03 Οκτωβρίου 2015

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 4-10-2015

Δείτε τα (κάντε κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΜΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΤΣΑΡΚΕΣ! Τι έκανες Αλέξη με τη Μπέτυ στη Νέα Υόρκη; Η απόδραση του ζεύγους Τσίπρα

Ένα βράδυ στη Νέα Υόρκη με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν το... "δώρο" που έκαναν στον Αλέξη Τσίπρα οι συνεργάτες του.

Φάκα ΣΥΡΙΖΑ με τεκμήρια σε φτχωομπινέδες που τους ψήφισαν.. για να φορολογήσουν τονξ πλούτο

Αυστηρότερο καθεστώς τεκμηρίων διαβίωσης με το οποίο θα φορολογούνται εξοντωτικά πάνω από 1.000.000 φυσικά πρόσωπα με πολύ χαμηλά εισοδήματα προβλέπει το νέο «Μνημόνιο Τσίπρα», το οποίο σχεδιάζει να εφαρμόσει κατά γράμμα η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών σε συνεργασία με τους δανειστές.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΑΛΛΟΣ! Ο Τσίπρας «άδειασε» τον Κατρούγκαλο για την επιστροφή των επίορκων

Στον νόμο Κατρούγκαλου αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίρπας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ορκωμοσία της νέας βουλής.

ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΕΑΜΑ-Του φύγαν τα γυαλιά του Φίλη προκειμένου να βγάλει selfie στα υπουργικά έδρανα

Μπορεί στην ορκωμοσία της Βουλής που είχε εκλεγεί τον Ιανουάριο πρωταθλητές στις selfie να είχαν αναδειχθεί οι βουλευτές του Ποταμιού, ωστόσο, τόσο την παράσταση έκλεψε ένας βουλευτής του κυβερντώντος κόμματος και μάλιστα υπουργός. Ο Νίκος Φίλης.

ΒΑΛΤΕ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ! Η Τζάκρη «χάλασε» τον ΣΥΡΙΖΑ: Οι βουλευτίνες έβαλαν 12ποντες γόβες [εικόνες]

Ρε φίλε ότι κι αν βάλει αυτή η Τζάκρη μόνο με χαρτοσακούλα στο κεφάλι βλέπετε!! Τι φάτσα είναι αυτή που έχει; [Δεν ξέρω αν αυτό που είπα είναι σεξιστικό... αν είναι, στα παπάρια μου! Η γυναίκα είναι κακάσχημη!]

Θεωρείται, και δικαίως, η πιο κομψή μεταγραφή του ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ η Θεοδώρα Τζάκρη. Προσεκτική στις πολιτικές κινήσεις και δηλώσεις της, η νέα υφυπουργός Βιομηχανίας της κυβέρνησης έκανε τα ψηλοτάκουνα…must στον γυναικείο πληθυσμό του κόμματος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ ΡΕ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ! Γνωστή ηθοποιός εξομολογείται την επαφή της με εξωγήινους!

Η κοπέλα γνωστή θαμώνας της Αννίτας... το Μάιο είχε ξαναβγεί και περιέγραφε πως της έδερνε ένας γκόμενος που είχε επί 5 χρόνια...

Με αφορμή την ύπαρξη νερού στον Άρη, η Αννίτα Πάνια «άνοιξε» στο «ANNITAgr» το κεφάλαιο εξωγήινοι. Ανάμεσα στους καλεσμένους που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και η ηθοποιός Μαρία Δρακοπούλου η οποία μοιράστηκε με τους τηλεθεατές δύο περιπτώσεις ...μεταφυσικού περιεχομένου στις οποίες έγινε μάρτυρας στο παρελθόν.

ΕΝΑΣ ΚΙ ΕΝΑΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ 'Η "ΤΟΥΡΚΟ" ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι της Βουλής από τον ΣΥΡΙΖΑ -8 άτομα για 3 θέσεις [λίστα]

Κάλπη για την εκλογή αντιπροέδρων της Βουλής έχει στηθεί στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τζιτζικώστας-Μεϊμαράκης για τα 41 χρόνια της ΝΔ

Τζιτζικώστας: Αυτή είναι η επέτειος της αναγέννησης μας

«Οι αρχές μας και όσα πιστεύουμε, μας δείχνουν πάντα το δρόμο για το επόμενο μεγάλο βήμα. Πότε πρέπει να κλείνει ένας κύκλος και να πηγαίνουμε στη νέα εποχή. Αυτό πρέπει να το ξανακάνουμε. Να αλλάξουμε πρώτα εμείς, για να αλλάξουμε τελικά και τη χώρα. Σε αυτή την επέτειο δεν θυμόμαστε μόνο, ξαναγεννιόμαστε».

O Άδωνις θαυμάζει το «ήθος» του αριστερού Κούλογλου-Δείτε πως τον αποκάλεσε και τι του απάντησε ο κόσμος

Έναν... "ζωηρό" διάλογο έχουν ανοίξει στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου. Αφορμή; Μία λέξη και συγκεκριμένα η λέξη "καθυστερημένος" που χρησιμοποίησε ο πρώην σφουγκοκ2λάριος του ΓΑΠ και σήμερα του Τσίπρα.

Η άγνωστη που έκλεψε την παράσταση στη βουλή – ΦΩΤΟ

Τον περισσότερο ντόρο από τις γυναικείες παρουσίες στη βουλή έκανε η συγκεκριμένη.

Η ταυτότητά της δεν είναι γνωστή, ωστόσο είναι...

Ο Φίλης, τα «ψάρια», και άλλα παραμύθια

​​«Αναπαράγετε τις σαχλαμάρες για τη λίστα Λαγκάρντ και δεν βλέπετε τι γίνεται γύρω σας με την κατάρρευση των εσόδων από τον ΦΠΑ».

Ηταν πολύ ενδιαφέρουσα μια συζήτηση που είχα με έναν πολύπειρο εφοριακό και κρίνω σκόπιμο να σας τη μεταφέρω, διότι δείχνει τους πραγματικούς λόγους της νέας φοροεπιδρομής που εξελίσσεται σε βάρος των επιχειρήσεων και κυρίως ημών των μισθωτών, δηλαδή των γνωστών υποζυγίων.

ΣΚΙΤΣΟ-Ακόμα γελάει ο κόσμος με τη φώτο της επαναστάτριας Μπέτυς με Ομπάμα

Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (κάντε κλικ για μεγέθυνση):

Σαμαράς για το ότι δεν μιλάει με Μεϊμαράκη: "Ο Χριστός κι η Παναγία"

Δεν μιλιόμαστε σου λέω θα μπορούσε να είναι (σε παράφραση γνωστού λαϊκού άσματος) ο τίτλος της σχέσης του Αντώνη Σαμαρά με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν στη Βουλή κατά την τελετή ορκωμοσίας αλλά η ψύχρα ανάμεσά τους "πάγωσε" τους πάντες.

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟ! Γκρουέφσκι: Είμαστε Μακεδόνες

Ιδιαίτερες αναφορές στο ζήτημα της ονομασίας έκανε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, κατά τη ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

ΑΠΛΑ ΗΜΙΘΕΟΣ! Ο Άρης αφήνει την πολιτική και ανοίγει γκαλερί

Επιτέλους στο στοιχείο του... 

Στα art δρώμενα προσανατολίζεται επαγγελματικά ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Freddo.

Όλγα Κεφαλογιάννη: "Βγάλτε με μια φωτογραφία με τα αγόρια μου"

Ντυμένη στα λευκά και με... περιπαικτική διάθεση εμφανίστηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, στην ορκωμοσία της νέας Βουλής. Όπως... συνηθίζει, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων και φυσικά των φωτογράφων.

ΑΛΕΞΗ ΓΑΜ@ΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΛΕΜΕ! Μείωση-σοκ 30% στις συντάξεις – Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού

Νέο σοκ θα υποστούν οι συνταξιούχοι από την πρόθεση του υπουργείου Εργασίας να προχωρήσει σε επανυπολογισμό όλων των σημερινών συντάξεων και την εφαρμογή ενιαίων κανόνων συνταξιοδότησης, στο πλαίσιο της νέας ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

ΑΛΕΞΗ ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ! ΣΥΡΙΖΑ ΗΘΕΛΑΝ! Θηριώδης φόρος εισοδήματος 65%


Βέβαια να θυμίσουμε πως αυτές τις μαγκιές πήγε να τις κάνει και ο Ολάντ όταν πρωτοβγήκε... τους φύγανε 2-3 λεφτάδες και τις έκανε γαργάρα

Το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει την επιβολη ενός θηριώδους φορολογικού συντελεστή 65%, με στόχο να «πληρώσουν οι πλούσιοι» αναφέρει δημοσίευμα της «Αγοράς».

Κι ενώ ο Τσίπρας βάζει “καπέλο” 23% ΦΠΑ στα νησιά, στα τουρκικά παράλια φτιάχνουν αφορολόγητες ζώνες!

Η Τουρκία δημιουργεί στα τουρκικά παράλια “Αφορολόγητες Τουριστικές Ζώνες”, όπου μαρίνες, ξενοδοχεία, χώροι διασκέδασης, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και άλλα καταστήματα θα έχουν μηδενική φορολογία, με στόχο την προσέλκυση ακόμα περισσότερων τουριστών, ειδικά από το χώρο της κρουαζιέρας και του yachting.

ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ! Λεβέντης: Πυρά κατά Τσίπρα αλλά θα ψηφίσει Βούτση γιατί είναι συνάδελφος μηχανικός

Με βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα, της ΕΡΤ και του καναλιού της Βουλής έκανε ντεμπούτο ο Βασίλης Λεβέντης ως αρχηγός κόμματος της αντιπολίτευσης.

ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ! Έφερε πρώτος στην Ελλάδα το ολοκαίνουριο Iphone 6S Plus (ΦΩΤΟ)

Μετα το πέρας των συναντήσεων που υπήρχαν στο «σφιχτό» προγράμμα της ελληνικής αποστολή στη Νέα Υόρκη, ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Σταθάκης έκανε μια στάση στο Apple Store στο Μανχάταν, για να αγοράσει το καινούργιο IPhone 6S plus που μολις κυκλοφόρησε.

«Kάψωσε» τη Μύκονο η καλλονή από τη Βενεζουέλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να οδεύουμε προς τον χειμώνα αλλά η ζωή στο νησί των ανέμων συνεχίζεται με καλοκαιρινές διαθέσεις!

ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ! ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ! Το τετ α τετ Τσίπρα – Μεϊμαράκη στη Βουλή – ΦΩΤΟ

Ενωτικός ο Βαγγέλας... αλλά μόνο με τους ΣΥΡΙΖΑίους...

Έναν ζεστό χαιρετισμό είχαν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΕΝΩΤΙΚΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ! Γεωργιάδης: Ο Παπαμιμίκος δέχεται άδικη κριτική – ΦΩΤΟ

Είτε συμφώνησε εν γνώση του είτε πάτησε την πεπονόφλουδα του Μεϊμαράκη οπότε είναι ανεπαρκής για τη θέση κάτι που φαίνεται και από το μπάχαλο στο κόμμα

Μετά τον «Γολγοθά» που πέρασε ο, και επίσημα πια, υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε ως άδικη την κριτική που ασκήθηκε προς τον πρόεδρο της επιτροπής και γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ! Συνεργάτης του Μεϊμαράκη διαφώνησε με την απόφαση να είναι υποψήφιος ο Άδωνις

Πρόκειται για τον υπεύθυνο Οργανωτικού της Συγγρού Αλέκο Κόκκαλη

Με ψήφους 12-1 ελήφθη η απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της ΝΔ με την οποία ανακλήθηκε ο αποκλεισμός της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδης.

Οι κυρίες της βουλής: Το λευκό φόρεμα της Κεφαλογιάννη, στα κόκκινα η Μάρκου, το ντεκολτέ της Καραμανλή [εικόνες]

Μπορεί οι γυναίκες της νέας βουλής να είναι λιγότερες αυτή τη φορά- 59 έναντι 69 του Ιανουαρίου- αλλά εκείνες που εξελέγησαν φρόντισαν να κλέψουν τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία.

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ!! Μεϊμαράκης: Κατά συνείδηση η ψήφος της ΝΔ για τον πρόεδρο της Βουλής

«Όποιος και να εκλεγεί Πρόεδρος της ΝΔ θα τον υπηρετήσουμε ενωμένοι», τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Άδωνις: Θα κερδίσω τον Τσίπρα αν εκλεγώ αρχηγός – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα διεκδικήσει τελικά την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας μετά την πρωινή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ που έκανε δεκτή την ένστασή του. Στις δηλώσεις του αμέσως μετά, τόνισε ότι αντίπαλός του, είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας.

ΝΕΥΡΑΚΙΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Μεϊμαράκης και Σαμαράς δεν χαιρετήθηκαν καν στη βουλή -Ολο το παρασκήνιο

Απρόσμενη τροπή παίρνει ο εσωκομματικός πόλεμος στη ΝΔ ενόψει των εκλογών, καθώς οι σχέσεις του προέδρου του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε οριακό σημείο.

Η ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής για την υποψηφιότητα του Γεωργιάδη

Με ανακοίνωσή της η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έγινε αποδεκτή η ένσταση που κατέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ποιες έδρες κρατάνε οι αρχηγοί των κομμάτων - Δείτε τις... "καραμπόλες"

Ο προσωρινός Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ενημέρωσε πριν την ορκωμοσία της νέας Βουλής για τις επιλογές των αρχηγών των κομμάτων όσον αφορά στις έδρες. Διαβάστε αναλυτικά ποιοι επιλαχόντες παίρνουν "εισιτήριο" για τη Βουλή μετά τις επιλογές αυτές.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Μεϊμαράκης: Με τον Παπαμιμίκο έχω να μιλήσω από την Κυριακή των εκλογών! Αν κάνει άλλο λάθος θα τον διώξω

Δηλ. τι άλλο πρέπει να κάνει για να τον διώξεις; Να βγει στο Σύνταγμα να φωνάζει υπερ του Τσίπρα ξερωγω; Έλεος με την κοροϊδία!!

Διαβάστε να γελάσετε:

Σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο, με αφορμή την υπόθεση Αδωνη Γεωργιάδη, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

VW - Audi: Δείτε online αν το όχημά σας διαθέτει το ειδικό λογισμικό

Το εργοστάσιο της VW έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα του link μέσω του οποίου οι κάτοχοι των γερμανικών αυτοκινήτων μπορούν να ελέγξουν άμεσα αν το όχημά τους φέρει το ειδικό λογισμικό μείωσης εκπομπής καυσαερίων.

Μητσοτάκης: Χαίρομαι που έγινε δεκτή η ένσταση του Γεωργιάδη – ΒΙΝΤΕΟ

«Χαίρομαι που έγινε δεκτή η ένσταση του Γεωργιάδη. Ήταν υπερβολική η προσκόλληση της ΚΕΦΕ στον τύπο», σχολίασε ο Κυριάκος Μηστοτάκης, αναφορικά με την αποδοχή της ένστασης του Άδωνι Γεωργιάδη.

ΤΣΙΠΡΑ΅ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ! Το φορολογικό, το ασφαλιστικό και άλλα 40 «σκληρά» προαπαιτούμενα για τα 2 δισ. ευρώ (όλος ο κατάλογος)

Αποφασίστηκε η λίστα με τα 48 προαπαιτούμενα που καλείται να εφαρμόσει η Ελλάδα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου για να εκταμιευθεί η πρώτη υποδόση των 2 δισ. ευρώ. Η νομοθέτηση των προαπαιτούμενων αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, από τις 9 Οκτωβρίου.

Ο διάλογος Άδωνι - Παπαμιμίκου

Ο βουλευτής της ΝΔ είχε αποχωρήσει από τα γραφεία του κόμματος αργά χθες το απόγευμα βέβαιος ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. Λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ μαθαίνει ότι η ΚΕΦΕ απέρριψε την αίτηση του.

Κ. Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης ΝΔ-Οι εκλογές να γίνουν στις 15 Νοέμβρη (Video)

Υπέρ της άποψης να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, και ένας από τους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ότι προσπάθησε να αποτρέψει το "κόψιμο" Άδωνι!!

Ειδικότητα στις διαρροές αποκτά το επικοινωνιακό επιτελείο του Μεϊμαράκη χωρίς να μαθαίνει από τις ξεφτίλες που έχει φάει (αλήθεια με τη συνάντηση με τον Καραμανλή όπου ο Βαγγέλας θα έπαιρνε το χρίσμα τι έγινε ρε γατάκια).
Γράφει σήμερα το παπαγαλάκι του Μεϊμαράκη, ο Νίκος Χατζηνικολάου, στη σελίδα του enikos.gr:

Συνεργάτης του Μεϊμαράκη προσπάθησε να «σώσει» την υποψηφιότητα του Άδωνι

Ντόρα Μπακογιάννη: Εννοείται στηρίζω Κυριάκο – Τι είπε για τον Άδωνι - ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με δηλώσεις της από το περιστύλιο της Βουλής, λίγο πριν την ορκωμοσία, μίλησε για την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

BINTEO-Υποψήφιος ο Άδωνις Γεωργιάδης! Δεκτή η ένσταση! "Αντίπαλος μόνο ο Αλέξης Τσίπρας - Θα τον κερδίσω"

Τέλος καλό όλα καλά και ο Άδωνις το άξιζε για το τρέξιμο που έχει ρίξει τα τελευταία 3 χρόνια. 
Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο όλοι κι αν ειπώθηκε καμιά κουβέντα παραπάνω μέσα στην ένταση να την προσπεράσουμε και να πάμε παραπέρα... ειδικά οι ψηφοφόροι δεν έχουν κανένα λόγο να τσακώνονται μεταξύ τους οπότε ήρεμα όλοι και στα σχόλια ήπια: πείτε ότι θέλετε για υποψηφίους ή βουλευτές αλλά μην τα χώνουμε μεταξύ μας... μετά το Νοέμβριο πάλι ΝΔ θα είμαστε όλοι όποιον κι αν έχει αρχηγό

- Τελικά κατεβαίνει στην "αρένα της διαδοχής" για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας οΆδωνις Γεωργιάδης
- Η ΚΕΦΕ έκανε δεκτή την ένστασή του αφού πρώτα κρίθηκε εκπρόθεσμη η υποψηφιότητά του για... 8 λεπτά
- Καμία αιχμή παρά τις χθεσινές αντιδράσεις για τον Ανδρέα Παπαμιμίκο τον οποίο ευχαρίστησε προσωπικά
- "Με συγκίνησε η στήριξη του Αντώνη Σαμαρά" τόνισε ο υποψήφιος, πλέον, αρχηγός της ΝΔ
- "Δεν υπάρχουν ανταγωνιστές για την αρχηγία, μόνο συναγωνιστές"

Απλά επιβεβαιώνομαι: η ΚΕΦΕ έκανε δεκτή την ένσταση Άδωνι Γεωργιάδη και είναι υποψήφιος επίσημα!

Θα ήταν η μεγαλύτερη ανοησία μέχρι τώρα αν δεν γινόταν δεκτή η υποψηφιότητα του

ΘΑ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΤΕ! Πόσο στοίχισε το δωμάτιο του καταθληπτικού στη Νέα Υόρκη;

Ο Μπαλτάς σε… λουξ δωμάτιο

Είναι γνωστό, πως ο Αριστείδης Μπαλτάς, συνόδευε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο ίδιος, έχοντας μαζί του τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Παναγιώτη Δούρο...

ΒΙΝΤΕΟ-Σταμάτης Κριμιζής: Δεν είναι σπουδαίο να δοθεί το όνομα ενός Έλληνα σ'έναν απ' τους χιλιάδες αστεροειδείς

"Υπάρχουν χιλιάδες αστεροειδείς, το να υπάρξει το όνομα ενός Έλληνα σε έναν, δεν είναι τόσο σπουδαίο". Με αυτή τη σεμνή δήλωση σχολιάζει στο Mega o Σταμάτης Κριμιζής την ξεχωριστή διάκριση που έλαβε από την Παγκόσμια Αστρονομική Ένωση να δοθεί το όνομά του σε έναν αστεροειδή, ως αναγνώριση για την τεράστια προσφορά του, εδώ και πολλές δεκαετίες, στην εξερεύνηση όλων των πλανητών του ηλιακού συστήματος.

«Στα κάγκελα» το Twitter για την απόρριψη της υποψηφιότητας Γεωργιάδη

Σάλο προκάλεσε στο Twitter η απόρριψη της υποψηφιότητας του Αδωνι Γεωργιάδη από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ με την αιτιολογία ότι είναι εκπρόθεσμη. Η σχετική ετικέτα συζήτησης #adonisforpresident ήταν το βράδυ της Παρασκευής το δημοφιλέστερο ελληνικό hashtag στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Βουλγαράκης "τρολάρει" Ζωή και ΝΔ: Ο νέος Πρόεδρος πρέπει να σκουπίσει το σύμπαν στη Συγγρού

Χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στη Νέα Δημοκρατία και στην απόφαση της εφορευτικής επιτροπής να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΕΤΑΝΟΗCΟΝ! Η Εκκλησία της Κύπρου αφόρισε πρώην Ευρωβουλευτή και θεολόγο

Για γέλια και για κλάματα ειδικά το ύφος της απόφασης... ίσα με 100 χρόνια πίσω από το... 2015

- Η αποκοπή του κ. Πιτσιλλίδη από το σώμα της Εκκλησίας, ισχύει μέχρις ότου αυτός ανανήψει, αποκηρύξει τις πλάνες και ζητήσει το έλεος του Θεού
- Η Επιτροπή διαπίστωσε κακοδοξίες, εσκεμμένες παρερμηνείες, διφορούμενες ερμηνείες και απαξιωτικό τρόπο αναφοράς σε πολλά θέματα
- Η Συνοδική Επιτροπή καλεί τον κ. Πιτσιλλίδη αντί να σκανδαλίζει, να παράσχει τον εαυτό του πρότυπο στους πιστούς
- Η Επιτροπή αποτελείτο από τους Αρχιερείς Πάφου, Ταμασού, Τριμυθούντος, Καρπασίας και Αρσινόης

Δεν έχει πάτο η γραφικότητά του: Ο Καμμένος καμάρωνε στο Twitter που ο γιός του έσπασε το πόδι του

Το συσχετίζει με το προεκλογικό σποτ και κάνει χαβαλε... αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να το δημοσιοποιήσει

To προεκλογικό σποτ του Πάνου Καμμένου με το σπασμένο αριστερό χέρι του Αλέξη ωαποδείχθηκε τελικά ή προφητικό ή γρουσούζικο για τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σαλος στο Twitter για τον Άδωνη, με… ένοχο τον Παπαμιμίκο!

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Twitter με αφορμή το “κόψιμο” της υποψηφιότητας του Άδωνη Γεωργιάδη για την ηγεσία της ΝΔ από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, λόγω της μικρής καθυστέρησης για την κατάθεσή της.

Μέχρι κι ο Αντώναρος μαλ@κα μου!! "Μικρόψυχες αποφάσεις δεν βοηθούν την ενότητα της παράταξης"

Κατ' ουσία βέβαια το σχόλιό του είναι ηλίθιο αφού δεν τίθεται θέμα διάσπασης (ο Άδωνις ακόμα και αν δεν τον χρίσουν υποψήφιο δεν πρόκειται να αποχωρήσει ή ξέρωγω τι), αλλά έστω και μέσα στη βλακεία του τους κράζει μέχρι κι ο πλέον γραφικός ΝΔίτης

Ο Ευάγγελος Αντώναρος μπορεί να ήταν ενάντιος στην υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά με παρέμβασή του μέσω της σελίδας του στο Facebook εξέφρασε την αντίθεσή του με το “κόψιμό” της από την ΚΕΦΕ.

Μια ακόμα τρομακτική πρόβλεψη του Χόκινγκ: Εξωγήινοι μπορούν να καταλάβουν την Γη

Πριν από κάποια χρόνια ο γνωστός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ είχε προειδοποιήσει πως σε βάθος 100 χρόνων η τεχνητή νοημοσύνη θα μετατραπεί σε θανάσιμη απειλή για την ανθρωπότητα. Πλέον όμως, οι κίνδυνοι σύμφωνα με τον Βρετανό δεν περιορίζονται στα... ρομπότ.

Η Βουλή πιάνει ξανά δουλειά – Ορκωμοσία νέων βουλευτών το Σάββατο το πρωί

Ανοίγει και πάλι η Βουλή, μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Από σήμερα Σάββατο πιάνει πάλι δουλειά, καθώς συγκαλείται εκ νέου για πρώτη φορά με την νέα σύνθεση της.

ΝΔ: Αυτοί έκοψαν και αυτοί συνεδριάζουν σε λίγο για να χρίσουν υποψήφιο τον Άδωνι

Στις 9.30 το πρωί θα συνεδριάσει εκ νέου η Εφορευτική Επιτροπή για να αποφασίσει για την ένσταση που κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Γιατί συμμετέχει στην ΚΕΦΕ υβριστής του Άδωνι Γεωργιάδη;

Και φυσικά δεν περιμέναμε να απέχει από την διαδικασία ανάδειξης υποψηφίων ο καρεκλοκένταυρος

Είναι αντικειμενικό αυτό κύριοι της Συγγρού; Ο άνθρωπος που έβγαινε στα κανάλια και

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΣΕ ΣΑΚΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!

Μόλις ο Άδωνις εμφανίστηκε στον 3ο όροφο στη Συγγρού λίγα λεπτά μετά τις 6, ο πρώτος που ούρλιαζε για να ακυρωθεί η υποψηφιότητά του, ήταν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδη, ο οποίος είχε πάρει εντολή από τον Μειμαράκη!

Ο Οποίος Μειμαράκης έπαιξε ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: