27 Σεπτεμβρίου 2015

Τζάμπα πήγαν οι πίτσες του Τατούλη

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για αρχηγός της Ν.Δ. κάλεσε τους φίλους του και τους συνεργάτες του να...

ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ! Ποιοι στηρίζουν τον Τζιτζικώστα για αρχηγό της ΝΔ

Φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνετε για τί αναβλήθηκε η συνάντηση Βαγγέλη-Καραμανλή αφού προφανώς ο Καραμανλής δεν ήθελε να εκδηλωθεί υπερ κάποιου. Τώρα οι παπαγάλοι διαρρέουν ότι ο Τζιτζικώστας θα αποσυρθεί και το καλύτερο: Ότι μίλησε με Καραμανλή και του είπε ότι είναι νωρίς ακόμα... πάψτε ρε σούργελα και θα μας πεθάνετε στα γέλια!! Πείτε μας και για κρυφές δημοσκοπησεις να γελάσουμε... σε λίγες μέρες θα δείτε δημοσκοπήσεις και θα τρίβετε τα μάτια σας

Η ερχόμενη Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, είναι η καταληκτική ημερομηνία για να κατατεθούν οι υποψηφιότητες για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ένας εκ των υποψηφίων - και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη μαζέψει ουκ ολίγες υπογραφές.

Δείτε ποιος πασίγνωστος επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων συνελήφθη για χρέη!

Στην σύλληψη πασίγνωστου επιχειρηματία κέντρων νυχτερινής διασκέδασης προχώρησαν οι αρχές. Ο επιχειρηματίας συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο και εισφορές προς το ΙΚΑ .

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! Από Πρόεδρος (το πολύ) Γραμματέας

Τη θέση του Γενικού Γραμματέα στη Ν.Δ. φιλοδοξεί να αναλάβει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μετά την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος.

Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΦΤΑΙΕΙ! Τα νοσοκομεία δανείζονται μεταξύ τους γιατρούς και υλικά για να αντέξουν

«Εχεις να μας δανείσεις 200 κόκκινες σακούλες για τα μολυσματικά απορρίμματα; Θα σου τις επιστρέψω την επόμενη εβδομάδα, που θα παραλάβουμε εμείς».

ΤΟ ΛΥΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ! Με τη Γιάννα και Σόρος θα συζητήσει το χρέος ο Τσίπρας

Μια βδομάδα θα ξεροσταλιάζει στις ΗΠΑ μπας και βρει ο Ομπάμα 5 λεπτά να τον δει στα όρθια 

Σε εκδήλωση που διοργανώνει το περίφημο ίδρυμα «Κλίντον» στη Νέα Υόρκη με θέμα  «η κρίσιμη καμπή, προώθηση της ανάπτυξης στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη» -Την εκδήλωση και τις ομιλίες θα μεταδώσει απευθείας το τηλεοπτικό δίκτυο CNN

Απίστευτη απάτη! - Χάθηκαν μυστηριωδώς 600 κιλά χρυσού - Δεν έφθασαν ποτέ στο αεροδρόμιο!

- Η άγνωστη δικογραφία για τον “κλεμμένο χρυσό της Ολυμπιακής Αεροπορίας”, βάρους 600 κιλών και αξίας 1,8 εκατ. ευρώ
- Η ΟΑ προέβη προέβη σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και κατέβαλε μεγάλο ποσό ως αποζημίωση, αν και προέκυπτε απάτη και μάλιστα εγκληματικό σχέδιο σε βάρος της, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Σχεδόν όλοι φαίνεται πως είναι μπλεγμένοι στην... κινηματογραφική απάτη, ενώ ο χρυσός δεν έχει βρεθεί 13 χρόνια μετά
- Στις 30 Νοεμβρίου θα καθίσουν στο εδώλιο οχτώ κατηγορούμενοι

ΣΤΑ 4 ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! Tσίπρας: Έλληνας (αριστερός) πρωθυπουργός υπό τας διαταγάς των ΗΠΑ



Με την επίσκεψη του κ. Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και τις επαφές που θα έχει σε κορυφαίο επίπεδο, κλείνει ένας πολιτικός κύκλος που άνοιξαν ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεκινώντας από… επαναστατικές διακηρύξεις και καταλήγοντας σε μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με την Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Κ».

James Bond: Ποιος θα αντικαταστήσει τον Daniel Craig;

Είναι πρώτος στη λίστα διαδοχής...

Αν ο Daniel Craig αποφασίσει να ολοκληρώσει την κινηματογραφική του θητεία ως James Bond 007, τότε υπάρχει ένας ηθοποιός που βρίσκεται πρώτος στη λίστα για να τον αντικαταστήσει, Πρόκειται για τον...

ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! «Πλούσιος» όποιος έχει μηνιαίο εισόδημα 1.500 ευρώ

Aνατροπές-σοκ για εκατομμύρια πολίτες φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Στόχος του οικονομικού επιτελείου είναι να εισπραχθούν επιπλέον φόροι ύψους 3 δισ. ευρώ, ενώ στο στόχαστρο μπαίνουν όσοι έχουν εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ ετησίως.

ΜΕ ΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ; Ο Χαϊκάλης παντρεύεται την προσωπική του φρουρό!

Μπορεί ως υφυπουργός Εργασίας ο Παύλος Χαϊκάλης να μην πρόλαβε να... δροσίσει την “καυτή πατάτα”, αλλά φαίνεται πως, σε προσωπικό επίπεδο, βγήκε κερδισμένος από τη θητεία του στο υπουργείο. Εκτός από πρώην υφυπουργός, ο Παύλος Χαϊκάλης σε λίγο καιρό θα είναι και πρώην... εργένης, καθώς αποφάσισε να... αποκαταστήσει την προσωπική του φρουρό!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ρεκόρ αφίξεων και έσοδα 15,5 δισ. από τον τουρισμό το 2015

«Είμαστε αισιόδοξοι και ταυτόχρονα σε εγρήγορση ώστε να προχωρήσουμε με ακόμα μεγαλύτερα βήματα και να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα», τόνισε η υπ. Τουρισμού Με 15,5 δισ. ευρώ έσοδα και ιστορικό ρεκόρ αφίξεων 26 εκατομμυρίων τουριστών υπολογίζεται πως θα κλείσει η τουριστική χρονιά για το 2015.

Στοχεία-σοκ: Ανέλεγκτες, 38.000 δηλώσεις «πόθεν έσχες» κρατικών λειτουργών, δικαστών και δημ. υπαλλήλων

Χιλιάδες δηλώσεις «πόθεν έσχες» κρατικών αξιωματούχων, υψηλόβαθμων δημοσίων λειτουργών, δικαστών κ.ά., που υποχρεούνται κάθε χρόνο να υποβάλλουν λεπτομερή στοιχεία για την περιουσιακή τους κατάσταση, παραμένουν για μήνες χωρίς κανένα έλεγχο!

Μπουτάρης: Κάποιοι συμπολίτες μας είναι λίγο ...γαϊδούρια - ΒΙΝΤΕΟ

Για τις αλλαγές στους ποδηλατοδρόμους στο δήμο Θεσσαλονίκης και τα σχέδια του για τη χάραξη νέων δρόμων που θα διευκολύνουν όσους χρησιμοποιούν ποδήλατο, μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Μπουτάρης, κατά την έναρξη ποδηλατικών αγώνων στη Θεσσαλονίκη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Ο Ερίκ Τουσέν από την Επιτροπή της Ζωής με σανδάλια, μοβ φουλάρι και... μίνι ποδήλατο [εικόνες]

Ο Ερίκ Τουσέν έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στην Επιτροπή Αλήθεια για το Χρέος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Το ήπιο και το σκληρό σενάριο για τους συνταξιούχους


Σενάρια για κλιμακωτές περικοπές των συντάξεων (άθροισμα κύριας και επικουρικής) άνω των 1.000 ευρώ βρίσκονται στο τραπέζι μπροστά στα ελλείμματα των Ταμείων και την υποχρέωση για περιστολή της κρατικής συνταξιοδοτικής δαπάνης κατά 450 εκατ. ευρώ φέτος και 1,8 δισ. το 2016.

ΒΙΝΤΕΟ-Σφοδρή αντίδραση Αρχιεπισκόπου για την απαλλαγή από τα θρησκευτικά: «Να μην ακούμε ανοησίες…

Τη δήλωση της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας κυρίας Σίας Αναγνωστοπούλου, ότι θα μπορούν να απαλλάσσονται από το μάθημα των Θρησκευτικών όσοι μαθητές το επιθυμούν, σχολίασε καυστικά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

BINTEO-Ο διάλογος της Αννίτας Πάνια με την sexy Αλβανίδα παρουσιάστρια διακόπηκε απότομα...

Η Enki Bracaj είναι η 21χρονη παρουσιάστρια από την Αλβανία που το δοκιμαστικό της για το δελτίο ειδήσεων έκανε τον γύρο του κόσμου λόγω της αποκαλυπτικής της εμφάνισης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Χίος: Φτύνουμε αίμα στον ιδ.τομέα και η κόρη Χρυσοβελώνη γκαστρώνεται για να διοριστεί στο ΥΠΕΘΑ

Πες τα ρε Στέφανε με τους μαλ@κες που έχουμε μπλέξει!! ΚΛΑΨΤΕ:

ΚΛΑΙΩ! Η Ζωή σε ρομαντικό γεύμα με τον σύζυγό της [εικόνες]

Σε ρυθμούς καθημερινότητας επέστρεψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μια βδομάδα μετά την εκλογική αναμέτρηση το iefimerida.gr την «συνέλαβε» να γευματίζει σε γνωστό εστιατόριο στις παρυφές του Ψυχικού.

Γιατί κάνουμε μαύρους κύκλους, γιατί μυρίζει η ανάσα μας, γιατί δεν θυμόμαστε τα όνειρα -Τα παράδοξα του ύπνου

Ξοδεύουμε περίπου το 1/3 της ζωής μας στον ύπνο. Ο χρυσός κανόνας είναι το 8ωρο, αλλά η Μάργκαρετ Θάτσερ και ο Ναπολέων ήταν ξεκούραστοι μόνο με 4 ώρες.

ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 3500 ΓΙΑ 1 μερα/βδομαδα Χ 25 ΜΗΝΕΣ-H Μπέτυ Μπαζιάνα στους επικριτές της: Να με κρίνουν για αυτό που είμαι και όχι για τον σύζυγό μου

Να εξετάσουν αυτό που είναι η ίδια και αυτό που πράττει και όχι να την κρίνουν για τον σύζυγό της, καλεί η Μπέτυ Μπαζιάνα όσους την κατηγορούν γιατί θα διδάξει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Οι συνέπειες των capital controls -Πρώτες ελλείψεις στην αγορά

Τρεις μήνες συμπληρώνονται από τη στιγμή που επιβλήθηκαν τα capital controls στην Ελλάδα και ήδη είναι ορατές οι ελλείψεις στην αγορά, συνέπεια των ελέγχων κεφαλαίων.

Ταξιδεύετε αεροπορικώς; Έχετε δικαιώματα! - Μάθετε ποια είναι

Στο πλαίσιο της ενιαίας ευρωπαϊκής αγοράς ο επιβάτης μπορεί να ταξιδέψει έξυπνα, επωφελούμενος από τις μειωμένες τιμές των αεροπορικών ναύλων στο πλαίσιο του ανταγωνισμού, αλλά και των αυξημένων επιλογών σε εταιρίες και παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η Ζωή... λείπει στον Στουρνάρα: Τι θα κάνω χωρίς αυτή; Θα ασχολούμαι με βαρετά θέματα

Μεταξύ Φρανκφούρτης, Λουξεμβούργου και Παρισιού κινούνταν τις προηγούμενες ημέρες ο Γιάννης Στουρνάρας, προετοιμάζοντας την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Στο δρόμο της διάλυσης της Παιδείας και ο Φίλης: Ποιες αλλαγές έρχονται – Επιστρέφει το άσυλο

Μεγάλες αλλαγές σε δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο αλλά και στα σχολικά βιβλία προγραμματίζει ο νέος υπουργός Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φίλης.

ΒΙΝΤΕΟ-Λεβέντης: Οταν δούλευα δίπλα στον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα

Την προσωπική και επαγγελματική του σχέση με τον πατέρα του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αποκάλυψε ο Βασίλης Λεβέντης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε για την εποχή που συνεργάζονταν με τον Παύλο Τσίπρα, ενώ με τον δικό του... ξεχωριστό τρόπο αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα στη ΝΔ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΑ ΡΕ! ΕΚΑΝΕ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!Βαρουφάκης: Με τον Τσίπρα λέγαμε πως θα παραιτηθούμε αν μας υποχρέωναν σε τρίτο δάνειο

Στην αποκάλυψη ότι έλεγαν συνεχώς με τον Αλέξη Τσίπρα ότι θα παραιτηθούν σε περίπτωση που τους επιβληθεί τρίτο δάνειο προχώρησε ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον γαλλικό ιστότοπο Mediapart.

ΑΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣΙ! Πρώην βουλευτής της ΝΔ πήγε στην κηδεία του αρχιβασανιστή της Χούντας Θ.Θεοφιλογιαννάκου

Θα μας πρήξουν τα παπάρια πάλι επειδή ο άλλος πήγε στην κηδεία ενός ΝΕΚΡΟΥ συγγενή... Για να ηρεμίσουν λοιπόν και να χαρούν τους λέμε ότι πήγε για να πετάξει σκατά στον τάφο του νεκρού φασίστα (αφού θεωρούν ότι αυτό έπρεπε να κάνει... αν και όταν τα λένε ΧΑυγίτες για τον Φύσσα τους λέμε φασίστες)... είστε happy τώρα; Ρε άι στο διάολο παπαγαλάκια! Εδώ θάψαμε με την ελληνική σημαία και δημοσία δαπάνη τον σφαγέα των Ελλήνων Μάρκο Βαφειάδη και μας τα ζαλίζετε με τον τριτοκλασάτο χουντικό...

Η κηδεία του χουντικού Θεόδωρου Θεοφιλογιαννάκου, έγινε το μεσημέρι, στο Συκάκι Λακωνίας,

Εκεί, ανάμεσα σε εκείνους που πήγαν να πουν το τελευταίο "αντίο" στον Θ. Θεοφιλογιαννάκο ήταν...

Θύελλα αντιδράσεων για τον «αλβανικό αετό» του Λίλα

Με γιούχα «στόλισαν» τον Άντι Λίλα οι φίλοι του Ολυμπιακού για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ!Λογοκλοπή στο διδακτιρικό από τη Γερμανίδα υπουργό Άμυνας;

Τα λαλίστατα γατάκια δημοσιοκάφροι θα μας ζαλίσουν... για τον αμόρφωτο Φίλη όμως που έγινε υπ Παιδείας μόκο... MΠΕΕΕ ΓΙΔΙΑ

Ύποπτη για λογοκλοπή στη διδακτορική διατριβή της στην Ιατρική, είναι η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στενή συνεργάτιδα της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ αν και η ίδια αρνείται τις κατηγορίες.

Υποψήφιος π Τζιτζικώστας οπότε μάλλον και ο Μπακογιάννης και τα πράματα δυσκολεύουν για τους παλιούς

Πολύ δύσκολα τα πράγματα πλέον για όλους τους "παλιούς" ακόμα και για τον Μειμαράκη... Τζιτζικώστας και Μπακογιάννης έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα ότι δεν μπορούν να τους προσάψουν τίποτα (ούτε υποβρύχια ούτε καφετιέρες ούτε τσεκούρια με τα οποία μας έχουν ζαλίσει χωρίς να υπάρχει θέμα) και κέρδισαν με μεγάλες πλειοψηφίες τις Περιφέρειές τους κάτι που δεν είναι τυχαίο... βέβαια το μεγάλο πρόβλημα είναι πως δεν θα είναι στην Βουλή και αυτό γίνεται χαλαρά σε άλλες χώρες αλλά εδώ είναι Ελλάδα και ο ένας πριονίζει την καρέκλα του άλλου... Τέλος πάντων να δούμε τις υποψηφιότητες και θα κρίνουμε...

-Υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ και ο Απόστολος Τζιτζικώστας
-Πιέζεται να κατέβει υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ο Κώστας Μπακογιάννης

Την υποψηφιότητά του στην κούρσα διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας,Απόστολος Τζιτζικώστας