25 Οκτωβρίου 2015

Οι …Κορεάτες του Βαρουφάκη δεν έφυγαν ποτέ από το Μαξίμου και τον Τσίπρα!

Οι Κιμ Μπράιαν Γιουχάν και Κιμ Γκλεν ήρθαν στην Αθήνα ινκόγκνιτο ως… ιδιώτες και είδαν face to face τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος μάλιστα τους πλήρωσε τα αεροπορικά τους εισιτήρια και τις διανυκτερεύσεις τους, αποκρύπτοντας (όπως και ο προκάτοχός του) τα ποσά που δαπανήθηκαν!

ΠΑΡΤΕ ΓΙΔΙΑ! Από αύριο ΦΠΑ 23% στην παιδεία - Αποδεικνύεται ότι κοροϊδεύουν τόσες μέρες με τα ισοδύναμα-προκλήσεις του Φίλη

Από αύριο 26 Οκτωβρίου, σε φροντιστήρια, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και όχι μόνο στα ιδιωτικά σχολεία, ισχύει αυξημένος συντελεστής ΦΠΑ 23%

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας κυβερνητικά στελέχη και ο αρμόδιος υπουργός Πιαδείας Νίκος Φίλης προανήγγειλαν «ευχάριστα νέα» για τους γονείς των οποίων τα παιδιά φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία.

ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! Πήρε μίζες 13 εκατομμύρια δολάρια και «κάρφωσε» 12!

Το «βαθύ λαρύγγι» Αντ. Κάντας (πρώην διευθυντής Εξοπλισμών) «έδωσε» και άλλους μιζαδόρους στη Δικαιοσύνη

Τρίζει τα… δόντια η Δικαιοσύνη για τις υποθέσεις που αφορούν σκάνδαλα εξοπλιστικών συμβάσεων, όπου μέσα από offshore εταιρείες ή σε βαλίτσες διακινήθηκε πακτωλός χρημάτων, με το τελικό νούμερο να παραμένει άγνωστο!

Αγρια επεισόδια στην Γερμανία: Αριστεροί εναντίον νεοναζί και στη μέση η Αστυνομία

Αγρια επεισόδια ξέσπασαν στην Κολωνία όταν 10.000 αριστεροί αντιδιαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την συγκέντρωση που πραγματοποιούσαν περίπου 600 υποστηρικτές της ξενοφοβικής οργάνωσης «Χούλιγκανς εναντίον Σαλαφιστών» (HOGESA).

«Δεν είμαι εγώ ο γκέι... σκάστε τώρα» δήλωσε ο Λουκ Σο

Η αντίδραση του διεθνούς μπακ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις φήμες που κυκλοφόρησαν για τον ποδοσφαιριστή

Καλύτερα να σου βγει το... μάτι, παρά το όνομα, λέει ο σοφός ελληνικός λαός και όπως φαίνεται, αν και Άγγλος, θα αναγκαστεί να το ασπαστεί και ο διεθνής μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λουκ Σο.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Οι 97 «χρυσοί» υπάλληλοι στα χρόνια του Μνημονίου: 7.000 ευρώ μισθό και επίδομα... κυλικείου

Η κραυγαλέα περίπτωση του Οργανισμού Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας - Από το 2009 έως το 2012 δεν εφαρμόστηκε καμία περικοπή - Αλλά και όταν η διοίκηση θυμήθηκε να τις εφαρμόσει κατάφερε με αλγόριθμο να δώσει αυξήσεις

Το CNN θέλει να κάνει DNA στα οστά του Αγίου Λαζάρου

Να υποβάλλει σε DNA αλλά και να αντιπαραβάλλει τα ευρήματα με εκείνα που θα προκύψουν από την ανάλογη εξέταση οστών που επίσης αποδίδονται στον Άγιο Λάζαρο και βρίσκονται στη Μασσαλία, ζητά το τηλεοπτικό δίκτυο

Η ηθική κατωτερότητα της Αριστεράς

Οι αριστεροί που μας κυβερνούν αποδίδουν στους εαυτούς τους αρετές σπουδαίες: είναι υπέρ της δικαιοσύνης και της ισονομίας, νοιάζονται για τους φτωχούς και τους αδύναμους, είναι αδέκαστοι και υπεράνω χρημάτων. Κι είναι τέτοια η ιδεολογική τους επιρροή και ο προπαγανδιστικός μηχανισμός που έχουν αναπτύξει, που έχουν καταφέρει ακόμα και οι αντίπαλοί τους να αποδίδουν στην Αριστερά αυτές τις αρετές.

ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΜΑΝΑΤΙ! Reuters: Άντρες της frontex θα «σφραγίσουν» τα σύνορα Ελλάδας - Αλβανίας- ΠΓΔΜ

Το σχέδιο φιλοξενίας 50.000 προσφύγων σε στρατόπεδο στην ελληνική πρωτεύουσα - Οι επικρίσεις Τσίπρα για τις ευρωπαϊκές χώρες που δεν θέλουν πρόσφυγες στη δική τους αυλή - Οι πληροφορίες του Reuters ότι η Frontex θα αστυνομεύει τα σύνορα της Ελλάδας με Σκόπια και Αλβανία με κίνδυνο να «ξεμείνουν» δεκάδες χιλιάδες μετανάστες στην Ελλάδα

Απίστευτο: Τον μαχαίρωσε για να χαμηλώσει τη μουσική!

Άγρια συμπλοκή με απολογισμό έναν νεκρό έγινε στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιαλυσού. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών Μέσων, νεκρός είναι ένας μεσήλικας από μαχαιριές που δέχθηκε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού από τον… γείτονά του.

ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ! Σταλίνας Σπίρτζης: Ναι, θα κλάψουμε για τις ιδιωτικοποιήσεις στα αεροδρόμια!

«Προχωράμε μοντέλο προηγούμενης κυβέρνησης που δεν το πιστεύουμε» - Δε δίστασε να διατυπώσει αμφιβολίες για το πόσο συμφέρουν τα μοντέλα ιδιωτικοποιήσεων που έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνει το ΤΑΙΠΕΔ - Δηλώνει αισιόδοξος και βλέπει πιο λογικές λύσεις για την επιβολή του 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και εξηγεί όλα όσα ειπώθηκαν για την Ρένα Δούρου

Έλληνας χρηματιστής έστησε το “κόλπο” του αιώνα και… εξαφάνισε 500 εκατομμύρια δολάρια!

Μια, ίσως, πρωτοφανούς εύρους υπόθεση απάτης διερευνούν Εισαγγελία Πρωτοδικών και υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. Στο επίκεντρο της δικαστικής και αστυνομικής έρευνας βρίσκεται ελληνικών συμφερόντων επενδυτική εταιρεία με έδρα το Μπελίζ της Κεντρικής Αμερικής, η οποία καταγγέλλεται ότι εξαπάτησε Ελληνες, Ευρωπαίους και Ουκρανούς επενδυτές, υπεξαιρώντας πάνω από 500 εκατ. δολάρια.

Αλήθειες που καίνε από τον Τσέχο: Οι πρόσφυγες έχουν πανάκριβα iphones και χρησιμοποιούν τα παιδιά ως ασπίδες

Σκληρή γλώσσα εναντίον των προσφύγων χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν μιλώντας για πλούσιους μετανάστες με πανάκριβα iphones που χρησιμοποιούν τα παιδιά ως ανθρώπινες ασπίδες προκειμένου να δικαιολογήσουν τη μετακίνησή τους στην Ευρώπη, ενώ επεσήμανε πως η ήπειρος διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση της μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Με 16άρη στο τέρμα η Μίλαν!

H νίκη της Μίλαν επί της Σασουόλο με 2-1 συνδυάστηκε με την παρουσία του 16άχρονου, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα κάτω από τα γκολπόστ της...

Ετοιμαστείτε να πληρώσετε 220.000 «σβησμένες» κλήσεις!

Ξεκινάει αναδρομικό «σαφάρι» για πρόστιμα ήταν κρυμμένα στα συρτάρια ακόμη και… 22 χρόνια!

Σύμφωνα με το Έθνος ο δήμος Θεσσαλονίκης, μετά και τη σχετική εντολή που έλαβε από το Ελεγκτικό Συνέδριο, αρχίζει κυνήγι για την είσπραξη των προστίμων που υπολογίζονται κοντά στα...

ΜΗ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΛΛΟΥ! Μιχάλης Σάλλας: Είμαι αντίθετος στους πλειστηριασμούς α' κατοικίας - Λάθος να αλλάξουμε το όριο

Διέψευσε τις φήμες ότι οι τράπεζες πιέζουν την τρόικα για πλειστηριασμούς α' κατοικίας, ο πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετως με μια τέτοια προοπτική. Ταυτόχρονα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ανακεφαλαιοποίηση και την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της τράπεζας Πειραιώς.

Θα ξαναφτιάξουν τον Κολοσσό της Ρόδου; Βίντεο με το εντυπωσιακό project

Η ιδέα της κατασκευής του Κολοσσού της Ρόδου, άρχισε να διαμορφώνεται στα σχέδια και τις προθέσεις του νέου αρχιτέκτονα από την Ρόδο, Άρη Α. Πάλλα, μετά την έκρηξη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα. Παρακολουθώντας την ανεργία να γκρεμίζει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μιας ολόκληρης γενιάς, έθεσε ως στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας, αποτελούμενης από νέους συναδέλφους από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι μοιράζονται κοινές ιδέες και οράματα.

Απίστευτο: Βάζουν χέρι σε ό,τι πολύτιμο έχουμε μέσα στο σπίτι μας!

Τέλος στο άβατο της θυρίδας αλλά και του σπιτιού μας βάζει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που έχει καταρτίσει το υπ. Δικαιοσύνης και έχει αποσταλεί στο κουαρτέτο προς έγκριση το άβατο για τις θυρίδες, αλλά και τα… στρώματα τελειώνει. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Realnews στο πόθεν έσχες θα πρέπει να δηλώνονται στο εξής – εκτός από το περιεχόμενο των θυρίδων – ακόμα και τα χρήματα και τα αντικείμενα αξίας που κάθε πολίτης έχει στο σπίτι του!

ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΛΕΜΕ! Κινδυνεύει να χαθεί και το στοίχημα της κρουαζιέρας: Τι δείχνουν τα στοιχεία

Η γεωπολιτική αποσταθεροποίηση στην ευρύτερη περιοχή της NA Μεσογείου αποτελεί τη μόνη παράμετρο που μπορεί να ενισχύσει την ελληνική κρουαζιέρα βραχυπρόθεσμα.

Τι είδαν σε αυτόν τον Ερνάνι;

Παρότι είναι επιλογή του Μάρκο Σίλβα, ο Πορτογάλος συνεχίζει να εκθέτει όσους τον πίστεψαν και τον έφεραν στο λιμάνι...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Η απάντηση της Ντόρας στον Τζιτζικώστα

Την έντονη ενόχληση της Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Απόστολος Τζιτζικώστας, για την σύνοδο του ΕΛΚ και την υποψηφιότητα της πρώην υπουργού.

Βούλτεψη: Όλα όσα ακούγονται περί διάσπασης της ΝΔ είναι εκ του πονηρού

«Όσα ακούγονται περί διάσπασης στη ΝΔ είναι εκ του πονηρού» βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη  μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου.

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα… "τσαβεζοποιείται"

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την υπόθεση Σαββαΐδου και τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού: Δείτε την Νατάσα Παζαΐτη να χορεύει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, ένα ζήτημα που απασχολεί εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, μας δείχνει ένα... διαφορετικό πρόσωπο, χορεύοντας σε βίντεο για την σημερινή μέρα.

Η στιγμή που οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ εισβάλουν σε οχυρό του ISIS

Ενα νέο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η περιφερειακή κυβέρνηση του Κουρδιστάν, στο Ιράκ.

Σε αυτό, καταγράφεται σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ μία κοινή επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ και των μαχητών Πεσμεργκά, σε ένα οχυρό του Ισλαμικού Κράτους.

Ευρωπαίος αξιωματούχος στην Welt: Η απομάκρυνση της Σαββαΐδου είναι πισωγύρισμα

Deja vu. Η ελληνική κυβέρνηση παρεμβαίνει σε τομείς που θα υπέθετε κανείς ότι είναι «μπλοκαρισμένοι», παρότι το υποσχέθηκε στους δανειστές.

Παντρεύτηκε στην Ελλάδα ο «βασιλιάς» του Μπλακ Τζακ, Τζον Τάραμας

Με την εκλεκτή της καρδιάς του Ξένια Παναγιωτοπούλου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου ο βασιλιάς του Μπλακ Τζακ, Τζον Τάραμας την Κυριακή στο Κατάκολο.

Καμμένος: «Για την απόφαση στην Ελβετία έχω δικαιωθεί... γιατί ήταν ερήμην»

Αυτήν ακριβώς την αρλούμπα είπε χθες στη Βουλή επί λέξη ο Καμμένος... και τα γίδια θα το αναμασάνε χωρίς να δείξουν κανένα χαρτί...

Καμμένος: «Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι ότι οι εποχές τελείωσαν που ο μπαμπάς τους έπαιρνε το αστυνομικό τμήμα για να τους αφήσουν ελεύθερους, όταν τους έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη στα πάρτι της Μυκόνου» - Γιαννακόπουλος: «Ποιος θα περίμενε ότι κι αυτός τελικά θα στηνόταν στα τέσσερα και γλείφοντας εκεί που έφτυνε, θα έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε ένα ακόμη μνημόνιο, το βαρύτερο και το σκληρότερο»

ΡΕ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΛΕΜΕ! «Χάρισαν» επιδόματα 600.000 ευρώ σε υπαλλήλους που δεν τα δικαιούνταν

Το ΔΣ του Ιδρύματος Κωφών αν και αναγνώρισε ότι τα επιδόματα δεν έπρεπε να καταβληθούν εντούτοις δεν τα διεκδικεί - Διαβάστε την προκλητική απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια και προκάλεσε την παρέμβαση της δικαιοσύνης

Απειλή για την ασφάλεια της χώρας οι πρόσφυγες, λέει ένας στους δύο Έλληνες

Η χώρα μας δεν θα πρέπει να δεχθεί μόνιμη εγκατάσταση προσφύγων, πιστεύει το 45% των ερωτηθέντων

Την στάση των Ελλήνων στο προσφυγικό ζήτημα καταγράφει έρευνα της Public Issue που διενεργήθηκε τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΛΕΜΕ! Έσκιζε τις κλήσεις και χρωστά... 1 εκατ. ευρώ

Ο Γ.Δ. καταστηματάρχης στο κέντρο της Αθήνας, έφτασε να χρωστά 1 εκατ. ευρώ στο δήμο Αθηναίων από οφειλόμενες κλήσεις. Τα "κατάφερε" κάνοντας αυτό που πολλοί συνηθίζουν όταν δουν το σχετικό χαρτάκι στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους.

Παλεύει να κρύψει τα «απόκρυφα» της, αλλά… δε σώζεται αυτό το πράμα (ΦΩΤΟ)


Τα σ@ξι ατυχήματα σε δεξιώσεις και πασαρέλες είναι αρκετά. Καμιά φορά όμως αποκαλύπτουν μέρη του γυναικείου σώματος που δεν τα πιάνει ο φακός. Η ντροπή μεγάλη… Το ίδιο όμως μεγάλη είναι και η χαρά αυτών που γίνονται μάρτυρες του ατυχήματος!

Δείτε πως βγάζει λάδι ο Χατζηνικολάου τον Φλαμπουράρη

Ο άνθρωπος που τσίριζε για Ζαχόπουλους, Βουλγαράκηδες, Μειμαράκηδες κ.λπ Πουθενά δεν αναφέρει ότι ο "μέντορας" του Τσίπρα κατέθεσε ήδη πόθεν έσχες τον Απρίλιο το οποίο είναι δεσμευτικό. Αντιθέτως...

Τα 5 πιο «καυτά» κορμιά της Μυκόνου με μικροσκοπικά μπικίνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπλα μπλα μπλα παπαριές... ρε δείτε κατευθείαν το βίντεο :))

Τώρα που ήρθε ο χειμώνας, καιρός να θυμηθούμε το καλοκαίρι… για να ζεσταθούμε λίγο!

Καλλίγραμμα κορίτσια με αποκαλυπτικά μπικίνι και διάθεση για χορό μέχρι τελικής πτώσης, αναστάτωσαν τον αντρικό πληθυσμό στις κοσμικές παραλίες και ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη!

ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Συνδικαλιστής "τσέπωσε" 8,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του ΟΑΕΔ

«Ριφιφί» τα ταμεία του ΟΑΕΔ, ύψους 8,5 εκατ. ευρώ αποκαλύπτεται σε πόρισμα-φωτιά του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

ΕΛΕΟΣ! Σταθερά μπροστά ο Μεϊμαράκης σε νέα δημοσκόπηση

Δε λέω! Ο Μεϊμαράκης μπορεί να πάρει και 80% στις εκλογές, αλλά έλεος ρε αστείοι δημοσκόποι... γελάει ο κόσμος μαζί σας

Την ίδια ώρα, μία ακόμη δημοσκόπηση δίνει σαφές προβάδισμα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ωστόσο φαίνεται πως όλα θα κριθούν την δεύτερη Κυριακή, όπου αντίπαλός του φαίνεται πως θα είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Αμπατζόγλου: Στη Μαδρίτη δεν πήγαμε για φωτο... αλλά μας το ζήτησε η Μέρκελ και δεν θέλαμε να φανούμε αγενείς

Δηλ. εγώ βγήκα φωτογραφίες με τη Μέρκελ και τον Σαρκοζί; ή μήπως ο Τζιτζικώστας και ο Άδωνις;

«Στο συνέδριο του ΕΛΚ, στη Μαδρίτη δεν πήγαμε για βεγκέρες, για φωτογραφίες και δημόσιες σχέσεις» δήλωσε ο Θόδωρος Αμπατζόγλου, εκπρόσωπος του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ και στέλεχος της ΝΔ μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

Μητσοτάκης: Πάνω από όλα η ενότητα της ΝΔ

«Πάνω απ' όλα είναι η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε κατά την ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, χθες το βράδυ, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βίντεο: Σοβαρά επεισόδια και τραυματίες έξω από την Τουρκική πρεσβεία στο Τόκιο

Πρωτοφανή επεισόδια έγιναν σήμερα εμπρός από την Τουρκική πρεσβεία στο Τόκιο, μεταξύ Κούρδων και Τούρκων πολιτών που περίμεναν την σειρά τους για να ψηφίσουν για τις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Ο Βαρουφάκης πιάστηκε στη φάκα να ζητάει 60.000 δολάρια για διαλέξεις εκτός Ευρώπης

Ρεπορτάζ της γαλλικής τηλεόρασης τον ήθελε να χρεώνει 55.000 ευρώ για κάθε ομιλία του. Εκείνος φέρεται να υποστηρίζει ότι ούτε... ταξί δεν του πληρώνουν. Τελικά, πόσα παίρνει ο Γιάνης Βαρουφάκης για τις διαλέξεις του;

ΦΩΤΟ-Όταν ο Καμμένος διαφήμιζε αυτόν που «πιάσανε με σκονάκια κόκας στην τσέπη»

Και επειδή λίγο πολύ χθες μας είπε ότι δεν του κάνανε τα χατίρια και γιαυτό τον κατηγορεί τώρα ο Τράκης... να θυμίσουμε ότι δεν έχει περάσει καιρός από τον Ιούλιο που ο Πανάρας διαφήμιζε...

Καταγγελία Κυριάκου: Κόβουν τις συντάξεις για να προσλαμβάνει ο Δραγασάκης εκλεκτούς (ΦΕΚ)

Σε μια καταγγελία κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης προχωρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Συστήνουν «υπερταμείο» με μεταφορά των τραπεζών και αποδυνάμωση του ΤΧΣ

Ουσιαστικά το «σούπερ ταμείο» θα αποτελεί μία εγγύηση για το νέο δάνειο και την αποπληρωμή του παλαιότερου χρέους - Θα περιλαμβάνει όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ΤΑΙΠΕΔ - Αναζητείται το πρόσωπο που θα ηγηθεί του πρότζεκτ

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Αυξάνουν τους φόρους, δεν κόβουν το κράτος - Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία των προϋπολογισμών

Το δις εξαμαρτείν, έγινε... τρις. Και το 2016, η κυβέρνηση μετατοπίζει όλο το βάρος στους φόρους για να επιτύχει τον κεντρικό δημοσιονομικό στόχο που μιλάει για πρωτογενές πλεόνασμα 0,5%. Για τις δαπάνες... κουβέντα.

Και τώρα το... λούκι σε ασφαλιστικό και φορολογικό - Πως και πως περιμένουν τα έσοδα από ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας

- Τώρα... αρχίζουν τα δύσκολα στο μεγάλο "αγκάθι" του δημοσιονομικού
- Από μηδενική βάση οι διαπραγματεύσεις για το φορολογικό και το ασφαλιστικό
- Οι στόχοι για έσοδα και δαπάνες θα έχουν απόκλιση μέχρι και το τέλος του χρόνου μεγαλύτερη από 2 δισ. ευρώ, η οποία, παρά τη μικρότερη ύφεση, θα αυξήσει το πρωτογενές έλλειμμα
- Με... ανοιχτές αγκάλες περιμένουν στην κυβέρνηση τα έσοδα από ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας
- Οι προσπάθειες για να αυξηθεί η εισπραξιμότητα του ΦΠΑ

ΦΩΤΟ-Άδωνις για Τζιτζικώστα: Εγώ υπερασπίζομαι την κυβέρνηση ΝΔ 2012-14

Μήνυμα στον συνυποψήφιό του για την ηγεσία της ΝΔ έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τα όσα είπε ο Απόστολος Τζιτζικώστας για τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο ΑΚΗΣ ΟΜΩΣ ΕΦΑΓΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ! Με νέο πόθεν έσχες Φλαμπουράρη πάνε να τον «βγάλουν λάδι»

[Ξαναθυμίζω: Ο Άκης έφαγε 8 χρόνια φυλακή επειδή ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες τη βίλα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου! Στην απολογία του είχε πει: Νόμιζα ότι δεν χρειάζονταν να το δηλώσω τη χρόνιά κτίσης, το δήλωνα όμως από την επόμενη χρονιά.
Επιπλέον: Ο Σταθάκης είπε ότι έκανε δήλωση πόθεν έσχες τον Μάρτιο-Απρίλιο, τότε που προφανώς έκαναν όλοι. Θα μας δείξει κανείς τι δήλωσε τότε ο μέντορας του Τσίπρα;]

Θα καταθέσει νέο πόθεν έσχες για να καλύψουν το παλιό από το οποίο προέκυπτε ότι ενώ ήταν υπουργός είχε μετοχές της ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ που έπαιρνε δουλειες απο το δημόσιο

Το Ισραήλ ζητά συνεκμετάλλευση στο οικόπεδο "Αφροδίτη"

Στην νοτιοανατολική Μεσόγειο Κύπρο και Ισραήλ συζητούν ακόμη για την συνεκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων . Στην Ελλάδα ακόμη δεν έχουμε προλάβει να ασχοληθούμε με τα θέματα της ΑΟΖ . Υπομονή…

ΒΙΝΤΕΟ-Τζιτζικώστας με νέα επίθεση σε Σαμαρά: Συγκρούστηκα μαζί του για επιλογές της κυβέρνησής του

Προσχηματική η πρόσκληση Μεϊμαράκη στη Μαδρίτη - Κάποιοι επικαλούνται την ενότητα στα λόγια, αλλά δεν την υπηρετούν - Οι συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες πρέπει να σταματήσουν σε αυτό το κόμμα - Δεν αποκλείεται να ορίσω αντιπροέδρους συνυποψηφίους μου εφόσον κερδίσω, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Οδηγός σκόρπισε το θάνατο στις ΗΠΑ -Επεσε σε θεατές παρέλασης, 4 νεκροί, δεκάδες τραυματίες [εικόνες & βίντεο]

Σκηνές χάους και πανικού επικράτησαν στο Στιλγουότερ της Οκλαχόμα, όταν μία μεθυσμένη οδηγός έπεσε πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε την παρέλαση του πανεπιστημίου της περιοχής.

Ο Αδωνις για το πόσο κοστίζει η καμπάνια του και ποιος πληρώνει

Στο κόστος της καμπάνιας του αναφέρθηκε ο Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του, στην οποία απάντησε ότι απλά είναι μία πρακτική λύση η χρήση του λεωφορείου, σε όσους χαρακτηρίζουν την κίνησή του ως «αμερικανιά».