόγου το "κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο» - Δεν έχω λόγο να μην έχω εμπιστοσύνη στον Αλέξη Τσίπρα"

- Για όλα μίλησε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Τάκη Χατζή
- "Βαθιά αντιδημοκρατικό καθεστώς το μνημόνιο και πρέπει να καταργηθεί"
- "Κάθε φορά που ανοίγω ένα θέμα, σκάει ένα λάστιχο σε βενζινάδικο"
- Επίθεση σε "καθεστωτικά ΜΜΕ που είχαν διακριτική μεταχείριση όταν ο λαός στέναζε"
- "Η ανακοίνωση της 20ης Φεβρουαρίου είναι ένα κοινό ανακοινωθέν του Eurogroup που δεν έχει καμία νομική υπόσταση"
- Επίθεση και στην κυβέρνηση Σαμαρά

Ντόρα: "Απαράδεκτη η Κωνσταντοπούλου - Ο Βαρουφάκης δεν κάνει άλλη δουλειά από το να δίνει συνεντεύξεις

Για τις "κόκκινες γραμμές" της κυβέρνησης, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ! ΧΑυγίτης με ναρκωτικά

Μπορεί ο Χρήστος Παππάς να τα έβαλε με τους χρήστες κάνναβης από το βήμα της Βουλής, με αφορμή τη σχετική εκδήλωση που έγινε στο Σύνταγμα, αλλά στοιχεία αποκαλύπτουν σχέση στελεχών της Χρυσής Αυγής με ναρκωτικές ουσίες.

«Μάχη» σε δύο ταμπλό για το Μαξίμου: Συμφωνία έξω, συναίνεση μέσα

Τα «δίνει όλα» η κυβέρνηση για να ξεπεραστούν τα «αγκάθια» στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές - Συντηρεί όμως και το σενάριο του δημοψηφίσματος - Επαναρχίζουν από Δευτέρα οι επαφές των τεχνικών κλιμακίων στο Brussels Group