03 Ιουλίου 2015

Και νέο ρουσφέτι απ'τη Ζωή Κω/λου: Πρόσληψη στη Βουλή με μισθό 2.200 ευρώ

Και πάλι με μπλοκάκι εννοείται.... "εργασιακός μεσαίωνας" το λέγανε όταν ήταν αντιπολίτευση...

Συνεχίζονται οι προσλήψεις στο Κοινοβούλιο, την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε οριακό σημείο και με φόντο τις καταγγελίες για "ομηρία" συμβασιούχων από την Πρόεδρο της Βουλής, κάποιοι εκ των οποίων συνεχίζουν να εργάζονται χωρίς σύμβαση και χωρίς να αμείβονται.

Πετροπόλεμος στη συγκέντρωση των κάφρων του #ΟΧΙ στο Σύνταγμα - ΒΙΝΤΕΟ

Με μουσικά διαλλείματα θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες των Ευρωπαίων αριστερών πολιτικών προσώπων μέχρι ξεκινήσει την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας - Με κοντάρια και δοκάρια μια ομάδα 500 κουκουλοφόρων επιτέθηκε σε αστυνομικούς - Το ελικόπτερο της Αστυνομίας πετά πάνω από το χώρο της συγκέντρωσης

Πλημμύρισε το Καλλιμάρμαρο από τη συγκέντρωση του #NAI

Κρατώντας σημαίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης οι υποστηρικτές του «Ναι» συγκεντρώνονται στο Καλλιμάρμαρο λίγο πριν κλείσει η αυλαία της εκστρατείας υπέρ των δυο απόψεων ενόψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Δημοσκόπηση Mega-GPO: Οριακό προβάδισμα #NAI

Υπέρ του ευρώ το 75% των πολιτών - Σε ποσοστό 44,1% οι πολίτες δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν σίγουρα ή προσανατολίζονται προς το «ναι», ενώ  το 43,7% επιλέγουν το «όχι»

Ελληνίδα εργαζόμενη στην ΕΕ ξεβρακώνει τον Τσίπρα και την καρφώνει η ρουφιάνα της ΕΡΤ απ'το Παρίσι

Πανικό στους ΣΥΡΙΖΑίους έχει προκαλέσει η επίθεση μιας Ελληνίδας που εργάζεται στο γραφείο Τύπου της Κομισιόν στον Πρωθυπουργό, μέσω twitter.

Η Μανουέλα Μαυρουδή με αφορμή την ανάρτηση του Πρωθυπουργού στο twitter ότι...

Την Κυριακή και ο Ιεροκλής θα ψηφίσει… #NAI

"Δεν είμαστε με το σχιζοφρενικό μυαλό του Ζαχαριάδη απ' όπου προέρχεται ο κομματικός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ"

Υπέρ του « Ναι» στο δημοψήφισμα τάσσεται και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και σε συνέντευξή του στο « ΣΚΑΪ» δεν έκρυψε το πόσο προβληματισμένος είναι για το μέλλον της Ελλάδας, αν βρεθεί εκτός  Ευρώπης.

ΚΡΑΞΙΜΟ ΚΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ: "Δεν έπρεπε να φτάσουμε σε αυτή τη διχαστική κατάσταση"

«Δεν έπρεπε να φτάσουμε σε αυτή τη διχαστική κατάσταση» τονίζει μιλώντας στο «Π» ο βιομήχανος Φαίδωνας Στράτος, πεθερός του υπουργού οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, αφήνοντας σαφείς αιχμές για λάθος χειρισμούς.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΜΑΛΑΚ@Σ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! Βαρουφάκης: Οι τράπεζες θα ανοίξουν την Τρίτη-Μέσα σ'αυτό το κτήριο υπάρχει η συμφωνία, αλλά δε θα σας πω που!!

Βέβαιος ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές μετά τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, παρουσιάστηκε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στο BBC.

ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΙΔΙΩΝ! "Ο Βαρουφάκης σας δουλεύει ψιλό γαζί!"

Αυτό είπε με άλλα λόγια ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, απαντώντας επι της ουσίας στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ο οποίος από το πρωί ισχυρίζεται ότι έχουμε πολύ καλές προτάσεις από τους δανειστές και είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία.

Μπουρδ@λο! Ακόμα δεν έχουν φύγει για τα εκλογικά τμήματα ψηφοδέλτια και κάλπες [εικόνες]

Την Κυριακή πραγματοποιείται το δημοψήφισμα και λόγω του περιορισμένου χρόνου οι διαδικασίες... έτρεξαν σε πολύ γοργούς ρυθμούς για να είναι όλα έτοιμα.

ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Ο Καμμένος επανέφερε 160 κηφήνες... πλύστης μαγειρικών σκευών, επιτηρητής αγωγών καυσίμων, νυχτοφύλακας και το κορυφαίο εργάτης γενικών εργασιών

Αξιοποιώντας τον νόμο Κατρούγκαλου, ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, φρόντισε να δημιουργήσει 160 προσωποπαγείς θέσεις κηφήνων στο ΥΕΘΑ με μισθούς από 1.200€ ως 1600€.

ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ! Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας: Το #NAI μονόδρομος για τη χώρα και το μέλλον των παιδιών μας

«Αν δεν συνεχιστούν άμεσα οι διαπραγματεύσεις, οδεύουμε με βεβαιότητα σε αύξηση της φτώχειας, αύξηση της ανεργίας, διακοπή λειτουργίας και των υπολοίπων επιχειρήσεων και τελικώς δύσκολη επιβίωση των νοικοκυριών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας.

Ο Άδωνις απαντάει στις παπαριές Σακελλαρίδη

Θέμα προσπαθεί να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με μια δήλωση που φέρεται να έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης στο γερμανικό περιοδικό Focus, στις 23 Ιουνίου και η οποία ωστόσο έχει διορθωθεί από το περιοδικό.

Νιόπαντροι και άφραγκοι στη Νέα Υόρκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με άδειες τσέπες βρέθηκε στη Νέα Υόρκη ένα νιόπαντρο ζευγάρι Ελλήνων μετά την επιβολή capital control.

Είχαν σχεδιάσει τα πάντα για το ταξίδι του μέλιτος και υπολόγιζαν ότι θα πλήρωναν με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες για τα έξοδά τους.

ΝΔ: Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για απομόνωση της Ελλάδας

Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για απομόνωση της Ελλάδας σε πέντε βήματα: κλείσιμο τραπεζών, κρατικοποίηση τραπεζών, κούρεμα καταθέσεων, έκδοση παράλληλου νομίσματος, επιστροφή στη δραχμή.

Ο Χούγκο Ντίξον ξεβρακώνει τον ψεύτη: Ο Τσίπρας λέει κραυγαλέα ψέματα

Ο γνωστός δημοσιογράφος του Reuters Χούγκο Ντίξον ασκεί δριμεία κριτική στον Ελληνα Πρωθυπουργό τον οποίο κατηγορεί ότι ψεύδεται κραυγαλέα.

Washington Post: Γιατί η Ελλάδα και η Γερμανία δεν τα πάνε καλά, μέσα από 15 γραφήματα

Με το δημοψήφισμα να πλησιάζει, όλος ο κόσμος έχει στρέψει ξανά το βλέμμα του στην Ελλάδα και στην αντιπαράθεση της χώρας με την Ευρώπη. Ή με τη Γερμανία, όπως το ερμηνεύουν κάποιοι.

ΒΙΝΤΕΟ- #NAI ψηφίζει κι ο Ρέμος που τάχθηκε κατά του δημοψηφίσματος: “Όση μαγκιά και να πουλάμε, έρχονται δύσκολες μέρες!”

“Απόψε ας είναι μια παρένθεση αυτή η βραδιά. Σε λίγες μέρες θα πάρουμε μια απόφαση όλοι. Να πούμε ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ. Εγώ θα ήθελα να πούμε και ένα γιατί. Γιατί χωριστήκαμε σε “ναι” και “όχι”!”, είπε χαρακτηριστικά σε συναυλία του ο Αντώνης Ρέμος, ενόψει του δημοψηφίσματος.

ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ! Η πίεση στον Τσίπρα και το σημάδι που σίγουρα δεν ήθελε να δείξει (ΦΩΤΟ)

Είναι ένα σημάδι άγχους, πίεσης, στεναχώριας έτσι όπως πολλές φορές το «αποτυπώνει» το ανθρώπινο σώμα.

Τώρα έκανε την εμφάνιση του και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ομολογουμένως διανύει την πιο κρίσιμη στιγμή στην ως τώρα πολιτική του καριέρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Ο ψεύτης Τσίπρας επικαλείται έκθεση του ΔΝΤ που λέει ότι η κυβέρνησή του διέλυσε τη χώρα

Nέο μήνυμα ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό, ότι λέει ψέματα παρά τις δραματικές συνθήκες που βιώνει η χώρα. Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς, υπογράμμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, προχώρησε στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για να μην πέσει η κυβέρνηση, όπως...

Ακαδημαϊκοί λένε #NAI στην Ευρώπη και στο ευρώ και «Οχι» στον διχασμό [λίστα]

Ναι στην Ευρώπη και το ευρώ αλλά και όχι στο διχασμό λένε 16 ακαδημαϊκοί με κοινό τους άρθρο.

Το άρθρο τους έχει ως εξής:

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΝ Τ'ΑΡΧ@ΔΙΑ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΝ! Απέρριψε το ΣτΕ την προσφυγή δυο πολιτών κατά της διεξαγωγής του

Ο δικηγόρος των δολοφόνων τρομοκρατών Γιάννης Ραχιώτης παρενέβη υπερ του δημοψηφίσματος αφού θέλει να ψηφίσει ΟΧΙ

Απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας την προσφυγή δυο πολιτών κατά της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος την Κυριακή.

Γελάει ο Πλεύρης με τον Καμμένο: Ούτε στο καλύτερο όνειρο του πατέρα μου

Ειρωνικός και δηκτικός όσο ποτέ εμφανίστηκε με σχόλιο του στο Twitter ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Θάνος Πλεύρης. Σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου σύμφωνα με τον οποίο την εσωτερική ασφάλεια-ομαλότητα την εγγυάται ο ελληνικός στρατός ο κ. Πλεύρης σημειώνει:

Δημοψήφισμα Alco: Οριακό προβάδισμα #NAI

Στο 0,6% η διαφορά - Ένας στους 10 Έλληνες δηλώνει αναποφάσιστος - Τι επιλέγουν οι πολίτες αναλόγως αν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Ποτάμι, ΧΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ - Τρεις στους 4 λένε «ναι» στο ευρώ - Λανθασμένη θεωρεί το 48% την απόφαση για δημοψήφισμα

Σκληρό «ντέρμπι» με μικρό προβάδισμα του «Ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής καταγράφει μεγάλη δημοσκόπηση της Alco για το www.protothema.gr, στην οποία αποτυπώνεται ο μεγάλος διχασμός αλλά και η υψηλή σύγχυση στην κοινή γνώμη που προκαλείται από την κυβερνητική πρωτοβουλία.

Επιμένει στο σανό στα γίδια ο Τσίπρας: Το «Οχι» δεν θα προκαλέσει ρήξη -Ζήτησε ψυχραιμία και όχι διχασμό στις κάλπες

Νέο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό απηύθυνε από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία του νέου μηνύματος του Αλέξη Τσίπρα:

NAI στην Ελλάδα: Όλοι σήμερα στο Καλλιμάρμαρο στις; 19:30 (εικόνα)

Με σύνθημα «ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στο Ευρώ» οι Έλληνες ενώνουν τις φωνές τους στο Καλλιμάρμαρο στις 19:30 και απαντούν στο ερώτημα της Κυριακής. «Είναι η στιγμή για όλους τους Έλληνες να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση στο πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος: την παραμονή μας ή όχι στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Ήρθε η ώρα του Καραμανλή;

Την Δευτέρα το πρωί θα χρειαστεί να σκύψουμε όλοι πάνω στο πραγματικό πρόβλημα και να σηκώσουμε τα μανίκια. Να ξεχάσουμε το διχαστικό δημοψήφισμα, το ένα και μοναδικό ψηφοδέλτιο, την απόφαση Βούτση να απαγορεύσει την μετάδοση των αποτελεσμάτων από τις Περιφέρειες και τις δηλώσεις Καμμένου ότι ο στρατός εγγυάται την... εσωτερική ασφάλεια της χώρας. Την Δευτέρα θα πρέπει να βρούμε το κουράγιο να αρχίσουμε να κτίζουμε την χώρα αυτή από την αρχή. Γι' αυτό η χτεσινή παρέμβαση Καραμανλή έχει ιδιαίτερη σημασία. Επειδή η δουλειά αυτή χρειάζεται έναν ηγέτη.

Mega: Εξοργισμένη πολίτης διέκοψε τη ζωντανή σύνδεση για να φωνάξει «Μας πρήξατε»!

Σκηνές απείρου κάλλους είδαμε χθες το μεσημέρι σε ζωντανή σύνδεση του Mega με ρεπόρτερ του καναλιού έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Ιωνία.

Σκυλακάκης προς πολίτες που θέλουν ευρώ και σκέφτονται να ψηφίσουν «όχι»

Ανοιχτή επιστολή απέστειλε ο προέδρος της Δράσης, Θόδωρος Σκυλακάκης προς τους πολίτες που θέλουν το ευρώ και σκέπτονται να ψηφίσουν όχι, προτρέποντας του πολίτες που επιθυμούν να παραμείνουν στο ευρώ να σκεφτούν όσο πιο ψύχραιμα και αντικειμενικά μπορούν.

Το σχόλιο της Χούκλη που… τσάντισε τον Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και στην δημοσιογράφο Μαρία Χούκλη, παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας. Όταν η δημοσιογράφος σχολίασε το γεγονός των κλειστών τραπεζών ο πρωθυπουργός εμφανώς ενοχλημένος έκανε έντονη προσπάθεια για να μην της απαγορεύσει να δείχνουν τέτοιες εικόνες και απάντησε:

Η Ελλάδα... του Λαπαβίτσα

Του Γιώργου Κράλογλου

Στις 16 Ιουνίου ο γυρολόγος ινστρούχτορας της δραχμής Λαπαβίτσας ζητούσε από τον Τσίπρα να κλείσει τις Τράπεζες. Πρότεινε δραχμή και κουπόνια στα τρόφιμα. Στις 30 Ιουνίου έβλεπε χαρούμενους... τις ουρές των ΑΤΜ. Στις 1 Ιουλίου κατήγγειλε τον Ντράγκι για κλείσιμο των Τραπεζών!!! Άδικα τον έχουν "εικόνισμα" τα λόμπι της δραχμής εσωτερικού και εξωτερικού;

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ! Πολίτης έπιασε τον Σταθάκη από το μανίκι: «Γιατί το κάνατε αυτό, καταστρέφετε τη χώρα, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα αυτό;»

Ενα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον υπουργό Ανάπτυξης Γιώργο Σταθάκη έλαβε χώρα προχτές στο κέντρο της Αθήνας.

ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ! Ο Βίτσας έκανε εκδήλωση στο υπουργείο Παιδείας υπέρ του #OXI!

«Κατήχηση» υπέρ του «όχι» έκανε χθες το πρωί σε αίθουσα του υπουργείου Παιδείας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

Καθαρό πλέον το προβάδισμα του #NAI στα Γραφεία Στοιχημάτων (κάρτα)

Οι περισσότερες αποδόσεις σε σχέση με χθες έχουν μεταβληθεί με την πιθανότητα επιβεβαίωσης του ΝΑΙ να αυξάνει.

Δείτε μαι σημερινή συγκεντρωτική κάρτα (κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για πιο μεγάλη ανάλυση)

Φραγκούλης Φράγκος: «Επιβάλλεται ένα ηχηρό #NAI την Κυριακή!»

Σε δήλωση-παρέμβαση υπέρ του ΝΑΙ προέβη ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ και πρώην Υπουργός Εθνικής Αμυνας Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

Ο κ. Φράγκος στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

ΚΛΑΙΩ! Ποιο βοηθό προτείνει ο Τατσόπουλος στον Φίλη για να είναι fifty-fifty η εκπροσώπηση #NAI - #OXI


Δηκτικό είναι το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου σχετικά με την πρωινή διαμαρτυρία του Νίκου Φίλη που εκτιμά πως υπάρχει μεροληπτική αντιμετώπιση υπέρ του ΝΑΙ από τα ΜΜΕ.

ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ! 'Απλυτοι εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στο Βύρωνα

Ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε το πρωί της Παρασκευής σε σούπερ μάρκετ στο Βύρωνα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου 40 άτομα μπήκαν στο σούπερ μάρκετ, πέταξαν φέιγ βολάν και άρχισαν να πετάνε φαγητά στον κόσμο από τα ράφια.

Reuters: Ο Πούτιν τρίβει τα χέρια του όσο βαθαίνει η κρίση στην Ελλάδα

«Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν δύσκολα μπορεί να συγκρατήσει το χαμόγελό του για την κρίση η οποία έχει ξεσπάσει μεταξύ Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ράιχενμπαχ: «Πριν από ένα χρόνο η Ελλάδα ήταν σε σωστό δρόμο, σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη και τα εργασιακά»

Ο πρώην επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ δήλωσε απογοητευμένος από την κατάσταση στη χώρα και επεσήμανε ότι τώρα το μέλλον της είναι πιο ζοφερό.

Το γράμμα ενός πατέρα προς τον Τσίπρα: Άμα πειράξεις την οικογένειά μου θα ‘ρθω να σε βρώ

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το γράμμα, επιστολή ενός ιδιωτικού υπαλλήλου πατέρα δύο παιδιών, προς τον πρωθυπουργό.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

'Απλυτοι ΣΥΡΙΖΑίοι του #OXI τρομοκρατούν τον Μπογδάνο: "Το αληταριό της δραχμής έχει φτιάξει ψεύτικα προφίλ μου και κυκλοφορεί τέρατα"

Τη νομική οδό ανακοίνωσε σε ανάρτηση του στο Facebook ότι θα ακολουθήσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τα ψεύτικα προφίλ που έχουν δημιουργήσει χρησιμοποιώντας το όνομα του.

Χούγκο Ντίξον: Αν ήμουν Ελληνας θα ψήφιζα #NAI

Με τη λογική του λιγότερου κακού συντάσσεται ο γνωστός δημοσιογράφος Χούγκο Ντίξον. Αυτός είναι άλλωστε και ο τίτλος που επιλέγει στο τελευταίο άρθρο του γύρω από την Ελλάδα.

Γιούνκερ: Το #OXI θα αποδυναμώσει δραματικά τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας

Οι εξελίξεις και οι διαπραγματεύσεις, σε περίπωση που οι Ελληνες ψηφίσουν «όχι» στο Δημοψήφισμα, θα είναι δραματικές, τόνισε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, οδηγώντας σε κατάρρευση το επιχείρημα αρκετών στελεχών της κυβέρνησης πως το «όχι» στο δημοψήφισμα θα ενισχύσει τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας.

ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑ@ΛΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ! Ο Βαρουφάκης μιλά για σχεδόν κλεισμένη συμφωνία στο ιρλανδικό ραδιόφωνο

Ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης φέρεται να είπε σε ιρλανδικό ραδιόφωνο ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας υπήρξαν ιδιωτικές επαφές της κυβέρνησης με την ΕΕ και την ΕΚΤ.

ΕΓΓΡΑΦΟ-Άρχισε “κούρεμα” και στο φαγητό ασθενών και γιατρών στα νοσοκομεία

Όπως φαίνεται στο έγγραφο που δημοσιεύει σήμερα το iatropedia, ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας προσαρμόζει το διαιτολόγιο ασθενών και γιατρών καθώς αδυνατεί να πληρώσει μετρητοίς τους προμηθευτές του...

Γελάει μαζί μας ο “Dr. House”: Η Ελλάδα έχει δικό της εκτυπωτή για ευρώ

Πριν λίγους μήνες ο “Dr. House” -κατά κόσμον Hugh Laurie- έστειλε τα συγχαρητήριά του στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως ελπίζει να έχουν καλά πράγματα να δώσουν στη χώρα!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Το #OXI στην κάλπη είναι ΟΧΙ στο ευρώ και την Ευρώπη»

«Με άμεση συνέπεια την κατάρρευση των τραπεζών και την απώλεια όλων των καταθέσεων των πολιτών όπως υποστηρίζει σήμερα...»

Ένα νέο της μήνυμα ανάρτησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου σχετικά με το δημοψήφισμα της Κυριακής και τις συνέπειες που θα έχει η απάντηση μας. Η παρουσιάστρια του Alpha, καλεί σε ενότητα και γράφει:

ΚΛΑΙΩ! ΕΓΓΡΑΦΟ-Έκαναν αίτηση να μπει ο Βαρουφάκης στο Γκίνες για τη γρηγορότερη χρεοκοπία

Kάποιοι που δε χάνουν το χιούμορ τους ακόμη και τώρα, κατέθεσαν αίτηση για ρεκόρ χρεοκοπίας χώρας στην επίσημη ιστοσελίδα του Γκίνες με το όνομα Γιάνης Βαρουφάκης

Γιάνης Βαρουφάκης: ο «σταρ» οικονομολόγος κατά τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κι ο πρώτος Έλληνας υπουργός Οικονομικών που μέσα σε λίγους μήνες έκανε ρεκόρ συνεντεύξεων σε ελληνικά και ξένα ΜΜΕ.

''Όσες ανοησίες κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ τόσο θα υποφέρει η Ελλάδα''

Με Grexit λόγω Τσίπρα απειλείται η Ελλάδα αναφέρουν οι Financial Times, που σε κύριο άρθρο τους κατηγορούν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οτι ακολουθώντας μια στρατηγική που θα ντρόπιαζε ακόμα και μαθητευόμενους πολιτικούς κατέστρεψε όλη την πρόοδο που είχε κερδηθεί με τόσο πόνο.

Financial Times: Ο Τσίπρας κέρδισε την τιμωρία του

ΒΙΝΤΕΟ-Στρατούλης: Καλύτερα να πεθάνω όρθιος – Μητσοτάκης: Αυτό εκπέμπετε

«Και μόνο που βλέπει ο ελληνικός λαός ποιοι τον καλούν για ΝΑΙ, λειτουργεί αντίθετα», σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης.