01 Δεκεμβρίου 2015

H ολόγυμνη φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Aids, που είναι σήμερα πρώτη Δεκεμβρίου καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα φωτογραφήθηκαν για καλό σκοπό.

ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ! Πως η πρώτη φορά αριστερά την έφερε στους κουτόφραγκους...

Τείνει να πάρει τη μορφή αξιώματος, πως όταν ο Ελληνας βάζει το μυαλό του να δουλέψει, κάνει ...παπάδες.

Είναι το μεγάλο ατού της φυλής, που θα έλεγαν και οι θαυμαστές του καπάτσου νοέλληνα. Να το τελευταίο κατόρθωμα. Θα το χαρακτηρίζαμε και δημιούργημα υψηλής διανοητικής προσπάθειας και μας έρχεται από τον συνήθως απόντα υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Ενεφανίσθη επιτέλους ο άνθρωπος και είπε να κάνει πάταγο και να γράψει ιστορία.

ΑΓΙΟ ΕΙΧΑΜΕ! ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ! Μεϊμαράκης: Γιατί παραιτήθηκα από πρόεδρος - Τι μου είπαν Καραμανλής, Μητσοτάκης

Δεν επιστρέφω στην ΚΕΦΕ αν δεν κάνουμε και μήνυση κατά της εταιρείας που ευθύνεται για το φιάσκο των εκλογών, διεμήνυσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης (ΔΕ: Καλά! Τώρα όμως που την κάνανε τη μήνυση βρες άλλη δικαιολογία για να καυγαδίζεις). Μιλώντας με δημοσιογράφους, κατέστησε σαφές πως μόνο η αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή κατά της εταιρείας, κινήσεις στις οποίες προέβη η ΝΔ, δεν τον καλύπτουν.

Πρόστιμο «μαμούθ» σε γνωστή βιομηχανία – Την «κάρφωσε» άλλη εταιρία

Ένα μεγάλο πρόστιμο επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε γνωστή βιομηχανία.

Συγκεκριμένα, πρόστιμο 31.451.211 ευρώ επιβλήθηκε από την ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην εταιρεία Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ, διότι «καταχράστηκε τη δεσπόζουσα θέση της

Προκλητική προστασία του ΓΓ του NATO στην Τουρκία για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του NATO Γ.Στόλντεμπεργκ εκτίθεται ανεπανόρθωτα σε συνέντευξή του στο CNN, όπου η δημοσιογράφος τον ρωτά πιεστικά για τις παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο εναντίον της Ελλάδας! Δείτε τι ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ!

Η ΝΔ ζητά ονομαστική ψηφοφορία για ρουσφετολογικές τροπολογίες-Κράξιμο και από Κυριάκο

Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε η Νέα Δημοκρατία για την τροπολογία - που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για τις βοσκήσιμες γαίες - και αφορά στην επιλογή διευθυντών εκπαίδευσης για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Έρευνα: Το Ισλαμικό Κράτος έχει πάνω από 300 Αμερικανούς «στρατολόγους» στο Twitter

Στο πλαίσιο της μελέτης, η ομάδα των ερευνητών εντόπισε και παρακολούθησε για αρκετούς μήνες εκατοντάδες λογαριασμούς Αμερικανών πολιτών, καταγράφοντας τη μέθοδο με την οποία προσεγγίζουν τα αφελή θύματά τους

Βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης κοντά σε σταθμό του μετρό στην Κωνσταντινούπολη -Ενας νεκρός, 5 τραυματίες

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, μετά από έκρηξη βόμβας κοντά σε σταθμό του μετρό.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έκρηξη που σημειώθηκε σε μετασχηματιστή, τελικά η αστυνομία επιβεβαίωσε τους φόβους ότι επρόκειτο για βόμβα.

Η ΝΔ έκανε αγωγή στην εταιρεία που κατέστρεψε τις εκλογές

Κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ζητά συντηρητική κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας και των ομόρρυθμων εταίρων της μέχρι του ποσού των 2,5 εκατ. ευρώ

Τι αποκαλύπτουν οι αναλυτές της Kaspersky για τους χάκερ που χτύπησαν τις ελληνικές τράπεζες

“Τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας φαίνεται πιο πιθανό να είναι επαγγελματίες εκβιαστές και να έχουν σχέση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος, παρά επαγγελματίες DDoS-εισβολείς. Πιστεύουμε, ότι η κύρια εξειδίκευσή τους είναι το ξέπλυμα χρημάτων μέσω καζίνων σε Bitcoin”

Η πραγματική φρίκη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Μόναχο το 1972 -Στοιχεία που βγαίνουν τώρα στο φως [εικόνες]

Το Σεπτέμβριο του 1992, δύο χήρες από το Ισραήλ πήγαν στο σπίτι του δικηγόρου τους. Εκείνος τις ενημέρωσε ότι είχε λάβει κάποιες φωτογραφίες στο πρόσφατο ταξίδι του στο Μόναχο. Πίστευε όμως ότι δεν έπρεπε να τους τις δείξει.

Αππίστευτη ζημία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω λαθρομεταναστών

Μεγάλο είναι το πλήγμα για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τον αποκλεισμό των ελληνοσκοπιανών συνόρων από τους πρόσφυγες, καθώς η ζημία ανέρχεται στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ! Μαντέλης: Χορηγία και όχι μίζα τα 450.000 DM

«Ήταν μία σχέση καθαρή και αφορούσε στο γενικότερο καλό. Δεν υπήρχε σχέση ανταλλάγματος» είπε στην απολογία του ο πρώην υπουργός - Τα χρήματα που έλαβα δεν έχουν σχέση με τα χρήματα που έδινε η Siemens ως δώρα. Ουδέποτε απαίτησα δώρο, ούτε προκύπτει κάτι τέτοιο από τη διαδικασία, είπε ο κ.Μαντέλης

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΑΛ@ΚΑ! Υπουργός: Φέρνουμε την τροπολογία για να ξεγελάσουμε τους ξένους

Γκάφα ή σχέδιο κοροϊδίας και προς ποίους; Στους αγρότες ή στην ΕΕ και τους Θεσμούς; Ότι κι αν συνέβη, όποιος και εάν είναι τελικά ο αποδέκτης του «εμπαιγμού» σε καμία περίπτωση δεν τιμά τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου που με μια λογική «κουτόφραγκου…» θέλησε να...

Πάγκαλος: Μόνο ένας αγράμματος σαν τον Φλαμπουράρη μπορεί να ονομάζει το Αιγαίο, Μεσόγειο

Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου ο Θεόδωρος Πάγκαλος μίλησε στους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέκο Φλαμπουράρη, τα ελληνοτουρκικά, το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, τον ΠτΔ και τον εκλογικό νόμο.

ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ! Ποιες είναι οι γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ιστορία της ανθρωπότητας

Δηλ. η μαύρη που σε ένα λεωφορείο αρνήθηκε να δώσει τη θέση της σε κάποιο λευκό ή η Όπρα είναι σπουδαιότερες πχ από την Ιωάννα της Λωραίνης; ΕΛΕΟΣ!

Μετά από τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Μάργκαρετ Θάτσερ, που αναδείχθηκε η κορυφαία, οι ερωτηθέντες ψήφισαν τη Μαρί Κιουρί και τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'Ανά τους αιώνες έχουν υπάρξει αρκετές γυναίκες που με τις πράξεις τους αξίζουν να μνημονεύονται.

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! ΑΝΕΛ για Ξουλίδου: «Πολιτικό τίποτα – Έχασε έδρα και αποζημίωση και γι” αυτό… συκοφαντεί»

Απάντηση σε όλα όσα δήλωσε τις τελευταίες ημέρες η πρώην βουλευτής του κόμματος, Σταυρούλα Ξουλίδου η οποία μεταξύ άλλων ζήτησε εκλογή νέου προέδρου από τη βάση του κόμματος, δίνουν πολιτευτές των ΑΝΕΛ από τη Θεσσαλονίκη. Την κατηγορούν μεταξύ άλλων πως προχωρά στις δηλώσεις αυτές λόγω της απώλειας της βουλευτικής έδρας και αποζημίωσης.

Ο Λιάκος υπόσχεται να βγάλει τις μισές σχολές από τις Πανελλαδικές

Αφού χαρακτήρισε «τζιχαντιστές» τους Μακεδονομάχους, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία μίλησε για εισαγωγή σε τμήματα των πανεπιστημίων χωρίς εξετάσεις - Πρότεινε λίστα προτεραιότητας για εκείνα τα ΑΕΙ, για τα οποία θα χρειαστούν εξετάσεις

Νέα δεδομένα θα δημιουργηθούν στο θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ! Βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ στους 4 υποψηφίους: Κύριοι, συναντηθείτε και σοβαρευτείτε

Με μια αυστηρή επιστολή 22 βουλευτές και ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας καλούν τους 4 υποψηφίους για την προεδρία του κόμματος να συναντηθούν και να κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις, ώστε να υπηρετηθεί πράγματι η ενότητα.

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΑΠ'ΤΟΥΣ S-400 ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ; Οι «νευρικοί» Τούρκοι πιλότοι πέταξαν πάνω από τέσσερα ελληνικά νησιά!

Κουμουτσάκος: Φαίνεται ότι δεν τρόμαξαν από τα πρωθυπουργικά τουιτς

Τετράδα τουρκικών F-16 στις 15:25 έκανε υπέρπτηση πάνω από τους Φούρνους - Άλλα δύο τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από Μακρονήσι, Ανθρωποφάγους και Αγαθονήσι - Σιωπή από την κατά τα άλλα λαλίστατη Αθήνα...

Ένταση στη βουλή - Αποχώρησε το ΠΑΣΟΚ από την Ολομέλεια - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στη Βουλή καθώς το ΠΑΣΟΚ  αποχώρησε από την ψηφοφορία στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για τις βοσκήσιμες γαίες.

Γνωρίστε τον πιο αλλόκοτο υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ που οδηγεί... φέρετρο

Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ με το Μετανθρωπιστικό Κόμμα, Ζόλταν Ίστβαν, είναι άθεος, γαλανομάτης, πιστεύει στην αθανασία και την φυσική τελειότητα

Μ' ένα... φέρετρο(αυτό το σχήμα έχει το λεωφορείο του) «οργώνει» την Καλιφόρνια αλλά και άλλες πολιτείες των ΗΠΑ για να προωθήσει τις πρωτοποριακές αλλά και αμφιλεγόμενες - αν μην τι άλλο - ιδέες του.

Πλημμύρισαν από υπερηφάνεια οι Έλληνες πατριώτες του κ@λου αφού ο Πούτιν Θα κάνει εμπάργκο σε τούρκικα αγγούρια αλλά όχι σε λεμόνια

Η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τις τουρκικές δυνάμεις είναι η αιτία για να ξεκινήσει και ο εμπορικός «πόλεμος» ανάμεσα στις δύο χώρες με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Συνεδρίαση-εξπρές της ΚΟ ΝΔ-Πλακιωτάκης: Εξεταστική για ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών-Απαξίωσε ο Μεϊμαράκης

Μεγάλο αστέρι ο Βαγγέλας... σιγά μην πάει να ακούσει τον Πλακιωτάκη... Βαγγέλη δείξε το πραγματικό πρόσωπό σου

Με παρεμβάσεις για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης η κοινοβουλευτική ομάδα «εξπρές» της Νέας Δημοκρατίας.

Η συνεδρίαση δεν διήρκεσε ούτε μία ώρα. Πάντως, από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ παρόντες ήταν οι τρεις υποψήφιοι κ.κ. Γεωργιάδης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας.

"ΤΣΙΓΚΕΛΙ" ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΗΚΕ-Ζωή κατά Τσίπρα: Η ιστορία και ο λαός θα σε θέσουν σε…αγκύλη (ΦΩΤΟ)

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω Twitter κατά του Αλέξη Τσίπρα. Όπως τονίζει μεταξύ άλλων η πρόθεση για να συνεργαστεί η κυβέρνηση με άλλες μνημονιακές δυνάμεις έχει δηλωθεί προεκλογικά.

Τροπολογία σταλίνα Σπίρτζη για «βόλεμα» κομματόσκυλων: Διπλασιάζει τα στελέχη σε ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ και ΟΑΣΑ

Σε νομοθετική ρύθμιση για να νομιμοποιήσει το «φιάσκο» με τον ορισμό νέων διοικήσεων στους οργανισμούς αστικών συγκοινωνιών προχώρησε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, καταθέτοντας τροπολογία που προβλέπει διαρχία.

Η ειρωνική αντίδραση Οθωνα στην ομιλία Τσίπρα: Μας αναβάθμισε ο Πρωθυπουργός... από προδότες σε σκυλιά

Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Οθωνας την φράση «τα σκυλιά αλυχτούν, αλλά το καραβάνι προχωρά» (αραβική παροιμία) που επέλεξε ο πρωθυπουργός για ξεκινήσει την ομιλία του στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Περιουσιολόγιο 56 σελίδων! Θα τα δηλώνουμε όλα... μέχρι και τα μετρητά κάτω απ' το στρώμα

Ηλεκτρονικά θα γίνεται από την 1η Ιανουαρίου η Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης για τους υπόχρεους. Πρόκειται για τη δήλωση πόθεν έσχες την οποία θα μπορούν μέσω taxinet όσοι είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν.

Βίντεο-σοκ: Οδηγός στέλνει sms λίγες στιγμές αφότου σκότωσε κάποιον με το αμάξι του

Ο νεαρός οδηγός του πολυτελούς αμαξιού έχασε τον έλεγχο της Lamborghini ενώ έκανε «κόντρες» με μία Ferrari σε κεντρικό δρόμο της ανατολικής Ιάβας - Παρέσυρε τρία άτομα, σκοτώνοντας το ένα

ΡΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ! «Βομβαρδισμός» τροπολογιών στη Βουλή

Ήδη, στο νομοσχέδιο για τις βοσκήσιμες γαίες έχουν κατατεθεί είκοσι μία υπουργικές τροπολογίες – όσες και τα άρθρα του νομοσχεδίου - άσχετες μεταξύ τους αλλά και με το αντικείμενο του σχεδίου νόμου

ΟΝΝΕΔ: Διάλογος με αρνητές της ιστορίας δεν γίνεται

Η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλει την επιλογή του καθηγητή Α. Λιάκου ως Προέδρου της Επιτροπής Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία.

Τι είναι τα bitcoin που ζητούν για λύτρα οι χάκερς από τις ελληνικές τράπεζες;

Τα bitcoin λειτουργούν ως ένα είδος «παράλληλου τραπεζικού συστήματος» που θα έλεγε και ο πρώην υπουργός οικονομικών

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι  την περασμένη Πέμπτη χάκερς από τη Ρωσία με το όνομα Armada Collective επιτέθηκαν στα ηλεκτρονικά συστήματα e-banking τριών ελληνικών τραπεζών.

Βρέθηκε ο άνδρας που αρνήθηκε να κάνει σ@ξ με την Ολίβια Κούλπο

Το 2012 ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου και παρόλα αυτά βρέθηκε ο άνδρας που δεν θέλει να κάνει σ@ξ μαζί της.

Αλέξης Τσίπρας: Ο Ελληνάρας μέσα σου που πρέπει να εξοντώσεις

Ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί την υπερήφανη ενσάρκωση των πιο παθογενών χαρακτηριστικών του νεοέλληνα. Είναι ένα ημιμαθές άτομο που ανδρώθηκε στον κομματικό σωλήνα, δεν χρειάστηκε να δουλέψει ποτέ στη ζωή του, δεν κουράστηκε για τίποτα, δεν πάλεψε για τίποτα, δεν κατέκτησε τίποτα· απλώς θήτευσε στο κατηχητικό της παράταξης, γαλουχήθηκε με τα δόγματα και τον φανατισμό της κλίκας του, και όταν έφτασε η ώρα του, αναδείχθηκε ως αρχηγός της. Την ώρα που άλλοι σπούδαζαν, ξανασπούδαζαν, ταξίδευαν, δούλευαν, έστηναν δουλειές, αποτύγχαναν, ξαναπροσπαθούσαν, πετύχαιναν, μοχθούσαν, αμφισβητούσαν, εξελίσσονταν, και προσέθεταν με χίλια ζόρια και βιώματα ο καθένας το δικό του λιθαράκι στην πραγματική ζωή, ο Αλέξης Τσίπρας μεγάλωνε εκπροσωπώντας την πιο κλισέ εκδοχή του αδρανούς παρασίτου:

ALERT! ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ! Παρέμβαση της εισαγγελίας ζητούν οι κάτοικοι της Ειδομένης λόγω των προσφύγων

Την παρέμβαση της εισαγγελίας Κιλκίς προκειμένου να προστατευθούν οι περιουσίες κατοίκων της Ειδομένης θα ζητήσει την Τετάρτη η τοπική κοινότητα Ειδομένης σε συνάντηση που θα έχει η πρόεδρος της κοινότητας Ξανθούλα Σουπλή με την εισαγγελέα Κιλκίς.

Ο Τσουκαλάς και ο... βρωμιάρης - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας τηλεθεατής πήρε τηλέφωνο για να μιλήσει στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά. Αντί, όμως, να πει την άποψη του για τα αθλητικά, είπε ότι το μοναδικό του πρόβλημα είναι ότι "βρωμάει". Ο Τσουκαλάς αντέδρασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΤΟΥ! Ο παιδόφιλος είχε βάλει κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες της ΕΡΤ3

Ο 56χρονος κατέγραφε με μικροκάμερες τις ιδιωτικές στιγμές των υπαλλήλων του σταθμού, ενώ φέρεται να είχε παρενοχλήσει και γυναίκες δημοσιογράφους

Σοκ έχει προκαλέσει στους εργαζομένους στην ΕΡΤ3 η είδηση ότι ο 56χρονος παιδόφιλος, εργάτης γενικών καθηκόντων είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες του κτιρίου που στεγάζεται ο σταθμός.

ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ! Ρωσία: Ολα καλά με τα πλοία μας στον Βόσπορο... απλά έχει "κίνηση" και καθυστερούν

Προσπάθεια να ρίξει τους τόνους αναφορικά με τη διέλευση των ρωσικών πλοίων από Βόσπορο και Δαρδανέλια κάνει η Μόσχα.

Αυτό είναι το ολοκαίνουριο κέντρο ΛΑΘΡΟμεταναστών της Λέσβου που κόστισε ένα εκατομμύριο - ΦΩΤΟ

Ένα κέντρο υποδοχής μεταναστών και προσφύγων, ικανό να φιλοξενήσει μέχρι και 3.500 ανθρώπους θα λειτουργήσει τις επόμενες μέρες μεταξύ Εφταλούς και Σκάλας Συκαμνιάς στη βόρεια Λέσβο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ομαλοποίηση της κατάστασης υποδοχής και διεκπεραίωσης των ανθρώπων που φτάνουν στην περιοχή, από τα απέναντι Μικρασιατικά παράλια.

ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Η κυβέρνηση ζητά πίσω από τους αγρότες παράνομες επιδοτήσεις ύψους 320 εκατ. ευρώ

Τις επιδοτήσεις που έλαβαν οι αγρότες την περίοδο 2008-2009 από το γνωστό  «πακέτο Χατζηγάκη» και οι οποίες κρίθηκαν παράνομες από την Κομισιόν ζητά πίσω το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Βενιζέλος: Να γίνει εξεταστική για τα μνημόνια για να διασκεδάσει ο ταλαίπωρος λαός - ΒΙΝΤΕΟ

Τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής και για τα τρία μνημόνια αλλά και για το κούρεμα του χρέους και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Λαφαζάνης: Απερίγραπτο κατάντημα Τσίπρα να εκλιπαρεί Λεβέντη-Χάσαμε 40 δις από τις τράπεζες

Πολιτικές και ποινικές ευθύνες στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, τους υπουργούς Ευκλείδη Τσακαλώτο, Γιώργο Σταθάκη και τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, καταλογίζει ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, για το “μέγα σκάνδαλο”, όπως το χαρακτηρίζει, της ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών.

ΒΙΝΤΕΟ-Ενοχλήθηκε ο Νικόλας όταν ο Θεοδωράκης τον είπε ψεύτη

Επιχείρημα δημοτικού: "Φέρτε μου ψηφοφρία στη Βουλή που αφορούσε το ευρώ"... Ρε Νικόλα κατανοητό το ζόρι σου να βάλεις όλους στο κάδρο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τον Αύγουστο αυτό ήταν το διακύβευμα... μέχρι κι εσύ το έλεγες: Ευρώ ή δραχμή 

Άγριος καβγάς ξέσπασε on air στην εκπομπή «στον ενικό» μεταξύ του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη και του δημοσιογράφου, Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή το εάν το κόμμα υπερψήφισε ή όχι το τρίτο μνημόνιο.

Κερδάμε σε όλα τα μέτωπα σύντροφοι!

Εδώ και ένα χρόνο, από τότε που τις τύχες της χώρας ανέλαβε η τρελοπαρέα του Αλέξη, εκτός από τα χίλια προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε κάθε τομέα της πολιτικής, της οικονομίας, κλπ η πατρίδα...

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ! Μεταφέρουν στην Αθήνα τους πρόσφυγες που έχουν εγκλωβιστεί στην Ειδομένη

Την απόφαση της κυβέρνησης να φέρει στην Αθήνα όσους πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εγκλωβιστεί στην Ειδομένη μετά την απόφαση των αρχών των Σκοπίων να επιτρέπουν τη διέλευση των συνόρων μόνο σε Αφγανούς, Σύρους και Ιρακινούς ανακοίνωσε ο Γιάννης Μουζάλας.

ΥΠΟΙΚ: Αναστέλλονται οι κατασχέσεις για φοροδιαφυγή για δύο μήνες

Με τροπολογία του Υπουργείου Οικονομικών αναστέλλονται για δύο μήνες οι κατασχέσεις που αφορούν στη φοροδιαφυγή.

Οι υπόλοιπες κατασχέσεις από σήμερα θα πραγματοποιούνται κανονικά.

΄Ετσι σε πάνε καροτσάκι αν ρωτήσεις αυτό που δεν πρέπει τον Ερντογάν

Μία ερώτηση από έναν δημοσιογράφο σχετικά με τις φήμες για τις σχέσεις ανάμεσα στο  Ισλαμικό Κράτος και τον Ταγίπ Ερντογάν, ήταν αρκετή για να εκνευρίσει τον Τούρκο Πρόεδρο.

ΣΩΣΤΟΣ! Ο δικτάτορας της Μαυριτανίας διέκοψε τον τελικό επειδή βαρέθηκε! Τον έστειλε κατευθείαν στα πέναλτι

"Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα", είπατε; Σκεφτήκατε μήπως γίνονται χειρότερα στη Μαυριτανία; Ο δικτάτορας της Μαυριτανίας, στρατηγός Μοχάμεντ Ουλντ Αμπντέλ Αζίζ που έχει ηγηθεί δύο πραξικοπημάτων... συντόμευσε τον τελικό του Σούπερ Καπ.

ΝΑΙ ΕΝΩ ΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΑΠΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ! ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Χρησιμοποιεί η Ρωσία το απαγορευμένο, θανατηφόρο, χημικό όπλο «λευκός φώσφορος» στη Συρία;


Η Ρωσία έριξε θανατηφόρο «λευκό φώσφορο» σε αμάχους στη βορειοδυτική Συρία, στο πλαίσιο των εντατικών βομβαρδισμών που κάνει θέλοντας να χτυπήσει στόχους του ISIS, αναφέρει η Daily Mail, επικαλούμενη διάφορες, ανεπιβεβαίωτες όμως, πηγές.

Ομπάμα σε Ερντογάν: Χαλάρωσε, αρκετά τους τρομαξες

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε σήμερα τον τούρκο ομόλογό του να μειώσει τις εντάσεις με τη Ρωσία, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν την ασφάλεια του εταίρου τους στο ΝΑΤΟ.